Jeg kan ikke la vær

 Tirsdag d.31 Juli 2007 | Michael | Waste of time
Er det godt eller skidt ikke at kunne finde vej, hvis man er skilt?

Er det godt eller skidt at tiger en mis (Humor me!) hvis man ikke kan løve.

Det er jo min pligt at skrive noget ind i mellem - og ja, det er sådan nogen ting der fylder mit hoved pt.

Djurs sommerland

 Onsdag d.25 Juli 2007 | Niels | Waste of time
Yes der er endelig kommet en sommerdag! Det har været lortevejr i hele ferien og endelig idag er det blevet dejligt. Hvad skal vi så lave? Jamen vi skal da udenfor og nyde det og lufte børnene på samme tid. Ja, lad os tage i djurs sommerland!?  Ja det er genialt en dag med sjove forlystelser og plads at boltre sig på. Ja lad os, det er der da helt sikkert ikke andre der har fundet på!!!

Tænk sig at sidde i kø i flere timer foran sommerlandet i en varm bil med plagende børn på bagsædet der enten vil have is eller skal tisse! Det er utroligt at det kommer bag på folk at der er andre der har fået samme ide som dem. Nyhederne idag kunne melde om timelange køer hvor folk enten vendte om frivilligt eller blev sendt hjem fordi der var fuldt. Folk der var heldige at komme ind kunne jo knap nok bevæge sig uden at støde ind i en svedig tysk armhule!?

Det var planlagt at jeg også skulle derud idag, men planerne var heldigvis lavet om fordi jeg har en deadline der skal overholdes...

Regnvand er din ven hvis du skal i sommerland!

ØJ!

 Onsdag d.25 Juli 2007 | Michael | Waste of time
scenarie -

Q: Nå, lang tid siden! Hvad laver du så nu?

M: Jeg er zoneterapøjt

Det hedder det altså ikke, med mindre vi også bor i ØJROPA. Og næh, det hedder heller ikke øjro (mønten vi ikke ka li).

Fil

 Onsdag d.25 Juli 2007 | Michael | Tanker om livet
I sporet af Niels negro (Lat: sort) humor:

Er det godt eller skidt, at ha jord i hovedet, hvis man er negrofil?

Er det godt eller skidt at sidde i fængsel hvis ens cellekammerat er homofil?

Er det godt eller skidt at være Jehova, hvis man er under vidnebeskyttelse.

Er det godt eller skidt, ikke at kende grænsen hvis man er borderline.....

Jeg holder nu!

At kigge i en gulvspand

 Søndag d.22 Juli 2007 | Peter I. | Gæstebloggere
Gæsteblogging af Peter Ingemann (www.dnup.dk)

Nogle gange savner jeg bare det at kunne sidde og kigge ud, lige ned i en gulvspand og være glad. Ikke at jeg ikke er glad - bevares. Men ikke at skulle tænke på opgaver, studie, mine kummerlige forhold der kun bliver holdt kunstigt oven vande fordi nogle gider spise brunch med mig. Alligevel er jeg priviligeret - jeg kan faktisk tillade mig at sortere i min vennekreds. Præcis det har jeg fået meget skæld ud over. Jeg er blevet kaldt arrogant. Her flyver jeg rundt som en sattelit i min helt egen bane og ligepludselig går det op for mig at jeg måske burde forsøge at cirkulere om noget nyt. Og det er en giftig tanke - meget giftig. Og nu sidder du nok og tænker: hvad! går han fra mand og hjem. Nej nej - selvfølgelig gør jeg ikke det. Vi skal et helt andet sted hen. Tanken om at opleve noget har efterhånden meldt sin ankomst en del gange og gang på gang smider jeg den på porten. Selvom jeg hader regeringen vil den nok elske mig, bortset lige fra det ene efterskoleår jeg tog, men hvis Bertel kommer løbende så hanker jeg op i dellerne og løber fra ham: jeg sprang zappa-året over, jeg fik en uddannelse, og nu er jeg på universitetet hvor jeg har fået merit og dermed, til både min og Bertels store glæde, forventer at færdiggøre min tid på universitet, et år hurtigere end planlagt.

Og præcis derfor er tanken giftig. Og det er Kennet der er slangen (og Adam) i Paradis. Kennet vil gerne rejse. Der er andre måder at leve sit liv på end at læse, læse og så studere og læse. >>Nåhja! Fint!<< har hidtil været mit bedste våben, men efter en tyndslidt argumentation igennem de sidste fire år må jeg efterhånden indse at jeg er blevet triviel, realist og kedelig. Kennet vil rejse til eksotiske steder. Det vil jeg også gerne, men jeg skal baaaare lige ha afsluttet det her studie først, så den tager vi lige en anden dag, ikås! Bagefter melder tanken sig: man skal huske at rejse mens man kan, men det foregår på et så lavt lydniveau at selv ikke baghovedet ænser det.

