Ske

 Lørdag d.30 Maj 2009 | Michael | Everyday life
Mit tredie indlæg i Ske(d(e))-serien.

At ligge i ske er total overvurderet. Faktisk synes jeg at det er en overromatiseret version af guantanamo. Frihedsberøvende tortur.

Jeg er alene hjemme i øjeblikket da min kæreste er i CPH og deler seng med en anden Michael, hvilket vil sige at jeg har hele sengen for mig selv. Nogen ser et halvtomt glas, jeg ser en stor blød bomuldsmark bare til mig og min skønhedssøvn.

God weekend


Anni Fuckby og jeg

 Torsdag d.28 Maj 2009 | Niels | Everyday life
Dagens ubrugelige indlæg om mig og min dagligdag...

Min lejlighed er til salg! Der har netop været nogen ude og kigge som var meget interesseret. Fedt! Ejendomsmægleren ringer og siger at de synes lejligheden er rigtigt flot med gode rum - flot gårdhave og lydtætte vinduer osv. osv.

MEN, MEN, MEN!!! Kan det passe at der rundt om hjørnet ligger et BORDEL!?! Kan det passe at der foregår Anni Fønsby style aktiviteter nede i kælderen af bygningen 100m derfra?

Nej nej, mener du den kælder med falmede persienner med en brækket persienne/kighul lige ved døren og et optaget skilt i vinduet samt en halvskummel mand, med en mistænkelig bule i bukserne, ventende udenfor?
Nej det er jo en velrenommeret urmager, men du skal ikke gå derned, det er meget dyrt og han reparerer kun det lidet kendte sydkoreanske urmærke Damngaard exclusive!

Min lejlighed er stadig til salg! Ku det da ikke bare være fordi at vi havde et grimt køkken eller gamle vinduer, så vi ku gøre noget ved det! ...og hvem er bange for et lille bordel? Carl-mar siger at bordeller er godt for samfundet og familier!

old news

 Onsdag d.27 Maj 2009 | Niels | Så så man lige mig...
en kvinde (cirkus 38 år+) står ved busstoppestedet og åbner en pakke smøger. Den cellofanindpakkede hardbox bliver sirligt udpakket. Først smider hun den ene halvdel af cellofanen ud i luften og bagefter lader hun også den anden halvdel flyve med den lette vind. Pakken bliver åbnet og deri sidder et stykke "sølv"papir som også målrettet bliver hevet op og kastet mod jorden!

En mand (utrolig smuk og klog) med tunge indkøbsposer i begge hænder, der var ved at låse sig ind i sin opgang, ser det hele. Han bliver stående i døråbningen selvom han for længst har fået åbnet døren. Han begynder at stirre ihærdigt på hende og opnår øjenkontakt med kvinden. Han siger "Der står altså en skraldespand lige bagved dig"!

Hun kigger bag sin ryg og ganske rigtig står der en skraldespand mindre end 1 meter fra hende. - hvorefter hun gør alt hvad der står i hendes magt for at ignorere manden!

Hvor gammel er man lige når man fuld af ligegyldighed smider skrald på den måde?

Hvor oldgammel er man lige når man pointerer sådan noget over for mennesker der tydeligvis er ældre end en selv, eller pointerer det i det hele taget?

Danske Ninjaer

 Onsdag d.27 Maj 2009 | Niels | Jeg spørger bare
Jeg har ikke helt forstået meningen med at de der kaffesoldater skal rende rundt i skovmilitærcamouflagefarvet tøj!

De render jo rundt på asfaltgrå parkeringspladser og derudover tager de neongule refleksveste på!

hulubuluh jenser og lotter - I er jo lige der!

sked

 Onsdag d.27 Maj 2009 | Michael | Tanker om livet
Det er egentlig lang tid siden jeg har skidt i bukserne.

Skede!

 Tirsdag d.26 Maj 2009 | Michael | Dagens ord
Jeg var ude og kører med min svigermor forleden, da hun udbrød: "Jeg skal have ny vindskede!"

Så var jeg ude ved en knivmager igår, hvis kone forklarede mig at han kælede for skederne hele dage.

Hvad nu da man gik med sværd? Så stak man det blodige sværd ned i skeden... Jamen kom det ikke til at lugte? Jeg tænker at blod og skeder tit har en lidt, om man må, uheldig houvre deouvre (o dør!!).

