Chancen

 Onsdag d.8 December 2010 | Michael | Everyday life
Livet er et skrabelod.

Ved du hvad? Hver morgen når jeg går ud til min bil og skraber is af ruderne, så leger jeg at jeg er med i et hedengangent tv program med Joakim Hediger, hvor man kan skrabe sig til 25.000,-

Det har jeg det faktisk meget sjovt med, også selvom jeg skraber den samme gevinst hver dag: En bundfrossen Mitsubishi Colt fra 97.

Ved du hvordan men skiller Cola og Sprite fra hinanden???

.... Med en fantaSI

Hej hej

GENNEMTÆNKT

 Mandag d.25 Oktober 2010 | Ikeaboy | Everyday life
Ulykke

Om ikke andet så kan det være at det var en lærerig oplevelse.

BAB TIS (T)

 Mandag d.4 Oktober 2010 | Negro No Morales | Everyday life
Tyg lige lidt på den muttafukkas.

majsansigt

 Onsdag d.11 November 2009 | Niels | Everyday life
Nææh lille datter har du lavet en gave i bleen til farmand, dyyyyygtiiiiiii...

Nææhhhh har du fået majs igen? ...eller nej det er da ikke en majs! Er det et lille ansigt! Datter, du må altså ikke spise din storebrors lego! 

Dit og mit

 Tirsdag d.3 November 2009 | Michael | Everyday life
Jeg har lige læst en bog af en mand som påstår at vi kan komme ud over alle verdens problemer hvis vi grundlæggende ændre vores tankemønstre til to ting:

1. Vi er alle et.
2. Der er nok.

Faktisk siger han at det ikke engang er ham selv som har fundet på det, men at det er gud som har talt til ham...

Med de to sætninger friske i erindringen blev jeg naturligvis meget glad forleden, da jeg kom ned og min cykel var pist borte. Jah, min cykel var blevet stjålet igen!!

Vi er alle et, så faktisk er jeg ikke blevet en cykel fattigere. Cykeltyven er blevet en cykel rigere (hvilket han nok fortryder når han finder ud af at den cykel har et liv selv) jeg er glad på hans vejne.

Der er nok, der er virkelig nok af cykler.

Da jeg så passerede en af mine naboer i nedturs-opgangen, nævnte han overfor mig at pedellerne lige havde samlet umærkede cykler sammen!!!

Min cykel var slet ikke blevet stjålet, eller det var den, men når pedellerne er på arbejde er det jo ikke tyveri, VEL??!!

Men jeg havde altså ikke mærket min cykel af, så de kunne se den tilhørte mig.

Så imorges fik jeg fat i min pedel og hun lukkede mig ind i deres skur, hvor de opbevarer deres "hælervarer". henomring fyrretyve splintrende nye og gamle cykler flettet ind i hinanden i en ballet af disharmoni.

Der er virkelig nok.

Men min cykel var der nu ikke (heldigvis) men der var masser af andre cykler som jo i virkeligheden er mine, når vi alle er et.

Skål

Jeg synes godt om det!!

 Fredag d.9 Oktober 2009 | Michael | Everyday life
Michaels fødselsdag

GMS = General manegement system

 Søndag d.13 September 2009 | Michael | Everyday life
Jeg har modtaget en GPS idag - Og jeg vil skyndeligt tilføje, til de af jer der velvidende om at GPS er min yndlingsaversion, sidder og godter sig over at jeg måtte knække for kontrollets lænker og underkaste mig forbrugskulturens puritanske materialisme - Jeg har fået den forærende... Det er jeg glad for og tak for det, velbekom, iligemåde, det var så lidt og alt det der... Jeg ved nemlig at min kære.. viv godt kunne finde på bare at gå ud og købe en lige pludseligt og helt spontant, hvilket vi ikke er sikre på vi bryder os om....

Hjemme ved mig kan vi ikke lide ting, fordi vi ikke ejer ting, men ting ender med at eje os. Ting kommer til at bestemme over os. En GPS ligger bestemt heller ikke skjul på det, den bralrer løs og vil fortælle mig hvilken vej jeg skal køre...

Tillad mig at invitere dig en tur ned at memory lane - hukommelsens aveny, om jeg må.

BILEN - I sin oprindelses tid kaldet automobilet - Beregnet på at give mennesket den ultimative frihed, bevægelsesfrihed uden grænser, ligepånær vejene naturlich. Datidens menneske synes det var en pissefancy opfindelse og de købte alle et automobil. Det der skete nu var at de bare holdt i nakken af hinanden - Det vi idag har givet navnet = kø!

Så nu holder vi og er pissefrie i en milelang kø, på en vej der ikke er bred nok til at vende på i en bil med en kabine (se også: blikcelle) på .. bob bob godt og vel 4 kubikmeter... Med en bedrevidende kvindestemme i et lille apparat som er ca 100% bedre til at finde vej end vi (mænd) er.

Tillægsviden: Vidste du forresten at det gør det sværere/umuligt, at få synet din bil hvis du får sat et sikkerhedsbur i??

NÅ, men nu har jeg en GPS og nu savner jeg bare at vide, hvornår jeg skal æde, skide og sove. Måske kan jeg installere en applikation på min nye Iphone (sagde manden som ikke vil ha ting)....

Nå men det er sgu da lækkert med GPS: ikke mere fjollen rundt på ukendte veje, endnu mindre tankevirksomhed mens jeg køre bil....

NÅ MEN VI SES PÅ VEJENE

Praktikant

 Torsdag d.3 September 2009 | Michael | Everyday life
For noget tid siden skrev jeg et indlæg under seudonymet mormor.... Ja, det var mig.

Nu spørger du nok dig selv hvad jeg ellers går og finder på?

I den virksomhed hvor jeg glæder mig over de daglige udfordringer er der nu kommet en praktikant, og gud ved at det er en tynd kop tis jeg skriver i øjeblikket, så jeg tænkte at jeg vil sætte praktikanten til det, imellem han henter kaffe ().

Hvis I vil vide noget om mit liv, så har jeg haft en fantastisk dag, jeg har lavet et rollupbanner og talt forretning over middagsbordet med KP... Så har jeg fundet ud af at jeg synes at Ingrid er et mega grumt navn.... INGrid... Ka Ingrid, ka Ingrid, ka Ingrid rid gallop - LAAAAAH laaah laaah LAH laaaaah...

Jeg har også spist en hel pose kanelgifler til aftensmad og drukket tre krus kaffe(jeg er alene hjemme).

Nu står det på at lave et designudkast på et website og dernæst hjem og rydde op.

Er det godt eller skidt at rydde OP, hvis nu tingene skal NED i kasser?

Jeg er også blevet klippet idag.

Det kunne jeg godt li.

Nu hører jeg The streets, fra den harddisk jeg har beslaglagt fra praktikanten.

Imorgen vil jeg tvinge praktikanten til at skrive mit indlæg som jeg dikterer.

I overmorgen vil jeg skrive mit første indlæg med min diller - Det er nemlig lørdag og der kommer min kollega ikke......

I troede vel ikke jeg ville bruge mit eget tastatur?

Dagens råd 1: Lugt ved lejlighed til dit tastatur.

Dagens råd 2: Ved lejlighed, spørg dig selv, HVEM SIGER DET?

Foreksempel: Du tænker, jeg gad godt spille squash - Efter det tænker du måske, jeg kan jo ikke finde ud af at spille squash... Lige der spørger du dig selv: HVEM SIGER DET?

Eller det kunne også være at du tænkte: Jeg er grim. STOP - Så spørger du digselv: HVEM SIGER DET?

Jeg synes ikke du skal tale grimt om digselv, for jeg kan godt lide dig.

Der kommer ikke gode ting ud af at tænke grimme tanker.

Tit så drejer det sig om selvprogrammerede grænser og selvlimitering. Så spørg digselv om den måde du tænker på er selvbefriende eller selvlimitering...

Og husk at når du læser´tilfældige blogs på nettet, så spørg digselv: Hvem siger det?

Glansnummer

 Onsdag d.26 August 2009 | Michael | Everyday life
Dagens gode råd: Tænk dig ekstra godt om,før du svarer, når nogen spørger om du vil se deres GLANSnummer!!!!

ass

hvad jeg går og boxer med...

 Onsdag d.29 Juli 2009 | Niels | Everyday life
Du er kommet ud af badet... Du ser et par boxershorts på gulvet der umiddelbart ser ud til at være fri for bremsestreger, hvad gør du?

- Ignorerer dem og tager et par fra hylden som mere sandsynligt er rene.
- Tager dem på, for hvis der ikke er synlige streger så er de i hvert fald ikke brugt nok
- Vender vrangen ud, så er du sikker.
- Vender vrangen ud, for hvis de er brugt på begge sider, så er ydersiden nok mest... tør.
- Tager kones lingerie på som du plejer, for hun sørger da for at vaske sit tøj.
- Commando som altid, mens du undrer dig over boxer på gulvet og puslen i klædeskabet.
- Stopper dem op i næseborene for at lave lugtechekket
- Du tager ingen chancer og ringer til kommunekemi
- Finder et par fra vasketøjskurven som med sikkerhed er mere "hjemlige"
- Hip hurra for trenden med farvede boxere, bremsestreg er den nyest farve.
- Mon hvide mennesker skider hvide pøller?? usynlige bremsestreger!!!
- Jeg kan ikke finde på flere alternativer

p.s. Kone hvis du er så meget i tvivl, om tallerknerne i opvaskemaskinen er rene eller beskidte, at du bliver nødt til at spørge. Så er de rene!

FRUITY COLORS

 Mandag d.20 Juli 2009 | Michael | Everyday life
(Billede kommer senere) Dette indlæg er inspireret af en typisk fredag, hvor jeg havde min nye hvide t-shirt på mens jeg plukkede moreller...

Teknologiske landvindinger anno 2009 kan få de fleste af os til at udbryde "wow". Der er opfundet lidt af hvert og alligevel må jeg erkende at når min t-shirt er blevet vasket 16 gange så er kartoffeltrykket ikke det samme som det har været.

Morelsaft (frugtsaft i al almindelighed) derimod har en, lad os sige, indbygget stædighed der gør at folk udbryder: "det får du aldrig af!". Og man får det vitterligt aldrig af. Den dag ens t-shirt er så forvasket at den praktisk talt falder fra hinanden, fordi den er pulver, ligger der kun de små stykker stof tilbage som har været indfarvet af den sorte frugt.

Naturen 1. Teknologi 0.

Emhætte

 Fredag d.17 Juli 2009 | Michael | Everyday life
En hætte af em.

Mandag aften var min kommende viv på arbejde, da hun stod ved komfuret i køkkenet hvilede hun sin lille pande mod emhætten. At der var overgang i emhætten erfarer min kommende hustru ved at et blåt lyn manifestere sig lige i panden af hende. Hun fik simpelthen stød på panden.

De belæste ved at pandelapperne er et skrøbeligt område og netop her befinder de personlige egenskaber såsom empati, hvorfor det typisk ses ved psykopater at de har underudhviklede frontallapper.

Nu går jeg med en lille frygt i maven når jeg lægger mig til at sove, og når jeg vågner ved at hun sidder op i sengen og vugger, chantende, sataniske rim, er jeg heller ikke så tryg som førhen, når det skete.... Jeg holder hende naturligvis under skarpt opsyn.

Mandag aften, satte vi efter samtale med en bekendt som er elektriker og telefonopkald til vagtlægen, kursen mod århus kommunehospital. Jeg kan som indskudt bemærkning fortælle at håndværkere altid kan utallige skrækhistorier om kogende muskler og detslige. Der er tre hospitaler i århus og absolut ingen skiltning om hvorvidt de er placeret! Vagtlægerne i Silkeborg lukker kl.22 alle dage, hvorfor man må befordre sig til Århus.

Vi kom heldigvis til prompte i Århus, altså efter at have kørt byen tynd og vagtlægen der mødte os fortrak ikke en mine og fremstod som var hun skabt af beton og havde en sexuelorientering der rimer på lebbe, eller var det Kneppe? Som tilføjelse kan jeg fortælle at det undre mig at man vælger så koldt et farvevalg på et sygehus, det giver i mit hoved ingen mening.

Doktordamen nævnte, i sin rådførsel med en kollega at skaden, på min kæreste (kommende kone) var det man kunne kalde et stykke "forebyggende psykiatrisk arbejde" og hun fremstod pludselig som lavet af, ikke beton, men gasbeton.

Konklussionen: Min mage havde pådraget sig en konkussion?! Hjernerystelse, hvilket jeg under alle omstændigheder tolker som et godt tegn, for hvis der er noget der kan rystes, må det jo nødvendigvis betyde at den ikke er helt ristet!

Igår var der en der sagde...

 Fredag d.3 Juli 2009 | Michael | Everyday life
til mig, at "man" ikke altid forstod hvad jeg skrev (ligeledes sagde) og hun var forundret over hvad der foregik inde i mit hoved. Hun sagde også tilmig at jeg havde fået mave (se også: dunk).

Naturligvis opfattede jeg begge dele som store komplimenter.

Med venlig hilsen

Fæchael

Ske

 Lørdag d.30 Maj 2009 | Michael | Everyday life
Mit tredie indlæg i Ske(d(e))-serien.

At ligge i ske er total overvurderet. Faktisk synes jeg at det er en overromatiseret version af guantanamo. Frihedsberøvende tortur.

Jeg er alene hjemme i øjeblikket da min kæreste er i CPH og deler seng med en anden Michael, hvilket vil sige at jeg har hele sengen for mig selv. Nogen ser et halvtomt glas, jeg ser en stor blød bomuldsmark bare til mig og min skønhedssøvn.

God weekend


Anni Fuckby og jeg

 Torsdag d.28 Maj 2009 | Niels | Everyday life
Dagens ubrugelige indlæg om mig og min dagligdag...

Min lejlighed er til salg! Der har netop været nogen ude og kigge som var meget interesseret. Fedt! Ejendomsmægleren ringer og siger at de synes lejligheden er rigtigt flot med gode rum - flot gårdhave og lydtætte vinduer osv. osv.

MEN, MEN, MEN!!! Kan det passe at der rundt om hjørnet ligger et BORDEL!?! Kan det passe at der foregår Anni Fønsby style aktiviteter nede i kælderen af bygningen 100m derfra?

Nej nej, mener du den kælder med falmede persienner med en brækket persienne/kighul lige ved døren og et optaget skilt i vinduet samt en halvskummel mand, med en mistænkelig bule i bukserne, ventende udenfor?
Nej det er jo en velrenommeret urmager, men du skal ikke gå derned, det er meget dyrt og han reparerer kun det lidet kendte sydkoreanske urmærke Damngaard exclusive!

Min lejlighed er stadig til salg! Ku det da ikke bare være fordi at vi havde et grimt køkken eller gamle vinduer, så vi ku gøre noget ved det! ...og hvem er bange for et lille bordel? Carl-mar siger at bordeller er godt for samfundet og familier!

Are you ready B

 Søndag d.10 Maj 2009 | Michael | Everyday life
Update fra Michaels liv:

Jeg skal til Herning og glo på Beyonce iaften.

...er du sjovere end en 2 årig?

 Søndag d.3 Maj 2009 | Niels | Everyday life
Nyt quizshow med Jan Gintberg, hvor han hver uge dyster i stand-up med 2 årige for at se hvem der er sjovest!

Velkommen til dagens nyheder med Jes Dorph:

"I Storbritannien er en pige på blot to år og fire måneder blevet optaget i foreningen for særligt intelligente mennesker, Mensa." - nyhederne.tv2.dk

Forældrene er selvfølgelig stolte over deres kloge lille datter. De er også stolte af sig selv for deres store pacearbejde som de dagligt har brugt adskillige timer på. De har terpet  leksika i massevis og den lille pige har ikke fået lov til at sove før hun havde nævnt samtlige lande og deres respektive hovedstæder. Forældrene har nu planlagt at pigen skal tvinges til at, kunne mestre at spille klassisk klaver og harpe.

"For at blive medlem af Mensa skal man have en intelligenskvotient, der placerer en i de øverste to procent af befolkningen."

Storbritannien er alle samlet i vilde ekstatiske jubelscener over den lille piges optagelse. Lige indtil de skider i bleen og finder ud af at de ikke kan finde deres mor! En hurtig udregning viser at minimum 98% af Storbritannien er dummere end en på 28 måneder! (28 months is the equivalent to/same as 2 years and 4 months!)

Gintberg har allerede pakket kufferten og glæder til at befinde sig et sted, hvor der muligvis er nogen der finder ham sjov!

Skinke-influenza

 Mandag d.27 April 2009 | Michael | Everyday life
Goddag lille nyfødte lyserøde runkne baby, velkommen til: Kogalskab, fugleinfluenza, hungersnød, pest og alt godt fra en overbefolket klode med en mediecirkus der kun drejer sig om at skabe frygt.

Er det bare mig der synes det er lidt rart, at vi kan få udryddet finansgrisen med lidt svineinfluenza. Er det bare mig der synes at SKINKEinfluenza er mere mundret? Jeg synes ikke det er pænt at sige SVIN.

Er det godt eller skidt at ha damp, hvis man skal ha kogt nogen grøntsager?

Snotmand

 Mandag d.2 Marts 2009 | Niels | Everyday life
Det værste ved at være snottet - udover at man ikke kan få luft og at der er snot over det hele - er når man lige har sovet og der er indtørret snot i hele fjæset og ikke mindst i næsen. De små hærdede klumper af snot bliver man bare nødt til at grave ud, men oftest hænger de fast i næsehårene...! Så gør det pænt nas at pille næse!

Snot er bare ubehjælpsomt irriterende, heldigvis smager det godt... (har jeg hørt)

Du kan blæse på hvad du vil kvinde, det er et spørgsmål om hvilken slags creme du vil smage på.
Sagde bageren til kvinden der ville have ham til at vælge fastelavnsbolle for hende...

En kødfuld affære

 Torsdag d.26 Februar 2009 | Michael | Everyday life
Har du lagt mærke til hvorledes kvinder ofte røber følsomme ting mens man fører bil?

For, lad os sige 45 minutter siden, plus minus en knivsspids, kører jeg min ellers søde kæreste på arbejde. Det er så midt på den stærkt befærdede ringvej at hun vælger at erklære følgende: "Du har spist orm!"

Jeg er af et roligt gemyt, så jeg tænker ved migselv at ja jeg selvfølgelig har spist en lille bitte orm engang da jeg var lille eller på en cykeltur med åben mund... (Silkelarver smager af blad).

Hende: "Her i sidste uge."

Det viser sig at kvindemennesket har valgt at tilberede en ormebefængt broccoli (sådan siger Allun.dk at det staves). Snedigt er det af hende, at vente en uge med at fortælle det til mig. Strategisk er det, at fortælle det mens jeg kører, så mine hænder er optaget med at styre og ikke med at SLÅ.

"Jaja skat men det var jo et økologisk broccoli og dermed også økologiske orm, og orm bliver også hvad de spiser....."

hun skal dælme få orm ind i sin mund...

Bryllupsdag III

 Onsdag d.25 Februar 2009 | Niels | Everyday life
Hver dag er en bryllupsdag når man er gift med Niels! Niels er en forkælelsens mand der i den grad kræser for kone og opfylder hendes behov, hver evig eneste dag, og ikke bare den ene dag på året der markerer dagen hvor ringene kom på fingrene.

Derfor er det jo heller ikke så vigtigt at jeg har glemt selve dagen vel?? Min mor ringede kl. 18 og huskede mig på det! Heldigvis var festmåltidet allerede klart ligesom jeg forkæler hende hver dag! Spaghetti med kødsovs som nænsomt var blevet defrosted på lav varme...

...og pudsigt nok så var der ligesom sidste år en storkamp i fjernsynet! Inter vs. Man U det er da en storkamp der er stor dag værdig, så det ville vi jo ikke gå glip af. Jeg ville ikke i hvert fald...  Jeg er ikke helt klar over hvornår hun listede i seng, men det var før Rooney fik et gult kort...

Det var sgu ikke den bedste bryllupsdag - for jeg havde spillet på at Inter vandt - men i det mindste godt at vi kan råhygge sammen med en fodboldkamp denne dag.

Fastelevn

 Mandag d.23 Februar 2009 | Niels | Everyday life
Det der fastelavn har da været et levn fra fortiden, selvom faste er ret aktuelt i år hvor krisen har ramt lille Niels i røven.

Sjovt nok var alle dem der bankede på døren igår klædt ud som pantefogeder, rockere, bankrådgivere, inkassatorer og alfonser. De var sgu gode til at sminke sig, de lignede overhovedet ikke små uskyldige børn på 8 år, snarere velvoksne mænd med silikone i knoerne. Kæft jeg ville ønske at jeg havde ofret en 20er på en pose karameller, for der blev da en del ballade i opgangen...

Rudekuvert optur

 Fredag d.13 Februar 2009 | Niels | Everyday life

Det er kun d. 12 men hvis der er nogen der nævner økonomi så får du allerede en klump i halsen. Pengene skal jongleres rundt på alle konti for at undgå opkald fra bankrådgiveren. Man kommer hjem fra en hård arbejdsdag og så ligger der 2 rudekuverter og venter.
Med bævrende fingre, går både jeg og kuverten op i limningen!

Nææ en check på 665,59 fra NRGI, det er da til at leve med Måske kan det dække den rykker der formodenligt er i den anden rudekuvert.

Nææ vi har fået 2076,22 tilbage fra aconto varmen!

Det er da en pænt opperen oplevelse at åbne rudekuverter...

Hvor er du blevet stor

 Søndag d.8 Februar 2009 | Michael | Everyday life
Min bror her fødselsdag og det har han jo og det er idag. Så der igår, tog jeg migselv i at sige de magiske ord til ham: "Du er godt nok bleven stor".

Han fylder atten og tager det med ophøjet sindsro. Hvad han ikke ved er at en ny verden åbner sig, en verden fuld af muligheder. Mulighed for at tage vare på sig selv og en mulighed for at tage på varerne.

Dankort, kørekort, landkort/pas, frihed, faste udgifter, byture.... Listen af fristelser bliver ved.

Det er skønt at fylde 18.

Tillykke med det bette og bare rolig, selvom du får en del mere ansvar for eget liv nu, så er hjernen først helt færdigudviklet, når du er 20.

Mit indre legebarn er min muse

 Onsdag d.28 Januar 2009 | Michael | Everyday life
Jeg er meget glad for den overskrift. Den overskrift definerede mig som menneske igår. Idag er mit indre legebarn ude og lege med en kammerat.

Jeg læste et andet indlæg, på en anden blog og tænkte gid det var mig der havde skrevet det: Mænd i kjole er det nye sort

Farvel

Hvad ville du tage med på en øde ø

 Søndag d.18 Januar 2009 | Michael | Everyday life
Det var netop ET af de mange spørgsmål der poppede op i mit hovede idag da jeg var fanget i vaskekælderen i 1½ time.

Ja, jeg smækkede mig ude, da jeg var i færd med at vaske tøj.

Men jeg havde da andet at tage mig til end at sidde og have selvmedlidenhed, da jeg heldigvis var beskæftiget med at være småsløj og snottet (for to).

"Jamen bette Michael da, hvor var din kæreste da henne?"

Jamen hun var såmænd ude og besøge en veninde, på ubestemt tid.

min ven texLigesom alle der har prøvet at være strandet ved, så skal man have sig en ven. Min ven stigmatiserede sig i en bøtte vaskepulver (ved navn: Tex). Tex hjalp mig med at holde dørene i kælderen, så de ikke smækkede for mig. Og han var altid på pletten med en frisk kommentar, når jeg ramte depression.


Da jeg endelig kunne vende tilbage til civilisationen igen, var det ikke den posttraumatiske stressfaktor, der var værst. Men at opdage at man overhovedet ikke har været savnet, det var ret slemt.

Da jeg fortalte hvad jeg havde været ude for, blev jeg naturligvis feteret og elsket som ingen anden.

Rejsebureauet - Sygo Drama - part deux

 Torsdag d.15 Januar 2009 | Niels | Everyday life
Baseret på virkelige hændelser d. 14/1-09 | Forsættelse af Rejsebureauet - Sygo Drama

Rejsebureauet kl. 16.50
Niels beslutter for at gå ned i rejsebureauet for at gøre dem opmærksom på nattens hændelser.
Chefen er ikke til stede men Niels snakker med sekretæren. Sekretæren kan berette at der i rejsebureaet har været indbrud både d. 2/1 og 5/1 hvor de har været inde begge gange, men er blevet afbrudt af alarmer og nu har de altså forsøgt igen! For 3. gang på 14 dage! Der er rigtig nok et pengeskab derinde men uden værdier. (så lad nu være med at bryde derind!) Niels får lov at kigge på den modsatte side af de borede huller! De har ikke boret igennem og det er slet ikke i nærheden af noget pengeskab. Alt hvad der er på denne side er en lang gang...

Er det de samme tyve der prøver for 3. gang? Hvad gemmer de i rejsebureauet siden tyvene er så stædige? Hvad gemmer de i rejsebureauet siden at tyvene vil forcere på videoovervågning og diverse andre alarmer? Hvorfor har rejsebureauet både videoovervågning og diverse andre alarmer? Hvordan kan det betale sig at bryde ind et sted for at bryde ind i et andet? Er Scofield involveret?

Følg med i næste afsnit - Hvis der kommer flere, hvilket jeg ikke håber!

Rejsebureauet - Sygo Drama

 Torsdag d.15 Januar 2009 | Niels | Everyday life
Baseret på virkelige hændelser d. 14/1-09

Hovedpersonen Niels bor i en lejlighed beliggende i en høj stueetage, lige ovenpå vaskekælderen og nogle kontorlokaler der ligger i gadeplan! Kontorerne huser REJSEBUREAUET! (dadadadaaaaaa)

Lejligheden kl. 01.15
Niels tisser af og gør klar til at gå i seng da han hører en mærkelig skrabende lyd. Han tænker om overboen har en mærkelig form for sex! Ideen bliver hurtigt afskrevet da lyden bliver lokaliseret til at komme nedefra. Lyden forsætter og det lyder som rotter i rørene, men han finder ret hurtigt ud af at der snarere er rotter på loftet! Kone vågner og bliver inddraget i investigationen af lyden. Der bliver skrumlet rundt og tændt lys, da Niels kigger ud af vinduet ser han at, der pludselig løber 2 mænd ud af kælderen. Der er sgu indbrud!! Lige der 2 meter fra ham på den anden side af vinduet løber et par indbrudstyve! Niels bevæbner sig og gør klar til at gå nedenunder for at se hvad der sker. Det bedste våben han kan finde er hans spidse hvide selskabssko!? De kan sparke pænt hårdt samtidig med at hvis han bliver dræbt så er han præsentabel!
Kælderen kl. 01.25
Tyvene er (heldigvis)(for dem?) forduftet! Der er ikke nogen spor af at der skulle være taget noget som helst, det eneste umiddelbare spor af indbruddet er det opbrudte vindue. INDTIL Niels opdager at der er boret huller i væggen! Den mærkelige lyd som lød som noget i rørerne var tyve der borede i væggen! HVORFOR? Det er jo ren Egon Olsen det her. Tyvene har brudt ind i hans kælder hvor de derfra har prøvet at bore hul ind til rejsebureauet! Hvad er de efter? Hvad havde de tænkt sig med de 2 huller de har boret i væggen? Ville de rive hele væggen ned og gå igennem? Vil de sprænge muren? står der et pengeskab lige på den anden side?? Hullerne der er boret, er i den samme bærende væg som lige ovenpå, er Niels' soveværelse hvor der både sover kone og børn!


Følg med i næste afsnit - plottet udvikler sig og dramaet bliver større!

 

Toilettets magnetisme

 Onsdag d.14 Januar 2009 | Michael | Everyday life
Jeg har en elektrisk trimmer - Jeg har også et toilet.

En tændt trimmer - Et tændt toilet!!

PS. En trimmer duer også under tis, dog i begrænset omfang. Bemærk: Dette var en potentielt livsfalig situation - SO DONT TRY IT AT HOME.

(Indsæt selv joke om finanskrise og trimmet pung)

Tyngdekraftens virkning på....

 Torsdag d.8 Januar 2009 | Michael | Everyday life
...mobiltelefoner og fjernbetjeninger må være anderledes end på andre ting. De falder ihvertfald på gulvet ofte, har jeg lagt mærke til.

Har du lagt mærke til noget i den dur?

Pest eller kolera

 Onsdag d.7 Januar 2009 | Michael | Everyday life
Hvad vil du helst?

Bo et sted hvor det er mørkt, eller et sted hvor det er meget koldt?

Heldigvis behøver du slet ikke vælge, for du bor i Danmark.

Og så var der igår da jeg kravlede rundt på en stor spånplade. Det var meget godt lige indtil jeg satte mit lillebitte venstre knæ, ned i et søm, som var blevet banket igennem pladen.

Kan du gætte hvilken mongol der SELV havde hamret sømmet igennem pladen, fordi han ikke kunne trække det ud.

Det var en noller fornemmelse.

Glædelig 26. december

 Fredag d.26 December 2008 | Niels | Everyday life
Hej Alle, vil bare lige ønske glædelig 26. december jeg håber at I får en rigtig dejlig dag idag og alle dage i resten af 2008. Desuden håber jeg også i får 365 dejlige dage i 2009.
Jeg håber at I får nogle dejlige dage lige indtil I dør... (Så er den skid vist slået!)

Julehilsener er so last year, dagshilsener er det nye jul. Hver dag er en ny og speciel dag omfavn den, vær glad, sød eller et svin - bare lev for fanden.

( ...make babies not love! eller hvordan er det nu?? )

Hvilket køn er Daniel(le) Steele?

 Tirsdag d.23 December 2008 | Michael | Everyday life
"I fejlen trives nyskabelsen."

Er det ikke skønt, at fejl fordre ny begyndelse? Nulstil alle fabriksindstillinger, gør klar til hjerneabbort, lad al forstand rømme skuden, lad munden løbe, tal før du tænker, crash and burn.

Fejlen burde hyldes som mexicanerne fejrer døden, som en naturlig del af livet. Men fejlforskrækkelsen trives og vi griner af hinanden istedet for med hinanden. At grine er som en fest, den er allerbedst når man gør det sammen.

Fejl i 2008 (et sammendrag/nakkedrag):

 • Jeg ved seriøst ikke om ovennævnte er en mand eller en kvinde.
 • I starten troede jeg Nik og Jay var svenskere, (Til mit forsvar: badabada ba Nik & Jay ay ay, kom og sit lit ved may ay ay....) da jeg fandt ud af at de var danskere kunne jeg li dem mindre. Nu har jeg set et program i TV om dem og synes de er fede, men tør ikke sige det højt i offentlige forsamlinger.
 • Jeg slikkede på receptionisten til julefrokosten (se også: slæbesild) Det skulle jeg ikke ha gjornt, specielt billedmaterialet var med til at fælde mig.
 • Jeg bakkede ind i Føtex, der skete heldigvis ikke noget med føtex.
 • Jeg sagde, at jeg ikke ville drikke alkohol igen og gjorde det alligevel.
 • Betalte for et års fitness og brugte sammelagt ca. 3 mdr. (2½ plus minus)
 • Fortalte en Gom, hvad overraskelsen var til hans bryllup!
Jeg har helt sikkert lavet en masse andet også men jeg kan simpelthen ikke huske det, måske I kan hjælpe æææller skrive jeres egne fejl.

Velkommen.


Henret

 Tirsdag d.16 December 2008 | Michael | Everyday life
Gad vide hvad det betyder, når man drømmer man skal henrettes ved skydning og hængning på et værtshus i byen?

Er det godt eller skidt at "have ret", hvis man er kok, hvis fritidsinteresse er gartneri?

Ostepops!

 Onsdag d.26 November 2008 | Michael | Everyday life
Har du nogensinde tænkt over hvor kontekstspecifik lugt er??

Scenarium: Ostepops må gerne lugte af ostepops, tja, de skal faktisk lugte af ostepops, eller er det jo ikke rigtigt, vel? Jeg synes faktisk de lugter godt, men kun fordi de er ostepops!

Jeg mødte en fyr, her den anden dag, der lugtede af..... Jeg kunne ikke lige specificere hvad det var...... Jow, det var OSTEPOPS.

Men ostepopslugten taget ud af sin kontekst (se også: uvasket krop og fugtige hænder) er bare mega-fucking klamt.

Jeg ville hellere (hvis jeg blev tvunget, natuligvis) slikke på ham efter et goldenshower, af format.


Impulskøb

 Onsdag d.19 November 2008 | Michael | Everyday life
Du kender det, man går at handle, man skal kun have en ting, men ender med fire.
lattergas
Det siges at drivgassen i følgende er lattergas.

rygbrod
Økologisk solsikkerugbrød fra Aldi 4,95,-

kiwi
Kiwi aperitif
mandariner
Mandariner/clemmentiner, der er alligevel ikke nogen der ved hvad forskellen er.

Kan du gætte hvilke ting jeg ikke skulle have haft?

