Råd om råd

 Lørdag d.30 Juni 2007 | Niels | Everyday life
Jeg har engang arbejdet ved en grøntgrossist, I ved sådan noget SU fritidsslavearbejde, hvor jeg skulle slæbe og stable tunge kasser med frugt og grønt. Varer der senere skulle leveres til, her unavngivne, store danske supermarkedskæder. Et sådant sted ser og lærer man alt om hvordan madvarerne bliver behandlet før de ender på vores middagsborde…
 
Her er lidt info fra min verden… Vi kender vist alle lugten af rådne kartofler, en rigtig sød og kvalmende dunst der lige tester om brækrefleksen stadig virker. Jeg har dog lugtet til flere rådne grøntsager/frugter end de fleste og den der lugter værst af alle i rådden tilstand er uden tvivl honningmelon, believe you me. Jeg har sorteret flere paller med rådden melon og den stank er ganske enkelt uuholdelig…

Flæskesvær

 Lørdag d.30 Juni 2007 | Michael | Tanker om livet
Lige fra den dag jeg groede en samvittighed, har jeg ikke synes at dem der spiser svineskind er helt sprøde i sværen. Bare produktets navn lugter af bonderøv... Flæskesvær!?!

Og husk grise har også bumser og hudorme!! Og ja, I må gerne citere mig.

Det er bare ikke godt nok, det ville jo være ligesom at kalde rød og hvidprikket nitrit-fedtpølse for "Dk´s tre stjernede national pålæg". Jeg mener det!! Familier som køber 3-stjernet burde få tvangsfjernet alle deres børn ved kasselinien og få et cigaretskods lavement.


Kost

 Lørdag d.30 Juni 2007 | Michael | Tanker om livet
Michael er tilbaws i topform:

Er det godt eller skidt, at være rengøringskone, hvis man har en svedig kost?

Er det godt eller skidt, at springe G-strengen, hvis man slet ikke spiller harpe?

Er det godt eller skidt, at være født klar, hvis man gerne vil være glarmester?

Fuck hvor er jeg sjov

Som farfar altis sagde: Er det godt eller skidt, at gøre mod andre, som man ønsker de skal gøre mod en, hvis man er masokist?

Godt skidt!!

 Fredag d.29 Juni 2007 | Michael | Waste of time
Er det godt eller skidt, at tygge skrå, hvis man er skæv???

Er det godt eller skidt, at få fars kød, hvis man er vegetar!?!

Er det godt eller skidt at være sej, i selskab med kannibaler? Eller spiser de slet ikke fisk?

 

Kylling

 Torsdag d.28 Juni 2007 | Michael | Tanker om livet
Da Anas spurgte mig: "Hvad for et dyr har kun en skamlæbe" svarede jeg eftertænksomt, det ved jeg ikke!!! "En halv grillkylling", svare Anas.

Grillkyllinger smager fantastisk og mætter ditto, men gad vide om dem som sælger grillkyllinger nogensinde har set en kylling. Kyllinger er små og gule, men det er lissom om at en grillkylling er temlig ligeglad med krav og standarder for størrelse og farbe (Den er jo død, shhh ikke sige noget til børnene)

Men burde man måske revurdere hele problematikken og kalde biksemad for det det er (rester) og en grillkylling for det den er, nemlig en grillhøne.

Mein kampf

 Torsdag d.28 Juni 2007 | Michael | Tanker om livet
Er det godt eller skidt, at "komme" ind i kampen, hvis man lider af for tidlig sædafgang?

 

NYT INDLÆG

 Onsdag d.27 Juni 2007 | Michael | Waste of time
Er det godt eller skidt at få masser af jern i maden, hvis man er prostitueret?

Er det godt eller skidt at skrive et nyt indlæg, hvis det allerede er brugt?

Kan man sætte en underskrift som overskrift?

 Tirsdag d.26 Juni 2007 | Michael | Waste of time
Er det godt eller skidt at ha ring i næsen, hvis man ikke kan huske sit eget telefonnummer?