Skål skede være med det hele.

undskyld

 Mandag d.25 Maj 2009 | Niels | Dagens ord
En dreng (cirkus 9 år) slår umotiveret en ældre mand. Manden tager fat i drengens arm (ikke hårdt) og siger "hov hov lille ven, du skal opføre dig pænt".

Moren kommer flyvende og tager hårdt fat i mandens arm og skubber den vredt væk, imens hun surt siger "han har ADHD"! Hun siger "kom her" til drengen og de går væk...

Jeg ku se at manden stod lidt forundret tilbage! Han har nok tænkt noget i retningen af: må man godt slå bare fordi man har fået en af de dersens spillekonsoller eller var det nu et af de der flade fjernsyn? Måske truede hun med en rockergruppe, fordi jeg irettesatte hendes dreng!

gadehververe

 Mandag d.25 Maj 2009 | Niels | Så så man lige mig...
jeg hader gadehververe! Nej de irriterer mig ikke bare, jeg hader dem.

Når jeg går en tur i gågaden frygter jeg mere at få øjenkontakt med dem, end en rocker med en sulten kamphund! Frygt er måske et stort ord, men at nogen skal spilde min tid i en sådan grad og stoppe mig med de samme spørgsmål flere gange giver mit had grobund.

"må jeg forstyrre dig et øjeblik?" - "Må jeg stille dig et spørgsmål?" Du har allerede forstyrret mig og du har allerede stillet mig et spørgsmål spasser! ...og har du tænkt dig at tage mit "Nej" for gode varer selvom jeg sagde det?? - nok næppe...

Kone er begyndt at blive pinlig over mine "Nej", for når de forsætter efter et "Nej" så sætter jeg også min pli til side! Desuden er gadehververne også begyndt at blive mere udspekulerede! De starter ikke længere med de indledende høfligheder, men starter med et spørgsmål man kun kan sige ja til, hvorefter man er fanget i en konversation! f.eks. er jeg blevet antastet med spørgsmålene "kan du li rent vand?" og "kunne du tænke dig billigere el?" - man kan vælge at sige "ja" og blive fanget eller "nej" og så blive antastet yderligere med et "hvorfor!". Jeg vælger som oftest at svare "nej" og forsætte i mit opskruede tempo, der i første omgang skulle have fået mig forbi dem! Nogen gange er det faktisk ret sjovt at se dem halse efter med deres "hvorfor"! (...hvorfor, hvorfor brækkede du min næse, jeg ville bare vide hvad klokken var...)

Nå men det jeg ville fortælle var... Jeg gik på gaden med barnevognen i ultralavt tempo, kone og søn var lige gået på toilet, så jeg fordrev bare tiden. En ældre mand spørger. "undskyld må jeg stille dig et spørgsmål" - jeg tænker OK jeg har tid nok, så lad os se hvad han vil.

salgsmandsperson: "kender du de danske forsvarsbrødre?"
mig: "Nej"
salgsmandsperson: "Vi støtter de tilbagevendte soldater fra Afghanistan, så de kan få psykologhjælp, ved at sælge denne pin, den koster en 20'er"...
mig/ham: Pinlig tavshed...

Jeg havde forventet en lang dunder salgstale om fædrelandet og slagne soldater og deres efterladte handicappede børn. Jeg havde forventet at blive hvervet til at donere et fast månedeligt beløb til skoler i Afghanistan og Finn Nørbygaard... Men nej intet, 15 sek. - svar ja eller nej. Niels fisker forundret et stks tyver op af lommen og får en pin og et tak til gengæld! Det skal sgu belønnes at man er sådan en dårlig sælger... - Måske var han bange for at jeg var en del af taleban!

(jeg ku også bare have skrevet: se mig se mig - jeg har givet penge til et godt formål - skulderklap)

Teknologi og toiletter?!

 Lørdag d.23 Maj 2009 | Michael | Den gode idé
Man skal ikke pudse næse før man er færdig med at skide.

Jeg synes at vandlåsen er en genial streg i historien. Vandlåsen sørger for at klamskabslugt bliver i afløbet. Vandlåsen er min ven.

Men hvordan står det egentlig til med de store landvindinger indenfor toiletteknologien. Så vidt jeg kan se er der ikke sket en SKID siden træk og slip.

Toiletterne ser ud som de har gjort i mands minde, eller ihvertfald så lang tid jeg kan huske. Ligebortset fra engang i halvfjerdserne hvor der fandtes karrygule toiletkummer.

