Drengen og ønskesedlen

 Mandag d.31 Juli 2006 | Michael | Fiktion
Der var engang en lille dreng der var så mæt. Han var så mæt at han havde svært ved at trække vejret. Så mæt at han næsten ikke kunne tale. Mæt af mad og ting, der var ikke det stykke legetøj som han ikke havde. Det var i december og juleaften nærmede sig. Familie fra nær og fjern kom på besøg og alle var de oppe hos den lille dreng på hans værelse og spørge ham hvad sådan en lille dreng dog kunne ønske sig? Han kunne se forfærdelsen og misbiligelsen i deres øjne for hver gang de så ham. Han var så mæt.

I år var det anderledes, han kunne ikke fortælle dem hvad han ønskede sig, for han ønskede sig ingenting. Flere og flere spurgte til ham og alle ville gerne begave ham med deres rigdom. For hvert spørgsmål han modtog sank han mere og mere sammen i sengen, den tykke lille dreng. For hver kalender låge der røg af den bugnende chokoladekalender, blev drengen lidt tykkere og svagere og mere og mere apatisk. De andre børn løb rundt i gården med deres sunde og raske æblekinder og kastede sne på hinanden, spændingen lå i luften, de glædede sig, over sneen, over legen, over at komme hjem til deres små familier. Men drengen sov og når nogen kiggede ind til ham, lod han som om han sov.

Det var anden søndag i advent og lugten af tung gammelkone parfume dominerede huset. Oldemor var på besøg. Hun havde allerede været på værelset og drengen havde sovet sin rævesøvn, men betragtede hende gennem smalle øjne. Hun var en magisk gammel dame, hun havde altid et eller andet i ærmet. Hun havde lagt en gammel bog på drengens kommode og mumlet noget af sig. "kærlighedens overflod, forplanter sig i hjerteblod".

Drengen forsøgte, at ignorerer hele menageriet, men nysgerrigheden rev i ham. Det var den første rigtige følelse der havde ramt ham i lang tid. Hans stædighed og nysgerrigheden koliderede og hans små pølsefingre forsøgte at nå bogen, den var for langt væk. Drengen møvede sig rundt i den store seng, og greb en sukkerstok som han havde fået for nogle dage siden. Han fangede bogen og med torsoen halvt hængende ud over sengekanten fik han overbalance og faldt med sit fede ansigt lige ned i det ufravigelige trægulv. Men han havde bogen nu.

Han åbnede bogen ganske forsigtigt og fuld af respekt, for det var tydelivis en ganske gammel bog. Støvet dryssede ham ned i næsen da han begyndte at læse det håndskrevne forord:

Denne bog er ingens ejendom. Erkendelsen vil gøre dig from. For at få, må du lære at gi.

Der stod ikke andet i bogen, ganske tom var den, et for ham uskrevet blad.

Med disse ord, som han ikke helt forstod, ringende i hans sind besluttede han sig for at stå op, men han kunne ikke. Tyngden af hans korpus og hans svage muskler kunne ikke bære ham. Han ormede sig ud på gangen og hen til trapperne. Beslutsomt bevægede han sig ud over kanten. Han ville takke sin oldemor. Lyden af 250 kilo menneske der trimler ned af en gammel knagende trappe er ganske højlydt og ganske ubeskrivelig uhyggelig.

Tjenestefolkene kom farene og lavede et stort ståhej, derefter stødte moderen til helt rådvild i blikket. Din store torsk, hvad har du dog gjort, som om idag ikke var ulykkelig nok. Jamen mor, jeg ville bare sige tak for bogen til oldemor, sagde drengen nu med tårer og næseblod i hele ansigtet. Tjenestepersonalet trådte et stort skridt tilbage og moderen udbrød med tårefyldte øjne: Hvad siger du dog dreng!! Oldemor er jo lige død. Stilhed!

Øjeblikke paserede, derefter minutter, derefter timer, dage og uger. De forsøgte at flytte drengen men kunne ikke løfte ham, urokkelig og stædig som han lå, der for enden af trappen. Tilsidst skrævede de bare over ham, som var han endnu et møbel. Han lå bare der og skrev i sin bog. Skrev til hans knoer var hvide. Spiste ikke, sov ikke, bare skrev. Han svandt mere og mere ind. Man kunne skimte et smukt lille ansigt og blanke øjne bag bogen. Nu kunne han sidde op, og pludseligt kravle. Han kravlede ud til tjeneste folkene i køkkenet og de begyndte at tage sig af ham. Ikke så meget for pengenes skyld, men fordi de holdt af ham.

Han skrev, jeg giver dem mig og de giver mig deres kærlighed. For at få, må du lære at give. Oldemoderens ord begyndte at gi mening. Livet begyndte at tage form og give mening. I den eufori han lige havde opdaget, gik han resolut op på sit værelse og smed alle sine legesager ud af vinduet. Dyre gaver fra eksotiske steder, det hele røg ud. Nu var der tomt. Men drengen kiggede selvtilfreds ud af sit vindue, hvor byens mange fattige forvirret begyndte at stimle sammen. Drengen nikkede til dem og råbte: Tillykke med fødselsdagen!! Folkene på gaden samlede tingene op, smilte til hinanden og skar grimasser af drengen, som han gengældte. Vagabonder og tikkere dansede på brostenene og en gademusikant spillede den livligste polka.

Drengen løb ud på gaden hvor en politimand nu forsøgte at styre gemytterne, drengen sparkede ham resolut i bagdelen og grinede ham op i fjæset og råbte tillykke med fødselsdagen dit kæmpe fjols!! Sdan taler man ikke til ordensmagten din lille laban, råbte politimanden med et undertrykt grin i stemmen.

(To be deleted or to be continued, jeg ved det ikke?)

Swimming pool kø

 Søndag d.30 Juli 2006 | Michael | Corporate
Der er "dødvande" i pool branchen, i DK for tiden. Og hvis man går rundt med en lille reklamemand i maven, så er man ret mæt tror jeg.

Det pool branchen har brug for er et revival slogan: Med Aquatics basinner, kan du Poole, til du sejler.

Jeg forestiller mig et komplementær produkt i blowupdollbadedyr... Så skal du bare se hvor ivrig nabokonen bliver for at komme over og flyde rundt på lifesize blowupbarbie Ken.

Og som farfar altid sagde, inden han låste sig inde i kosteskabet med mit badedyr: Naboskab er som oftest det mest støjfølsomme galskab der findes.

Knuzer til verden

Re: Sygo slogan

 Lørdag d.29 Juli 2006 | Michael | Everyday life
En let omskrivning af "Stol på din stol...." til engelsk, ville måske være på sin plads i disse internationale tider.

So here goes. Heard at the pub:

Say cheers to ya chair, mate! - it lagers ya ass.....

Jow jow... Og som farfar altid sagde, inden han puttede endnu en flaske op under trøjen: Et barskab er den korteste vej til et nyt bekendtskab, hils på Jack, johnny og kong Georg min dreng.

Og så skal der lige lyde en lille fødselsdags hilsen til Yasmina (Se også: Dedikeret sygolæser) Ja og tillykke til alle os andre som synes hver dag er vores fødselsdag.
Du kan høre Yasminas fødselsdagsgave ved at klikke her

Sygo slogan

 Fredag d.28 Juli 2006 | Michael | Corporate
I en verden hvor kampen om mindspace til stadighed intensiveres, er det vigtigt at brænde (Se også: brande) igennem ved første øjekast. Et gennemsnitsmenneske eksponeres for ca. 3000 brands om dagen (Kilde: tænk).

