Everyday life in the Ghetto

 Torsdag d.31 August 2006 | Michael | Everyday life
Og så var der dengang, hvor vi (mig og min daværende kæreste) lige var flyttet ind i vores nye lejlighed.

Lidt baggrundsinformation er nødvendigt: 255 lejligheder placeret klods op af hinanden, indsvøbt i beton, en broget samling af vidt forskellige folkefærd, af forskellig social status. Ghetto, kaldes det i nogen sociale lag, jeg kalder det eksotisk belastet...

Nå men min kæreste pige var på vej hjem, og op af trapperne bemærker hun en lille mørk mand hastigt hale ind på hende... Hun bliver naturligvis en smule ængstelig (Qua: mediebilledet og kvarteret). Det gør det ikke bedre at manden, som til stadighed kommer tættere på hende, nu begynder at tiltale hende og siger hun skal vente. PANIK.

Hun er tæt nok på vores dør (2.sal) til at kunne slippe væk og må føle sig sikker nok til at imødekomme hans bud efter hende. Hun vender sig og ser at han har en bærepose i den ene hånd. Den er øjensynlig meget tung og deform. Tanker om itu flænsede kropsdele og blodigt menneskekød må uundgåeligt ha passeret i hendes tanker. Men det er meget naturligt med den stank der til evighed hersker i det dunkle og kvalmt varme opgange. Hver gang man passere en ny dør er der et nyt sanse indtryk der presser sig på. Faktisk er det bedst ikke at have for meget fantasi her og så har jeg ikke engang fortalt om lydende.....

Konsensus: Den lille mørke mand præsenterer sig på dansk, men med en klingende indisk accent. Charmerende krøller på alle endelser med R og meget tydelige D lyde, nøjagtigt som Apu fra Simpsons, bare på dansk. Krishna er hans navn.

Han forklare, at hans fryser er meget lille og at han derfor har nogle frostvarer, som han har fået af en kammerat, der arbejder på et kyllingeri. Kan I li Kulling??!!

Forvirringen breder sig i et lille snævertsynet dansk sind.... Så flink er der bare ikke nogen vildt fremmede mennesker der er, vel? Og så hele tankerækken, fra voldsvoldtægtsoverfald til venlighedsoverfald.

Men her var der så et totalt fremmed menneske, der flyttede mit perspektiv for hvad der var ladsiggørligt i menneskelig interaktion.

Jeg er så glad for den historie og den stopper ikke her.... Hans venlighed vil ingen ende tage, og det bedste er at det er ham der har fat i den lange ende, for han får det hele igen og folk eeeelsker ham.

Hey Michael vil du ikke ha noget vin, snaps, vil du ikke låne min bil..... Du skal bare sige til... Vi kunne alle lære noget af denne hverdagsvismand henne i nummer 19.

Oh ak ve og klage

 Onsdag d.30 August 2006 | Michael | Everyday life
Jeg er syg....

Nu kravler jeg ind i min hule og gemmer mig indtil jeg er mig selv igen.

Nu på dansk

 Mandag d.28 August 2006 | Michael | Tanker om livet
Jeg er tilbage.

Lad mig indledningsvis erklære, at selvom jeg har holdt en lille pause så har sygo været meget nærværende i mit sind. Ligeså straks jeg gik fra tastaturet begyndte ideerne at piple ud af min hjernebark. Faktisk sidder jeg lige nu og skrive med en total maltrakteret finger og jeg har ret høj feber og skal måske dø!!(Se også på kvindesprog: Han er vidst lidt varm den pivskid, han skal være glad for at han ikke skal føde da!!).

Til sagen - Jeg var til et yderst inspirerende foredrag i skolen hvorpå jeg arbejder. Alexander Von Öttinger var foredragsholderens navn. Han talte i korte træk om det at lære og det at formidle. Tese: Man kan ikke lære nogen at tale et sprog! Man lære, at tale et sprog ved at gøre det. Man taler til spædbarnet selvom det ikke fatter en hujende fis. Og noget mirakuløst sker ligeså stille hen af vejen, barnet lærer at tale og glemmer det aldrig igen.

Og dog! Hvad er det der sker med det danske sprog... Hvor er de gode høflige tilsviningingsgloser, som eksempelvis "bevares" blevet af? De er glemt! Og glemt viden er det mest abstrakte at skulle lære.

Tilbaks från sverige

 Mandag d.28 August 2006 | Niels | Everyday life
Indrømmet det er dejligt i sverige, men landet viste sig osse fra sin bedste side da vejret var fremragende i de par dage jeg var afsted.
Men selvom det er et dejligt land betyder det ikke nødvendigvis at det er et land man gider at bo i.

Vi var 4 gutter afsted for at besøge Calle, der på trods af at han er meget berejst i verden, nærmest er indbegrebet af svensk. Hvis man hedder Sven Carl Rickard Åberg så er der vist ingen tvivl om nationalitet (Ingen relation til Alfons!) Det første sted vi boede indfriede alle mine forventninger og fordomme overfor Sverige. Vi parkerede bilen og læssede tingene over i en båd for at sejle et lille stykke ud til et ensomt sommerhus ude i skærgården. Vi lagde til ved en lille bro omgivet af hyttefade og fiskeruser, hvorfra vi kunne kigge op imod huset der lå for enden af en forhindringsbane af sten. En lille gåtur om bagved huset lå et lille firkantet das hvor man kunne skide i et hul. Om dagen kunne man så sejle ud med båden og ligge sig på en lille øde sten ø og sole sig, eller gå på opdagelse i klipperne blandt de mange gedelorte.

Ja sådan er Sverige som jeg altid har lært den at kende fra Bulderby, Lønneberg og villa villakulla.