Ja, jeg glemte helt at sige at det er kummen jeg mener, den stol hvorpå man sidder.

Jeg var engang på virksomheds besøg hos pressalit og det må jeg sige, det tog det pis seriøst. Der var toiletsæder med akvarier i, toiletbrædder med horn og vinger og sågar toiletbratz med billeder på. DET var smart.

Men der er intet sket indenfor kummer. Jeg kunne foreksempel godt tænke mig at der blev udviklet en form for toiletkummeemhætte, så der kom sug nede fra kummen, det kunne afhjælpe hård mave og lugtscener ville være en fortidens pestilens.

Hvad med noge nanotech, så der ikke kom brune streger i skålen?
Hvad med et hæve/sænkekloset? Jeg har lange ben... Og det ville være nemmere at ramme for os mænd, hvis kummen kunne komme op i lillemandshøjde, så man bare kunne hvile den på kanten!!
Hvad med et toilet som kunne veje ens aflevering?
Hvad med en internetopkobling?! Hvorfor? Hvorfor ikke? Så kunne man poste en lort på sin lorteblog.
Webcam nede = nyt reality. Hvem laver først?
Ku det ikke være sjovt med et gennemsigtig toilet. Et transparent kloaksystem?
Er I friske? Hvorfor tager vi afstand fra vores afføring?
Hvad med at lave et varmelegeme nede i vandet, så det ikke er så koldt når det splasker op i anus igen.

Så, nu er jeg tømt, tak for det.

Ha en hygge Lørdag.

Hvad er Sygo??

 Fredag d.22 Maj 2009 | Sygo | Spørg Sygo
Der hersker feriestemning på Sygo! Der er ingen læsere og tilsvarende lidt der kommenterer, hvad sker der!? Måske er Sygo blevet kedelig eller lidt for uklamt?

Her er top 13 over de mest læste - ikke nødvendigvis de bedste! - indlæg på sygo... En reminder til os selv om hvad der gør Sygo værd at læse


Konklusion: Der findes kun en håndfuld faste læsere, resten kommer kun forbi ved et uheld pga. google... Sygo er en nederen blog!
(en - jeg leder desperat efter et forbarmende skulderklap fra de "fiktive" læsere - afsluttende kommentar!)

Hr. Skyfart, til dig.

 Torsdag d.21 Maj 2009 | Michael | Kender du det...
Er jeg mon typen man kalder Hr.? Det slog mig idag da jeg stod og byttede nogen penge med en DOBBELBACONCHEESEBURGER.

Det er KR. himmelfartsdag idag.

Det er en sjov helligdag, for man skal da være virkelig højrøvet for at farte i himlen.

Jeg kan ikke finde på mere at skrive.... Send mere slik.

Savner jer.

joke til salg

 Tirsdag d.19 Maj 2009 | Niels | Waste of time
Han var så god en sælger at han kunne sælge løgne i regnskoven...

arh ok, den koster gratis...

Helligdag? er det andre dage så hedningedage?

 Mandag d.18 Maj 2009 | Michael | Er det bare mig eller...
En hel lig dag.

Det synes jeg fandme er ulækkert.

Storker

 Mandag d.18 Maj 2009 | Niels | Dagens ord
Jeg tror sgu at jeg har fået mig sådan en storker! Jeg føler mig konstant overvåget og jeg får ikke lukket et øje!

Det er herre træls at ha storker i hælene hele tiden, og jeg ved sku ikke lige hvorfor det skal ramme mig! Ja ok jeg er lækker, men jeg er jo ikke just nogen rockstjerne...endnu!

Jeg håber der går et stykke tid før jeg får besøg af storker igen! Storker har været forbi 2 gange med børn, herre træls at gå glip af den sjove del af børneproduktion og bare få leveret til døren...

Sang og dans

 Søndag d.17 Maj 2009 | Michael | Kender du det...
Der var sang og dans på bordene da Michael måtte sande at han slet ikke nåede det arbejde, han havde bestemt sig for i weekenden.

Hvis Michael ikke kan overholde en aftale med sig selv hvem kan han så overholde en aftale med?

Der var bare så mange fristelser i denne weekend. Sang, dans og guitarspil.

Hvad skal jeg dog stille op med mig?

vil du smage?

