Det bøz

 Fredag d.31 August 2007 | Niels | Waste of time
Jeg har gjort det, jeg har fundet verdens aller mest bøssede ord!

Changere

Altså I ved når man skal beskrive nogen farver der gradierer over i hinanden! Det er endnu mere bøz end ethvert andet ord der indeholder et z...

Det er et ord der fra nu af er slettet fra mit vokabulatorium

That shit is so gay, fucking 80's style

Re. Lykke lig

 Tirsdag d.28 August 2007 | Michael | Waste of time
Spørgsmål:

Er det godt eller skidt, at lede efter Lykke, hvis man har Helle.

Svar:

Det kommer an på om Helle er Lykkelig. Man skal jo ikke gå over floden efter vand, med mindre Nikolas bro er med.

Vejen til lykke

 Tirsdag d.28 August 2007 | Michael | Tanker om livet
Hvis penge var kærlighed, så var jeg Bill Gates.

Der findes nok ligeså mange definitioner på lykke, som der findes mennesker. Det er en faktor der gør det nærmest umuligt at finde den universelle sandhed.

Deraf kan jeg konkludere at det måske er mere interessant at kigge på mentale værktøjer til at ændre sindstilstand. Det er jo inde i skallen det hele foregår.

"Fem positive" er fem gode grunde til at blive et lykkeligere menneske.

Det er helt simpelt: Når du går i seng, tager du et stykke papir og en pen og grifler fem gode ting ned, som du har oplevet i løbet af dagen. Fem positive oplevelser. Papiret arkiverer du som du lyster, men smid det ikke væk.

Det tvinger hjernen til at fokusere positivt inden du skal sove, jeg behøver vel ikke fremhæve fordelen? Positive tanker virker som synergiske ringe i sindet og du vil langsomt fokusere mere på positive hændelser end negative.

På dage hvor det hele bare er lidt gråt kan man med fordel finde sine gamle lapper frem og tage en tur ned af positivitetens "memory lane".

Når jeg har fundet mine egne sedler som er arkiveret under diverse (rodehoved), har det altid fremkaldt en virkelig god følelse.

Skriv alt mellem himmel og jord, kun din fantasi sætter grænser for hvad du kan grave frem af positive minder.

Prøv det i en uges tid

Det virker!

Med venlig hilsen


dalai Michael

Ps. jeg tror det er Sonny der indtroducerede ideen for mig. RESPECT!

Du lugter af lort!

 Mandag d.27 August 2007 | Niels | Everyday life
Næ hov jeg undskylder ydmygt mange gange, det var på ingen måde med vanilje og jeg skal da gøre mit yderste for at det ikke sker igen. Jeg må da fuldt ud påtage mig ansvaret for ikke at have indtaget min daglige dosis af potpourri bestående af lige dele roser og lavendel, hvorfor min afføring vist nok kom til at lugte lidt af lort!

Hver gang jeg har været ude på dasset kommer den samme kommentar gang på gang på gang: "Arjh altså hvor du lugter af lort det er da helt vildt ulækkert." Jeg forstår ikke hvorfor jeg skal være en undskyldning for mig selv hver gang jeg kommer ud!? Surprise surprise der er altså en grund til at det lugter af lort... det er altså det der er kommet ud!

Jeg mener bare, it's a fact, lort lugter af lort og det er ikke så rar en dunst. Hvorfor? behøver man at få det konstateret hver gang?

Kan jeg ikke bare undskylde én gang for alle? UNDSKYLD at mit lort lugter af lort. (...og undskyld jeg skider så meget!)

Pædagoger lugter ud af munden

 Mandag d.27 August 2007 | Michael | Waste of time

Engang vidste jeg ikke hvad en blog var?

Engang var der en der sagde: “Luk munden, dit tandkød fiser” til mig. I dag ved jeg godt at tandkød ikke kan fise. Tandkød har ikke engang en ringmuskel, til trods for at man godt kan lugte af numse ud af munden. (Nogen ville måske finde det dobbelt seksuelt med ringmuskler i mundhulen).

Udtrykket “Luk røven”, ville selvfølgelig giver meget mere mening, set i det lys.