Er det godt eller skidt at ha ben i næsen, hvis den løber hele tiden?

Er det godt eller skidt at være hustrumishandler, selvom man slet ikke handler med nogen former for katte?

Er det godt eller skidt, at have skidt godt og grundigt?

Landet politikerne bestemmer for dig!

 Mandag d.25 Juni 2007 | Patrick V. | Gæstebloggere
Engang imellem kan man undre sig over mange ting. Det fleste går vel og undrer sig over ting, som man er tæt opad mange gange eller ligger dem på hjertet.
Man kan også undre sig over debatter omkring rygning i aviser og tv omkring politikere. Politikere vil altid så meget. Men sker der rent faktisk noget? Ja, man er god til at forbyde flere og flere ting.

Og ja igen for nu fik de vedtaget en rygelov, med håbet om at få flere til at kvitte rygning og ikke udsætte andre for passiv rygning.

Det har vist sig utallige gange, at rygerne ikke lader sig skræmme til at stoppe, og jeg tror desværre det samme sker igen. Rygerne rykker tættere på hinanden og vil stritte imod så hårdt som de nu kan.

Efter min mening mener jeg, at man ville komme længere, hvis man tilbød rygere et rigtig alternativ til rygning. Et produkt som ikke generer andre, men hvor de stadig får deres ”oplevelse” af nikotin.

Det kunne være i form af snus. Problemet med snus er bare, at den model ”snus i teepose” (portionssnus) som er let at bruge og ikke løber er forbudt i Danmark. Snus er 90% mindre skadelig end rygning, så hvorfor ikke tilbyde alternativet?
Nej, Danmark skal åbenbart bare være forbudets land, hvor den enkelte ikke selv har retten til at bestemme hvad han mener er rigtig og forkert – det vil politikerne gøre for dem.

At rejse er at leve

 Lørdag d.23 Juni 2007 | Michael | Everyday life
Så kan vi jo bare fryde os ved tanken om at det sprøde stykke mundvandsrejsende bacon, der er med til at holde vores levestandard i top, har været på interrail igennem størstedelen af europa inden vi kunne sætte bisserne i det.

Set i illumminationen af et positivt lys, er det er i den grad, et priviligeret stykke kød, der får lov at se lidt af verden inden den ryger på slagterbænken.

Det siges, at man blir hvad man spiser, jeg siger aha!! Så er det derfor jeg er grisefarvet. 

ikk´ås

 Lørdag d.23 Juni 2007 | Michael | Tanker om livet
Lissom "mere sort, er den nye sort" og "30erne er de nye 20ere", spår jeg at "ikk´ås" går sin storhedstid imøde.

Ordet der er perfekt til at understrege en pointe, ikk´ås!

Succes

 Fredag d.22 Juni 2007 | Sygo | Spørg Sygo
Sygo launcher en ny public service og snart ruller spørgsmålene ind, til de flittige skribenter.

El Diablo spørger:

Er der nogen der kan svare på, hvorfor en ost er gul? Er den i familie med en banan? De ligner måske ikke hinanden, men har samme farve?

Michael svarer:

Det er ret simpelt, ost har ikke altid været gult.... Og nu afsløres et komplot, en konspiration som verden sjældent har set lignende!!

Ost er lavet af mælk og mælk er hvidt, ergo bør ost også være hvidt. Og i en ideel verden, uden pengestærke netværk af rige og indflydende ældgamle patriakalske familie sammensværgelser, er ost også hvidt.

Det startede altsammen tilbage i de tidlige firsere med et spil der går under kodenavnet PACMAN...

Eller måske er ost bare gult på grund af at det er gammel sur betændt mælk. Yverbetændelse, ko-nakkeost, størknet patsperm.

Go weekend, ikkås!!