Min konklusion på Sverige er at det faktisk næsten er ligesom Danmark, godt nok en lettere retardet version, men næsten. Det er tydeligt at vi har ejet landet og at svensken lavede en kæmpe brøler da de brød ud af kalmarunionen. Landet gik i stå dengang de brød ud, der sker ingen udvikling og de gider vist heller ikke gå i skole mere, man kan forstå hvad de skriver men de staver godt nok dårligt. En positiv ting ved Sverige er at damerne er lette at komme i kontakt med, de er meget åbne. Dette tror jeg er en konsekvens af en meget lav befolkningstæthed der oftest fordrer indavl.

Mit råd til Svenskerne er: Sælg halvdelen af Sverige og flyt lidt tættere sammen, så i kan snakke med andre end jeres familie. Drop garnet (ja det lever endnu i bedste velgående!) det kan godt være at det er koldt for ørerne deroppe, men det kan da være at i kan score nogen damer istedet. Spis noget andet end korv eller kötbollar med potatismos, det simpelthen ikke nærende nok. Og sidst men ikke mindst, lav dog noget nyt og informativt fjernsyn til jeres små. Det er klart at børnene bliver retarderet når i ikke har lavet nyt tv i 25 år.

Kunstpause

 Tirsdag d.22 August 2006 | Michael | Everyday life
Michael er gået offline, har revet stikket ud, er gået i kiosken, er gået i seng, lyset er tændt men der er ingen hjemme, tillader ikke sig selv at eksistere i "blogland", perspektiverer, fokuserer, samler sig... Farvel og på gensyn til din fødselsdag.

I mellemtiden kan Michael kontaktes på msn: michael@sygo.dk

Walk the line

 Tirsdag d.22 August 2006 | Michael | Film og tv
Her den anden dag var jeg sammen med min kammerat Vuk og af en eller anden årsag dukkede navnet Line op i hver anden sætning han fik fremstammet. Line mig her og Line mig der, så meget at jeg nedlagde veto og sagde: Hey Vuk, hvis du nævner Line eeeen gang til så brækker jeg mig.... Hey Forresten Michael.... Har du set Walk the "Line"?? Grrrrrrrr

Nå men nu har jeg set Walk the line og vil bare lige indskyde, at den er sublim. Fabouløse skuespiller præstationer og fed musik. Indrømmet jeg var en lil bit smul våd i øjenkrogen, men jeg tudede ikke... Det gjorde jeg altså ikke.

walk the line

Euroman

 Mandag d.21 August 2006 | Michael | Tanker om livet
Lad det være sagt, jeg har en svaghed for magasiner. Og så stod det der, så prangende, stilet og flot med sin hvide forside med prægede bogstaver. Euroman, mit sinds forpester og materialismens forgangsblad. Garant for et højt journalistisk niveau, masser af timers læsning på toilettet, og så den finish....

Uhm mine fingre kærtegner det og tryksværten pirre min lugtesans... En af siderne glider ind mellem mine fingre og det skarpe papir perforere mit svømmehud, men istedet for instinktivt at trække min hånd til mit lader jeg bladet penetrere. Som en underernæret sadomasochistisk vampyr der længes efter sit næste fix.

Jeg begiver mig ind i dets fortryllende univers. Jeg bydes velkommen og alle kan lide mig og jeg bader i kærlighed og accept. Indtil jeg i en pludselig indskydelse kan mærke reklamerne og den dikterende tone som er skjult i budskaberne, smelte sig ind i min hjerne som vedvarende syreregn.

Det er for sent nu. Jeg er bombet lysår tilbage. Jeg vil ha. Biler, babyer, barbergrej og flimmerfri farve fladskærme, ha det rigtige tøj, bære det på den rigtige måde, ha det rigtige job, være rigtig... Sæbe mig ind og vaske min selvstændighed af mig, smøre mig med cremer og puffe mig med dufte, så der ikke er noget tilbage af den rigtige Michael.

Jeg vil være unik, ligesom alle de andre.

Det blad er bare så lækkert, bare lidt for mange reklamer, det var vel egentligt bare det jeg ville sige...

Men som min farfar altis sagde inden han tissede i tabloiderne hos købmanden: "På et closet kan man finde ro fra skabagtigheder og skabe sin egen privatsphære."Død tradition

 Mandag d.21 August 2006 | Niels | Tanker om livet
Engang lavede man gravhøje eller lagde alskens ting ned i graven som man skulle have med "på den anden side". Idag tømmes man for organer og skæres gerne lidt i, før man bliver lagt i graven. 

Engang levede man videre i himlen, idag lever man videre i andre!

Engang når alt kan genbruges, som mange af organerne kan idag, vil man så kun begrave sjælen? Af jord er du kommet, i andre mennesker skal du igen opstå...

Aldrig har det været nemmere

 Søndag d.20 August 2006 | Michael | Everyday life
Meld dig som donor på dette link.

At melde dig som donor er godt for din karma. Jeg er tilmeldt donorregistret som organdonor, for jeg synes ikke rigtigt at jeg har noget at bruge mine ellers udmærkede indvolde til hvis jeg er død. Hellere gøre gavn i en ny krop der har brug for dem end at blive spist af orm.

Desuden er det da fugged op, sygo at forære sine indvolde væk... Det kan man da kalde den ultimative gave, hva?

"Goddag min gode mand, jeg væltede lige på min cikel, vil de ikke ha mine nyrer?"

Sygo vasketøj

 Lørdag d.19 August 2006 | Michael | Everyday life
Lad mig erklære lidt om min mor. Hun er en lille væver, (se også: spinkel) kvinde med en personlighed der slet ikke kan være inde i den lille krop. Det fik jeg at sande forleden dag. Det er som om at når hun beslutter noget så kan man ligeså godt bare resignere og kapitulere. Hendes determination er omni-overskyggende.