Og nu når vi snakker røv!

Jeg har for nylig været arbejdsmæssigt tilknyttet en skole. Børn kalder hinanden en hjertens masse mærkelige ting. Men det sjoveste er dog pædagogernes reaktion på et ord som bøsse. “Hvis I skal lege røvere og soldater herinde, så er det udenfor!!” Vi vil ikke ha voldsomme lege indenfor.

Bøsse er et ret abstrakt begreb når man er 7 og gør mindst ligeså ondt, som at få at vide at “man er fundet på en losseplads“, på trods af at man ikke ved hvad termet betyder. Men jeg har en anledning til at tro, at det kan have noget med de voksnes reaktion at gøre:

Gi mig det lego, Anton din fuggin bøsse!!” - Anton bryder ud i tårevædet sympatiklynk: “Waaaaaaaaaaaah ”….. Pædagogen kommer farende, så kaffen er lige ved at skvulpe over, de har nemlig lært at børn som vræler har brug for omsorg (Se: 1. Års pensum): “BRIAN, DET ER IKKE RART AT BLIVE KALDT! DE ORD VIL VI IKKE HØRE.”

Tager man nu sine Giraf briller på og flyver op i en pædagogisk helikopter, for ligesom at se det hele fra oven, så er bøsse jo ikke et skældsord. Det ville da være forstyrrende hvis Brian nu havde kaldt Anton en led-bæskubbende-Anders-Fogh-look-alike-goldenshower-elskende-abelort eller luder. Vi lærer i stedet ungerne at bøsse, det er noget fy. Og hvis Lille Anton nu er “anderledes”, så lærer han faktisk at det ikke er ok. Og hvis nu Brian troede, at Bøsse er et grimt ord, er han lige blevet bekræftet noget så grusomt i det.

Og er lille Line egentlig ikke en luder når hun sælger sig selv til doktorleg, for en figenstang?

Og hvis børn aldrig lærer at Bøsser er andet end noget man skyder skurke med, så er det jo ligefrem sejt at være en bøsse. “day, day - du død!!” Men det kan da godt være at ungerne studser over at mændende i de fantastiske fem er lidt mor artige!!

Pædagog er nok efter min mening det mest selvmodsigende fag der findes. Tænk på kvindefrigørelsen, ikke et ondt ord om ligestilling og kvinder på arbejdsmarkedet. Men jeg vil vædde med at mange af de kvinder som var med i paraderne er nogen gamle pædagoger nu.

Og hvor fanden er det pædagogiske i at efterlade ens egne børn for at tage ud og nurse om andres børn - det lugter sgu da lidt af omsorgssvigt i mine sko. Normeringen er i hvert fald bedre hvis man bliver hjemme ved sine egne forsnottede unger. Det er lidt ligesom at være vægt-konsulent og veje 350+. Det er da ikke særligt betrykkende at de vil øve sig på mine børn når de efterlader deres egne kid derhjemme, vel.

Efter min mening er playstation 2 den dygtigste pædagog på markedet idag.

Nogen vil mene at jeg stadig ikke ved hvad en blog er, til jer vil jeg sige: “kys mit fisende tandkød, mojerfuggas!”

Peace out.

Skideren

 Søndag d.26 August 2007 | Michael | Everyday life
Her den anden dag gik det op for mig at jeg faktisk skal være mentalt forberedt for at gå på toilet. Jeg gik derud for at tisse, men da jeg satte mig kunne jeg mærke en trykken for tarmen.... Men jeg var bare ikke klar til at skide, ikke forberedt.

Der er visse ritualer og forberedelses manøvre der skal udføres, det basale skal være iorden... Der er papir der skal lægges i kummen så det ikke sprøjter for vildt, det helt rigtige læsestof skal være på plads, det skal være det rigtige øjeblik.

Men så hygger jeg til gengæld også igennem. Jeg tog endda mig selv i at fløjte national melodien ganske lystigt en dag. (bemærk: med munden)

Sygo fest

 Torsdag d.23 August 2007 | Sygo | Everyday life
Sygos nye bedste ven Carl-Mar har sendt en invitation til hans sommerfest d.1. September. Alle er velkomne, tag et kig på invitationen herunder...