Niels Svarer:

Spørgsmålet kan svares med et andet spørgsmål. Nummer 2 manden aka. Pølsemanden skal også til tider lave nummer 1, men hvor gør man det i en pølsevogn? Hvorfor smager pølser bedre og anderledes i en pølsevogn, end når man koger dem selv?

Ostemænd står også ofte i en sådan vogn!? Ostemænd lugter hvorfor de synes bad er overflødigt og deraf får de heller ikke så meget sex, deraf nakkeost deraf skimmelost...

Spørg Sygo

 Torsdag d.21 Juni 2007 | Sygo | Den digitale verden
Endnu en gratis service fra sygo.dk ...

Spørg Sygo om alt mellem himmel og jord og du vil få svaret. Tilsammen er Sygos skribenter alvidende, derfor tilbyder vi nu jer læsere at få svar på jeres bedste spørgsmål.
Sygo vil hver måned udvælge et eller flere af de indsendte spørgsmål som vil blive besvaret her på bloggen. Sygo udvælger den skribent der er bedst stillet til at give det bedste svar, det er dog også muligt at begge de nuværende skribenter vil komme med hver deres svar, da der ikke altid er et entydigt svar på et spørgsmål samtidig med at de oftest ikke er enige...

Du kan altid sende dit spørgsmål via "Spørg Sygo" punktet i menuen her til højre ->
(eller via dette link: Spørg Sygo)

Kom så, I dare you, spørg om alt! Vi har svaret på alt lige fra meningen med livet til vægten på Bjarne Riis...

Sygo 1 år

 Onsdag d.20 Juni 2007 | Sygo | Den digitale verden
Ja idag har Sygo bloggen været kørende i 1 år, og hvilket år det har været. Der har været stor variation i indlæggene, der har været både platte, øjenåbende og diskussionsskabende. Men alt ialt er vi glade for at vi har kunne holde bloggen kørende og vi har tilmed fået et stigende antal besøgende dag for dag. Der skal herfra lyde et stort tak til alle de trofaste læsere og et stort velkommen til alle jer nye, for Sygo vil forsætte ufortrødent i vanlig stil. Vi håber forsat at kunne underholde og provokere jer.

Sygo har netop rundet de 15.000 besøgende fra over 3.000 unikke læsere, vi er meget stolte over at så mange finder vej her forbi og endnu mere stolte over at flere af jer kommer igen... Der må jo være noget af det som I gider at læse
Vi er meget tæt på de 300 indlæg, det her er faktisk nummer 298! Det betyder at mens sygo har været i luften har der været nye indlæg 5 ud af 6 dage, hvilket vi selv synes er ret produktivt. Hertil er der kommet over 600 kommentarer altså 2 til hvert indlæg, mange tak for jeres deltagelse det sætter vi stor pris på, kommenter endelig alt hvad i evner så vi kan få flere meninger på bordet og så vi ikke bliver rene diktatorer i dette Sygo univers.

Det er jer læsere der holder Sygo i live, derfor er der kommet en lille gave til jer. I menuen er der kommet et tilbageblik, hvor skribenterne hver måned vil vælge deres favorit indlæg, skrevet af dem selv, fra den samme måned året før. En lille service der hurtigt kan give jer læsere nogle af de bedste indlæg fra "gamle" dage.

Vi udvider hele tiden Sygo med nye ting og det Sygo du ser idag er milevidt fra det Sygo vi startede op med. Der er blandt andet kommet både shop og spil til og vi håber i løbet af idag at komme med endnu en ny funktion.

Vi håber i kan lide Sygo og det som det har udviklet sig til igennem tiden.

Michael, Niels og Sygo

Sæj

 Tirsdag d.19 Juni 2007 | Michael | Tanker om livet
Jeg kender godt folk der har smagt det, ikkås. Men altså jeg kan sgu bare ikke få mig selv til det, vel! Sijjer der med klatten i hånden og 1,2,3 ... aaarh vel.