Jeg skulle vaske tøj, da jeg så kommer ned i kælderen er begge vaskemaskiner ude af drift. Det kommer jeg så til at fortælle min elskede mor, hvorefter hun resolut beslutter at hun da lige kan vaske mit tøj...!

Til trods for min selvstændighed og stædighed, giver jeg efter (se også: jeg bryder mig ikke om at gå "au naturel" under mine jeans) og aprox. fem minutter efter står min mor udenfor min dør, helt frisk. Hun kigger nærmest frådende og tændt i blikket på mit vasketøj??

Jeg går meget ind for at hvis man skal gøre noget skal det gøres ordentligt! Denne standard blev så lige taget op til revision da jeg så hvilken dedikation min kære "mami" vasker tøj med. Tøjvask skal jo bare overståes i min verden... Men nej.. Der skal sorteres i hvid koge, mørk koge, lys vask, mindre lys vask, lidt mindre lys end mindre lys vask, mørk vask, rød vask, grøn vask og GUUUUD, tør du godt vaske din cobøjderbukser sammen med det andet tøj!!!! Ja, selv vaskevognene blev affnugget og rengjort for diverse naboers kropshår... Alt blev sirligt og porøst behandlet. Strakt i lininger, rystet til og alt dette med den største kærlighed til fabrikatet.... (Man er vel ikke gammel syerske for ingenting).

Ærefrygt hedder det vidst - MOR - You put the "mother" into fogger... Jeg elsker dig.

Og som farfar altis sagde inden han puttede alkalisk lud i farmors kaffe: Bagklogskabens budskab kan give anledning til fjendskab!!

Gad vide?

 Fredag d.18 August 2006 | Michael | Waste of time
At fri til sin udkårne som ingen anden:

At putte vielses ringen op i numsen... At elske med sin kæreste og be om en finger i måsen... At nyde hendes lettere overraskede ansigtsudtryk, når hun trækker sin diamantbesatte finger ud af skatkammeret... Nøøøøj hvor romantisk.

Originalt ikke?

Pubeshår

 Torsdag d.17 August 2006 | Michael | Tanker om livet
"Tjener der er et pubeshår i min suppe!! Bevares Hr. - havde de bestilt suppen med flere??"

10 funderinger om pubeshår?

Noget som engang var et statusproblem for mig i drenge omklædningen og genstand for megen tildækning er nu bare et irritationsmoment. Ja, jeg snubler sgu i det lange garn...

Hvad gør de godt for? Er de der for at man ikke skal fryse om de bløde dele, for så vil jeg altså hellere tage nogen bukser på!!

Hvad fanden skal man bruge kønshår i røven til? De gør det pisse svært at tørre røv ordentligt og jeg fryser fandme sjældent mit anus eller mellem ballerne!

Hvorfor er kønshår bare meget mere ulækre, når de ikke sidder på kroppen mere (Se også, i sengen, på pizzaen og sidst men ikke mindst i munden eller i den fælles vaskevogn i det fælles vaskerum....)

Hvordan kommer der kønshår helt op i hoved enden af sengen?

Hvorfor har dyr ikke kønshår? Er det fordi, at det så ville være rimeligt træls at slikke sig i skridtet?

Hvilket bringer mig til: Hvad i den menneskelige evolution har gjort, at vi skal bebyrdes med pubes bevoksning. Kan kønshår være årsagen til at vi ikke længere tilhøre den type primat der kan slikke sine egne kugler?

Hvorfor er det lige hovedet man blir skaldet på? Altså hvis gud har humor, så er det derfor han har sat noget så uophidsende som pikhår i skridtet.

Full bush og brazilian wax er to meget forskellige terminologier indenfor kønsbehåring, mit spørgsmål: Hvornår er det lige at kønsbehåring er blevet en komerciel handelsvare? Hvordan overbeviser man folket om at "du sender det rette signal" med en trimmet måtte? Vi har jo bukser på, det meste af tiden når vi er ude og det er dælme sjælden jeg spørger nogen om jeg må se deres tissekone mere!! Den moderne Kejserens nye klær... "Se mor manden har ingen hår på bollerne!!" Folk er ikke engang forundret over at der handles ind nøgen, længere...

Og nu hvor vi snakker om trimning... Kunne man måske isolere gamle huse med afklippet kønshår, når det nu varmer så godt?

Til sidst vil jeg rette en tak til WEED, for et par kemisk svedne pinocchio kugler og mangelfuld varefakta på deres ellers fantastisk nytteløse produkt....

Og dagens citat: Bush gives pubic hair a bad name...

 

Ali G vs. Beckhams

 Onsdag d.16 August 2006 | Niels | Film og tv
Humor af højeste karat. Ali G. møder Posh og Beckham i et interview om bold og Spice girls. Dejligt ærligt og selvironisk, jeg må indrømme at mine øjne blev lidt fugtige af at grine...

Se interviewet her: Ali G vs. Beckhams


No disrespect to your bitch...

Holocaust karikatur

 Onsdag d.16 August 2006 | Michael | Tanker om livet
Så er vi sgu tilbage i skolegården hva?? Det man siger er man selv, for det står i Jyllands Posten!!

Den Iranske avis Hamshahri har "launchet" (Se også: copycat markedsføringsstunt) deres modangreb på JP´s muhammud tegninger. Se holocaust tegningerne her på wikipedia news. e antisemitiske tegninger skal teste vestens eget syn på ytringsfriheden..... Fuuuck fuck fuck, hvad skal vi brænde, vi skal da brænde noget, skal vi ik bare sætte ild på noget... Anyone?? ild? Kom nu, bare et lille bål?

Det er en sygo verden vi lever i. Men tegningerne er faktisk ret sjove og ironiske, hvis man kan sætte sig ud over 6 x megadeth. Men på den anden side, så er jeg måske slet ikke klog nok til at afkode dem rigtigt (Selverkendelse fører til selvudvikling). En ting er sikker, "Pennen er virkelig mægtigere end sværdet". Grænser og magtbalancer bliver rykket og verden er måske på vej mod ny erkendelse.