Men det hænger ved og pludselig er man faktisk i tvivl: Hvad er meningen med det her? Vil min underbevidsthed ud at rejse, og evt MED mig? For der er jo mere i livet end den cirkel jeg har travet rundt i på mit kollegieværelse mens jeg har studeret Luhmanns hjernen-ud-af-hovedet teori om sociale systemer. Det har jeg forsøgt at overskueliggøre i 2 år nu, jeg vil ikke sige det er lykkedes, slet ikke, men spændende er det. Denne tanke vil af nogle måske blive kategoriseret under begrebet 'åbenbaringer'. For mig går det slet ikke. For mig er den gruopvækkende: tænk at jeg vil rejse! og så nu! mens jeg studerer og pleaser regeringen og Bertels røv! Tanken går slet ikke... ikke i hverdagen. For det er ret så ubekvemt at få tanker om at rejse når man lige har revet vrangen ud af ens hjerne og skrevet opgaver der var så nødvendige at selvom man i Netto betalte en liter letmælk med en 100-krone ikke ville bemærke hvis kassedamen kun gav 7,75 tilbage; der er simpelthen ikke plads til flere tanker i hverdagen og slet ikke til at blive ramt af en eksistentiel krise midt i supermarkedet.

Det kan til nøds lade sig gøre mens man sidder på toilet, vasker gulv (findes det begreb endnu? - Christel?), eller i et DSB-tog - der er i det mindste nogle man kan snakke med det om. På toilettet kan krisen finde sted de 2 minutter det tager at skille ballerne fra hinanden, og vupti så er man i fuld gang med at skrive videre på opgaven og har for længst glemt alt om den snigende slange (altså tanken).

For det kræver tilløb at lade tanken om at cutte alt fra, optage et lån og så rejse væk i seks måneder med Kennet under armen, en baguet i håret og feta-ost ud af ørene. Jo hurtigere jeg løber desto mere kan jeg fortrænge denne tanke og indtil videre må jeg som mandsperson erkende at mine studier indtil videre har undertrygt denne tanke ganske vel. Der er ting her i livet der ikke kan tåle at få en røngtenundersøgelse. Fx er jeg ganske vidst også helt klar over at den første dag efter min sidste eksamen vil blive et mareridt som jeg frygter: udgifterne vil bide indtægterne i halen, jeg vil skulle ud på et boligmarkede der er så sindssygt komplekst og hvor man i disse tider kan sælge hundehuse for millioner mens en villa i Åbyhøj kun når at være til salg de seks timer det tager at printe 200.000 eksemplarer af Århus Onsdag. Og jeg har allerede forberedt den første tanke. Den skal være noget i retningen af: >> Det er satme løgn det her! <<. Mest af alt fordi at her har jeg knoklet for først at få en toårige uddannelse. Et fire-åriget smut på universitet... og nu det her!? Og det bliver præcis den dag alle ens tanker, samvittigheder og andet godt fra baghovedet, ramler ned og man tænker flux - >>hvorfor rejste jeg dog ikke bare væk i seks måneder så jeg da havde lidt glæde i livet inden det her?<<.

Men undervejs lukker man øjnene. Jeg peger endda fingre af folk der rejser ud mens jeg mumler, svagt mellem læberne: hold-da-kæft-nogle-ubeslutsomme-mennesker.-Kan-de-ikke-finde-ud-hvad-de-vil-siden-de-skal-rejse-seks-måneder-til-jorden-rundt?.

Og fremtidsdrømmene gør det efterhånden lidt svært at skelne mellem hønen og ægget: man er ikke rigtig længere klar over om man i fremtiden vil ha et arbejde for at kunne købe ting eller om man køber ting for at kunne ha et arbejde. Al forskning i robotstudier på Syddansk Universitet bør stoppe her: vi har allerede robotter gående rundt; det er sådan vi uddanner folk: fra menneske til robot.

Og jeg kan huske det: en aften i sofaen på kollegieværelset uden for mange tænkepauser fører ikke kun til tanke om at ønske sig væk. Den fører også til tanker om ens kriseøkonomi der har givet sig selv kunstigt åndedræt imens ens bankrådgiver har sendt søde mails indledende med 'Kære Peter'. Ja gud-fri-mig-vel. Men man er jo herre i eget liv, siger de. Beslutningen blev Visa Electron samt forældres økonomisk støtte, og vupti: der røg familie-skiferien sgu! Sådan! Ud af det blå!

