Telmore

 Onsdag d.22 September 2010 | Niels | Den digitale verden
Thumbs up til Telmore. Let påklædte damer der vrider sig, det er altid noget der virker! Men fedt de lige giver det et ekstra kick og får Rihanna til at lave en sang, det må da ha sprængt reklamebudgettet...Telmore Telmore, she says to me...

Custom house bar, here I come

 Lørdag d.12 September 2009 | Michael | Den digitale verden


Mon det er en viral-video som skal trække turister til Danmark? Mon det er produktplacement for babyer? Hvilket mærke er babyen? Hvor ligger Custom house bar? Hun har en ualmindeligt lækker stemme, er I enige?

Og 1. 2. 3. DEBAT:

Shit Your Guts Out

 Fredag d.7 August 2009 | Niels | Den digitale verden
Ordbøger er ikke normalt noget af det sjoveste der findes, en undtagelse er dog urbandictionary! Her kan du blandt meget andet finde oversættelsen af ordet SYGO  

SYGO

(Pronounced by reading the letters individually, ie "S-Y-G-O")

An acronym used to abbreviate the term "Shit Your Guts Out".

Generally refers to situations in which one eats a slightly dodgy food, they suddenly get that "spiced ring" feeling, and then have no choice but to release a watery flow of rank poo into the dunny.

Dude! Don't eat that burger!!! Any food prepared by the deli up the road is guaranteed to make u SYGO!!

Regnemaskinejoke

 Torsdag d.30 Juli 2009 | Niels | Den digitale verden
Fortidens computer - regnemaskinen! Mens nutidens ungdom hygger sig at surfe porno og kigge youtube havde de i fortiden ikke så meget sjov ud af deres "computer"...

Morten! En mand lidt ældre end mig og kommunal kontornusser fortalte/fremviste denne "joke"!

shelloil sygo joke tissekone142 Israelere - kæmpede mod

154 Arabere - i

69 dage - om

5 oliekilder

Hvem profiterede af krigen?

Hvis man skriver tallene efter hinanden undtagen det sidste som man istedet skal gange med tallet. Så skal man bare vende lommecomputeren på hovedet for at få svaret...


Tihi sådan en lommeregnemaskine er sprængfuld af skæg...Der står Ole og Lis bolle!!! 370 prøv at vend den om, vent vent så skriver jeg lige 60, så skal jeg lige have den igen, hvad var det nu... 517 tihi det var altså ole og lis ik! Nu skriver jeg lige det sidste... 80773 nå nej 37708 ja ja vend den nu - hihihi! Nej de bager ikke, men der altså ikke noget R!

Russian bride anyone?!

 Lørdag d.18 Juli 2009 | Michael | Den digitale verden
Vil du giftes med en russerEn af de smarte ting ved facebook er at de høster alle de demografiske oplysninger om brugerne. Det er lidt ligesom en pagt med djævlen, du bliver berømt, han gør krav på dine løg.

Hvor æggende og tillokkende den venstrestillede reklame end er så tror jeg ikke jeg kan overtale min kæreste til at få een.

Jeg ved godt det er lidt nørdet, men jeg grinte lidt i skægget over at bureauet som har opsat denne annonce ikke har tænkt over at det kun er singler der skal have den vist.

sød reklame ikke?

Jeg smutter

vil du smage?

 Søndag d.17 Maj 2009 | Niels | Den digitale verden
Min ven Carl-mar er en lystig fyr, med masser af gode tanker. Tanker som det konventionelle samfund ikke altid er lige gode til at få vendt. Senest har han vendt tanker om bl.a. fordele og ulemper ved fede mennesker samt hvordan bordeller redder familier!

Jeg har bl.a. fundet ud af at fede mennesker er bedre kærester end normalvægtige! Så jeg er ikke bare en overkonsumerende idiot, grunden til at jeg spiser de store mængder af flødekager og fedtemadder er jo fordi jeg vil være en bedre mand for min kone

læs på: www.carlmar.dkCarl-Mar er det dig der rigtigt lægger stemme til de helt igennem geniale videoer??