Min kærst, ikkås, hun behøver hellerik æj det vel, når jeg ik sælv gijer ikkås.

Og man blir hvad man spiser, ikkås, og jeg gider lissom ikke kys med en stor sperm, vel.

Go påske ikkås

Frihed

 Mandag d.18 Juni 2007 | Michael | Tanker om livet
Jeg klippede mig selv igår.

Den brandvarme tankevirksomhed må ikke stoppes ned i toiletter

Kan den ikke flyde frit bliver der mindclusters, som pletter

Der propper hjernen til med bløde smeltede skumfiduser

Der skal frihed til - men hvad er frihed hvis det ikke konkýlier der suser

Er det muligheden for at mure sig inde i en verden af beton.

Kunstige stenfængsler fyldt til bristepunktet med frivillige indsatte

Alle længes efter noget de ikke ved hvad er, men alle er trætte

Vinduet er det nærmeste friheden kommer på at udleves.

Lidt lys lukkes ind så vi slipper for at vove os ud forgæves.

Vi åbner ikke på bekostning af det varme der lukkes ud og kulden der gør os dårlig

på anledning af varmeregningen der kommer en gang årligt.

At tage skridtet, at være hvor grunden er som usikre isflager i et kogende hav af konkurrenceevne.

Det er hvad der skal til, for at den forholdsvist frie tanke kan strejfe et andet menneskes favne

Men er de andre modtagelige og er alt ikke bare en form for vildledning

En art af subsidiær produkt placement i stedet for god gammeldags lemmespredning

Individuelt flyder vi rundt her og bytter sedler med hinanden , telefonnumre og lumre hensigter.

Giv mig jeres penge, så jeg kan være fri, jeg har en pistol af kød og jeg står og sigter

Der er ting i gryden der er brændt på, men hvad der lugter ved man næppe

Viden er penge, penge er magt, løgn er videns bluff og spindoctoren bliver ved at skræppe.

Jeg er ked af det, men det må bare ud af mig.

Comedy hour 5 *

 Søndag d.17 Juni 2007 | Niels | Fiktion
Der var ingen grænser for den kringlede og gennemtænkte humor som programmørens hjerne kunne komme frem med. Som han selv sagde:

"There's a bit more where that came from..."

Fik i den? Programmør - bit...! Hahahahaha 1-0 til programmøren, hva nej igen hahahaha he's unstoppable...

*ud over at være hysterisk morsomt i sig selv, er det også et reply på kommentarer til comedy hour 4

Le Mans, lavements - Potato, potatis

 Søndag d.17 Juni 2007 | Michael | Waste of time
Der er noget galt i verden!!

Racerløb er rekreation, ikke sport og som alt andet der er en lille smule populært er det også blevet kommercialiseret og det der vejer mest på bilerne er nu reklameklistermærkerne.

Bevares, racerbiler er da fede.

Men hvorfor køre i ring i 24 timer?

Comedy hour 4

 Lørdag d.16 Juni 2007 | Niels | Fiktion
Hørt fra den ny(ud)sprungne bøsse: " jeg har vist rodet mig ud i noget lort!"

Undskyld! undskyld til alle jer mænd af anden seksuel overbevisning. og undskyld til alle jer piger der blev stødt fordi jeres bedste veninde er en mand af anden seksuel overbevisning.

Arv

 Lørdag d.16 Juni 2007 | Michael | Tanker om livet
Jeg kommer ikke ud af en rig familie... Men en ting har jeg, som alle de andre mænd i min familie arvet - DDRS - Det dirrende røvhul syndrome.

Symtomerne er pludselige og uprovokerede og giver mening til ordene "når en mand skal, så skal han!". Lidelsen er genetisk betinget og er blevet vidergivet og forfinet igennem generationer - Fra fars far til far og nu til mig.

Når jeg med koldsved på panden og enorm alvor i stemmen står foran den låste toilet dør, klar til at sælge det halve af alle mine organer til en pengegrisk lettisk kirurg, for at komme til latrinen - Ja så kigger min kæreste ganske uforstående og helt afslappet på mig og siger i slowmotion, "jamen du har da en lukkemuskel!!"