Og det er symptomatisk: hver gang man får mere end 5 minutters personlig frihed, så frarøves den kronisk af baghovedet der vil tænke over økonomi, folk man har ladt i stikken, fællesskaber der burde dyrkes, fedmeepedimier (tak til medierne!), og tidligere: ens kærlighedsliv. Alle er det ego-tanker. Alle er de hinandens modsætninger: egoet elsker tankerne men hvad har jeg egentlig gjort for at gøre andre glade? Nada! jeg har brugt penge jeg ikke havde, jeg har isoleret mig, jeg har lukket venner ude og jeg har lagt en dæmper på og sagt schhhh! hver gang Kennet har åbnet munden og udtalt ordet 'rejse', og her forleden fik jeg en SMS fra min ven Jesper der ganske enkelt indeholdt budskabet på få ord >>Jeg synes vi ser hinanden for lidt<< - og det er korrekt!

De sidste mange måneder har jeg overvejet om jeg pludselig skulle tage afsted med brie under armen, Kennet i øret og en baguett i bukserne, og jeg har resoneret mig frem til: når jeg får råd! Hvad fanden er det så for et svar? Når-du-får-råd!? Jamen Peter du får jo aldrig råd - ihvertfald ikke før det er for sent. Det er for optimistisk at tro at man som studerende rent faktisk kan tjene penge, gode penge. Jeg håber på sommeren 2008 - sommerferien kan bruges. Ville gerne faktisk. Det ville tilfredstille ikke mindst Kennet men også min dårlige samvittighed der siger mig at jeg burde prøve noget nyt snart. Nuvel.

Hvornår har du sidst talt med din gulvspand?

 

Er man nekrofil hvis…

 Fredag d.20 Juli 2007 | Niels | Waste of time
… man er under-lig?
… ens sexliv er dødt?
… man tænker på at skabe liv efter døden?
… man støder for at genoplive?
… man har sex med et dødt menneske men tror på reinkarnation?
… papegøjen dør imens?
… man er golfspiller og bare må putte i hvert et ledigt hul?
… de sidste ord mens hun forgæves rakte ud efter dig, lænende ud over klippekanten, var ”fuck, tag mig nu”?
...man er en arkiveret nekrolog?
...man er en ordblind der prefererer negere?

Boys from da hood

 Torsdag d.19 Juli 2007 | Michael | Waste of time
Er det mon godt eller skidt, at ha 20 minutter hjem, hvis er i et skidt kvarter?

Ucomedy hour 7

 Onsdag d.18 Juli 2007 | Niels | Fiktion
Uhyggelig-hyggelig uvenlig-venlig ubemærket-bemærket ubehagelig-behagelig
 
Uhumsk-? Hvad betyder humsk? Sikke en humsk lejlighed du har, så ryddeligt og pænt…
 
Det er rart at man lige understreger at det altså ikke er smart at bruge myg og fluer som beklædningsgenstand, ved at putte dem ind i en kategori der hedder utøj!
 
I stedet for at adoptere det engelske ord light kunne vi så ikke have brugt det danske og utrolig rammende ord for den slags produkter - ufedt?

Yes Niels er tilbage fra ferie i vanlig stil 
 
Hallo hvem har lagt den T nøgle i musiklokalet? (kunstpause) 
Det er da vist nogen unoder… (applaus)

Når et indlæg skriver sig selv.

 Tirsdag d.17 Juli 2007 | Michael | Tanker om livet
Paranormale fænomener, åndernes magt, gespenster. Ja, de findes omkring os konstant, vi skal bare åbne vores pung, så får vi en tur i rædselskabinettet.

>> Følgende link er ikke lutter sjov læsning. det er dit valg om du vil læses eller føres bag lyset. <<

Gyzzzz, nu gik døren op, vinden er åndsvag, men god til at blæse døre op.

Ny taske

 Mandag d.16 Juli 2007 | Michael | Waste of time
Jeg har købt en gammel kernelædertaske, som min far havde da han var dreng, idag. Jeg købte den for en tyvekronersmønt, hos blå kors.

Jeg er glad, da jeg senere hos shoppit (Se også: overprice loppemarked) finder en lignende taske, dog ikke så retrosmart, til en tohundredekronesmønt. Wiiii!!

Begejstringen vil ingen ende tage, da jeg senere søger på nettet efter lignende tasker og priser. Jeg finder intet og men ordene danner sig for min nethinde og jeg rykker tættere på skærmen og taster ordene fra de ældgamle skrifter .... "GAMMEL HAVTASKE"

Kan I gætte hvilken side jeg fandt??

