missejammer

 Torsdag d.14 Oktober 2010 | Niels | Så så man lige mig...
Stakkels mig... Jeg har mega ondt i min pegefinger!

Jeg håber ikke at jeg har fået misseskade - hvis I forstår sådan en lille en

...men for at udpensle det - så har jeg nok fået en skade ved at surfe for meget rundt på internettet efter porn! IRL er jeg jo gift og i ægteskab bruger man kun fingrene til at pege med!

YOGA i´m your father

 Onsdag d.9 Juni 2010 | Michael | Så så man lige mig...
Fordømte solhilsen A.... Jeg tror ikke det er meningen at man skal ligne en spastiker, når man praktisere yoga - Ikke desto mindre så klarer jeg den del ret flot.

Nå men the short story er at jeg blev mega inspireret af at se den her yoga instruktionsvideo igår:Hun er mega... god til yoga.

39 kroner

 Tirsdag d.15 December 2009 | Niels | Så så man lige mig...
Jeg skulle med bussen idag og det betyder selvfølgelig at man er sur! Efter man har fået bil tager man jo ikke bussen mere, medmindre at der er noget galt med bilen. Så jeg stod ½ time i regnen, på en mere end halvkold dag og ventede på bussen, fordi jeg var strandet i intetheden med en bil, der havde meldt sig ind i COP15 kampen, og ikke ville køre nogen steder.

Det første jeg bliver mødt af, da bussen endelig når frem, er en gnaven buschauffør der siger:

...NÅ! Du har heller ikke lige penge med!

Jeg gad ikke svare! Men hvis...

- hehe ja min hundredemand er godt nok lidt krøllet...

- I har så travlt med at skrue op for priserne, måske i bare skulle tage noget der var dividerbart med 10 eller tage imod dankort - hvis I er så bange for de sølvfarvede mønter!

- Nej jeg har ikke lige penge med, men fint at du får det til at lyde som om at det er min skyld helt ene og alene at alle de andre ikke har lige penge med.

- Ja undskyld min gode mand, der skulle jeg lige have været snarrådig og fundet den nærmeste internetcafe for finde busselskabets takster, hvorefter jeg kunne have frekventeret den lokale døgnkiosk for at veksle til mønter, før jeg var så uforskammet at entreret dette storslåede køretøj...

tortur mor

 Torsdag d.22 Oktober 2009 | Niels | Så så man lige mig...
Jeg er lidt stille, det er ikke fordi at jeg er død, jeg har bare været lidt snottet...

Jeg var hjemme ved mutti og spise en dag og mit snot gik ikke hendes næse forbi. (det var en pusseløjerlig sætning) "Nææ lille søn er du syg, så skal du ha massage!"

Min mors behandlings/massage metode når det kommer til forkølelse hedder noget i retning af - jeg digtede navne mens det stod på - fede unge det gjorde herre nas at føde dig, sjov med mønt, na na na guantanamo!

Filosofien bag kunne være, fjern opmærksomheden fra små pylresmerter og ubehageligheder i hals og svælg, ved at påføre større smerter andre steder på kroppen.

Hvis det så bare var gjort hurtig med en pisk! Lad os bruge en 2 krone, så vi kan trække pinen lidt, så bliver du hurtigere rask.

Jeg kunne også have vist billeder fra min ryg, der har større overflade og mange flere røde streger! - Der er ikke nipples og bløde steder, nææ der er ribben, skuldreblade og rygsøjle som er perfekt til at køre mønter op og ned af! - men jeg synes det var en fin mulighed for at flexe min brystkasse for offentligheden...

HVEM ER DU?

 Fredag d.14 August 2009 | Michael | Så så man lige mig...
Igår da jeg stod og fotograferede nogle evnesvage mennesker igennem et stakit, kom der pludselig en vældig ophidset (ophidset på den nonseksuelle måde) dame ud og spurgte mig: Vil du ikke bare herover istedet? Naturligvis ytret med den høfligste sarkasme i stemmen, som kun en aldrene handicaphjælper kan have tillagt sig.