Av min arm

 Fredag d.7 November 2008 | Niels | Everyday life
Niels siger: Jeg har haft ondt i min arm i 2 dage nu!

I svarer: NÅ, tak for oplysningen.

Niels siger: velbekom

måske er det er resultat af: for meget tastearbejde, at jeg har sovet på den, for lidt sex, hustruvold, skrøbelig korpus...

Jeg foretrækker mine tænder lodne

 Onsdag d.5 November 2008 | Michael | Everyday life
Jeg havde en tid ved tandlægen idag. De er så søde hos tandlægen og minder altid lige een om, at nu er der sikkert ved at være hul i tænderne, så kom lige forbi til et service eftersyn!!

Tænk engang hvis man fik lignende tilbud fra lægen: Det er tid til dit årlige helbredstjek, du kan jo have nået at få alle mulige former for kræft eller infektion. Vi ses

Men jeg havde altså nul huller og tak for det.

Tak for at jeg har fået ny tandlægemand, en blidt udseende ung mand hvis familie har aner langt tilbage i nazityskland.

Tak for den spidse vibrerende ting du lod rejse rundt dybt nede i mine tandhalse, foruden den følelse ville jeg ikke vide hvor dejligt jeg havde det før jeg kom.

Tak for det voldblødende tandkød og de nye mellemrum mellem mine tænder, jeg slet ikke vidste jeg havde!!

Og jeg må sige, den der søde klinikassistent som lignede en som havde vundet et spil russisk roulette på forhånd, hun var så sød til at kneppe spytsugeren langt ned i halsen af mig, ja jeg er skam glad ved oral.

Men allermest taknemlig er jeg for fakturaen som jeg fik, 311,- Jeg ville med glæde have betalt meget mere for en så udsøgt oplevelse og påmindelse om hvor meget der er nogen der hader deres arbejde.

Det der er lidt træls er, at mine tænder lige var så dejligt lodne, nu er de helt nøgne!!!

Jeg elsker finger

 Onsdag d.29 Oktober 2008 | Niels | Everyday life
Som Michaels farfar altis sagde fuld nøgenskab kommer oftest af tømt barskab
 
Først i fraværet af sine lemmer kender man deres fulde værdi…
 
Jeg var ved at miste en meget kær ejendel i går! En del der skaffer mig brød på bordet og tilfredsstiller min kones behov…
Arh ok jeg mistede måske ikke helt min finger, men fik da et kæmpe kødsår! Arh ok måske ikke kødsår, men jeg fik da et stort plaster på! Kæft hvor er det invaliderende at have et plaster på spidsen af fingeren, man kan pludselig ingenting – specielt ikke lave mad! Lidt blod i maden gør vel ik så meget når det alligevel er mig der skal spise det, og det var svin alligevel så dobbelt op på kannibalismen…

Og konen… Ja det er hendes økonomiske behov for fanden!! Jeg skal bruge min finger til at ramme tasterne så jeg kan arbejde og tjene penge!
 
Jeg ved ikke helt hvad finger hedder! Hedder den også ringefinger på venstre hånd? Altså det er den finger mellem lillefinger og fuck fingeren (er det her børnelærdom??) Det er jo den mest inkompetente finger af dem alle, men ligefrem ringe ved jeg ikke om det er…

Hvordan man kommer til at lugte af tis under armen

 Søndag d.26 Oktober 2008 | Michael | Everyday life
Nu er det ikke fordi jeg vil blotlægge alle muligheder på dette komplekse spørgsmål (Hvordan man kommer til at lugte af tis under armene)..

Men en god start er at placere sit toiletskab lige over toilettet, som man skal sørge for at lade stå åbent altid (både skab og bræt), samt af miljøovervejelser lade være at trække ud når man kun har gjort nr.1..

Derefter er det bare at lade det være op til skæbnen, hvornår en eller anden klumset spasser (Mig!) der stikker poten ind i skabet....

Plums, så lå min deo i tønden.

Tømmerbørn

 Mandag d.20 Oktober 2008 | Niels | Everyday life
Dette er ikke om små tømmermænd, men derimod om det at have tømmermænd og børn på samme tid!

Jeg har måske nok den værste combo af børn vs. tømmermænd! en på 3 og en på 1 md.
Man kommer hjem som regel 1 time før den største vågner. Det er svært at sove når der er en der hopper i sengen på samme tid, specielt hvis ungen lander på ens forkvalmede mave! (eller i skridtet)

Man vågner op og er glad for at være i live og for at se den mindste der ligger og sover. I ren affektion tager man barnet op og giver det et kys på munden, et kys der bliver gengældt med gylp direkte ind i min kæft! Kone træder ind af døren og griner og siger "Ja jeg har næsten lige ammet hende". Maveregion i oprør!

Bagefter bliver man ramt af konens (koners) yndlingssætning: "Nu har jeg haft børnene alene en hel dag, det er din tur til at skifte!" 

...derefter venter en tur på legepladsen hvor der skal løbes og gynges vildt med den store 

Ja, det er rent faktisk sket det hele! Denne gang med en bekræftelse af at - gylp i mund - rent faktisk var menneskeligt patmælk...

Det er sidste gang jeg... får børn!

Polterabend

 Søndag d.19 Oktober 2008 | Niels | Everyday life
For 2½ år siden blev jeg gift hemmeligt på rådhuset. Det var nærmest en praktisk foranstaltning i forhold til barn, arv og økonomi. + der var/er ikke lige penge til det store bryllup. Dagen efter brylluppet fik familie og venner besked.
 
Dette hemmelige bryllup er der så nogen stykker der har haft pænt ondt i røven over igennm alle disse år. De fleste fordi at de ikke var med og andre bare fordi de ikke vidste det, og så er der gutterne der gik glip af en polterabend! Altså vi havde jo bare tænkt at holde et stort bryllup senere hvor vi kunne lave alt det andet spas der hører med, men det kunne drengene altså ikke vente på.
 
I går lørdag, mens jeg sad på kontoret og arbejdede, blev jeg overrasket af drengene der mente det var på tide at holde polterabend. Det var en fin start med champagne og kajkager. Herefter ræs på go-cart banen hvor jeg by the way blev nummer 3 af 7 – I blame the shoes! Senere tog vi turen fra Silkeborg til Århus i limo hvor den røde løber blev rullet ud på restauranten hvor der var fin mad og fine taler fra alle Herefter var der bestilt bord på en highclass bar/diskotek eller hvad det var, der var i hvert fald fyldt af byens aller mest prætentiøse kællinger (undtagen Anja du er god nok) Alt i alt en fed aften hvor der ikke var sparet på noget…

Det er altid fedt med en undskyldning for at komme ud og drikke bajer
 
Pointen med dette indlæg er ikke andet end at sige tak til alle jer der var med, jeg havde et brag

Lort og lagkage

 Lørdag d.27 September 2008 | Niels | Everyday life
Det er festivitas at få et lille barn!
Observationer omkring en fødsel...

[ 1 ] Nyfødte er indhyllet i fedt, moderkage, fostervand, urin, eskrementer, blod osv. osv.

[ 2 ] Nyfødte kommer som regel først i bad efter et par dage...

[ 3 ] Mor, far, familie, venner, pædofile osv. osv. kysser altid lystigt på det nyfødte barn

Undskyld babyindlæg, min referenceramme er ikke så stor lige p.t.
p.s. det er ikke - udelukkende - klamt at få et barn


Niels joke - Er der noget der hedder gammelfødt? Hej jeg hedder Niels og jeg er født...
[ 4 ] Født er et ret grimt ord

Menneskemælk

 Onsdag d.24 September 2008 | Michael | Everyday life
Det er svært at toppe, at Niels udsætter sig for at blive gylpet i munden af sit afkom, for at have noget at skrive om på sin blog.

Menneskemælk er da overhovedet ikke ligeså ulæx som Komælk. Det er selvfølgelig klamt at det er menneskemælkebræk, men det er trods alt Niels egen celle der har vokset sig stor og nu takker ham ved at kaste op i munden af ham.

Føler du dig alene, kan trøsten findes i at du ikke er alene i at føle dig alene.

Er det godt eller skidt at kaste op, hvis man spiller rundbold?

Hjemmelavede gaver

 Fredag d.19 September 2008 | Niels | Everyday life
Kender I det når man får hjemmelavede gaver? Enten fordi gavegiveren er fattig, nærig eller "kreativ". Et par hjemmestrikkede sokker er altså ikke nødvendigvis varmere end de købte, bare fordi der er brugt mere tid på dem! Hvor mange askebægre af ler kan man bruge - når man ikke ryger? "Tak for spækbrættet sønnike" - "Det er altså en bordskåner far..."

Kone gav mig en hjemmelavet gave da jeg havde fødselsdag igår! Ja vi er da ikke rige, men jeg synes nu nok at det var lidt for billigt sluppet! For det ikke skal være løgn så har jeg selv været med til at lave den!

Jeg fik en lille datter...

Hvis du skulle absolut skulle være så sparsommelig at lave gaven selv, kunne du godt lige have gjort dig umage og lavet tvillinger eller i det mindste en dreng

Hvem er Sygo?

 Lørdag d.13 September 2008 | Niels | Everyday life
Til jer der ikke kender skribenterne på Sygo særlig godt, er her en lille beskrivelse af os visualiseret igennem chokolade.

Vi var et smut i Aldi for at købe lidt chokolade til kaffen, og da vi ikke kunne blive helt enige købte vi en plade hver.

Så kan I jo så selv dømme os ud fra hvad vi købte.

Niels købte en stor plade mørk chokolade. En plade med 85% kakao fuld af smag, saft og kraft. En plade der får amorinerne helt op og ringe i kvinderne. Lang og sort, en fyldig smag der kan holde hele natten. En plade der står for eksklusivitet og kvalitet...

Michael købte en plade hvid chokolade. Pakket i den allermest lyserøde kasse ever. Det var noget halv fesen mælkechokolade med knas i...

 

 

 

coffee mug

 Søndag d.7 September 2008 | Niels | Everyday life
kaffe mug sygo coffee

Nogen gange er det bare lettere at hente kaffen i kantinen end at lave den selv! Det er let at overse kaffemaskinen når den står bag døren, og der har den passet sig selv i et par dage (læs: uger)

Vi har endda rengøringsdame på, men hun vælger nok også ligesom os at overse det. Nu begynder magtkampen! Hvem kan holde det ud længst? Michael (min kontor kælling), Karin (vores rengøringsdame) eller undertegnede...

En mugostemad og en kop kaffe eller en ostemad og en kop mugkaffe - det giver vel same same i sidste ende!

Tanker fra igår

 Onsdag d.27 August 2008 | Niels | Everyday life
Min søn ser for meget fjernsyn! Til gengæld er han ikke særlig opmærksom mens han gør det... Igår gik han og chantede barsebäck barsebäck barsebäck.
Hella Joof, se der er en neger der ikke repræsenterer mit folk særlig godt! Hun burde være forbudt for børn under 64, jeg savner Maria Hørby - og andre klassiske skuespillere som Henrik Voldborg! De lavede underholdene kortfilm om fremtiden baseret på assumptioner samt brillierede med hårdtslående fakta om den tid der er den nyeste historie.

Jeg er på kur!
Jeg så korte glimt af tv programmet "Meretes mave", et godt råd til dig - lad være. Husk at lære af andres fejl, jeg giver dig en gratis lektion fra mit liv.

Tænk sig at det er blevet trendy at være tyk!? Folk har så travlt med at stå ved at de er tykke, at der er basis for alle de her slankeprogrammer. Der er programmer om folk der har mod på at tabe sig så de får hjælp til det, der er programmer om folk der får en opsang så de kan ændre deres livsstil, der er endda konkurrencer om hvem der kan tabe mest. Nu skal vi endda til at lære at tabe os og lave comedy på samme tid (kanal 5)
Der er så mange tykke mennesker at man efterhånden begynder at kigge ned på tynde mennesker. Tynde mennesker er svin, der skal dårlig samvittighed over deres stofskifte og have ondt af de tykke. - Tyk er det nye normal!
Hvis du er tynd er din eneste udvej for ikke at blive set ned på af tykke mennesker er at opdigte en sad story om din fortid hvor du var åh så tyk og kæmpede med vægten og du besejrede den til sidst. Jeg ser tykke-tv igen når de samler en gruppe tykke på paradise hotel!

Jeg er på kur! Så jeg tog mig selv i at lade være med at putte pålæg - på min fedtemad!

En kop tis, tak!

 Fredag d.15 August 2008 | Michael | Everyday life
Jeg fandt migselv stående på lægens toilet og skulle aflevere en kop
morgen-urin ned i en engangs-kaffe-kop. Jeg måtte lige gnide migselv i
øjnene en ekstra gang og gå ind til lægedamen og spørge en ekstra
gang... Er du sikker på at det er DE kopper du vil ha mit tis i?


Det føles bare SÅ forkert
at stå at tisse i en engangs-kaffe-kop før
man har fået sin morgenkaffe - SLURP. Det er bare SÅ FORKERT.


Men jeg var dygtig til det og tissede kontrolleret i koppen og ikke på
nallerne. Nok fordi alternativet var at få

most en tør vatpind op i mit
lillebitte lyserøde urinrør.

God weekend

Inspirationsniveau 0

 Onsdag d.30 Juli 2008 | Michael | Everyday life
Min hjerne holder pt sommerferie og kan ikke træffes før den beslutter sig for at reboote. Men I kan da få min agenda:

D.30/7-08

Vask tøj og tøm opvaskemaskinen og fyld opvaskemaskinen.
Gør noget fysisk for at komme den kroniske premortale rigormortis i nakken til livs.
Arbejd hjemme, arbejd effektivt, minimer stress.
spis.
Gå i bad, jeg lugter.

Hej harj!

Ps. jeg aner ikke hvad jeg skal skrive om i øjeblikket = Foreslag er velkomne.

Aber natürlich!!

 Onsdag d.23 Juli 2008 | Michael | Everyday life
Jeg spiste sushi forleden.
Sammenpresset ris, smager som, sammenpresset ris + rå fisk, smager som rå fisk.
Det smager altså som ris og rå fisk.
Men hold nu fast, når man så dybber det i soya med wasabi!!! Så smager det pludselig som rå fisk, ris og soya med wasabi.

Surprise

Er det godt eller skidt at være rå, hvis man er dyr?

Lidt over evne!

 Onsdag d.23 Juli 2008 | Niels | Everyday life
Hvis man yder sit max så yder man 100% right?

"Holdet ydede igen en fantastisk ind­sats. De gav sig næsten 1000 procent, og det var meget vigtigt for vores fans... "

citat Carlos Sastre - Cykelrytter - CSC/Saxobank - (link)

De er i meget meget god form de cykelryttere, når de nu kan yde så meget mere end normalt. Det er da vist noget B.S. (Christiansen)

Bare et hus.

 Mandag d.21 Juli 2008 | Michael | Everyday life
Sommerhus:  Det er da falsk varebetegnelse at sælge nogetsomhelst under den betegnelse i et land blottet for solskin og sommer! Men hvor er forbrugerombudsmanden?

Men derudover var der heldigvis ingen internetforbindelse, så man kunne få stress af at arbejde. Sengene var som for små torturbænke så man ikke spildte tiden på ordentlig søvn. Beliggenheden var til gengæld ingenmandsland og den nærmeste turistattraktion var en bunke sand (råbjerg mile). Hvem sagde noget med "sand i sahara". Til gengæld fejlede selskabet bestemt ingenting, men det havde vi jo også selv med hjemmefra!!

Hvorfor hedder det et bade-hånd-klæde? Det er da ikke kun hænderne man bader? Og lignende ting kom jeg til at tænke på.

Et menneske tættere verdensdominans!

Sommerhus

 Fredag d.11 Juli 2008 | Niels | Everyday life
Arh en tur i det danske sommerland!

Nogen kalder det et sommerhus! Men som regel er det en dårlig undskyldning for et hus indhyllet i en meget dårlig undskyldning for sommer!

Det må være definitionen af det danske ord hygge! At gemme sig i et regnskur med familien og så få det mest positive ud af det.

Nu tager jeg afsted i en uge - Masser af hygge til jer alle!


 

Anton du har revnet dine...

 Mandag d.7 Juli 2008 | Niels | Everyday life
Når Vorherre vinker en vognstang...

No shit, på en lille uge har jeg revnet 2 af mine allerbedste cowboybukser! Jeg er ked og undrer på samme tid om der er nogen der prøver at fortælle mig noget. Jeg mener bukser der er lavet til at holde, revner jo sjældent, og når det sker hvad er oddsene for at det sker igen kort efter.

...mon Gud siger at jeg skal gå i mine bukser mindre end en uge af gangen?
...mon Gud siger at jeg ikke længere er flex som en 18 årig?
...mon Gud siger til kone at hun skal købe nye bukser til mig?
...mon Gud siger at jeg selv skal finde spenderebukserne frem?
...mon Gud siger at jeg skal tro på hende, ellers fuckin revner hun alle mine bukser?

Nej det kan da ikke være at jeg... Naaarj, det kan ikke passe at...!!! Jeg har da kun taget 8kg på, på det sidste!!

F*kn Gulvspand

 Mandag d.7 Juli 2008 | Michael | Everyday life
Michael uden filter er en ny føljeton her på sygo.Jeg var alene hjemme igår, helt alene, helt ensom. Ensomhed i en potens så det eneste ecco
(productplacement, jeg ved godt det staves ekko) man hører er det ens tanker laver. Alene, som i den film med Tom Hanks hvor han har en bold som ven.Alene, som når man pludselig vågner i sin seng, efter en alt for fugtig
bytur, med et musikken stadigt hængende i bevidstheden, som et
symfoniorkester der ringer ud.
Hvad gør man så når man er alene og har ugideren, nederen og kederen på?
Jeg tændte mit tv.
Så sad jeg der med fjernsynsstråler i øjnene, ubarberet og med
barbequechips i kværnen og var ligeved at begynde at tude. Jeg blev nød
til lige at trække vejret dybt engang. FUCKING KARATE KID!! Hvorfor
skal den skide mr.miagi også forærer den kiksede ranglede teenage
dreng, som jeg kan identificere mig alt for meget med, en bil og gøre
mig helt sentimental.
Er det bare mig eller er hele verden bare imod Daniel San?
Hvorfor er jeg en blødsøden sucker? Har jeg fået for mange hormonforstyrrende stoffer i mit legetøj?
Wuhuw for Elisabeth Shue (naked eller nøgen)


LYD

 Fredag d.4 Juli 2008 | Michael | Everyday life
Stemmen starter inde i hovedet, det er derfor umuligt at bedømme om man
selv har en god stemme. Den lyd der rammer dine egne ører er nemlig et
mix af resonans i kraniet, altså det ørerne fange indefra og det som
rummet smider tilbage.Det er derfor vi bliver så pokkers
selvbevidste, når vi hører os selv på bånd. Eller benovede når vi
synger i kirkens rum (as if!!).
I momentet føles mit ansigt som om det er ved at føde en baby af slim.
Mine slimhinder er oversensible og hævede og spyr snot som gjaldt det
livet selv. Mit stemmebånd føles som korn 240. Alt dette bevirker at
jeg selv synes at jeg lyder som en blanding af en soulet Gavin Degraw
og en følsom Dave Matthews, når jeg synger.Gad vide om mine omgivelser synes det samme?!

No it snot

 Onsdag d.2 Juli 2008 | Michael | Everyday life
Er det godt eller skridt at få et spark i løgposen hvis man er en hakkedreng?

Mit hovede er så fuld af snot, at jeg kunne agere gele maskine på et alderdomshjem. Mit hovede er så snotfyldt at det påvirker min BMI.

Nej, det er ikke aftensmad, det er snot, men det mætter fint nok.

Arme alarm

 Mandag d.23 Juni 2008 | Michael | Everyday life
Jeg har en mobiltelefon.
Den kan sættes på lydløs.
Den har også alarm.
Lydløs alarm!!

Lydløs alarm svarer til at have mistet begge arme og melde sig til et tegnsprogshold på aftenskole. Det giver bare ingen mening.

Tegnsprog, den eneste kommunikationsform hvor man kan brække fingrene hvis man råber for højt. Tegnsprog er lydløst, men det giver mening.

Hil

 Mandag d.16 Juni 2008 | Michael | Everyday life
Jeg hilste, helt automatisk, på en totalt fremmed mand i en bil idag. Det slog mig godt nok at jeg overhovedet ikke genkendte bilen, men ingen alarmklokker. Og bevares manden hilste glad igen. Men det kan nok være jeg følte mig noller.

Men så så jeg en jogger, der nær var blevet kørt ned. Hans ansigtsudtryk var uvurderligt og så var mit humør på sit højeste igen

Er det godt eller skidt at jogge i en lort.... nanana - SE VORES NYE AFSTEMNING!

Kat

 Mandag d.9 Juni 2008 | Niels | Everyday life
Det er vist ikke nogen hemmelighed at der er nogen journaliststuderende der har tilberedt og spist en kat! Grunden var jo ligesom at sætte fokus på hvad der er rigtigt og hvad der er forkert at spise - Hvilket jo åbenlyst har virket ( link ). Personligt ville jeg nok aldrig spise en kat - fordi det er et lille irriterende, slesk og klamt dyr - men det er jo nok en anden diskussion

Da jeg hørte om historien var det da jeg fik oplæst overskriften - studerende truet på livet efter at have spist kat. OK, tænker jeg, det er jo også lidt dumt at hugge khat fra et par somaliske gangstere! Men historien var jo at de studerende har fået dødstrusler efter at have spist en kat! Så er det jeg tænker, det er da noget af en trussel fra kattefolket, hvad mon i har tænkt jer at gøre? Skræmme dem med jeres stok og lilla hår? Eller forvirre dem med en lommelygte og et garnnøgle?

...Truslen havde nok været mere frygtindgydende hvis de havde valgt at spise en kamphund istedet! eller parakitter - folk der har parakitter er mentale!! 

Lever det virkelig endnu??

 Mandag d.9 Juni 2008 | Niels | Everyday life
Både mine øjne og ører blev forundret på samme tid idag! Indtryk ramte mig som et lyn fra 2005! Fuck lever det der virkelig endnu I disse moderne tider? Møg Hamrende irriterende fænomener fra en tid der for længst er historie!

Jeg kørte i bilen og ud af radioen kom der det nasale "vidunder" Tue West og ude på cykelstien kom en folk seniorer gående med fuckin' stave i hænderne dyrkende (eller hvordan man nu udøver den sport (eller hvad man nu kalder det tidsfordriv!)) det der stavgang. Hvorfor er disse ting endnu ikke blevet forbudt?

Udsagnsord

 Fredag d.6 Juni 2008 | Michael | Everyday life
Jeg ha et problem, med udsagnsord. Jeg glemme ofte at sætte R i _øven af udsagnsord.

Dementi:

Jeg er ikke dum i alle henseende bare fordi jeg glemme et lille R.

Kææælig Hilsne

Michael Andesen

Handiman

 Tirsdag d.20 Maj 2008 | Niels | Everyday life
handyman handiman sygoNutiden mandeideal kræver at man har lyst og evner til at klare sig udi diciplinen Handyman...

Lad os bare sige at jeg besidder lysten meeen. Jeg har 2 propfyldte værktøjskasser, desværre har jeg ikke evnerne til at benytte indholdet til noget konstruktivt.

Hvorfor faen skal det også være smart at gøre det selv? Det tager mega lang tid, bliver sjældent perfekt og så er det oftest - i hvert fald for mig - dyere.

Tja som i så mange andre fag er det den blotte tilfredsstillelse af at have gjort det selv. På trods af at hylderne hænger skævt og vandhanen er utæt. Gør det selv bølgen er CRAP, men også lidt sjovt.

Jeg har mange håndværker historier! Jeg skulle f.eks. udskifte lamperne på badeværelset. No prob! Jeg hiver de gamle ned og - uden at få stød - monteret ledningerne korrekt til den ene lampe. Dagens "gør det selv" mand var stolt og mente at det var nok "gør det selv" for en dag. Knap en bajer op og reparer resten med tape, så ka det vente til næste dag. Således har lampen så hængt i mange måneder!

Hundeejer logik

 Lørdag d.10 Maj 2008 | Michael | Everyday life
"han gør ikke noget!!"

Råbte den spage kvindestemme, altimens det der allermest i min urmandshjerne, lignede en bjørn eller en meget stor kamphund kom med ustoppelig fart lige imod mig og mit kvind.

I min hjerne havde jeg allerede pelset køteren og startet et lille bål af kviste, hvor jeg kunne tilberede den kødfuldte krop, som ville smage himmelsk af brændt træ. Min kvinde ville samle agern, bøgeblade, bær og masser af frisk skovsyre. Vi ville nyde måltidet ligefør mørkets brusen og i lyden af vandet og træerne ville vi lege den ældste leg, kendt af mand og kvinde, kryds og bolle. Vi ville falde hen i et tæppe af blade, med fyldte maver og med himlen som tag.

"han gør ikke noget!!" råbte hun igen.

Nej, det var også mere mig jeg var bange for, svarede jeg og smilede, mens jeg knugede mig nøglekneb, som skulle have været plantet lige i pudlens pande.
Gudskelov drejede labradoren af lige inden mine knæ, godt jeg havde taget min høfeber pille.

Har du fregner?

 Fredag d.9 Maj 2008 | Michael | Everyday life
Igår lugtede det fælt af gylle.
Små duftpartikler af lort hvirvler rundt i luften!
Lortespray, en sprayen af lort, "in your fæces".
Altså det er jo findelt bæ vi indhalerer.

Og efter en frisk forårstur på byciklen, ligner det at man har stået bag en ko, med nyseanfald og svær diare.

Venteværelse

 Tirsdag d.29 April 2008 | Michael | Everyday life
Venteværelset, den menneskelige petriskål, bakteriernes højborg, tidspildeets bløde lænestol.

Ja, du har gættet rigtigt, jeg har frekventeret lægens venteværelse idag. 1½ time i ventestjernens tegn, tid til at reflektere.

HVORFOR skal man sidde der og dele sygdomsluft med andre snotnæser?

toiletiquette

 Fredag d.25 April 2008 | Michael | Everyday life
Noget har strejfet mig som værende en kende mystisk.

Når man går på toilettet må:

*nummer et godt larme. ( *når man tisser )
*nummer to helst ikke larme. ( når man affører )

Det skal helst lyde som om man har en ornli fætter med et løb på størrelse med en lille bæk, når man lader vandet. Der er noget "den stolte jæger" over at lave stor lyd med sit våben.
Tværtimod klemmer vi gerne kinderne sammen og får præstationsangst i anus, når vi afføre. Der er faktisk helst ikke nogen der må vide vi har et røvhul!

Det er simpelthen lyd-diskrimination og nu spør I, hvad gør du, OH store vidende Michael? Og når jeg tiltaler pøblen, starter jeg altid med: LÅN MIG JERES ØRE! Jeg skider simpelthen op ad kanten.


Ps. dette indlæg er ikke udtryk for hvordan jeg har det personligt, men baseret på samtaler med uvildige testpersoner.

Hundelort

 Tirsdag d.22 April 2008 | Michael | Everyday life
Jeg gik en tur forleden - Det slog mig efter at have haft øjenkontakt med tre hundelorte at det er utroligt lang tid siden at jeg har jokket i en lort.

Det var som om det fænomen forsvandt da jeg fik kørekort.

Man ser faktisk ikke hundelort så meget mere i bybilledet - Jeg var i belgien sidste år og der var lort over det hele - men her i DK er hundene holdt op med at skide. Og jeg ser slet ikke de hvide hundelorte mere, du ved dem man kunne forveksle med gadekridt og blive noget så overrasket....

Jeg skulle bare lige have det luftet.

Hil

Hveder

 Torsdag d.17 April 2008 | Niels | Everyday life
Jeg har aldrig fejret hvede traditionen i mit barndomshjem. I dag skulle det prøves da jeg har lyttet til dagens udødelige small talk emne om at det altså er hvede dag i dag. 
Så jeg tænkte at i en alder af 26 var det måske på tide at få afprøvet den tradition som alle snakker om.

I Kvickly var køen til bageren uoverskuelig lang, og da jeg endelig nåede op til disken var alle de "normale" hveder udsolgt, men jeg kunne dog få nogle ristede hveder. Fino tænker jeg og køber en pose fuld, derudover får jeg også lige tilkøbt et par kajkager

Jeg tog mig en bid af en ristet hvede...
Må jeg fortælle jer danskere en hemmelighed?? Det er jo bare en bolle, tilmed en halvdårlig en af slagsen! Hvorfor gør i så stort et nummer ud af det? Hvordan er det meningen at man skal fortære den, for i de vendinger jeg har hørt det omtalt, lyder det som om man spiser herre mange. Jeg spiste en halv og derefter var jeg mega kaffetørstig og overvejede på intet tidspunkt at kaste mig over flere hveder. 

Fra nu af er "dagen før store bededag???" store kajkage dag!

Man kan ikke blæse....

 Fredag d.11 April 2008 | Michael | Everyday life
Vi kender allesammen det der ulidelige bagkloge bedstefar udtryk, "man kan ikke blæse og ha mel i munden" ik.

OK, jeg fik bacon og æg til morgenmad, total luksus

Men altså, jeg fraråder på det kraftigste at nyse med æg og bacon i kæften... For ved I hvad? Bacon hører bare ikke hjemme i næsen!!!!

Ha et brag af en weekend allesammen.

Morgen rejsning

 Torsdag d.10 April 2008 | Niels | Everyday life
Jeg bor ca. 45 km. fra min arbejdsplads og det sidste halve års tid har jeg foretaget min daglige morgen rejsning i bussen. Et helt halvt år har jeg med få undtagelser mødt ind på arbejde kl 7.08 hvilket betyder at jeg stod på den første bus kl. 6.05! No prob, kun 2 gange i den tid præsterede jeg at misse bussen. (Ja jeg kommer tidligt, men det er frækt at udnytte den frie bane om morgenen)

Nu har jeg så fået bil og nu kan jeg simpelthen ikke nosse mig samme om morgenen. Det at foretage en simpel morgen rejsning fra sengen i ordenlig tid, er helt umulig. Jeg har forkortet min rejsetid fra en hel time til en halv, men alligevel møder jeg en halv til en hel time senere!! (Det er dejligt at komme hurtigt fremfor at køre for lang tid i den kedelige bus!)

Igår havde jeg sent fri og gad ikke køre de 45 km hjem, så lånte en sofa 500m fra arbejde. Så kunne jeg jo også komme tidligt på arbejde idag! Jeg mødte så kl. 7.30 - flot. (ikke sladre til Michael!)

Jeg må simpelthen ikke have nogle gode argumenter overfor mig selv om morgenen - for at blive i sengen. For jeg er simpelthen for nem at overbevise når snoozeknappen frister!

Genbrugsslips

 Tirsdag d.8 April 2008 | Niels | Everyday life
Sad but true!

Jeg har ryddet op...
Jeg fandt et gammelt slips fra min konfirmation...
Jeg er så gammel at mit gamle slips er blevet retro! Tænk over at udviklingen går så hurtigt at min ungdom er den nye renæssance. (Jeg har googlet - det er stavet rigtigt)

Det er et af de der 2 cm brede slips som er helt umulig at udføre en dobbelt Windsor på - hvor man ender med at lave en kællingeknude og kalder det rebelsk - så er det også dobbelt op på moderne!
Nogen unge mennesker der vil købe det for 400 kr.??

Lad os tale

 Mandag d.31 Marts 2008 | Michael | Everyday life
Samtalens værdi består i at man giver og tager fra hinanden. Investerer sin mentale opmærksomhed og tid i hinandens nærvær. Smukt og symbiotisk.

Interaktion mister derimod sin værdi når den ene part kun bruger hver sætning til at reflektere over sig selv, kun bidrager med egne interesser.

Som den opmærksomme læser nok fornemmer, har min sfære tangeret sådan en personlighed idag. Seriøst, hold nu kæft!! Tænkte jeg.

Nok moralprædiken for idag.

Er det godt eller skidt at være hermafrodit, hvis man er fuld af sig selv.

Jeppe Kofoed

 Onsdag d.26 Marts 2008 | Niels | Everyday life
?

Stivert

 Tirsdag d.25 Marts 2008 | Niels | Everyday life
Det er mig der regerer i køkkenet i mit hjem, sådan har det udviklet sig. Når man ikke har så meget tid må man jo udvikle en "nyttig" hobby. Her kan jeg smide kone og barn ud og være mig selv samt smugle fløde i maden/maven på trods af kones krav...