NEJ - Jeg har sgu ej! Flyt dig kvinde eller jeg spraymaler dig.

Og forløsning, hvilken forløsning.

Narcissist, hvem dig?

 Torsdag d.14 Juni 2007 | Niels | Tanker om livet
Nu er det ikke fordi jeg skal ophøje mig selv til noget specielt, men i kraft af mit skønne ydre, min skarpe intellekt og min altid elskelige fremtoning, nærmer jeg mig vel noget nær perfektion indenfor racen, som vi på dansk kalder, mennesket. Når man er som jeg og når man er så vant til den positive opmærksomhed er det jo naturligt at man videregiver sine erfaringer og natur til sine efterkommere.

Min søn er meget glad for sig selv og han har da også noget at have det i, med det skønne arvede udseende og charmerende udstråling. Han har utrolig let ved at udpege sig selv på billeder og gør da også alle omkringstående opmærksom på hvis der er et billede af ham, ligesom for at dele ud af sin skønhed. Dette sker da også ret tit for han er nok det mest overeksponerede barn nogensinde, og han har fyldt adskillige GB på computeren med hans narcissistiske korstog.

Nu ligger landet jo bare således at børn er meget let påvirkelige hvilket han har taget lidt skade af! Dengang han var mindre og ikke kendte til den anden dimension kaldet billeder, hvor det jo er muligt at reflektere på sig selv, skulle man jo lige forklare ham at det rent faktisk var ham selv. Det gjorde vi dengang med følgende frase: "Se det er dig..." Eftersom der er så mange billeder blev den sætning sagt lige så mange gange og resultatet er idag at drengen tror han hedder DIG!?

Røvere og soldater

 Onsdag d.13 Juni 2007 | Michael | Tanker om livet
Kan du huske lyden af geværmundingsild, når du legede røvere og soldater... DÆJ, DÆJ, DÆJ !! Hvad fanden er det for en bøsselyd?

Comedy hour 3

 Tirsdag d.12 Juni 2007 | Niels | Fiktion
I en skilsmisse hugger kvinden altid en kæmpe del af mandens formue og som om det ikke var nok så skal der også betales bidrag til børnene som hun normalt tager med sig. (kunstpause)(Buh fra mænd)

Tag nu f.eks. skattefar -fraskilt og parttime dad- En stor del af hans penge ligger i en kasse der hedder moms! (Applaus)*

*der er copyright på denne joke! Jeg skal have 4 kr. hver gang den bliver gengivet, jeg skal nok huske at putte 1 kr. til side til mom

Gok Gok Gok

 Tirsdag d.12 Juni 2007 | Niels | Everyday life
Jeg var på et lille 2 dages kursus som var superhyggeligt med kun 8 deltagere. Dog viste det sig at den overvejende del var mødre, bevares det var da nogen rigtig søde piger men der sneg sig da noget hønsesnak ind, en gang imellem.

En mobil ringer og man lægger øre til en halv samtale, der på denne side er ytret i en munter tone tenderende hånlig. Straks efter hun havde - som man sagde i de gamle dage - lagt røret på, blev jeg offer for en feministisk live blog, nærmest som hævn for alt det jeg har skrevet her på sygo.

- Kender I det når manden ringer fordi han ikke kan finde noget?  Han kunne ikke finde sine shorts, altså så tænker jeg bare, har du overvejet at kigge i klædeskabet! Tænk mænd er sgu altid for dovne til at lede efter noget, det er meget lettere at ringe... -

Nogen gange er det bedst at erkende sine nederlag specielt når man er i undertal som jeg var der, så jeg måtte pænt pakke min respons væk og bare lukke af for den udviklende plapren. Da jeg lukkede ned var det til yderligere historier om mandens (altså racen i helheds) skavanker krydret med anerkendende nik fra alle de andre kvindfolk.