Sagen er den, at jeg slet ikke fotograferede de evnesvage, jeg stod og tog billeder af stakittet, men det forekommer ikke "ordinære" mennesker som en option at man står og tager billeder af træværk, vel. Man er automatisk en syg stodder med optikken rettet mod storsavlende-højlydte-kropsvirrende handicappede, bare fordi man kan.

Men jeg fik forklaret den søde handicap-hjælper at jeg blot gik og fotograferede rækværket, da det er min fritidsinteresse at tage billeder af diverse... Der gik lidt før hun spurgte mig: Jamen, hvem er du? Og husk nu, at jeg står på den anden side af et 1 meter og 88,5 cm højt træstakit og rækker mig på tåen og holder på mit vejr, jeg tænker nok de mærker jeg gør dem ingenting..... Og kællingen stiller mig en af de største filosofiske problemstillinger i hovedet???!

HVEM ER JEG? Hvem er jeg egentlig?

HVEM FUCK ER DU?

Jeg mener det, hvem er du virkeligt?

Blog diare

 Mandag d.29 Juni 2009 | Niels | Så så man lige mig...
Ham der Michael har da haft totalt blog diaré! Jeg har været fuldstændig PAF!
Nye Niels har prøvet at være mærkelig men kan slet ikke følge med...

Mine tanker har været for normaliserede og jeg har følt mig som et enkelt puffet ris i en hel pakke rice krispies. Helt paf blandt piffer og puffer.

Nu kommer der lidt farve på Paf og jeg finder den ene overristede tanke blandt de hvide poppede...

Lad os alle sige det i kor:

COCO POP

 

Offentlig transport reddede mit liv

 Onsdag d.24 Juni 2009 | Michael | Så så man lige mig...
Idag (i onsdags) blev jeg genfødt, i blod, sved og sveden hård asfalt, genfødt ved siden af en stor gul og ildelugtende metalkasse. Arriva arriverede lige ind i siden af mig og min cykel. Efter nok skulderskubben med bussen måtte jeg smide mig. Heldigvis havde jeg jo mine bløde kontorhænder at bøde faldet med, for ikke at tale om min venstre hofte og min skulder.

Jeg er nu en højresvingsstatestik.

Sidste del af dette indlæg er komplet irrellevant, deraf den smalle skrift.... Nej vent... Første del var også komplet irrellevant, så bare læs videre......

Hvorfor er det først når man står i en erstatningssag med et busselskab at man ærgrer sig over at man ikke havde sin dyre D&G netundertrøje på.

I sammenhæng med denne hændelse er jeg blevet præsenteret for et persongalleri, jeg ellers aldrig ville have stiftet bekendtskab med. To af disse personer spurgte til bussens linienummer - hvilket jeg måtte erkende at jeg ikke lige havde undret mig over.... Gad vidst hvor denne bus som kører ind i mig skal hen, jeg cykler lige op foran og kigger inden jeg smider mig som en anden primadonna. Jeg har fået en stivkrampe vagination af en incredible sød vagtlæge på hospitalet.

Konklussion:

Jeg kan bestemt ikke anbefale at blive kørt ned til trods for genfødsel og øget livsglæde.

Vi är svenska fans allihopa

 Onsdag d.10 Juni 2009 | Niels | Så så man lige mig...
Jeg er tom i hovedet! Jeg er lige vågnet op efter en tur i Sverige i weekenden - det er virkeligt fordummende for den intellektuelle hjerne!

Ud over mange medbragte danske øl og et læs burgere har jeg ikke oplevet meget dybsindigt der er værd at skrive om. Jeg kan lige informere om svenskens syn på Danmark, som jeg har fået et fint billede af efter at have boet ved en svensker og overværet fodboldkampen fra den Svenske langside iført en forræderisk gul trøje!