 

Sygolæum

 Søndag d.26 April 2009 | Sygo | Den digitale verden
Sygo en institution på det herrens internet, et mærke for livet, en del af historien og en del af fremtiden. Vi fejrer os selv og vi fejrer livet. Vi accepterer livet og verden som den er, vi priser forskelligheder, religion, skævheder og humor. Vi ved at hver enkelt lille ting og personlighed er perfekt i sig selv, dog er vi omgivet af forskelligheder der differentierer os fra hinanden, det det der gør livet værd at leve og Sygo værd at læse.

Dette mine damer og herrer er indlæg nummer 1000 på sygo.dk - tillykke til dig, mig og internettet! Tak til ALLE læsere for at gøre det værd at skrive. Tak til alle der elsker os, tak til alle der hader os, tak til alle midt imellem og ikke mindst tak til alle der elsker MED os!

Måske undskyld, måske tak... Vi ses imorgen, om ik andet så på facebook

Den senmoderne j�ger og supermarkeder

 Torsdag d.12 Februar 2009 | Michael | Den digitale verden
Mænd og supermarkeder er et uharmonisk mix.

NÃ¥r en mand er i supermarked, skal han forholde sig til alt for mange ting: Vi skal beskytte vores mage, vi skal tage
stilling til hendes krav. Vi er splittet imellem vores moderne hjerne
og instinktet om at smadre de intruderende hanner og parre os med de
hunner der står og bukker sig æggende ind over disken.

Vi er i et konstant "flygt, knep eller kæmp" modus, som er utrolig stressende.

Supermarkeder er desuden fyldt med ådsler. Vores jægerinstinkt påbyder os at jage levende bytte og ikke forhåndspumpet kylling.

Farvel facebook

 Fredag d.23 Januar 2009 | Michael | Den digitale verden
Mit liv tog en pludselig drejning imorges da det gik op for mig at jeg ikke længere gider være mental slave af mit eget ego længere. For det er det der sker, de 4 gange dagligt jeg tjekker facebook. Jeg sidder bare der og "petter" mit ego, mentalmasturberer.

Og netop derfor sker der ikke en skid efter et stykke tid. Man mister initiativet til at skrive til sine pseudovenner, for "de skriver jo heller ikke til mig!!".

Et super egocentreret fælleskab = det er sgu da paradoksalt.

HVA?

Solferie

 Onsdag d.12 November 2008 | Niels | Den digitale verden
Jeg grinte meget inde i mit hoved dengang jeg læste disse annocer og skrev dette indlæg inde i hovedet. Det er ikke så sjovt på skrift men I får det alligevel!

----->

Afbudsrejser til Solen!! Det er kraftedme en god sælger der har solgt de rejser i første omgang! Der må være pænt varmt deroppe! Det må være en eller anden form for aktiv dødshjælp!

...Eller måske er det Pia der mener at udlændinge skal på "Dansk folke ferie" som led i integrationen...

Det er kraftedme også smart at sælge skiferier hvor der er SKIgaranti! jaja det kan godt være at der ikke er sne, men vi lover at du kan låne et par ski! Eller også kan vi garantere at du kan få en ski' på!

Undskyld!

 

viril viral

 Tirsdag d.4 November 2008 | Niels | Den digitale verden
Fordi vi godt kan lide viral markedsføring og fordi Sygos ven Carl-Mar er med, bringer vi lige lidt reklame geeky info...

"Rejsen til Saturn" har netop vundet en pris for "bedste reklamekampagne" i DK. Nedenstående video har vundet prisen for "Bedste viral / internet reklamefilm"Den film må ses... (De andre trailers til filmen er også super sjove, husk at kigge på youtube - Du kan desuden også se flere trailere på variant.dk)

Husk at finde carl-mars gæsteblog indlæg, samt hans mærkesager fra valgkampen her på sygo. Minder mig om at jeg har glemt at lægge en masse indlæg op som han har sendt til os - sorry Carl-Mar - vi kigger på www.carlmar.dk istedet

Anus knude klump

 Mandag d.8 September 2008 | Niels | Den digitale verden
Tja nogen gange skrive indlæggene sig selv! Et kig i statistikken afslører at sygo er fundet på ordene - Anus knude klump!

Det er måske ikke så forundrende at sygo bliver fundet på ordene, mere forundrende er hvem fa'en vælger at søge på netop den sammensætning af ord!