 Søndag d.17 Maj 2009 | Niels | Den digitale verden
Min ven Carl-mar er en lystig fyr, med masser af gode tanker. Tanker som det konventionelle samfund ikke altid er lige gode til at få vendt. Senest har han vendt tanker om bl.a. fordele og ulemper ved fede mennesker samt hvordan bordeller redder familier!

Jeg har bl.a. fundet ud af at fede mennesker er bedre kærester end normalvægtige! Så jeg er ikke bare en overkonsumerende idiot, grunden til at jeg spiser de store mængder af flødekager og fedtemadder er jo fordi jeg vil være en bedre mand for min kone

læs på: www.carlmar.dkCarl-Mar er det dig der rigtigt lægger stemme til de helt igennem geniale videoer??

 

Ny kategori

 Søndag d.17 Maj 2009 | Michael | Selvafvikling
Jeg har tilføjet en ny kategori til bloggen: Selvafvikling.

Jeg er delvist inspireret af "nye Niels" og af en status jeg så på Grafioso på facebook:

"Udvikle? Hvad vikler man ud?"


Min tese går så på at man faktis ofte skal afvikle for at udvikle, deraf selvafvikling, afvikling af gammelt selv, for at give plads til nyt selv.

Jeg ser en række brandspændende indlæg foran mig allerede.

Jeg vil byde jer en dejlig søndag.

 

TRE TRIN

 Søndag d.17 Maj 2009 | Michael | 3 trin
Tre trins raket, forklaret i tre trin.

1. Idé
2. Implementering
3. udførsel

Drivhuseffekt

 Lørdag d.16 Maj 2009 | Michael | Tanker om livet
Er det godt eller skidt at drikke sig en kæp i øret, hvis man bor i et bjælkehus?

TJØS

Atamonbombe

 Fredag d.15 Maj 2009 | Niels | Fiktion
sygo atamon bombeDen fredselskende atamonbombe!

Dens mission er at konservere denne verden og gøre den langtidsholdbar.

Vogt dig svineinfluenza 1 og Sars atamonbomben dræber alle bakterier og sygdomme på dens vej!

Er livet surt så spræng atamonbomben!
Sylt livets surhed og lad den glade atamonneger gøre dit liv bedre...

3 trin tillykke

 Torsdag d.14 Maj 2009 | Michael | Jeg tegner og fortæller
Jeg blev så frygtelig provokeret da jeg her til formiddag forelagde min nylige åbenbaring og teori for min gode ven professor Hald. Han erklærede det som en venlig henstilling om at jeg nok burde tænke mig grundigt om inden jeg publicerede mine opdagelser.

Kl. var 23:54 datoen d.12 maj, Tirsdag 2009. Da en energi i min hjerne talte om det som har være skjult for menneskeheden i årtusinder for at trældbinde masserne og opretholde en minimal kapitalistisk elite. Jeg ved ikke hvordan, men de gamle pergamentpapirer med inskriptionerne fra fordums tid, lyste tydeligt op, for mine øjne.

Hvis du har set "the secret" så ved du hvor jeg vil hen rent metaforisk.

Jeg vil nu fortælle dig det som er blevet hemmeligholdt og skjult for dig.

De tre trin, til at få og gøre alt hvad du ønsker.

1. Hvad vil du?
2. Skab mulighederne for digselv.
3. Gør det.

Jamen, Michael.... Kan det virklig være så simpelt?

Svaret hertil er: Ja, det kan det virkelig.

Men vær forberedt, onde tunger vil forsøge at forklejne denne simpelhedens underbare tretrins raket til at få hvad man ønsker.

Jeg blev foreksempel mødt af stor skepticisme da jeg begyndte at leve udelukkende efter tretrinsraket systemet. En person stoppede mig og sagde: "Jamen, det er jo bare noget du har fundet på!" hvortil jeg svarede: "Nåh ja, godt ord igen."

Men kig på faktualiteterne. Kig på de mennesker som er kommet så utroligt langt ved hjælp af tretrins-raketter.

Nogen af de bedste idéer i verden har være simple og har forandret verden til det bedre.

Og alle kan være med!

Tretrins raketten - "Its no rocket science!"