X blog

 Søndag d.15 Juli 2007 | Michael | Gæstebloggere
Niels er i Sverige.

Og som man siger, når musene danser om den varme grød, leger kattene på bordet og kritte vitte vit bum bum!!

Dagens indlæg er at finde op dnup.dk - Jeg blogger om man så må sige udenom

Hjul?

 Søndag d.15 Juli 2007 | Michael | Waste of time
Firhjulstræk betegnes 4x4 - Så vidt jeg har lært i blækregning er 4x4=16

Det kører lissom ikke helt rundt, vel?

Metallica re-revisited

 Lørdag d.14 Juli 2007 | Michael | Everyday life
Storskærmene var det eneste der vidnede om, at de bitte små mænd oppe på scenen rent faktuelt var Metallica.

metallica dk

60.000 mennesker på en mark, der stirre på 4 mand, gør et eller andet ved mig. 60.000 mennesker der skal sluses igennem et sindrigt system af forskellige indgange og kropsvisiteres af en vagt, gør et eller andet ved mig. 60.000 mennesker der føler at de hver især har lidt mere ret til at komme forest, gør et eller andet ved mig.

Og hvordan 60.000 mennesker (minus 4-5 stykker) havde besluttet sig for at stå på netop mine sko, det er mig et mysterium. Måske var det derfor de stod ovre i hjørnet og snakkede i lang tid - "Kom vi jokker allesammen ham der over tæerne!!"

Sådan rent psykologisk er mennesket bygget til at forholde sig til sine omgivelser konstant. Er der fare på fære. Det gør mænd hele tiden, med mindre de har drukket hjernen til farum. Mænd gør det når de går tur, når de handler og når de er til koncert. Det er jeg bevidst om og kan styre det. Men det er ikke meningen man skal styre det, så det bliver sådan en krampagtig "undskyld mig, hr. med de ildelugtende armhuler, men du står på mit skinneben" agtig flygt eller kæmp sætning.

Bevares de spillede sgu godt - Kun afbrudt da strømmen gik på deres front OPTUR!! Men det virker bare så rutinepræget, når de står og bræger med amerikansk accent - Danmarrrrk we elskerr jer - Jeg så personligt et par fjæs iblandt publikum, som selv en mor ikke kunne elske!! Og når publikum skriger af fryd når Lars råber "Skal I ha noget rigtig Dansk, i ved ikke hvor godt det er at være hjemme og blive så godt modtaget hver gang.." Hvorfor fanden flytter han så ikke hertil? Sådan en dobbeltmoralsk flygtninge-frans.

Og når publikum synkront vender sig om og bukker sig forover og spreder deres balder, i et forsøg på at gribe de trommestikker han smider ud, med deres ringmuskler...  Når Lars afslutningsvist råber "Og vi vender tilbage næste år med en ny cd" hele publikum hviner som små ludere og Lars har lige solgt 45.000 cdér med med lidt "behage psykologi".

Nu stod jeg, som før understreget, lidt på afstand af løjerne og kunne i det lys betragte publikum og band i samspil, når der blev kastet brød ud til ænderne!!

metallica bang

De leger med fyrværkeri

Jeg så "rock am ring" på tv igår og filmen knækkede seriøst da bassisten drejede rundt med sin bass, i nøjagtig samme sang, med nøjagtigt samme tempo, med nøjagtigt samme udtryk og G-kraft - Der blev jeg i tvivl om Metallica i virkeligheden er hologrammer.

MEN! Ser man bort fra at jeg ikke bryder mig om at blive adresseret som et stykke købekraftig kreatur der vil ta den i røven for et plekter!! Så var lyden helt i top, man kunne høre det meste i lydbilledet og der var eddersparkmig hammer på.

Jeg elsker deres musik, ihvertfald op til LOAD - Men hele mediecirkussen, kan de beholde for sig selv!! GO NAPSTER.

VOLBEAT - VOLD FED

Helle Thorning Schmidt

 Fredag d.13 Juli 2007 | Niels | Waste of time
Her er et uddrag af en e-mailkorrespondance med en ”kammerat” her kaldet Rune (…fordi han hedder Rune!) Dette synes jeg var den bedste måde hvorpå jeg kunne give min uforbeholdende mening om talemåden - helle for … et eller andet.
 
Rune: PS. helle for co-driversæde
 
Niels: p.s helle for!? hvor gammel er du Rune, det hedder shotgun...
 