Hvis jeg smider mine shorts på gulvet i stuen så er det der jeg forventer at finde dem igen! Hvor skulle jeg dog vide fra at de er kommet på plads, helt nyvaskede!? Jeg lagde dem på gulvet fordi de fint kunne bruges en dag mere, nu har jeg brugt 2 dage på at fjerne pressefolderne efter du strøg dem sidst! Nu bliver jeg nødt til at trøstespise... Jeg vil gerne have pølsemix med karryketchup tak, du behøver hakke løg og finde de syltede agurker frem, så er det ikke så besværligt for dig

Let it snow

 Fredag d.8 Juni 2007 | Michael | Everyday life
Jeg har et sort tastatur, jeg har også skæl...

Hvis jeg havde mere skæl end jeg har nu ville jeg være en fisk, måske en dragefisk endda.

Hvis jeg var et stykke legetøj, ville jeg være en snowcone. (Ryste, ryste = snestorm)

Hvis skæl var en pizza ville jeg være en familie med ekstra parmasan.

Hvis skæl var diamanter ville markedsprisen falde hver gang jeg rystede hovedet.

Hvis jeg var en pokémon, ville mit angreb være at skælle mine modstandere inde.

Hvis jeg var en karbonade, ville min panering (rasp) være skæl.

Jeg har så meget skæl at lus tager på skiferie på mit hoved!!

Hvis jeg skal sige noget sikkert om fremtiden, er det: Skæl bliver aldrig moderne!

Jeg har skæl - mit tastatur er ikke længere sort.

Comedy hour 2

 Torsdag d.7 Juni 2007 | Niels | Fiktion
den ene mand: kæft ham i lædervesten han er sej! (kunstpause)
den anden mand: Ja min kannibalkammerat næste gang æder vi ham sgu uden tilbehør! (applaus)

Kæft det er tør humor! (kunstpause) HaHaHa præcis som vi vil ha det - sagde det daggamle brød til sandkornet! (stående ovation)

arh mester det koster en krone for det der er simpelthen for plat...! 

Spice of life

 Torsdag d.7 Juni 2007 | Niels | Tanker om livet
Livet er bygget på en serie af hændelser der fører op til nuet.
Min serie af hændelser fik mig igår til at opnå den personlige triumf og selvindsigt at finde mit/livets krydderi.

En mand ringede på døren og forklarede med halvtysk accent at han havde en pakke til mig. Jeg kvitterede og fik ivrigt åbnet for herlighederne. I kraft af mit arbejde - og ikke udelukkende fordi jeg er en halvklam stodder - havde jeg modtaget et par tyske kataloger spækket med halvnøgne damer og et bredt udvalg af Sex-Spielzeug.
Vi var løbet tør for mælk så vi måtte tage turen til Kvickly. Da jeg kom forbi kødboksene fik jeg en hidtil uset lyst til en af de dersens panerede Wienerschnitzler med stuvede grøntsager!?
Som tænkt så gjort, på trods af at jeg aldrig har forsøgt mig med denne ret, så blev der severet Wienerschnitzler med kartofler og en stuvning med gulerødder, ærter og spidskål! (Det skal lige tilføjes at det var uden opskrift! Så hellere køre forkert!!) Og det smagte forbløffende... altså forbløffende autentisk, præcis som da jeg var på udveksling i Schwarzwald som 15 årig.

Ved denne kulinariske udfordring fik jeg for alvor øjnene op for RASP! rasp er en total undervurderet og overset ingrediens. Det giver enhver ret fylde, det er genial udnyttelse af et produkt man normalt ville smide ud, det smager godt og så er det super billigt. Tænk sig! noget så simpelt som tørt brød er det min mad har manglet i alle disse år for at opnå perfection. Gastronomer SU-befængte og hausfraus alle vegne, rasp er vejen frem!! 