Glæd jer til kommende indlæg:
Tre trin til at blive en kendis
Tre trin til forløsning
Tre trin et bedre indeklima

Tre trin til at designe din egen tretrins raket

...som at slikke isse

 Onsdag d.13 Maj 2009 | Niels | Fiktion
Som regel er jeg jo en ret stor medstander af at producere børn. Det er indtil videre blevet til 2 stk. og med en gennemsnit på 1,9 barn pr. familie vil jeg tillade mig at kalde mig selv for børneekspert Det her er et "lær af mine fejl og erfaringer" indlæg, hvor jeg trods min egen overbevisning lige vil give jer et indblik i ingredienslisten for et barn, så I får en ide om hvad i går ind til, såfremt I planlægger at få, eller har barn på vej.

Mormoner
Kommende mødre med kroppen fuld af hormoner!
De lever totalt i deres egen virkelighed. De må ikke drikke og deres mænd ville ønske at flerkoneri var tilladt! ( disse linier opsummerede samtidig ALT hvad jeg ved om trosretningen mormon(golisme??) )

Hvis du troede at din kvinde var besværlig normalt, så skulle du bare se hende under disse hormonelle forandringer! ...eller der sker jo ikke noget hormonelt, det er bare psykisk! Men det gør dem jo ikke mindre besværlige at de har en (fiktiv dog socialt accepteret) undskyldning for at have ondt af sig selv! Du skal konstant lytte til fraser som "jeg bærer på DIT barn" og "Jeg kan ikke komme op af stolen, DU gør det"! Hallo! Jeg har stor buffet på arbejdet og jeg tager lige så meget på dagligt, som hun gør i hele graviditeten. Jeg tuder sgu da ikke over følgerne, over den kortvarige nydelse jeg får, fordi jeg putter ting ind i kroppen... Jeg skal også nogen gange brække mig bagefter, nogen gange kan jeg heller ikke rejse mig fra stolen (med skyl)...

Mærkedyr
Lige en hurtig erfaringsudveksling. Man kan godt få blå mærker hvis man siger noget i retning af: "Barnet skriger, jeg kan ikke koncentrere mig om fodboldkampen. Kan du ikke gå en lang tur med barnevognen, så kan det også være det hjælper lidt på de strækmærker!"

Har du budgetteret med at børn vokser hurtigt og skal have nyt tøj hver 14. dag? Har du budgetteret med at intet er godt nok til et barn, selvom de ikke bruger det mere end et par gange? Det kan godt være at babytøj er småt, men det koster lige så meget som mennesketøj!

Foodprocessor
Store bryster, mmm lækkert! Store følsomme bryster og ømme nipples som man ikke må ælte alligevel, øv Nederen! Som om at man - ikke må røre - nok til hverdag!

Desuden er du konstant i farezonen for en gengældelsesaktion fra madbeholderne for alle de gange du har... du har kastet sødmælk efter hende. (mælkeskæg!?)

Colosseum
Du får nok næppe det samme forhold til arenaen hvor den blodige kamp har stået på, som du havde før.

Hvis man har - og nu gætter jeg bare - en lille gladiator, så er Colosseum et ret skræmmende, spektakulært og meget stort sted! Der kan godt være lidt vind om ørerne, om man så må sige!

Apropos vind så skal man nok indstille sig på en del blæsearbejde, for at stille alle tilfredse! Dette kan være rimelig nasty når man tænker tilbage på blod, fedt og fostervand. Nu er det ikke længere af lyst, men en nødvendighed, at man fantaserer om en/noget andet, ellers kan man godt få ubehagelige billeder af at slikke en behåret isse!?

Puha, det blev alligevel langt, og jeg er ikke færdig endnu! Jeg må hellere tage det i etaper så jeg gemmer lidt til et andet afsnit... Dette er gemt i kategorien fiktion, så jeg kan trække i land senere

Den store lugt

 Onsdag d.13 Maj 2009 | Negro No Morales | Tanker om livet
Hvis min tissemand var ligeså stor som den lugter, ville jeg besvime når jeg fik jern.

Jeg ville famle i blinde efter den i mørket. Det Ville være som at tage fat i mælkekartonen som man regner med er fuld, hvor der kun er en slat i.

Jeg ville give folk lyst til ostepops ved tisrenden.

Jeg ville flække kvinder og blive kaldt kødploven, ude i byen.

Kan du komme i tanke om andre ting eller mennesker, som lugter større end de er?

Jeg, groupie!