Hvad end det er så lyder det ikke rart...

Jeg har prøvet men jeg kan simpelthen ikke finde på en sætning hvor de tre ord i sammenhæng giver mening. Med mindre vi inddrager Rasmus Klump - og det er altså en hairy ass jeg helst ikke vil visualisere...

Caroline Fleming Nøgen

 Mandag d.11 August 2008 | Sygo | Den digitale verden
Jeps Caroline er blevet single! og stripper derfor for opmærksomhed - Yeah right!

En anden ting er vores nye afstemning og husk de gamle guldkorn i tilbageblikket. - that's right, to the right ->

Genialt! For et år siden altså...

 Torsdag d.10 Juli 2008 | Sygo | Den digitale verden
Er der agurketid på Sygo? Er skribenterne uinspirerende/uinspirerede? Eller har du bare lyst til at læse noget dokumenteret genialitet?

Så husk at tage et kig på tilbageblikket på sygo.dk -> I menuen her til højre ->

Her kigger skribenterne et år tilbage, og har hver udvalgt 2 af deres bedste indlæg fra pågældende måned. Så blandt alt det gode, får du håndplukket de allerbedste.

Hyg dig med de bedste diskussioner og guldkorn på sygo.dk

Sygo fordi...
Der er masser af guldkorn... i en guldkornspakke.
Selv en blind høne kan lægge æg.
En mand behøver ikke at tisse i mørke, for at ramme brættet.
Man behøver ikke fødder for at fingermale.
Det er ikke ulovligt... hvis man er politimand!
selv en Grizzlybjørn er farlig, hvis du tirrer den tilstrækkeligt med en gren.
Hvis man er sammen med tilstrækkelig mange mærkelige mennesker så bliver man normal.

Screw up

 Lørdag d.5 Juli 2008 | Niels | Den digitale verden
Jeg har skruet noget forkert sammen her på bloggen! Det er temporært umuligt at komme med kommentarer, da jeg er ved at rode lidt med programmellet, det burde være back in action snarest, men måske skal I vente helt til mandag.

...men det er jo nok ikke så mange det berører alligevel eller

Paranoia

 Onsdag d.25 Juni 2008 | Niels | Den digitale verden
Nutidens livestreaming aggregater er genstand for en stigende paranoia! Jeg har en sådan trådløsheadset til mobillos såleds at jeg kan have hænderne på rattet når jeg kører. Men nu er det sådan at jeg alligevel kigger på telefonen for at chekke om jeg er kommet til at besvare et opkald el. lign. mens jeg - som jeg altid gør - skråler med på musikken i radioen. Det ku være pænt pinligt hvis man fik forretningsforbindelser igennem mens man skråler med på Celine Dion, eller noget andet sejt musik!?

Telefonen er generelt grund til paranoia for den er jo med alle steder efterhånden - med videoopkald!

Men nu er der også begyndt at være indbygget webcam i laptoppen!! Rimelig irriterende når man sidder og surfer porn! Man frygter at man selv ender på youtube ( eller redtube )

tv'et er nu en god gammeldags én vejs kommunikation og fastnettelefonen var svær at foretage opkald på som ikke var med vilje.

Sygo 2 år

 Fredag d.20 Juni 2008 | Sygo | Den digitale verden
I dag er det Sygos fødselsdag, hurra hurra hurraaaaaa...

I dag har Sygo bloggen været kørende i 2 år. Vi har brugt lang tid på at forfatte vores tanker på denne blog og vi har virkelig nydt det, tak til alle jer der gider at spilde jeres egen tid på denne blog!

Nyder I det ligeså meget som vi gør...??

Med venlig hilsen
Niels, Michael & Sygo

Hvad?

 Torsdag d.12 Juni 2008 | Niels | Den digitale verden
Jeg læste lige en spændende artikel på dr.dk idag, her er et uddrag:

Et år består som bekendt af 365 dage - så chancen for, at to tilfældige personer har fødselsdag er ikke særlig stor. Men hvis man tager 23 tilfældige personer så er sandsynligheden for, at to af personerne har fødselsdag overraskende stor.

citat:  http://www.dr.dk/Sporten/EM2008/2008/06/12/091932.htm

Gode dyr rådne?!