Set I Stockholm C -> "Stockholm the capitol of Scandinavia"
Set på Råsunda stadion -> "Nordic kings"
Hørt udenfor stadion (prematch) råbt mod danskerne -> "lillebror, lillebror, lillebror"
Set i nattelivet -> udelukkende friskpressede jakkesæt og ædru mennesker!Kæft det var en fornøjelse at slå de storsnuede og prætentiøse "Storebrødre" på deres egen nationaldag, en dag hvor de aldrig er blevet besejret før. Fedt at smadre de Nordiske "konger" i nordens "hovedstad" på deres eget fuckin nationalstadion. Deres fodboldspil var ikke meget mere værd end deres krone!
Det kan godt være at vi er lillebror i forhold til dem, men det var da svenskerne der kom til at lugte til osten...

...til Michael... Danmark vandt med 1-0

old news

 Onsdag d.27 Maj 2009 | Niels | Så så man lige mig...
en kvinde (cirkus 38 år+) står ved busstoppestedet og åbner en pakke smøger. Den cellofanindpakkede hardbox bliver sirligt udpakket. Først smider hun den ene halvdel af cellofanen ud i luften og bagefter lader hun også den anden halvdel flyve med den lette vind. Pakken bliver åbnet og deri sidder et stykke "sølv"papir som også målrettet bliver hevet op og kastet mod jorden!

En mand (utrolig smuk og klog) med tunge indkøbsposer i begge hænder, der var ved at låse sig ind i sin opgang, ser det hele. Han bliver stående i døråbningen selvom han for længst har fået åbnet døren. Han begynder at stirre ihærdigt på hende og opnår øjenkontakt med kvinden. Han siger "Der står altså en skraldespand lige bagved dig"!

Hun kigger bag sin ryg og ganske rigtig står der en skraldespand mindre end 1 meter fra hende. - hvorefter hun gør alt hvad der står i hendes magt for at ignorere manden!

Hvor gammel er man lige når man fuld af ligegyldighed smider skrald på den måde?

Hvor oldgammel er man lige når man pointerer sådan noget over for mennesker der tydeligvis er ældre end en selv, eller pointerer det i det hele taget?

gadehververe

 Mandag d.25 Maj 2009 | Niels | Så så man lige mig...
jeg hader gadehververe! Nej de irriterer mig ikke bare, jeg hader dem.

Når jeg går en tur i gågaden frygter jeg mere at få øjenkontakt med dem, end en rocker med en sulten kamphund! Frygt er måske et stort ord, men at nogen skal spilde min tid i en sådan grad og stoppe mig med de samme spørgsmål flere gange giver mit had grobund.

"må jeg forstyrre dig et øjeblik?" - "Må jeg stille dig et spørgsmål?" Du har allerede forstyrret mig og du har allerede stillet mig et spørgsmål spasser! ...og har du tænkt dig at tage mit "Nej" for gode varer selvom jeg sagde det?? - nok næppe...

Kone er begyndt at blive pinlig over mine "Nej", for når de forsætter efter et "Nej" så sætter jeg også min pli til side! Desuden er gadehververne også begyndt at blive mere udspekulerede! De starter ikke længere med de indledende høfligheder, men starter med et spørgsmål man kun kan sige ja til, hvorefter man er fanget i en konversation! f.eks. er jeg blevet antastet med spørgsmålene "kan du li rent vand?" og "kunne du tænke dig billigere el?" - man kan vælge at sige "ja" og blive fanget eller "nej" og så blive antastet yderligere med et "hvorfor!". Jeg vælger som oftest at svare "nej" og forsætte i mit opskruede tempo, der i første omgang skulle have fået mig forbi dem! Nogen gange er det faktisk ret sjovt at se dem halse efter med deres "hvorfor"! (...hvorfor, hvorfor brækkede du min næse, jeg ville bare vide hvad klokken var...)