Sygo.dk siger: Man er hvad man tænker, og Vi er allesammen nogen fuggin tegninger.

Ps. Vores gud er stærkere end jeres gud!!

Ny?heder

 Onsdag d.16 August 2006 | Michael | Tanker om livet
Jeg har gjort mig til vane at tjekke de friske nyheder fra morgenstunden på DR.DK. Og nu spørger jeg bare, hvor er de gode nyheder? Dem der får en til at smile og springe ud i verden og gi den et knus. Vent!! Jeg svarer selv.... DE ER DER IKKE!!

Ordet NYhed ligger også op til at det er noget ganske nyt der er blevet afdækket.... Citat "Overlæssede tallerkener gør danskerne fede".... Øhm ja, det er det jeg vil klacificere som en logisk slutning.

Måske skulle man revurdere ordet nyhed eller sætte sanktioner på hvornår det må bruges.. Man kunne måske mere passende bare kalde det "  heder".

Som man siger: At tale er sølv, men tavshed er stille?!?

Hestegebis

 Onsdag d.16 August 2006 | Michael | Everyday life
Kender I det når man har det rigtigt godt med sig selv..... Ja, så er der altid lige en eller anden der skal pille en ned. Sådan en situation var jeg udsat for, her til aften... Hestegebis!!

Ja tak.. Så blev jeg lige bombet tilbage til min gamle magre selvtillid. Min gamle velkendte pukkelryggede, ligtornsbefængte, fedtede, hudormehullede, platfodede, afvist til session, jordslåede, krøblinge ørede, mølædte uldpjækkert af en frakke som jeg udmattet og resignerende trækker på. Cykler ud i natten på mit knirkelig af en rustbunke cikel.

Tramper afsted i en pulserende rytme med ekkoet af ordet gjaldende i mit sind. Hestegebis, hestegebis, hesteg....

Jeg smager på ordet og bryder i et vrinskende grin, hvilket resultere i at mine fortænder skraber imod asfalten, jeg mister balancen og bliver slynget i jorden med en umenneskelig g-kraft. Nu ligger jeg der i rendestenen mens jeg tænker på skoletandplejens formaninger om nakketræk og togskinner.

Moralen af denne lille anekdote fra semivirkeligheden: Rokketænder er den eneste måde man tilnærmelsesvis kan komme til at bide sig i ringmusklen på. Mælketænder er en illusion og kan slet ikke drikkes!! Menneskebid er noget af det farligste for dyr....

Vi tygges ved.

Shhh

 Søndag d.13 August 2006 | Niels | Den digitale verden
Undskyld hvis jeg er lidt stille, men det betyder altså ikke at der ikke sker noget.

Sygo.dk er ved at udvide og få endnu flere funktioner for din fornøjelse. Bl.a. er der kommet rss feeds så du altid kan følge med i alt hvad der sker, og det er altså kun de ting du har lyst til at vide mere om. Der er kommet en funktion så du kan få mails hver gang der kommer en kommentar på indlæg du finder interessante. Der er osse kommet en funktion så du kan sende indlæg til andre, som du tror kan få glæde af det.

Gå på opdagelse der er mange sjove ting og der kommer hele tiden flere...

Børnehave?

 Onsdag d.9 August 2006 | Michael | Everyday life
Jeg konverserede med min lillebror, her forleden, om hans børnehave og om hvad de forskellige stuer hed. Radiserne, spilopperne, myrerne og skibet, du ved de der totalt sygo navne der kun kan opstå i en pædagoghjernes alternative virkelighed.

Jeg synes jo klart at der er mere indhold i de gamle rød, gul, grøn og blå navnereferencer. De gir sig ikke ud for at være noget de ikke er. "Bare fis ned på rød stue fister, hvis du ikke kan makke ret" . Oldschool er vidst ordet. Og det ville også passe organisatorisk bedre ind i vores nu multietniske samfund.

Man kunne passende stuve alle dem der hedder Muhammud ind på sort stue. Alle dem der hed Wang ind på gul stue. Alle pigerne ind på lyserød stue. Og alle dem der hedder Jørgen, Find, Holger og Lars, de fiser bare ind på bleg stue.

En helt ny type børnehave er født, Ghettobørneren, en perfekt afspejling af samfundet udenfor murerne. Banderne styre legepladsen. Muslimerne holder tegningsflagafbrænding henne ved bålet. Jørgen går fra sin "måner" i fem minutter og nu holder den forladt, som et skræmmebillede, uden fælge på!! Albanerne styre skuret og sælger afhængigt af årstiden sne, kæppe eller værktøj de har neglet fra pedellen.

Asiaterne har sat sig på legehusene og sandkassen og sælger sand-ønskekager til alle forbipasserende. De blege børn, danskerne køre rundt og holder legepladsen igang som en lille byggeplads, andre sidder psykotisk rokkende og mæsker sig i pølsemadder og frugtstænger hele dagen. Åh abe, Åh abe gid jeg var lissom dig, for nogen er græsset altid grønnere på den anden side. Pigerne laller rundt i en lyserød bryllupsrus og sladre om alt hvad der sker, holder kaffeåndepædagogerne opdateret på konflikterne.

Og hvorfor er det at det hedder en børnehave? Ja ok, der er børn. Men have har det altså ikke noget med at gøre. "Jamen vi plejer dem og nurser dem og gir dem omsorg og lader dem vokse". Luk kaffekværnen din afdankede-hippie-fantasi-pædagog, i mit sind. I kan kraftedeme ikke nå, at nurse noget som helst! Ordet børnehave er skabt for at inducere en sikkerheds illusion i forældrenes sind, så de trygt overlader lille Sofie i hænderne af fuldkomment fremmede mennesker. Desuden er en børnehave et studie i cost/benefit optimeret samlebåndsarbejde. "Jamen, vi er uddannet til at håndtere og takle mennesker på et professionelt plan!!". Jeg kalder det et manipulerende skråplan.