Der er altså brug for sygo-slogans.

Dagens sygo-slogan:  Stol på din stol, den har din røv!!

Og som farfar altid sagde inden han onanerede i kirkekollekten: Medicinskab, er ofte det skab som løser problemer i et ægteskab.

Tissekone

 Fredag d.28 Juli 2006 | Niels | Everyday life
Som mand er ens fristed i huset/lejligheden som regel badeværelset. Jeg ynder at sidde derude et kvarters tid med mit wallpaper magasin og bare være mig selv frigjort fra børn, koner og verden i helhed. Jeg låser altid døren, ikke for at låse mig selv inde, men for at låse alt andet ude.

Så er der konen der ikke låser døren med mindre der er gæster, faktisk er hun for doven til overhovedet at lukke døren. Lad mig med det samme sige at jeg ikke har lyst til at se på en kvinde på toilettet, ja jeg ved godt alle skider! men jeg har da ikke lyst til at se på det. Jeg kan godt lide at opretholde en eller anden form for blufærdighed, selvom man har set det hele. Er det bare mig (jeg ved det ikke??) der bare kan godt li den lille rest af personlighed der er tilbage efter ægteskabet?

Når jeg er på badeværelset er det mit helle, sanctuary om du vil, ligemeget om jeg bare børster tænder eller lader vandet! Er det bare mig der er indelukket eller er det normalt at dele disse private stunder?

Nødbremsespors stregtegningstøjtyv

 Fredag d.28 Juli 2006 | Michael | Waste of time
I kender det nok, (håber jeg, for ellers er det her fanden helvede et virkeligt pinligt indlæg) bremsespor i underdrengene. Et ganske unævneligt tabu, ildeset selv blandt ludere, lommetyve og sumobrydere (De må besidde en enorm tarmkontrol eller bare ha et godt renseri).

shitheadMen hvorfor er det ikke socialt acceptabelt at ha bremsespor i undertøjet. Det er jo en kæmpefordel!! Her hvor jeg bor er det ihvertfald. Folk har en tendens til ikke at kunne finde ud af, hvad der er deres eget tøj og andres tøj. Ja faktisk i det hele taget at finde ud af hvad der er deres og andres ting og ejendom. Men jeg har endnu ikke fået naldret noget, hvorfor? Jo! Jeg har jo indbygget en lille personlig tyveri foranstaltning, en lille "gave" til dem som intet anende stikker deres lange fingre ned i mit vasketøj.

Jeg er faktisk begyndt at skide lidt i mine helt nye Bjørn borg boxers, som noget af det første, når jeg får dem på... (er ved at blive lidt af et problem i prøverummet!!).

Og som farfar altid sagde inden han sked i sine lange underhoser: Slægtskab, er som oftest det skab der er sværest at komme ud af!! Og vi er kendt for at ha en slap tarm i min familie, spørgsmålet er bare at se positivt på det)

Tillykke med fødselsdagen allesammen.

PlasticSygoPose

 Onsdag d.26 Juli 2006 | Michael | Tanker om livet
Ok, jeg brokker mig lidt idag! Men plasticposer kan jo heller ikke lide os, vel.... De vil jo slå os ihjel, ik!! Altså hvis vi tager dem over hovedet og strammer godt til om halsen... Det kan forresten ikke anbefales, for plastic er pisse giftigt, at kvæles i og lugter også grimt. Og man har jo ikke lyst til at falckredderne og ligtilsynsmænd og så videre tænker, "fuck, puuuh, adr, det lig lugter af fucktex plasticpose, nå ja, det minder mig om jeg skal huske at købe trusseindlæg, til lillemor og kage til aftenskaffen". Jeg er heldigvis kun i besiddelse af fryseposer og stofindkøbsnet. Fryseposerne er for små til mit hoved, så dem tager jeg på hænder og fødder. Stofnettet over hovedet og ellers nøgen løber jeg ud på opgangen og ligger mig som om jeg er faldet for enden af trappen.... Et råb om hjælp? Neeeeehaaaj daaaa!!

Men... Hvorfor skal man egentlig betale for plastic poser i "super"markederne? Og når vi nu absolut skal betale, hvorfor kan man så ikke købe poser uden den pågældende butiks reklame på?

Jeg forstår at det er smart og indbringende for "super"markederne, når en bonus pater familia i gennemsnit ligger 700,- pro anno, bare på plastic i butikken. Vi taler altså betragtelige summer her! Deraf endnu større grund til at stille spørgsmålstegn herved. Ville du ikke også hellere ha et børnesikkert sygo-indkøbsnet til at ligge, for at sende det rigtige signal, når naboen er til kaffeslabberas.

arriva pose

Her den anden dag, lod jeg mig transportere i tog. Sådan et nyt, stort og flot diesel mojerfugger. Der banker igennem det danske landskab med 160 Kmt.

Her falder mine øjne på de nydelige brækposer der hænger under bordene. Slogan: "Tænk på miljøet".

Hvilket miljø?? Plastic poser med miljø slogans på? jeg elsker den slags spøgefulde kontrast, som reklamebureaet så smagfuldt har forstået at inkoorporerer, ganske uden omtanke.

Og hvorfor kører tog ikke på biobrændsel?

Som farfar altid sagde, inden han tog gas: Av av av, jeg havde glemt at vi havde fået elkomfur... Dovenskab, er ofte det mest rodede skab!

Konklussion: Plasticposer, tsk tsk tsk... Alt for hurtig måde at tage sit liv på. Så typisk i vores fastfood mentalitet..

At tale er sølv, men tavshed er stille?!

 Tirsdag d.25 Juli 2006 | Michael | Waste of time
Man skal ikke gå om den varme grød, for sko på bordet bringer uheld i huset.

Folk har desuden en tendens til at blive sure, når man vandre på deres møbler.

Og nu spørger jeg bare:

Er det godt eller skidt, at sejle i egen sø, hvis man har en svinefarm?

Er det godt eller skidt, at der er lange køer, hvis det er på landet?

Er det godt eller skidt, at være bøsse, hvis man ikke har jagttegn?

Er det godt eller skidt, at holde juleaften, hvis man er "anden"?

Ja ja, jeg spø´r jo bare!!

Knuzer til verden

Bedrevidenhed... FØJ!

 Søndag d.23 Juli 2006 | Niels | Tanker om livet
Kender i de pokkers bedrevidende forældre og alle de klicheer de konstant fyrer af? F.eks. lad være med at spille bold op af huset, du smadrer bare en rude!

I dag spillede jeg lidt med bolden udenfor, med min lille søn på armen. Han viste stor begejstring da jeg viste ham et par af de supertricks jeg, i hans øjne, mestrer. Jeg spillede et par gange op ad muren da et pludseligt vindstød, fik mig til at miste boldkontrollen i et splitsekund og der skete det at, jeg ramte ruden som selvfølgelig gik i stykker af det lille puf!

Det får en til at tænke på at forældres bedrevidenhed måske ikke skal opfattes som klicheagtigt, eller i det hele taget negativt. Det er måske et udtryk for at have lært af sine fejl, og er blevet klog af skade.

Hvorfor hader vi bedrevidende folk? …og hvorfor skal vi altid trodse dem, for det resulterer jo oftest i at vi beviser deres påstande…

Opvasketandbørste = easy living

 Søndag d.23 Juli 2006 | Michael | Everyday life
Som I måske ved, så tror jeg ikke på mikrobølgeovne og køkkenrulle (ellers ved I det ihvertfald nu). Og ved I hvad, nu har jeg mødt en pige, der ikke tror på opvaskebørster. En ganske smuk konsumentarisk kombinatorik af symbolik i en verden af ellers overfladiske signalværdier. En dokumentarisk realitets dogme.