Min liste over nødvendigheder i køkkenet blev udvidet med en ingrediens og mit liv kom et skridt nærmere perfektion. Min topingrediens liste er nu på 3* Rasp kommer selvfølgelig først efter krydderierne Bacon og fløde.

Jeg sender gerne en pose rasp og en opskrift til folk der tvivler på at rasp er verdens 3. bedste krydderi.

Byd hvert et indtryk og oplevelse velkommen, det er de mærkeligste ting der kan lede dig nærmere selvindsigt og lykke...

*Eksklusiv selvfølgelig spice numero uno - selveste livets salt - salt! 

Afstemning

 Onsdag d.6 Juni 2007 | Michael | Everyday life
Det er Niels der har gjort det!!!

Sendt mig gennem et flashback, ned af "memory lane" af sexuelle eskapader. Tvunget mig til at stå ansigt til ansigt med min tids "erobringer".

Var det nu? 1, 2, 3, nej vent nu... Tæller våde drømme med hvis de er usansynlig virkelige? 

OST

 Onsdag d.6 Juni 2007 | Michael | Tanker om livet
Det har indlæg skal handle om nakkeost, synes jeg. Det sidder jo slet ikke i nakken, kommer ikke fra nakken, lugter ikke af nakke! Så... Hvorfor?

Og hvilken syg-i-roen idiot har bestemt at det overhovedet er passende, at drage paraleller mellem penis, vagina og madvarer? Sandt nok kan skridt da lugte fordærvet, meeeen.

Et eller andet sted så skal ost nok bare ikke give nogen mening. 

Comedy hour

 Onsdag d.6 Juni 2007 | Niels | Fiktion
Så var der jo lige her til morgen hvor konen ikke kunne finde sin mobiltelefon! (kunstpause) ...Det viste sig at hun havde ladet den i stikken (Applaus)

Hahaha Hvor er de 2 andre? Jeg så dem stå på bussen, det var vist linie 3. Den ene havde baller af stål, den anden havde noget mellem ballerne! (badabing)

Fulde svensker

 Tirsdag d.5 Juni 2007 | Niels | Film og tv
klaphat busen
(Billedet nappet fra aftonbladet.se)

Her er han så, manden der der valgte at ødelægge kampen for Danmark, Sverige og alle andre der så kampen! Det kan da godt være at jeg er et svin for at udstille manden, til spot og spe, her på bloggen, men det er da vist intet i forhold til hvad han præsterede denne skæbnesvangre aften!

Manden er konverteret til svensken og er her i danskerforklædning og jeggætter da også på at han havde en plov på Sverige! (så det var da rimelig dumt at ødelægge det hele da de lige havde fået tildelt et straffe) Meget kan man sige om ham, men fortjener manden 3 måneders fængsel for det han gjorde? ...eller er det lige fordi der tilfældigvis var tv på?

Troels Bech kommenterede så flot, at manden skulle udstilles i alle landets medier, det giver jeg ham ret i! Jeg er sikker på at bøllen i så fald vil føle sig rimelig lille når han går på gaden i både Sverige og Danmark!
Heldigvis for ham har han undskyldningen som er meget svær at argumentere imod... Han var fuld!

...Den ultimative straf har han vel egenlig pålagt sig selv, da han valgte at flytte til Sverige! (was that a racist joke??)

Klaphat (ad. Fodboldtosse)