 Tirsdag d.12 Maj 2009 | Michael | Film og tv
Da vi kørte mod Herning blev vi mødt af den jævne jyske duft af gylle og jeg kunne ikke lade være med at spekulere på om Beyoncé mon sad i sin limo eller helikopeter og tænkte "Ah, The smell of money".

Jeg synes, at der er noget dybt poetisk over at putte et stk highclass-super-bootylicious ikon, ind i en oversize lade på Lars plævermås´mark.

Vi ankom planmæssigt til destinationen og undgik det værste parkeringshelvede og skulle kun stå i kø i halvandenkilometers penge, heldigvis begavet med dansk forårssommer.

Men vi blev da sluset ind og så stod vi der sammen med alle dem fra x-factor, Laura og Linda (og outsideren: Bryan Rice) og der er skam god plads i Herning messecenter, det skal de ikke høre for.

Nå, men var det en god koncert Michael, hørte man jer så spørge? Michael siger ja. Hun er fantastisk, virkelig smuk og superprof. Og det gjorde intet at hendes smukke fjæs blev blæst op på storskærme bortset fra at man blev flået tilbage i det danske middelmåd når man kiggede på skærmene som var placeret ved siden af gigantiske Lokumsskilte. Der var den igen, Kontrasten, som jeg holder så meget af.

Og der i mit og B´s smukkeste øjeblik, fem meter fra hinanden, stod vi og skøjtede rundt i baconchips og ølslatter.

Men det var en fantastisk koncert, med et lydtryk der lod intet tilbage at ønske. Hendes garderobe er virkelig kitch, men det tilgiver jeg hende. Hun har hang til det storladne og mors dag, blev offer for amerikans følelsespornografi, hvilket jeg også tilgiver hende, for som hun selv siger er "she just a girl".

Ville jeg tage til Herning igen? Ja, bestemt. Men så er det bestemt også for at hører hende sige Herrning igen. Gad vide om hun selv undrede sig over at nogen vil kalde en by for "Hernia".... Nå men nok brok fra mig...


PuuNani

 Mandag d.11 Maj 2009 | Niels | Dagens ord
Nej nej nej det må man altså ikke! Man må ikke nikke skaller i en fodboldkamp, så får man altså direkte rødt kort!

Man skal spille fair play også selvom man hedder Nani og spiller for Manchester United!

Der må jeg altså som en faderlig figur lige sige Puha puhadadadada - PuuuNani PuuNani PuNani, det må du altså aldrig gøre igen...

Hvordan mon jeg forklarer ham det på engelsk? PuNani no headbutt...!

Are you ready B

 Søndag d.10 Maj 2009 | Michael | Everyday life
Update fra Michaels liv:

Jeg skal til Herning og glo på Beyonce iaften.

Morse farce

 Fredag d.8 Maj 2009 | Niels | Waste of time
Husk det nu, det er på søndag! Der er lukket idag og på søndag, så der er kun imorgen lørdag til at få købt en gave til Mors dag!

...Men hvad faen køber man til en person man slet ikke kender? Det er sgu svært at købe en gave til en tilfældig person fra Mors! Jeg ved ikke engang hvad der er på Mors! Og hvorfor har en lille tilfældig Ø i DK sin egen dag (og kode)? Måske jeg vil købe et badedyr, de må da ha nogen strande, så må jeg lige krakke en jeg kan sende gave til...

Kæft jeg glæder mig til fars dag! Karbonader og hakkedrenge i massevis! Det er gamle traditioner der er til at forstå! Total yndlingsdag...

Det ved jeg ikke

 Torsdag d.7 Maj 2009 | Michael | Tanker om livet
Kan man egentlig bestemme nogetsomhelst selv?Er demokrati, selv og medbestemmelse illussioner skabt til at føre os
bag lyset, lade os tro at vi er epicentret i verden, i vores eget liv?Systemet er bygget op af infrastruktur og og høje bureaukratiske
betonmurer. Veje, ugedage, helligdage, højtider, lavkonjunkturer,
banker, banke på er der nogen hjemme?På vejene kører vi og smiler i vores små biler vi har købt for vores
små penge på veje som vi selv har betalt, men ikke selv har bestemt
hvor skal ligge... Jeg kan ikke få luft når jeg holder i kø. Nej du,
lykken er en kampvogn, eller?Jeg vil ikke dikteres, hvor jeg skal køre. Jeg vil ikke dikteres
hvornår jeg skal holde fri. Jeg vil ikke dikteres at jeg skal have
bukser på og bestemt ikke hvilket mærke.Fra nu af er min profession permanent sabbath og så arbejde ved siden af, når jeg ikke gider holde fri.Tak til universet for inspiration til dette lille haiku harikiri kiwi aperitif slut prut finale.Kan man overhovedet andet end at bestemme det hele selv?