Nå men det jeg ville fortælle var... Jeg gik på gaden med barnevognen i ultralavt tempo, kone og søn var lige gået på toilet, så jeg fordrev bare tiden. En ældre mand spørger. "undskyld må jeg stille dig et spørgsmål" - jeg tænker OK jeg har tid nok, så lad os se hvad han vil.

salgsmandsperson: "kender du de danske forsvarsbrødre?"
mig: "Nej"
salgsmandsperson: "Vi støtter de tilbagevendte soldater fra Afghanistan, så de kan få psykologhjælp, ved at sælge denne pin, den koster en 20'er"...
mig/ham: Pinlig tavshed...

Jeg havde forventet en lang dunder salgstale om fædrelandet og slagne soldater og deres efterladte handicappede børn. Jeg havde forventet at blive hvervet til at donere et fast månedeligt beløb til skoler i Afghanistan og Finn Nørbygaard... Men nej intet, 15 sek. - svar ja eller nej. Niels fisker forundret et stks tyver op af lommen og får en pin og et tak til gengæld! Det skal sgu belønnes at man er sådan en dårlig sælger... - Måske var han bange for at jeg var en del af taleban!

(jeg ku også bare have skrevet: se mig se mig - jeg har givet penge til et godt formål - skulderklap)

Nu som mestertyv

 Mandag d.4 Maj 2009 | Michael | Så så man lige mig...
det koster
Så sad jeg og hyggede mig i sofaen med et blad der sigter på en målgruppe der er ca 10 år yngre end mig. Kæresten-min siger: Hvorfor har du købt det, skulle vi ikke spare? Jeg tænker, hvad pokkermus mener sukkernumsen? Bladet er sgu da gratis.... MEN NEJ, det er bladet ikke længere. Så da jeg tidligere idag tog bladet i posen mens jeg kiggede ekspedienten koldt i øjnene, var det slet ikke flirt men frygt jeg så i hendes øjne....

Michael mestertyv.

 

Min kropsbehåring 3 - Brysthår (bonus: nippleshot)

 Tirsdag d.28 April 2009 | Niels | Så så man lige mig...

Mit bryst er et af de steder med utrolig sparsom bevoksning af hår. Faktisk har jeg p.t. kun ét.

Mit bryst ligner til forveksling et det sidder på en 10 årig anoretisk pige. Det har jo så ikke så meget med mit hår at gøre blot en generel betragtning.

Jeg vil gerne lige gøre opmærksom på at det ene hår som mit bryst besidder, rent faktisk er forankret i min krop, det er ikke bare et resultat af hårtab fra andre steder på kroppen!


Det er faktisk lidt mærkeligt at jeg kun har et hår og det så er så langt som det er!
Nogen gange har jeg et hår mere, lokeret symmetrisk, blot på min anden mantit. Jeg har det egenligt fint med at være hårfattig på brystet, jeg har ikke det helt store maskuline behov for at have en human beklædningsgenstand. Jeg er klar over at jeg har en lidt fimset overkrop! Jeg ville nok ikke have overlevet min tid i fængslet hvis det ikke var fordi at jeg kunne lave hente med mit armhulehår, men det gemmer vi til et andet afsnit

Jeg tror at tildækning af mit brysthår er godt for mit image!

deevolution

 Fredag d.24 April 2009 | Niels | Så så man lige mig...
Den nye Niels har været på vej i et stykke tid, men nu er det vist på tide at introducere ham ordenligt.

Jeg har igennem længere tid observeret mig selv indefra og fundet ud af at jeg er en nederen personlighed. Jeg har fundet ud af at, trods et stort ego og glæde over mig selv, er jeg ikke helt tilfreds. Jeg har igennem selvindsigt arbejdet mig frem til en kladde på det nye Niels og betaversionen er nu klar til at blive lukket ud.

Selvindsigt er kodeordet for den nye Niels. Niels er klar til at udstille og lære af sine egne fejl, han er ikke flov over at være fejlbarlig men indser og lærer af det trods evnetuelle pinligheder heraf! Nye Niels er heller ikke bleg for at lære af - og udstille - andres fejl! Selvindsigt har vist at gamle Niels er lavmælt og indelukket, han tænkte og analyserede om det var relevant før han talte, det skal der gøres op med nu.