Jeg har på det sidste genopfundet et par af ingredienserne i mit stamkøkken bl.a. med rasp, fedt med grever og surdej ( jeg har lige startet en ny surdej, med ny opskrift - indlæg følger! )

Mit seneste "opdagelse" som jeg synes er spændende og desværre totalt overset i det moderne køkken er - HUSBLAS! Det er et supersejt ord og et utroligt lækkert produkt. Det er jo intet mindre end madvarernes viagra, det pifter alt op, hvis i forstår... Jeg har forsøgt mig med en hindbær dessert med noget gele på toppen, det blævrer simpelthen så dejligt og ligger godt i munden. PRØV DET! Jeg skal lige have modificeret opskriften og så skal i bare se 

Almen beton subwoofer

 Tirsdag d.25 Marts 2008 | Michael | Everyday life
Hvorfor er man mere tilbøjelig til at tilgive gamle damer for støj, end man er unge mennesker.

Scenarie:

Der boede engang nogen unge mennesker, mellem 18 og 20 år oppe på klubværelserne, de holdt technorave og hold kæft hvor fik de skæld ud!!

Der bor en gammel Anna i lejligheden underneden, hun holder DanmarksRadioRave, med sit tv. Hun transformerer sin opholdsstue til en kæmpestor subwoofer. Jeg sværger, det er for vildt. Hun er mellem 90 og 100 og ser skrøbelig nok ud til at lydtrykket kunne sønderlemme hende.

Men nej, hende går man lissom ikke ned og skælder ud vel?

Måske af frygt for at blive budt på antik chokolade og mugkaffe. Tillægsinfo: Jeg kan også hører når hun er i bad!!

Er det godt eller skidt at være 100, hvis man har personlighedsspaltning?? Hvem os??

Bremsen, en vigtig del af bilens anatomi

 Søndag d.23 Marts 2008 | Michael | Everyday life
"Det er som oftest først når man ikke er heldig, man opdager hvor heldig man var igår."

Efter en særdeles veloverstået fødselsdagsfest for min fætter (som nu presser mod de 40: ) tog jeg mig lørdag en velfortjent morgenlur i soveværelsets bomuldslandskab. Jeg havde, selvom jeg helst ikke indrømmer det, drukket min del af festens budget og havde brug for hvile.

Men Kæresten min var hvileløs og stod op efter 3½ times søvn, forklaring følger: Vi har fået penge tilbage i skat og pigebarnets shopping-gen "overridede" al sund fornuft og køre/hviletids bestemmelser.

Hun kan simpelthen ikke vente og underholder mig, fra kl 8-10 hvor butikkerne åbner. Hun tager afsted og jeg får søvn, god deal.

Et par timer passere og ligesom en stolt kat der har været på natterov kommer hun hjem, helt shoppet igennem, stadig på et high af serotonin over alle de kup hun har gjort - Alt imens der bliver catwalket for mig i stuen, nævner hun at: "prøv at se den her, og knapperne - der er sådan en hætte på og røde støvletter, bilen kan ikke bremse, veromoda ...."

......... Min reaktion behøver ingen nærmere indstudering!

Jeg gætter på at frygten for en spoleret shoppetur formår simpelthen at negligere behovet for bremser!!!

KVINDER - Hvor er det dog et fantastisk gådefuldt folkefærd

Hvor er jeg glad for at hun kom hjem i et stykke.

skildpadden

 Fredag d.21 Marts 2008 | Michael | Everyday life
Hvorfor er kæresten altid i bad samme tid som man skal skide???

Er det en naturlov? Er det fordi jeg skal skide hele tiden?

Ihvertfald er hun i bad nu og jeg laver farvekridt tricket i mine underbukser.

Det er sådan noget der sker i mit liv pt!

Klippet

 Tirsdag d.18 Marts 2008 | Michael | Everyday life
Jeg er blevn klippet idag. Jeg synes, at jeg havde fortjent lidt ekstra opmærksomhed og forkælelse, så jeg klippede mig! Og jeg må sige, jeg er nok den bedste frisør, der ikke kan se bagsiden af hovedet, jeg kender

Dagens link: Blondibella.se 17 årig svensk dukkebarn der tjener store summer på at blogge om mode.

Peng pung

 Fredag d.14 Marts 2008 | Niels | Everyday life
Efter lidt ping pong med bankrådgiveren har vi fundet ud af at vi - kone og jeg - mangler en del penge. Crap!
Hvad mon jeg kan indbringe på det sorte marked!? ( Racist joke )

Altså, vi har jo mange penge, men man stræber jo efter det der koster lidt mere end det man har!? Det er ret dumt, men vel ikke enestående... What to do?

- Jeg er ret viril, så måske skulle jeg lave mange børn og leve af børnepenge. Desværre er det jo lidt mere langsigtet. -

Hvis man havde en krone for hver gang man tænkte på sine pengeproblemer, så ville man ikke have nogen problemer.

Apropos kroner - jeg var til tandlægen igår -> 0 huller YES så slap jeg kun med 462 kroner!?!?

fuck it, jeg investerer i lotto imorgen...

Min brune drøm

 Tirsdag d.11 Marts 2008 | Niels | Everyday life
Jeg tror brunkagen blev navngivet før drømmekagen...!

Se på brune kartofler, det kartofler indsvøbt i sukker - og drømmekage er jo om noget bare en simpel kage overhældt med sukker!

Drømmekage er total yndlingskage (der ikke indeholder ingredienserne flødeskum, kagecreme eller marcipan )

Omklædningsrum

 Mandag d.10 Marts 2008 | Michael | Everyday life
Jeg kom over min blufærdighed, da jeg som 23 årig fandt ud af at de fleste mænd ser mere eller mindre ens ud i kønsregionen. Altså der er sgu ingen skønhedskonkurrence der, skrællede løg eller ej.

Men når 15 storsvedende mænd klemmer sig ind på 40m2 omklædningsrum, hvor jeg tilfældigvis også skal klæde om, så er det som om at kønsorgantætheden bliver en kende for tæt for mig - Jeg forstener mere eller mindre når der er mindre end 15cm til næste klunke uanset hvilken vej jeg drejer mig, for slet ikke at nævne, bukker mig ned for at binde mine snøresko....

Jeg for jeg kan jo ikke sætte mig på bænken uden at få øjenkontankt med 350g svedig løgpose med bratwurst - Goddamn, så lav dog de omklædningsrum noget større!!

Torsdag

 Torsdag d.6 Marts 2008 | Michael | Everyday life
Torsdag, uhm Torsdag - Torsdag er en god dag. Torsdag er faktisk min yndlingsdag om Torsdagen.

Tillægsinfo: Torsdag er en ypperlig gå i byen dag for mange unge mennesker og kaldes også "lille Fredag". Diskotekerne har formået at trække rigtig mange i byen, med såkaldte fadølsfester, drik dig en gren i øret for 40,-. Diskotekerne har haft en sådan succes at mange fravælger Fredag som "gå-i-byen-dag". Man kan om jeg så må sige konstituere at diskotekerne har SHOT sig selv i foden

I stiv ben

 Onsdag d.5 Marts 2008 | Niels | Everyday life
Med udsigt til at få vores nyerhvervede (brugte) bil konverserede kone og jeg drømmende om alle de positive ting vi nu kunne opnå i vores liv, der hidtil har været os uopnåelig grundet den naturlige barriere, som vores manglende kondi har sat os.

Vi havde hver vores top drøm/ambition der i denne stille stund skabte et smalt håb om ræson i dette køb, da vi samtidig gemte ting som forsikring og stigende benzinpriser langt tilbage i baghovedet.

Jeg kom til at tænke tilbage på samtalen og indså at vores respektive argumenter var super dumme!

- Kone så mest frem til at vi nu kunne køre et eller andet sted hen for at gå en tur!? Ja vi kunne køre spændende steder hen, for at gå! Jeg har ikke engang set det kvarter jeg selv bor i, så jeg tror sgu ikke det bliver bedre af at køre et andet sted hen...

- Jeg glædede mig allermest til at jeg endelig kunne få Tuborg på flaske igen! Det er herre svært at have en kasse på cyklen og man gider aldrig aflevere den igen. Det er fedt nu bare at kunne tage en kasse med hjem. Det hænger bare desværre ikke rigtig sammen, det med at drikke flere øl og så køre bil!? En meget ond spiral.

Det er dyrt at have bil, men vi tager det i stiv ben for mulighederne bliver flere - Både de dumme og de gode.

Hvem sagde noget om kønsroller?

Onsdag

 Onsdag d.5 Marts 2008 | Michael | Everyday life
Er klart min bedste yndlingsdag, om Onsdagen.

Tillægsinformation: Onsdag kaldes på tysk Mittwoch og er den tredie dag i ugen. Tallet 3 er et magisk tal for mange mennesker.

Tirsdag

 Tirsdag d.4 Marts 2008 | Michael | Everyday life
Tirsdag er klart min yndlingsdag, om Tirsdagen.

Mit menneske

 Lørdag d.1 Marts 2008 | Michael | Everyday life
Yasmina mit mennskeJah, nogen mennesker har kæledyr, men jeg har altså et menneske. Og for at nævne det helt åbenlyse, et ret flot et af slagsen om jeg selv må sige det.

Yasmina har en dansk mor og en tunesisk far, deraf det sydlandske islæt. Nævnværdigt er at hendes mor er fra Sjælland, hvilket bidrager til Yasses udenlandske accent.

Jeg er meget glad for mit menneske, hun har en enormt god humor og let til grin. Hun er beslutsom og dynamisk, hvilket gør at hun nogengange kommer i sjove situationer eller lad os kalde dem dagligdags eventyr.

Yasmina er sød, kærlig, smuk og klog og elsker mig for den jeg er og lader mig udfolde mine skøre ideer, ja, nogengange synes hun ovenikøbet de er gode.

Og nogengange lader hun mig ligge ovenpå hende.
Drengerne

 Onsdag d.27 Februar 2008 | Michael | Everyday life
Der sker sgu bare noget ganske magisk, når drengerne en sjælden gang imellem er samlet, til en god omgang moderat indtagelse af gæret korn.

Sjovt nok, går der ikke lang tid før de sexuelle eskapader eller mangel på samme bliver taget op i vidtstrakte vendinger og store armbevægelser.

Ja, piger der er stort set ikke det vi ikke deler med hinanden - Efter en ophedet debat skærer X-kammerat igennem og ytre højlydt, som om hans tanker manifesterede sig i talte ord før han havde overvejet konsekvenserne: "Jeg drømmer af og til, at jeg sutter pik på mig selv"... Tavshed, ikke pinlig, men reflekterende ud i drømmetydningen. Det er jo et, tror jeg, normalt moralsk spørgsmål for de fleste drengebørn: VILLE JEG; HVIS JEG KUNNE? Den slags ærlighed er uvurderlig! MEN SIG DET ALDRIG HØJT!!!

Y-kammerat ytrer, at han ville ønske at man kunne få x´s drømme på dvd. Jeg ved sgu ikke rigtigt!! Dvd er sådan et udbrændt medie. Bluray er da federe og HIGH DEF.

Derudover var der gengangerne i debatten: Analsex, lort på peken, sex med diverse folkefærd, erogene zoner......

Jeg glæder mig til næste gang.

Look alike

 Mandag d.25 Februar 2008 | Michael | Everyday life
tiger skovniels

Jeg sidder på kontor med Tiger Woods.

Ps. det er Niels til venstre!!

Bryllupsdag

 Mandag d.25 Februar 2008 | Niels | Everyday life
Så er det den tilbagevendende bryllupsdag og så er det lige at Niels tager charmebukserne på og i den grad forkæler lille kone. Dagen falder heldigt på en søndag i år så der er god tid til fornøjelse og fordybelse! Dagen starter godt, jeg er veludhvilet og klar til dagens strabadser, kone har godt nok været oppe 2 timer før fordi sønnike vågnede tidligt. Dagen går hurtigt med lidt oprydning og opvask. Jeg mangler et par ting til aftenens pragtmåltid så vi tager et smut i det respekterede multinationale Alta.
 
Det store aftensmåltid har jeg nøje præpareret og der skal virkelig kræses for smagsløgene denne helt specielle dag. Der bliver serveret intet mindre end burger og fritter, jeps du hørte rigtigt, jeg har flottet mig i dag! Og det er altså ikke bare hvilken som helst burger, bøffen er en af de oldschool der siger ”klonk” når de i frossen tilstand rammer panden. Bare rolig det var ikke de billige til 15,95 nææ nej, dem her havde jeg fundet på et herre godt tilbud i Kvik’eren kun 9 kr. (normalt 29,95) med imponerende 99% ”pure beef”! For at det ikke skulle være løgn så var der også dessert, honningmelonen skulle jo spise ellers røg den ud i morgen…
 
…hvad er mere perfekt at slutte aftenen af med, end Real Madrid - Getafe, Laudrups lille madrid klub mod hans gamle mastodont klub, den røg op på projektoren! Kone hader at se fodbold, men vi så den sammen og det skal jo heller ikke handle om hende det hele! Getafe og Laudrup sejrede og jeg var udkørt efter den spændende kamp så det var lige på hovedet i seng bagefter.
 
Ja hvad kan jeg sige, hver dag med mig er en gave! (Det er også derfor jeg ikke synes at hun skal have en gave mere bare fordi vi har bryllupsdag) Man kan vel ikke gøre for at man har…

Klopind

 Torsdag d.21 Februar 2008 | Michael | Everyday life
En af de helt store gåder i livet er hvorfor vi er udstyret med arme og alligevel ikke kan nå hele vores ryg - Pudsigt nok er det jo altid der på ryggen, hvor man ikke kan nå, at det klør?!
Gad vide om det var derfor vi mennesker udviklede vores evne til at bruge redskaber. Sansynligt, men hvorfor findes der så ikke ordentlige kløpinde på markedet?

Jeg satte en ukent lokal kunstner stævne og forelagde ham problemet.

ukent klopind
Så fundamentalt anderledes end hvad jeg i min vildeste fantasi havde forventet.

ukent klopind
Han ser det unikke i det vi andre skænker en tanke. Prisen: uvurdelig, værdi er jo noget subjektivt.Spis lige brød til!!!

 Onsdag d.20 Februar 2008 | Michael | Everyday life
Hvad er der dog hændt med brødpriserne?

Jeg kunne konstaterer at min lokale bager har sat rugbrødsprisen op med ca 10,- siden jeg frekventerede den sidst, for godt og vel 1½ år siden. Så nu koster et rugbrød 31,75 - Hvilket er det samme som en prisstigning på godt og vel 150%. Jeg ved ikke om det passer, hehe.

Bageren spiller sin trumf og skyder skylden på de pokkers melpriser! Dårlig høst og det der ligner? Men jeg kan ikke lide lugten i kartellet.... Det smager henefter at mele sin egen kage.

Man kan altså godt fise og have mel i munden, det er straks svære at fløjte med en kagerulle i kæften.

Det er ihvertfald pisse meget ærgerligt for alle os der godt kan lide brød men ikke selv har et halvfabrikata vi kan skyde skylden på når vi sætter prisen op!

 

Absces på labia

 Lørdag d.16 Februar 2008 | Michael | Everyday life
Jamen sådan er det altså at have 4 sosu (social og sundheds) assistenter på besøg i ens stue!

Mens de sad og talte rokkede jeg roligt videre ovre i hjørnet mens jeg krammede min computer og holdt mig for ørerne: LALALALALALALAH

Brudstykker af samtalen bundfælde sig dog - Vinterben - absces - labia - noget buskede - op i bøjlerne - smittefare! - mit sind bliver aldrig det samme.

GIV DEM DOG NOGET MERE I LØN - GIV DEM ALT HVAD DE VIL HA! - BARE FÅ STEMMERNE TIL AT HOLDE OP!!!

Ingenting med konsistens

 Fredag d.15 Februar 2008 | Niels | Everyday life
mmm det skal jeg da ha, det er det nyeste nye  Neutralmarineret kylling??


Hvorfor er kødet blevet marineret? er det for at fjerne smagen af kylling? Måske i disse - for gammelt kød dage - er det for at skjule den grimme smag af gammel?


Hvad smager neutralt af og hvilket krydderi bruger man til det?


Det er smart at få konsumenten til at føle en merværdi ved at tilføje ingenting!


Kyllingen kan man så ironisk nok tilberede i ovnen som man også har købt pga. - varm luft...

I fedtefadet

 Torsdag d.14 Februar 2008 | Michael | Everyday life
Jeg er en sulten mand!
Niels har mad (som han har opbevaret korrekt i sin taske hele dagen)
Niels deler gerne!
Jeg er ikke så glad for gammel taske madpakke!
Niels har gode overtalelsesevner!


Jeg må sige at jeg var positivt overrasket over den første bid. Det er på magisk vis altid bedre at plante tænderne i en klemme man ikke selv har svedt over. Hvorfor? Rugbrødet er blødt og saftigt, der er tilpas bid i kødpålægget som smager af noget bekendt, der er også godt med smør på, smør med..... Smør med.... Smør med små ristede løg i??? Små ristede løg som leder tankerne over på, om det måske er niels´to årige søn som har smurt madpakken!!!! Små ristede løg?!?

Da min glubske gane har fortæret så meget at der er en bid tilbage og mæthedsfornemmelsen giver mig min dømmekraft tilbage, går det op for mig at de små knasende "løg" er bedre kendt som fedtegrever og "rigeligt med smør" var bare helt regulær fedt!!

ALMINDELIGE MENNESKER KOMMER SGU DA SMØR PÅ, NIELS!!

Men det smagte nu forbløffende, så ordinært og alligevel så eksotisk...

dejlig humor

 Tirsdag d.12 Februar 2008 | Niels | Everyday life
Så hørte man lige mig fyre en herre god joke af, helt ubevidst.

Jeg er ved at finpudse min brødopskrift og dejen har hævet et stykke tid.
Kone er blevet lækkersulten og siger "Bager du ikke snart de brød!"

Jeg responderer "Arh kone, det skal altså hæve natten over! Hvad vil du have jeg skal gøre, det er jo ikke trylledej..."

Hahaha trylledej, I knock myself out!

Jeg tager sgu nok snart på tour med Gintberg, Amin Jensen og Finn Nørbygaard

Dyrehaven

 Søndag d.10 Februar 2008 | Michael | Everyday life
hjortSøndag og familien skal i skoven, alt ånder fred og idyl. I anledning af modeugen knejsede dyrene for os og gik catwalk til vores ære.

<- En Hjort 

Man må ikke tage hunde
og biler med ind i parken!

 

 

 

 

dyr
Jeg forstår ikke det der jagt! Vi kunne have kvalt dem med vores kærlighed hvis vi ville, så tæt var vi på.

spætteDet er en spætte, som min kærst tog et billede af. Det var en stor "wow" oplevelse at høre den fantastiske lyd den kunne lave med sit næb.

 

 

 

Og så en noget syrealistisk oplevelse til at sutte af med.

Makabert. Vi stod uforstående overfor fænomenet. Dyrehaven tilholdssted for psykopatiske dagplejemødre?

 

Skovtur

 Lørdag d.9 Februar 2008 | Michael | Everyday life
Lørdag, dejligt vejr, gåtur i skoven med kæresten alt er fryd.... Som de gode og retskafne samfundsborgere vi er opdraget til at være, viger vi ej fra stierne og følger pilene rundt i skoven......

Forestil jer hvilken frustration og forvirring vi stod med, da vi stødte på dette skilt:

skilt

Så stod vi der i flere dage, indtil sulten overmandede os og vi søgte mod supermarkederne.

din fejlfarvede blondine

 Fredag d.1 Februar 2008 | Niels | Everyday life
Anonym: (er ved at søge efter ledige domænenavne) Pis! 1234.dk er optaget

Niels: Ærgeligt, prøv med 12 34 .dk (tolv fireogtredive)

Anonym: taster lystigt 1234.dk

Det havde jeg meget sjov med den dag, det var virkelig flot Michael!

Le Mans i sengen

 Tirsdag d.22 Januar 2008 | Niels | Everyday life
Jeg har netop gennemført et le mans i sengen på den mest useksuelle måde der findes, that is!

Jeg har SOVET et helt døgn, dog med enkelte pitstops for at lade vandet eller blot for at konfirmere overfor mig selv at jeg stadig var i live. Jeg var meget syg da jeg var blevet sendt hjem fra arbejde og kastede mig direkte ind i sengen da jeg trådte ind af døren kl.11 - kl.12 dagen efter (idag) kunne jeg så nosse mig sammen til at stå op, nu hvor svimmelhed og hovedpine så småt var forsvundet.

Hvis du tror at jeg bare har ondt af mig selv og bare godt kan lide at sove, så tro lige om igen. Min søn er også syg og af de 25 timer jeg har ligget i sengen har han sovet ved min side ca. 19 af dem...

det var bare en joke ik!

 Torsdag d.17 Januar 2008 | Niels | Everyday life
Tænk sig at komme som udlændig til dette Pia kjærsgaard regerede land fuld af indforstået humor. Det må godt nok være svært at falde til og forstå hvad det er for et land og hvad det er for menneske der lever her. Tænk hvis man har svært ved sproget og på samme tid skal forholde sig til danskens underfundige ironi. Vi kan jo også selv blive i tvivl internt hvorvidt det var seriøst eller en joke engang imellem.
 
Jeg er faldet over et godt tip som jeg vil prøve at implementere i min daglige konverseren. Hver gang man f.eks. bruger ironi, fortæller en tvivlsom racistisk joke eller kommer med en stødende kommentar, så synger man lige en gammel hitsang. Herved opnår man det resultat at ingen er i tvivl om at du ikke mente det du sagde og du er fri for at komme med undskyldninger og/eller modtage spytklatter i fjæset.
 
F.eks. Hvad er forskellen på en jøde og en pizza? Pizzaen skriger ikke når man putter den i ovnen… ”Pas på den knaldrøde gummibåd…”
 
…din mor er så tynd at når hun spiser en peanut, så tror hun at hun er gravid ”Er du dus med himlens fugle, og skovens…”
 
Det ene bøssesperm til det andet: Hvor finder vi et æg i alt det her lort ”Krøller eller ej, vi elsker vores børn…”
 
Slut med misforståelser!
 
(Hvis man heiler så kan man ikke redde den ved at synge en tysk march det skal helst være en dansk upolitisk og upatriotisk sang!)
 
(Tænk hvis ham skoleeleven havde tilføjet en sang! ”min lærer er pædo... start spreding the news, I’m leaving today, I want to be a part of it New york new yooooooork”)

Kokos kryptonit

 Onsdag d.16 Januar 2008 | Niels | Everyday life
mandel sygo kokos superheltJeg kender en vaskeægte superheltinde! Hun hedder Ulla og hun er vores kantinedame. Hun laver supermad, hun er supersød og så ved hun også alting – om mad i hvert fald. F.eks. satte hun et par unge ignorante, magelige, moderne samfunds opvoksede og forkælede computeridioter på plads da hun forklarede hvordan en mandel rent faktisk så ud. Tænk sig i en verden hvor alting bliver gjort for en, har man aldrig tænkt over at mandler faktisk har en skal og faktisk har man aldrig set en ”rigtig” mandel.

mandler m. skal ->

Nå men, jeg har endelig fundet hendes svaghed! Svagheden er kokosnødder!! Hun kan ikke åbne dem, hun havde sirligt taget plads udenfor på stenene med en halvstor kløfthammer og havde hamret et stykke tid indtil hun måtte give op og kom ind til mig.
Jeg gik ud i køkkenet og med nødden i hånden slog jeg et par små velplacerede slag og vupti så var den åben.
 
Far er stolt over at kunne lære en superhelt noget Jeg vidste at jeg kunne bruge de 5 sæsoner af Robinson, som jeg har set, til noget! Ha kone!

Reminder til self: Skriv skæbnehistorien om dig selv og Lars Mars…
 
Racist jokes på baggrund af kokosnødderne frabedes…

HAKKET

 Lørdag d.12 Januar 2008 | Michael | Everyday life
Jeg har lige haft en prøvetime i sådan et øhm Fedtness center.

Det sætter jo u-ond-gåeligt nogen tanker igang...

Kender du vitsen: Hvad er det der går og går, men ikke kommer nogen vejne? Det plejede at være klokken!!! Men nu er det 20 storsvedene konforme individer der betaler 300,- om måneden for at hylde middelmådigheden. Ja, og mig sæføldi.

En klog kvinde sagde engang: Hvis alle der går til fitness, begyndte at gå (altså vandre på benerne) til fitness, ville ingen behøve at gå til fitness!!!

Om kopibands...

 Tirsdag d.8 Januar 2008 | Niels | Everyday life
Jeg fandt et lille citat i metroexpress idag som jeg synes jeg vil dele. Jeg synes bare at det er fedt...

"Jeg kan ikke snuppe kopibands. Det kan være fint nok at spille andres numre for at øve, men du skal altså ikke være 30 år og stå og spille Bon Jovi."

Thomas Troelsen, producer og frontfigur i bandet Private

Edderkopper

 Tirsdag d.8 Januar 2008 | Michael | Everyday life
Jeg har også haft voldsomme drømme om en anden slags kopper her på det sidste. EDDERKOPPER! På et tidspunkt skar jeg en i skiver, men den formåede alligevel at stikke mig med sin ene kæbe og skide æg ind under min hud!!

Er der nogen der har en idé om hvad det kan betyde?

En Røverhistorie

 Mandag d.7 Januar 2008 | Niels | Everyday life
I går lånte jeg min fatters bil, så vi kunne komme hjem til Århus. Det var fedt at slippe for bussen for en gangs skyld, og jeg havde tilmed fået lov til at låne den natten over så jeg bare kunne aflevere den når jeg skulle møde på arbejde i dag. Fatter har en rummelig Seat Altea på gule plader, så jeg tænkte ved mig selv at det er sgu et godt tidspunkt at komme af med noget af alt det rod vi har i lejligheden. Ryddet op det blev der, og i den sammenhæng blev det besluttet at hele mit anlæg skulle flyttes på kontoret så vi fik lidt mere plads i stuen. (Ja jeg har et pænt fyldigt anlæg)
 
Jeg tænker at jeg vil begynde at slæbe lidt ud allerede om aftenen så jeg er fri for at gå så mange gange, morgenen efter. Som tænkt så gjort. Jeg tager favnen fuld af hifi udstyr og begynder at gå mod parkeringspladsen. Klokken er 22 og som jeg vandrer i mørket mod bilen med alt udstyret, kommer jeg til at tænke at det nok ser ret suspekt ud!? Hvis jeg så sådan en som mig (ikke racistisk!) komme på det tidspunkt med favnen fuld, så ville jeg nok tænke mit.
 
Lige midt i den tanke, låser jeg bilen op og ser straks at der ligger glasskår over det hele. Jeg går og føler mig halvkriminel og så er der nogen der har brudt ind i ”min” bil! Ruden i passagersiden var smadret, indholdet af handskerummet lå på sædet og gps’en var væk.
 
Det er ikke superfedt at låne en bil og så returnere en halvsmadret en af slagsen, tømt for værdier! Jeg blev nødt til at køre bilen hjem til Silkeborg, da jeg ikke ville efterlade den uden rude på vores – åbenbart - skumle parkeringsplads. Så det blev til en halvkold tur på motorvejen…

my black Q-ueen

 Søndag d.6 Januar 2008 | Michael | Everyday life
Har du nogensinde tænkt over at, magasiner til mænd, ofte indebærer en hvis portrættering af kvindelig statur?
Har du nogensinde tænkt over, at magasiner til kvinder, ofte indebærer en hvis portrættering af.... kvinder? (For den lidt sløvere læser, blade til begge køn handler om det samme køn!!) Er det ikke bare PUSSY!
Det jeg egentlig vil sige er at min smukke kæreste skal i bladet Q fordi hun er sej.

Pamela, Paris, Niels...

 Fredag d.4 Januar 2008 | Niels | Everyday life
Nå jeg skulle måske få afsluttet denne historie: the Niels sextape  
 
Det er 1.juledag en god kammerat har lavet en herlig tradition med hans lillesøster hvor de samler deres venner for at have det lidt sjovt. Det er super hyggeligt for det er hovedsageligt gamle gymnasie gutter, hvoraf flere jeg faktisk kun ser denne ene gang om året. Man bliver taget tilbage til de gode gamle dage hvor der var fuld fart på, og hvis man i den mix tilsætter en flok unge piger, ja så kan der godt gå lidt drengerøv i den!
 
Der bliver taget lidt billeder omkring bordet og da jeg jo er den absolut smukkeste, i ethvert selskab, skal der jo også tages billeder af mig. Pigen bag kameraet udbryder efterfølgende ”jeg har nøgenbilleder af dig”! Som taget med bukserne nede, kigger jeg forundret på hende. Jeg kunne ikke kende hende ved første øjekast, men som det begynder at dæmre, så har jeg set hende en gang, for præcis 1 år siden i samme situation. ”Arh, det passer vist ikke” tænker jeg højlydt. Et par piger omkring hende udbryder med største naturlighed i stemmerne: ”jo jo, den er god nok vi har set dem”!
 
…Tankerne kommer tilbage på primatstadiet og alt man kan tænke er DOOH
 
Jeg var vist lidt beruset den aften for et år siden, så jeg må desværre nok indse at det er sandsynligt at de nøgenbilleder findes. Billederne var dog desværre – tror jeg – ikke tilstede denne aften så der er ikke nogen håndfaste beviser. Men man ved aldrig om jeg er det næste store hit på youtube 
 
…Jeg har dog fået konstateret at det var ret uskyldigt. Jeg havde vist bare kameraet med på badeværelset ALENE. Så I skal nok ikke forvente de store skandaler i det lille hjem

Fuck

 Torsdag d.3 Januar 2008 | Michael | Everyday life
Jeg var da klar over at jeg er for sex hvad bush er for fisse, et fallos, et symbol på frugtbarhed. Men jeg havde dog ikke regnet med DETTE.

Læg mærke til ordet jeg er søgt og fundet på

Tak for den tilbundsgående efterforskning af mit sexliv på nettet, Christian!

Mor

 Torsdag d.3 Januar 2008 | Niels | Everyday life
Jeg fiskede kæresten da vi var helt unge, I ved - ugly mans chance – for at få et potentielt lækkert skår. Jeg er så efterfølgende, om man så må sige, blevet klinket med skåret. Så det er jo efterhånden blevet til mange år sammen.
 
Kone snakker (og sparker, slår, stjæler dynen, savler osv.) i søvne og jeg har lagt mærke til at hun stadig, efter alle disse år, kalder på MOR når hun har mareridt!

Er det mon mig hun har mareridt om eller er jeg bare ikke særlig buff!?

basementdrama

 Onsdag d.2 Januar 2008 | Michael | Everyday life

Alle begivenheder er uddrag af virkelige hændelser, nytårsdag 2007.

Idag var der en mand, nede i kælderen, der ville tæve mig.

Han stod 25 cm fra mit ansigt og jeg kunne tydeligt lugte hans ånde.

God damn that everyday life...

Det hele startede igår, jeg gik ned og satte min hængelås på, til vasketid idag kl.9-13. Kære søde Yasmina, min kæreste, starter med at vaske kl 9. Vi spiser morgenmad og hygger. Anden gang hun går ned med tøj kommer hun op igen og erklærer at der er nogen der har nappet vores tid...

Jeg er lidt i et "no bulshit mood" idag og går ned og tager fremmedlegeme tøjet ud af vølund maskinen lægger det i en vaskevogn og erstatter det med mit eget tøj og skriver en fin seddel til vaskestjæleren. "Hej. Jeg har taget dit tøj ud af maskinen, da jeg har vasketid!"

Noget tid passere.

Jeg går i kælderen igen og ser at der er et kærestepar nede og vaske... Hmmm to mand til at vaske... Nå, men jeg lader ham/kæresten skule og siger "hej" og går hen til min maskine og finder den Stoppet og åbnet med en lille note tilbage (det er en lidt forældet version af msn, vi bruger i vaskerummet). "Hej SO. Jeg har gjort det samme."

At være fejlfri indebære at indse at ingen er fejlfri.

Men jeg synes da nok at det var en grov tone. Jeg procedere med vasken og går hen til tørretumbleren og møder kæresteparret, som jeg tilspørger om de har set hvem der har vasket henne i "den lille".

Så er det han bliver lidt ala fysisk og kommer tæt nok på til lidt romance. BUT I KEEP MY CALM - Kæresten fremture med at hendes tøj var smidt på gulvet da hun kom!!!! Hmmmmm.

Man får hvad man giver.

Jeg står nu overfor to mennesker der givetvis synes at jeg er en nar, så jeg giver dem den store tur ud i karmalandskabets kringelkroge. Vi skal jo passe på hinanden og hinandens tøj ikke mindst og vi må hjælpe hinanden. Kæresten står nu lettere desorienteret og kigger på skiftevis mig og hans kone.

Det hele endte med at hun holdte døren for mig og sendte mig afsted med et godt nytår.

Mon ikke også jeg kunne finde på lidt mere kreative virkemidler end at smide deres tøj på gulvet, hvis jeg ville?

Godt nytår

 Onsdag d.2 Januar 2008 | Niels | Everyday life
Jamen du godeste, er det allerede... hverdag igen!?

Fejringen af det nye år hamrer stadig i baghovedet, mens man sætter sig til rette i kontorstolen. Den dag på året, hvor man kan give den fuld ballade og afskrive det som noget man gjorde sidste år, er overstået.

