OG DERFOR lugter gulvtæppe underligt

 Torsdag d.14 Oktober 2010 | Michael | Kender du det...
hund tørrer røv

DOH!

 Søndag d.26 September 2010 | Negro No Morales | Kender du det...
Golf

Tillykke far!!!
Ild i hår

Blindebuk er risky business

 Søndag d.12 September 2010 | Ikeaboy | Kender du det...

Det tynde tis

 Tirsdag d.31 August 2010 | Ikeaboy | Kender du det...
Kender du det at man lige er færdig med at tisse og har tørret munden på tismanden... Alt er godt, indtil man trækker buksen op og den sidste (meget lille) tistår ender i Bjørn Borg Boksen...

Ja, Nej, det er ikke kun dig det sker for, det er ganz natürlich...

Det er da helt normalt, er det ikke?

you watch way too much porn!

 Fredag d.20 August 2010 | Niels | Kender du det...
Kender du det, når man tager sig selv i at tænke at man ser alt for meget porno! Når de seriøse nyhedskilder skriver en overskrift og man tænker... aj! Det er vist ikke det de mener...

Jeg får rss-feedet fra Børsen (Det var standard og jeg har bare ikke slettet det) Der var dagens overskrift:

Aktier: Frygt for double dip sender C20 under 400Jeg har et par scenarier i hovedet omkring denne historie, som alle bliver forklaret her: www.urbandictionary.com/define.php?term=double+dip

Jeg nægter at tro at nogen af alternativerne danner baggrund for børsens historie!?! (jeg gider ikke læse børsens historie, den er sikkert kedelig og jeg har alligevel ingen aktier.)

MASSEVOLDTÆGT

 Mandag d.5 Oktober 2009 | Michael | Kender du det...
Der er så meget mænd ikke forstår.... Men hver gang jeg hører ordet massevoldtægt, så fatter jeg simpelthen ikke hvordan de orker at bolle så mange. Og hvor finder voldtægtsmanden en hel gruppe mennesker til at bolle?

Undskyld!! Men jeg slog min venstre pandelap i Onsdags og besidder ikke længere situationsfornemmelse. Se billede længere nede.

Hvad er masseselvtægt s.... jeg holder nu!!

Vær Pvagt

 Fredag d.21 August 2009 | Michael | Kender du det...
Jeg var hjemme ved en parkeringsvagt idag.

Ved gud, da jeg stod op imorges var det ikke just det eventyr jeg havde forventet af denne dag.

Ja og konklussionen er så at der faktisk gemmer sig et rigtigt menneske bag p-vagt uniformen.

P-vagter er da lidt irriterende, men hvis vi tænker over det, ville de jo faktisk ikke eksistere, hvis vi alle overholdt parkeringsafmærkninger, skilte mv. På et submetafysiskastroartikulært plan fremmaner vi faktisk selv P-vagterne.

Hende jeg var hjemme ved var faktisk ovenikøbet sød

God sove.

Piskeris

 Mandag d.17 August 2009 | Niels | Kender du det...
sygo piskeris

 

Lad tankerne flyde og hviderne blive stive...

SCOOOOTER

 Onsdag d.1 Juli 2009 | Michael | Kender du det...
Fuck hvor jeg hader scootere.

Du kender dem godt ude fra trafikken, jah, det er de små hurtige thansen-forældre-finansierede-bebumsede-teenage-styrede- knallerter for hvem færdselsreglerne åbenbart ikke gælder.

Men det er nu hverken førerne eller trafikkonsekvenserne men LARMEN, der tisser mig af. Når jeg hører en larmende scooter er det somom mine indre organer trækker sig sammen og forsøger at presse sig ud af mit anus - FORLAD FARTØJ... ABORT, ABORT.

I de sene aften og tidlige nattetimer er det åbenbart bedst disponeret for at køre larmende scooter. Det er også på dette tidspunkt at jeg, ellers så flinke og humane person, ligger og planlægger den derpå følgende dags indkøb: Mælk, Partisanersøm, kikærter, stålwire, rugbrød, skat, har vi mere sukker?

Jeg kunne egentlig godt tænke mig en scooter.

Mit navn er Michael Andersen

 Søndag d.21 Juni 2009 | Michael | Kender du det...
Jeg bærer det borgerlige/noget nær ordinære navn Michael Andersen.