Jeg er et menneske og behandler andre ligeså, små, store, gamle, piger, kvinder, mænd, grimme, skønne, sømænd, ludere, pushere, bilhandlere, statsministre, sorte, hvide, gule, grønne og blå.

Lige børn leger bedst, siges det!! Og på min ansigt er alla mensker lige.

Nu vil jeg holde mens legen er god.

Talemåder?

 Onsdag d.9 August 2006 | Michael | Waste of time
Hvis man sover på en kornmark, ligger man så som man har sået eller høster man som man har redt??

Ligegyldigt for jeg vil slet ikke sove på en mark, der er jo fuld af sæd.... adr!! Perverterede landmænd.

Og nu hvor vi er på landet! Ingen ko på isen? Min erfaring og logik siger mig også, at det ødelægger vaflen rimeligt meget, når man prøver at få den derop!

At tænke er at samtale med sig selv. Shh, jeg gokker hjerne.

Teori #1

 Tirsdag d.8 August 2006 | Niels | Tanker om livet
Dette er et uddrag fra selvbestaltede livsstils professor N.H.s bog "Teori og Lommefilosofi vs. Utopi "

Mænd og manglende kønslig omgang med kvinder leder til alkoholisme.

Jeg selv og flere andre jeg kender er af den opfattelse at, antallet af kvinder der finder en attraktiv er direkte proportional med antallet af genstande der indtages. Hvorvidt denne teori er gyldig er ikke bevist, men ikke desto mindre er denne teori en direkte årsag til at mange mænd bliver alkoholikere.

Hvorfor bliver mænd så mere attraktive når de drikker mere, eller eftersom det ikke er bevist, hvorfor tror de at de bliver mere attraktive når de drikker. Til dette spørgsmål kan jeg kun tale min egen sag.

Når jeg drikker bliver jeg en meget mere åben og imødekommende person, og jeg kan konversere med flere end jeg plejer. Sprog er ingen hindring da det er som om at min tunge løsnes og selv tysk tales flydende. Jeg føler mig som en mere varm person både ind og udvendig, samtidig med at jeg skåler og spreder glæde og morskab i hele rummet. Varmen spreder sig og man knapper skjorten lidt op og afslører min uimodståelige muskuløse brune brystkasse. Faktisk føler man sig mere pumpet og om muligt stærkere end man plejer. Varmen spreder sig til stemmebåndet der får lyst til at røre sig og i herlig samklang med alkoholen, kommer de skønneste toner jeg ikke kan frembringe ædruelig. Tilmed bringer det en uset rytme ind i mit legeme der bevæger sig som en ung travolta tilsat lidt sexet samba! Den søde euforiserende alkohol duft jeg udskiller tiltrækker hunkøn, som blomsten til bien.

Sådan bliver jeg altså når jeg drikker og hvilket hyr jeg har med at holde damerne væk i den tilstand. Så hvis jeg ikke allerede havde en dame, så ville jeg helt sikkert blive alkoholiker for at opnå den konstante opmærksomhed.

Jeg er sikker på at i fyre har det på samme måde, men jeg modtager gerne respons som kan medvirke til at bevise min teori.

Selv ironi idioti

 Mandag d.7 August 2006 | Michael | Everyday life
Jeg stod i køkkenet i dag og blev pludseligt helt begejstret for den utroligt smukke forarbejdning af min oliventræs stegepalet. Begejstringen var så stor at jeg i godmodighed lod være med at stoppe den i opvaskemaskinen (Og ja, opvaskemaskiner er ok, når man har fået dem gratis). Nej, den skal sørme da vaskes op i hånden jaja.

Efter mit mest presserende basalbehov (sult) var blevet stillet, stod jeg så i mit køkken og fik en lille idé. Jeg ville skrive et indlæg om min oliventræsstegepalet, som jeg er så glad på. Et humoristisk og selverkendende indlæg om mine gode hensigter og det faktum, at min palet til stadighed ville ligge og vente på at blive vasket op om 5 dage.

Pointen: Men først igennem denne ustyrligt stupide tanke proces kunne jeg ligegyldigt stoppe den i opvaskemaskinen, hvor den nu ligger søbet i alkalisk lud. Min stakkels olivendrøm, offer for min dovenskab.
Og så er det min farfar bryder ind og siger: Dovenskab er lediggangs galskab. Bla bla bla!! Farfar.

Skrive blog-kade!! Bær over!!

 Søndag d.6 August 2006 | Michael | Waste of time
Har du nogensinde hørt om ligtorne? Sådan en lille strittende undskyldning for dødt hornet hud. Sådan et ucharmerende bekendtsskab har jeg erhvervet mig. Som sådan er den jo ikke helt vildt klam, men navnet, prøv lige at smag på det (klangen ikke tornen!!). LIGTORN. Det er altså en klam fætter, der hedder sådan. Hvem fanden har fundet på at døbe en nærmest uskadelig gevækst sådan? Sikke en fantasi??!

At forestille sig doktormanden der for første gang så en. Doktoren kigger køligt og vurderende på patientens fod og prøver at skjule sin inkompetence "Ja hmm joo, den er god nok, du er angrebet af ligtorn". Og patienten der nødvendigvis ville tro, at det var hans dødsdom lægen lige havde ytret, eller at han som minimum skulle ha sat fødderne af!! LIGTORN.