Godt nytår allesammen og glædelig hverdag...

The Niels sextape

 Fredag d.28 December 2007 | Niels | Everyday life
Kender I det? Man er til fest og en pige man ikke har mødt før kommer hen til dig og siger frejdigt "jeg har nøgenbilleder af dig"!?

Det skete for mig i tirsdags...

Jeg skriver videre senere...

Glædelig Jul...

 Mandag d.24 December 2007 | Niels | Everyday life
... til alle jer dejlige læsere.

Sygo skribenterne har begavet sig selv med nye laptops i julegave i år, så nu kan vi skrive indlæg ligemeget om vi kører i bus, kaster sig ud i faldskærm, sidder på lokum, er på arbejde, spiser rasp eller har sex. Så glæd jer der kommer endnu flere indlæg i det nye år

Er du en spytter eller en sluger?

 Onsdag d.12 December 2007 | Niels | Everyday life
Jeg må indrømme at jeg hader at få det lunkne hvide stads ned i halsen. Men jeg kan da godt se at man kan blive fristet, det smager jo godt.

Kone derimod sluger lystigt, selvom jeg har sagt at det ikke er sundt i længden! Som regel går hun i gang inde i soveværelset og begynder samtidigt at læse i en bog. Når hun så er færdig er hun som regel for doven/træt til at gå på badeværelset så hun sluger det bare istedet.

Jeg hader bare når der ligger brugte tandbørster på gulvet, det er da træls at træde på sådan en halvvåd tandbørste. Derudover kan man få herre dårlig mave af at sluge for meget tandpasta.

Sexytime

 Onsdag d.5 December 2007 | Michael | Everyday life
Det her er en "jeg har også en kammerat" historie. Jeg fortæller den i JEG form, så fungere den lissom bedre.

Nå men så så man lige at min kæreste satte sig i sofaen, kiggede kælent og spurgte om vi lige skulle gå ind og få ordnet det der sex, vi havde aftalt. Da jeg ved at hun er i færd med at lave mad, spørger jeg henkastet om hun tror vi kan nå det?? Hun slår op i storflækkende latter??

Jeg forstår ikk.. Nå ja hvem fanden prøver jeg at narre, vi kan jo nå det to gange mens æggende koger...

Er det godt eller skidt at have sex fingre, hvis man kun kan få tre op af gangen.

Vatpik

 Tirsdag d.4 December 2007 | Michael | Everyday life
Jeg stod og rensede øre imorges alt imens jeg filosoferede over alskens ting og sager. Lige indtil jeg søvndrukkent blev opmærksom på migselv i spejlet...

"Hellige trekonger, jeg står jo og laver sex ansigt!!"

Du kender det sikkert, man bliver pludselig meget selvbevidst.... Jeg havde stået der i mine egne tanker og voldkneppet mig selv i øregangen med en vatpind(jeg ku lisså godt have glemt at ta bukser på, på arbejde, men det er en helt anden historie). Og det går op for mig at alle de gange kvinderne i mit liv har kaldt mig vatpik, har det nødvendigvis ikke være "all bad".

Det må da være starten på en fantastisk dag, hva?

Seriøst, jeg elsker at rense ører, det er ligefør jeg begynder at vibrere med poten.

tankevirksomhed

 Søndag d.2 December 2007 | Michael | Everyday life
Ham på tanken synes det var sjovt at jeg ikke ville have ekstra large kondomer!?

Hva så hvis jeg bedst kan li at de strammer lidt?

Det er tanken der tæller. Muha!

Dårlige undskyldninger

 Lørdag d.1 December 2007 | Michael | Everyday life
Klokken er Lørdag morgen, jeg har langt om længe skrabt mig sammen til at stå op. At dømme efter den mangel på lys der slipper igennem de morgenduggede ruder, er klokken enten 6:15 eller også er der så gråt udenfor at det får en amsterdamsk coffeeshop til at ligne en balinesisk solskinsdag. Alle de ord for ingenting!

Ellers går tingene efter sin vante handleplan... Basalbehovene opfyldes et efter et. Indtil jeg mens morgenbrødet rister, støder på en mystisk dvd med indskriptionen "3".

Man er vel et ordensmensch!!! Jeg smider skiven i afspilleren (HAHA afspilleren, intern joke i mit hoved, brikkerne falder på plads hvis du læser videre.) og går ud og kigger til kaffen....

Fjernsynet ræser afsted i et hæsblæsende tempo med et eller andet sindsygt børneprogram med en bøssevært der råber og skriger.

Jeg knalder over på DVD og kigger menuen, det ligner noget hjemmevideo, måske noget naturhalløj. Til min store glæde ser jeg at det er noget der er optaget fra tv1000 - YES, så er det garanteret en god film.

Jeg vælger en af filmene, går ud i køkkenet og skyder mig op med kaffe. Jeg kan hører de indledende kommentarer:

Manden (ret så grim): Det kan være meget farligt det her!!
Kvinden (ser ikke så klog ud): Ja, men min mand har så travlt med sin karriere og jeg har behov, der skal stilles.
Manden (meget behåret): (nikker forstående)
Kvinden (enormt hårde runde bryster): Jeg har aldrig været så lykkelig som nu... De kysser.

ARG! Typisk ik´ås! Så finder man en film man ikke har set og så er det en mojerfuggin kærlighedsfilm!!

Nej vent... Det lyder sgu som om der ligger nogen og knepper inde i min stue?? Og jeg står jo her i køkkenet?? How can that be?? Jeg håber krafteddeme ikke det er ham bøssen i børneprogrammet....

Jeg stikker hovedet ind i stuen.... Næh se det er jo de forelskede mennsker i filmen. Hvad laver de? Nej nej nej.. De fornikere, det er jo Lørdag morgen, i mit TV?

Hvad skal jeg gøre? Jeg er i en indre konflikt. Det her må være det der "Porno" jeg har hørt så meget om. Kan man godt side og spise sin morgenmad en fredelig lørdag morgen mens to, nej vent Tre? mennsker ligger/står og ...... Fuck han har meget hår på ryggen!

Jeg bliver enig med mig selv om at det jo bare er film, ren fiktion og jeg skylder jo verden at vide hvad det der Porno egentligt er for en størrelse...

Og nu vi snakker størrelse, så havde mine forældre et leksikon engang, hvor jeg kunne se hvordan kroppen var opbygget og proportioneret, det brugte jeg en del tid på. Der var alle mulige racer. Grønlændere, asian chicks, black beauties, carcassian. Gennemsnitlig undervisningsmateriel.

Den her film er lidt derhen af, Asian chicks, godt nok "with dicks" og black beauties wit ghetto booties.... Men alt er lissom blæst ud af proportion. Det behøver jeg vel ikke uddybe.

Nå men min morgenmad var god. Tv1000 filmene har verdens dårligste kameramænd. Der er en grund til at lesbisk porno er bedst, der er man ret så sikker på ikke ligepludselig at få et makrocloseup af et junglebehåret manderøvhul og et par boller der bouncer frem og tilbage lige i fjæset af dig.. Gadagung gadagung.

fladskærmstv!!! Ja, de er meget MEGET skarpe i billedkvaliteten - Og det er bestemt ikke meningen med den her slags film!!!

Mangel på indlæg!!

 Onsdag d.28 November 2007 | Michael | Everyday life
Der var engang hvor indlæggene fossede ud, her på sygo.

Det er nu fordums tid.

Jeg vil hermed rette en velplaceret undskyldning til vores læsere.

Og en helt speciel undskyldning til en helt speciel læser....

Undskyld Majbritt.

Vi skal nok oppe os og ja Niels er en flot fyr, du kan læse min anbefaling af Niels længere nede på siden. (højre side, nede, nede)

Fjæsbog

 Fredag d.23 November 2007 | Michael | Everyday life
Har du hørt om det der facebook?

Facebook er et socialt netværksværktøj, hvor man kan være venner med folk man kender i forvejen!!! Bare på nettet!!! Det er næsten ligesåsmart som at kalde en stikdåse for en elspareskinne.

=
Ergo det største tidsspilde man kan tage sig til.

Men hvorfor kan jeg så ikke holde op?

PS. jeg er glad idag.

Snart vil jeg skrive et indlæg om Neuro Linguistisk Programmering.

Mandag

 Mandag d.19 November 2007 | Michael | Everyday life
Og så står jeg der i brusebadet og beskuer mine fødder imens det varme vand kærtegner min ømme kontornakke. Hold kæft jeg trænger til at få klippet tånegle, jeg glemmer tit at jeg overhovedet har fødder og sådan er det jo tit med banaliteter, man opdager først hvor glad man var for dem når de er væk.

Tankerne lyner igennem min hjerne. Hvad fanden er en tanke egentligt lavet af? Energi? den kan ihvertfald ydmønte sig i enorme energiudladninger, manifestering fysisk og psykisk. Positiv, negativ. Borgerlig regering, hvad bliver konsekvenserne? Bliver det mon de private virksomheder der skal tage initiativ til at være bamhjertige samariter overfor de "svage" i samfundet? Findes der overhovedet mennesker der ikke har en eller anden merskabende værdi? det tror jeg ikke. Skal jeg hænge fladskærmen op når jeg er færdig. Skal jeg rykke i elastikken nu? Jeg var i avisen med mit firma i Fredags.. Mon der er kommet nogen uopfordrede hendvendelser på vores tilbud - Er kun et lille udsnit af hvad jeg tænkte på.

Barber dig Michael, se præsentabel ud, klip neglene, NEJ imorgen, skal alligevel ha sko på.... Klip dit hår? Hæng fjernsynet op, tag tøj på først... Tøj på, så.... Bor hul i væggen. Rawplugs og franske skruer, pudsvæggens ven og fjende. Jeg ramte et hulrum. Sådan, færdig med arbejde - det hænger sq lige!! Godt arbejde - nu ser hun at jeg er en rigtig mand!!

Pak tasken, chokoladen med, hygge med Niels - UD AF DØREN....

Afsted på kontoret og nu sidder jeg her, ret så præsentabel - lige bortset fra at...

Jeg har taget virkeligt grimme sko på på arbejde.

Grimme sko

Its alive

 Torsdag d.15 November 2007 | Michael | Everyday life
Der findes indlæg til mange formål, skoindlæg, trusseindlæg, brysteholderindlæg og sygo indlæg. Sidstnævnte findes der 464 af den dag idag... 464 indlæg og dertil 980 kommentarer.

Vi har haft 4167 unikke besøg og tallet vokser hver dag.

Sygo er fritænkningens rum, alle er velkomne og ytringsfriheden lever.

Læs, tag det ind, brug det, smid det væk, skriv en kommentar, gør hvad I vil, det gør vi, mest af alt

Michaels liv idag: Jeg har fortalt et klasseværelse propfuld af handelsskoleelever at vores kontor ligner et marrokansk bordel.

HVORFOR HAR DU IKKE SAGT..

 Onsdag d.14 November 2007 | Michael | Everyday life
Scenariet var sat! Alt var timet, iscensat og perfekt ned til mindste detalje.

Stearinlysene tændt og ryddet op på kontoret, planlagt så vores kreativitet rigtigt kunne syre igennem. Niels havde rigtig nusset om detaljen. Ja, vi har haft en journalist fra lokalavisen på besøg i Grafioso idag.

Alt forløb strygende, kaffe på damen, vi sagde de rigtige ting på de rigtige tidspunkter og den interesserede journalistdame spurgte ind til benet og var oprigtigt nysgerrig. Dynamik og kreativitet pakket ind i et supergodt og brugervenligt produkt.

Så vi fik sendt journalistpigen ud i verden med en nyhed af verdensomspændende karakter.

Så skulle jeg lige på toilet og hælde vand fra løgene. Og da jeg får øjenkontakt med mig selv i spejlet opdager jeg et mentolatum-indsmurt-bussemands-infektet-næsehår på afveje ud af min næse!

Og for at afslutte min overskrift: ... at jeg mentolatum indsmurt bussemands infektet næsehår på afveje ud af næsen, NIELS??

Man kan altså være nok så superflink, nyhedsværdig, kreativ smartenheimer rockstjerne, når man har et cremet klamhedshår ud af næsen, så falder det lissom bare lidt til jorden ik´ås.

Jeg er en klippert

 Tirsdag d.13 November 2007 | Michael | Everyday life
Jeg er min egen frisør. Jeg er hjemmeselvfrisør... Det kom til mig en dag:

Hvorfor lade andre klippe MIT hår? Det er jo mit hår.

Og der er ingen der siger noget når jeg har klippet mig og intet nyt er som så sandt sagt, godt nyt. Hvilket får mig til at tænke på at jeg slet ikke har set det i nakken endnu!!

Og fordelene vil ingen ende tage:


 • Ingen tidsbestilling

 • Det er gratis

 • Ingen ventetid

 • Man kan bruge håret til at putte i dynen når det er koldt

 • Man styrker sin motorik højre og venstre er ikke det samme i spejlet skulle jeg hilse at sige. Så hjemmeselvfrisørfaget er bestemt ikke for folk med løse håndled.
Som vi siger i min familie: Selvgjorn er velgjorn.


idag

 Onsdag d.7 November 2007 | Michael | Everyday life
Ja, så blev det altså idag.

Idag har jeg erfaret at jeg er begyndt at skrive indlæg som en gammel kælling og så er der en eller anden venlig sjæl, som har meldt mig til dyrenes beskyttelses nyhedsbrev. Dette resulterer i en masse post i min indbakke om herreløse katte og misrøgt - Lissom enhver anden gammel kælling.

Ellers er der ikke sket så meget, Niels var syg igen idag - Og jeg skulle tidligt hjem og handle ind sammen med Kæreste fordi vi får onkel-hygge Henrik på spisning. Så det blev ikke til så meget Grafioso idag.

Nåå jow - Så er det der sker et eller andet, når der kommer folk på besøg. Jeg tror I kender det allesammen. Der skal ryddes op og gøres hyggeligt! For det gider man k*fs<¨demig ikke at gøre når der ikke er nogen der skal kigge på ens lejlighed.

Og så tog jeg migselv i at udbryde "SKAL DU IKKE HA NOGEN MENSTRUATIONSBIND" nede i Netto. Men det skulle hun ikke - til gengæld skulle vi have masser af wc-papir.

Og så har reklamebudet fundet en rigtig smart måde at omgå "reklamer nej tak" skiltet på.... Han mener åbenbart at hvis man bare smider dem på måtten, så er det heeeeelt ok?!? For det første er det overhovedet ikke OK. For det andet bruger man sin måtte til at tørre skoene af i, skoene som går på jorden, jorden hvorpå der ligger skidt og hundehømmer, skidt og lort som kommer på avisen, AVISEN SOM SKAL IND PÅ BORDET, BORDET HVORPÅ JEG SPISER. FOR IND I HELVET DA IK ÅS.

Yamsina

 Mandag d.5 November 2007 | Michael | Everyday life
Jeg har længe villet skrive et indlæg om min helt fantastiske kæreste....

Det er ikke fordi det er svært at finde noget at skrive om, men det skal bare være perfekt.

En hverdag med Yaminsa er aldrig kedelig og ensartet... Der er altid et godt grin der lurer under overfladen. Men nu er det åbenbart gået over gevind og hun er begyndt at tro at jeg griner af hende konstant - Det gør jeg slet ikke, jeg er skam bare glad ved hende.

Og det hjælper jo kun på det når hun forklare mig at man altså godt kan pritte om prusen hos tandlægen

Postbudet ringer altid tre gange...

 Torsdag d.1 November 2007 | Michael | Everyday life
Vi kender det allesammen.... Vi har bestilt en ting pr postordre, eller det der nymodens Internæt.

Man venter og venter og venter, sætter sin lid til postDK, og uha det er spændende.

Og dagen oprinder hvor postmand Per kommer med pakken...... Kl. 11:36 på en hverdag, hvor ingen mennesker er hjemme???

Hvorfor gør de det? Hvorfor har de synes det var smart at dele pakkepost ud mens deres kunder er på arbejde?!?!

Så må man på posthuset og hente sin dildoformede vibrerende megapakke (som er en barbermaskine) og underkaste sig misbilligende blikke, med undskyldningen: Jamen det er altså ikke til mig!! Se selv jeg har slet ikke ret meget skæg........ på kinderne....

Er jeg bøsse?

 Mandag d.29 Oktober 2007 | Niels | Everyday life
Med en følelse af at blive betragtet løftede jeg mit blik hurtigt op fra min bog. Ganske som fornemmet fangede jeg en kvindes blik, der dog flygtigt og uskyldigt vendte hendes ansigt mod landskabet der suste forbi bag ruden. Jeg sad i bussen på vej på arbejde, klokken var 6, en morgen som alle de andre morgener der var passeret de sidste par måneder. Jeg tænkte straks ved mig selv "Hvad mon hun tænkte om mig"?

Har jeg mon noget mellem tænderne?? Jeg begyndte at betragte mig selv for at se om der var noget galt. Jeg havde en klassisk sort faconsyet habitjakke på, indenunder havde jeg en hvid skjorte, intet unormalt der. Det var begyndt at blive lidt småkoldt om morgenen så jeg havde et halstørklæde på, der på halvprangede vis har Hugo Boss skrevet på, så man ikke kan undgå at se det. (Jeg havde købt det til halv pris, men det står der jo ikke på det ) Jeg havde et par pæne cowboybukser på, ligesom for at signalere at jeg er pæn i tøjet men dog stadig hip med de unge. Strømperne var selvfølgelig sorte, idag dog med mange hvide prikker på. Skoene var, synes jeg i hvert fald, pæne halvspidse hvide sko, af den slags I ved nok der siger en høj klikkende lyd når man går på noget hårdt. Så slog det mig da jeg kløede mig lidt i mit voksede velsiddende hår... "Tror hun mon jeg er bøsse?" Det var nu ikke så vigtigt hvad netop hende i den anden side af bussen tænkte om mig, men nu fik tanken en generel betydning om omverdenens opfattelse af min person. Jeg måtte da også grine lidt af ironien da det gik op for mig at jeg sad og læste i Stieg Larssons bog - Mænd der hader kvinder.

Det er lidt irriterende for mig at blive sat i mås med bøsser bare fordi jeg normalt går - og godt kan lide at gå - med skjorte. Eller er det bare mig selv der ser sådan på det??

Og hvorfor er det når jeg går i mit "homooutfit" og har en taske på ryggen så er jeg pludselig forvandlet til en Jehovas vidne...!

Måske er den en generel tendens at der til tider bliver set ned på folk der går i pænt tøj, tænk bare på bank/forsikringsmænd det er jo også efterhånden set lidt skævt til de høj- og blærerøve til rige mennesker. Måske er det fordi at skjorten får en til at tænke på en uniform...

Taknemmelighed

 Søndag d.28 Oktober 2007 | Michael | Everyday life
Min sukkersøde-arabica-bønne-mocca-latte farvede kæreste vaskede tøj igår.

Og han så at det var godt.

Min aften-smukke-ibenholt-mandeløje-ørken-juvel lagde tøjet sammen.

Og han så at det var godt.

Og så trækker hun min nye usb-stick op af mine nyvaskede bukser og NØØØØJ den er skam også helt ren.

Tak for flittige kærester og gode vaskemaskiner.

brækfrugt

 Søndag d.28 Oktober 2007 | Michael | Everyday life
Jeg spiste en grape - Det gik ok - Men det smager jo af bræk inde i ens mundhule bagefter....

Så sad jeg der med smag af bytur i munden, dog uden nogen af opturene ved selvsamme.... Jeg er ikke sikker på at jeg spiser grape igen.

Valg

 Torsdag d.25 Oktober 2007 | Niels | Everyday life
Ja så blev der jo udskrevet valg, kort havde jeg ænset det på nettet I et hurtigt strejf på en netavis. Men da jeg slentrede ned af strøget i Århus igår kunne jeg da ikke undgå at opdage eller få tæsket mærkesager direkte ind i øregangen! Samtlige partier har stået klar i kulissen med deres valgmateriale og ventet på Foghs mindste vink til at de nu måtte spurte ud for at prøve at kapre stemmer.

Strøget var fuldt af de forskellige partifarver der som glubske gribbe kastede sig selv og medfølgende valgmateriale over alt der bevægede sig. De opførte sig som var de parate til at sælge deres sjæle for min stemme, de var anmasende i en grad så de vanlige amnesty international og unicef møgirriterende sleske og påtrængende spasser medlemskaprere følte sig pinligt berørte og måtte fortrænge fra gaden!

Specielt De grønblusede konservative får en negativ stemme fra mig for den aggresive kampagne. De havde kapret pladsen foran Bruuns, det normale mekka for gratisaviserne som I dagens anledning faktisk ikke engang var til at få øje på.( Stedet hvor nej tak sangen konstant synges som et uendeligt gospelkor! )  Den grønne mur skulle passeres og det var tydeligt at jeg måtte tage imod en "billet" for at få lov at passere. På trods af at jeg spurtede mod indgangen og tog imod den første flyer og chantede "nej tak jeg har" endte jeg med 4 af den samme flyer før jeg kom ind...

3 uger venter med stemmeterrorister der overtager sendefladen på tv og alt hvad der minder om et torv. 3 uger med valggrafitti der skæmmer bybilledet og valgflæsk i en grad så fedmeepidemien vil eksplodere...

Skovtur

 Lørdag d.13 Oktober 2007 | Michael | Everyday life
Jeg har været ude i skoven idag, nærmere betegnet naturstien, nær ved Kunstcentret Silkeborg bad.

Uhm, den duft, luften, lydende, efteråret mangfoldige farver og følelsen af asfalt under skosålerne??

Er det ikke dybt ironisk at asfaltere noget der hedder naturstien?

Lige en anden ting med hensyn til skovtur... Dyresex er i mine øjne helt ok, så længe det er under ordnede forhold og kun med dræbersnegle!!
Fordelen ved sex med snegl: De kan ikke løbe særlig hurtigt, de er altid våde i åndehullet og hvis de dør er der en glad haveejer der jubler...
Det farlige ved sex med snegl: De har en tendens til at spise afførring, så hold styr med hvor de kravler hen!!


 

Derhen hvor peberet gror

 Tirsdag d.9 Oktober 2007 | Michael | Everyday life
Når man fylder 30 og man ikke er gift, så har man en herlig tradition i Danmark. En rituel overdængning med peber. Jeg synes det er en helt og aldeles tåbelig tradition.

Jeg er ikke typen der bærer nag og jeg vender gerne den anden kind til når det drejer sig om at bryde med åndsvage traditioner.

Det var da lige indtil jeg opdagede (Da jeg lå i et venligt chokehold) at det med peber er en affektionshandling. Og det skal mine kammerater selvfølgelig også have glæde af at føle...


Grædeansigt

 Mandag d.8 Oktober 2007 | Michael | Everyday life
Jeg har det ærlig talt lidt svært med voksne mænd der græder....

Måske er det fordi voksendommen for alvor banker mig oven i hovedet at jeg har været igennem et følelsernes disneyland her de sidste par uger. Jeg har i den grad været grædeansigt (se også: pæn version af tudefjæs) så jeg kunne slukke mindre hellige buske i brænd. Af stjernetegn er jeg egntlig vægt men har her på det sidste været tæt på at transformere til vandmand!

Jeg må være ærlig overfor migselv: Mit ego siger rambo, men mine tårekanaler siger REGN når jeg ser uskyldige overkørte smådyr i vejkanten.

Jeg var til bryllup i sidste uge og allerede under forretten kunne jeg mærke knuden i halsen og blev nød til at stramme mine små ringmuskler i tåre k analerne for ikke at flæbe. DET GIK LIGE..... Men så drak jeg min halvdel af baren!!!!! SCHWOOOOOOSH - så sprøjtede det bare ud af mit hoved.

Ja og så holdt min kæreste surpriseparty for mig i anledning af min sidste tid som 29 årig i Lørdags.... Need I say more?? Waaaaaahahahaaaaa....

Nogen bliver rørstrømske, jeg bliver malstrømsk.

Faktisk overmandede stormfloden mig igen under hyggefilmen (Click med Adam Sandler) med kæresten. Jeg måtte lige ud og "lave kaffe" et par gange under de stærkeste scener.

Tak for en fantastisk fest allesammen.

Vi tudes ved.

Karma

 Fredag d.5 Oktober 2007 | Michael | Everyday life
Man får hvad man giver - Kosmisk retfærdighed - Karma - Gok i nødden.

Kender du det når man ikke kan huske en persons navn. Jeg er ret god til det med navne, men nogen personer hænger bare ikke fast... Sådan har jeg det med Torben (Pedel-altmuligmand på kontoret) eller jeg mener Preben, Henning...?

Nå men min lille hjerneprolabs har Niels og jeg haft megen sjov med, lidt for meget sjov med åbenbart...

Igår var vi til kundemøde og vores Kunde sluttede af med at sige: "Det er bare iorden Torben." Hvorefter jeg korigerede ham: "Michael."

En sådan kosmisk lussing lader jeg mig ikke gå forbi.

Men jeg havde åbenbart ikke lært min lektie. Senere (på pub) har jeg meldt mig til sådan en karaoke ydmygelses konkurrence (Se også: Jeg ydmyger alle de andre) Og Djén melder over anlægget "Ja, så vil vi gerne se Henrik på scenen".

Jeg er ret sikker på at jeg skrev Michael på sedlen.

Nå men jeg påberåber mig paragraffen "Kært barn, mange navne"??

Så I kan kalde mig hvad I vil.

ups

 Fredag d.5 Oktober 2007 | Niels | Everyday life
Jeg er altså ikke særlig bredskuldret! og derfor er det nogen gange dumt at placere ansvar på dem. En nylig fejl tirrede lige min hjernelap og fik mig til at huske...

Jeg har jo været grøntpusher engang sådan noget med at sende frugt og grønt ud til en af Danmarks største supermarkedskæder. Jeg var helt alene på arbejde en dag for at rydde lidt op og tage imod de varer der skulle komme den dag. Klokken er 7 da min chef ringer og siger at vi har nogle rådne ananas på lager, der kommer en vognmand med nogle friske og tager de rådne med. Jaja tænker jeg og kaster et blik rundt i de store lagerlokaler og spotter hurtigt 2 paller ananas. Vognmanden kommer lidt senere og vi får byttet ananas og jeg kvitterer og sender ham afsted igen. Senere mens jeg tuller rundt på min motoriserede palleløfter kører jeg forbi æblerummet, på spiderman agtig måde skærpes min sanser og jeg sætter palleløfteren i bak... Der står mindsanten også 2 paller ananas, jeg klatrer op til toppen af pallen og mærker på et par rådne ananas! ups, jeg har lige sendt en mand tilbage til Spanien med 2 paller friske ananas. Således fik jeg ene mand braklagt halvdelen af jylland for ananas!

Igår fik jeg en opringning fra en forening som jeg har lavet et regningssystem til, de har netop sendt regninger ud til 800 medlemmer og de har fundet ud af at jeg har tastet et forkert kontonummer på samtlige regninger... ups..

Mugs rocks

 Tirsdag d.2 Oktober 2007 | Niels | Everyday life
Jeg er et rodehoved men det er jo ikke ensbetydende med at man ikke kan lide når der er rent og pænt. F.eks. er det rart når der er rimelig orden og konsistens i tingene. Så da jeg flyttede hjemmefra blev der købt en af de klassiske atelier kasser med service til 12 personer, det ser godt/ordenligt ud på hylden med de ens ting i samme stil. Derudover blev der også købt ens glas og kaffekrus så det hele passede sammen...

Men jeg fik en brat opvågning da jeg sad til morgenkaffe en dag. kæft hvor er det bare ikke smart med ens kopper/krus! Her har man gået i flere år veltilfreds med sit stilrene service, men opdager pludseligt fordele ved at bryde mønstret. Det er jo bare kedeligt med ens kopper samtidig med at hvis man har kopper med forskellig form og farve så forveksler man dem ikke! Jeg har mangt en gang fejlagtigt taget min søns kop med adskillige dykænder til følge.
Det er også herretræls hvis man smadrer en kop og skal ud og finde en ny der matcher...

Ikke mere delen mundsavl og ikke mere desperat leden efter det rette krus i skoven, tak for lektionen, den er hermed givet videre.

Det er også super træls når man putter et par kopper i opvaskemaskinen og der kun kommer én ud!

Socks Rocks

 Tirsdag d.2 Oktober 2007 | Niels | Everyday life
Stakken af vasketøj synes uendelig høj, men man folder og bukker modvilligt det bedste man har lært, og det går faktisk forholdvist hurtigt da badehåndklæder og store trøjer hurtigt kan gøre enhver tøjbunke uoverskuelig. Men så er bunden også bogstaveligt talt nået! Hernede gemmer alle strømperne sig, jeg ved ikke hvor mange par, men tanken "HVORFOR F* vasker jeg ikke noget oftere" vender tilbage som en boomerang med hjemve.

Kender I det når der ligger en bunke sorte strømper som ligner hinanden men som alligevel ikke passer sammen? Ligesom at lægge et puslespil med 1000 brikker af en blå himmel på en skyfri dag.Problemet er at man her og der køber 3 par strømper og så får man nogle i den efterhånden obligatoriske bløde pakke osv. Jeg har løst dette problem ved at smide ALLE mine sorte strømper ud, uden undtagelse! Herefter har jeg købt 20 nye par alle fuldstændig ENS. Nu skal jeg ikke længere lægge alle strømperne på række for herefter at lave strømpe matchmaking. Nu er det bare at finde 2 strømper og rulle dem sammen. Det løser også det universelle og mystiske problem at man altid putter 2 strømper i vaskemaskinen og kun én kommer ud. Hvis der er en til overs nu, så putter jeg den i skuffen og så passer pengene næste gang der bliver vasket.

(p.s. jeg prøvede med at købe 10 par føtex sokker til 50 kr. det holder ikke de bliver deforme og efter 1 vask er der ingen af de 20 enkelte strømper der ligner hinanden! )

Så må jeg hellere stoppe!

 Søndag d.16 September 2007 | Michael | Everyday life
http://ekstrabladet.dk/112/article337904.ece

Jeg havde det ellers lige så sjovt med min nye hobby

word on the street

 Fredag d.14 September 2007 | Niels | Everyday life
Shut the f*** up motherf*****

or I'll break you like a dash 8 

Senil Cykel tyv

 Torsdag d.6 September 2007 | Michael | Everyday life
En anekdote fra det utrætteligt virkelige liv.

Tirsdag morgen, jeg skal på arbejde, jeg går stille, fløjtende ned af trapperne og tvinger mig ud af den dør der før var så tung. Det lyder næsten som en Buttenschøn sang nu, men her kommer ridsen i pladen.

Det laveste afskum af menneskets broderskab har slimet sig op på min cykel og bortført den ud i den kolde nat. En gammel slidt havelåge som har tjent mig retfærdigt. Hvem gider fornedre sig selv til at stjæle en gammel mands cykel?? HVA?!?

Uretfærdighedens gestaltterapi har lagt sig efter et par dage og søvnløse nætter. Jeg glemmer min telefon på kontoret og da jeg finder den igen er der et ubesvaret opkald!!!!

For at gøre en lang Historik kold! Jeg havde glemt min cykel på falck stationen da jeg skulle hente en bil. HVEM ER JEG? HVOR ER JEG?

Det er både første og sidste gang jeg stjæler min egen cykel. Jeg var så tæt på at tæve mig!!

Rygning på eget ansvar

 Tirsdag d.4 September 2007 | Michael | Everyday life
Det er nu officielt acceptabelt at se ned på og diskriminere rygere.

Velkommen til 2007 og et ny holocaust. En folkelig udrensning, en klapjagt som skal spare staten mange millioner i sygehusvæsnet.

Ja, hvordan ville det mon have set ud hvis der ikke havde været et økonomisk encitament bag?

Mon ikke politikken havde været "RYG OG REJS"

og hvad så nu hvor det er YT at ryge... Vil der komme en modTREND, hvor det er helt vild fed at ryge.

Vil Rockere mon tage civile til fange og blæse røg ind i deres munde til de får kræft?

Blive Jack ass et program hvor de nydelige unge mennesker sidder omkring et bord og ryger skodder og griner hysterisk.

Nutildags er det farligt at ryge, ikke pga, giftstoffer og røg, men pga social forkastelse.

Sofa

 Lørdag d.1 September 2007 | Niels | Everyday life
Hey er der nogen der har en 2 el. 3 personers sofa tilovers? Den skal enten være sort eller rød, og gerne læder ( Det er til kontoret )

Man får ikke noget hvis man ikke er spørger...

Du lugter af lort!

 Mandag d.27 August 2007 | Niels | Everyday life
Næ hov jeg undskylder ydmygt mange gange, det var på ingen måde med vanilje og jeg skal da gøre mit yderste for at det ikke sker igen. Jeg må da fuldt ud påtage mig ansvaret for ikke at have indtaget min daglige dosis af potpourri bestående af lige dele roser og lavendel, hvorfor min afføring vist nok kom til at lugte lidt af lort!