Hvis selvfedme var farligt for helbredet, var mange, deriblandt mig-selv nok døde ved kvælning i deres egne fraser og synonymer.

Men, men, men!! Man skal jo som sagt ikke accellerer geologiske fragmenter i en balistisk kurve, når man selv residere i et transperent domicil. Eller med andre ord, luk røven, for du skider nemlig også.

Husk, Michael elsker jer!

Skål skide være med det

 Søndag d.23 Juli 2006 | Michael | Waste of time
Prøv at overvej konsekvensen af en komplet ærlig verden. En verden, fuldstændigt blottet for fornuftsbaseret høflighed. Vi kender nok alle de mennesker, der bare siger ting som skulle forblive usagt. Nogen kalder det at tale før man tænker, jeg kalder det kulør. Og man kan ikke sige kulør uden at sige sovs, og hvem fanden kan ikke li sovs, hva?!?

Nu skal du vide, at jeg smider min fornuftsbaserede høflighed, ligesom en aflagt jakke, går ned til røde kors og giver den til dem. De vasker den og hænger den på en bøjle, hvor den kan hænge ind til en eller anden komplet idiot køber den.

I min nyfundne bramfrihed, vil det ikke være unaturlig at fortælle ekspedienten i føtex, at jeg står og spekulere på hvordan hun ser ud uden tøj på, og at jeg overvejer at gå hjem og rykke i stiften, mens jeg tænker på hende nøgen.

De før usagte tabuer får pludseligt nyt liv. Det ene behov afløser det andet, tænker jeg mens jeg sidder på et gadehjørne og skider foran en 7/11. "Hey mester, hvad glor du på, jeg skider jo bare, du skider sgu da osse selv". "Alle skider sgu da!!". Manden går forvirret videre, mens jeg stadigt råber efter ham: "hey, lån mig din avis, jeg fik ikke købt toiletpapir i føtex". Gud ske tak og lov for Metro ekspress, udmærket læsestof i toget, men lidt for hårdt for bløde hudområder i længden. God journalistik i hoved og røv. Jeg foretrækker normalt, at tørre mås i blødere fabrikater. "Undskyld, mit navn er Michael, må jeg låne dit halstørklæde et øjeblik?"

Alle skider og dog.... Nyforelskede mennesker har en tendens til ikke at ville erkende, at de skider. Men det gør I altså. De prutter heller ikke, ikke højlydt i hvertfald. Det ville være noget af det mest tragiske der kunne ske, hvis man slap en vind. Ja for så vil ens nyfundne øjesten måske opdage, at man ikke er den illusion man har brugt timevis af taletid på at opbygge. Hvorfor ikke bare være den der bryder "stilheden" med en ordentlig "brænder" og upåvirket sige: Goddaw, jeg hedder Jens, jeg har lige skidt lidt i mine bukser, skal vi være kærester? Alle skider, man putter noget i munden, noget tid passere, trykken for tarmen. Denne input/output problematik er gans natürlich og tidshorisonten på processen er ligefrem proportionel, med hvor meget hvidt brød man fortære.

Hey tøser. Jeg fortæller jer det nu, så I er fri for at spørge nogensinde igen. Alle mænd har målt deres pik! Og selvom det er komplet fjollet er det bare noget mænd gør, nogen gør det een gang og andre holder dagsrapport. (Sådan en skulle vi måske ha her på bloggen - Sidste input; ostemad med sennep. Sidste output: 13:45 - 235gram/brun flyder. Sidste mål; 14,3mm (hvis jeg bore linialen godt ind skambenet samt trækker hårdt i elastikken)). Blog fuck cock - navlepilleri og jeg får nok.

Man ved jo godt selv at man har et lille reproduktionsorgan, hvis man har det, men måles det skal den, på alle leder og kanter. Det er da bare rart at vide om man er normal eller hvorfor folk skriger af grin i svømmehallens brusekabine. Hørt under bruseren: "Hør kammerat du har noget metro ekspress mellem ballerne. Ja, jeg ved det, jeg ynder at læse på toilettet. Og sikke dog en lille skæv penis de har. Der tager de fejl min gode mand, det er ikke en pik men en meget stor klitoris, skal jeg vaske dig på ryggen?"

Du er ikke din penis, så hold op med at opføre sig som et pikhoved, bare fordi den er stor. Og alle ved jo at pigerne er ligeglade, med størrelsen og indkomst og fede biler og social status, ik piger?? ..... Hvorfor siger I ikke noget... Halloo, piger?? Er I der, piger? jeg føler mig meget lille nu... Piiiigerrr

Jeg smutter lige ned i Røde kors forretningen og køber min pli tilbage, og hvem ved måske har de noget selvværd til salg

Jeg elsker jer allesammen, I er bare så dejlige.

AfSTED, med hatten på SNED

 Lørdag d.22 Juli 2006 | Michael | Everyday life
Det hændte her den anden dag, at jeg i en kæde af begivenheder, (for at gøre en lang historie kort) blev grebet af en pludselig spontanitet. Jeg pakkede en hurtig taske og sprang på toget mod Snedsted. Fra Silkeborg 20:37, i Herning 21:17, skift til tog mod Struer, spor 2,tog mod Struer køre fra Herning 21.22, er i Struer 22:10, Fra Struer mod Thisted kl.22:24 i Snedsted kl.23:24... Had to go see about a girl

Fuckd hvor jeg hader at køre i tog, eller, det gjorde jeg ihverfald. Men den her tur var lidt af en eye opener for mig.

Jeg havde taget min Guitar med (Som jeg altid gør, når jeg skal forføre intetanende pigebørn) og bestemte mig for at tage den frem (Guitaren that is) mellem bording og herning og spille lidt. Om ikke andet, så for at bryde den pinlige tavshed der åbenbart skal være i tog. Folk siger ingenting.

Men så skete der magi, der kom en fyr ind i toget og satte sig foran mig. Hans hoved begyndte at nikke anerkendende med, da hans mobilsamtale var slut. En tolvtakters blues er jo altid dejlig, specielt når ens medpassager, frivilligt begynder at synge "står på en alpetop" hen over riffet....

Vi havde ikke vekslet et eneste ord og alligevel var det som om vi lige havde talt sammen. Smuk forening i et musisk univers, to fremmede midt i tog kaoset. Han sang. Han havde et band. Han fik mit business kort. Han fik mig gelejdet på det rigtige tog. Vi gik videre i vores liv, hver til sit.

First rule of train etiquette - Do not talk to your copassengers

Second rule of train etiquette - You do not talk to your copassengers

I min sms stod der: jamen er det ok med de andre passagere at du spiller??

Jeg havde faktisk ikke tænkt over det, men er det egentligt ok med mig at de er så stille? Næh!! Opdag hinanden, hils på hinanden, flirt for fanden med hinanden, lev en smule. Lad dig selv skinne mens du er her. Jeg elsker dig, når du gør det. Du bringer det bedste frem i digselv og dine med-mennesker, når du gør det.

Du er den første til at gøre din egen verden til et bedre sted.

Gratis film (Re: Wac Ronalds)

 Torsdag d.20 Juli 2006 | Niels | Den digitale verden
Et spektakulært konsumentfænomen! Det er ikke særligt mættende, det smager ikke særlig godt og man sidder oftest i øredøvende larm af små møgunger. Hvad får os til at gå derind gang på gang? Engang var jeg der flere gange om ugen, men jeg har lagt mærke til at jeg faktisk har det ret dårligt hver gang jeg går derfra igen! Nu er jeg nede på et par gange om året og det er kun når jeg bliver lokket af konen. Hun er faktisk nået til samme erkendelse som mig at, hun osse får det dårligt af det. Det er som om vi har fået indoktrineret at McD er hyggeligt og smager godt, men bliver skuffet hver eneste gang.