Ostepops og tissemænd

 Onsdag d.6 Maj 2009 | Michael | Dagens ord
Min kæreste forundrer sig over at nosser lugter ens.

Så stod jeg der og var fortørnet over at mine løg bare lugter lissom alle de andre løg hun har lugtet til. Man vil jo gerne skille sig ud, ik?

Jeg sad og spiste ostepops forleden og kom til at tænke på et gammelt indlæg: Jeg glemmer ham aldrig.

Hvis man skal se noget positivt i at lugte som en ostepop(s), så er det faktisk en enorm effektiv personlig branding. Selv blinde kan huske en.

Smalltalk

 Tirsdag d.5 Maj 2009 | Michael | Jeg spørger bare
Idag har jeg ikke stjålet noget.

Kan man egentlig smalltalke bigtime?

gnat.

Nu som mestertyv

 Mandag d.4 Maj 2009 | Michael | Så så man lige mig...
det koster
Så sad jeg og hyggede mig i sofaen med et blad der sigter på en målgruppe der er ca 10 år yngre end mig. Kæresten-min siger: Hvorfor har du købt det, skulle vi ikke spare? Jeg tænker, hvad pokkermus mener sukkernumsen? Bladet er sgu da gratis.... MEN NEJ, det er bladet ikke længere. Så da jeg tidligere idag tog bladet i posen mens jeg kiggede ekspedienten koldt i øjnene, var det slet ikke flirt men frygt jeg så i hendes øjne....

Michael mestertyv.

 

Sukkerchok fanklubben

 Mandag d.4 Maj 2009 | Niels | Smagsdommeri
Jeg elsker Sukkerchok! Nu er det sagt og indrømmet, jeg elsker sukkerchok. Der er ikke det medlem af Sukkerchok jeg ikke ville ligge i lag med!

Efter deres optræden i radio100fm imorges vil jeg ikke længere lægge skjul på min kærlighed til disse 3 tøser. Naturligt lækre piger og dejlige bløde sangstemmer, jeg er solgt!
Lyt til deres radio100fm performance her


UNDSKYLD SANG I P**?

Tillykke Danmark

 Mandag d.4 Maj 2009 | Niels | Smagsdommeri
Hold da kæft, har hun været gravid??

Det er blot et par timer siden at Danmark har fået endnu en interracial Prins! Er det bare mig eller er der ikke længere så meget dansk i det danske kongehus!? Jeg synes sgu at ham Jokke skulle ha valgt en af de velvillige tøser nede på Chaplin i Silkeborg istedet! Vi mangler sgu en ung blond partytøs til at live lidt op i det kongehus.

Marie ku så ha ringet til mig i stedet, så vi kunne blande vores udenlandske safter, og lade dansken indavle og leve videre i deres egen selvfedhed...

Tillykke Danmark, tillykke med den øgede apernage (måske staves det sådan, og måske har det den betydning jeg tror) tillykke med at antallet af royale stiger støt, så antallet af skattekroner der går deres vej, vokser til uanede mængder. Der er ret lav dødsfrekvens i kongehuset er der ikke??

Jeg glæder meget mig til at se tv2 news hele dagen og endnu mere til barnedåben...LØGN!

...er du sjovere end en 2 årig?

 Søndag d.3 Maj 2009 | Niels | Everyday life
Nyt quizshow med Jan Gintberg, hvor han hver uge dyster i stand-up med 2 årige for at se hvem der er sjovest!

Velkommen til dagens nyheder med Jes Dorph:

"I Storbritannien er en pige på blot to år og fire måneder blevet optaget i foreningen for særligt intelligente mennesker, Mensa." - nyhederne.tv2.dk

Forældrene er selvfølgelig stolte over deres kloge lille datter. De er også stolte af sig selv for deres store pacearbejde som de dagligt har brugt adskillige timer på. De har terpet  leksika i massevis og den lille pige har ikke fået lov til at sove før hun havde nævnt samtlige lande og deres respektive hovedstæder. Forældrene har nu planlagt at pigen skal tvinges til at, kunne mestre at spille klassisk klaver og harpe.