Hver gang jeg har været ude på dasset kommer den samme kommentar gang på gang på gang: "Arjh altså hvor du lugter af lort det er da helt vildt ulækkert." Jeg forstår ikke hvorfor jeg skal være en undskyldning for mig selv hver gang jeg kommer ud!? Surprise surprise der er altså en grund til at det lugter af lort... det er altså det der er kommet ud!

Jeg mener bare, it's a fact, lort lugter af lort og det er ikke så rar en dunst. Hvorfor? behøver man at få det konstateret hver gang?

Kan jeg ikke bare undskylde én gang for alle? UNDSKYLD at mit lort lugter af lort. (...og undskyld jeg skider så meget!)

Skideren

 Søndag d.26 August 2007 | Michael | Everyday life
Her den anden dag gik det op for mig at jeg faktisk skal være mentalt forberedt for at gå på toilet. Jeg gik derud for at tisse, men da jeg satte mig kunne jeg mærke en trykken for tarmen.... Men jeg var bare ikke klar til at skide, ikke forberedt.

Der er visse ritualer og forberedelses manøvre der skal udføres, det basale skal være iorden... Der er papir der skal lægges i kummen så det ikke sprøjter for vildt, det helt rigtige læsestof skal være på plads, det skal være det rigtige øjeblik.

Men så hygger jeg til gengæld også igennem. Jeg tog endda mig selv i at fløjte national melodien ganske lystigt en dag. (bemærk: med munden)

Sygo fest

 Torsdag d.23 August 2007 | Sygo | Everyday life
Sygos nye bedste ven Carl-Mar har sendt en invitation til hans sommerfest d.1. September. Alle er velkomne, tag et kig på invitationen herunder...

Invitation til Carl-Mars sommerfest

Pik er Gud

 Fredag d.17 August 2007 | Sygo | Everyday life
Vi har tidligere sagt her på sygo at vi ikke skal til at være politiske, men det bliver vi altså nødt til nu! Der er kommet en spiller der ikke kan ignoreres en spiller der i den grad formår at provokere og på samme tid gøre politik både sjovt og spændende. Carl-Mar Møller er helt i sygo ånden, derfor bliver vi nødt til at hylde ham.

Vi har været i kontakt med Carl-Mar himself og han er helt igennem en fin fyr, vi har tilmed fået en masse spændende ting fra ham som vi meget gerne vil vise frem her på Sygo...

Som I nok ved er Carl-Mar gået ind i politik så her, til at starte med, får I muligheden for at sætte jer ind i hans politik ved at læse hans mærkesager, det kan downloades i .doc format herunder. Uddrag fra mærkesagerne er bl.a.

5. Flygtninge flytter direkte fra asylcenter ud i en Getto, hvor de kan få opbakning og støtte fra andre. Indvandre får mere støtte og tryghed i en Getto, end i en lejlighed blandt danskere.

13. 2 timers teater og drama hver uge i folkeskolen, så børnene bliver mere frie og ikke i samme omfang behøver, at tage hårde stoffer eller bliver alkoholikere for at føle sig frie.
De unge ved ikke at man kan få hjernesygdomme af at misbruge kokain og speed. De unge tror stadigvæk, at det ikke er farligere end alkohol.

26. Straffearbejde i skoven til dem der er voldelige overfor andre.

HENT ALLE MÆRKESAGERNE HER - Carl-mars.doc

Sweden revisited

 Fredag d.17 August 2007 | Niels | Everyday life
Tilbage igen fra en lystig tur i Sverige. Man lærer noget nyt hver gang om denne samling af Danske rejects og en ting fik vi slået fast med syv favn søm denne gang: svenskere kan ikke drikke øl!

Nogen gange er det dog ikke fordi de ikke kan holde til det, men fordi lovgivningen og nattens guder afholder dem fra det.

Svenskerturen med drengene var delt op i primat og city, dette er city historien. Stockholm city 5 berusede danske drenge havde allerede drukket deres medbragte danske øl og tilbage var sprutten og de svenske lettöl på 3,5%. På et tidspunkt sidder vi udenfor og afprøver vores svensk og kommer til at snakke med en svensk fyr, han kommer med op og drikker lidt sprut. Da vi senere vil videre i byen er han blevet så fuld (og skæv!?) at han han ikke vil/kan gå. Nå men han bliver mere eller mindre slæbt ned fra 2. sal og vi forsætter mod nattelivet.

Her støder vi så første gang på nattens guder! Dørmændene...! I DK er dørmændene halvstore/fede mænd I cowboybukser og på en god dag en laset skjorte, med et navneskilt hvor der står "Guffi". De kan løbe ca. 6 km/t. men rammer med noget der føles som 60. I Sverige er det velsoignerede og respektable mænd I pænt sort tøj og med et skilt hvor der står "kontrollör".

Desværre er det sådan at de ofte står med en gæsteliste og ser vigtige ud. Ligemeget om der er kø eller ej så kan man altid, hvis man kender dørmanden, bare gå op og give ham en krammer og så gå ind. Nå ja hvis man ikke kender dørmanden men bare er lækker (virker åbenbart kun hvis man er kvinde) så er det også bare foran. Det værste er at folk i køen bare accepterer det som det er.
Det aller aller værste er dog at hvis du er stiv så kan du ikke komme ind!? Jeg kom self ind, men et par af de andre drenge gjorde ikke fordi guden i døren mente de var for fulde. I DK er det jo sådan at hvis man stadig kan stå så er det en potentiel kunde i baren...
Klokken blev efterhånden 2 og vi begav os videre, men nej, efter kl. 2 er barene lukket over det hele! Så guderne var helt i sky da de gjorde det de var bedst til, afviste fulde danske drenge...

Synd for sveriges natteliv at det er dørmændene der regerer! Det er ellers en god by propfuldt af mennesker alle steder, med dejlige damer der efterlever tidens trend, alt for korte kjoler...

Nu med BRYSTER!!

 Torsdag d.16 August 2007 | Michael | Everyday life
Er det godt eller skidt at ha vorter, hvis det er på brysterne?

(Snak med Spiegelhauer stemme inde i hovedet, når du læser det næste... Joow, du ved godt hvem, ham fra operation X)

"Det siges at pigerne får større og større bryster. Men er det mon brysterne der bliver større og større, eller er det mon BHérne der bliver mindre og mindre? Vi har opsøgt en dansk BH producent, som får leveret store mængder stoffer lige til døren. En insider udtaler, at der bliver mindre og mindre imellem skålene. Det er i sandhed en lyssky affære."

(Det værste ved at tale med Spiegelhauer stemme er at han er så svær at slippe af med igen... Og yderst insisterende når man forsøger at skubbe ham ud.. "Du skubber mig, har du altid brugt magt anvendelse eller er det kun overfor opsøgende journalister?" Det er da mit hoved, jeg må vel tænke hvad jeg vil? "Vil det sige at du har noget at skjule" NEJ! "Er det rigtigt at du engang har fantaseret om en kassedame fra Aldi?" Spiegelhauer stemme, STOP!!)

Brystvorte? Hvis alle vorter bare var ligeså charmerende som brystvorter, ville det ikke være træls at ha vorter, altså afhængigt af antallet. Tjow det kan da egentlig godt være at det var rimelig træls at ha en patvorte på kinden.. specielt hvis den kunne blive stiv, når man blev opstemt.

Hmm ja! bryster.... Og husk! Små bryster er bare ligesom tomatkoncentrat....... Mere, øhm koncentrerede, eller?!?!

Moist!

CD

 Torsdag d.16 August 2007 | Michael | Everyday life
Jeg er ved at hænge alle mine cder op på væggen med klæbende velcro. Jeg har hængt tre op ind til videre. Yasmina var en smule modvillig, men jeg insisterede.

Med venlig hilsen

Michael

Bong mæ?

Pressemateriale

 Onsdag d.8 August 2007 | Niels | Everyday life
Hvem er den idiot der har opfundet hvidløgspresseren? Eller rettere hvem er de idioter der betaler for det lort, så der overhovedet findes et marked for et sådan aggregat?

Tja nu ligger landet jo sådan at jeg selv har en i min husholdning men, in my defence, det er altså kones. Jeg mener bare hvor lang tid tager det at presse kontra at hakke et hvidløg? Man har oftest alligevel fat i kniven for at få "skrællen" af hvidløget, men istedet for at forsætte med kniven skal man i skuffen for at finde presseren for at gøre arbejdet færdigt. Arh men det er for at mine fingre ikke skal lugte af hvidløg!? Hold nu kæft tudefjæs, hvordan får du hvidløget op i presseren, tager du plastichandsker på eller balancerer du nænsomt løget på kniven?? ...og hvad gør en lugtefinger fra eller til når du alligevel kommer til at stinke af hvidløg ud af munden!
Det værste af det hele har jeg ikke engang skrevet om endnu...! Har I prøvet at vaske en op? Det tager jo ½ time og for det ikke er nok skal man alligevel have fat i endnu et specialværktøj for at presse, et halvt hvidløg der blev til overs, den anden vej. Mindsanten om man ikke alligevel skal ind og rode med en finger eller en kniv for at hjælpe resterne (Læs: helt fint hvidløg, som presseren ikke kunne presse!) helt ud.

Derfor stinker hvidløgspressere! (Bogstaveligt talt/skrevet!)

...og hvem er den markedsførings handicappede idiot der har opfundet kartoffelskrælleren? Ikke at der er noget i vejen med den sådan rent funktionsmæssigt, men hvorfor har man valgt at begrænse dens egenskaber til kun at omfatte kartofler? Er den for fin til gulerødder?

Ok Doc

 Onsdag d.8 August 2007 | Michael | Everyday life
Duuuut, duuuuut, duuuuut...

- Det er lægehuset.

- Ja det er Michael Andersen, jeg var nede og få taget en blodprøve for 14 dage siden.. En hiv test.

- Ja, dit cpr nr?

Efter noget ventetid.

- Ja, resultatet var negativt!!

???

Ja, altså jeg havde ikke Hiv, det synes jeg da egentligt er meget positivt? Nu skal jeg ned og tisse i et reagensglas imorgen.

 

Er det godt eller skidt at have åresprængninger, hvis man er demolitionsexpert. Det ku da godt være at det er med til at øge troværdigheden... Grrrrr POP a vain.

Hurtig Sult

 Mandag d.6 August 2007 | Michael | Everyday life
Så blev jeg et offer for min egen sult.

Jeg var afsted på "roadtrip" med drengene (www.lebeat.dk) til Juelsminde. Vi skal spille et arrangement på små 10½ time. Da vi har pakket bilen og skal hjemad, har jeg smidt både min telefon og min kortholder væk!

Jeg backtracker i min hukommelse og finder frem til at jeg har lagt min telefon i en flightcase der står inderst i traileren. Og mit etui, kan jeg ikke huske at ha set siden Mcdonalds. Fordømte måge.

To ubesvarede opkald fra en ukendt telefon vidner om at der muligvis er nogen der har fundet mine ting. Og rigtigt nok får jeg fat på Kirtsen og Mogens som har fundet mine ting i lettere overkørt tilstand. Den rare mand har smidt mine ting i en konvolut og sendt det til mig. Jeg takker tusinde gange.

Dankort

 Lørdag d.4 August 2007 | Michael | Everyday life
Jyskebank har lanceret et helt fantastisk koncept, lige i tidens ånd.

Design dit eget dankort! Wiiiihuuuuu, den er jeg fandme med på.

Det viser sig at der er visse restriktioner, såsom ingen logos, ansigter og anstødelige ting, hvilket lissom indskrænkede min kreativitet en hel del. Nå men op på hesten kom jeg og fik lagt et billede op men intet dankort kom!!

Jeg var ellers genial...

ild, fire, dankort, design

Ovenstående var mit bidrag til mit dankort, som blev afvist på paragraffen: letgenkendelige ansigter og mennesker.

Jeg gad godt vide hvilken vrangsforrestillende, lallende idiot de har til at sidde og bedømme det?
.......
Gys nu kan jeg også se ansigterne!!!!

Nu prøver jeg lykken med:

michael, grafik, vektor, huskadressen, dankort

Kryds fingre!

Tour de France

 Onsdag d.1 August 2007 | Niels | Everyday life
En hel tour uden at skrive noget om doping! Jeg må have pænt travlt...

Jeg læste lige en artikel på tv2:
- "...Det er et klart problem for cykelsporten med alle disse rygter. Samtidig bør der reageres meget hurtigere. Rygterne gik næsten et år med Ivan Basso og Jan Ullrich, fr der blev reageret. Jeg tror ikke, at de tre på podiet har været rene," siger Johansen.-
(Nappet fra http://tour.tv2.dk/article.php/id-7755780.html)

Johansen der her udtaler sig er Allan Johansen en professionel rytter for CSC. Jeg synes det er super smart af en cykelrytter at udtale at, rygter er et problem i cykelsporten, for i samme åndedrag at anklage 3 andre ryttere for at være dopet. Et nyt rygte er startet fra en mand der nok ved lidt mere end den normale befolkning

Hvad med Rasmussen?
Jeg synes sgu det er synd for manden der på samme dag røg fra sin absolutte peak i karrieren til den dybeste dal. Det sucks lidt at en mand der er testet negativ noget der ligner 15 gange indenfor 3 uger alligevel skal ryge ud for noget der perifært er en mistanke om doping!?
Men jeg havde nok haft en anden holdning hvis han ikke var dansk!

Det må være nederen at være cykelrytter, de bliver straffet for at være positive

Metallica re-revisited

 Lørdag d.14 Juli 2007 | Michael | Everyday life
Storskærmene var det eneste der vidnede om, at de bitte små mænd oppe på scenen rent faktuelt var Metallica.

metallica dk

60.000 mennesker på en mark, der stirre på 4 mand, gør et eller andet ved mig. 60.000 mennesker der skal sluses igennem et sindrigt system af forskellige indgange og kropsvisiteres af en vagt, gør et eller andet ved mig. 60.000 mennesker der føler at de hver især har lidt mere ret til at komme forest, gør et eller andet ved mig.

Og hvordan 60.000 mennesker (minus 4-5 stykker) havde besluttet sig for at stå på netop mine sko, det er mig et mysterium. Måske var det derfor de stod ovre i hjørnet og snakkede i lang tid - "Kom vi jokker allesammen ham der over tæerne!!"

Sådan rent psykologisk er mennesket bygget til at forholde sig til sine omgivelser konstant. Er der fare på fære. Det gør mænd hele tiden, med mindre de har drukket hjernen til farum. Mænd gør det når de går tur, når de handler og når de er til koncert. Det er jeg bevidst om og kan styre det. Men det er ikke meningen man skal styre det, så det bliver sådan en krampagtig "undskyld mig, hr. med de ildelugtende armhuler, men du står på mit skinneben" agtig flygt eller kæmp sætning.

Bevares de spillede sgu godt - Kun afbrudt da strømmen gik på deres front OPTUR!! Men det virker bare så rutinepræget, når de står og bræger med amerikansk accent - Danmarrrrk we elskerr jer - Jeg så personligt et par fjæs iblandt publikum, som selv en mor ikke kunne elske!! Og når publikum skriger af fryd når Lars råber "Skal I ha noget rigtig Dansk, i ved ikke hvor godt det er at være hjemme og blive så godt modtaget hver gang.." Hvorfor fanden flytter han så ikke hertil? Sådan en dobbeltmoralsk flygtninge-frans.

Og når publikum synkront vender sig om og bukker sig forover og spreder deres balder, i et forsøg på at gribe de trommestikker han smider ud, med deres ringmuskler...  Når Lars afslutningsvist råber "Og vi vender tilbage næste år med en ny cd" hele publikum hviner som små ludere og Lars har lige solgt 45.000 cdér med med lidt "behage psykologi".

Nu stod jeg, som før understreget, lidt på afstand af løjerne og kunne i det lys betragte publikum og band i samspil, når der blev kastet brød ud til ænderne!!

metallica bang

De leger med fyrværkeri

Jeg så "rock am ring" på tv igår og filmen knækkede seriøst da bassisten drejede rundt med sin bass, i nøjagtig samme sang, med nøjagtigt samme tempo, med nøjagtigt samme udtryk og G-kraft - Der blev jeg i tvivl om Metallica i virkeligheden er hologrammer.

MEN! Ser man bort fra at jeg ikke bryder mig om at blive adresseret som et stykke købekraftig kreatur der vil ta den i røven for et plekter!! Så var lyden helt i top, man kunne høre det meste i lydbilledet og der var eddersparkmig hammer på.

Jeg elsker deres musik, ihvertfald op til LOAD - Men hele mediecirkussen, kan de beholde for sig selv!! GO NAPSTER.

VOLBEAT - VOLD FED

Metallica

 Fredag d.13 Juli 2007 | Michael | Everyday life
Jeg skal til koncert idag, anmeldelse følger.

Til trods for mit årelange fanskab af de gamle rockere, glæder jeg mig paradoksalt nok mest til at høre Mnemic og ikke mindst Volbeat.

Er det godt eller skidt at gå med rygmærker, hvis de er blå?

Birkes

 Mandag d.9 Juli 2007 | Michael | Everyday life
Jeg er en luder for birkes. Birkes er simpelthen mit yndlings lillebitte sorte opiumsblomst frø, dernæst sesam, dernæst chokolade frø og helt i bunden alt pollen der er småt nok til luftbårent, at gå i luftvejene.

Nu er tilfældet desværre at indtag af birkes har en ligefrem proportionel negativ indvirkning på menneskets intelligens. Ikke kun når man ryger dem!

Tænk bare på folk der altid ha birkes mellem tænderne. Jeg tænker altid "FUCK" har jeg gået og set så dum ud siden i morges. Og ja, det har jeg, og Jah der er ikke nogen der siger en lyd, på trods af at man har en hel redde af små sorte birkes æg imellem distal 7 plus og plus 8.

Men i er stadigt mine små sorte venner kære birkes frøer... Dikke dikke dik.

Råd om råd 2

 Søndag d.8 Juli 2007 | Niels | Everyday life
Råd om råd 1 aka. ting du ikke havde lyst til at vide... og så alligevel!

Jeg husker engang vi fik noget bladselleri tilbage fra flere supermarkeder fordi det var råddent i toppen. Her fik jeg lige den lille ekstraopgave at tage min hobbykniv og bare skære toppen af hvor råddet sad og så sende det ud til butikkerne igen. Det er dejligt at tænke på ik? Altså at der har siddet en mand med beskidte havehandsker, der har rørt ved et utal af rådne frugter og diverse skrald, for herefter at befamle konsumenters grøntsager, tilmed ledsaget af en halvrusten hobbykniv, med den hensigt at skjule råddenskab i salgsøjemed…
 
Det var bare lige et tip til hvordan I kan se hvordan grønt er friskt… hvis der er skåret noget af toppen så er der nok noget galt! Prøv også at kigge på sådan noget som forårsløg, de har en flot grøn top men den er næsten altid skåret af i toppen. Hvis det er helt friskt er de ikke skåret af, prøv f.eks. at gå ind i en thai forretning og spørg efter forårsløg og du vil få et helt nyt syn på hvad et forårsløg er og hvordan det skal smage.

Post Danmark

 Torsdag d.5 Juli 2007 | Niels | Everyday life
Snail mail monopolistisk enevældeherskende, hjemmegående husmorkneppende, selvforherligende, tisgul cyklende, pakke smadrende, breve vædende, konkurrencedræbende, postkort snagende, frimærke pushende, underfrankerings elskende og ganske enkelt latterlige post Danmark.
 
Der er ikke mange i dette land der kommer af sted med at, lave deres egne penge og tilmed kræver at man først kysser pengene i røven, før man kan få lov til at sende nødvendigheder ud i landet til overpriser der ultimativt og uden spørgsmål bliver fastsat af dem selv! Priser der bare racer derud af så selv inflationen forpustet må give op og se dem suse forbi som en hjulben på speed der overhaler ulven.
 
Tilmed skal vi overbelastes med deres postkasse røde postkasse propaganda! Ligesom de bybefængende kommunalvalg eller et cirkus der er kommet til byen der hænger plakater i samtlige lygtepæle, ligeså anmassende er posten med deres postkasser. For ikke at tale om deres cykler - med støttehjul - der altid belejligt er placeret midt på fortovet så man ikke kan komme udenom! Men lad os da frede den røde postkasse og kalde den et nationalklenodie og forherlige den i en grad så historikere får et føl hvis de bliver fjernet! Jeg tror nærmere jeg vil kalde den en sørgelig rest af monopol der vidner om at vi danskere er nogen konservative fremmedhadske undersåtter af staten.

Underfrankeret

 Torsdag d.5 Juli 2007 | Niels | Everyday life
Det sker ca. hele tiden at post Danmark vælger at toppe deres egne overpriser, det sker så ofte at den almindelige dansker ikke har en chance for at følge med. Konsekvensen ved at posten leger kispus med dansken er at de tilmed udsender bøder for underfrankering. Eller bøder hedder det jo ikke, det er et ”administrationsgebyr”! Jeg har, på den hårde måde, lige erfaret at ”administrationsgebyret” er steget til 31,25! 31,50 skal man altså betale fordi man har puttet, hvad der svarer til et halvt stykke jenka tyggegummi, for lidt på et brev!
 
Administration! Det er jo bare en robot der skriver brevet ud! …og sidst jeg checkede (læs: da jeg i dag fik en bøde hvor det stod med både fed og kursiv) kostede det ”kun” 4,75 at sende et sådan brev ud. Det må være nogle dyre konvolutter…! Hvad faen skal i administrere? Går pengene til udsendelse af rykkere eller til erstatning af bortkomne breve og pakker? Næ jeg skal fortælle jer hvad de bruger pengene på!!
 
Jeg var så heldig at have underfrankeret 2 breve. (tak til min stedfar – der i øvrigt sender 30 breve om dagen - der lige forklarede mig taksterne) Jeg fik derfor 2 breve i dag et med de føromtalte administrationsgebyrer og et andet hvor der står: ”…det har vi valgt at se bort fra denne gang”! Nej hvor dejligt at vide at de forbarmer sig over nogen og sender bøder til andre. Brevene var helt ens bortset fra et girokort på det ene, fedt at vide at dem der får tildelt et ”administrationsgebyr” også betaler for andre der har underfrankeret! Hvorfor spilde tid og penge på at sende et brev ud bare for at markere at du er en idiot for at underfrankere og vi er superflinke for ikke at opkræve det du mangler!

Råd om råd

 Lørdag d.30 Juni 2007 | Niels | Everyday life
Jeg har engang arbejdet ved en grøntgrossist, I ved sådan noget SU fritidsslavearbejde, hvor jeg skulle slæbe og stable tunge kasser med frugt og grønt. Varer der senere skulle leveres til, her unavngivne, store danske supermarkedskæder. Et sådant sted ser og lærer man alt om hvordan madvarerne bliver behandlet før de ender på vores middagsborde…
 
Her er lidt info fra min verden… Vi kender vist alle lugten af rådne kartofler, en rigtig sød og kvalmende dunst der lige tester om brækrefleksen stadig virker. Jeg har dog lugtet til flere rådne grøntsager/frugter end de fleste og den der lugter værst af alle i rådden tilstand er uden tvivl honningmelon, believe you me. Jeg har sorteret flere paller med rådden melon og den stank er ganske enkelt uuholdelig…

At rejse er at leve

 Lørdag d.23 Juni 2007 | Michael | Everyday life
Så kan vi jo bare fryde os ved tanken om at det sprøde stykke mundvandsrejsende bacon, der er med til at holde vores levestandard i top, har været på interrail igennem størstedelen af europa inden vi kunne sætte bisserne i det.

Set i illumminationen af et positivt lys, er det er i den grad, et priviligeret stykke kød, der får lov at se lidt af verden inden den ryger på slagterbænken.

Det siges, at man blir hvad man spiser, jeg siger aha!! Så er det derfor jeg er grisefarvet. 

Gok Gok Gok

 Tirsdag d.12 Juni 2007 | Niels | Everyday life
Jeg var på et lille 2 dages kursus som var superhyggeligt med kun 8 deltagere. Dog viste det sig at den overvejende del var mødre, bevares det var da nogen rigtig søde piger men der sneg sig da noget hønsesnak ind, en gang imellem.

En mobil ringer og man lægger øre til en halv samtale, der på denne side er ytret i en munter tone tenderende hånlig. Straks efter hun havde - som man sagde i de gamle dage - lagt røret på, blev jeg offer for en feministisk live blog, nærmest som hævn for alt det jeg har skrevet her på sygo.

- Kender I det når manden ringer fordi han ikke kan finde noget?  Han kunne ikke finde sine shorts, altså så tænker jeg bare, har du overvejet at kigge i klædeskabet! Tænk mænd er sgu altid for dovne til at lede efter noget, det er meget lettere at ringe... -

Nogen gange er det bedst at erkende sine nederlag specielt når man er i undertal som jeg var der, så jeg måtte pænt pakke min respons væk og bare lukke af for den udviklende plapren. Da jeg lukkede ned var det til yderligere historier om mandens (altså racen i helheds) skavanker krydret med anerkendende nik fra alle de andre kvindfolk.

Hvis jeg smider mine shorts på gulvet i stuen så er det der jeg forventer at finde dem igen! Hvor skulle jeg dog vide fra at de er kommet på plads, helt nyvaskede!? Jeg lagde dem på gulvet fordi de fint kunne bruges en dag mere, nu har jeg brugt 2 dage på at fjerne pressefolderne efter du strøg dem sidst! Nu bliver jeg nødt til at trøstespise... Jeg vil gerne have pølsemix med karryketchup tak, du behøver hakke løg og finde de syltede agurker frem, så er det ikke så besværligt for dig

Let it snow

 Fredag d.8 Juni 2007 | Michael | Everyday life
Jeg har et sort tastatur, jeg har også skæl...

Hvis jeg havde mere skæl end jeg har nu ville jeg være en fisk, måske en dragefisk endda.

Hvis jeg var et stykke legetøj, ville jeg være en snowcone. (Ryste, ryste = snestorm)

Hvis skæl var en pizza ville jeg være en familie med ekstra parmasan.

Hvis skæl var diamanter ville markedsprisen falde hver gang jeg rystede hovedet.

Hvis jeg var en pokémon, ville mit angreb være at skælle mine modstandere inde.

Hvis jeg var en karbonade, ville min panering (rasp) være skæl.

Jeg har så meget skæl at lus tager på skiferie på mit hoved!!

Hvis jeg skal sige noget sikkert om fremtiden, er det: Skæl bliver aldrig moderne!

Jeg har skæl - mit tastatur er ikke længere sort.

Afstemning

 Onsdag d.6 Juni 2007 | Michael | Everyday life
Det er Niels der har gjort det!!!

Sendt mig gennem et flashback, ned af "memory lane" af sexuelle eskapader. Tvunget mig til at stå ansigt til ansigt med min tids "erobringer".

Var det nu? 1, 2, 3, nej vent nu... Tæller våde drømme med hvis de er usansynlig virkelige? 

Sygo strejke

 Fredag d.1 Juni 2007 | Michael | Everyday life
Giv hverdagens livreddere lidt respekt. Læs om konflikten på følgende link.

http://www.falckredder.dk/

Den bløde mand (den blø'e mand)

 Tirsdag d.29 Maj 2007 | Niels | Everyday life
Han er håndværker nærmere betegnet mekaniker, desuden har han restaureret sit eget hus og er også lidt bredere over skuldrene end undertegnede. og nå ja så kører han også på motorcykel. Alt i alt hvad damerne betegner som rimelig macho. Jeg mærker i hvert fald en lille forskel i forhold til mig selv, når jeg parkerer min cykel som jeg fik til min konfi (pænt mange år siden skulle jeg lige hilse og sige!) og undersøger en bils tilstand med et let spark på hjulene som resulterer i at mine skulderpuder falder ud!

Men manden har en skyggeside! indeni er der en lille 12 årig pige med meget følsomme tårekanaler og blød om hjertet som en skumfidus der har ligget i vand. Der var bryllup og der blev holdt et par taler og der skulle ikke mange ord til før der blev lukket op for sluserne. Men hvad jeg så som et brist på hans manddomhed blev hurtigt gjort til skamme, i takt med de beundrende blikke han høstede fra alle de omgivende kvinder! Det var tydeligt at damerne synes at machomanden bare blev endnu mere mand af at vise følsomhed.

...og så er det bare at jeg må sige: Giv nu for helvede os brillebefængte netnørder, der kun tuder til sætningen "Luke, I’m your father", a motherlovin' chance!

En hulens masse sekret

 Fredag d.25 Maj 2007 | Michael | Everyday life
Jeg gør det! Du gør det! Dronningen gør det! Farfar gjorde det! Vi gør det allesammen. Du har sikkert allerede gættet hvor jeg vil henad med mine insuinationer.

Vi drikker allesammen spyt!

Det smager ikke specielt! Det slukker ikke tørsten ret godt! Det minder om snot! Men vi drikker det alligevel...

Men hvor meget drikker vi egentlig af det på et år?

Nu troede jeg at jeg skulle til den helt store udkalkulering, men hvorfor gøre det, når man har folk til det. WIKI

1-2 liter i døgnet wuaardr!! Jeg har vidst indledt en undersøgning jeg godt selv kunne ha været foruden.

1 Liter * 365 dage = Jeg blir helt tør i munden for det er dævlme en hulens masse slim.

Men lad os nu se mulighederne frem for begrænsningerne! Kunne man måske sælge sit spyt?

Dansk folkeparti - Racister

 Tirsdag d.22 Maj 2007 | Niels | Everyday life
Racisme er et buzzword i dagens Danmark og verden generelt. Ordet bruges nedsættende om personer eller grupper der ser sig selv som overlegne i forhold til andre. Men der er nok lige nogen der bør feje for egen dør!

dansk folkeparti 

Racist:  Racehader. Kan også bruges om en der udviser had overfor andre grupper af mennesker. (citat: http://www.fremmedord.dk/Racist.html)

Hvis man taler nedsættende om en gruppe mennesker (Danmarks - tror jeg - 3. største gruppe vælgere ) og f.eks. kalder dem for racister, er man så ikke selv racist? ...og hvad er man hvis man spraymaler på busser??

P.S. Jeg er selv en såkaldt abekat og er ikke specielt glad for det yderliggående parti!

My compliments to the chef

 Onsdag d.16 Maj 2007 | Niels | Everyday life
Det sker hver juleaften, man ligger udstrakt på gulvet, lammet af en and og/eller en gris. Af en eller anden grund skal man altid lige spise lidt mere en fysisk muligt denne aften. Men hvorfor tvinge sig selv ud i en dødssynd af grisk og grådighed? Svaret er simpelt: "fordi det smager pokkers godt!"

I lørdags var der så bryllup og jeg havde fået lige rigeligt at... spise. Kone kan "desværre" ikke lide fisk så der var dobbelt op på den lækreste (og største) lakse forret. Derefter en hovedret med masser af kød. Denne omgang krævede at jeg måtte lave juletricket for ligesom at lave plads til desserten, og for at kunne bevæge mig i det hele taget. OK jeg indrømmer at det måske så lidt mærkeligt ud i det fine selskab at, der ligger en halvbevidstløs mand på gulvet, men det er vel bare en måde at sige at maden smager superb?? Man burde have et specielt divaneser hjørne til den slags arrangementer med god og fyldig mad! ...eller burde man istedet have et aflukket rum til uopdragne ædedolke??

Kø kultur

 Mandag d.14 Maj 2007 | Michael | Everyday life
Er der noget vi krafteddemig er gode til i DK, så er det køkultur... Enten af respekt eller af ren og skær frygt for at blive overfuset af ens med-kø-er, hvis man kommer til at sætte foden ind i deres intimsfære.

Men der er dog undtagelser der bekræfter reglen.

Ex. Når der åbner en ny kasse.. Det åbenbarer en gråzone, et køkulturens grænseland. Så er folk pludselig fuckin ligeglade om de står fem vogne foran dem. Ny kasse, nyt kø hieraki. Det er reglen der bekræfter undtagelsen.

Og nu hvor vi snakker kø - Hvorfor er det så altid Der führer der kommer til at stå bagved mig og bumpe ind i mig? Fatter folk ikke at deres krop forlænges med + en meter når de har en vogn.

Altid på pletten

 Søndag d.13 Maj 2007 | Niels | Everyday life
Far har fået ny skjorte
Sønnike har fået en chokoladeis

you do the math...
Hjælp til selvhjælp her

Grå mandag

 Mandag d.7 Maj 2007 | Niels | Everyday life
Kone og jeg havde planlagt en dag i byen, for at tilbringe lidt tid i fred og ro sammen og for at forkæle os selv med lidt nyt.
 
Vi vågnede dog op til en ret overskyet dag, så’n lidt halvkoldt i forhold til de seneste dage og der var tilmed en del byger. Vi tillod os dog at se det positive i vejret, så er der jo bare mindre mennesker i byen og dermed mere ro til os. For at kunne ose i fred og ro for de tusindvis af mennesker der normalt er, havde vi også valgt at tage af sted kl.10.00 når de åbnede.
 