 Tirsdag d.5 Juni 2007 | Niels | Film og tv
Så er der jo lige en klaphat der har anmeldt fodboldtossen for vold!? Ja altså det er da sån lidt forståeligt, der er jo masser af gode tv billeder af at han får en mavepumper så det er da ikke beviser han mangler, og det kan da også gøre lidt nas at få sådan et sucker(soccer)punch. Men nu er sagen så den at for det første, Rosenberg, som er svenskeren der blev slået, selv har indrømmet at han måske nok selv var skyld i det, da han da også selv slog lidt ud efter Poulsen. For det andet så er det slet ikke Rosenberg der har anmeldt Poulsen, det er derimod en studerende fra Århus. Hvad faen skal han blande sig for? Få da dine 15 minutes of fame ved at kaste dig ud fra et fly med intet andet end en paraply i hånden istedet! Hvordan kan man blive anmeldt for vold af en helt udenforstående person, når offeret ikke engang er interesseret i at anmelde det??
Jeg mener de var lige gode om det, men Poulsen var bare dum/ædru nok til at ramme rigtigt. Der er tale om alskens straffe hvor også fængsel er inde over, lad os da endelig lave fodbold til en homosport hvor man ikke må røre hinanden med mindre man aer! Jeg tror sgu godt Rosenberg og Poulsen kan glemme denne batalje over en enkelt guldøl sammen!

Fodboldtosse

 Tirsdag d.5 Juni 2007 | Niels | Film og tv
Så var der jo bold i lørdags!

Kæft en idiot der kommer på banen og ødelægger det hele til slut efter en ellers medrivende kamp der havde det hele. Efter 89 minutter og altså kun et enkelt tilbage ytrer manden sin utilfredshed med næverne og ødelægger ikke bare kampen men sandsynligvis også EM chancerne for hele Danmark! Hvad mon der har slået klik for at man udstiller sig selv på den måde og så på landsdækkende tv i den bedste sendetid? Hvad får en til at tro at ens egoistiske behov på nogen måder kan gavne holdet og Dk. Tænk sig at et splitsekunds rasen af en enkelt person kan ødelægge flere års opbygning af et godt ry.

Det var virkelig flot... Christian Poulsen!!!

Sygo strejke

 Fredag d.1 Juni 2007 | Michael | Everyday life
Giv hverdagens livreddere lidt respekt. Læs om konflikten på følgende link.

http://www.falckredder.dk/

Alle indlæg
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Tanker om livet (284)
Den digitale verden (44)
Waste of time (157)
Everyday life (247)
Film og tv (75)
Fiktion (44)
Corporate (14)
Spørg Sygo (17)
Gæstebloggere (8)
The book (5)
Problemknuser (23)
Den gode idé (17)
Sexuelle eskapader (47)
Politik (14)
Smagsdommeri (36)
Jeg spørger bare (39)
Dagens ord (43)
Er du min far - Se også: lookalike (8)
Er det bare mig eller... (34)
Kender du det... (17)
Så så man lige mig... (24)
Jeg tegner og fortæller (8)
Selvafvikling (9)
3 trin (1)
Januar 2011 (2)
December 2010 (10)
November 2010 (1)
Oktober 2010 (10)
September 2010 (14)
August 2010 (11)
Juni 2010 (1)
Maj 2010 (1)
April 2010 (3)
Marts 2010 (1)
Januar 2010 (4)
December 2009 (13)
November 2009 (12)
Oktober 2009 (21)
September 2009 (21)
August 2009 (25)
Juli 2009 (30)
Juni 2009 (32)
Maj 2009 (35)
April 2009 (31)
Marts 2009 (24)
Februar 2009 (30)
Januar 2009 (40)
December 2008 (26)
November 2008 (36)
Oktober 2008 (36)
September 2008 (29)
August 2008 (27)
Juli 2008 (19)
Juni 2008 (37)
Maj 2008 (22)
April 2008 (22)
Marts 2008 (29)
Februar 2008 (43)
Januar 2008 (43)
December 2007 (21)
November 2007 (28)
Oktober 2007 (40)
September 2007 (17)
August 2007 (27)
Juli 2007 (34)
Juni 2007 (34)
Maj 2007 (24)
April 2007 (21)
Marts 2007 (21)
Februar 2007 (21)
Januar 2007 (33)
December 2006 (19)
November 2006 (22)
Oktober 2006 (19)
September 2006 (23)
August 2006 (29)
Juli 2006 (33)
Juni 2006 (8)