 Onsdag d.9 April 2008 | Michael | Den digitale verden
http://www.stop-dyrlaege-breth-hansen.dk/

Hjælp mig lige med den her!?! Er det for sjovt?

Er det godt eller skidt at være dyr hvis man er veterinær? hihi..

South Park

 Søndag d.6 April 2008 | Niels | Den digitale verden
Det er weekend og du har tømmermænd! Er der så noget bedre end infantilt, intetsigende, morbid og plat humor??

For ikke at nævne gratis!

http://www.southparkstudios.com/
Her kan du finde alle afsnit af South Park

enjoy... 

 

Ny afstemning

 Torsdag d.28 Februar 2008 | Niels | Den digitale verden
Majbritt gav os et los i røven via "spørg Sygo" og vi har nu endelig fået en ny afstemning igang!

Resultatet af den sidste afstemning blev, at hvis der er flere toiletter så vil I søge mod dem længst væk. Hvilket har bekræftet hele min assumption i og med at jeg altid har taget dør nummer 2. Problemet er nu om folk så vil søge mod nummer 2 nu hvor I ved det er det mindst besøgte!? Hvor mange gange omvendt psykologi skal jeg mon nu bruge for at gå på det das der er mindst der bruger, argh...

Den nye afstemning kræver at I har set x-factor! (Hvis I læser sygo så er I nok også retarderede nok til at følge med i det altså no offence vi gør det jo selv) Den nyligt udstemte pigegruppe Raiden står for tur. De var jo hotte alle tøserne og de var garant for tårer i øjnene, pudder, løse håndled og velplejede øjenbryn. Hvis I nu skulle vælge! Hvem ku I så bedst med??

Du er god nok...

 Torsdag d.28 Februar 2008 | Niels | Den digitale verden


Tak Lene Alexandra for at deltage i debatten om nutidens kvindeideal.

De er OK Lene, men så heller ikke mere end det, eller... Min krop synes jeg selv er OK måske kunne jeg godt bruge et par ekstra kilo og et vaskebræt, måske er det det jeg skal skrive en bog om...

Forslag til Lenes nye sange: "My hair is very blond", "My dress is a little too long", "My left leg is a bit retarded

Hvorfor tænkte jeg ikke på det først

 Torsdag d.28 Februar 2008 | Michael | Den digitale verden
Verdens første øjeæble tattovering!!

Jeg ælsker æbler og internettet.

Lusket

 Søndag d.27 Januar 2008 | Michael | Den digitale verden
Jeg fik et brev fra TDC -

Alle de gode nyheder først: 4mb Internet

alletiders

Du skal altså bare lige betale 29,- ekstra om måneden.

Men bare rolig du behøver slet ikke reagere på denne henvendelse, for hvis du ikke gør det, så sker det hele helt af sig selv!!!!

De kender mig (og dig) for godt og benytter sig af det.

Så snart jeg kan, så flytter jeg selskab!

Men først sviner jeg dem til på nettet!

Link o the day

 Mandag d.21 Januar 2008 | Michael | Den digitale verden
deezer.com

Det tog mig lige et par minutter at finde ud af hva det er?! Og det er altså internetradio i topklasse.

Designmæssigt i top.

Facebook

 Fredag d.18 Januar 2008 | Michael | Den digitale verden
Læs det og gys.

Facebook griber om sig, men tænk jer nu om kære mennesker. Jeg siger det ikke højt (cia) men der spåes i visse kredse om facebooks oprindelse.

ps. jeg er michael andersen

Viral marketing

 Torsdag d.6 December 2007 | Michael | Den digitale verden
Jeg hopper på den:

Viral markedsføring baseres på at en given målgruppe finder stor nok interesse i en video eller et billede (reklame) til at sende det videre til andre i målgruppen. Man bruger referencepersoner i målgruppen til at "leake" "nyheden" og til at smitte andre. Derudover bruges de populæreste kanaler til at distribution: Myspace, youtube, facebook sågar blogs der udgiver sig for at være personlige, men styres af reklamebureauer :O

"Jamen, det er jo bare spam" hører man så du tænker!! Ja, ja men Mascha smører sig ind i olie.

