Mande-tubbie

 Tirsdag d.29 September 2009 | Michael | Tanker om livet
Niels ved utrolig meget om teletubbies... Jeg gad godt læse et indlæg om teletubbies.


Forbudt for børn!

 Tirsdag d.29 September 2009 | Niels | Film og tv
Kone var taget i sommerhus i weekenden - uden hendes børn! Det var altså op til mig at passe dem! Hallelujah for fjernsyn...

Jeg fodrer den mindste mens den store er plantet i sofaen foran tv'et. Jeg lytter til det opskruede tv og tænker - Hey den der film har jeg set men det var altså en "voksenfilm"! Hvilket forskruet menneske finder på at lave en film for børn hvori der indgår er et stort snabeldyr der hedder Anala?


 

en mad med krydsild

 Mandag d.28 September 2009 | Michael | Jeg spørger bare
Jeg synes det er pænt lang tid siden, at nogen har skrevet en rigtig grim og nederen kommentar her på bloggen... Det gør mig ærlig talt lidt utryg. Internettets store anonyme tomrum er jo som skabt til at svine hinanden til under alias.

Hvor er I? Hulubuluh.

Nu jeg tænker over det er det egentlig  pænt lang tid siden at nogen overhovedet har skrevet en kommentar overhovedet.

Schhhh, stille.

 

fodformet forfængelighed

 Mandag d.28 September 2009 | Niels | Er det bare mig eller...
Hvorfor er det når at man tager strømper på, at man vender dem så de irriterende syninger er indvendig mod sine fødder? Der er den fine glatte og behagelige overflade som man vælger at vende udaf!?

Normalt er den nederste del at strømpen godt gemt væk i sine træsko alligvel, så hvorfor ikke fremme komforten fremfor forfængeligheden? Hvorfor skal tshirts altid have de der stive vaskeanvisninger og størrelsesting, de er mega ubehagelige...

...og det gælder jo ikke kun strømper og tshirts, det gælder næsten alt tøj.Undtagelser er ironisk nok overtøj, hvor man har putter dejligt foer indvendigt, som man dog aldrig mærker fordi man har en trøje på under. Forede huer og luffer ftw!

Sprang du?

 Lørdag d.26 September 2009 | Michael | Sexuelle eskapader
Ja, men jeg fik kun tre sting.

Er det bare mig, eller har de der selvmordsbombere måske mistolket begrebet at "springe/sprænge ud"?

Hvor kommer du fra?

 Torsdag d.24 September 2009 | Niels | Jeg spørger bare
Hvis du ikke vil høre dumme svar som: min mor, øhh jeg har lige været ude og skide, sygehuset, hjemmefra eller din mor...

Så spørg dog om det du gerne vil vide: "Hvorfor er du farvet??"

Økologi er dovenskab

 Mandag d.21 September 2009 | Michael | Tanker om livet
Jeg har lige købt en økologisk agurk - Nu tænker du: Godt for dig Michael at du har fået nok af at miljøet skal ødelægges af giftige kemikalier og du vil skåne din krop for ditto. Men nej. Jeg købte den fordi jeg er for dovenlars til at skylle de sprøjtede agurker af... - Hov hov Michael, du er godt klar over at selvom det er øko-agurk, så hænger de i det fri og der er både fugle og orm og hollændere der måske har skidt på den agurk inden den kom til Danmark. Tja, det er jeg godt klar over, så må vi fandme håbe at de spiser økologisk, ellers er agurken jo ikke helt rigtig kosher. Jeg synes nu ellers hele den her pileflettede økobølge er rigtig rar. Jeg synes bare det er irriterende at der bedrives hor på priserne. Der burde udskrives dekret om at uorganiske fødevare altis skulle være dyrere end økologiske. Så må vi se hvad der sker. Jeg synes også det er misvisende at kalde blyanter for BLYanter, når det egentlig er GRAFITanter. HOV, har du forresten lagt mærke til at vi er blevet supersized på chips, uden vi har bedt om det? De små chipsposer som vi kendte dem er praktisk talt forsvundet?!

Anja Andersen er hetero

 Mandag d.21 September 2009 | Niels | Sexuelle eskapader
Jeg vil også have en håndboldklub så jeg bare kan købe de damer jeg vil slikke på!
Jamen vi spiller da på samme hold ik? Hvis du vil spille, så skal du møde til lidt træning one on one hjemme i mit hus! 

