Patmand

 Mandag d.6 December 2010 | Niels | Den gode idé
Julegaveræset er igang og i min søgen efter pakker til ungerne fandt jeg denne "action"figur. Det er den nyeste nye transformer!Forestil dig kampen mellem det gode og det onde! Kampen mellem Decepticons 8-) og post Patmand. Forestil dig Transformers 4 hvor Megan Fox igen løber igennem en hel film i slowmotion uden BH - med Patmand i hælene.

Patman, Alle autobotters 8-) far, han rører ved alle kasser og fylder alle sprækker i byen i en lynende fart.
Han ringer på... og banker dig. Han har et sindsygt højre hook og et endnu vildere papercut. Han leverer dem så hurtigt at du vil føle smerten som posttraumatisk. (find selv på flere! Du kan sikkert gøre det bedre!)

Jeg vil ha den app

 Mandag d.18 Oktober 2010 | Ikeaboy | Den gode idé
babs iphone
Sikke en smart trøje...

Alle gode gange 2?

 Onsdag d.6 Januar 2010 | Michael | Den gode idé
Hej Alle venner

Jeg har fået en idé... En lille tur ned af memorylane.. et requiem... tilbageblik.. en hilsen til fortiden.

Jeg vil spise min egen medicin og skrive en kommentar til hvert indlæg på bloggen, hver dag til der ikke er flere indlæg at kommentere på.

Jeg håber du har lyst til at vandre med mig på denne pilgrimsfærd tilbage i tiden.

Jeg er startet idag med den første retrospektiverende kommentar (se ovre i højre side, under "seneste kommentarer")

Ps. Det er mig der er Michael

Dyb indånding og sig sammen med mig: Jeg har det godt

Krammer

De voksne kan også være bange

 Mandag d.23 November 2009 | Michael | Den gode idé
Jeg læste en artikel på DR her til morgen om at vi gør børnene bange, med al den klima snak... Læs artikel om klimabørnebomben

Og så sidder jeg og tænker, det behøver man da vidst nok lige ikke en kandidatgrad i psykologi for at regne ud.... Ja, børnene bliver bange, det gør jeg sgu da også, er det ikke det der er meningen???

Hvis du ikke vil være bange og heller ikke ønsker at dine børn skal være det, så vil jeg tilråde en forsigtig approach til tv-kiggeri. Det gælder også voksne børn.

Jeg prøver lige en anden tilgang: Hvornår er du mest bevendt/produktiv? Er det når, Au er bange, B:Når du er tryg?

Ikke desto mindre overlapper den ene angstprovokerende tilstand den anden: Fugleinfluenza, terror, sexturisme, finanskrise, svineinflunza, klima.... mv.

I gamle dage var det kirken der truede med skærsild og evig torment, idag er mediebilledet ved at skabe et lille helvede i det liv vi lever.

Vi skal komme i hu at det er ligeså let at skabe det modsatte.

Masseødelæggelsesvåben

 Onsdag d.7 Oktober 2009 | Michael | Den gode idé
Hvis jeg skulle bestemme det mest ultimative masseødelæggelsesvåben, skulle dets funktion være nøjagtigt som dets navn: Ødelægge en masse våben.

Jeg fik et surt opstød imorges, lige efter jeg havde drukket min morgenkaffe. Har du prøvet det? Det er kaffe med bræksmag. Kan jeg li det? NEJ.

sårskorpe

SÅR

TIS I BADET!!!

 Søndag d.23 August 2009 | Michael | Den gode idé

Hvorfor er konfetti så mega optur?

 Torsdag d.6 August 2009 | Michael | Den gode idé
Forleden dag fik jeg en inspireret tanke, den lød sådan her: "Hvorfor gøre det værre, når man kan gøre det bedre?"

Idag er en ligeså god dag at gøre tingene bedre, som nogen anden.
På baggrund af: Konfetti er fuckt.

Så her går!

10 grunde til at Konfetti er så fuckin hot.