Rune: PS. så hedder det shotgun på engelsk og jeg (og Søren Krarup) prøver at værne om det danske sprog, så slap lige af med de anglofille gloser.

shotgun (Engelsk-Dansk)
haglgevær; haglbøsse;
 ¤call ~ (am., ved biltur) ønske at sidde forrest (el. på forsædet). (fx I call shotgun (helle for at sidde forrest))

/Rune - 26 år (de ælste sidder forresten i kareten)
 
Niels: Næ hov jeg beder dem undskylde undertegnedes tidligere meddelelse der i den grad, dog fuldstændig uhensigtsmæssigt, kom til at underminere det danske sprog i en sådan grad at selv den gode Holger Danske græmmes ved min upatrioske fremfærd. Jeg er oprigtigt ked og lover højt og helligt at jeg i fremtiden vil udtrykke mig i anstændig form.

Tillad mig kortfattet at give min opfattelse af det omtalte ord "helle"
Helle ~ et fristed (f.eks. Sverige er et helle hvor man kan knalde damer uden at det bliver gengivet til eventuelle ægtefæller eller samlevere i Danmark)
Helle ~ navn (f.eks jeg har lige knaldet Helle)
Helle ~ trafikforanstaltning som man skal køre uden om (f.eks jeg har lige knaldet hellen ned)
Helle ~ Skolepenge refusion (f.eks Rune er den ælste og tror han ved det helle, men faktisk er han bare en gammel retarderet kvinde)
 
Opfattelsen af frasen "Helle for at sidde forrest" opfatter jeg dermed som en gestus fra din (Runes) side, hvorved du tilbyder en dame der hedder Helle i en udveksling for at få lov til at sidde på førersædet. Såfremt hun er lækker i et nutidigt perspektiv, ikke et gammelt som Runes, har et par gode patter fast røv og poca hår krydret med en tuborg og en whopper, så er jeg villig til at acceptere...

Metallica

 Fredag d.13 Juli 2007 | Michael | Everyday life
Jeg skal til koncert idag, anmeldelse følger.

Til trods for mit årelange fanskab af de gamle rockere, glæder jeg mig paradoksalt nok mest til at høre Mnemic og ikke mindst Volbeat.

Er det godt eller skidt at gå med rygmærker, hvis de er blå?

Busted

 Onsdag d.11 Juli 2007 | Niels | Waste of time
Jeg hader det dersens nymodens teknologi, hvor man kan overvåge hinanden. Tag nu msn messenger, der er en latterlig funktion hvor den viser alle hvilken musik man lytter til.

Det er pisse irriterende når kone lytter til Westlife hele tiden!
( msn - niels@sygo.dk )

De må tro vii DUM

 Onsdag d.11 Juli 2007 | Michael | Film og tv
Venus (bjerg) + vibrator??

Vi ved jo allesammen godt at den er til at spille klit med. Men husk at afmontere bladene, eller det kan blive en blodig AFFÆRE.

Jeg kan så undre mig hvad den vibrator til mænd gør godt for? Gad vide om den kan få andet end hårene til at løfte sig...

Hej hej

Jeg skal sgu lige i føteks

En sløv oplevelse

 Onsdag d.11 Juli 2007 | Michael | Corporate
Alt imens Gillette fokuserede AL deres energi på produktudvikling, lader det til at de har glemt at lave reklamerne tidssvarende.

Jeg har dem faktisk mistænkt for at have ladet alle deres reklamer lave i 80érne.

Jeg vil faktisk hellere se en CILLIT-BANG (si da da da daaaah) reklame, tjah det er ligefør jeg hellere vil barbere mig med en iturevet CILLIT-BANG (si da da da daaaaah) flaske!!

 

Gillette - Ikke den skarpeste kniv en mand kan få

 Onsdag d.11 Juli 2007 | Michael | Corporate
Gillette - Tager deres kunder og barbering meget alvorligt, så de poster store summer i produktudvikling. Lad mig tegne et billede:

Billedet på din mentale film bliver sløret og bølget og harpelyd klinger (Flashback).

Først var der én klinge, men mænd fik røde knupper og indgroede hår - Produktudviklerne lagde deres hjerner i blød - Så kom der TO klinger på!!!

Noget tid passerer

Folk har sikkert glemt, at der ikke altid har været to klinger på!!

VI MÅ GØRE NOGET - råber produktudvikleren med klingende stemme.

Denne gang må vi gøre noget nyt... De tænker så det skærer gennem marg og ben, indtil en spag stemme nede bagi siger -

Vi putter et blad mere i og sliber dem skarpere (Som de ikke gad før!!)

De glade produkt udviklerer går til ledelsen som sidder og hiver sig i skægget af lykke.

Noget tid passerer.