Er der nogen derude der seriøst kan sig at de har det godt med og nyder en tur på McD? Eller er det bare fordi det er let?

Men i kampen mod at "STOP udlevering her" kan i online se filmen/dokumentaren "Super size me" helt gratis! Så ka i få en fornemmelse af hvad i gør ved jer selv når i tar på McD. og Ja, det var gratis jeg skrev...! Bare tryk på nedenstående link:

 - Super Size Me -

Wac Ronalds

 Torsdag d.20 Juli 2006 | Michael | Waste of time
Set hos en stor fastfood kæde, ingen nævnt, ingen glemt!!

wacdonalds

Og for første gang i mit liv, kan jeg helt ærligt sige at jeg er enig: STOP udlevering der, dér!!!

Selvhad findes altså ikke kun når man har fortæret en menu, det er simpelthen bygget ind i hele konceptet. Ja, jeg ved ikke med jer, men jeg har fundet ny respekt for Wac-Ronalds. Og lige for at runde hele fugle snakken af.... Den Gyldne Måge... Gyys, Måger er bare for sygo.

Fuckin Fuglene maaand

 Lørdag d.22 Juli 2006 | Michael | Waste of time
Psssst... Du der!! Jeg har en hemmelighed. Du ved godt den der Alfred Hitchcock film, fuglene ik?! Kom lidt nærmere!! Ja, sådan. Det er slet ikke en spillefilm... Det er en dokumentarfilm.. det er ikke løgn, mand!

Fugle er et rigtigt sygodyr.... Tænk over det mand!! De sidder på el-ledninger som om det hel bare ku være pisse ligemeget. De flyver oppe i luften!!! Højt oppe, rigtigt højt oppe, uden faldskærm. De æder orm!! og affald og har fugleinfluenza. Og hvad sir de til det? Ikke et pip!

Og alle typerne findes der bare:

Skader, som er den der velklædte og slicke tyveknægt. Krager, lettere alcoholiserede flaskesamlere og skraldrodere. Og så er der trækfuglene, der bare kommer op og nasser på alle de andres mad, flytter ind i fuglehusene, har guldnæb og knalder alle birdsene
Måger et totalt wannabee ænder, hænger meget ud hvor der er billig mad, sammen med ænder. Måger er for det meste højtråbende idioter. Se mig, se mig, jeg sidder på et tag og vækker dig og flyver skraldgrinene væk. 


Duer er dem der tror de er noget, hænger meget ud i storbyen ved cafeer og skider på alt.

Solsorte, den evig fornøjeligt fløjtende nabo der lige har knaldet nabo redens mor synder sammen. Pæn og nydelig udenpå, men et rigtigt møgsvin indeni.

Tandlæge fugle, der renser tænder på større dyr.. (Krokodiller: need i say more)

Spurve (Fugle der aldrig rigtigt er blevet voksne og selv synes at de stadigt er ih oh så charmerende)

Ænder, de er fuglenes ha rockere!! Scenarie: Du kommer cyklene, der ligger en flok ænder, hvad sker der? De rokker sig ikke en mill... Og du spiser dem altså til juleaften. De er fuggin ligeglade. Men det er også fordi ænder er gode venner med orm.

Når ænder snakker foregår det i lange råb og man er ikke et sekund i tvivl om hvad kukuret er slået. Nu skal der skides
på nogle gamle damer. Ja og andefarme er jo små fængsler. Tænk over det: En and er den eneste fugl der går over vejen, selv om den kan flyve...


Hey mester i bimmeren, dér... kvak kvaaak, kan du ik se jeg går her, spasser?? stop trafikken min dame skal os mæ..
Og man ser jo aldrig en roadkill-and vel, nej! For folk hamre jo bremsen i!!!


Gerda og knud kommer kørene, der lyder et bumb og Gerda spørger hvad var det knud? Nåå det var bare et pindsviin....Fuuuck nej breems.... Der går en and!! Kan I se hvad jeg mener...

Ænder er sygo. Og så har de smømmehud for bedre at kunne dele håndemadder ud!

Svaner (Gyyys, vi burde betale beskyttelses penge til svaner, når du ser en såret and, så er det sansynligvis en svane der er bagmand, de er nemlig stadigt lidt sure over det med den grimme ælling.)

Der findes suicidale fugle der med kamikazi fart styrter mod ruder. Det gør de for det meste hvis de skylder en and penge.

Og det er jo med vilje, at fugle altid har tynd mave, de æder simpelthen frø (skidtet er jo fyldt med olie) for at kunne skide dig ned i hovedet når du kigger op i himlen.

Menneskets bedste våben mod fugle er vinduer (Ja og haglgevær, ovne og tyggegummi) - Vinduer er simpelthen et koncept fugle ikke forstår. Men de prøver til.

Hvorfor tror du man siger, at fuglelort på vinduet betyder lykke?? for at skåne børnene... Fordi man ikke vil se det frygtelige faktum i øjnene, at fuglene har udset sig som deres offer... At den klat var intensionelt placeret lige i synet af en, hvis det ikke havde været for en milimeter tynd transparent glas rude.

Fuglehuse, det er jo heller ikke bare for at være flink vel?? det er jo for at formilde fuglene.

Jeg er ikke blind for det faktum at vi kun har vores øjne endnu, i kraft af fuglenes goodwill.

Såå pay respect for den næste fugl morfugga.

Embalage optimering??

 Tirsdag d.18 Juli 2006 | Michael | Waste of time
Efter adskillige markedsføringsmæssige krumspring og differentieringsforsøg har kaffeproducenterne fundet løsningen på perfekt embalering:

klæbrig kaffe

Ok, nu spør jeg bare!   HVEM FANDEN GIDER DRIKKE KLÆBRIG KAFFE ????


Når Michael ikke har travlt med at ordkløve, lytter han til Randi laubek

sygo meget almindelig!

 Tirsdag d.18 Juli 2006 | Niels | Den digitale verden
Her går man og tror at man er meget unik men i virkeligheden, er man jo bare en blandt mange. Faktisk er man meget mere almindelig end man tror. Hvad denne blog angår, så er det tæt på at være den mest ordinære blog i hele Danmark!

Se her hvor almindelig du er: dansk statistik

En orm er en orm er en .......

 Mandag d.17 Juli 2006 | Michael | Tanker om livet
Du er ormeføde og jeg er ormeføde, vagabonder er ormeføde for lettere alkoholiserede orm. Der findes orm der helst vil ha læger og advokater. Snobbede orm, vegetarorm, ringorm og bændelorm. Orm er de fødte vindere og får altid det sidste ord. Ja, selv orm er jo ormeføde.

For længe har vi levet i illusionen, at mennesket var på evolutionsstigens højeste stade. Men accepter at alt liv slutter i munden af en orm, også dit.

Orm griner os op i ansigtet, når vi graver dem op, når vi putter dem i æsken, når vi spider dem på én krog. Når vi tyrer dem ud i søen, ormen griner psykotisk og i hysteriske krampetræk, når den bliver slugt af en fisk. En orm er en orm, er en orm.......