Invitation til Carl-Mars sommerfest

Selvfedme

 Tirsdag d.21 August 2007 | Michael | Den digitale verden
Der er mange funktioner på sygo, som vores kære læsere måske overser.

Tag en kigger i højre side.

Føl jer velkomne til at komme med de rådneste comments, hvis det er ok nogen steder, så er det her!

Sidebonus: Prøv at søge på "farfar" i søgefeltet og se guldkornene fra min genpøl pible op af den sorte muld!!.

Later morfuggas

shit

Pik er Gud

 Fredag d.17 August 2007 | Sygo | Everyday life
Vi har tidligere sagt her på sygo at vi ikke skal til at være politiske, men det bliver vi altså nødt til nu! Der er kommet en spiller der ikke kan ignoreres en spiller der i den grad formår at provokere og på samme tid gøre politik både sjovt og spændende. Carl-Mar Møller er helt i sygo ånden, derfor bliver vi nødt til at hylde ham.

Vi har været i kontakt med Carl-Mar himself og han er helt igennem en fin fyr, vi har tilmed fået en masse spændende ting fra ham som vi meget gerne vil vise frem her på Sygo...

Som I nok ved er Carl-Mar gået ind i politik så her, til at starte med, får I muligheden for at sætte jer ind i hans politik ved at læse hans mærkesager, det kan downloades i .doc format herunder. Uddrag fra mærkesagerne er bl.a.

5. Flygtninge flytter direkte fra asylcenter ud i en Getto, hvor de kan få opbakning og støtte fra andre. Indvandre får mere støtte og tryghed i en Getto, end i en lejlighed blandt danskere.

13. 2 timers teater og drama hver uge i folkeskolen, så børnene bliver mere frie og ikke i samme omfang behøver, at tage hårde stoffer eller bliver alkoholikere for at føle sig frie.
De unge ved ikke at man kan få hjernesygdomme af at misbruge kokain og speed. De unge tror stadigvæk, at det ikke er farligere end alkohol.

26. Straffearbejde i skoven til dem der er voldelige overfor andre.

HENT ALLE MÆRKESAGERNE HER - Carl-mars.doc

Sweden revisited

 Fredag d.17 August 2007 | Niels | Everyday life
Tilbage igen fra en lystig tur i Sverige. Man lærer noget nyt hver gang om denne samling af Danske rejects og en ting fik vi slået fast med syv favn søm denne gang: svenskere kan ikke drikke øl!

Nogen gange er det dog ikke fordi de ikke kan holde til det, men fordi lovgivningen og nattens guder afholder dem fra det.

Svenskerturen med drengene var delt op i primat og city, dette er city historien. Stockholm city 5 berusede danske drenge havde allerede drukket deres medbragte danske øl og tilbage var sprutten og de svenske lettöl på 3,5%. På et tidspunkt sidder vi udenfor og afprøver vores svensk og kommer til at snakke med en svensk fyr, han kommer med op og drikker lidt sprut. Da vi senere vil videre i byen er han blevet så fuld (og skæv!?) at han han ikke vil/kan gå. Nå men han bliver mere eller mindre slæbt ned fra 2. sal og vi forsætter mod nattelivet.

Her støder vi så første gang på nattens guder! Dørmændene...! I DK er dørmændene halvstore/fede mænd I cowboybukser og på en god dag en laset skjorte, med et navneskilt hvor der står "Guffi". De kan løbe ca. 6 km/t. men rammer med noget der føles som 60. I Sverige er det velsoignerede og respektable mænd I pænt sort tøj og med et skilt hvor der står "kontrollör".