Og nej, det adskiller sig fra spam ved at besmittes ved personlig berøring mellem kontaktpersonerne, via personlige mails: Hey tjek den her main!!
Mascha Vang smider tøjet

Tilføj til Min Profil | Flere Videoer

Selvfedme

 Tirsdag d.21 August 2007 | Michael | Den digitale verden
Der er mange funktioner på sygo, som vores kære læsere måske overser.

Tag en kigger i højre side.

Føl jer velkomne til at komme med de rådneste comments, hvis det er ok nogen steder, så er det her!

Sidebonus: Prøv at søge på "farfar" i søgefeltet og se guldkornene fra min genpøl pible op af den sorte muld!!.

Later morfuggas

shit

knaldtilbud

 Onsdag d.4 Juli 2007 | Niels | Den digitale verden
Jeg faldt lige over dette tilbud da jeg søgte på nettet: http://www.klausgarde.dk/p13387.asp

Hvis de ikke har ændret eller fjernet det igen så var der en ipod til den nette pris af intet mindre end DKK 352.637,00 - Ja tak giv mig da endelig 2 af dem!?

Spørg Sygo

 Torsdag d.21 Juni 2007 | Sygo | Den digitale verden
Endnu en gratis service fra sygo.dk ...

Spørg Sygo om alt mellem himmel og jord og du vil få svaret. Tilsammen er Sygos skribenter alvidende, derfor tilbyder vi nu jer læsere at få svar på jeres bedste spørgsmål.
Sygo vil hver måned udvælge et eller flere af de indsendte spørgsmål som vil blive besvaret her på bloggen. Sygo udvælger den skribent der er bedst stillet til at give det bedste svar, det er dog også muligt at begge de nuværende skribenter vil komme med hver deres svar, da der ikke altid er et entydigt svar på et spørgsmål samtidig med at de oftest ikke er enige...

Du kan altid sende dit spørgsmål via "Spørg Sygo" punktet i menuen her til højre ->
(eller via dette link: Spørg Sygo)

Kom så, I dare you, spørg om alt! Vi har svaret på alt lige fra meningen med livet til vægten på Bjarne Riis...

Sygo 1 år

 Onsdag d.20 Juni 2007 | Sygo | Den digitale verden
Ja idag har Sygo bloggen været kørende i 1 år, og hvilket år det har været. Der har været stor variation i indlæggene, der har været både platte, øjenåbende og diskussionsskabende. Men alt ialt er vi glade for at vi har kunne holde bloggen kørende og vi har tilmed fået et stigende antal besøgende dag for dag. Der skal herfra lyde et stort tak til alle de trofaste læsere og et stort velkommen til alle jer nye, for Sygo vil forsætte ufortrødent i vanlig stil. Vi håber forsat at kunne underholde og provokere jer.

Sygo har netop rundet de 15.000 besøgende fra over 3.000 unikke læsere, vi er meget stolte over at så mange finder vej her forbi og endnu mere stolte over at flere af jer kommer igen... Der må jo være noget af det som I gider at læse
Vi er meget tæt på de 300 indlæg, det her er faktisk nummer 298! Det betyder at mens sygo har været i luften har der været nye indlæg 5 ud af 6 dage, hvilket vi selv synes er ret produktivt. Hertil er der kommet over 600 kommentarer altså 2 til hvert indlæg, mange tak for jeres deltagelse det sætter vi stor pris på, kommenter endelig alt hvad i evner så vi kan få flere meninger på bordet og så vi ikke bliver rene diktatorer i dette Sygo univers.

Det er jer læsere der holder Sygo i live, derfor er der kommet en lille gave til jer. I menuen er der kommet et tilbageblik, hvor skribenterne hver måned vil vælge deres favorit indlæg, skrevet af dem selv, fra den samme måned året før. En lille service der hurtigt kan give jer læsere nogle af de bedste indlæg fra "gamle" dage.

Vi udvider hele tiden Sygo med nye ting og det Sygo du ser idag er milevidt fra det Sygo vi startede op med. Der er blandt andet kommet både shop og spil til og vi håber i løbet af idag at komme med endnu en ny funktion.