Tanken er det eneste vi kan anerkende som evigt, som altid. En tanke kan eksistere altid, hvis den er holdbar og tidsløs nok. En tanke er mere solid en det vi erkender som fysisk materiale. Men, når alle ægteskabsløfter er udlevet og alle tanker er tænkt og alle mennesker er døde, er det op til ormene at gøre rent bord. Ja, ormene får igen det sidste ord.

Metafysisk overvindelses moment

 Mandag d.17 Juli 2006 | Michael | Everyday life
Jeg fik lige en verbal lussing her den anden dag. "Hey Michael, der er sgu da ingen der gider læse om dit liv!!"

Og så er man bare reduceret til et misforstået pjok. Tag lige og "læs og forstå". Det er da fuldstændigt frivilligt om man gider at læse en eller anden latterlig webblog. Men man skal ikke bare skyde ting i sænk bare fordi man ikke forstår dem, slet ikke når man ikke ved hvad det er!

Døm ikke, for at I ikke selv skal dømmes, for den dom i dømmer med, skal I også selv dømmes ved.

Så er der dømt "TUDEFJÆS".... Ahr! hvor hader jeg bare når det er mig selv..

Ha en smuk dag.

Hyldest til... ( V.1.0 )

 Mandag d.17 Juli 2006 | Niels | Tanker om livet
De fleste blogs har meget travlt med at brokke sig og kritisere andre. Nu skal vi have lidt positivitet og jeg bringer hermed en hyldest til nogen af dem der fortjener det men som så sjældent får ros.

Offentlig transport
Stærkt kritiseret er det, tilmed ser man ned på det som var det en kvindecurling kamp eller en Jehovas vidne søndag morgen.
I ferien tilbragte jeg på en dag, 3 timer i 4 forskellige busser og det var dejligt befriende at sætte sig ind i et køretøj og bare vente på at man når destinationen. Man kan bare lukke af og sætte musik i ørerne, læse en avis eller arbejde. Det er dejligt ikke at skulle tænke på at køre, finde vej og vægtafgifter. Hvorfor nogen ikke vil nedværdige sig til at køre i bus forstår jeg ikke.

Ulla Terkelsen
Om der er krig, barnedåb eller VM i fodbold så er Ulla altid på pletten. Hun dækker alle begivenheder og hun gør det godt. Hun har været på skærmen i evigheder og alligevel ligner hun en på max 50 år. Det er altid en fornøjelse at se hende stå med kroppen i profil men med ansigtet stirrende ind i cameraet, ofte krydret med et fancy klæde om halsen. Jeg hylder hendes alsidighed og altid informative indslag. - Niels, sygo.dk, Danmark

B.S.
Når jeg sætter mig til at se det aktuelle tour de france så forventer jeg at se topatleter køre 50 km/t op af Alpe d’huez, jeg har ikke lyst til at se halvfede motionister trille baglæns ned af bakken. Jeg vil have overmenneskelige præstationer og ikke føle at jeg selv kunne ha gjort det bedre. Derfor hylder jeg doping og vindermentalitet. Doping er jo lovligt i cykelsporten der er bare nogen grænser, og det er fedt at der er nogen der cykler lige til grænsen (nogen lidt over) for at blive de bedste. Vi ved alle at B.S. ved/opdager alt, derfor skal han hyldes for at vende det blinde øje til, for at give os en bedre tour. Jeg var i tvivl om jeg skulle hylde Basso for faktisk at dope sig eller B.S. for ikke at sige noget. Men det kræver mandsmod at påtage sig opgaven om at gøre Bubber til en mand, derfor får B.S. et par pluspoint.

Vagabonder
Mine absolutte helte i hverdagen! Det er de folk i hele Danmark der har de største nosser. Jeg hylder disse folk der giver afkald på statens overførselsindkomster og andre sociale foranstaltninger og lever livet som det burde leves. Det er total frihed vi snakker om her, de har ikke flere materielle goder end de alle kan være i en barnevogn. Ingen forpligtelser ingen forventninger intet andet end frihed. Man lever i og af naturen, præcis som vor herre havde planlagt det. Det er harmoni med en selv, det er sejlivet at opholde sig midt i naturens luner, det er idyl og hyldest til livet, det er ren Poul Reichardt. Jeg ville ønske jeg havde nosserne, men jeg er fanget af min materialisme og samfundets syn på hvad et godt liv er.

Garnnøglet?

 Søndag d.16 Juli 2006 | Niels | Waste of time
Garnnøglet blev lavet af håret fra en hamster!

Hmm, ja sådan er det danske sprog altså strikket sammen!
(Man lærer noget nyt hver dag, jeg deler bare...)

At ødelægge noget smukt

 Fredag d.14 Juli 2006 | Michael | Everyday life
Jeg er fandme sur idag. Jeg ved ikke hvorfor og det gør mig rastløs. Super over irritabel. Jeg har lyst til at gi hele verden fingeren... <iIii

Kys røv, eller spark røv!

Smid en kommentar hvis I kender det her.

Fuck dig og farvel.

Drømmebrister brødrister

 Fredag d.14 Juli 2006 | Michael | Tanker om livet
Jeg har lige været igennem en indbo delings proces som efterfølge af et brud med min daværende kæreste. Det var en, i modsætning til hvad man ellers plejer at høre, meget fredelig proces. Vi talte frem og tilbage om hvem sku ha hvad og så videre.....

Vi delte stort set lige over og alle var glade. Utroligt at man kan halvere sit køkken og stadigt have alt hvad man skal bruge. Lad os kalde det befriende at slippe for alt hvad man ikke har brug for. Nu ejer jeg kun ting jeg er glad for og har brug for! Endeligt slap jeg af med en håndmixer. Endeligt slap jeg af med kagerullen, "who needs it". Jeg har jo ikke brug for syv knive... Jamen det har jeg ikke.. Grøntsagsknive, mikrobølgeovne, knagerækker og proptrækkere er lissom hundeklippere, fuldstændigt unødvendige. Fuck hele besiddelses forbruger gennemsnits middelmådigheds jeg vil ha det hele og mere til, til at fylde mit liv op!!

Men tak Mor og Far alligevel... Det er en fin brødrister....

Og lige en sidste ting: REJEOST er en illusion. Det burde bare hedde OST, for der er fandme godt nok ingen rejer i !!!

Ærefrygt

 Søndag d.9 Juli 2006 | Michael | Film og tv
John mayer definerer ordet "ærefrygt" for mig. Det her er simpelthen så trivielt, at det næsten er pinligt at lave et indlæg om!! Men den fyr spiller så funky og sætter ord på banale ting, så det bare kommer til at lyde fedt.

RESPEKT, hverken mere eller mindre.... STOP!

Ferie

 Fredag d.7 Juli 2006 | Michael | Everyday life
Ferie, ferie, ferie, slap nu af og hold lidt friii, syng en glaj melodiii.

Som et slag til mit hoved bliver jeg banket ud af min lalleglade humørkontekst. Jeg er halvt vågen og halvt bevidstløs, smagen af asfalt og jern er altdominerende i min mundhule. En skikkelse træder frem på min nethinde og hvisker noget. "Hvis alt er arbejde, er intet arbejde, hvis alt er arbejde er intet arb....." Stemmen forsvandt og kom igen, forsvandt og kom igen, som et roligt skvulpende hav. Så søvndysende, så hypnotisk, så ubevidst bevidst. "Hvis arbejde er intet, er fri et håndgribeligt begreb." Stemmen fortsatte sin rolige monotone monolog.

"Grænserne hviskes ud, arbejderbien er en uddøende race, udkonkurreret af teknologi og outsorcing. Mennesket, slået af sit eget fremskridt. Nu er det tid til at evaluere, tid til at evolutionere! Du vil aldrig mere komme til at gå på arbejde. Aldrig mere arbejde, aldrig mere, mere...." Ekkoer i min underbevidsthed.