Jeg har tænkt lidt over hvor nederen det må være Lesbisk! Det er jo dobbelt op på PMS!? Hvis de ikke lige har koordineret menstruation, så er det jo næsten en halv måned hvor man undgår de beskidte områder! Jeg har kun en kvinde og det føles som om at hun har menses konstant... (måske er det bare noget hun siger, jeg kan ikke bevise det!) Nogen gange gør jeg kone gravid for at slippe for alt det blod, men igen den mulighed har lesbiske jo ikke.

...er det så bedre at være bøsse?? Nok næppe! Jeg har ikke været sammen med en mand, men jeg har da erfaring med mig selv... Altså jeg har erfaring med at være en mand! Og hvad jeg lacker i PMS gør jeg vist op med i hyppigheden af tynd mave!? Som oftest pga. jalapenos mave og det - ku jeg forestille mig - var dobbelt op på nederen, for mand mand action!

...Hold kæft det blev mærkeligt...

Ahh

 Søndag d.20 September 2009 | Michael | Film og tv
Kender du den følelse, når nogen pludselig siger eller synger noget som man, idet man hører det, ved at man har gået og manglet eller har gået og tænkt men aldrig formuleret? Altså ligesom en god joke eller sjov bemærkning kan lette stemningen i en forsamling.

 Ligesom med penismisundelse, er der nemlig opstået en hel kultur af mennesker som er farvemisundelige.

dis-pose (jizzpose)

 Onsdag d.16 September 2009 | Niels | Er det bare mig eller...
Dagens billede fra digitaldesire.com det til højre altså... -> 

 

 Kender I det trick med at skubbe lidt til fedtet for at få større muskler??

jarh, rimelig tit man sidder på den måde!?

hvem er den mand med de arme arme?

Nej det er ikke en pat han har på armen! Det er en finger IKKE en nipple

 

pron gone wron-g

 Tirsdag d.15 September 2009 | Niels | Er det bare mig eller...
Det bedste jeg har gjort for mig selv i denne uge er at tilmelde mig et rss feed med let påklædte damer, wupti hver eneste dag - nyt billede. ( link )

Det er ikke fordi jeg kigger på damer hele tiden (løgn) men det er partielt fordi at jeg har fundet ud af at jeg synes at mange af denne slags billeder indeholder en stor portion humor (indsæt selv kommaer, jeg gider ik...)
Der er mange der i iver for at fremtrylle sensualitet, laver nogen sjove poses.

Jeg overvejer en lille føljeton jeg vil kalde: "pron gon wrong thong thong thong song"!

_______________________________

Mon det er behageligt at få spulet sine brystvorter så hårdt? Jeg mener, strålen må da være rimelig koncentreret når det kun er forlygterne der er våde.  

Hmm... nej, det kommer da ikke indefra vel!?!

Det er ligesom den t-shirt ødelægger hele ideen med wet t-shirt konkurrencer!

 

Wozniacki naked

 Tirsdag d.15 September 2009 | Niels | Smagsdommeri
Øv så blev Wozniacki sgu naked (eller hvordan det nu staves! Måske er det "nakket") i finalen... Det gik ellers lige så godt, faktisk så godt at hun er blevet udnævnt til at være den nye Bjarne Riis!!!

Så er det lige at jeg tænker om det er et kompliment at sammenligne den lille søde pige med en skaldet, frådende og EPObefængt mandlig cykelrytter!

Faktisk kunne jeg bedre forestille mig, i disse dage hvor kvindetennis er kommet frem i lyset, at der foran skærmen sidder klamme skaldede frådede mænd og nyder de stønnende små piger med lidt for korte blafrende kjoler!?

Ikke at Caro ikke er en sund pige at kigge på, men er kvindelige tennisspillere generelt ikke de mest overvurdere sexikoner i nyere tid?? Her er bl.a. en top 10 over de lækreste og ja der er da et par stykker der er smukke når de tager lidt sminke på og smider tøjet! Men undskyld når en alltime top 10 rummer hele 3 drags (graf og williams) så er der da et eller andet galt er der ikke!?

En pjækkedag med penismisundelse

 Tirsdag d.15 September 2009 | Ikeaboy | Dagens ord
Goddag.

Da jeg børstede mine fine bisser imorges kom jeg til at kontemplereover ordet "slangebøsse" er det et andet ord for en homopenis?

Det siges at kvinder kan lide af "penis-mis-undelse"... Jeg ved ikke med dig, men jeg kan sgu da godt "unde-mis-penis".

SKULK!