Vi håber i kan lide Sygo og det som det har udviklet sig til igennem tiden.

Michael, Niels og Sygo

Update

 Søndag d.8 April 2007 | Sygo | Den digitale verden
Hej alle

Sygo.dk er ved at blive opdateret lidt så uregelmæssigheder kan forekomme. Vi er rimelig plaget af spam og diverse småfejl så opdatering var nødvendig, men jo mere spam man får jo mere populær er man vel Opdateringerne skulle også helst betyde at det bliver lidt sjovere for jer læsere.

God fornøjelse med det forbedrede Sygo...

Prygl

 Onsdag d.28 Marts 2007 | Michael | Den digitale verden
Jeg faldt lige over en reklame her på sygo.

Gad vide om den kan bruges i skridtet? Der står at den tilpasser sig til næsten alle hovedformer...

Jeg kan godt lide at de lige gardere sig ved at skrive "næsten" alle hovedformer. Man skulle jo nødigt ende med et sagsanlæg på halsen.

Endeligt et massageapperatur, som ikke kan forveksles med noget potentielt obskurt sexuelt legetøj...... Eller hvad???

Michael

Sygo.dk

Skifter!

Handicappet

 Søndag d.21 Januar 2007 | Niels | Den digitale verden
Det føltes som om at der var en der havde savet min ene arm af og lammetævet min psyke med den! Hvor kan verden være grusom til tider, man kan have noget det ene sekund og det næste er det væk. Man bliver ensom og indelukket, fuldstændig afskåret fra at udfolde sig selv som man plejer. Handicappet og rastløs kan man ikke længere leve den hverdag man er vant til, man er nødsaget til at finde andre veje til at komme igennem dagen!
Idag har jeg blandt andet sorteret alt mit tøj så en hel sort sæk er klar til genbrug, jeg har sorteret alle mine papirer så alle mapperne er blevet fyldt. Handlet, vasket op og lavet mad! Jeg kan ikke finde ud af livet mere, kan jeg nogensinde blive den jeg var før?
Jeg håber aldrig det vil ske igen og jeg håber aldrig det vil ske for andre. HELDIGVIS, heldigvis siger jeg!! Efter næsten 2 dage har surftown fået min database op at køre igen... 

Det er noget værre netværk når der ikke er netop, alle burde have et netto som backup.

DR

 Onsdag d.3 Januar 2007 | Michael | Den digitale verden
Medielicens, tsk tsk tsk. DR. Luk den propaganda maskine af en tv kanal eller privatiser den og lav et museum ud af tv-byen til fordel for kommunismens sidste bastion. Det ligner jo Nordkoreanske forhold.

Ja, jeg er sur.... Nu havde jeg lige smidt mit tv ud og fået licens refussion, alt tegnede godt og solen skinnede den dag. Så finder de på sådan en vederstyggelighed.

Og så de skrækkelige infomercials de har lavet (som jeg naturligvis ikke har set, da jeg ikke har tv). De taler ned til alle sortseerne, ganske almindelige intelligente mennesker (politikere, tømrere og pølsemænd og kvinder) og vil pode dem med dårlig samvittighed.

Krakilere, skrankepaver, optrækkeri... tusind og fuckin´ femoghalvfjerds kroner, i halvåret, for noget som jeg for det meste ikke gider spilde min tid på. Plus antenne-bedrag... FUCK JER! Gid I må få kønsvorter på de tissemænd, jeg ville ønske sad på jeres griske hænder istedet for fingre. Og gid jeres røv må klø noget så grusomt at I kommer til at voldkneppe jer selv.

Hvordan vil I mon få penge ud af alle dem der er blinde?

Gratis Mayer Koncert

 Mandag d.30 Oktober 2006 | Niels | Den digitale verden
Så bliver det ikke bedre! John Mayer er de sidste par år blevet voldsspillet igennem mine små højttalere et utal af gange. Nu får man tilmed muligheden for at se en livekoncert med hans spritnye cd ganske gratis på nettet. Dette er en af de få momenter hvor man er glad for at være arbejdsløs se med d.1 nov. kl. 12. her: http://msnpresents.msn.com/johnmayer/?mkt=da-dk

enjoy...!