Fremtidsperspektivet, er intet arbejde, ingen arbejdsplads. Aldrig mere et forum omkring et skrivebord i en bestemt bygning. Du kan ikke blive ansat, men accepteret. Tilknytning vil være til medmennesker og projekter, kæmpestore netværk af mennesker med samme vision. Ingen religion, kun vision. Alle døre er åbne, alle hilser på hinanden, accept er en selvfølge. Arbejde eksistere ikke, pengeoverførsler eksistere ikke alt er baseret på goodwill. Vi er tilbage hvor vi kom fra men på et nyt plan. Du kan mærke det indeni, hvis du føler efter, du ejer ikke trang til at arbejde. Du vil ud af spændetrøjen og realisere dine egne mål. Det evigtgyldige buzzword er; LYST!

Intet arbejde, ingen mødetider. I de kæmpestore netværk som har fundet sig tilrette i kreative cafe miljøer, kaldet open office, open mind, bliver der arbejdet med vidt forskellige projekter i mindre grupper. Frihed kommer i antal. Vi løfter i fællesskab. Alle får det samme ud af deres indsats. Besiddelse eksistere næsten ikke længere. men alle føler at de er medejere af noget større.

Disse fremtidens mennesker, forhenværende læger, gadefejere, alkoholikere, kunstnere og maskinteknikere, taler og sparer med hinanden. Disse mennesker som er holdt op med at arbejde og startet på at leve. Malere, forhendværende skønhedsdroninger, eksjunkier, unge og gamle, nikker til hinanden, gir hinanden hånd, deler visdom og hjælper hinanden. Vi beynder så småt at stole på hinanden og hilse på hinanden igen.

... Jeg må have sovet, døset hen, det var sengen der ramte mig så hårdt at jeg måtte kapitulere og resignere til det skvulpende hav af bomuld. Har jeg mon drømt, jeg kan ikke huske det. God ferie.

Plat??

 Torsdag d.6 Juli 2006 | Michael | Waste of time
Noget af det mest forunderlige ved at arbejde med små mennesker (Se også: prototyper på voksne, også kaldet infanter) er at de formår at stille de fedeste spørgsmål, nogen gange.

Eks. Hvad betyder plat?

Der var jeg sku lidt på bar bund, men forsøgte at forklare det med noget et andet barn havde sagt:

Hvorfor går en fisk ikke over vejen?

Den er bange for hajtænder!

Se det er jo sjovt, men alligevel ikke sjovt, ergosum = plat? Jeg ved det ikke. Kald det dagens vits eller indlæg på Sygobloggen.

cow

Ha en dejlig plat dag

Morgenstund har guld i ... Gaaaaab!

 Onsdag d.5 Juli 2006 | Michael | Tanker om livet
Mit ny overbeslutsomme initiativrige tag-kontrol-over-dit-liv-og-vær-et-super-overskuds-menneske agtige alterego, havde sat vækkeuret til kl.6:45 her imorges. Jeg skal egentlig først møde kl.10:00 men det er jo rart nok at komme op og have en masse rum til at få gjort nogen af de ting man ellers ikke kan nå på 25 minutter (den tid jeg normalt har).

Jeg har lige hentet en tussegammel klokradio ned fra loftet. Den er smart og retrotrendy men ikke på den moderne måde, nej den her er autentisk retro og det gør den sej, selv lyden lyder gammel. Og så har den røde digital tal lissom det var smart engang i fordums tid (Sådan nogen sætninger kan jeg godt li, hehe)

Men skæbnen vil altså at jeg bliver vækket af "morgenhyrderne" herunder Lasse Rimmer..... Hvis nogen kan få ens hjerne til at føles som en gammel nedlagt fabrikshal, så er det ham. Forestil jer, jeg sover, alt lyset er slukket i det store tomme svale rum. Klokradioen får mig til at tænde lyset i fabrikshallen. Men .... I konteksten (Lasse Rimmer) er det lissom om at de gamle lysstofsrør bare ikke kan blive varme, lissom om el nettet i bygningen ikke er dimensioneret til at trække den enorme mængde kunstig lys. Det virker som en uendelighed før hele hallen er lyst op og der er endda stadigt mørkt nogensteder, andre steder er kun sporadisk oplyst af glimt af døende neon der gisper dets sidste, i krampetræk.

Duuumme Lasse Rimmer, se nu hvad du fik mig til!!!

Hvis De ville være så venlig…

 Tirsdag d.4 Juli 2006 | Niels | Tanker om livet
Det er udsalgstid og jeg slog i dag et smut ind forbi, da min status som arbejdsløs alligevel krævede et smut forbi AF inde i byen. Et stort internationalt SALE skilt overlod ikke meget til fantasien, da jeg kom forbi sådan en - lidt for smart til at være sportsforretning så vi kalder det – sneakershop.
Da jeg træder ind står der den en mand i sportstrøje og lægger en t-shirt sammen, der bliver udvekslet et stille med glad ”hey” og jeg kigger forventningsfuldt efter en fed cap på udsalg. Minsandten om det ikke lykkedes, 80 kr. for en fed hvid en af slagsen! I min begejstring tager jeg cappen i hånden og vifter lidt med den, mens jeg smiler til manden der er ikke længere folder t-shirts. Han kigger lidt underligt på mig og forstår ikke rigtig min ellers ret åbenlyse hentydning til at han skal få lettet røven og komme hen til kassen. Nå men jeg går hen til ham stadigt viftende med cappen og så spørger han mig ”yes do you have a question?”, lettere forbavset over ekspedientens engelske respons svarer jeg bare ”No, I just want to buy this” og han henviser mig til skranken 5 meter bag mig. Okay dovne fjols tænker jeg og går hen til skranken, og ser en anden mand komme hen for at betjene mig. Jeg vender mig om og ser at det dovne fjols lunter ud af butikken med en bærepose i hånden, manden der betjener mig har tøj med butikkens logo og navneskilt på. Jeg følte mig lidt dum da jeg indså det faktum at, det dovne fjols faktisk bare var et venligt og hjælpsomt individ.


Jeg ved ikke om det bare er mig, men for mig var det åbenlyst at han var ekspedient. Jeg er faktisk i tvivl om det var mig eller ham der hilste først, men det er vel meget normalt at man hilser i en sådan lille butik. Dem der arbejder i butikken har jo en bagtanke om at få solgt noget, jeg har det faktisk som om at venlige mennesker jeg ikke kender altid har en bagtanke.
Men hvorfor kunne bagtanken ikke være at give luft i en altid suspekt verden, det er da en meget hyggelig gestus. Jeg mindes da også at man hilste meget mere på fremmede i gamle dage, nu gør man det kun hvis man er på landet eller det er nytårs aften. Jeg synes da det er rart at der er nogen der hilser, man føler sig mere hjemme og blandt venligsindede folk.


Hermed en opfordring til at sprede lidt glæde i hverdagen, med et simpelt hej. Hvis du ikke vil føle dig mærkelig kan du jo starte med at hilse på naboen, postbudet, buschaufføren, kasseekspedienten osv. osv.

De holder øje med hvad vi køber!

 Tirsdag d.4 Juli 2006 | Michael | Tanker om livet
De kan overvåge os på alle tænkelige måder.
\"eye\"

Men de kan ikke kontrollere vores tanker!