Desværre er det sådan at de ofte står med en gæsteliste og ser vigtige ud. Ligemeget om der er kø eller ej så kan man altid, hvis man kender dørmanden, bare gå op og give ham en krammer og så gå ind. Nå ja hvis man ikke kender dørmanden men bare er lækker (virker åbenbart kun hvis man er kvinde) så er det også bare foran. Det værste er at folk i køen bare accepterer det som det er.
Det aller aller værste er dog at hvis du er stiv så kan du ikke komme ind!? Jeg kom self ind, men et par af de andre drenge gjorde ikke fordi guden i døren mente de var for fulde. I DK er det jo sådan at hvis man stadig kan stå så er det en potentiel kunde i baren...
Klokken blev efterhånden 2 og vi begav os videre, men nej, efter kl. 2 er barene lukket over det hele! Så guderne var helt i sky da de gjorde det de var bedst til, afviste fulde danske drenge...

Synd for sveriges natteliv at det er dørmændene der regerer! Det er ellers en god by propfuldt af mennesker alle steder, med dejlige damer der efterlever tidens trend, alt for korte kjoler...

Agurketiiid

 Torsdag d.16 August 2007 | Michael | Waste of time
Jeg har lige fundet ud af at agurketid er perioden i sommeren, når alle holder fri og aviserne ikke har noget at skrive om!!

Og det er lige gået op for mig hvor utroligt malplaceret det har været hver gang jeg hentydende har vippet med øjenbrynene, når nogen i intellektuelle samtaler har talt om agurketid... "Nååå jah, agurketid jajaja høhø, så kan hun lære det, hvis du forstår såen en lille een?."

Nu med BRYSTER!!

 Torsdag d.16 August 2007 | Michael | Everyday life
Er det godt eller skidt at ha vorter, hvis det er på brysterne?

(Snak med Spiegelhauer stemme inde i hovedet, når du læser det næste... Joow, du ved godt hvem, ham fra operation X)

"Det siges at pigerne får større og større bryster. Men er det mon brysterne der bliver større og større, eller er det mon BHérne der bliver mindre og mindre? Vi har opsøgt en dansk BH producent, som får leveret store mængder stoffer lige til døren. En insider udtaler, at der bliver mindre og mindre imellem skålene. Det er i sandhed en lyssky affære."

(Det værste ved at tale med Spiegelhauer stemme er at han er så svær at slippe af med igen... Og yderst insisterende når man forsøger at skubbe ham ud.. "Du skubber mig, har du altid brugt magt anvendelse eller er det kun overfor opsøgende journalister?" Det er da mit hoved, jeg må vel tænke hvad jeg vil? "Vil det sige at du har noget at skjule" NEJ! "Er det rigtigt at du engang har fantaseret om en kassedame fra Aldi?" Spiegelhauer stemme, STOP!!)

Brystvorte? Hvis alle vorter bare var ligeså charmerende som brystvorter, ville det ikke være træls at ha vorter, altså afhængigt af antallet. Tjow det kan da egentlig godt være at det var rimelig træls at ha en patvorte på kinden.. specielt hvis den kunne blive stiv, når man blev opstemt.

Hmm ja! bryster.... Og husk! Små bryster er bare ligesom tomatkoncentrat....... Mere, øhm koncentrerede, eller?!?!

Moist!

CD

 Torsdag d.16 August 2007 | Michael | Everyday life
Jeg er ved at hænge alle mine cder op på væggen med klæbende velcro. Jeg har hængt tre op ind til videre. Yasmina var en smule modvillig, men jeg insisterede.

Med venlig hilsen

Michael

Bong mæ?

Nedtur

 Tirsdag d.14 August 2007 | Michael | Waste of time
Jeg skrev et herrefed indlæg idag.... Detalje at jeg så glemte at "backe up", så jeg slettede ved en fejl lortet. Det er ellers det første semi-alvorlige indlæg jeg har skrevet i mands minde.

Nå men I ville have grint meget og måske ville det ha ændret verden..... Men whut the føk.

Essensen var: Hvorfor er reklamebranchen så lukrativ?

Crowdcontrol, var svaret... Han stirrede fokuseret på sin negl med et skelende øje og bed lidenskabeligt i den, mens han rokkede frem og tilbage i den tunge læderstol.

Øhm og som Farfar altis sagde: Kvinden er en besynderlig skabning. En gang skabt og skaber sig stadig! Husk min dreng, tis er sterilt, men det betyder ikke at det smager af æblejuice.