Fuck Bubbles

 Mandag d.9 Oktober 2006 | Niels | Den digitale verden
Endnu engang tillykke med fødselsdagen Michael.

Jeg vil lige som opfølgning på din gave lige dele lidt med alle andre. For det her, synes jeg, virkelig er gennemtænkt samfundsnært humor. Det gør op med den oversvømmende kommercialisme og bringer lidt afveksling ind i det stressede bybillede. Tænk at man kan få så meget sjov ud af ordet "fuck"!

Jeg har fundet en anden bog/website som jeg faktisk synes er endnu sjovere som alle bør se. Et genialt manifest hvor det ikke er ordet fuck der bliver brugt, men en blank taleboble som tilfældige forbipasserende så udfylder.
Se det her: the bubble projectSmid en kommentar! Hvad siger den gamle mand? 

Shhh

 Søndag d.13 August 2006 | Niels | Den digitale verden
Undskyld hvis jeg er lidt stille, men det betyder altså ikke at der ikke sker noget.

Sygo.dk er ved at udvide og få endnu flere funktioner for din fornøjelse. Bl.a. er der kommet rss feeds så du altid kan følge med i alt hvad der sker, og det er altså kun de ting du har lyst til at vide mere om. Der er kommet en funktion så du kan få mails hver gang der kommer en kommentar på indlæg du finder interessante. Der er osse kommet en funktion så du kan sende indlæg til andre, som du tror kan få glæde af det.

Gå på opdagelse der er mange sjove ting og der kommer hele tiden flere...

RE: Sygo forsamling

 Onsdag d.2 August 2006 | Sygo | Den digitale verden
I kølvandet på et nyligt indlæg kommer der lige en reprimande. Som sagt kan vi se af statistikken hvad folk har søgt på når de finder os, igår var der f.eks. en der søgte på "hvorfor spiser kaninen sine egne lorte" det er jo som sådan meget sjovt og lidt mærkeligt at vi bliver fundet på det grundlag.

Men hvorfor der er nogen der har fundet os med en kombination af børn og seksuelle undertoner er os en gåde. På hele sygobloggens skribenters vegne pointeres det at vi intet mindre end HADER og AFSKYR sådanne afvigende tendenser. Indrømmet vi er til tider provokerende og grænseoverskridende, men i finder ingen billeder eller opfordringer til den slags her!

Vi opfordrer derimod til at, alle giver deres underskrift til denne indsamling for hårdere straffe af børnemisbrugere.

http://www.misbrug.underskrifter.dk 

Stemningsrapport

 Onsdag d.2 August 2006 | Sygo | Den digitale verden
Sygo.dk lever i kraft af tilfredsstillelse og vi håber der er lidt der får dig til at tænde for/på os. Vi udvider konstant for at skabe dynamik og denne gang er der skabt en afstemning. Her vil blive stillet mere eller mindre seriøse spørgsmål som vi håber at I vil svare på. Der vil komme en ny afstemning ca. hver måned, afhængig af hvor godt det går...

Afstemningen findes i menuen til højre, hold øje med den og giv os endelig dit svar.

Fremtiden vil bringe mange smarte funktioner og i den nærmeste fremtid kommer der en helt ny revolutionerende shop. Så keep in touch du vil helt sikkert ikke blive skuffet! 

Sygo forsamling

 Tirsdag d.1 August 2006 | Niels | Den digitale verden
Cirka 1.5 måned har denne blog været oppe og køre, og vi er ret glade og stolte over de mange besøgende. Det er dog mest familie og venner der er tvunget herind, men vi er så småt begyndt at blive fundet af omverdenen osse. Søgemaskinen google har opfanget sygo, hvilket betyder at man med de rigtige søgekriterier kan finde os.

Vi har tilknyttet noget statistik på sitet som kan se hvad folk har søgt på da de fandt os. Vi ved ikke om det siger mest om sygo eller vores læsere (you judge), men her bringer vi et udpluk af søgekriterier der har ledt til et besøg på sygo.dk, og ja, det er for real...