Nu er der så en eller anden bodega frans som har valgt at brande MIT navn som en eller anden drukkenbolt. Jeg er mildest talt ikke helt tilfreds og overvejer at ansøge patant og varemærkestyrelsen for at forsøge at gøre krav på brandet Michael Andersen.

Det minder mig om hvad jeg omtaler "Jeg troed du var hos michael" tiden, jeg var ved at blive sindsyg. Dichael, hvis blot jeg fik en tyver for hver gang en eller anden humoristisk begrænset idiot har ytret dette, så ville jeg indgå i Forbes liste over verdens rigeste og gå til banquet med Mærsk.

Ja, det er mit navn og hvis der er nogen der vil motherfucking købe det så er det billigt til salg efterhånden.

Lad mig så være!

Hr. Skyfart, til dig.

 Torsdag d.21 Maj 2009 | Michael | Kender du det...
Er jeg mon typen man kalder Hr.? Det slog mig idag da jeg stod og byttede nogen penge med en DOBBELBACONCHEESEBURGER.

Det er KR. himmelfartsdag idag.

Det er en sjov helligdag, for man skal da være virkelig højrøvet for at farte i himlen.

Jeg kan ikke finde på mere at skrive.... Send mere slik.

Savner jer.

Sang og dans

 Søndag d.17 Maj 2009 | Michael | Kender du det...
Der var sang og dans på bordene da Michael måtte sande at han slet ikke nåede det arbejde, han havde bestemt sig for i weekenden.

Hvis Michael ikke kan overholde en aftale med sig selv hvem kan han så overholde en aftale med?

Der var bare så mange fristelser i denne weekend. Sang, dans og guitarspil.

Hvad skal jeg dog stille op med mig?

Jeg gør det imorgen...

 Mandag d.30 Marts 2009 | Niels | Kender du det...
Jaja jeg har jo travlt og så'n... Jeg skal nok, jeg skal bare lige... meningen med livet og andre dybe tanker, det skal bare lige formuleres og skrives ned. Det tager jo tid det hele! Det bliver banebrydende og klogt. Er bare ikke helt sikker på hvor og hvad jeg skal starte med. Jeg har materialet til at revolutionere verden, men hvor starter man? Hvor er hovedet og hvor er halen? Skal jeg skrive om retarderede kondomer eller hvorfor man IKKE skal få børn? Min hjerne er sådan lidt flapsi-hapsi for tiden, fordi jeg har travlt og stadig skal finde tid til mig og min familie - og jeg mindst mig (har jeg sagt det?) Jeg skal nok nå MIG og dernæst verden, bare rolig jeg skal nok redde jer alle med mine ideer og tanker, men jeg venter bare lige til imorgen ik...!

Borderline yoghurt

 Onsdag d.25 Marts 2009 | Michael | Kender du det...
Jeg er ærlig talt lidt i tvivl om hvorledes man staver til yoghurt og jeg gad ikke slå det op. Jeg håber ikke det forklejner dette indlægs redaktionelle budskab.

Jeg har lige spist sådan en lille kop cultura og hvad der møder mit øje da jeg åbner den er at der sidder lige så meget yoghurt i kanten af plastickoppen som der er i selve bægret.

Jeg gør som de fleste andre vil gøre, jeg rører kantyoughurten sammen med det andet youghurt og upti wupti, så er det klamme halvstørknede kantyoghurt blevet til almindelig ulækker youghurt.

Kantyoghurt er bare klammo. Lad mig hører et "vi hører dig, ser dig og erkender din holdning".

Tak for kaffelatte

NederDRÆGTIG

 Onsdag d.4 Marts 2009 | Michael | Kender du det...
Prøv nu lige og hør! Hvad betyder nederdrægtig?

Jeg er drægtig og det er lidt nedern?

Er glasset halv fuldt eller halv tomt? Jeg er pesonlig skideligeglad så længe jeg ikke ved hvad det er der er i! HAHAHAHA prøv at se !i <- Det er ligesom om Iét og udråbstegnet har en 69ér.... !i
Hvad er en 96ér monstro?

Vi er nu 14 sjæle nærmere den totalitære dominans

Anusdemens

 Mandag d.1 December 2008 | Michael | Kender du det...
Jeg vil lade jer (læsere) om at skrive det her indlæg.... Jeg har aldrig hørt begrebet før og alligevel er jeg sikker på at du ved nøjagtigt hvad jeg omtaler.