"For at blive medlem af Mensa skal man have en intelligenskvotient, der placerer en i de øverste to procent af befolkningen."

Storbritannien er alle samlet i vilde ekstatiske jubelscener over den lille piges optagelse. Lige indtil de skider i bleen og finder ud af at de ikke kan finde deres mor! En hurtig udregning viser at minimum 98% af Storbritannien er dummere end en på 28 måneder! (28 months is the equivalent to/same as 2 years and 4 months!)

Gintberg har allerede pakket kufferten og glæder til at befinde sig et sted, hvor der muligvis er nogen der finder ham sjov!

Retarderet gummi

 Fredag d.1 Maj 2009 | Niels | Sexuelle eskapader
Så står man der, opstemt med sin fuldvoksne anaconda i hånden og skal modvilligt påføre sig et unaturligt antibørne aggregat for at - få lov til - at entrere den kvindelige lystpunani. Som om at det ikke er nedværdigende nok i sig selv at skulle påføre sig dette brede elastik, så har de fandme også tilføjet et hånligt navn til produktet!

Hvordan mon man skal tolke det når man kalder et kondom for retard?

Haha retard, du er så dum at du ikke må forplante dig! Fordi man er bange for at verdens gennemsnits IQ vil falde drastigt!

Du er så dum at du ikke kan rulle et kondom på, derfor er der indlagt brugsanvisning inde i pakken! "Må ikke åbnes med tænderne - DOOH"!

Kondomet med dupper, riller og små skæve huller som kun deforme sædceller kan trænge igennem!

Haha retard du er hoppet på at kone ikke må bruge p-piller, fordi hun ammer!
Det er jo bare fordi at hun ikke gider huske på den pille hver dag + plus en fin måde at sige at de 3 minutter det normalt tager ikke er helt tilfredsstillende! 

Paven og jeg er enige! Kondomer er IKKE løsningen, kondomer er nederen. Kød er godt og endnu bedre hvis man gnubber det mod hinanden, den joke med at putte elastik under rullepølsen er simpelthen ikke sjov mere!

på en skala fra 1-10 hvor 10 er det bedste, får RETARD kondomet bedømmelsen:
fuck, jeg kan sgu ikke huske hvornår jeg sidst har haft sex!
 

Alle indlæg
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Tanker om livet (284)
Den digitale verden (44)
Waste of time (157)
Everyday life (247)
Film og tv (75)
Fiktion (44)
Corporate (14)
Spørg Sygo (17)
Gæstebloggere (8)
The book (5)
Problemknuser (23)
Den gode idé (17)
Sexuelle eskapader (47)
Politik (14)
Smagsdommeri (36)
Jeg spørger bare (39)
Dagens ord (43)
Er du min far - Se også: lookalike (8)
Er det bare mig eller... (34)
Kender du det... (17)
Så så man lige mig... (24)
Jeg tegner og fortæller (8)
Selvafvikling (9)
3 trin (1)
Januar 2011 (2)
December 2010 (10)
November 2010 (1)
Oktober 2010 (10)
September 2010 (14)
August 2010 (11)
Juni 2010 (1)
Maj 2010 (1)
April 2010 (3)
Marts 2010 (1)
Januar 2010 (4)
December 2009 (13)
November 2009 (12)
Oktober 2009 (21)
September 2009 (21)
August 2009 (25)
Juli 2009 (30)
Juni 2009 (32)
Maj 2009 (35)
April 2009 (31)
Marts 2009 (24)
Februar 2009 (30)
Januar 2009 (40)
December 2008 (26)
November 2008 (36)
Oktober 2008 (36)
September 2008 (29)
August 2008 (27)
Juli 2008 (19)
Juni 2008 (37)
Maj 2008 (22)
April 2008 (22)
Marts 2008 (29)
Februar 2008 (43)
Januar 2008 (43)
December 2007 (21)
November 2007 (28)
Oktober 2007 (40)
September 2007 (17)
August 2007 (27)
Juli 2007 (34)
Juni 2007 (34)
Maj 2007 (24)
April 2007 (21)
Marts 2007 (21)
Februar 2007 (21)
Januar 2007 (33)
December 2006 (19)
November 2006 (22)
Oktober 2006 (19)
September 2006 (23)
August 2006 (29)
Juli 2006 (33)
Juni 2006 (8)