Vi kan altså fastslå, at ligtorne har altså et imageproblem. Det er min pligt som henholdsvis med-ejer-og-menneske, af en ligtorn at genbrande ligtornen, så den igen kan komme op og konkurrere med fodsvamp og fodvorter. Vi starter med nogen trendye nøgleord:

Trendye nøgleord: fod, hud, hård, slank, økologi, stavgang og man kunne blive ved....

Men eftersom at Guds gummibånd strammer om min ankel og en psykotisk grinende Paprika Steen lige har stukket hovedet ind af døren: "Alle dem med de lyserøde bånd, der er saft!!". Vil jeg fatte mig i korthed.

Ligtorn, jeg døber dig til det langt mere poetiske indianernavn: dødpigsomertrælsunderfodmenfjernesnemtmedætsendeplaster.

Og vupti som med et trylleslag ville alle de nysgerrige - kaffe latte-rlige - cafégæster også ha sig sådan en.

Rengøringshandsker

 Lørdag d.5 August 2006 | Michael | Tanker om livet
At spise bolcher med papir på, er lidt som at onanere med rengøringshandsker på.

Det var det!!

Ultraditionelle tankebaner

 Torsdag d.3 August 2006 | Michael | Everyday life
Til ethvert problem findes en løsning og til hver løsning et problem. Det er min selvkonstituerede iterative læresætning som jeg forsøger at leve efter. Jeg elsker udfordringer og jeg elsker at løse dem fuldstændigt utraditionelt og uimponeret.

Jeg stod foreksempel og manglede en kagerulle! Løsningen blev en flaske vin som viste sig at være langt mere praktisk, og flasken får samtidigt et rustikt støvet look (se også: Så er man fri for at vaske op!).

Jeg har I et par dage ikke kunne få vasket mit tøj (se også: der var andre ting der var mere spændende (se også: dovenskab). Så jeg har altså spankuleret rundt i bar røv i et par dage, ja altså inde under mine shorts eller jeans. Igår skrabte jeg mig sammen og gled ned af trapperne som den virvelløse amøbe jeg er, og vaskede mit tøj. Michael hængte sit tøj op, og så at det var godt. Intet tørrestativ intet problem, tøj tørre fint i små bunker på gulvet.

Morgen scenarie: Klokken er kvart over fem og jeg har smidt et par flütes på risteren. Ja, den drømme brister brød rister jeg fik af min mor og far, som desuden er en sygo cancer rister. Jeg har lige hentet et par af mine boxers på altanen og de er stadigvæk ligeså våde som en mellemstor halvtør mose (men de lugter dog ikke af ditto). Nu står jeg der i min søvnrus og vejre situationen. Kigger på mine våde boxers, kigger på brødristeren, kigger på boxers, kigger på risteren og en idé tager langsomt, men sikkert form i mit hoved.

Det er første gang i mit liv jeg er stået op kl: 05:15 og ristet et par boxershorts. Tænk hvis nogen var kommet: "Øhm hey Michael, hvad laver du? Jeg rister tøj!! Kan jeg byde dig en bid brød??" Eller når brandinspektøren skulle fastsætte årsagen til flammehavet, mens han sender misbiligende blikke: "Ja, den er god nok, nogen var ved at tørre tøj på brødristeren, det er set før! -- Jamen hvem? her bor jo kun mig!"... Eller skriften på min gravsten: Michael havde ild i røven, lige til det sidste...

Men tørre det blev de, hurtigt!! Og nu har de fået et nyt stribet udtryk (se også: lettere branket, super cool retro look).

Som farfar altid sagde, inden han tog sig en morfar: "Spring ud af pengeskabet og bliv en sparebøsse."

RE: Sygo forsamling

 Onsdag d.2 August 2006 | Sygo | Den digitale verden
I kølvandet på et nyligt indlæg kommer der lige en reprimande. Som sagt kan vi se af statistikken hvad folk har søgt på når de finder os, igår var der f.eks. en der søgte på "hvorfor spiser kaninen sine egne lorte" det er jo som sådan meget sjovt og lidt mærkeligt at vi bliver fundet på det grundlag.

Men hvorfor der er nogen der har fundet os med en kombination af børn og seksuelle undertoner er os en gåde. På hele sygobloggens skribenters vegne pointeres det at vi intet mindre end HADER og AFSKYR sådanne afvigende tendenser. Indrømmet vi er til tider provokerende og grænseoverskridende, men i finder ingen billeder eller opfordringer til den slags her!

Vi opfordrer derimod til at, alle giver deres underskrift til denne indsamling for hårdere straffe af børnemisbrugere.

http://www.misbrug.underskrifter.dk 

Ti ting jeg hader ved de danske samfund

 Onsdag d.2 August 2006 | Michael | Tanker om livet
Jeg er så fuld af had idag. Fyldt med et indædt barberblads skærende had. Rosenrød er kun farven på de lifligt slikkende flammer i mit rådne sind. Jeg som engang altid var så positiv, sjov og vellidt (hvis jeg selv skulle sige det, luk røven!). Mit skind brænder og jeg har lyst til at flænse mit ansigt af med mine nye klør, men hey, det gir jo ar, så jeg tror bare jeg lader det gå ud over samfundet...

Ok, Here goes, ten things I hate about the danish society:

1.Jeg hader at vi er gode til sport, det hænger sgu da overhovedet ikke sammen med janteloven! Janteloven er det eneste der holder vores små heliumsfyldte pølsehoveder på jorden. Kyllingen, Michael Maze og Joachim B. Olsen, I skulle hellere få jer et rigtigt arbejde.

2.Jeg hader cykellygter, styrthjælme og sikkehedsseler, i det hele taget hader jeg alt, der trækkes ned over hovedet af mig, ja faktisk ned over hvilket som helst af mine hoveder. Det er jo mit eget valg om jeg vil påkøres på en mørk markvej eller slynges ud af forruden og man kan slet ikke mærke mine kønsvorter, heller ikke uden kondom!!!