Vi taler ikke om evolution og modenhed, vi taler ikke om at blive ældre og klogere. Tværtimod har jeg tænkt mig at deevolutionere, jeg vil udvikle min personlighed negativt på den ikke negative måde! Nye Niels er mere filosofisk, sjovere, klammere, klogere, dummere, irriterende, inspirerende, pinlig, primat osv. osv.
Niels er ikke bleg for at dele hans dybe klogskab, men ej heller han høje klamskab.

Nye Niels er også et led i den kommende bog "The Niels" som vil blive den nye bibel udi i kunsten at leve. Selvindsigt og selvudsigt, meningen med livet, meningen med hverdagen...

Nå nok tekst, Nye Niels er på gaden og selvom han stadig ikke er helt færdigudviklet (eller færdig underudviklet om man vil) så er han nu officiel. God fornøjelse med ham. Velkommen Niels, tak Niels...

first step i selvindsigt er at erkende sine problemer og være åben om det

telefon aversion

 Onsdag d.22 April 2009 | Niels | Så så man lige mig...
Niels chanter: Jeg vil ikke have en negativ indstilling til min telefon, jeg vil ikke have en negativ....

Niels der er glad for sin telefon spørger Michael der ikke helt har samme positive holdning til livet og besidder ensartet mobiltelefon. "Hvordan er det nu man sætter den på lydløs"?

Jeg får skruet telefonen helt ned på lydløs og vælger tilmed at slukke telefonen for at være sikker på at den ikke ringer.

Vi skulle til foredrag med den selvhøjtidlige, selvforherligende, se mig jeg er buddhist og nå ja så ejer jeg Hummel, Christian Stadil. (Jeg hader karma konceptet men må desværre indrømme at manden var meget inspirerende at lytte til - god energi og gode pointer) Niels sidder trygt nede på rækkerne med den slukkede telefon i lommen og venter på at blive oplyst... Da min telefon ringer!

Pokkers til upålidelige HTC touch Diamond - er du Buddha det er pinligt i et fora af erhversspidser fra hele byen at, lille mig sidder og hamrer på touchskærmen for at få den til at holde kæft!

Måske er det fordi at jeg er omgivet af dårlig karma - fordi jeg disser på folk der tror på karma!

opsummering af pointer: HTC lever sit eget liv, karma er i det uvirkelige liv, Stadil er et fænomen men ret inspirerende, Hella Joof er en dårlig repræsentation af negere i DK.

opsummering generelt: Jeg læser mit eget indlæg og tænker "kæft det her indlæg er nyttesløst og fuldstændig ligegyldigt for alle læserne, men fuck dem nu har jeg skrevet det og gider ikke slette det igen!" Måske de selv kan tænke de dybere ting som - folk med mobiltelefoner til foredrag er spassere! -karma er jo bare et andet ord for at sætte livet i box og tilføje uforklarlige fænomener for at retfærdiggøre livets uretfærdigheder! - Lad være med at købe en HTC touch!

gratis merværdi - sensation

 Torsdag d.16 April 2009 | Niels | Så så man lige mig...
Jeg har et par sko... Mine sko er hvide... mine sko er forholdsvis spidse... mine sko er overgearede... mine sko er tonedøve...?!

Før var det bare et par gamle hvide sko! Nu er det asian sensation sko!

Mine sko står ude foran døren til mit kontor. Jeg tror nok der var en mand der fik lidt røde ører, da han stak hovedet ind af døren og sagde "hvad er det for et par asian sensation sko der står her" og fandt ud af at skoene rent faktisk tilhørte en (neger)asiat... 

Jeg diskuterer stadig med mig selv om det er godt eller dårligt at have asian sensation sko. ( ...om ikke andet så er de vel mere værd på det sorte marked )

...måske er det godt for "sangtalentet" at folk forventer mindre på forhånd!?

mit liv som lowbudget pornoskuespiller II

 Tirsdag d.7 April 2009 | Niels | Så så man lige mig...
Pizzabudet ringer kun 1 gang.