Men ak og ve, en kæmpe tanketorsk havde sneget sig ind i begge vores hoveder. Vi var kommet ind i byen en regnvåd mandag kl. 10 og alligevel var der sort af mennesker eller rettere popsmarte små individer der var lidt for opstemte og havde lidt for mange på hængerøvsbukselommerne. Med andre ord, vi havde ramt en af årets største blå mandage! Folk fra alskens afkroge af landet vælger netop denne dag at valfarte til landets næststørste by for at bruge deres nytilkomne formue. Det værste var at vi selv var til en konfirmation i lørdags og vidste udmærket godt hvad der skulle ske i dag!
 
Man bliver hurtig arrig sådan en dag, hvor intet sted er helliget fra de unge mennesker. Selv min (halv-) fredelige kone ytrede: ”Man får lyst til at sparke en af dem!”
Men værst af alle var dog nok det kæmpefjols der rendte rundt og solgte små skingre fuglefløjte-fløjter, tænk sig at et sådan lille aggregat kan være mere irriterende end pubertetssnak!
 
Blå mandag er den værste dag i Århus hvor man ikke engang kan finde fred i friheden!

Far

 Lørdag d.5 Maj 2007 | Michael | Everyday life
Hvordan kan man nogensinde betale ens forældre tilbage hvad man skylder dem? Jeg skylder mine forældre at jeg eksisterer og de har den tvivlsomme ære for at jeg er som jeg er! Altså, jeg synes jo at jeg er pisse fin, men nu er det jo min far det skal handle om.

Lad mig forklare: Når man har min far er det ikke et problem at ting går itu, det er en udfordring til at gøre tingen bedre eller anderledes og fantasifuld. Han kan til stadighed få mig til at føle mig som en lille dreng med et stykke krøjet legetøj, når han tager over og ordner det hele. 

Med min far er det aldrig et problem hvis man vil ha ægte kunst på væggene. Han smøre da bare lige en klat oliemaling sammen til "dali´ske" dimensioner og siger: Det er da ikke noget særligt.

Alt dette foregår når han ikke lige laver gourmetmad til familien eller hjælper bettebror når knallerten driller.

Min far er og har altid været en ægte "creative man".

Og hvad fanden giver man en mand i fødselsdagsgave, der kan flette en kummefryser ud af et piletræ.... HVA?

Tillykke med fødselsdagen.

Må al den kærlighed du har givet mig komme dig til gode.

KH. Søn

Home is where your street is!

 Onsdag d.2 Maj 2007 | Michael | Everyday life
Jeg har taget residens i en illusion.

I 8 år har jeg boet på Ravnholt(s)vej eller rettere det troede jeg, indtil min nye svigermor pointerer at det altså hedder Ravnholtvej!!

Næj!

Så jeg vader, i mine sokker ned i opgangen og ud på gaden for at se til min rædsel at jeg befinder mig i et twilight-grå-zone-kommune-sammenlægnings-forstadie til helvede.

Det er slet ikke min gade jeg er på!! måske bor jeg slet ikke her?? Hvad med alle mine ting. Måske kommer den rigtige lejer sanrt hjem fra ferie og sætter sig i den sofa jeg troede var min og ligger sig ovenpå den kæreste jeg troede elskede mig!

Michael fandt aldrig hjem igen og vader stadigvæk desillusioneret rundt i de tomme kranie gader badet i solcentrenes ultraviolette lysshow og neonskiltenes insekt fangende glimmer. Ensom vandrende på skosåler af en gammel muggen boxmadres på månestråler med den piktografiske grafitti printet i sin hjerne... RAVN HOLT VEJ

ACHTUNG!!!

 Mandag d.30 April 2007 | Niels | Everyday life
Det er en meget stor afsløring jeg bringer her...! Messerschmidt er et tysk navn dvs. et navn der ikke er særlig dansk. Utroligt at man ikke havde set det komme med de indelysende holdninger og attitude. ach sooo så han er en tysker i forklædning der prøver at infiltrere den danske stat og påføre dansken at de skal preferere den ariske race og udstøde alle andre - beskidte - mennesker. Hvordan udfører man sådan en mission i Danmark, Ja det er jo desværre lige til højrebenet i dansk politik! Der er jo et parti ledet af en kvinde der lever under et pseudonym der er tilført lidt æ og å for at virke mere dansk, hendes rigtige navn er dog noget i retning af Eva Braun.

...og når man snakker om tørklæder som religiøst symbol i folketinget! Mon ikke det er på sin plads at fjerne folk der hilser ved at prikke øjnene ud på folk med deres udstrakte fingre, eller hvordan de nu gør det, det kan da være Messerschmidt lige kunne give en ekstra lektion i at gøre det rigtigt.

Bussemand

 Søndag d.29 April 2007 | Michael | Everyday life
Så stod jeg lige der og pillede bussemænd. Agten i sig selv er der vel egentlig ikke noget usædvanligt i selvom jeg egentlig er en næseblæser mere end en piller.

Men så fik jeg plusli den der fornemmelse af selvbevidsthed... Jeg kom til at kigge mig i spejlet!!

Rent hypoteknisk, hvordan ville jeg så se sejest ud med en finger i næsen, ude i offentligheden.. På en restaurant, i bilen, i kiosken eller hvor man nu ellers får en buller på tværs.

Skal jeg bruge den dobbeltløbede teknik og flashe et peace tegn mens jeg blinker til kassedamen og slikker imellem mine fingre??

Skal jeg bruge tommelfingeren for lissom at signalere at alt er ok!!?

Eller skal jeg bruge jagtvej fingeren, for lissom lidt anarkistisk at fortælle beskueren af mit guldgraver scenarium, at de da bare kan kigge den anden vej

Alt dette løber igennem min bevidsthed mens jeg kigger mig hårdt i øjnene (i spejlbilledet) med pistolfingeren i næsen og gentager: "Are you talkin to me, eh.. Are you talkin to me?? Well do you punk!!"

BANG, så gik den af og der var snot ud over det hele.

Den skarpeste kniv i skuffen

 Lørdag d.21 April 2007 | Michael | Everyday life


Kniver det med at skære igennem? Er det en sløv oplevelse og får du ofte et klingende NEJ, når du æggende svinger sablen. Det er nemmere at klare skærende hvis den ikke er døv. Det er ikke så sværd som det lyder...

Med andre ord, jeg har lige fået slebet min kokkekniv.

Ikke flere skarpe bemærkninger i dette Blok indlæg.

Blockbuster

 Fredag d.20 April 2007 | Michael | Everyday life
Hvorfor kan man ikke købe smøger i Blockbuster?

V for fred eller anarki?

 Onsdag d.18 April 2007 | Niels | Everyday life
Venstres formand for Færdselssikker­hedskommissionen ( Han må have et pænt langt visitkort!? ) mener at han har et par gode grunde til at sætte hastighedsgrænserne på motorvejene op.

I nyhederne blev det bl.a. sagt at folk jo alligevel kører for hurtigt, så man kan ligeså godt sætte dem op! Det synes jeg er et meget pænt signal at sende i disse tider. Hvis man bare konsekvent overtræder reglerne i længere tid, så kan man jo ligeså godt bare ændre reglerne. Vupti så er der også mindre kriminelle og klippekortordningen virker pludselig over alt forventning. Der må også sidde nogle unge Bz’ere og fryde sig og straks lægge nogen planer om at besætte nogle flere bygninger, så får de jo nok ret på et tidspunkt! Det ender jo nok med at vi bare lige udsætter udløbsdatoerne på alt kød, for det bliver jo alligevel solgt selvom det er for gammelt.
 
En anden god grund er at nogen af de steder hastighedsgrænserne er sat op, der er der ikke flere trafikdræbte i første kvartal i år end første kvartal sidste år. Her synes jeg så at man lige skulle tage og eksperimentere lidt mere. Hvis nu vi lige så stille satte grænserne op med 10 km/t indtil antallet af trafikdræbte, når en uacceptabel højde, så kan vi jo nemt finde den optimale hastighed. Verden ville være meget lettere hvis bare forsøgsrotter, kunne køre bil Hvis der er for mange dræbte ét år, er det så ok næste år hvis bare man holder sig på samme antal dræbte?
 
Ja jeg kører til tider selv for stærkt på motorvejen og jeg vil da også gerne have hastigheden op!

Uffe Holm - Flashback

 Torsdag d.12 April 2007 | Niels | Everyday life
Billetter til salg! Flot Niels! I anledningen af konens fødselsdag skulle der købes en gave og geniale jeg tænker, vi trænger til at komme lidt ud og vi skal ud og opleve noget sjovt og underholdende. Perfekt tænker jeg, Uffe Holm er klar med et nyt show der hedder flashback. Showet handler om et tilbageblik på de gode gamle dage (Han er vist 30) og sammenligner det med ungdommen i dag. Det er da et perfekt tema til en fødselsdagsgave, til en kone der - trods alt - er lidt yngre end ham.
 
Men ak og ve, jeg skulle selvfølgelig jokke i spinaten og fucke det hele up på vanlig vis. Som enhver anden mand har jeg jo ingen fornemmelse for hvad der sker en uge ud fremtiden så det skulle jo gå galt når man skal bestille billetter i god tid! Jeg har bestilt billetter til samme dag hvor vi skal til bryllup og eftersom billetterne ikke kan refunderes og vi næppe kan få rykket et bryllup, bliver jeg nødt til at få solgt billetterne igen.
 
Så hermed, vil du eller kender du nogen der har lyst til at købe 2 billetter til Uffe Holm – Flashback den 12. maj 2007 i musikhuset Århus kl.21 så giv lige besked på niels@sygo.dk Og før der er nogen der nævner ordet billethaj så vil jeg sige at jeg har givet 440 kr. for dem og jeg sælger dem til højestbydende dog ikke over prisen Det er rigtig gode pladser orkesterpladser sæde 6+8

En varm kartoffel...

 Tirsdag d.10 April 2007 | Michael | Everyday life
Uden at være den store kulinarist, ved jeg at der findes et utal af forskellige arter kartofler... Bagekartofler, mosekartofler, aspargeskartofler, franske kartofler, pillekartofler osv....

Men idag købte jeg en pose kartofler med påskriften "spisekartofler"! Hvad fanden skal man så bruge de andre til, om jeg må være så fri??

Nøglen til problemerne!

 Lørdag d.7 April 2007 | Niels | Everyday life
Kan man indlede med en sidebemærkning? Jeg gør det...

Kender I det? Man er på vej i byen til en våd aften og man putter lige 200 kr. i lommen for en sikkerheds skyld. Morgenen/eftermiddagen efter vågner man op og chekker sine lommer og pengene er pist væk og man er 100% sikker på at man ikke har brugt dem. Jeg var jo ikke så fuld igen og jeg scorede jo helt vildt mange drinks fra alle mulige folk! Pokkers lommetyve eller...!

Nå men, mine nøgler har været forsvundet i 2 uger nu og alt er rodet igennem for at finde dem, desværre uden held. Igår står jeg ved køkkenbordet og laver noget mad, da min lille søn kommer slentrende i højt humør forbi mig. I hånden har han en af mine gamle mobil telefoner som han i dagens anledning (Han kunne selv nå den) har fået lov til at lege med. Som om det er den allermest naturlige ting i verden åbner han lågen under vasken og putter mobilen i skraldespanden, hvorefter han kigger glad på mig og vender næsen mod stuen hvor han kom fra.
NOOO tænker jeg bare, hvad sker der her og er dette også årsagen til mine nøglers endeligt? Hvor mange andre ting har drengen listet i skraldespanden uden min vished så jeg selv har (ja ok, konen) bragt det videre til destruktion.

Uvisheden nager mig og alt skyld er nu rettet mod det lille "uskyldige" væsen.
Nøglernes genopstandelse blev jeg dog vidne til idag! På mirakuløs vis fandt vi nøglerne og jeg måtte give drengen syndsforladelse for mine tidligere anklager. Tænk at jeg kunne tro at min dreng kunne finde på at smide mine nøgler ud.

Nøglerne lå bag køleskabet!?

Postmand per

 Fredag d.30 Marts 2007 | Michael | Everyday life
Pakkeposten kom med en pakke idag.

Ham (Ca. 44år): Hvad er det for noget spændende musik du har i radioen?
Mig (ca. 29år): Det er Pantera!! (Jeg tror han tager dybt pis på mig)
Ham: Nå, det siger mig ikke lige noget.
Mig: Er det ellers noget i stilen du hører?
Ham: Ja, vi er et par stykker ovre på posthuset, der godt kan li at der er skrald på.
Mig:

Der skal så lidt til. Man får hvad man giver. Jeg havde straks lyst til at invitere ham ind og forære ham hele min cd samling!

Men han havde desværre andre pakker der skulle omdeles. Og jeg skal på arbejde.

Ha en superb dag allesammen.

Vi ses på humlechok iaften.

Dickslapping

 Tirsdag d.27 Marts 2007 | Michael | Everyday life
En ny happyslapping er født... det fylder mig ihvertfald med happy når jeg gør det.
Og tænk alle de år har jeg aldrig tænkt over at man jo har en kølle lige ved hånden.

Min er godt nok ikke så lang, men den er til gengæld altid fugtig.

Fodvorten er død! Længe leve fodvorten.

 Fredag d.23 Marts 2007 | Michael | Everyday life
Kl. 07:03 imorges, gav min lidelsesfælde og følgesvend igennem 9 mdr op, efter en lang og brav kamp, endeligt fjernet ved kirurgisk indgriben.Det var ikke kærlighed, der prægede vores symbiotiske tvangsægteskabelige forhold.Men jeg kan dog ikke fornægte at have tilbragt mangen en sen hyggestund, i dens samvær.Det er med et vist vemod jeg kan flashe tilbage på mange late night fodbade og smøren salve på hinanden.Min gamle ven i medgang og modgang begavede mig desuden med en ultrastreet gangsta gangart. Et smertens forhold, der tvang mig til at skære den sejeste (Bruce willis, der danser kugleregnsdans i et hav af glasskår) grimasse, når jeg haltede hen over skolegården.Ak ej heller var det kun dårlige ting der prægede vores liv.Rest in peace my long lost friend.

NWA to ya mama

 Tirsdag d.20 Marts 2007 | Michael | Everyday life
I familiens skød, alt i vante rammer. Min lillebror hører NWA (oldschool gangsta rap) og de skarpe vendinger brager ud igennem canvassen på højtalerne, imens moder går og rydder op, som hun plejer.

Pludselig udbryder hun nærmest i kor med Dr.dre - "Where the fuck you at?" på klingende midtjydsk og kigger halvt overrasket over sig selv på os!!

HAHA!

Weapons of mass destruction

 Torsdag d.15 Marts 2007 | Niels | Everyday life
Sygo bloggen er blot en Fall Out Boy wannabe!
Dette er starten af sangen "This ain't a scene, it's a goddamned arms race "

I am an arms dealer
Fitting you with weapons in the form of words
And don't really care which side wins
As long as the room keeps singing
That's just the business I'm in, yeah

This ain't a scene, it's a goddamned arms race...


Damn det er fed musik, det er en lytning værd.  - Bush you can call off the search, Sygo got the weapons of mass destruction. -

My Nack!!!

 Søndag d.11 Marts 2007 | Michael | Everyday life
Michael... Nu opdateret med en ny kæreste. 75 m2 som før var "all mine" er nu delt praktisk op i to halvdele.

Nå men for at gøre en kort historie endnu kortere, så står vi der kollektivt og børster tænder. Jeg bliver færdig først og bukker mig ned for at skylle munden, rejser mig op skylder tandbørsten, stiller den på plads og beslutter mig for at skylle munden lidt bedre, hvortil jeg mærker noget klistret stads ramme mig i baghovedet.

Yasmina har altså besluttet sig for at tømme munden for skumpasta i samme øjeblik som jeg anden gang bukker mig ned og hun sender en velplaceret spytklat lige i nakken af mig og dertil bryder sammen i en skrålende latter.

Kvinder har så svært ved at styre deres mundvand i nærheden af mig!

Den falske kommode?

 Lørdag d.24 Februar 2007 | Niels | Everyday life
...er et ægteskab...

Idag har jeg min allerførste bryllupsdag! Hvordan har mit liv så ændret sig i tiden der er gået, i forhold til hvordan det er ikke at være gift? Jo der er sket mange ting f.eks. går jeg med ring og... tja min kone har fået det knap så ungdommelige tilnavn KONE. 1 år er gået og jeg føler mig stadig ret dum når jeg omtaler hende som min kone, men det er jo trods alt bedre end hustru!

Mange vil nok spørge hvordan sådan en som mig har formået at blive gift og holde på hende i 1 helt år, og til det er svaret simpelt.
I knocked her up and spend all her money?

Jeg må jo nok indrømme at der skal noget af et kvindfolk til at udholde mig, så hermed tillykke mig selv og godt skuldret kone...

Børnevoksen

 Lørdag d.24 Februar 2007 | Michael | Everyday life
Street-cred-box-thinking
Hey ya´ll.

Er jeg den absolut eneste, der synes at det er en super mør kasse at blive most ind i?? Det er bare TOPDOLLAR at blive dømt og stemplet som slagteklare kreaturer...
Vi sender selv signalerne og bygger vores egne mure.
Døm ikke for at I ikke selv skal dømmes
Vid at også I også skal sømmes
Fast på det kors vi alle bære
brands og mindspace på livets kærer
Når jeg er 37 er B.Ø.V mit definitive mål
I en selvkonstitueret ramme i mit mentale bål
For når dagen kommer og jeg skal stille mine sneakers
Og herrens sprøde røst gjalder, kaldende på os
fuck man, Jeg har haft det gøgl
Og så kan jeg ligge helt relaxd i kistens bløde fløjl
velvidende at mine børn, familie og venner elsker mig
fordi jeg var en B.Ø.V
Se mig nu jeg flasher min røv

Gravskrift: V.I.P - B.Ø.V - R.I.P

<3 Jeg elsker jer alle sammen!!

Snow I hate yo

 Torsdag d.22 Februar 2007 | Michael | Everyday life
Den her går ud til alle jer, der-findes-ikke-dårligt-vejr-kun-forkerte-klæder fuckin folk. Kig ud af vinduet morfuggas! Så tag på camping i det.

Terror...!

 Tirsdag d.20 Februar 2007 | Niels | Everyday life
Der blev i mit hjem efterladt en nettopose af en dengang ukendt person. Hvad gør man i disse tider, går man i panik og ringer efter rullemarie og begynder evakuering af omkringliggende bygninger. Eller tager man chancen og åbner posen og undgår hysteri og sparer staten for rigtig mange penge.

Jeg tog chancen...

Til min store forbavselse indså jeg at jeg var blevet ramt af en helt ny type terror. En terrortype fordret af nutidens moral og alt for høje tvforbrug! Vi lever i en tid hvor intet må gå til spilde og alt skal genbruges på den ene eller den anden måde.

Der var blevet efterladt en gave i den gule pose, af uransagelige årsager. Grunden kan være gavmildhed eller charity eller også blev min lejlighed forvekslet med storskrald (Hvilket desværre er meget sandsynligt!) Hvad var det så? En badevægt, hvem fanden efterlader en badevægt!

Nogen bliver offer for et hævnangreb, and I blame the world! Fra nu af er der gaver til alle, så bliv ikke overrasket hvis der pludselig står en støvsuger på badeværelset, eller et kukur i køkkenet, efter jeg har været på besøg!

Hvorfor har terrorister ikke fundet på at placere deres anthrax i melposer? ... Eller i "rich kid" kokain?

Katze

 Tirsdag d.20 Februar 2007 | Michael | Everyday life
I forbindelse med fastelavn, bortgives to katte!

Ps. Der vil i forbindelse med bortgivningen, blive tjekket om der er somaliere i din familie eller omgangskreds.

STOP TYGNING AF KAT!!

Pædagogmedhjælper

 Lørdag d.17 Februar 2007 | Michael | Everyday life
Igår blev jeg blandt andet kaldt røvkælling og snothånd det meste af dagen.

Meget kan man sige om skolebørn, men de er nu opfindsomme.

Gotta love it.

Gavedag

 Onsdag d.14 Februar 2007 | Niels | Everyday life
Fødselsdag, bryllupsdag, jul, morgengaver, jubilæum, valentines dag, mors dag og den dag vi fandt hinanden dag osv. osv. kan i snart finde på flere dage at få gaver på damer? Her har jeg enddag glemt den hyppigst forkommende gave dag, "Every time the man screws up" dag. 

Mænd har også følelser så husk mandens pendent til valentines dag: se her

Hvem er syg?

 Tirsdag d.13 Februar 2007 | Niels | Everyday life
Kinderne er dybrøde, der er en udtrykt ubehag og en tydelig udmattelse i øjnene. Snottet løber lystigt ud af næsen som desperat prøves stoppet med kilometervis af snotpapir.Man skolder fingrene ligeså snart de bare nærmer sig panden, eller et hvilket som helst anden sted på kroppen.
Nææ lille ven du er da ikke syg vel? Jaja det kan godt være at du er snottet og brændvarm men jeg bliver lige nødt til at stikke dette iskolde termometer op i røven på dig, ellers kan vi jo ikke være sikre vel!

Hvem faen har opfundet dette sadistiske instrument, der udelukkende føjer spot til skade, for at konstatere det åbenlyse?

I'm super, but I hate it!

 Lørdag d.27 Januar 2007 | Niels | Everyday life
Global opvarmning er det hotteste buzzword for tiden. Vi så det da Bush tiltalte verden med hans sædvanlige mundgas, alle danske politikere nævner det og er enige om at det skal bremses.
Er den globale opvarmning skyld i det stigende antal af større naturkatastrofer? smelter isen så vandstanden stiger? Kan vi nå at stoppe det, eller skal vi nu bøde for tidligere tiders overforbrug og ødselhed?

Ligemeget hvad så sker der altså det, at vi næsten for hvert år slår rekorder for både varmeste somre og vintre. Sidste år havde vi i hvert fald en dejlig varm sommer, og her til vinter er en af de tilbagevendende "nyheder" at vinterbaderne brokker sig over at vandet er for varmt!?

Hvad jeg mener om den globale opvarmning er irrelevant, jeg er bare super træt af at den ikke virker når jeg skal bruge den! I vores boligforening har vi en glimrende turnus ordning der sørger for en ugentlig super der fejer og skovler sne osv. 8 lejligheder er der i opgangen ( der er dog kun 7 der deltager, den nye formand har lige vedtaget at han ikke skal være vicevært, for han har jo nok at lave! Gæt hvem han har overtaget formandstjansen efter! That's another story...) dvs. at ca. hver 2. måned har man en uge hvor man klarer viceværtpligterne. Lur mig om ikke netop det rammer så fint, at den første dag på året det sner, er den dag jeg får vicevært skiltet stukket i hånden! Før kl.7 skal lortet være ryddet og hele 3 gange i denne uge har jeg måttet fatte skovlen og posen med salt! Er det ikke bare typisk og det skulle da heller ikke undre mig om imorgen søndag er den sidste dag på året med sne! Jeg går ud og leger med noget freon! 

snerydning er bare ikke noget for mine pikante programmør fingre, jeg fik vabler den første dag

Im a slut 07:00

 Torsdag d.25 Januar 2007 | Michael | Everyday life
Jeg er en luder om morgenen. Jeg fungere som lærervikar på skolen hvor jeg arbejder, så min telefon ringer ofte kl. 7:00 om natten. Og hvis der er noget der kan få mig ud af min søde søvn, så er det den varmene tanke om (hold nu fast) hundredeogfemogfirs kroner i timen.

Godmorgen Michael, kan du tage et par vikartimer idag? Hell yir! Id fuck errtang, for hundredeogfemogfirs kroner i timen.

Og som så ofte før ringer min telefon så kl. syv igen i nat og afsted det går.

2 timers idræt!!!!

OG PRØV AT GÆTTE HVEM DER HAR HAFT AEROBIC MED 8.KLASSES PIGERNE IDAG.

Til stor morskab for en af drengene sku jeg hilse og sige.

Men jeg sværger, til ethundredeogfemogfirs i timen er jeg Jane fuckin Fonda på anaboliske steroid i et blandingsmisbrug af speed og crackcocain, cyklende rundt i manegen på en skinddød rocker, hyp hyp min hest, for imorgen skal du vises, siden skal vi 3, 4, kom så piger!!!!!

Ps. Lærervikar er superfed. Kan anbefales. Hører at de mangler på Nørrevangskolen, Silkebronx svar på black Harlem.

Make up sex i baghånden

 Søndag d.21 Januar 2007 | Michael | Everyday life
Encitament: Jeg vil i bad.... Ah varmt rensende vand der kærtegner ens krop. Jeg ved godt hvad det ender med! Men jeg ved også på forhånd at min hånd vil afvise mig.

Mig og min hånd. Den er forfærdeligt krævende.. Hver gang jeg nærmer den erogene zoner begynder den og brokke sig og påstår at vi aldrig kysser eller forspiller inden. Altid lige til sagerne, den lyder som min ex (det gør den slet ikke, men det er bare sådan nogen man skal sige).

Og computerspil er altså ikke efterspil påstår den!! Så hold da kæft din psykopathånd, det er sgu da min krop du sidder på!!

Den vil ha kærlighed og forståelse og rend mig i røven, som om jeg ikke er en total romantisk fyr.

Og vi ved jo alle godt hvordan det ender, I et kæmpe skænderi (Fuckin bitch)(Det er utroligt som kællinger kan bære nag og huske ting, der er sket i kridttiden) med min hånd, hvor vi kaster ringe efter hinanden, river i hår og pludselig ender i hedt kysseri, ryger under bruseren, straffer, sweettalker, må jeg gi dig den bagfra, damn jeg har en god baghånd....Og ender i arm inde i sengen....

Multitasking, no can do!

 Søndag d.7 Januar 2007 | Michael | Everyday life
Så sad jeg der og chattede med min kæreste og min eks, mens jeg talte i telefon med min mor! 3 kvinder som henholdsvis har betydet og betyder (Se også: her skulle der stå noget om "fylder meget", men jeg tør simpelthen ikke!) meget i min lille smalfilm.

Nå men et sådan trekants drama er jo dømt til at mislykkes, så jeg lavede lige en "klovn".

Snakker, chatter i et vindue, snakker, chatter i et andet vindue, snakker, chatter, snakker, chatter..... Skriver: "baby, jeg savner dig!!" FUCK, forkerte chatvindue. - And a man has got some explaning to do. -

(Se også: POW!!! and I shittet on myself!!) 

Politidligt

 Torsdag d.4 Januar 2007 | Michael | Everyday life
kl. er 9:25 og jeg har fået flashet det første politiskilt!!

Daz life in da geddo!


Ipod = Ifart

 Onsdag d.3 Januar 2007 | Michael | Everyday life
Så var det så idag jeg stod i min opgang med min ipod i ørene, (altså hovedtelefonerne, det andet ville nok gøre nas) i mit eget musikalske univers, med soundtracket til mit liv kørende, min egen lille boble.

Så var det, at jeg ganske uden at tænke over at alle andre godt kan høre hvad der foregår omkring mig, valgte at slå en ordentlig skid, der midt i den rungende opgang.

Det kan godt være at flovmand (mig) fik travlt med at få sit røvhul med sig indendørs.

hmmmm, jeg håber fandme ikke jeg også gjorde det i Netto, uden at tænke over det

Vi ses til gudstjeneste

 Onsdag d.3 Januar 2007 | Michael | Everyday life
Har du nogensinde hørt udtrykket: "så sikkert som ammen i kirken"..... Det skal jeg fandme se på søndag, det er lige så sikkert som..... well you know

Prædiken & Bare patter!!! Og så gav teologistudiet bare lissom lidt bedre mening i mit hoved.

Stolen, sengens forlængelse

 Tirsdag d.2 Januar 2007 | Michael | Everyday life
Idag kedede jeg mig så inderligt på mit arbejde, at jeg fotograferede en stol...

Stolen, sengens forlængelse. Dårskabens følgesvend. Rullatorens krykhusar. Som barnevognen er kørestolens krybbe. En lille engang så stolt institutionsstol som har dannet skole for så mange røvhuller, nu fanget en en ensom dansende solstråle som den stod der med sine små røde og let skæve ben.

 

stol - fotograferet af grafioso.dk

Det er da klart, at der er nogen der får ondt i røven over skolesystemet med de stole.

Lovs ya´ll

Den perfekte gave?

 Fredag d.15 December 2006 | Niels | Everyday life
Hvad giver man til kvinden der har alt? ...og med alt mener jeg mig! (Hvad mere kan man ønske sig )

Humor kender ikke race

 Mandag d.27 November 2006 | Michael | Everyday life
I lørdags var der en udenlandsk pølsemand fra Horsens som solgte brændte mandler på torvet i Silkeborg, der konstaterede at jeg måtte havde sprogvanskeligheder....

Jeg kom spankulerende med min araber prinsesse og troede egentligt at det var hende han talte til, men det var os begge. Pludseligt befandt vi os midt i et quizshow her midt på Gågaden i Silkestrasse, kulisserne rullede sig ud og kæmpespotlight oplyste os og klovne ciklede rundt på deres monocykler og jonglerede med alt de kunne få fingre i. Denne ordinært grå vinterdag var med et fingerknips blevet eleveret til noget magisk. "Kan I husk mig, hva? kan I?". Det stod mig helt klart at jeg havde set den charmerende mand før, men på hvilket pizzaria? (Typisk vanetænkning).

Min lille trutmunds-brunøjede-burka-kandidat udbryder, "det er pølsemanden" (det sagde hun også igår!!) Nu gik det op for mig!

"Nååå ja, du er jo pølsemanden fra Randers" POP, var alle kulisserne væk og klovnene og musikken forsvandt ud i en rungende stilhed... Han kom nemlig fra Horsens - Doh! - "Nåå ja, han har nok sprog vansklighed på den ansigt!!!"

Nå ja, men vi vandt da en pose brændte mandler i trøstegave. 

Vi havde mødt den kære pølsemand første gang nede i Horsens, hvor mit band og jeg spillede for gågaden, kald det en promotion tour. Og den kære pølsemand som vi strategisk nok stod overfor, var meget begejstret for os og stod i spidsen som den førende sponsor af penge til guitarkassen.

Go Karma til ham.

Mobning på arbejdspladsen

 Fredag d.24 November 2006 | Michael | Everyday life
Og så var der den dag inde i skolefritidsordningen (hvor jeg arbejder) hvor der var en pige der var ved at tegne mig! Jeg studser lidt over tegningen og spørger hvorfor jeg er helt hvid i ansigtet (papirfarvet). Inden hun når at svare bryder en lille chokoladebrun mulatpige ind og siger at det er fordi jeg er så bleg...

Det kan hun sgu da sagtens sige!!!

Mobning på arbejdspladsen antager lidt anderledes karakter på sådan en arbejdsplads og nogen dage er det bare alle mod Michael.

Scenarium: Jeg er fornøjeligt på vej hjem her kl.15.00 (Det er wiiiikend) og bliver mødt af en smilende flok unger på girafgyngen, der ivrigt byder mig god weekend med deres deres FUCK-fingre vinkende i luften.

BØRN! er de eneste der kan stå og spille smart med snot i hele femøren og lugte af makrel og bare tro de er legepladsens konge.

Michael AKA Grand theft auto

 Fredag d.17 November 2006 | Michael | Everyday life
Nu stod jeg altså i den situation at jeg skulle bruge en bil! Da min gode gamle kammerat (Ja det er dig Martin) tilfældigvis ringede og fortalte mig om sin lille bilpark, mente jeg at det måtte være skæbnen der bød mig chancen.

Efter lidt korrespondence blev vi enige om at jeg kunne hente hans bil (Golf 1 anno psykopat dødsfælde, men man bliver ikke våd når det regner) fredag og helst lige inden tolv, for der skulle han til frokost og ha varm mad (<-- vigtig detalje).

Nå men jeg kommer og får nøglerne og går ud og vil låse bilen op! Det driller og jeg går tilbage... Der er åbenbart en nøgle til bagagesmækken, prøv den anden.... Vupti og døren går op! Jeg smyger mig ind i den superskrabede metalkabine der henleder tankerne på en tysk kampvogn, altså bare i miniformat og uden hestekræfterne.

Tryk to gange på speederen for at aktivere autoshokeren. Alt bliver udført i minutiøse og omhyggelige bevægelser (se også: Jeg er pis hamrende bange for at dumme mig og alle kigger på mig og griner inde fra værkstedet, sådan nedladende, som kun mekanikere lærer det på mekaniker skolen).

Nå men, bilen starter, eller rettere starteren får motoren til at køre, motoren kører lidt i simultane hakkende host og går ud. Dette sker vel en 4 -5 gange. Og jeg beslutter mig i mit stille sind for at gå ind og aflevere nøglerne til Kammerat igen og sige "ellers tak makker, jeg cykler sgu bare de 120km!!!"