3.Jeg hader, at her skal være så pænt altid. Jeg smider plasticposer, papir og batterier hvor jeg har lyst, det er da også min verden.

4.At betale skat er lissom at putte penge i en ønskebrønd! Et stort altslugende lyserødt dunkende røvhul og nej, du får intet tilbage. PUNKTUM.

5.Jeg hader sygehusvæsnet, dagpenge, understøttelse... alt hvad der er offentligt. Det eneste læger vil er at rektalundersøge og ydmyge én og træde ens selvværd ned i sølet, nøjagtigt lissom visse befolkningsgrupper der ikke må gi blod

6.Jeg hader ytringsfriheden og vores frihed generelt. Vi kan alt og så vælger vi at pisse hele den muslimske verden af, heheh. Og så brændte de vores flag, avs! det gjorde ondt i hjerterummet, at I brændte den undskyldning for et menses lagen af.

7.Jeg hader vores demokrati og den illusion den opretholder. Det er og bliver dem som tæller stemmerne der afgør valget!

10.Jeg hader at vores fantastiske velfærdssystem får velstillede og intelligente mennesker til at brokke sig unødigt. Det ville være ligesom at blive deprimeret over ikke at ha noget at være deprimeret over. Kig jer omkring i verden
og tør øjnene og LUK GYLLESPREDEREN, eller gør noget ved det.


11.Jeg hader titalssystemet. Jeg hader at vi ikke har dødsstraf, Jeg hader at der er mad på bordet hver dag. Jeg hader at folk er så flinke og ordentlige. Jeg hader forelskelse og kærlighed. Jeg hader at gå i seng i nyvasket sengetøj. Jeg hader at jeg sover trygt. Jeg hader at der er penge i banken hver måned. Jeg hader at være blandt de 8% rigeste mennesker i verden. Jeg hader at have ret.

Og ja, jeg hader dig og jeg hader mig, for det er os der udgør dette materiegule råddenskab vi kalder Danmark.

Stemningsrapport

 Onsdag d.2 August 2006 | Sygo | Den digitale verden
Sygo.dk lever i kraft af tilfredsstillelse og vi håber der er lidt der får dig til at tænde for/på os. Vi udvider konstant for at skabe dynamik og denne gang er der skabt en afstemning. Her vil blive stillet mere eller mindre seriøse spørgsmål som vi håber at I vil svare på. Der vil komme en ny afstemning ca. hver måned, afhængig af hvor godt det går...

Afstemningen findes i menuen til højre, hold øje med den og giv os endelig dit svar.

Fremtiden vil bringe mange smarte funktioner og i den nærmeste fremtid kommer der en helt ny revolutionerende shop. Så keep in touch du vil helt sikkert ikke blive skuffet! 

Lille spejl på væggen der

 Tirsdag d.1 August 2006 | Michael | Tanker om livet
Kender I det med at skære grimasser af sig selv, når man kigger i spejlet…. Are you talking to me? Hu!! Well are you, punk? Man står der i sin egen lille privatsfære og prøver af hvordan man vil se ud i forskellige situationer. Gennemlever små drømmescenarier, ja sådan vil jeg se ud når sådan og sådan sker, og det og det vil jeg sige. Og fuck hvor er jeg sej, når jeg gør sådan. Ja den er god nok, du er ikke alene!

Butiksruder, et andet yndet transperent objekt for beundring af genspejling. Det er så sjovt, at betragte folk der checker sig selv ud, men fuuuhuuuuck hvor er det pinligt, at blive opdaget i akten. Så tager man lige den der, ja-ja-altså-jeg-kiggede-jo-på-fajanceudstillingen-dér, attitude på, selvom man er udmærket bevidst om at folk udmærket er klar over, at man lige gav sig selv fin-stirren. Fra nu af vil jeg i stedet spørge folk, om de også synes at min røv er fantastisk i de her bukser. Eller lave den klassiske, træk-hånd-pistolerne-og-knips-med-fingrene-move, til min egen spejling og blinke selvsikkert til mine medforbipasserende. Fuck det, I gør det jo selv. Please tænk ja, please tænk ja, pleeeaase!!!

Og hvordan kan det være, at de grimasser man så pertentligt har stået og indøvet foran spejlet ikke virker på kameraer? Jeg fatter det simpelthen ikke.. Ok, fotografer er da også altid så skide irriterende… SIG OOOOST!! Og så sidder man der og ligger ansigtet i de helt moderigtige folder og så sker der bare intet i ca 3-4 sekunder, der føles som 3-4 minutter og i det nøjagtige sekund man åbner munden eller blinker med øjnene, mærker man blitzens varme lys på ens isse!!! Endnu engang tak, kameraspassermennesker.

Og hvorfor insistere folk altid på at tage billeder af en når man er mest grim… Hvordan kan det lade sig gøre at fange det millisekund af et øjeblik, hvor mit fjæs ligner noget mislykket medicinerings erstatningssag og mine tænder minder om noget der er blevet rikocheret af en panser granat… Lad nu mig om at tage billederne, dit grimme wannabee abort misfoster, vend ansigtet så jeg kan få vorten med, TAAAAK!! CUT.

Og hey lige en lille reminder til diskotekerne, der tager billeder og fluks ligger dem på Internettet. Har I hørt om persondata loven. Det må man sgu ikke, det der!! Og for igen at understrege min pointe, man er jo pishamrende grim, når man er fuld. Og så står den der übersmarte bartender og blitzer én lige op i ens alcoporer og blodsprængte whiskey øjne. Det sjove er, at de unge mennesker bare klapper begejstret i deres små hænder? Orvs, kommer det så på Internettet? Så skal jeg ind og se hvor fuld jeg var og hvem der ellers var på diskoteket!!?