Der er nogen der tager pis på mig! 2 gange indenfor de sidste 3 dage har dørtelefonen ringet kl. 22.30. Jeg har ikke bestilt pizza - men hey - jeg har set på tv at de pizzabude der bringer ud på det tidspunkt af døgnet er storbarmede kvinder med åbenstående skjorte, og at drikkepengene skal betales i naturalier.

Desværre ville det være synd at sige at Osama usoignerede søn er helt på højde med en storbarmet kvinde! Lidt suspekt at åbne døren for sådan en type så sent om aftenen... Nå men når man hverken får pizza eller kvinder så bliver man da lidt skuffet!
Vi bor i samme nummer og samme etage, men vejnavnet er helt galt, mon der er nogen der siger forkert med vilje eller lytter pizzafar ikke ordenligt efter? Hvem bestiller pizza 2 gange på 3 dage? Hvem bestiller pizza så sent? hvem... nååå the after sex muncies...

Undskyld jeg er træt - ctrl+z -på de sidste 2 indlæg Jeg tror jeg har en trang til et eller andet jeg ikke helt kan sætte ord på... måske er det... pizza.

Til dig der har hugget min jakke

 Mandag d.23 Marts 2009 | Niels | Så så man lige mig...
Du er et svin! Jeg havde glædet mig til at spise det tyggegummi jeg havde i min jakke! jaja, jeg havde tygget det en gang så det var lidt sticky, men det finder du jo nok ud af når du stikker hånden i lommen. Hvis det da ikke var faldet ned i en af alle de huller der var i den lasede jakke!

Jeg er lidt træt af at du huggede alle mine visakort! På den anden side så er der jo ikke nogen penge på alligevel. Faktisk er jeg lidt i tvivl om banken allerede havde spærret mine kort, før jeg selv gjorde det, da jeg fandt ud af at du havde hugget det hele... - Ærgeligt at gæld ikke følger med kortet, måske kommer inkassator når de ser hvorfra kortet er brugt... Nå men det blev da en ret billig tur i byen nu hvor jeg ikke havde mine kort! (tak til alle jer der gav bajer jeg skylder en omgang)

...Tak fordi du huggede mit kørekort! Jeg var pissetræt af det billede, 18 år og lidt for højt hår, det var tider, men ikke så smart idag...

Næste gang så lad lige være med at stjæle sygesikringsbevis, eller i det mindste efterlad det. Der er jo nogen der bliver så fulde at de ikke selv kan finde hjem. Jeg har dog fået mit allervigtigste kort tilbage med posten igår! Man kan jo ikke leve uden sit medlemskort til Kvickly!

 

Ikke i aften SKAT

 Tirsdag d.17 Marts 2009 | Niels | Så så man lige mig...
...er det godt eller dårligt at, tjene så lidt og samtidig skylde så mange penge at, man ikke behøver at betale skat?

Min kropsbehåring 2 - skæg

 Onsdag d.4 Marts 2009 | Niels | Så så man lige mig...
"Ja det er skæg - og så grinte folk..." Jeg har et meget besværligt moustache, det ved ikke rigtigt hvad det vil! Jeg har skægvækst som en 12 årig 2.g'er og jeg mener ikke en superklog gymnasieelev! Det er sådan et skæg der ikke er skæg men blot nogen fjollede dun på overlæben. Jeg tror ikke at jeg kunne få et acceptabelt overskæg om så jeg lod være med at barbere mig i 3 måneder! Det fede er bare at jeg alligevel skal barbere mig hver dag for ikke at komme til at ligne en lille dreng der lige har fået skæg men endnu ikke investeret i en skraber. Jeg er 27 for fanden, og jeg får kun små bitte ællingedun på hagen. Nå men det er ikke fordi at jeg gerne ville have skæg jeg synes bare at det er mærkeligt at der er så stor forskel på hårvæksten. Håret gror jo, som før nævnt, lystigt i næsen.