  • Den åbenlyse   : "sygo"
  • Den ulogiske    : "brødrister trendy"
  • Den vulgære    : "slug klatten"
  • Den erotiske!? : "gamle damer vil ha pik"

Gratis film (Re: Wac Ronalds)

 Torsdag d.20 Juli 2006 | Niels | Den digitale verden
Et spektakulært konsumentfænomen! Det er ikke særligt mættende, det smager ikke særlig godt og man sidder oftest i øredøvende larm af små møgunger. Hvad får os til at gå derind gang på gang? Engang var jeg der flere gange om ugen, men jeg har lagt mærke til at jeg faktisk har det ret dårligt hver gang jeg går derfra igen! Nu er jeg nede på et par gange om året og det er kun når jeg bliver lokket af konen. Hun er faktisk nået til samme erkendelse som mig at, hun osse får det dårligt af det. Det er som om vi har fået indoktrineret at McD er hyggeligt og smager godt, men bliver skuffet hver eneste gang.

Er der nogen derude der seriøst kan sig at de har det godt med og nyder en tur på McD? Eller er det bare fordi det er let?

Men i kampen mod at "STOP udlevering her" kan i online se filmen/dokumentaren "Super size me" helt gratis! Så ka i få en fornemmelse af hvad i gør ved jer selv når i tar på McD. og Ja, det var gratis jeg skrev...! Bare tryk på nedenstående link:

 - Super Size Me -

sygo meget almindelig!

 Tirsdag d.18 Juli 2006 | Niels | Den digitale verden
Her går man og tror at man er meget unik men i virkeligheden, er man jo bare en blandt mange. Faktisk er man meget mere almindelig end man tror. Hvad denne blog angår, så er det tæt på at være den mest ordinære blog i hele Danmark!

Se her hvor almindelig du er: dansk statistik

New Kids on the Blog

 Tirsdag d.20 Juni 2006 | Sygo | Den digitale verden
Wass up, Sygo her! Velkommen til en ny blog på nettet, kontroversiel men fuldstændig irelevant for verdens gang. Jeg har samlet et par unge, men ud i livet velbevandrede, mennesker til at nedfælde deres skriblerier her. De er kendetegnet ved dybe, mærkelige, særprægede, spøjse og tilmed stødende meninger. Der vil blive noget for alle og enhver.

Enjoy!!!

Alle indlæg
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Tanker om livet (284)
Den digitale verden (44)
Waste of time (157)
Everyday life (247)
Film og tv (75)
Fiktion (44)
Corporate (14)
Spørg Sygo (17)
Gæstebloggere (8)
The book (5)
Problemknuser (23)
Den gode idé (17)
Sexuelle eskapader (47)
Politik (14)
Smagsdommeri (36)
Jeg spørger bare (39)
Dagens ord (43)
Er du min far - Se også: lookalike (8)
Er det bare mig eller... (34)
Kender du det... (17)
Så så man lige mig... (24)
Jeg tegner og fortæller (8)
Selvafvikling (9)
3 trin (1)
Januar 2011 (2)
December 2010 (10)
November 2010 (1)
Oktober 2010 (10)
September 2010 (14)
August 2010 (11)
Juni 2010 (1)
Maj 2010 (1)
April 2010 (3)
Marts 2010 (1)
Januar 2010 (4)
December 2009 (13)
November 2009 (12)
Oktober 2009 (21)
September 2009 (21)
August 2009 (25)
Juli 2009 (30)
Juni 2009 (32)
Maj 2009 (35)
April 2009 (31)
Marts 2009 (24)
Februar 2009 (30)
Januar 2009 (40)
December 2008 (26)
November 2008 (36)
Oktober 2008 (36)
September 2008 (29)
August 2008 (27)
Juli 2008 (19)
Juni 2008 (37)
Maj 2008 (22)
April 2008 (22)
Marts 2008 (29)
Februar 2008 (43)
Januar 2008 (43)
December 2007 (21)
November 2007 (28)
Oktober 2007 (40)
September 2007 (17)
August 2007 (27)
Juli 2007 (34)
Juni 2007 (34)
Maj 2007 (24)
April 2007 (21)
Marts 2007 (21)
Februar 2007 (21)
Januar 2007 (33)
December 2006 (19)
November 2006 (22)
Oktober 2006 (19)
September 2006 (23)
August 2006 (29)
Juli 2006 (33)
Juni 2006 (8)