Så er der selvfølgelig også dem, der altid ser godt ud på billeder!! Jaja, men I er heldigvis ikke så sjove at tage billeder af. Fuck hvor er I faktisk uinteressante, ja I er så, jo, joow I er, flyt jer… Flyt jer nu for helvede. Neej nej, jo, neeehaj, fis nu ud af mit hoved eller I får håndemadder!! PRETTYFACE!!

Digitale kameraer, gave eller forbandelse. Gave førhen! forbandelse nu, hvor megapixel-mareridtet
Synliggør hver en lille hudfejl i ens ellers velplejede antirynke-jojoba-alovera-camille-ekstrakts-pisse-dyre-undskyldning-for-fugtighedscreme-fjæs. Fotograf-onkelen til familie festen: ”Må jeg tage et billede af dig Michael? (med hans nye 12megapixel telelinselus objektiv, med nok zoom til at se tilbage i tiden). Efter et velvilligt, men forsigtigt ja, og med ansigtet lagt i de helt rigtige men ikke overdrevne folder (for man ved det kommer til at tage tid)… Fanget, afventende, tvinger man sig selv til at holde øjnene åbne, mens han febrilsk drejer på objektivet. At blinke er jo en refleks for helvede, men man kan jo også lade være med at trække vejret ikke? –KNIPZ, FLASH - Hey onkel!! Jeg tror jeg blinkede…. Ja, ja men det gør ikke noget, det var kun din næse jeg ville ha billede af….  

Og resten af aftenen, tænker jeg kun på hvad der lige gør min næse optisk interessant? Men tør ikke spørge ham af frygt for hans fotografiske ærlighed. Bruger bare timer foran spejlet i forskellige vinkler, men kommer til at feje alle mine cremer ned fra hylden, da jeg drejer hovedet.. Besøger hyppigere privatklinikken.dk, græder mig i søvn, men trøster mig med at jeg da i det mindste ikke kan rulle ud af sengen… HVAD, hvad kigger I på??

Men man kan jo ikke sige Digicam uden at sige PHOTOSHOP. Og her skal lyde en særlig tak til programmørteamet hos Adobe. I må fandme være grimme, for føck hvor kan man udrette mirakler med det program. I har reddet mit skind mangen en gang.

Indianerne tror på, at det at få taget et billede, stjæler en lille del af ens sjæl. Men de ryger jo også chald konstant. Og hvem ville foreksempel tro på at supermodeller ikke har nogen sjæl? Nej, vel...

Hvor vil jeg egentligt hen med det her? Nåå jow, som Farfar altis sagde inden han skød magnesium blitzen af mod de nøgne mennesker og hans hånd vibrerede lystigt i lommen: Min dreng, et billede kan være godt selskab, hvis man er i fangenskab.

I er alle smukke i mine øjne, så ved I det.

Sygo forsamling

 Tirsdag d.1 August 2006 | Niels | Den digitale verden
Cirka 1.5 måned har denne blog været oppe og køre, og vi er ret glade og stolte over de mange besøgende. Det er dog mest familie og venner der er tvunget herind, men vi er så småt begyndt at blive fundet af omverdenen osse. Søgemaskinen google har opfanget sygo, hvilket betyder at man med de rigtige søgekriterier kan finde os.

Vi har tilknyttet noget statistik på sitet som kan se hvad folk har søgt på da de fandt os. Vi ved ikke om det siger mest om sygo eller vores læsere (you judge), men her bringer vi et udpluk af søgekriterier der har ledt til et besøg på sygo.dk, og ja, det er for real...


  • Den åbenlyse   : "sygo"
  • Den ulogiske    : "brødrister trendy"
  • Den vulgære    : "slug klatten"
  • Den erotiske!? : "gamle damer vil ha pik"

Alle indlæg
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Tanker om livet (284)
Den digitale verden (44)
Waste of time (157)
Everyday life (247)
Film og tv (75)
Fiktion (44)
Corporate (14)
Spørg Sygo (17)
Gæstebloggere (8)
The book (5)
Problemknuser (23)
Den gode idé (17)
Sexuelle eskapader (47)
Politik (14)
Smagsdommeri (36)
Jeg spørger bare (39)
Dagens ord (43)
Er du min far - Se også: lookalike (8)
Er det bare mig eller... (34)
Kender du det... (17)
Så så man lige mig... (24)
Jeg tegner og fortæller (8)
Selvafvikling (9)
3 trin (1)
Januar 2011 (2)
December 2010 (10)
November 2010 (1)
Oktober 2010 (10)
September 2010 (14)
August 2010 (11)
Juni 2010 (1)
Maj 2010 (1)
April 2010 (3)
Marts 2010 (1)
Januar 2010 (4)
December 2009 (13)
November 2009 (12)
Oktober 2009 (21)
September 2009 (21)
August 2009 (25)
Juli 2009 (30)
Juni 2009 (32)
Maj 2009 (35)
April 2009 (31)
Marts 2009 (24)
Februar 2009 (30)
Januar 2009 (40)
December 2008 (26)
November 2008 (36)
Oktober 2008 (36)
September 2008 (29)
August 2008 (27)
Juli 2008 (19)
Juni 2008 (37)
Maj 2008 (22)
April 2008 (22)
Marts 2008 (29)
Februar 2008 (43)
Januar 2008 (43)
December 2007 (21)
November 2007 (28)
Oktober 2007 (40)
September 2007 (17)
August 2007 (27)
Juli 2007 (34)
Juni 2007 (34)
Maj 2007 (24)
April 2007 (21)
Marts 2007 (21)
Februar 2007 (21)
Januar 2007 (33)
December 2006 (19)
November 2006 (22)
Oktober 2006 (19)
September 2006 (23)
August 2006 (29)
Juli 2006 (33)
Juni 2006 (8)