Jeg træder ud af stasi kabinen, ud i regnen, ud i ydmygelsen! Min anden kammerat (Mekaniker!) som åbenbart har betragtet mig fra kantinevinduet, påkalder sig min opmærksomhed og spørger hvad jeg laver? Noget i den her stil: "Hey Michael, hvad har du gang i? Ja, jeg kan sgu ikke få den til at starte... Jamen det der er ikke Martins bil, den står omme bag muren!!!"

Prøv at gætte hvem der følte sig underligt til mode! Jeg giver jer et hint... Starter med M. og slutter på ichael?? Anyone?

Og som om det ikke er nok.... Læs videre!

Forestil jer nu at en kæmpe blå garageport skyde op, og hele mekaniker staben står klar inde bag denne, for at "se" (se også: sønder-lam-slå-skide-meget-tæve) hvem der er ved at stjæle "Kurts" (fiktivt navn) bil....

Nåå det er da bare mig! Nu stod Kurt og jeg så der og undrede os over nøglesammenfaldet, jeg undskyldte og undgik represalier (se også: kraniebrud).

Og sådan gik det til at jeg påkaldte mig unødig opmærksomhed og pådrog mig det uflatterende sorte fingeraftryk på mit cv: biltyv. Og på en eller anden måde hænger det hele sammen med en pige der hedder Yasmina.

Halsbetændt

 Torsdag d.9 November 2006 | Michael | Everyday life
Det var dumt!!

Mandag: En underlig værken i kroppen som tog kraftigt til i løbet af dagen..

Tirsdag: Sygemeldt, kraftig feber slået lidt ned af "lånte" pamol..

Onsdag: 02:10 virkning af sidste 2 "lånte" pamol ophører og jeg opdager, at jeg har så ondt i halsen, at jeg besvimer lidt, hver gang jeg synker mit eget spyt. Og andres, hvis det skulle være!! 09:30 ringer til lægen og håber på telefonisk ordinering på en human aflivelse. 9:35 Jeg er nø til at gå i bad jeg lugter af keminova.

Og nu kommer det dumme.

Onsdag aften, jeg står og børster tænder og vælger, at stikke min tunge ud af munden... DET SKU JEG ALDRIG HA GJORT

Min tunge er så gusten, at jeg simpelthen ikke har lyst til at ta den ind i munden igen. Den har tillagt sig et tilsyneladende behåret persertæppe, vævet af sej slim i gul grønne farver med store sporadiske huller, hvor man kan se hvordan en normal tunge skal se ud. Et slim kondom, en milimetertyk sygdomshinde. uhuhuhuuuuaaaaadr.

Så tror da fanden at min mad smager underligt!!

ps. Jeg har faktisk ikke tænkt på sex siden i mandags!! Jeg kunne ligesåvel ha været død i 3 dage.

Farvel Viggo

 Søndag d.29 Oktober 2006 | Niels | Everyday life
Du karimatiske Viggo vi vil savne dig, men nogen gange er forandring den eneste vej frem! Vi er mange der føler at du ikke bærer skylden. ( bare se idag, vi kan sagtens tabe uden dig! )
Men for at være lidt positiv, go Ebbe. og vi er stadig MEGET bedre end AGF!

Mafugginkrel

 Torsdag d.26 Oktober 2006 | Michael | Everyday life
Hvorfor?? Hvorfor er der altid nogen børn der har makrel med? Hvad er det der gør, at forældre smøre püreret fisk i tomatsovs ud over en rugbrødsklemme med tandsmør, og nååå ja, lille skat skal da os ha majonææææs på... For herefter at pakke den sirligt ind i madpapir og staniol.

Hallo! Den fisk lugter fordærvet allerede når den kommer ud af dåsen (sjovt at det kommer fra en dåse, ligesom andre lignende fænomener, herunder MENSTRUATION).. sygmenstruationsfissefiskemadsmørebrødsoverflødighedshorn. STOP!

Er de selvsamme forældre mon bevidste om at madpakken er igennem en større transformation igennem en skoledag, for ikke at tale om den vekselvarme effekt det har når man tager en taske på ryggen og tonser afsted om morgenen for at nå det (inden kvart over åt), i en sådan hast at brillerne dugger helt til (Og ja det er et faktum at børn der har lugteost og fiskemad med bruger briller, TYKKE BRILLER).

Ved I ikke at børn med lugtemad i madpakken bliver drillet? Hvad er det? er det hævn?

Jeg er først lige kommet igang!! Hvorfor putter i agurk på deres leverpuresmadder? De piller det jo af for fanden og hvorfor mon? Hmmmm.... Kan det mon have med det faktum at gøre at agurkerne får konsitenssammenhæng med snot og smager lidt i samme retning? Jeg ved det ikke!! jeg kaster bare bolde op!!

Haha - Jeg fik det lidt ligesom når man skal skide rigtigt meget, altså riiiiigtigt meget, med det her indlæg... Jeg blev nød til at smide alt hvad jeg havde i hænderne for at få det ud af min hjerne - hvilken forløsning... ah!

ja og så var der lige ham drengen i min sfo som havde makrel med, som han slog de andre børn i hovedet med - en røget makrel på halvandet kilo og en stor knægt fra harboøre... plukfisk, godt det ikke var en sværdfisk - Its all fun and games til someone looses an eye.

Global-Konsumering

 Tirsdag d.10 Oktober 2006 | Michael | Everyday life
Dagens citat: Smil til verden, og verden smiler til dig! Åben munden og verden sluger dig med hud og hår!

Jeg kom for sent på arbejde imorges. Tillad mig at præcisere: Jeg skal møde kl.6:30 og åbne skolen, for at tage imod de tidlige bønser. Jeg sætter uret til 5:00 (God tid giver mig en følelse af overskud). Clockradioen havde dog bestemt sig for kun at spille blød pop og easy listening... I næste øjeblik jeg kigger på uret, foregår alt som i slowmotion. 6:24 Jeg tager mit tøj så hurtigt på at jeg pådrager mig hudafskrabninger, vurdere i et split sekund om strømper er livsnødvendige - ja. Hårprodukt, barbering, soignering, morgenmad.... NO WAY. 6:25 er jeg ude af døren. Jeg stortramper afsted på min gamle bragende containerfunds herrecikel i et tempo der ville gøre Bobby (Olsen) imponeret. 6:35 jeg når frem med blodige fråde om munden, fråde som ville få Bjarne (Ris) mund til at ligne en udtørret brønd fyldt med tamponer??

I mine sidste krampetrækninger, låser jeg porten op for det første ventende barn (og forælder) og siger med "totalt" overskud: Undskyld forsinkelsen... Hallo Michael, klokken er 6:35.. Hvad har forsinket dig andet end din søvnunderernærede dovenkrop af et legeme.... Du har sovet over dig og de ved det.... De ved det allesammen og vil stirre misbilligende på dig resten af dagen...... Tsk tsk tsk.

KL.22:47 Mine lunger føles som om de har filtreret alskens kemi og jeg sværger min puls er ikke helt nede endnu.

I LOVE YALL

D 9 OKT

 Mandag d.9 Oktober 2006 | Michael | Everyday life
DET KAN I FANDME IKKE VÆRE BEKENDT!!!

I ved at jeg er blød og "mushi" som lagkagebunder... Er I ude på at få mig til at græde? er det det I vil??

Verdens bedste familie (og jeg mener så søde og gode at de får Mother Teresa til at skule misundeligt)... Venner!! I en klasse for sig, af den slags som har holdt ud, og ved. Venner af den slags som får serien "friends" til at virke som en billig efterligning. Nyt bekendtskab, uhm nyt bekendtskab. Mennesker som er så søde at man får huller i tænderne, bare af at være sammen med dem. Uvurderlige mennesker.

Jeres selskab er den bedste gave jeg kunne ønske mig, tusind tak for jer.

Og familien Niels Hald fuck jer, en fed gave. Coffee table book, og jeg som eeeeeelsker kaffe og bøger der er pink, hvor ordet "FUCK" er det bærende tema.... Jeg tror nok at "genial" er det ord jeg mangler. Den bog er mig og jeg er den bog!!

fuckthisbook

 

I SKAL FÅ BETALT!!!

Spareforslag

 Onsdag d.4 Oktober 2006 | Niels | Everyday life
I disse tider hvor alle er så optaget af hvor der skal spares kan jeg da lige komme med et forslag/opfordring. Jeg har en, synes jeg selv, genial ide til hvordan man kan spare meget tid.
Hvis I højrøvede og snobbede læger for helvede bare kunne tale dansk så ville vi da spare en masse tid, penge, forvirring og måske endda liv! Spar alle de latinske og medicinske udtryk væk! Hvorfor insisterer I på altid at komme med den latinske betegnelse først og oftest som det eneste. Er det en kompensation for at I har studeret så lang tid, så I lige skal føle jer lidt overlegne? Måske kunne man skære en del af medicinstudiet væk hvis man ikke skulle lære alle mulige ubrugelige latinske udtryk. I ved udmærket godt at der ikke er andre end læger der forstår lægesprog , så snak normalt til os andre. Kald en spade for en spade og akut pædiatrisk afdeling for det der står på døren på skejby: Børnemodtagelsen.

...det virker sgu også som om i forvirrer jer selv og hinanden en gang imellem!

jaja nogen er jer er gode nok, men lidt irritation bliver ophobet efter 6 dage på sygehuset, og endnu en venter imorgen

Fiaskomand, mand!!

 Tirsdag d.19 September 2006 | Michael | Everyday life
For fjorten dage siden præcist idag, holdte jeg med at drikke kaffe. (Bare fordi jeg kan, og så er det godt for mine tænder)

Og jeg elsker altså kaffe, så meget at jeg engang skrev et digt dedikeret til produktet. Nå men nu vil jeg blotlægge, for dig kære læser, at det absolut ikke er nogen god idé at bryde med sine gode vaner. Jeg har det sidste stykke tid haft ondt i mit anus, som resultat af temmelig hård afføring (Se også: jeg ville hellere skide en lille ananas, som vender med bladende først, vel at mærke!! Ja, eller et juletræ pyntet med ninjastjerner, ville bare være "a walk in the park").

Men nok om min ende.dk - Det er naturligvis fraværet af kaffe i min tarmflora der resultere i træg mave, for at udtrykke det pænt! (Bemærk: Jeg har altså drukket kaffe fra før jeg fik min første mælketand - Ja tak! kan jeg få den Latté med modermælkserstatning?)

Og dette er bare toppen af møddingen, som inkludere rendevouz med ekskærester med nye nyrige audiplayboykærester, punkterede cykler, skåret mig på mit toiletskab under barbering, total glemsomhed på arbejdet og dybe sorte rande under øjnene (Det sidste passer ikke, jeg er hele tiden smuk!!)

Men igår var trods alt prikken over iét, dråben der fik det halvtomme bæger til at flyde over. Jeg skulle ind i opgangen, nøglen penetrerede den ganske uhensigtsmæssigt lavt placerede cylinder og jeg skubbede den tunge dør op, mens jeg kiggede mig over skulderen. Idet jeg, i mine egne uspolerede tanker drejede hovedet, blev det pludseligt mødt af en urokkelig dørkarm. Jeg knaldede simpelthen ansigtet direkte ind i dørkarmen. Afventende kiggede jeg længe, foroverbøjet ned på det kølige terrazzogulv, som i mine tanker omlidt ville være overfosset med blod. Jeg mærkede efter - ingenting!

Jeg grinede lidt for mig selv og fortsatte min færd op af trapperne i opgangen, som nu forekom mig underligt forandret. Og så var det kraftedeme, oven i nøglefumleri og lettere perforeret pandeskalp, den forkerte opgang jeg var gået ind i!!

Tak for det verden!! Nåå, det var så lidt Michael.

Succesmand, mand!!

Yasmina, tuuuusind tak for min nye indretning, du har et indbygget feng shuy kompas i hjernen, pas på ikke at gå for tæt på mikrobølgeovne og elmaster. Og tak for kaffe, nys! Og du laver mad som ikke engang gud havde forestillet sig muligt, med de råvare han selv har skabt. Og han så det var godt, amen.

Jakob og Randi skønne mennesker. Tak for velvillig udlån af golf 3 og tak for dejlig mad. Kom og få en kop kaffe med mig i denne uge. Basta.

Martin, tak for lån af pumpgun. Jeg hævede alle pengene i banken, så jeg kan snart betale dig for duer og hagl.

Mads og Sandie, altid velkommen hos jer, altid velkommen her.

Tommy og Glennie - Feeeeed film, tusind tak for lån. I kommer bare, når I skal bruge noget jeg kan være behjælpelig med.

René, den bajer bliver fandme snart!

Mette hils din mor og sig tillykke, og tak for besøg!

Niels, for at dele det her fantastiske sted på nettet med mig, er jeg dig evigt taknemmelig.

Familie, fordi i ALTID er der for mig og dem jeg holder af. Tak for stolen, den er jo kanonfed.

Pis på om man har en lortemåned, når man har sådan nogen dejlige mennesker omring sig.

Hverdagsfødselsdagsfest

 Mandag d.18 September 2006 | Michael | Everyday life
Det er en gave at blive ældre... Og hvis man betragter hver dag som en gave, kan man også betragte hver dag som ens fødselsdag.

Nu skal du spørge dig selv! (Model til erkendelse af for lidt fødselsdag i dit liv!)

-Er min hverdag grå og kedelig?
-Bruger jeg ord som "trummerum" og udtryk som "slå tiden ihjel"?
-Siger jeg, "så er vi her igen!!!" Når jeg møder på arbejde efter en weekend?
-Er jeg ham i køen som irriteret råber "Ka I da for fanden ik åbne kasse to" til kassemadammen i supermarkedet, selvom jeg bare skal hjem til en tom betonkranie lejlighed og se tv2 og spise mikroovnsmad?


Kan du svare ja til disse spørgsmål, så start din dag med en lille fødselsdagshilsen til dig selv! Syng "hip hurra det er min hverdagsfødselsdaaaag" og snart vil du se, at fuglene synger så smukt og træerne bliver grønne (hvis det da ikke er skod-dansk-vinter-sjap-pis-pløre-møg-wannabee-ispolen vejr!). Mennesker du ikke kender vil smile til det nye menneske du er blevet.

TILLYKKE  MED FØDSELSDAGEN NIELS - Masser af kys, kram og kærlighed til dig...

Og Nielse, du skal naturligvis også ha en fødselsdagssang.

Og hey Niels du er ikke gammel... Du er bare gammelklog

6 om dagen

 Søndag d.17 September 2006 | Michael | Everyday life


Tænk at man kan blive i godt humør af en citrusf....

Og så skal I fandme ikke komme og sige, at de ikke selv bér om det!!

Hørt hos fodlægen

 Torsdag d.14 September 2006 | Michael | Everyday life
Sagen er den at jeg.... Øhm jeg har en ven, som har ondt under foden. Og vi har diskuteret lidt frem og tilbage hvad gevæksten som forårsager smerten, kan tænkes at være! Ja og nu listede jeg mig lige til at tage et makrobillede af hans nøgne fodsål!?

Jeg vil lade det være op til sygolæserne at bedømme, ligtorn eller fodvorte??

fodting

En ting er sikkert, han er fandme da klam, ham min kammerat dér. Kraftedeme om det ikke er en fed heksefodvorte. Ad ad ad for fanden klamme afskums-vorte-wannabee-menneske. You disgust me.

Godt at det IHVERTFALD ikke er mig der har sådan en på foden der.

Smil til verden - stigmata

 Onsdag d.13 September 2006 | Michael | Everyday life
Oh shit..

Jeg kan ikke lade være med at spekulere på, om der er nogen/noget der prøver at fortælle mig noget. Det startede med at jeg læste "den niende indsigt" og nu er min hjerne åbenbart hypermodtagelig overfor det okkulte!! Et stort åbent sår overfor ectoplastiske (?) energier.

Advarsel: Det næste er ikke for folk med sarte nerver eller frugt allergi.

MANIFESTATIONEN:

fruitysmiley

Nogen er bange for klovne!! Andre tror på korncirkler... Men det er fandme svært ikke at være i godt humør, når morgenbordet smiler til én.

Jeg forsøgte selvfølgeligt at gennemføre et oralt samleje med smileyen... KIG IKKE FORDØMMENDE PÅ MIG!! Sex med nedfaldsfrugt er ganske lovligt i DK, sig ikke at du aldrig har været på frugtbordel... Hvorfor er det ok for kvinder og ikke for mænd?

Og hvorfor er DK så forskruet at dyresex ikke er ulovligt?

Jeg stiftede for første gang idag bekendtskab med ordet DYREBORDEL. HVAD FANDEN SKER DER? Nåå ja, så længe det er godt for tourismen. FØJ!! SYGT!!

De kære små

 Tirsdag d.12 September 2006 | Michael | Everyday life
Kære dagb(l)og

Just to get the story straight!! Jeg arbejder deltid i en skole fritidsordning på en privatskole downtown...

Vi var på vej hjem i en af de gule bybusser. Den nye markedsplads for gratisaviser et yndet medie blandt mine små venner i bus nr. 11. 2.trins modellen til at markulere, set med børneøjne, uduelig journalistik til konfetti. Det er en helt ny bus når vi er steget af, tapetseret med alverdens minutuøst iturevet abstrakt decopage af bogstaver, billeder og tryksværte, pyntet som et løsesumsbrev på fire hjul eller hvor mange en bus nu er udstyret med.

Nå men et par af tøserne sad og diskuterede et billede i avisen og blev ved med at påstå at der var et billede af mig i avisen, hvortil jeg jo måtte svare nej... I har jo fuldstændig knald i låget tøser (sagt med Arne stemme). Men de blev hårdnakket ved med deres påstande!! Jeg prøvede, at forklare dem at det altså ik.... Så var det lige jeg så, at det var et billede af Brad Pitt.

Og nå ja, det kan da godt være at jeg ikke lige opdagede da fotografen tog det billede af mig..


Who am I kidding, jeg er sgu da lækrere end Brad, bare på en lidt mere jysk måde?!?

Re: sygo Irvin kondolance

 Tirsdag d.5 September 2006 | Michael | Everyday life
For at følge op på Niels oplæg vil jeg supplere med et billede af Steve, så vi alle kan huske ham som den han var!

sygosteve

Sååå det fodringstiiiiiiid.....

Ja, det er et lille bitte spædbarn han har med ind til den søde krokodille!!!

Everyday life in the Ghetto

 Torsdag d.31 August 2006 | Michael | Everyday life
Og så var der dengang, hvor vi (mig og min daværende kæreste) lige var flyttet ind i vores nye lejlighed.

Lidt baggrundsinformation er nødvendigt: 255 lejligheder placeret klods op af hinanden, indsvøbt i beton, en broget samling af vidt forskellige folkefærd, af forskellig social status. Ghetto, kaldes det i nogen sociale lag, jeg kalder det eksotisk belastet...

Nå men min kæreste pige var på vej hjem, og op af trapperne bemærker hun en lille mørk mand hastigt hale ind på hende... Hun bliver naturligvis en smule ængstelig (Qua: mediebilledet og kvarteret). Det gør det ikke bedre at manden, som til stadighed kommer tættere på hende, nu begynder at tiltale hende og siger hun skal vente. PANIK.

Hun er tæt nok på vores dør (2.sal) til at kunne slippe væk og må føle sig sikker nok til at imødekomme hans bud efter hende. Hun vender sig og ser at han har en bærepose i den ene hånd. Den er øjensynlig meget tung og deform. Tanker om itu flænsede kropsdele og blodigt menneskekød må uundgåeligt ha passeret i hendes tanker. Men det er meget naturligt med den stank der til evighed hersker i det dunkle og kvalmt varme opgange. Hver gang man passere en ny dør er der et nyt sanse indtryk der presser sig på. Faktisk er det bedst ikke at have for meget fantasi her og så har jeg ikke engang fortalt om lydende.....

Konsensus: Den lille mørke mand præsenterer sig på dansk, men med en klingende indisk accent. Charmerende krøller på alle endelser med R og meget tydelige D lyde, nøjagtigt som Apu fra Simpsons, bare på dansk. Krishna er hans navn.

Han forklare, at hans fryser er meget lille og at han derfor har nogle frostvarer, som han har fået af en kammerat, der arbejder på et kyllingeri. Kan I li Kulling??!!

Forvirringen breder sig i et lille snævertsynet dansk sind.... Så flink er der bare ikke nogen vildt fremmede mennesker der er, vel? Og så hele tankerækken, fra voldsvoldtægtsoverfald til venlighedsoverfald.

Men her var der så et totalt fremmed menneske, der flyttede mit perspektiv for hvad der var ladsiggørligt i menneskelig interaktion.

Jeg er så glad for den historie og den stopper ikke her.... Hans venlighed vil ingen ende tage, og det bedste er at det er ham der har fat i den lange ende, for han får det hele igen og folk eeeelsker ham.

Hey Michael vil du ikke ha noget vin, snaps, vil du ikke låne min bil..... Du skal bare sige til... Vi kunne alle lære noget af denne hverdagsvismand henne i nummer 19.

Oh ak ve og klage

 Onsdag d.30 August 2006 | Michael | Everyday life
Jeg er syg....

Nu kravler jeg ind i min hule og gemmer mig indtil jeg er mig selv igen.

Tilbaks från sverige

 Mandag d.28 August 2006 | Niels | Everyday life
Indrømmet det er dejligt i sverige, men landet viste sig osse fra sin bedste side da vejret var fremragende i de par dage jeg var afsted.
Men selvom det er et dejligt land betyder det ikke nødvendigvis at det er et land man gider at bo i.

Vi var 4 gutter afsted for at besøge Calle, der på trods af at han er meget berejst i verden, nærmest er indbegrebet af svensk. Hvis man hedder Sven Carl Rickard Åberg så er der vist ingen tvivl om nationalitet (Ingen relation til Alfons!) Det første sted vi boede indfriede alle mine forventninger og fordomme overfor Sverige. Vi parkerede bilen og læssede tingene over i en båd for at sejle et lille stykke ud til et ensomt sommerhus ude i skærgården. Vi lagde til ved en lille bro omgivet af hyttefade og fiskeruser, hvorfra vi kunne kigge op imod huset der lå for enden af en forhindringsbane af sten. En lille gåtur om bagved huset lå et lille firkantet das hvor man kunne skide i et hul. Om dagen kunne man så sejle ud med båden og ligge sig på en lille øde sten ø og sole sig, eller gå på opdagelse i klipperne blandt de mange gedelorte.

Ja sådan er Sverige som jeg altid har lært den at kende fra Bulderby, Lønneberg og villa villakulla.

Min konklusion på Sverige er at det faktisk næsten er ligesom Danmark, godt nok en lettere retardet version, men næsten. Det er tydeligt at vi har ejet landet og at svensken lavede en kæmpe brøler da de brød ud af kalmarunionen. Landet gik i stå dengang de brød ud, der sker ingen udvikling og de gider vist heller ikke gå i skole mere, man kan forstå hvad de skriver men de staver godt nok dårligt. En positiv ting ved Sverige er at damerne er lette at komme i kontakt med, de er meget åbne. Dette tror jeg er en konsekvens af en meget lav befolkningstæthed der oftest fordrer indavl.

Mit råd til Svenskerne er: Sælg halvdelen af Sverige og flyt lidt tættere sammen, så i kan snakke med andre end jeres familie. Drop garnet (ja det lever endnu i bedste velgående!) det kan godt være at det er koldt for ørerne deroppe, men det kan da være at i kan score nogen damer istedet. Spis noget andet end korv eller kötbollar med potatismos, det simpelthen ikke nærende nok. Og sidst men ikke mindst, lav dog noget nyt og informativt fjernsyn til jeres små. Det er klart at børnene bliver retarderet når i ikke har lavet nyt tv i 25 år.

Kunstpause

 Tirsdag d.22 August 2006 | Michael | Everyday life
Michael er gået offline, har revet stikket ud, er gået i kiosken, er gået i seng, lyset er tændt men der er ingen hjemme, tillader ikke sig selv at eksistere i "blogland", perspektiverer, fokuserer, samler sig... Farvel og på gensyn til din fødselsdag.

I mellemtiden kan Michael kontaktes på msn: michael@sygo.dk

Aldrig har det været nemmere

 Søndag d.20 August 2006 | Michael | Everyday life
Meld dig som donor på dette link.

At melde dig som donor er godt for din karma. Jeg er tilmeldt donorregistret som organdonor, for jeg synes ikke rigtigt at jeg har noget at bruge mine ellers udmærkede indvolde til hvis jeg er død. Hellere gøre gavn i en ny krop der har brug for dem end at blive spist af orm.

Desuden er det da fugged op, sygo at forære sine indvolde væk... Det kan man da kalde den ultimative gave, hva?

"Goddag min gode mand, jeg væltede lige på min cikel, vil de ikke ha mine nyrer?"

Sygo vasketøj

 Lørdag d.19 August 2006 | Michael | Everyday life
Lad mig erklære lidt om min mor. Hun er en lille væver, (se også: spinkel) kvinde med en personlighed der slet ikke kan være inde i den lille krop. Det fik jeg at sande forleden dag. Det er som om at når hun beslutter noget så kan man ligeså godt bare resignere og kapitulere. Hendes determination er omni-overskyggende.

Jeg skulle vaske tøj, da jeg så kommer ned i kælderen er begge vaskemaskiner ude af drift. Det kommer jeg så til at fortælle min elskede mor, hvorefter hun resolut beslutter at hun da lige kan vaske mit tøj...!

Til trods for min selvstændighed og stædighed, giver jeg efter (se også: jeg bryder mig ikke om at gå "au naturel" under mine jeans) og aprox. fem minutter efter står min mor udenfor min dør, helt frisk. Hun kigger nærmest frådende og tændt i blikket på mit vasketøj??

Jeg går meget ind for at hvis man skal gøre noget skal det gøres ordentligt! Denne standard blev så lige taget op til revision da jeg så hvilken dedikation min kære "mami" vasker tøj med. Tøjvask skal jo bare overståes i min verden... Men nej.. Der skal sorteres i hvid koge, mørk koge, lys vask, mindre lys vask, lidt mindre lys end mindre lys vask, mørk vask, rød vask, grøn vask og GUUUUD, tør du godt vaske din cobøjderbukser sammen med det andet tøj!!!! Ja, selv vaskevognene blev affnugget og rengjort for diverse naboers kropshår... Alt blev sirligt og porøst behandlet. Strakt i lininger, rystet til og alt dette med den største kærlighed til fabrikatet.... (Man er vel ikke gammel syerske for ingenting).

Ærefrygt hedder det vidst - MOR - You put the "mother" into fogger... Jeg elsker dig.

Og som farfar altis sagde inden han puttede alkalisk lud i farmors kaffe: Bagklogskabens budskab kan give anledning til fjendskab!!

Svenskerinvasion

 Søndag d.5 November 2006 | Niels | Everyday life

Der er hverken krig eller tortur i sverige. Ytringsfriheden eksisterer i bedste velgående og levestandarden er fuldt på højde med den danske. Alligevel ser vi en massiv indvandring af svenskere. Lystigt krydser de, de nu ikke eksisterende grænser, trallende: tjolahopp tjolahej tjolahoppsan-sa.


Danmark set i Fugleperspektiv har jo ikke en skid at have sagt i Danmark idag og svenskerne kan ikke stoppes. Jävla svenska kommer med deres lange fingre og stjæler vores studiepladser fordi de kunstigt har konstrueret et højere gennemsnit end landets egne unge. Læge og dyrlægestudierne er faktisk ved at have en højere procentdel af svensker end danskere, hertil nævnt at det er på bekostning af mange danskere der gerne ville have plads. De har selv opfundet en lov om at de må gange deres gennemsnit op, hvilket giver dem en klar fordel i forhold til danskere der må kæmpe for det vi får. Hvorfor opfinder vi ikke bare en lov om at vi må gange vores gennemsnit med 2?


Hvem er ikke også blevet generet af de pattestive svenskere der vælter rundt over det hele, lidt for begejstret over at øllene er så billige og at øl kan købes over det hele. Jäg får finde ät waterloo waterloo, jäg skal pissa. Ja pis a Benny og tag du bare Björn med dig.
Men vi gør det osse alt for let for dem at falde til, vi tillader de mastodonte varehuse der er møblernes McDonalds. Ikea der ikke engang ulejliger sig selv med at oversætte varenavnene! danskerne har en stolt møbeltradition, alligevel har jeg idag lejligheden fuld af svensk saml selv vakkelvorent lort. Jeg har en lampe der hedder flygel og skuffer der hedder Skubb (Giver en del forvirring når de skal åbnes!) Til gengæld har de en fin varekategori der hedder opbevaring til børn, det er rart med en lille kasse man kan putte sådan nogen i engang imellem.


Jeg har et løsningsforslag...! Hvad med at vi bygger en masse studier, universiteter osv. på Bornholm og så ligeså stille overdrager øen til dem i takt med at de alligevel får overbefolket den. Svensken og Bornholm ude af DK, 2 fluer med et smæk!


Det skal lige siges at jeg selv har gået i gymnasieklasse med 2 svenskere og de er sådan set meget flinke, jeg er bare sur over at de scorede flere damer end mig og de nu tjener mange flere penge end mig. (Hmm, det gælder vist desværre osse for alle mine danske medstuderende) Imorgen drager jeg mod svensken for at besøge den ene af disse klassekammerater, og det vil blive min mission at svenskerne lidt af den danske kultur jeg besidder, i håb om at skræmme dem! Se her sådan ender i hvis i tager til danmark! Arbejdsløs alkoholiker der er lidt for dum at høre på...

Hestegebis

 Onsdag d.16 August 2006 | Michael | Everyday life
Kender I det når man har det rigtigt godt med sig selv..... Ja, så er der altid lige en eller anden der skal pille en ned. Sådan en situation var jeg udsat for, her til aften... Hestegebis!!

Ja tak.. Så blev jeg lige bombet tilbage til min gamle magre selvtillid. Min gamle velkendte pukkelryggede, ligtornsbefængte, fedtede, hudormehullede, platfodede, afvist til session, jordslåede, krøblinge ørede, mølædte uldpjækkert af en frakke som jeg udmattet og resignerende trækker på. Cykler ud i natten på mit knirkelig af en rustbunke cikel.

Tramper afsted i en pulserende rytme med ekkoet af ordet gjaldende i mit sind. Hestegebis, hestegebis, hesteg....

Jeg smager på ordet og bryder i et vrinskende grin, hvilket resultere i at mine fortænder skraber imod asfalten, jeg mister balancen og bliver slynget i jorden med en umenneskelig g-kraft. Nu ligger jeg der i rendestenen mens jeg tænker på skoletandplejens formaninger om nakketræk og togskinner.

Moralen af denne lille anekdote fra semivirkeligheden: Rokketænder er den eneste måde man tilnærmelsesvis kan komme til at bide sig i ringmusklen på. Mælketænder er en illusion og kan slet ikke drikkes!! Menneskebid er noget af det farligste for dyr....

Vi tygges ved.

Børnehave?

 Onsdag d.9 August 2006 | Michael | Everyday life
Jeg konverserede med min lillebror, her forleden, om hans børnehave og om hvad de forskellige stuer hed. Radiserne, spilopperne, myrerne og skibet, du ved de der totalt sygo navne der kun kan opstå i en pædagoghjernes alternative virkelighed.

Jeg synes jo klart at der er mere indhold i de gamle rød, gul, grøn og blå navnereferencer. De gir sig ikke ud for at være noget de ikke er. "Bare fis ned på rød stue fister, hvis du ikke kan makke ret" . Oldschool er vidst ordet. Og det ville også passe organisatorisk bedre ind i vores nu multietniske samfund.

Man kunne passende stuve alle dem der hedder Muhammud ind på sort stue. Alle dem der hed Wang ind på gul stue. Alle pigerne ind på lyserød stue. Og alle dem der hedder Jørgen, Find, Holger og Lars, de fiser bare ind på bleg stue.

En helt ny type børnehave er født, Ghettobørneren, en perfekt afspejling af samfundet udenfor murerne. Banderne styre legepladsen. Muslimerne holder tegningsflagafbrænding henne ved bålet. Jørgen går fra sin "måner" i fem minutter og nu holder den forladt, som et skræmmebillede, uden fælge på!! Albanerne styre skuret og sælger afhængigt af årstiden sne, kæppe eller værktøj de har neglet fra pedellen.

Asiaterne har sat sig på legehusene og sandkassen og sælger sand-ønskekager til alle forbipasserende. De blege børn, danskerne køre rundt og holder legepladsen igang som en lille byggeplads, andre sidder psykotisk rokkende og mæsker sig i pølsemadder og frugtstænger hele dagen. Åh abe, Åh abe gid jeg var lissom dig, for nogen er græsset altid grønnere på den anden side. Pigerne laller rundt i en lyserød bryllupsrus og sladre om alt hvad der sker, holder kaffeåndepædagogerne opdateret på konflikterne.