 1. Ordet konfetti siger jo det hele (klappe, klappe klappe i mine hænder) - Man burde råbe KONFETTI istedet for hurra. Konfetti lyder som lækker Italiensk is.... nam nam konfetti
 2. Kunne man tro at ellers ubrugeligt papir kunne bruges til noget? JAH, klip klip klip = det mest festlige og sjove pynt at strø ud, med løse håndled, man kunne forestille sig.
 3. Konfetti ender altid på gulvet, hvor det ganske praktisk suger alt der bliver spildt øl, tis og bræk - Konfetti tager det hele, tak konfetti.
 4. Konfetti er svært at samle op, så du får rigtig trændet din motorik og fingerfærdighed.
 5. Konfetti trænger ind de mest umulige steder, hvilken bedre undskyldning for at pille hinanden i revnerne.
 6. Konfetti er meget små stykker papir og forurener derfor ikke så meget som store stykker papir.
 7. Konfetti burde være en valuta. Alle har råd til konfetti(:
 8. Konfetti er små guddommelige stykker af himlen som kilder en under fødderne, når man danser rundt og nynner luftige sommersange.
 9. Det er meget nemt at komme på 10 punkter, da mit hjerte er ved at briste af positivitet over konfetti, så forlad mig mine syndere, hvis jeg laver flere, fnis.
 10. Nogen hader konfetti. Mit modargument er: "had avler had. du er ok, jeg er ok."
 11. Konfetti er genialt fyld og isolere fabuløst.
 12. Konfetti er lavet af små stykker kærlighed.

Selv det at smide konfetti ud er en fryd.

Næste gang jeg skal til fest vil jeg tage en palle konfetti med og drysse det ud over alle, og chante at det er gudeskæl. Lalalalalaaaah

Boing Boing

 Tirsdag d.23 Juni 2009 | Michael | Den gode idé
En sæd, to sæder - Så giver det jo go mening at pumpe sine kugler op som de der store orange bolde man havde som lille, du ved den med to øre på, man kunne holde i og hoppe rundt på. Desværre er der jo så kun et håndtag at holde i men det gør til gengæld herre nas, hvis man rykker til.

Boing Boing!

pilates dildo

Altså helt ærligt!!! En pilatesbold med dobbeltdildo er sgu da ikke for børn!!!

Det er en SYG verden!!!

(Seriøst, hvorfor kan man ikke få sådan nogen til voksne? Jeg gad sgu godt ankomme på arbejde på sådan en... Det er der stil over... Naturligvis MED bubser på)

Hvorfor give det væk, når man kan tage penge?

 Tirsdag d.23 Juni 2009 | Michael | Den gode idéI LIKE IT ALOT

Teknologi og toiletter?!

 Lørdag d.23 Maj 2009 | Michael | Den gode idé
Man skal ikke pudse næse før man er færdig med at skide.

Jeg synes at vandlåsen er en genial streg i historien. Vandlåsen sørger for at klamskabslugt bliver i afløbet. Vandlåsen er min ven.

Men hvordan står det egentlig til med de store landvindinger indenfor toiletteknologien. Så vidt jeg kan se er der ikke sket en SKID siden træk og slip.

Toiletterne ser ud som de har gjort i mands minde, eller ihvertfald så lang tid jeg kan huske. Ligebortset fra engang i halvfjerdserne hvor der fandtes karrygule toiletkummer.

Ja, jeg glemte helt at sige at det er kummen jeg mener, den stol hvorpå man sidder.

Jeg var engang på virksomheds besøg hos pressalit og det må jeg sige, det tog det pis seriøst. Der var toiletsæder med akvarier i, toiletbrædder med horn og vinger og sågar toiletbratz med billeder på. DET var smart.

Men der er intet sket indenfor kummer. Jeg kunne foreksempel godt tænke mig at der blev udviklet en form for toiletkummeemhætte, så der kom sug nede fra kummen, det kunne afhjælpe hård mave og lugtscener ville være en fortidens pestilens.