En morgen da jeg barberede mig slog jeg lige øjnene op en ekstra gang da jeg kiggede på skraberen, fuld af begejstring. Novra noget langt skæg jeg har fået anlagt mig! Men hov den her blonde hårfarve står da ikke mål med mit dybsorte hår! Kone har fundet ud af at mandeskrabere er bedre og hun har så valgt at anskaffe sig en magen til min! Hun barberer sig også omkring læberne...

Selvom jeg har sparsom skægvækst så bliver jeg nødt til at fjerne det helt, for ikke at blive til grin. Jeg kan ikke en engang opnå det der ubarberede - jeg er lidt bad boy - agtige look. Selvom jeg synes at skæg er fjollet, så har jeg sgu alligevel fået lidt respekt for dem der kan opnå fuldskæg...

Jeg tror daglig skægbarbering er godt for mit image

antibasisk

 Onsdag d.4 Februar 2009 | Niels | Så så man lige mig...
Jeg er mega sur idag! surhed har ophobet sig igennem hele dagen nu! Det var alt hvad jeg ville sige, tak for at du lyttede!

Fortæl en joke eller et eller andet for at gøre mig glad! Din chance for at give lidt til Sygo til gengæld for den klogskab vi deler til dagligt...

Min kropsbehåring 1 - Næsehår

 Tirsdag d.3 Februar 2009 | Niels | Så så man lige mig...
Denne public service kanal kaldet Sygo forpligter sig til at ramme den brede befolkning med relevant information om livet i helhed.

Affødt af en nyligt foretaget næsehårstrimning starter nu den nye føljeton "Min kropsbehåring"! Det er banebrydende dokumentar om en 27 årig mand med partiel sparsom kropsbehåring...

Jeg har pænt lange og stride hår i næsen! Næsen er en af de steder på mig der ikke på nogen måder er sparsomt bevokset. Rimelig træls når det lige netop i næsen, er pænt smertefuldt at hive hår ud. Der var mange hår der var begyndt at snige sig ud i fuld synlighed for omverdenen så jeg besluttede mig for at give næsehårstrimning et GO.

Hil folk med meget hår i næsen og hil folk med meget hår i næsen og gør noget ved det!

Jeg tror næsehårstrimning bliver godt for mit image!

(er der opbakning for facebookgruppen - "folk med meget næsehår"? Eller måske "Højere straf for folk med meget næsehår"?)

Bagklogskabens nærlys

 Onsdag d.21 Januar 2009 | Niels | Så så man lige mig...
Jeg er programmør ergo ved jeg lidt om computere. Faktisk er der ikke meget andet jeg er god til. Generelt kan man sig at hvis jeg kan få beskidte fingre så skal jeg holde mig væk - med undtagelse af spisning.

En klog mand har engang sagt: "man skal gøre det man er bedst til" og en anden har sagt: "man skal lære af sine fejl". Jeg har ikke forstand på biler - overhovedet! - men hey hvor svært kan det være at skifte pærer!? Jeg har fundet ud af at jeg skulle bruge nogle H1'ere til nærlyset og udskiftningen gik fint. Pærerne virker helt fint så jeg vil køre mig en tur men så virker mit blinklys lige pludselig ikke! Jeg har stukket en pind i hestepæren og åbenbart ødelagt Rouladen.

Jeg har lært at jeg ikke er bedst til biler og næste gang er det bedst/billigst bare at få andre til det. Nu hvor jeg er færdig med at trykke på computeren går jeg ind til kone og beretter at vi skal kneppe og lave et barn mere! Det er åbenbart det eneste jeg kan perfektere... 

Tak for julekortet... svin

 Onsdag d.17 December 2008 | Niels | Så så man lige mig...

parkeringsbøde sygo qpark svin

Tak for kortet q-park.dk, det er en sand fornøjelse her en uge før jul. Hey sønnike julemanden kommer desværre ikke med en gave i år, til gengæld fik vi dog lov at parkere 10 min. foran Aldi...
(tak hr. parkeringsvagt for at stå på lur og passe dit arbejde så godt, og tak for din hånlige forklaring af parkeringssituationen, det er lige sådan et julehumør vi har brug for.)