Vejret

 Mandag d.13 August 2007 | Michael | Tanker om livet
Jeg har observeret at varmt vejr får (specielt mænd i nickers og flipflops) til at slentre. Bliver luften tykkere når det er hedt? Nogen forklar mig det fænomen.

Så har jeg lagt mærke til at det sjældent støvregner i film, faktisk har jeg aldrig set det. Mystisk, specielt nu hvor støvregn faktisk er noget nær det mest irriterende fænomen overhovedet. Det er enten eller i hollywood. I hollywood, er det følelserne der styre vejret, har I tænkt over det. Helten har nedtur, det regner. Helten vinder over skurken til sidst, og rider mod den sprødeste solnedgang. Det er jo ikke sådan at Leonardo Decaprio ligger og kysser en lækker sild (ikke fisken!) på "the beach" OG SWOOOOOSH tzunami, vel.

Nææææ, I hollywood er det følelserne der styrer vejret. Prøv å tænk hvis det var sådan i virkeligheden.... Gad vide hvilket vejr vi ville ha i DK.

Jeg tror jeg vil lave en film om støvregn!

Som farfar altis sagde: Meget vand i kort tid gør dig våd, lidt vand i lang tid, gør dig vanvittig!! SKAAAAAAB!

Grafioso

 Torsdag d.9 August 2007 | Michael | Corporate
Hvad er Grafioso? (Sammentrækning af Grafisk & mafioso - Navnet skal appelere til folks fantasi og starte en lille film i deres bevidsthed.)

Niels & jeg har stiftet et webbureau - som mange af jer ved, eller har gættet, hedder vores firma Grafioso.

Vi hengiver os nu fuld tid til vores lille hjertebarn, derfor lidt PR mediespin her på sygo.

Læs mere om grafioso på www.grafioso.dk og se referencer.

Eller følg vores historie på http://blog.grafioso.dk

Or you can kiss our aces!

Pressemateriale

 Onsdag d.8 August 2007 | Niels | Everyday life
Hvem er den idiot der har opfundet hvidløgspresseren? Eller rettere hvem er de idioter der betaler for det lort, så der overhovedet findes et marked for et sådan aggregat?

Tja nu ligger landet jo sådan at jeg selv har en i min husholdning men, in my defence, det er altså kones. Jeg mener bare hvor lang tid tager det at presse kontra at hakke et hvidløg? Man har oftest alligevel fat i kniven for at få "skrællen" af hvidløget, men istedet for at forsætte med kniven skal man i skuffen for at finde presseren for at gøre arbejdet færdigt. Arh men det er for at mine fingre ikke skal lugte af hvidløg!? Hold nu kæft tudefjæs, hvordan får du hvidløget op i presseren, tager du plastichandsker på eller balancerer du nænsomt løget på kniven?? ...og hvad gør en lugtefinger fra eller til når du alligevel kommer til at stinke af hvidløg ud af munden!
Det værste af det hele har jeg ikke engang skrevet om endnu...! Har I prøvet at vaske en op? Det tager jo ½ time og for det ikke er nok skal man alligevel have fat i endnu et specialværktøj for at presse, et halvt hvidløg der blev til overs, den anden vej. Mindsanten om man ikke alligevel skal ind og rode med en finger eller en kniv for at hjælpe resterne (Læs: helt fint hvidløg, som presseren ikke kunne presse!) helt ud.

Derfor stinker hvidløgspressere! (Bogstaveligt talt/skrevet!)

...og hvem er den markedsførings handicappede idiot der har opfundet kartoffelskrælleren? Ikke at der er noget i vejen med den sådan rent funktionsmæssigt, men hvorfor har man valgt at begrænse dens egenskaber til kun at omfatte kartofler? Er den for fin til gulerødder?

Ok Doc

 Onsdag d.8 August 2007 | Michael | Everyday life
Duuuut, duuuuut, duuuuut...

- Det er lægehuset.

- Ja det er Michael Andersen, jeg var nede og få taget en blodprøve for 14 dage siden.. En hiv test.

- Ja, dit cpr nr?