BROK

 Mandag d.3 Juli 2006 | Michael | Tanker om livet
Vejrudsigt er for folk der er så dumme og dovne at de ikke gider kigge ud af vinduet! Meterologer er Uddannet til at vugge folket ind i en falsk tryghedsfornemmelse, de er vor tids spåkoner bare uden vorter og krystalkugle men med satelitter og computere. Vejr udsigten er en illusion, et dække for propaganda, et magtdisplay hvor mediet køre rundt med seerne. Tænk hvor mangen en gang folk har taget forkert beklædning med i tasken bare for at få endnu en kold afvaskning af et regnskyld. Man slæber hovedløst alt muligt lort med sig fordi en mand med en hjemmestrikket uldpjækkert i tv siger at man skal. Er det frihed spørger jeg?

Nej! Jeg siger: stå op et kvarter før og kig ud af vinduet, fornem hvad du selv tror. Millioner af års evolution kan ikke tage helt fejl. Tag badebukser på hvis du tror det bliver regn. Eller, fuck det, bliv i sengen. Du skal ikke engang ringe til dit arbejde, de ringer sku nok, når de savner dig. Hvis de savner dig.

Lidt i samme dur, gør det mig hamrende ond i sulet, når de begynder at fortælle, hvornår bøgen er sprunget ud. Det kan vi da selv se, KÆMPESPASSER TV MAND.

Jeg har ondt!

Jeg har desuden ondt af folk der går på ”arbejde”. Find et arbejde du kan lide i stedet, så det føles som om du kommer hjem, når du kommer på ”arbejde”. Arbejdsplads er et møgord, som skal slettes fra ordbogen. Arbejdsplads lugter af stempelur og stempelur lugter af fængsel.

Det er desuden helt i orden at være doven, bare det ikke er hele tiden. Og det er ikke nogen fatal synd, at være arbejdsløs. Også i længere tid.

Jeg har fuckin ondt af folk der vil slås i byen. Kan i da for fanden ikke se at det er jer der taber uanset hvad. Tør da jeres usikkerhed af på en selvhjælpsgruppe i stedet eller find en underdanig kæreste at banke. Eller endnu bedre, begyndt at filme jeres tåbelige taberliv og kald det jackass eller noget originalt til en forandring.

Jeg skulle lige til at svine, pensionister (gamle mennesker) til, men dem kan jeg egentlig godt lide, på trods af at I altid er så pisse vrisne. Det er ok, jeg tilgiver jer… Gamle mennesker er for cool.

Folk (Se også: familier, herunder mest manden) med børnecontainer biler, eller MPVér som de så trendy bliver kaldt. I gamle dage hed det en kassevogn og det var fandme ikke smart at smide sine unger derind. Kære husbond, jeg ved godt at du siger at hun kun har valgt farven, men helt ærligt!!! Gransk din sjæl. Jeg ved, at du ved, at hvis du skulle bestemme hvilken bil du skulle smide 250 kilo på, så var det ikke en babyblå berlingo. Punktum. Ah ah… der blev sagt PUNKTUM.

Desuden synes jeg, at folk der har bil er nogen kapitalistiske miljøsvin. Sku´ jeg lige til at sige.

”…Sku´ jeg lige til at sige.” Det er da bare det største lorte-spastiske-klaphatbaskende-selvmodsigende bæ undskyldning for en sætning, der nogensinde er kommet over nogens læber! Når man siger den sætning, har man jo for fanden allerede sagt det! Så luk gasspjældet gestappo.

Folk med tv i bilen, til børnene… Hvad i hede hule helvede er der i vejen med jer. Det er sku da næsten det samme som at få en abort, bare lidt for sent. Vil i gerne have at jeres unger skal have brændt hjernen fuldstændig af? Har i nogensinde set noget af det tegnefilm de ser? Og jeg mener mere end, den ”kvalitetstid” i kalder 5 minutter. Det er jo ikke for børn!
Kan I slet ikke lide jeres afkom eller hvad, jeres egen lille cocktail af gener sved og en hel masse mosen rundt. Mine børn skal fandme kede sig bravt, hvis jeg skal. Det kunne jo oven i købet være at man kunne lærer de små mennesker (Ja, børn er faktisk små mennesker) at kende.

Folk der ryger!! Folk der ryger er pissefarlige psykopater. De er hamrende ligeglade med deres eget helbred, ergo, er de også pisseligeglade med dig og alt hvad du er. Bare lad være at kigge dem direkte i øjnene, for så slår de dig ihjel, ganske langsomt.
Men rygere er også mere sociale individer, men dog kun med deres egen slags. De laver små fællesskaber udenfor fælleskaberne. Her gik du og troede at rygerum var et spinoff af hele helse bølgen, men nej min ven!! Det er rygernes eget valg. Deraf fænomenet RYGERUM. Der kunne ligeså godt stå: BLIV UDE DETTE ER EN LUKKET FEST.
Men rygere er også en minoritet. Og derfor skal man også tale deres sag. Vi skal nemlig synes at minoriteter er seje, det er trendy. Og det er vigtigt at være TRENDY.

Apropos: trendy og rygning= Café. Jeg har undret mig i lang tid over hvordan selvmordsbombere kan finde på at vælge en café som terrormål. 1. det er pissefarligt med alt det ild og dynamit. 2. rygerne er pissefarlige psykopater i sig selv. 3. Passiv rygning. Hvis eksplosionen ikke slår alt ihjel så er man alligevel så godt som stegt indvendig inden man går derfra. Og så har jeg ikke engang nævnt alt det mærkelige flodbredsmudder som de kalder kaffe man kan få.

Terror er fucked up. Men ku vi ikke få en dialog i gang mellem Jehovas vidner og terror-netværkene. Jeg mener: Jehovas vidner er virkeligt dygtige overtaler og velorganiserede. Tænk hvor mange ganske almindeligt intelligente mennesker der allerede er JVére og så er der kun plads til 144.000 i deres paradis når dommedag står for døren. Så er der altså pænt mange medlemmer som ikke kommer med. Den statestik vil jeg altså ikke være med i, så hellere sydpå? ned i varmen.

Jeg har ondt af folk der glæder sig for meget. Åh jeg glæder mig til jeg skal i seng, jeg glæder mig til weekend, jeg glæder mig til sommerferie, jul, det næste fix. I glemmer, at leve i nuet. I bruger al jeres kapacitet på at glæde jer til det næste. Til sidst har jeres liv passeret i revy så hurtigt, at når det skal til at passere i revy for sidste gang, ser I kun at I har ventet hele livet. Det er kræftedeme da for sørgeligt.

Jeg hader de nye og oh så smarte Global Position Systems (Undskyld mig men lugter det ikke lidt af overvågning?). De er skabt med det ene formål at røve folk fra at opleve noget på egen hånd. Hvis man kører forkert er det sku da altid det man snakker om og griner af når man er kommet hjem. GPS er skabt til at tage eventyret ud af folks liv og ensrette os så vi aldrig kommer ud til de skæve eksistenser. Skabt til at optimere traffik flowet så vi kører mindst muligt i vejen for hinanden. Skabt til at lulle os ind i en falsk fornemmelse af tryghed indtil vi kommer på kollisionskurs med et, for nyligt opstillet autoværn så ABS bremser og traktion control, front og side airbags pludseligt virker så ubetydelige, når vi sidder der søbet ind i benzin og pis, i en brændfælde af en blikdåse fra Japan. Så passere vores ynkelige ventesal af et konsumentenhedsliv pludseligt forbi vores øjne.

Desuden synes jeg at folk der altid er negative, har det alt for nemt. Man kan sku da altid pisse alting ned, hvis man ikke har andet fornuftigt at tage sig til!!!