Reklamebudgettet boomer og de glade forbruger jubler af lykke over MACH 3. Men langsomt stilner jublen af...

Produktudvikleren skære klart igennem og siger: "Vi må gøre noget"!!

Kameraet zoomer ud og vi kommer tilbage til fortælleren.

- Nu forstår I sikkert hvor jeg vil hen af. Hvis ikke vi siger stop til al den produktudvikling ender vi med at skulle skrabe vores kinder med skrabere på 20 cm. Man må ikke længere tage sit barbergrej med i flyveren fordi de er udstyret med knive nok til at save en jumbojet istykker med.....

Og vi får sikkert stadigt røde knupper og indgroede hår, lissom altid.

Biseksuel

 Onsdag d.11 Juli 2007 | Niels | Fiktion
Der er et helt nyt buzz i byen! Alle gør det både sorte og gule, biseksualiteten er flyvende. Bi’erne blomstrer. Det er et stort godt skjult fællesskab der er krøbet ud af deres bo for at bestøve den bramfrie verden og resultatet kan blive alt fra sødt til klistret.
 
Ironisk nok dør de når de stikker mig, men de dør også når jeg stikker dem!?
 
mmm… dyresex!

Mojerfugger

 Tirsdag d.10 Juli 2007 | Michael | Waste of time
Er det godt eller skidt, at være en motherfucker, hvis man er far?

Er det godt eller skidt, at være FAR-lig hvis man er sprældlevende?

Ihh hvor MOR-somt.

 

Elspareskinne?

 Mandag d.9 Juli 2007 | Michael | Film og tv
Jeg ved ikke hvem der har været så genial at opfinde en elspareskinne, men en pludselig illumineret sindstilstand åbenbarede sig for mig idag, og jeg overgik opfinderen i genialisme.

Og med et trylleslag er elsparestikontakkontakten opfundet... Den sætter man imellem stikkontakten og sin stikdåse og så er man fri for at slukke på den gamle kontakt...... Hvaaaaa??! Hvaaaaaaaa?! 

Birkes

 Mandag d.9 Juli 2007 | Michael | Everyday life
Jeg er en luder for birkes. Birkes er simpelthen mit yndlings lillebitte sorte opiumsblomst frø, dernæst sesam, dernæst chokolade frø og helt i bunden alt pollen der er småt nok til luftbårent, at gå i luftvejene.

Nu er tilfældet desværre at indtag af birkes har en ligefrem proportionel negativ indvirkning på menneskets intelligens. Ikke kun når man ryger dem!

Tænk bare på folk der altid ha birkes mellem tænderne. Jeg tænker altid "FUCK" har jeg gået og set så dum ud siden i morges. Og ja, det har jeg, og Jah der er ikke nogen der siger en lyd, på trods af at man har en hel redde af små sorte birkes æg imellem distal 7 plus og plus 8.

Men i er stadigt mine små sorte venner kære birkes frøer... Dikke dikke dik.

En Søløve

 Søndag d.8 Juli 2007 | Michael | Waste of time
er det ækvivalenten til en strandsild?

Og hvad betyder ækvivalenten egentlig?

Råd om råd 2

 Søndag d.8 Juli 2007 | Niels | Everyday life
Råd om råd 1 aka. ting du ikke havde lyst til at vide... og så alligevel!

Jeg husker engang vi fik noget bladselleri tilbage fra flere supermarkeder fordi det var råddent i toppen. Her fik jeg lige den lille ekstraopgave at tage min hobbykniv og bare skære toppen af hvor råddet sad og så sende det ud til butikkerne igen. Det er dejligt at tænke på ik? Altså at der har siddet en mand med beskidte havehandsker, der har rørt ved et utal af rådne frugter og diverse skrald, for herefter at befamle konsumenters grøntsager, tilmed ledsaget af en halvrusten hobbykniv, med den hensigt at skjule råddenskab i salgsøjemed…
 
Det var bare lige et tip til hvordan I kan se hvordan grønt er friskt… hvis der er skåret noget af toppen så er der nok noget galt! Prøv også at kigge på sådan noget som forårsløg, de har en flot grøn top men den er næsten altid skåret af i toppen. Hvis det er helt friskt er de ikke skåret af, prøv f.eks. at gå ind i en thai forretning og spørg efter forårsløg og du vil få et helt nyt syn på hvad et forårsløg er og hvordan det skal smage.

Kemikalie Romance

 Fredag d.6 Juli 2007 | Michael | Spørg Sygo
For to som elsker hinanden, vil kærligheden altid bane vejen.