Hvad med noge nanotech, så der ikke kom brune streger i skålen?
Hvad med et hæve/sænkekloset? Jeg har lange ben... Og det ville være nemmere at ramme for os mænd, hvis kummen kunne komme op i lillemandshøjde, så man bare kunne hvile den på kanten!!
Hvad med et toilet som kunne veje ens aflevering?
Hvad med en internetopkobling?! Hvorfor? Hvorfor ikke? Så kunne man poste en lort på sin lorteblog.
Webcam nede = nyt reality. Hvem laver først?
Ku det ikke være sjovt med et gennemsigtig toilet. Et transparent kloaksystem?
Er I friske? Hvorfor tager vi afstand fra vores afføring?
Hvad med at lave et varmelegeme nede i vandet, så det ikke er så koldt når det splasker op i anus igen.

Så, nu er jeg tømt, tak for det.

Ha en hygge Lørdag.

Nøøøøørrrj, hvor smart

 Tirsdag d.17 Februar 2009 | Michael | Den gode idé
cdbord
Det var morgen, det var en overspringshandling, jeg lagde alle mine cdér ud på skænken, sirligt ved siden af hinanden. Jeg var helt manisk. Måske var det et gammelt oprør fordi jeg aldrig fik lov at hænge dem op på væggen med velcro: "verdens smarteste cd-holder".

Jeg fatter simpelthen ikke at cdholdere er så grimme. Fælles for dem alle er at de skjuler alle ens superflotte små kunstperler af cdér (herunder ikke inkluderet mr.music #1-750).

Den anden fordel ved at blotte de inspirerende covers er at man pludselig hører al den fede musik man havde glemt man havde.

Michael VÆK kuk kuk.... BØH!

Gratis Nytårsgave

 Onsdag d.31 December 2008 | Niels | Den gode idé
Jeg har børn! Det betyder gratis gaver til mine børns bedsteforældre, for bedsteforældre (og andet familie) ved ikke noget bedre end at få billeder af børnene. Nu til dags printer man bare billederne på printeren og vupti, billige gaver ( gratis hvis bare man printer på arbejdet ) Jeg har lavet min egen lille tradition med at lave en kalender til familien, for så sparer jeg en masse penge i gaver samt familien bliver enormt glade for den personlige gave.

Her deler jeg lige min skabelon til den årlige kalender, så er der endnu flere der kan få glæde af den! Der er 12 måneder lige til at printe ud. Det er en simpel men effektfuld gave. Ideen er at i kan lime billeder på, lave collage eller bare tegne en tegning og så er det verdens mest personlige gave

Der er en med ramme til jeres personlige indhold (der er f.eks. lige plads til 2 15x10 billeder) og en uden. Brug det eller lad være, det er gratis, uden reklame og no strings attached...

Kalender 2009 (.pdf)   |   Kalender 2009 med ramme (.pdf)

Godt nytår...
(Det var ikke så Sygo et indlæg! JO FOR FANDEN i disse finanskrisedage er gratis da total SYGO)

argh majs!

 Lørdag d.27 December 2008 | Niels | Den gode idé
Så skrev jeg lige indlægget "Lord Bruno" og så kom åbenbaringen! En åbenbaring så klar og alligevel så indelysende. En åbenbaring så genial at jeg ikke kunne nøjes med en kommentar.

Jeg har aldrig fattet hvorfor det der majsgrød var så populært dernede i de varme lande!!

Men det er jo klart at majsene skal koges til grød for at der ikke kommer klumper i cementen! Tænk hvor irriterende det er hvis man skal lægge et væg til væg gulv i sin hytte, det må være herre svært at få plant, hvis der er majs i, og træls at træde på små indtørrede majs hele tiden. (Måske er det derfor de løber så meget dernede, små lette skridt over jorden gør at de ikke får trådt alle de majs, for langt op i fødderne.)

Desuden er det heller ikke så smart hvis man ikke har lavet majsene til grød og man skal mure de udvendige mure! Tænk sig, lige efter at man er kommet hjem efter en tur til vandløbet og man er træt i nakken efter at have båret vandet på hovedet, så er det henad middagstid hvor solen står højest på himlen. Pludselig begynder alle murene at poppe, udover at man bliver forskrækket, så bliver konstruktionen også ustabil! For ikke at snakke om at man skal til at til markedet efter salt og det ender med en ekstra tur til vandløbet fordi man bliver tør i halsen - en ond spiral!