Så nu er jeg næsten tømt, og jeg har ikke engang nævnt køkkenrulle og fladskærms tv, ting som ellers virkeligt pisser mig af….

milk

Cocksuckers diary

 Søndag d.2 Juli 2006 | Michael | Waste of time
As the only one of his friends John could suck his own cock...

Eventhough John never really found the big pleasure in sucking it! But knowing from chats and pornsites on the web, he knew that it was every mans desire and therefore he always did his duty. Eventually the cock didn´t seem to mind either!

John the cocksucker

Købedåse?

 Søndag d.2 Juli 2006 | Michael | Tanker om livet
Det her bliver bare en hurtig lille fundering.

Jeg var inde på dr.dk og læse nyheder, som jeg har gjort mig til vane. Her stødte jeg på en debat om en journalist som arbejder for side6, hvor har anmelder kropslige ydelser. JA! Han anmelder prostituerede. I debatten er der en del fabulering om hvor vidt det er kvindenedgørende eller om det er et udtryk for de frie markedskræfter...

Jeg tænker lad os lige vende den om engang. Mon ikke det er manden der er offer her? Offer for sin egen drift og lyst. Offer for sin egen seksualitet? Slave af sig selv og sin stupide neandertaler seksualitet. Offer for sexificering. Og så må han oven i købet betale for det!

Ikke for at justificere denne udstilling af et rigtigt menneske af kød og blod, på nettet, men! Jeg har læst anmeldelsen og hun fik en ret pæn omtale, set med simple neandertaler briller.

Jeg ved ikke helt hvad jeg synes om sagen, men prostitution lugter nu altid lidt af tvang eller "nød lærer nøgen kvinde at spinde". Men en ting er sikker, den garanteret ganske udmærkede journalist kunne nok godt finde noget mere brugbart at spendere sin profession på. Hvad med at anmelde alfonser istedet, nåå nej de findes jo kun på film?

Kom så med et indlæg, provoker mig!! Eller bedre, provoker verden.

No more Mr. Anderson

 Søndag d.2 Juli 2006 | Michael | Tanker om livet
Du bliver hvad du spiser, knægt! Sagde manden og stoppede tankeløst endnu et stykke kogt svin i kæften. Hans kæber kværnede løs og der var savl i hans mundvige, som om fordøjelses processen skete allerede udenfor hans kollos af et korpus. Store svedplamager trådte frem i hans tarveligt plettede, forvaskede bomulds t-shirt, til fire for en hund i føtex. Han smaskede højlydt og uden omtanke på hvad andre synes om ham. Han er så intens og så meget tilstede, ikke tynget af samvittighed over ligegyldigheder.

Det er mit nye alterego. Man kan være hvem man vil og jeg vil til at være et rigtigt dumt svin. Ham der køre en gammel rusten spand af en diesel bil, der oser så meget at dem der cikler ikke kan trække vejret når jeg køre forbi. Hvem fanden gider overhovedet cykle? Tabere! Ham der altid har bagagerummet fyldt med billige dåsebajere og desuden aldrig køre bil uden 0,5 i promille. Ham der hænger ud af sideruden og råber fisse efter alt for unge piger. Ham der dytter af gamle damer med gangstativ, når de går over en fodgængerovergang. Ham der er pisseligeglad med det hele.rovbanan

Man er hvad man tænker! Så dem der tænker som idioter, er jo
nok idioter, ikke?

Jeg har simpelthen været en flink fyr alt for længe. Det er ikke fordi jeg vil holde helt op med at være flink. Nej, min plan er simpelthen at fremprovokere en lille personlighedsspaltning, altså ikke mere end jeg kan styre. Men nok til at den rigtige Michael kan holde fri lidt engang i mellem…

Men sådan en proces skal jo gribes rigtigt an. Så jeg har lånt en psykologi bog om hjælp til selvhjælp, ti-trins-metode-til-at-holde-styr-på-dine-personligheder agtig noget. Min konklusion; Hvis jeg tager trinene i omvendt rækkefølge og gør det modsatte af det der står, vil mit splinternye alterego fremtræde af sig selv inden længe.

Trin 3. Forsøg at undlade, at omtale dig selv i flertal. (Et andet trin er at man skal holde orden og tage trinene i rækkefølge, så det gør vi heller ikke!)(Et andet er at man skal gøre ting færdige, hvilket forkla .......)(Ting som overbelaster centralnerverne er med til at holde hjernen beskæftiget, så vores tv ligger nede på fortovet og bløder kraftigt nu)

Jeg vil hermed tage det første skridt, eller jeg mener ”Vi” vil hermed tage det første skridt. Faktisk mener Vi jo, at vi mener at vi vil tage det første skridt. Eller rettere de første skridt. Et andet trin lyder at man skal lade være med at tale med sig selv når man er alene…. Men det er slet ikke noget problem for os, vi kan slet ikke få et ord indført for ”stemmerne”.
Så alt er i skønneste uorden.

Vi er hvad vi tænker! Så hvis vi tænker som skitzoer, er vi
jo nok skitzoer, ikke? Mindpolution, one on one!!

Medicinering er en anden behandlings metode. Så vi har lige spist alt hvad der minder om farmaceutika i huset. Små søde Citiricin rathiofarm (holder deres høfeber stangen), alle vitamin pillerne, og hovedpine får han nok heller ikke i lang tid.

Nå men nok om os, hvordan har din dag så været skat? Nøøj har du købt quickboller... så skal vi nok rigtigt hygge alle tre, fire, fem, seks stykker.

 

Alle indlæg
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Tanker om livet (284)
Den digitale verden (44)
Waste of time (157)
Everyday life (247)
Film og tv (75)
Fiktion (44)
Corporate (14)
Spørg Sygo (17)
Gæstebloggere (8)
The book (5)
Problemknuser (23)
Den gode idé (17)
Sexuelle eskapader (47)
Politik (14)
Smagsdommeri (36)
Jeg spørger bare (39)
Dagens ord (43)
Er du min far - Se også: lookalike (8)
Er det bare mig eller... (34)
Kender du det... (17)
Så så man lige mig... (24)
Jeg tegner og fortæller (8)
Selvafvikling (9)
3 trin (1)
Januar 2011 (2)
December 2010 (10)
November 2010 (1)
Oktober 2010 (10)
September 2010 (14)
August 2010 (11)
Juni 2010 (1)
Maj 2010 (1)
April 2010 (3)
Marts 2010 (1)
Januar 2010 (4)
December 2009 (13)
November 2009 (12)
Oktober 2009 (21)
September 2009 (21)
August 2009 (25)
Juli 2009 (30)
Juni 2009 (32)
Maj 2009 (35)
April 2009 (31)
Marts 2009 (24)
Februar 2009 (30)
Januar 2009 (40)
December 2008 (26)
November 2008 (36)
Oktober 2008 (36)
September 2008 (29)
August 2008 (27)
Juli 2008 (19)
Juni 2008 (37)
Maj 2008 (22)
April 2008 (22)
Marts 2008 (29)
Februar 2008 (43)
Januar 2008 (43)
December 2007 (21)
November 2007 (28)
Oktober 2007 (40)
September 2007 (17)
August 2007 (27)
Juli 2007 (34)
Juni 2007 (34)
Maj 2007 (24)
April 2007 (21)
Marts 2007 (21)
Februar 2007 (21)
Januar 2007 (33)
December 2006 (19)
November 2006 (22)
Oktober 2006 (19)
September 2006 (23)
August 2006 (29)
Juli 2006 (33)
Juni 2006 (8)