Men jeg vil vælge en mere lyrisk og eksistentialistisk indgangsvinkel til dit spørgsmål:

Vi spejler os i stjernerne.
Men hvad foregår inde i hjernerne.
Hvad med vores egne små hollywood historier.
Vi skal skinne ved vores egne glorier.


amen


 

Hvad vil du helst?

 Fredag d.6 Juli 2007 | Michael | Waste of time
Spise en rugbrød med hæmorider i menstruationssovs og sårskorper.

Eller....

Drikke et glas bræk fra en velvoksen mand der har været i byen og spist shawarma med meget senet kebab (Chili Hvitløg er valgfrit).

?

Jeg kan nemlig ikke helt bestemme mig selv.

Post Danmark

 Torsdag d.5 Juli 2007 | Niels | Everyday life
Snail mail monopolistisk enevældeherskende, hjemmegående husmorkneppende, selvforherligende, tisgul cyklende, pakke smadrende, breve vædende, konkurrencedræbende, postkort snagende, frimærke pushende, underfrankerings elskende og ganske enkelt latterlige post Danmark.
 
Der er ikke mange i dette land der kommer af sted med at, lave deres egne penge og tilmed kræver at man først kysser pengene i røven, før man kan få lov til at sende nødvendigheder ud i landet til overpriser der ultimativt og uden spørgsmål bliver fastsat af dem selv! Priser der bare racer derud af så selv inflationen forpustet må give op og se dem suse forbi som en hjulben på speed der overhaler ulven.
 
Tilmed skal vi overbelastes med deres postkasse røde postkasse propaganda! Ligesom de bybefængende kommunalvalg eller et cirkus der er kommet til byen der hænger plakater i samtlige lygtepæle, ligeså anmassende er posten med deres postkasser. For ikke at tale om deres cykler - med støttehjul - der altid belejligt er placeret midt på fortovet så man ikke kan komme udenom! Men lad os da frede den røde postkasse og kalde den et nationalklenodie og forherlige den i en grad så historikere får et føl hvis de bliver fjernet! Jeg tror nærmere jeg vil kalde den en sørgelig rest af monopol der vidner om at vi danskere er nogen konservative fremmedhadske undersåtter af staten.

Underfrankeret

 Torsdag d.5 Juli 2007 | Niels | Everyday life
Det sker ca. hele tiden at post Danmark vælger at toppe deres egne overpriser, det sker så ofte at den almindelige dansker ikke har en chance for at følge med. Konsekvensen ved at posten leger kispus med dansken er at de tilmed udsender bøder for underfrankering. Eller bøder hedder det jo ikke, det er et ”administrationsgebyr”! Jeg har, på den hårde måde, lige erfaret at ”administrationsgebyret” er steget til 31,25! 31,50 skal man altså betale fordi man har puttet, hvad der svarer til et halvt stykke jenka tyggegummi, for lidt på et brev!
 
Administration! Det er jo bare en robot der skriver brevet ud! …og sidst jeg checkede (læs: da jeg i dag fik en bøde hvor det stod med både fed og kursiv) kostede det ”kun” 4,75 at sende et sådan brev ud. Det må være nogle dyre konvolutter…! Hvad faen skal i administrere? Går pengene til udsendelse af rykkere eller til erstatning af bortkomne breve og pakker? Næ jeg skal fortælle jer hvad de bruger pengene på!!
 
Jeg var så heldig at have underfrankeret 2 breve. (tak til min stedfar – der i øvrigt sender 30 breve om dagen - der lige forklarede mig taksterne) Jeg fik derfor 2 breve i dag et med de føromtalte administrationsgebyrer og et andet hvor der står: ”…det har vi valgt at se bort fra denne gang”! Nej hvor dejligt at vide at de forbarmer sig over nogen og sender bøder til andre. Brevene var helt ens bortset fra et girokort på det ene, fedt at vide at dem der får tildelt et ”administrationsgebyr” også betaler for andre der har underfrankeret! Hvorfor spilde tid og penge på at sende et brev ud bare for at markere at du er en idiot for at underfrankere og vi er superflinke for ikke at opkræve det du mangler!

knaldtilbud

 Onsdag d.4 Juli 2007 | Niels | Den digitale verden
Jeg faldt lige over dette tilbud da jeg søgte på nettet: http://www.klausgarde.dk/p13387.asp

Hvis de ikke har ændret eller fjernet det igen så var der en ipod til den nette pris af intet mindre end DKK 352.637,00 - Ja tak giv mig da endelig 2 af dem!?