Undskyld til mine sorte brødre hvis dette støder jer, men jeg ved ikke så meget om mine forfædre og deres livsstil. Dette er bare sådan jeg tror det fungerer "derhjemme"!

Sherif reminder

 Tirsdag d.16 December 2008 | Niels | Den gode idé
Hvis jeg nogensinde får en dreng mere så skal han hedde Sherif

Det er da om muligt verdens absolut sejeste navn.

Så ved I det / så er I advaret kvinder hvis der er nogen der kommer til at få et barn med mig.

at plante en ide...

 Lørdag d.15 November 2008 | Negro No Morales | Den gode idé
En mand kommer kåd hjem fra byen en tidlig morgen. Han vækker konen og hun er hurtigt med på ideen om et lille put, da hun er skruk som ind i helvede. Mens de er godt i gang kan manden høre at deres 2 børn begynder at pusle inde i værelset ved siden af.

Pis tænker han, nu skal han til at skynde sig at blive færdig! Han når også at tænke ingen prævention, det ku fandme være dejligt hvis de ikke fik flere børn, så var der jo mere tid og ro både til ham og konen. En utrolig glimrende ide, som han lige kom på, tænker han…
 
… og planter derfor sæden i hendes hoved!

RÅÅÅB!!!

 Onsdag d.17 September 2008 | Niels | Den gode idé
Har du en halvdårlig joke du vil peppe op eller ku du bare godt tænke dig at være semisjov? Alt du skal gøre er bare at råbe! Alt bliver sjovere når det bliver råbt!

Forbløffelsen over et råb gør ofte at den eneste modreaktion er latter. Tit kommer elementet af pinlighed også ind over fordi der nok er mange der kan høre det.

Det er svært at råbe på en blog, så prøv det i real life believe you me, its funny...

(...tit kan råbning krydres med en pegende finger. - f.eks. slå en herre bøvs og peg på en person og råb "Kæft hvor er du klam Allan!")

Det er vigtigt at flosse sine tænder

 Tirsdag d.5 August 2008 | Michael | Den gode idé


Alle indlæg
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Tanker om livet (284)
Den digitale verden (44)
Waste of time (157)
Everyday life (247)
Film og tv (75)
Fiktion (44)
Corporate (14)
Spørg Sygo (17)
Gæstebloggere (8)
The book (5)
Problemknuser (23)
Den gode idé (17)
Sexuelle eskapader (47)
Politik (14)
Smagsdommeri (36)
Jeg spørger bare (39)
Dagens ord (43)
Er du min far - Se også: lookalike (8)
Er det bare mig eller... (34)
Kender du det... (17)
Så så man lige mig... (24)
Jeg tegner og fortæller (8)
Selvafvikling (9)
3 trin (1)
Januar 2011 (2)
December 2010 (10)
November 2010 (1)
Oktober 2010 (10)
September 2010 (14)
August 2010 (11)
Juni 2010 (1)
Maj 2010 (1)
April 2010 (3)
Marts 2010 (1)
Januar 2010 (4)
December 2009 (13)
November 2009 (12)
Oktober 2009 (21)
September 2009 (21)
August 2009 (25)
Juli 2009 (30)
Juni 2009 (32)
Maj 2009 (35)
April 2009 (31)
Marts 2009 (24)
Februar 2009 (30)
Januar 2009 (40)
December 2008 (26)
November 2008 (36)
Oktober 2008 (36)
September 2008 (29)
August 2008 (27)
Juli 2008 (19)
Juni 2008 (37)
Maj 2008 (22)
April 2008 (22)
Marts 2008 (29)
Februar 2008 (43)
Januar 2008 (43)
December 2007 (21)
November 2007 (28)
Oktober 2007 (40)
September 2007 (17)
August 2007 (27)
Juli 2007 (34)
Juni 2007 (34)
Maj 2007 (24)
April 2007 (21)
Marts 2007 (21)
Februar 2007 (21)
Januar 2007 (33)
December 2006 (19)
November 2006 (22)
Oktober 2006 (19)
September 2006 (23)
August 2006 (29)
Juli 2006 (33)
Juni 2006 (8)