Efter noget ventetid.

- Ja, resultatet var negativt!!

???

Ja, altså jeg havde ikke Hiv, det synes jeg da egentligt er meget positivt? Nu skal jeg ned og tisse i et reagensglas imorgen.

 

Er det godt eller skidt at have åresprængninger, hvis man er demolitionsexpert. Det ku da godt være at det er med til at øge troværdigheden... Grrrrr POP a vain.

Hængepatter

 Tirsdag d.7 August 2007 | Michael | Tanker om livet
er der ikke noget der hedder. Fra nu af hedder de:

Slanke bryster (hele vejen ned)
Der er to!! Og de er i det mindste lige lange.
Hvis mine bryster var en madpakke, var mine baguettes.

Det er ikke trøst, blot konstatering.

Små patter

 Tirsdag d.7 August 2007 | Michael | Tanker om livet
Findes ikke mere! Fra nu af hedder de:

-Bryster som ikke giver anledning til rygsmerter.
-Bryster med mindre hang til hæng.
-Bryster med mindre belæg for strækmærker, som for øvrigt fra nu af kaldes  tigerstriber!

Desuden følger fordelene ved små fordele: Mindre bryst, flere nerver fordelt på mindre plads, mindre at få kræft i, nemmere at mase sig igennem små sprækker. Det hedder ikke mine bryster er bitte, det hedder: Hvis bryster var et land, var mine luxemborg.

Og tøser, forlygter er fine, men alle køre alligevel med dioder nu!


 

Caroline Flemming

 Tirsdag d.7 August 2007 | Michael | Film og tv
Hvorfor er verden vred på min yndlings baronesse ligeplusli?

LAD HENDE VÆRE! Jantelovs-røvhuller og indavlede komtesser og adelige klamhedskællinger. Hvorfor skal hun ikke ha lov at være dekadent? Hun har både stilen, udseendet og råd til det.

OG HUN ER NØJAGTIG LISSOM OS ANDRE, LAVET AF KØJ, BLOJ SAMT FERRARIER & DIJAMANDER SELVSAGT.

bedaarende vidunderlige helt almindelige caroline flemming

Hurtig Sult

 Mandag d.6 August 2007 | Michael | Everyday life
Så blev jeg et offer for min egen sult.

Jeg var afsted på "roadtrip" med drengene (www.lebeat.dk) til Juelsminde. Vi skal spille et arrangement på små 10½ time. Da vi har pakket bilen og skal hjemad, har jeg smidt både min telefon og min kortholder væk!

Jeg backtracker i min hukommelse og finder frem til at jeg har lagt min telefon i en flightcase der står inderst i traileren. Og mit etui, kan jeg ikke huske at ha set siden Mcdonalds. Fordømte måge.

To ubesvarede opkald fra en ukendt telefon vidner om at der muligvis er nogen der har fundet mine ting. Og rigtigt nok får jeg fat på Kirtsen og Mogens som har fundet mine ting i lettere overkørt tilstand. Den rare mand har smidt mine ting i en konvolut og sendt det til mig. Jeg takker tusinde gange.

Dankort

 Lørdag d.4 August 2007 | Michael | Everyday life
Jyskebank har lanceret et helt fantastisk koncept, lige i tidens ånd.

Design dit eget dankort! Wiiiihuuuuu, den er jeg fandme med på.

Det viser sig at der er visse restriktioner, såsom ingen logos, ansigter og anstødelige ting, hvilket lissom indskrænkede min kreativitet en hel del. Nå men op på hesten kom jeg og fik lagt et billede op men intet dankort kom!!

Jeg var ellers genial...

ild, fire, dankort, design

Ovenstående var mit bidrag til mit dankort, som blev afvist på paragraffen: letgenkendelige ansigter og mennesker.

Jeg gad godt vide hvilken vrangsforrestillende, lallende idiot de har til at sidde og bedømme det?
.......
Gys nu kan jeg også se ansigterne!!!!

Nu prøver jeg lykken med:

michael, grafik, vektor, huskadressen, dankort

Kryds fingre!