GMS = General manegement system

 Søndag d.13 September 2009 | Michael | Everyday life
Jeg har modtaget en GPS idag - Og jeg vil skyndeligt tilføje, til de af jer der velvidende om at GPS er min yndlingsaversion, sidder og godter sig over at jeg måtte knække for kontrollets lænker og underkaste mig forbrugskulturens puritanske materialisme - Jeg har fået den forærende... Det er jeg glad for og tak for det, velbekom, iligemåde, det var så lidt og alt det der... Jeg ved nemlig at min kære.. viv godt kunne finde på bare at gå ud og købe en lige pludseligt og helt spontant, hvilket vi ikke er sikre på vi bryder os om....

Hjemme ved mig kan vi ikke lide ting, fordi vi ikke ejer ting, men ting ender med at eje os. Ting kommer til at bestemme over os. En GPS ligger bestemt heller ikke skjul på det, den bralrer løs og vil fortælle mig hvilken vej jeg skal køre...

Tillad mig at invitere dig en tur ned at memory lane - hukommelsens aveny, om jeg må.

BILEN - I sin oprindelses tid kaldet automobilet - Beregnet på at give mennesket den ultimative frihed, bevægelsesfrihed uden grænser, ligepånær vejene naturlich. Datidens menneske synes det var en pissefancy opfindelse og de købte alle et automobil. Det der skete nu var at de bare holdt i nakken af hinanden - Det vi idag har givet navnet = kø!

Så nu holder vi og er pissefrie i en milelang kø, på en vej der ikke er bred nok til at vende på i en bil med en kabine (se også: blikcelle) på .. bob bob godt og vel 4 kubikmeter... Med en bedrevidende kvindestemme i et lille apparat som er ca 100% bedre til at finde vej end vi (mænd) er.

Tillægsviden: Vidste du forresten at det gør det sværere/umuligt, at få synet din bil hvis du får sat et sikkerhedsbur i??

NÅ, men nu har jeg en GPS og nu savner jeg bare at vide, hvornår jeg skal æde, skide og sove. Måske kan jeg installere en applikation på min nye Iphone (sagde manden som ikke vil ha ting)....

Nå men det er sgu da lækkert med GPS: ikke mere fjollen rundt på ukendte veje, endnu mindre tankevirksomhed mens jeg køre bil....

NÅ MEN VI SES PÅ VEJENE

Custom house bar, here I come

 Lørdag d.12 September 2009 | Michael | Den digitale verden


Mon det er en viral-video som skal trække turister til Danmark? Mon det er produktplacement for babyer? Hvilket mærke er babyen? Hvor ligger Custom house bar? Hun har en ualmindeligt lækker stemme, er I enige?

Og 1. 2. 3. DEBAT:

Hovedkuld

 Mandag d.7 September 2009 | Niels | Sexuelle eskapader
hmm... et kuld af hoveder!

Nææ jeg har lige fået et nyt kuld af små hoveder, de er så søde når de triller. De har ikke lært at halse rundt endnu! Med øjne på stilke og næsen i sky...

Hvordan mon man får et hovedkuld? ...facial cumshot?

arh ok - det er altså bare fordi at jeg synes at sygo har taget en lidt for seriøs drejning. 

Spise?

 Søndag d.6 September 2009 | Michael | Er du min far - Se også: lookalike
spise hudorm

Det ligner en hudorm, men det er smør.

Det giver pludselig mere mening, når man siger: du bliver hvad du spiser.

ill take you to da candyshop

 Torsdag d.3 September 2009 | Michael | Tanker om livet
Hvis man nu går til prostitueret og køber en guffer, kan man så kalde hendes forretning for en slikbutik? Og hende for slikmutter?Ovenstående er The Dan band med covernummeret Candyshop originalt 50 cent - Nummeret er også set i filmen "the hangover" SE DEN.

Praktikant

 Torsdag d.3 September 2009 | Michael | Everyday life
For noget tid siden skrev jeg et indlæg under seudonymet mormor.... Ja, det var mig.

Nu spørger du nok dig selv hvad jeg ellers går og finder på?

I den virksomhed hvor jeg glæder mig over de daglige udfordringer er der nu kommet en praktikant, og gud ved at det er en tynd kop tis jeg skriver i øjeblikket, så jeg tænkte at jeg vil sætte praktikanten til det, imellem han henter kaffe ().

Hvis I vil vide noget om mit liv, så har jeg haft en fantastisk dag, jeg har lavet et rollupbanner og talt forretning over middagsbordet med KP... Så har jeg fundet ud af at jeg synes at Ingrid er et mega grumt navn.... INGrid... Ka Ingrid, ka Ingrid, ka Ingrid rid gallop - LAAAAAH laaah laaah LAH laaaaah...

Jeg har også spist en hel pose kanelgifler til aftensmad og drukket tre krus kaffe(jeg er alene hjemme).

Nu står det på at lave et designudkast på et website og dernæst hjem og rydde op.