Dyre jokes

 Fredag d.5 December 2008 | Niels | Så så man lige mig...
...til erhverskonference med de alle de dyre drenge igår, ca. 150 af dem + 2 billige ( Michael og jeg ). Det var alle byens spidser samlet på et sted, for at klappe sig selv på skuldrene og blære sig med alle de ting de har nået i løbet af året. Derudover kåring af årets unge erhvervsleder.

Kæft en gang stivstikkere der sad i deres skjorte og slips (mig selv inklusiv). Det er som om at når man er vigtig, så er man pr. automatik også kedelig! Nu er jeg leder og rig så er det eneste rigtige musik lige pludselig opera! Slut med uhæmmede grin med snot ud af næsen, nu må man kun smågnægge og behærsket klappe i sine små, men vigtige, hænder. Aftenens højdepunkter og største latteranfald kom da der var en der sagde "julekugler" og så var der en anden der kom til at sige Grundfos istedet for Danfoss!?

Men så så man lige mig være total kæk i dette stramme selskab. Jeg tog mig selv være total banebrydende og modig. Vi stod ved banketten og stemningen var mere løssluppen, da jeg, hahaha, sagde noget megasjovt - ved siden af borgmesteren.

Kokken stod og skar kødet ud og borgmesteren fik et stykke skinke og et stykke roastbeef, jeg var næst i køen og sagde højt, "Jeg skal bare ha det samme som borgmesteren". Novra jeg følte mig som kongen da, hans højhellighed, borgmesteren kom med et lille grynt af morskab.

Min bankrådgiver var der også, rimelig nice at hun ser mig til en konference med unge erhversledere Hun ved jo ikke at jeg er med fordi at jeg kender arrangøren og har hørt om en stor buffet.

Alle indlæg
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Tanker om livet (284)
Den digitale verden (44)
Waste of time (157)
Everyday life (247)
Film og tv (75)
Fiktion (44)
Corporate (14)
Spørg Sygo (17)
Gæstebloggere (8)
The book (5)
Problemknuser (23)
Den gode idé (17)
Sexuelle eskapader (47)
Politik (14)
Smagsdommeri (36)
Jeg spørger bare (39)
Dagens ord (43)
Er du min far - Se også: lookalike (8)
Er det bare mig eller... (34)
Kender du det... (17)
Så så man lige mig... (24)
Jeg tegner og fortæller (8)
Selvafvikling (9)
3 trin (1)
Januar 2011 (2)
December 2010 (10)
November 2010 (1)
Oktober 2010 (10)
September 2010 (14)
August 2010 (11)
Juni 2010 (1)
Maj 2010 (1)
April 2010 (3)
Marts 2010 (1)
Januar 2010 (4)
December 2009 (13)
November 2009 (12)
Oktober 2009 (21)
September 2009 (21)
August 2009 (25)
Juli 2009 (30)
Juni 2009 (32)
Maj 2009 (35)
April 2009 (31)
Marts 2009 (24)
Februar 2009 (30)
Januar 2009 (40)
December 2008 (26)
November 2008 (36)
Oktober 2008 (36)
September 2008 (29)
August 2008 (27)
Juli 2008 (19)
Juni 2008 (37)
Maj 2008 (22)
April 2008 (22)
Marts 2008 (29)
Februar 2008 (43)
Januar 2008 (43)
December 2007 (21)
November 2007 (28)
Oktober 2007 (40)
September 2007 (17)
August 2007 (27)
Juli 2007 (34)
Juni 2007 (34)
Maj 2007 (24)
April 2007 (21)
Marts 2007 (21)
Februar 2007 (21)
Januar 2007 (33)
December 2006 (19)
November 2006 (22)
Oktober 2006 (19)
September 2006 (23)
August 2006 (29)
Juli 2006 (33)
Juni 2006 (8)