Gen(erende)-udsendelser

 Fredag d.3 August 2007 | Niels | Film og tv
Sommeren er tradition for lige at samle op på alt hvad man ikke lige fik set i tv i løbet af året. Alt bliver genudsendt op til flere gange og meget kan man sige, men nogen gange er det da ok at se noget igen, eller se et afsnit man ikke fik set...
Men for helvede det der zulu djævleræs har vi da vist set rigeligt nu ik? Det blev sendt lige op til sommeren og så kommer genudsendelserne lige efter igen og igen og...

Og så er der filmene på tv3 og 3+!? Iaften kommer storfilmen som vi bare bliver nødt til at sende 30 gange om året - SPEED. ( En kvinde der kører - den ultimative katastrofefilm ) En katastrofefilm på så mange planer.

Dette er starten på registreringen af hvor mange TV3 og TV3+ vælger at sende de tre film jeg mener er allermest overeksponeret Speed, Die Hard 3 og Armageddon, på et år.
Speed(1) - Die Hard 3 (0) - Armageddon (0) = 1
Jeg gætter på at de bliver vist ca. 4 gange hver på et år og altså 12 gange ialt!?
Har du et gæt? eller et 3 kløver der kan slå mit?

SULT

 Fredag d.3 August 2007 | Michael | Tanker om livet
Gør de mærkeligste ting ved menneskets perception.

Sult tilsidesætter ex. afskyen ved at se en meget behåret mand køre den dej man senere skal flosse tænder med over sine svedige arme.

Med sultne briller ligner en menu fra MCdonalds pludsleigt et fotogent festmåltid. Og man kysser de frysetørrede løg som var de lavet af det fineste trøffel. Man kan ikke engang se at de afdankede salat hænger så slattent at det får spammails om viagra.

Sult uforskammede og nedladende tjenere, pølsemænd og andet godtfolk til de rareste mennesker vi kender, bare de putter mad i vores mund.

Men sult er også en nyttig ting. Sult har i sin tid gjort at man har fundet ud af at vi kan spise mange mærkelige ting. Fisk (er der nok ikke nogen der har kigget på eller lugtet til og tænkt, UHMMMM), Rodfrugter? (Nogen har tænkt, hvad er det for noget knoldet jord, jeg putter det sgu i munden), Mælk, har en eller anden syg stenaldermand fanget en ged og malket den for at ydmyge den foran dens venner, Æg (Namme nam, det ligner, men smager slet ikke som snot), Fugle (Så kan man jo altid stange tænder med deres fjer), Dyr/kød (De bider os, vi bider tilbage).

Det sygeste er dog den mageligheds industrialisering der er sket igennem tiden. Nu kan vores mad ikke engang løbe væk fra os, vi får ingen motion. Vi behøver ikke se vores mad i øjnene. Vi ved ikke engang om den muskel vi spiser kommer fra et dyr.

Snart kommer der vel en pille mod sult.

Jeg må hellere!!

 Onsdag d.1 August 2007 | Michael | Waste of time
Skrive et indlæg.

Det er værst at ha bind for øjnene når?? -Det er brugt!

Der findes mange forskellige typer indlæg: Sko-indlæg, trusse-indlæg (til damer der har problemer med at grine, har set reklamen), avis-indlæg, bh-indlæg og man kan blive ved, men find selv på flere!!

Nogen putter trusse indlæg under armene for ikke at svede igennem. Det er måske værd at overveje, eftersom jeg lider af sved-inkontinens... Fnis - swooooosh ud under armene!

Jeg drikker rigtig meget kaffe i øjeblikket. Kold, varm, sort, thetynd, jeg er ligeglad. Kaffe kaffe kaf kaf kaf. Når jeg slår øjnene op tænker jeg på kaffe, når jeg lukker øjnene i tænker jeg på at jeg skal huske kaffen, når jeg slår øjnene op.

Jeg er begyndt at høre Dire straits, det er ikke det værste der kan ske. Det ville for eksempel være værre at blive bidt af samlermani for rav eller udstoppede dyr.

Jeg var i zoo i Ålborg forleden. For mange dyr, for lidt plads er vist det der er at sige til den sag.