Er det godt eller skidt at rydde OP, hvis nu tingene skal NED i kasser?

Jeg er også blevet klippet idag.

Det kunne jeg godt li.

Nu hører jeg The streets, fra den harddisk jeg har beslaglagt fra praktikanten.

Imorgen vil jeg tvinge praktikanten til at skrive mit indlæg som jeg dikterer.

I overmorgen vil jeg skrive mit første indlæg med min diller - Det er nemlig lørdag og der kommer min kollega ikke......

I troede vel ikke jeg ville bruge mit eget tastatur?

Dagens råd 1: Lugt ved lejlighed til dit tastatur.

Dagens råd 2: Ved lejlighed, spørg dig selv, HVEM SIGER DET?

Foreksempel: Du tænker, jeg gad godt spille squash - Efter det tænker du måske, jeg kan jo ikke finde ud af at spille squash... Lige der spørger du dig selv: HVEM SIGER DET?

Eller det kunne også være at du tænkte: Jeg er grim. STOP - Så spørger du digselv: HVEM SIGER DET?

Jeg synes ikke du skal tale grimt om digselv, for jeg kan godt lide dig.

Der kommer ikke gode ting ud af at tænke grimme tanker.

Tit så drejer det sig om selvprogrammerede grænser og selvlimitering. Så spørg digselv om den måde du tænker på er selvbefriende eller selvlimitering...

Og husk at når du læser´tilfældige blogs på nettet, så spørg digselv: Hvem siger det?

it snot mug

 Onsdag d.2 September 2009 | Niels | Jeg spørger bare
Da jeg tidligere i dag gravede en ordenlig en ud af næsen, rullede den sammen og flickede den ud i luften, kom jeg til at tænke på om snot mugner hvis det ligger længe nok... (ligesom alle andre madvarer) 

joke sensasian

 Tirsdag d.1 September 2009 | Niels | Er det bare mig eller...
Så så man lige en kineser lave en sjov joke! Jeg (asiat/neger/verdensmenneske) snakkede med en kineser der på et tidspunkt spurgte mig: "Har jeg ikke set dig før"!

Mon kinesere hjemme i Kina går og siger "Har jeg ikke set dig før" hele tiden - For de ligner jo allesammen hinanden!

Svend Bent Gurli Find Holger er forsvundet i rød/hvid stribet trøje, blå bukser og mærkelig tophue land, prøv at se om du kan finde ham min ven...! 

Jeg kræver forbud mod at sige "det er relativt"! Alt er relativt, derfor er brugen af sætningen "det er relativt" overflødig!   

Alle indlæg
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Tanker om livet (284)
Den digitale verden (44)
Waste of time (157)
Everyday life (247)
Film og tv (75)
Fiktion (44)
Corporate (14)
Spørg Sygo (17)
Gæstebloggere (8)
The book (5)
Problemknuser (23)
Den gode idé (17)
Sexuelle eskapader (47)
Politik (14)
Smagsdommeri (36)
Jeg spørger bare (39)
Dagens ord (43)
Er du min far - Se også: lookalike (8)
Er det bare mig eller... (34)
Kender du det... (17)
Så så man lige mig... (24)
Jeg tegner og fortæller (8)
Selvafvikling (9)
3 trin (1)
Januar 2011 (2)
December 2010 (10)
November 2010 (1)
Oktober 2010 (10)
September 2010 (14)
August 2010 (11)
Juni 2010 (1)
Maj 2010 (1)
April 2010 (3)
Marts 2010 (1)
Januar 2010 (4)
December 2009 (13)
November 2009 (12)
Oktober 2009 (21)
September 2009 (21)
August 2009 (25)
Juli 2009 (30)
Juni 2009 (32)
Maj 2009 (35)
April 2009 (31)
Marts 2009 (24)
Februar 2009 (30)
Januar 2009 (40)
December 2008 (26)
November 2008 (36)
Oktober 2008 (36)
September 2008 (29)
August 2008 (27)
Juli 2008 (19)
Juni 2008 (37)
Maj 2008 (22)
April 2008 (22)
Marts 2008 (29)
Februar 2008 (43)
Januar 2008 (43)
December 2007 (21)
November 2007 (28)
Oktober 2007 (40)
September 2007 (17)
August 2007 (27)
Juli 2007 (34)
Juni 2007 (34)
Maj 2007 (24)
April 2007 (21)
Marts 2007 (21)
Februar 2007 (21)
Januar 2007 (33)
December 2006 (19)
November 2006 (22)
Oktober 2006 (19)
September 2006 (23)
August 2006 (29)
Juli 2006 (33)
Juni 2006 (8)