Og hvorfor er det at det hedder en børnehave? Ja ok, der er børn. Men have har det altså ikke noget med at gøre. "Jamen vi plejer dem og nurser dem og gir dem omsorg og lader dem vokse". Luk kaffekværnen din afdankede-hippie-fantasi-pædagog, i mit sind. I kan kraftedeme ikke nå, at nurse noget som helst! Ordet børnehave er skabt for at inducere en sikkerheds illusion i forældrenes sind, så de trygt overlader lille Sofie i hænderne af fuldkomment fremmede mennesker. Desuden er en børnehave et studie i cost/benefit optimeret samlebåndsarbejde. "Jamen, vi er uddannet til at håndtere og takle mennesker på et professionelt plan!!". Jeg kalder det et manipulerende skråplan.

Jeg er et menneske og behandler andre ligeså, små, store, gamle, piger, kvinder, mænd, grimme, skønne, sømænd, ludere, pushere, bilhandlere, statsministre, sorte, hvide, gule, grønne og blå.

Lige børn leger bedst, siges det!! Og på min ansigt er alla mensker lige.

Nu vil jeg holde mens legen er god.

Selv ironi idioti

 Mandag d.7 August 2006 | Michael | Everyday life
Jeg stod i køkkenet i dag og blev pludseligt helt begejstret for den utroligt smukke forarbejdning af min oliventræs stegepalet. Begejstringen var så stor at jeg i godmodighed lod være med at stoppe den i opvaskemaskinen (Og ja, opvaskemaskiner er ok, når man har fået dem gratis). Nej, den skal sørme da vaskes op i hånden jaja.

Efter mit mest presserende basalbehov (sult) var blevet stillet, stod jeg så i mit køkken og fik en lille idé. Jeg ville skrive et indlæg om min oliventræsstegepalet, som jeg er så glad på. Et humoristisk og selverkendende indlæg om mine gode hensigter og det faktum, at min palet til stadighed ville ligge og vente på at blive vasket op om 5 dage.

Pointen: Men først igennem denne ustyrligt stupide tanke proces kunne jeg ligegyldigt stoppe den i opvaskemaskinen, hvor den nu ligger søbet i alkalisk lud. Min stakkels olivendrøm, offer for min dovenskab.
Og så er det min farfar bryder ind og siger: Dovenskab er lediggangs galskab. Bla bla bla!! Farfar.

Ultraditionelle tankebaner

 Torsdag d.3 August 2006 | Michael | Everyday life
Til ethvert problem findes en løsning og til hver løsning et problem. Det er min selvkonstituerede iterative læresætning som jeg forsøger at leve efter. Jeg elsker udfordringer og jeg elsker at løse dem fuldstændigt utraditionelt og uimponeret.

Jeg stod foreksempel og manglede en kagerulle! Løsningen blev en flaske vin som viste sig at være langt mere praktisk, og flasken får samtidigt et rustikt støvet look (se også: Så er man fri for at vaske op!).

Jeg har I et par dage ikke kunne få vasket mit tøj (se også: der var andre ting der var mere spændende (se også: dovenskab). Så jeg har altså spankuleret rundt i bar røv i et par dage, ja altså inde under mine shorts eller jeans. Igår skrabte jeg mig sammen og gled ned af trapperne som den virvelløse amøbe jeg er, og vaskede mit tøj. Michael hængte sit tøj op, og så at det var godt. Intet tørrestativ intet problem, tøj tørre fint i små bunker på gulvet.

Morgen scenarie: Klokken er kvart over fem og jeg har smidt et par flütes på risteren. Ja, den drømme brister brød rister jeg fik af min mor og far, som desuden er en sygo cancer rister. Jeg har lige hentet et par af mine boxers på altanen og de er stadigvæk ligeså våde som en mellemstor halvtør mose (men de lugter dog ikke af ditto). Nu står jeg der i min søvnrus og vejre situationen. Kigger på mine våde boxers, kigger på brødristeren, kigger på boxers, kigger på risteren og en idé tager langsomt, men sikkert form i mit hoved.

Det er første gang i mit liv jeg er stået op kl: 05:15 og ristet et par boxershorts. Tænk hvis nogen var kommet: "Øhm hey Michael, hvad laver du? Jeg rister tøj!! Kan jeg byde dig en bid brød??" Eller når brandinspektøren skulle fastsætte årsagen til flammehavet, mens han sender misbiligende blikke: "Ja, den er god nok, nogen var ved at tørre tøj på brødristeren, det er set før! -- Jamen hvem? her bor jo kun mig!"... Eller skriften på min gravsten: Michael havde ild i røven, lige til det sidste...

Men tørre det blev de, hurtigt!! Og nu har de fået et nyt stribet udtryk (se også: lettere branket, super cool retro look).

Som farfar altid sagde, inden han tog sig en morfar: "Spring ud af pengeskabet og bliv en sparebøsse."

Re: Sygo slogan

 Lørdag d.29 Juli 2006 | Michael | Everyday life
En let omskrivning af "Stol på din stol...." til engelsk, ville måske være på sin plads i disse internationale tider.

So here goes. Heard at the pub:

Say cheers to ya chair, mate! - it lagers ya ass.....

Jow jow... Og som farfar altid sagde, inden han puttede endnu en flaske op under trøjen: Et barskab er den korteste vej til et nyt bekendtskab, hils på Jack, johnny og kong Georg min dreng.

Og så skal der lige lyde en lille fødselsdags hilsen til Yasmina (Se også: Dedikeret sygolæser) Ja og tillykke til alle os andre som synes hver dag er vores fødselsdag.
Du kan høre Yasminas fødselsdagsgave ved at klikke her

Tissekone

 Fredag d.28 Juli 2006 | Niels | Everyday life
Som mand er ens fristed i huset/lejligheden som regel badeværelset. Jeg ynder at sidde derude et kvarters tid med mit wallpaper magasin og bare være mig selv frigjort fra børn, koner og verden i helhed. Jeg låser altid døren, ikke for at låse mig selv inde, men for at låse alt andet ude.

Så er der konen der ikke låser døren med mindre der er gæster, faktisk er hun for doven til overhovedet at lukke døren. Lad mig med det samme sige at jeg ikke har lyst til at se på en kvinde på toilettet, ja jeg ved godt alle skider! men jeg har da ikke lyst til at se på det. Jeg kan godt lide at opretholde en eller anden form for blufærdighed, selvom man har set det hele. Er det bare mig (jeg ved det ikke??) der bare kan godt li den lille rest af personlighed der er tilbage efter ægteskabet?

Når jeg er på badeværelset er det mit helle, sanctuary om du vil, ligemeget om jeg bare børster tænder eller lader vandet! Er det bare mig der er indelukket eller er det normalt at dele disse private stunder?

Opvasketandbørste = easy living

 Søndag d.23 Juli 2006 | Michael | Everyday life
Som I måske ved, så tror jeg ikke på mikrobølgeovne og køkkenrulle (ellers ved I det ihvertfald nu). Og ved I hvad, nu har jeg mødt en pige, der ikke tror på opvaskebørster. En ganske smuk konsumentarisk kombinatorik af symbolik i en verden af ellers overfladiske signalværdier. En dokumentarisk realitets dogme.

Hvis selvfedme var farligt for helbredet, var mange, deriblandt mig-selv nok døde ved kvælning i deres egne fraser og synonymer.

Men, men, men!! Man skal jo som sagt ikke accellerer geologiske fragmenter i en balistisk kurve, når man selv residere i et transperent domicil. Eller med andre ord, luk røven, for du skider nemlig også.

Husk, Michael elsker jer!

AfSTED, med hatten på SNED

 Lørdag d.22 Juli 2006 | Michael | Everyday life
Det hændte her den anden dag, at jeg i en kæde af begivenheder, (for at gøre en lang historie kort) blev grebet af en pludselig spontanitet. Jeg pakkede en hurtig taske og sprang på toget mod Snedsted. Fra Silkeborg 20:37, i Herning 21:17, skift til tog mod Struer, spor 2,tog mod Struer køre fra Herning 21.22, er i Struer 22:10, Fra Struer mod Thisted kl.22:24 i Snedsted kl.23:24... Had to go see about a girl

Fuckd hvor jeg hader at køre i tog, eller, det gjorde jeg ihverfald. Men den her tur var lidt af en eye opener for mig.

Jeg havde taget min Guitar med (Som jeg altid gør, når jeg skal forføre intetanende pigebørn) og bestemte mig for at tage den frem (Guitaren that is) mellem bording og herning og spille lidt. Om ikke andet, så for at bryde den pinlige tavshed der åbenbart skal være i tog. Folk siger ingenting.

Men så skete der magi, der kom en fyr ind i toget og satte sig foran mig. Hans hoved begyndte at nikke anerkendende med, da hans mobilsamtale var slut. En tolvtakters blues er jo altid dejlig, specielt når ens medpassager, frivilligt begynder at synge "står på en alpetop" hen over riffet....

Vi havde ikke vekslet et eneste ord og alligevel var det som om vi lige havde talt sammen. Smuk forening i et musisk univers, to fremmede midt i tog kaoset. Han sang. Han havde et band. Han fik mit business kort. Han fik mig gelejdet på det rigtige tog. Vi gik videre i vores liv, hver til sit.

First rule of train etiquette - Do not talk to your copassengers

Second rule of train etiquette - You do not talk to your copassengers

I min sms stod der: jamen er det ok med de andre passagere at du spiller??

Jeg havde faktisk ikke tænkt over det, men er det egentligt ok med mig at de er så stille? Næh!! Opdag hinanden, hils på hinanden, flirt for fanden med hinanden, lev en smule. Lad dig selv skinne mens du er her. Jeg elsker dig, når du gør det. Du bringer det bedste frem i digselv og dine med-mennesker, når du gør det.

Du er den første til at gøre din egen verden til et bedre sted.

Metafysisk overvindelses moment

 Mandag d.17 Juli 2006 | Michael | Everyday life
Jeg fik lige en verbal lussing her den anden dag. "Hey Michael, der er sgu da ingen der gider læse om dit liv!!"

Og så er man bare reduceret til et misforstået pjok. Tag lige og "læs og forstå". Det er da fuldstændigt frivilligt om man gider at læse en eller anden latterlig webblog. Men man skal ikke bare skyde ting i sænk bare fordi man ikke forstår dem, slet ikke når man ikke ved hvad det er!

Døm ikke, for at I ikke selv skal dømmes, for den dom i dømmer med, skal I også selv dømmes ved.

Så er der dømt "TUDEFJÆS".... Ahr! hvor hader jeg bare når det er mig selv..

Ha en smuk dag.

At ødelægge noget smukt

 Fredag d.14 Juli 2006 | Michael | Everyday life
Jeg er fandme sur idag. Jeg ved ikke hvorfor og det gør mig rastløs. Super over irritabel. Jeg har lyst til at gi hele verden fingeren... <iIii

Kys røv, eller spark røv!

Smid en kommentar hvis I kender det her.

Fuck dig og farvel.

Ferie

 Fredag d.7 Juli 2006 | Michael | Everyday life
Ferie, ferie, ferie, slap nu af og hold lidt friii, syng en glaj melodiii.

Som et slag til mit hoved bliver jeg banket ud af min lalleglade humørkontekst. Jeg er halvt vågen og halvt bevidstløs, smagen af asfalt og jern er altdominerende i min mundhule. En skikkelse træder frem på min nethinde og hvisker noget. "Hvis alt er arbejde, er intet arbejde, hvis alt er arbejde er intet arb....." Stemmen forsvandt og kom igen, forsvandt og kom igen, som et roligt skvulpende hav. Så søvndysende, så hypnotisk, så ubevidst bevidst. "Hvis arbejde er intet, er fri et håndgribeligt begreb." Stemmen fortsatte sin rolige monotone monolog.

"Grænserne hviskes ud, arbejderbien er en uddøende race, udkonkurreret af teknologi og outsorcing. Mennesket, slået af sit eget fremskridt. Nu er det tid til at evaluere, tid til at evolutionere! Du vil aldrig mere komme til at gå på arbejde. Aldrig mere arbejde, aldrig mere, mere...." Ekkoer i min underbevidsthed.

Fremtidsperspektivet, er intet arbejde, ingen arbejdsplads. Aldrig mere et forum omkring et skrivebord i en bestemt bygning. Du kan ikke blive ansat, men accepteret. Tilknytning vil være til medmennesker og projekter, kæmpestore netværk af mennesker med samme vision. Ingen religion, kun vision. Alle døre er åbne, alle hilser på hinanden, accept er en selvfølge. Arbejde eksistere ikke, pengeoverførsler eksistere ikke alt er baseret på goodwill. Vi er tilbage hvor vi kom fra men på et nyt plan. Du kan mærke det indeni, hvis du føler efter, du ejer ikke trang til at arbejde. Du vil ud af spændetrøjen og realisere dine egne mål. Det evigtgyldige buzzword er; LYST!

Intet arbejde, ingen mødetider. I de kæmpestore netværk som har fundet sig tilrette i kreative cafe miljøer, kaldet open office, open mind, bliver der arbejdet med vidt forskellige projekter i mindre grupper. Frihed kommer i antal. Vi løfter i fællesskab. Alle får det samme ud af deres indsats. Besiddelse eksistere næsten ikke længere. men alle føler at de er medejere af noget større.

Disse fremtidens mennesker, forhenværende læger, gadefejere, alkoholikere, kunstnere og maskinteknikere, taler og sparer med hinanden. Disse mennesker som er holdt op med at arbejde og startet på at leve. Malere, forhendværende skønhedsdroninger, eksjunkier, unge og gamle, nikker til hinanden, gir hinanden hånd, deler visdom og hjælper hinanden. Vi beynder så småt at stole på hinanden og hilse på hinanden igen.

... Jeg må have sovet, døset hen, det var sengen der ramte mig så hårdt at jeg måtte kapitulere og resignere til det skvulpende hav af bomuld. Har jeg mon drømt, jeg kan ikke huske det. God ferie.

Hurtig bollende mentalitet

 Torsdag d.29 Juni 2006 | Michael | Everyday life
Har du nogensinde følt at du står i kø hele tiden. ”Du er NU nummer tre i køen, vent venligst på en support medarbejder”. I telefonrøret itererer muzakken i uendelige loops så du til sidst har glemt al din vrede. Du er en lallende idiot inden ti minutter med de samme 30 sekunders perfekte humør dæmpende popmusik i øret. Du reduceres til et nummer, du reduceres til en mumlende idiot der ikke kan finde de rigtige ord når du endelig får betjening, du reduceres.

Milevide menneskemasser moser sig igennem kasselinien i det lokale storcenter ligesom intetanende flok gnuer der krydser en kaffelatte grumset flod fyldt med krokodiller. Træk et nummer, stå i kø, vær konform. Vi står der bare, afventende, åbne, sårbare. Der er ingen tid at spilde, du skal på arbejde, du skal spise rigtigt, du skal lugte sådan, du skal være ”normal”.

Og så var der Anna den søde gamle dame på 96, i skrivende stund, der pludseligt stod og ramlede ude foran min dør. Jeg kiggede ud af dørspionen og kunne ane en krum ryg i periferien. Hun prøvede forgæves at låse døren op igen og igen. Her sidder jeg i mit eget skrivende univers og bliver intet anende et offer i en lettere dement dames hjernespind. Jeg åbner døren og hun kigger en smule forvirret på mig, med sine tørre grå øjne, men udbryder så: ”Nå, jamen så er du kommet”.

Lettere afvæbnet (se også: totalt forvirret) prøver jeg, at forklare hende at hun altså ikke bor her men nedenunder. Hun er øjensynligt ligeglad med mig (ham der står i døren, i bar overkrop og militær knickers) og trasker uimponeret ind i mit køkken ligesom om hun havde boet der i 45 år.

Pinligt her står Anna og jeg i vores største fællesstund nogensinde, en dame på 96, rask og rørig og så ligger der rester af quickbolledej på bordet og den vinflaske jeg brugte som kagerulle står der stadigt helt støvet som man forestiller sig støvet fra et fint fransk vinslot.

Hun fabler usammenhængende løs om nogen der skulle komme i en rød bil fra København. Da jeg viste hende ned i hendes egen lejlighed var hun lige ovre og prøve sin nøgle i en anden dør også for ligesom at være helt sikker på at det nu ikke var hendes etage. Jo tættere vi kom på hendes lejlighed jo mere øredøvende blev hendes fjernsyn og det var ikke engang højt i dag. Opgangen lugter som den plejer, indeklemt fordi et eller andet emsigt fjols lukker det hver gang det bliver åbnet og sol og fuglekvidder titter ind.

Anna virkede lettet over at komme ned til sig selv og utroligt roligt i forhold til at der stod en fuldstændig fremmed mand i hendes ganske nydelige hjem. Da jeg går op prøver jeg at ryste frustrationerne over ikke at kunne hjælpe hende, af mig. I kender det sikkert, situationen kører på repeat inde under kranie skallen, indtil man finder ud af hvad man skulle ha gjort. Men nu væk fra dagdrømmeriet, er det bare så uendeligt meget forsent at være helt.

Men pointen: Pinligheden, quickboller! Hvorfor fanden skal det hele gå så stærkt. Zap zap.

Moralsk middag

 Tirsdag d.27 Juni 2006 | Niels | Everyday life
Hvad skal vi have til aften? Inspirationen skulle i dag findes i en af de utallige kogebøger, man meget sjældent får åbnet. Der blev bladret igennem flere mundvædende retter med fisk, oksekød og kylling indtil vi kommer til endnu en lækkert udseende ret ”kanintærte med bagt tomat og salvie”. Min kones øjne nærmest løb i vand mens hun ytrede, nej hvor er det synd…!

Hvorfor, spørger jeg så, er det mere synd at spise en kanin end alle mulige andre dyr? Hvad gør at vi ikke har ondt af kyllingen, grisen og koen? Er det ikke mindre rigtigt at spise dyr der er avlet og opdrættet til det formål at dø for os konsumenters fornøjelse? Og hvordan kan det være at vi får det bedre af at spise frilands grise og kyllinger med mere albuerum, de skal jo stadig bare dø og fortæres. Giv dem et bedre liv, så har de det sikkert bedre med at skulle ligge på din tallerken, synes at være indstillingen! Ja hvad med dine kæledyr så? De får et super liv med ren forkælelse, det burde jo så være de dyr man med bedst samvittighed kunne spise.

Stop dobbeltmoralen og æd nu bare de dyr, de smager jo dejligt. både kaninen, hesten, hunden og burhønsene…

Bon appetit

Quickboller

 Torsdag d.22 Juni 2006 | Michael | Everyday life
Har du nogensinde haft lyst til at starte forfra. Evne, ligesom et barn at sanse på ny, stille sig uforstående, uden alle de unødvendige valg. Ligesom bare trykke på reset knappen og reboote dit liv. 10, 9, 8, klargør til evakuering af legeme 7, 6, 5, slutter sidste kørende processer 4, 3, spænd sikkerhedsbæltet og klargør til nedslag 2, 1…

Det sidste jeg så var en gammel kvinde med en cerutstump i munden og en mælketand i en halskæde. En blomstermark bag hende vejre i vinden og der går nogen få kvinder og arbejder med noget som ikke er helt tydeligt for mig. Den gamle kvinde vil tydeligvis vise mig noget og trækker mig af sted ved håndleddet. Hun forlader mig i vejkanten og peger mig i retning af noget som minder om en by. Vejen er hullet og misligholdt, men det betyder ikke noget for jeg går. Det er nu jeg opdager at jeg ikke har mit eget tøj på og mit ur er væk…

Lige der på kanten af sand erkendelse, lige der hvor jeg er helt og aldeles ærlig overfor dig, helt klar til et nyt liv og nyt perspektiv, vågner jeg af mit dagdrømmeri.

Det var den første gang jeg så ”det” bevidst. Men lad os starte ved begyndelsen af det hele. Mit navn er denne beretning ganske uvedkommende. Om jeg hed Jonas eller Isack er alt sammen er kun med til at styrke dit billede af mig i dit sind og det er netop det vi skal væk fra. Jeg eksisterer jo ikke i kraft af mit navn, mit navn eksisterer i kraft af mig. Men nu må vi holde fokus, for det er jo ikke mig det skal handle om, men ”begrebet”.

Det hele startede med noget så banalt som en pakke quickboller, som jeg havde erhvervet mig i en af de der hadegavepakkelegsspil man spiller til julefrokoster og lignende festivitas der altid ender med skænderier, benægtelse og fortrydelse. For ikke at glemme ophavet hertil, druk og utroskab.
Det sande overdådighedshorn og et display på vores velstand. Et frådseri af en karakter der kunne få den franske adel til at rødme i deres velmagtsdage.

Du kender dem sikkert, bollerne altså, fra dit supermarked du. Færdig mel blanding med gær tilsæt 3½ deciliter vand, lad dejen hæve i 25 minutter form bollerne og lad dem efterhæve i yderligere 25 minutter. Bages i en forvarmet ovn ved 250 grader. Det er jo løgn, de er jo ikke færdige overhovedet, og der er ligenøjagtigt ligeså meget besvær ved at lave dem som almindelige boller af vand mel og gær. Men det skal de ha; De lugter og smager som almindelige boller, men det er bare alligevel ikke det samme.

Men for at komme til pointen var disse boller ikke bare boller (jeg lavede desuden pølsehorn). De var et instrument til at opnå ny erkendelse. Mens jeg sad der i mit ordinære liv og mine tænder kværnede pølsehorn af quickbolledej til en minutiøst findelt grå dej og kødmasse, gik det op for mig, at jeg var klar.

Man skulle ikke synes, at man kan føle en gæld eller et bånd til en pakke quickboller til 18,95 fra Netto. Men lige nøjagtigt denne pakke quickboller gjorde mig i et splitsekund, til et komplet menneske.

Det var ikke det at lave dem, bage dem eller spise dem. Men….

Konklusion: Det sekund jeg krøllede emballagen sammen og den dalede ned i affaldspanden, blev jeg et mere lykkeligt og rigt menneske.
Definition: Nu er disse quickboller for bestandigt ude af mit liv, aldrig mere skal jeg åbne mit skab og ærgre mig over at de står der og optager unødvendig plads. Jeg er sikker på at der sidder en eller anden jakkesæt klædt regnemaskine et eller andet sted og lave cost benefit analyser af quickbolle salg. Men aldrig mere skal jeg indgå som en statestik i hans….

Jeg bliver afbrudt af min telefon.. ”Hej” (Det er min ekskæreste, min liberator, eller en af dem)– ”Hej”

”ja, jeg har det fint, hvad med dig, nå ok, jeg sidder lige og skriver noget om quickboller….. (Lang pause) nå ok.”

Hun ville ikke engang spørge, det var sq nok også en rimelig underlig kommentar at få stukket i øret.

”Jeg ville også bare høre om du var ok.” Siger jeg til hende.

Hendes bror havde ringet til mig tidligere, imens jeg stod med quickbolledej smurt ud over hænderne. Han kunne ikke få fat på hende og havde ikke talt med hende hele weekenden. Det satte jo unødvendige tanker i gang i mit hoved. Var hun mon i god behold. Eller benyttede hun sig måske af ”vis nummer” tricket, hmm ja det er nok mest sandsynligt.

”Men farvel vi ses engang i næste uge..” Der bliver lagt på..

- Vis nummer, vor generations frihed i fængslet.

Hvor kom jeg fra –Jo, jeg følte mig klar i mine intentioner nu! Definition: Denne pakke intet sigende undskyldning for mel havde været en usynlig knude i mit sind som jeg først kunne mærke da den var væk. En psykisk lænke og kugle om mit ben.

Bollernes hævn?

Bollernes hævn får jeg nok at føle når mit fordøjelsessystem reagere på at en stor klump ufordøjet dej sidder fast i min tyktarm.

Ja, tilføjer lægen og kigger mig i øjnene uden at få den helt rigtige nærværende øjenkontakt. Du skal op på afsnit M7. ”Vi bliver nød til at sende dig til vores specialist, en proktomolog. Jeg havde jo godt nok en mistanke om at den hårde knold jeg kunne mærke under maveskindet ville blive et problem på et tidspunkt. Men de psykiske fortrængelser og tilbagevendende mareridt om fødsels lignende tilstande var blevet hverdag for mig.

Som mennesket dog er foranderligt. Jeg vågner af mit tankespind i tankespindet på specialistens brix, med hans finger boret dybt op i mit rektum. Ja, tilføjer han. Ikke noget vi ikke har set før. Jeg var sikker på at hans næste ord ville være, ”Du er et røvhul”. Men også han havde den der professionelle afvigende adfærd, der gør ham ude af stand til at kommunikere på et menneskeligt plan. Det havde næsten været mindre pinligt hvis han havde lavet en joke om at det ikke var den samme finger som han fingerkneppede sin kone eller elsker med, han brugte på mig.

Nå men tilbage til virkeligheden. Tankevirksomhed stopper bestemt ikke fordi man har en totalt fremmed mands finger i røven. Proktomologen fortsætter, du har de typiske tegn på fækalom dannelse, din afføring har igennem lang tid, måske år ikke kunnet passere naturligt igennem dine tarmkanaler. Vi ser det en sjælden gang imellem. Nogen tilfælde er uforklarlige og andre gange ser vi at det er specifikke seksuelt orienterede lyster der frembringer forstyrrelser i tarmflowet. Imellem dig og mig. Manden i den hvide kittel har nu et skælmsk udtryk i ansigtet, var der en patient der yndede at sluge lange stykker gummiregnfrakke, fordi det gav ham en særlig nydelse at trække de lange stykker gummi ud af sin anus gang på gang. Hans ulykke bestod i at mavesyren reagerede kraftigt på gummimassen og smeltede den sammen til en stor klump

… Nu var jeg pludselig reduceret til et usselt perverst pjok, et misfoster. Alt dette på grund af en bolledej, en quickbolledej ovenikøbet. Tanker passerede flimrende i min bevidsthed. En større arkæologisk udgravning af min tarm. Jeg forestillede mig avis overskrifterne i tabloiderne. Nummerplade fundet i maven på ung mand, viklet ind i bolledej. Fyldt med lort det er jeg i hvert fald og alt dette på grund af Quickboller.

Nu skal vi tilbage til midtpunktet

Har du nogensinde haft lyst til at forsvinde, det er nemmere end nogensinde. Du eksisterer på mange måder i kraft af dit forbrug eller eksisterer vaskepulver producenten i kraft af dig. Jeg har prøvet at holde op med at købe et bestemt mærke, og der skete ingenting udover at jeg forsvandt i deres omsætning. Tænk hvad der ville ske hvis jeg stoppede med at købe knækbrød. En ny type forbruger er født, den usynlige forbruger, et spøgelse i regnskaberne. En ubekendt faktor af en uanskuelig betydning. Hvem har magten nu?

Jeg glider væk, evakuere 3, 2, 1 ….

Luften er ligesom en af de der perfekt tempererede sommerdage hvor vinden står stille og alt bare summer af liv. Jeg kigger mig tilbage over skulderen, damen står der stadig og vinker mig af sted. Hun havde ikke talt til mig, men jeg var klar over hendes intentioner. Jeg har en fornemmelse af at det var min tand hun havde der i kæden.

En mors kærlighed

 Tirsdag d.20 Juni 2006 | Michael | Everyday life
Hun havde tyndt blondt hår og den her attitude som kun en for tidlig voksen ung kan have. Med cigaretten klemt fast imellem hendes læber, fortalte hun gladelig de pinligste detaljer om sin, med hendes egne ord ”psyko” familie… Som om hun selv var helt normal… Jeg tænkte tit, at jeg bare ville lade hende tale, for det var som om hun faldt til ro når hun talte om det, ja og så var historierne jo ofte ret sjove.

Hendes far var direktør for et mellemstort medicinalfirma, en stor korpulent mand med dyb bas stemme og med arbejde til op over begge øre. Stresset nok til ikke at nå at føle noget som helst. Hans mor var en velholden ældre dame, residerende i en herskabslejlighed i det indre København. Fin eller ej, en mor forbliver en mor og en mand er og bliver nu altid en mors søn, uanset hvem han er.

Når Farmor kom på besøg var det nærmest en tradition, at hun havde købt underbukser til sin ”lille” dreng. Han gjorde aldrig nogen indsigelser mod denne psykiske terror, han tillod sig måske oven i købet at synes, at det var rart. Og hun mente åbenbart ikke at hendes søn, der nærmede sig de halvtreds, aktieindehaver og direktør i en mellemstor virksomhed, var i stand til selv at klare en så kompleks handling som det jo er, at gå ud at købe sine egne underbukser.

Nu sad vi så der og funderede over hvordan, en så ellers veludviklet og velartikuleret herre, bare kunne rulle om på ryggen som en anden vovse, når hans mor var til stede. Der kommer et tidspunkt i enhver mands liv hvor han simpelthen ikke ønsker at hans mor tænker på hans underliv mere, et tidspunkt hvor man bare siger STOP: ”Mor jeg må tale med dig, fra nu af køber jeg mine egne underbukser!”

Indrømmet, farmoren var en meget insisterende dame, på grænsen til det sadistiske. Og hans oprør er nok i sin tid blevet mødt med et – ”Nå vasker du dem så også selv når du har svinet dem til”. Ser I, direktøren havde nemlig et problem med at holde på vandet som barn. Når han havde haft en af sine episoder, blev hans underbukser altid hængt forrest på tørresnoren i gården. De andre børn i gården var aldrig et sekund i tvivl om at det var hans hoser, da hans navn altid var syet sirligt ind i linningen af hans tøj, ”folk stjal jo som bare fanden”.

Det er ikke engang sikkert at de andre børn kendte til hans sengevæder tilbøjeligheder, men drilles det skulle han. Selvfølgelig, børn forbliver jo børn.

Alle disse minder og traumer havde han naturligvis ikke selv fortalt min søde veninde. Men de lange weekender i København, hos farmoren havde da affødt et og andet sjovt.

Nu sad jeg så med min morgenkaffe, her den anden dag og læste nyheder på nettet. Jeg faldt så tilfældigt over overskriften ”Erhvervsleder impliceret i bilulykke”. Det billede så sku´ da bekendt ud.

Min kære barndomsvenindes far havde kørt sin mercedes frontalt ind i et gammelt egetræ nær ved vejle egnen. Dødsårsagen var dog ikke helt fastlagt, men direktøren havde tilsyneladende fået et ildebefindende. Et ildebefindende forårsaget af to faktorer: længere tids inaktivitet i benene, på grund af fartpiloten, kombineret med for stramme benklæder af en art. Dette havde blokeret blodstrømmen og udløst en blodprop i den værgeløse mands højre lysk. I et desperat forsøg på at afværge smerten, (tage underbukserne af) mistede han kontrollen over sin bil, der som resultat heraf blev slynget mod den gamle eg, der havde taget urokkeligt imod….

For min nethinde så jeg ham sidde der, krøllet om et tusse gammelt egetræ i et skønt kaos af luksus læder og blankt aluminium, med sit navn fast syet i underbukselinningen. Men en mor forbliver en mor og en mand er og bliver nu altid en mors søn uanset hvor han er! Kald det skæbne, jeg kalder det en mors kærlighed.


Alle indlæg
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Tanker om livet (284)
Den digitale verden (44)
Waste of time (157)
Everyday life (247)
Film og tv (75)
Fiktion (44)
Corporate (14)
Spørg Sygo (17)
Gæstebloggere (8)
The book (5)
Problemknuser (23)
Den gode idé (17)
Sexuelle eskapader (47)
Politik (14)
Smagsdommeri (36)
Jeg spørger bare (39)
Dagens ord (43)
Er du min far - Se også: lookalike (8)
Er det bare mig eller... (34)
Kender du det... (17)
Så så man lige mig... (24)
Jeg tegner og fortæller (8)
Selvafvikling (9)
3 trin (1)
Januar 2011 (2)
December 2010 (10)
November 2010 (1)
Oktober 2010 (10)
September 2010 (14)
August 2010 (11)
Juni 2010 (1)
Maj 2010 (1)
April 2010 (3)
Marts 2010 (1)
Januar 2010 (4)
December 2009 (13)
November 2009 (12)
Oktober 2009 (21)
September 2009 (21)
August 2009 (25)
Juli 2009 (30)
Juni 2009 (32)
Maj 2009 (35)
April 2009 (31)
Marts 2009 (24)
Februar 2009 (30)
Januar 2009 (40)
December 2008 (26)
November 2008 (36)
Oktober 2008 (36)
September 2008 (29)
August 2008 (27)
Juli 2008 (19)
Juni 2008 (37)
Maj 2008 (22)
April 2008 (22)
Marts 2008 (29)
Februar 2008 (43)
Januar 2008 (43)
December 2007 (21)
November 2007 (28)
Oktober 2007 (40)
September 2007 (17)
August 2007 (27)
Juli 2007 (34)
Juni 2007 (34)
Maj 2007 (24)
April 2007 (21)
Marts 2007 (21)
Februar 2007 (21)
Januar 2007 (33)
December 2006 (19)
November 2006 (22)
Oktober 2006 (19)
September 2006 (23)
August 2006 (29)
Juli 2006 (33)
Juni 2006 (8)