Stinkende smagløs

 Tirsdag d.3 Juli 2007 | Niels | Tanker om livet
Man kan være blind, døv og stum det ser man (med mindre man er blind selvfølgelig) jo ofte i dagligdagen. Det er ganske simpelt et handicap på en af sanserne. Men nu ligger landet jo sådan at vi har 5 sanser og så er det jeg spørger, hvad hedder handicap eller fravær af de 2 andre sanser? Jeg underholdte min søn med armhule prutter (indlæg følger ) og kom til at tænke på at jeg aldrig har mødt en person der ikke kunne smage eller dufte!? Der er de temporære fravær af disse sanser når man er forkølet, men jeg har ikke hørt om nogen der har det permanent.
 
Er der nogen der er smagløse eller duftmæssigt udfordret…?

På indkøb

 Tirsdag d.3 Juli 2007 | Michael | Tanker om livet
Så stod jeg der midt i føtex og bandede over vægten af min overfyldte kurv, hvorfor fanden havde jeg nu ikke taget en vogn? Sådan noget LORT Tænkte jeg ved mig selv mens jeg kiggede ned i den bugnende kurv.

Og lige der gik det op for mig at al den friske og ferske delikatesse, jeg stod og kiggede ned på, netop havde sin skæbne besejlet. Sidste endestation, Michaels røv.

Og der var mindstedels ti kilo madvarer.

Daz some shit!

Men som sagt (Citat min gamle kammerat): "Hellere skide det ud, end smide det ud."

Er det godt eller skidt at ha en rådden humor, hvis man er en grøntsag?

Kims?

 Søndag d.1 Juli 2007 | Michael | Waste of time
Kan I finde Holger?

Hvor fanden er Jørgen?

Comedy hour sex

 Søndag d.1 Juli 2007 | Niels | Fiktion
En stripper er det sådan en der hjælper folk der er til bondage men ikke har nogen håndjern?

Er det blevet sværere at have telefonsex nu til dags hvor der ikke er fastnet telefoner? Mobiler er jo blevet så små at de let bliver væk og der er ikke en ledning i den anden ende så man altid kan hive den ud igen…

Er der en faktisk stilling indenfor pornobranchen der hedder missionær? Hvis der er, er det så et hårdt arbejde hvor man skal arbejde røven ud af bukserne og ligge vandret hele dagen for at nå det hele? Måske er det et ret konservativt og ukreativt arbejde hvor alle er lige og man hurtigt kan opnå tilfredsstillelse?

Jeg kan huske engang hvor hjemmevideo dækkede over et begreb hvor folk fik en bold i skridtet (kunstpause) 
nu er det blevet til et begreb hvor man bruger skridtet og boller… (Applaus)


Alle indlæg
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Tanker om livet (284)
Den digitale verden (44)
Waste of time (157)
Everyday life (247)
Film og tv (75)
Fiktion (44)
Corporate (14)
Spørg Sygo (17)
Gæstebloggere (8)
The book (5)
Problemknuser (23)
Den gode idé (17)
Sexuelle eskapader (47)
Politik (14)
Smagsdommeri (36)
Jeg spørger bare (39)
Dagens ord (43)
Er du min far - Se også: lookalike (8)
Er det bare mig eller... (34)
Kender du det... (17)
Så så man lige mig... (24)
Jeg tegner og fortæller (8)
Selvafvikling (9)
3 trin (1)
Januar 2011 (2)
December 2010 (10)
November 2010 (1)
Oktober 2010 (10)
September 2010 (14)
August 2010 (11)
Juni 2010 (1)
Maj 2010 (1)
April 2010 (3)
Marts 2010 (1)
Januar 2010 (4)
December 2009 (13)
November 2009 (12)
Oktober 2009 (21)
September 2009 (21)
August 2009 (25)
Juli 2009 (30)
Juni 2009 (32)
Maj 2009 (35)
April 2009 (31)
Marts 2009 (24)
Februar 2009 (30)
Januar 2009 (40)
December 2008 (26)
November 2008 (36)
Oktober 2008 (36)
September 2008 (29)
August 2008 (27)
Juli 2008 (19)
Juni 2008 (37)
Maj 2008 (22)
April 2008 (22)
Marts 2008 (29)
Februar 2008 (43)
Januar 2008 (43)
December 2007 (21)
November 2007 (28)
Oktober 2007 (40)
September 2007 (17)
August 2007 (27)
Juli 2007 (34)
Juni 2007 (34)
Maj 2007 (24)
April 2007 (21)
Marts 2007 (21)
Februar 2007 (21)
Januar 2007 (33)
December 2006 (19)
November 2006 (22)
Oktober 2006 (19)
September 2006 (23)
August 2006 (29)
Juli 2006 (33)
Juni 2006 (8)