Skriv glad:


Fredagsfølelsesregister, fra nu af!

 Lørdag d.29 November 2008 | Michael | Kender du det...
Jeg sad og blev fyldt af ærefrygt. Jeg havde siddet og lukket alt muligt lort ud som jeg havde akkumuleret i løbet af dagen. Nah vent, det er løgn, jeg akkumulerer slet ikke, for jeg siger det meste af det der falder mig ind.

Det har jeg lært efterhånden, altså "tag mig som jeg er, eller skrid". Livet er for kort til at gå rundt og være snerpet og sur.

Spørgsmålet er simpelt: Hvornår har du det bedst? når du er sur eller glad? SUR? Jeg personligt vil helst ha det sjovt. Vi lever lige nu, resten af vores liv.

Det er i øjeblikket at bevidstheden indtræffer at du skal tage beslutningen, hvordan vil du leve fra nu af, ikke fra på mandag, men fra NU af. Ligenu! Det er lige i dette øjeblik du og jeg træffer beslutningen, beslutningen træffes i øjeblikket du bliver bevidst. Anskuelsen, bevidstgørelsen af det faktum. Gud mand! Jeg lever resten af mit live lige nu, lige nu og her midt i fredagsritualet med mad, middelmådigt tv, hygge og min far der skal trækkes i fingeren, for at han kan aflade sig sin flatus, othellolagkage, helt almindelig fredag.

Jeg sidder ligemidt i virkeligheden, lige midt i gode og dårlige associationer, ligemidt i allstars (hvis alle er stjerner, er ingen stjerner leverpostej forklædt som paté i fjernsynsformat, jeg elsker det!). Det er lige her denne forunderligt frydefulde fredag at vi hver i sær beslutter hvordan vi lever resten af vores liv.

Rewind: Det er lige der jeg rammes af ærefrygt, da jeg kigger på mine forældre, og det går op for mig at, de har lavet mig, NEJ, de har sgu skabt mig.

Alt imens jeg sidder der helt kæphøj og fyrer bullshit af en fredag aften, så sidder de der, og har lavet mig. Jeg er kun brudstykker af de mennesker de er, de er den direkte årsag til at jeg er i stand til at foretage nogen former for valg, har nogen former for selvstændige tanker.

Im out.

Alle indlæg
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Tanker om livet (284)
Den digitale verden (44)
Waste of time (157)
Everyday life (247)
Film og tv (75)
Fiktion (44)
Corporate (14)
Spørg Sygo (17)
Gæstebloggere (8)
The book (5)
Problemknuser (23)
Den gode idé (17)
Sexuelle eskapader (47)
Politik (14)
Smagsdommeri (36)
Jeg spørger bare (39)
Dagens ord (43)
Er du min far - Se også: lookalike (8)
Er det bare mig eller... (34)
Kender du det... (17)
Så så man lige mig... (24)
Jeg tegner og fortæller (8)
Selvafvikling (9)
3 trin (1)
Januar 2011 (2)
December 2010 (10)
November 2010 (1)
Oktober 2010 (10)
September 2010 (14)
August 2010 (11)
Juni 2010 (1)
Maj 2010 (1)
April 2010 (3)
Marts 2010 (1)
Januar 2010 (4)
December 2009 (13)
November 2009 (12)
Oktober 2009 (21)
September 2009 (21)
August 2009 (25)
Juli 2009 (30)
Juni 2009 (32)
Maj 2009 (35)
April 2009 (31)
Marts 2009 (24)
Februar 2009 (30)
Januar 2009 (40)
December 2008 (26)
November 2008 (36)
Oktober 2008 (36)
September 2008 (29)
August 2008 (27)
Juli 2008 (19)
Juni 2008 (37)
Maj 2008 (22)
April 2008 (22)
Marts 2008 (29)
Februar 2008 (43)
Januar 2008 (43)
December 2007 (21)
November 2007 (28)
Oktober 2007 (40)
September 2007 (17)
August 2007 (27)
Juli 2007 (34)
Juni 2007 (34)
Maj 2007 (24)
April 2007 (21)
Marts 2007 (21)
Februar 2007 (21)
Januar 2007 (33)
December 2006 (19)
November 2006 (22)
Oktober 2006 (19)
September 2006 (23)
August 2006 (29)
Juli 2006 (33)
Juni 2006 (8)