Jeg talte i telefon med en mand idag der fortalte mig at han yndede at køre til Tyskland om Torsdagen og køre i rutschebane. Men kun når der var gråvejr, for så blev tyskerne hjemme. Tillægsviden: han havde årskort.

Der sidder tre damer i hver deres bil. Den første i en berlingo, den næste i en golf og den sidste i en porsce. Hvem af dem er gift?

- Hende med vielsesringen på.

ER´d godt eller skidt at være gudfar, hvis man er muhammedaner?

ER´d godt eller skidt at græde over spildt mælk, hvis man ikke har salt til et æg?

 

Tour de France

 Onsdag d.1 August 2007 | Niels | Everyday life
En hel tour uden at skrive noget om doping! Jeg må have pænt travlt...

Jeg læste lige en artikel på tv2:
- "...Det er et klart problem for cykelsporten med alle disse rygter. Samtidig bør der reageres meget hurtigere. Rygterne gik næsten et år med Ivan Basso og Jan Ullrich, fr der blev reageret. Jeg tror ikke, at de tre på podiet har været rene," siger Johansen.-
(Nappet fra http://tour.tv2.dk/article.php/id-7755780.html)

Johansen der her udtaler sig er Allan Johansen en professionel rytter for CSC. Jeg synes det er super smart af en cykelrytter at udtale at, rygter er et problem i cykelsporten, for i samme åndedrag at anklage 3 andre ryttere for at være dopet. Et nyt rygte er startet fra en mand der nok ved lidt mere end den normale befolkning

Hvad med Rasmussen?
Jeg synes sgu det er synd for manden der på samme dag røg fra sin absolutte peak i karrieren til den dybeste dal. Det sucks lidt at en mand der er testet negativ noget der ligner 15 gange indenfor 3 uger alligevel skal ryge ud for noget der perifært er en mistanke om doping!?
Men jeg havde nok haft en anden holdning hvis han ikke var dansk!

Det må være nederen at være cykelrytter, de bliver straffet for at være positive

Alle indlæg
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Tanker om livet (284)
Den digitale verden (44)
Waste of time (157)
Everyday life (247)
Film og tv (75)
Fiktion (44)
Corporate (14)
Spørg Sygo (17)
Gæstebloggere (8)
The book (5)
Problemknuser (23)
Den gode idé (17)
Sexuelle eskapader (47)
Politik (14)
Smagsdommeri (36)
Jeg spørger bare (39)
Dagens ord (43)
Er du min far - Se også: lookalike (8)
Er det bare mig eller... (34)
Kender du det... (17)
Så så man lige mig... (24)
Jeg tegner og fortæller (8)
Selvafvikling (9)
3 trin (1)
Januar 2011 (2)
December 2010 (10)
November 2010 (1)
Oktober 2010 (10)
September 2010 (14)
August 2010 (11)
Juni 2010 (1)
Maj 2010 (1)
April 2010 (3)
Marts 2010 (1)
Januar 2010 (4)
December 2009 (13)
November 2009 (12)
Oktober 2009 (21)
September 2009 (21)
August 2009 (25)
Juli 2009 (30)
Juni 2009 (32)
Maj 2009 (35)
April 2009 (31)
Marts 2009 (24)
Februar 2009 (30)
Januar 2009 (40)
December 2008 (26)
November 2008 (36)
Oktober 2008 (36)
September 2008 (29)
August 2008 (27)
Juli 2008 (19)
Juni 2008 (37)
Maj 2008 (22)
April 2008 (22)
Marts 2008 (29)
Februar 2008 (43)
Januar 2008 (43)
December 2007 (21)
November 2007 (28)
Oktober 2007 (40)
September 2007 (17)
August 2007 (27)
Juli 2007 (34)
Juni 2007 (34)
Maj 2007 (24)
April 2007 (21)
Marts 2007 (21)
Februar 2007 (21)
Januar 2007 (33)
December 2006 (19)
November 2006 (22)
Oktober 2006 (19)
September 2006 (23)
August 2006 (29)
Juli 2006 (33)
Juni 2006 (8)