Size matters

 Torsdag d.31 Maj 2007 | Niels | Film og tv
En lille 10 årig dreng stod i min stue i tirsdags, han var så glad at han næsten havde tårer i øjnene. Hænderne var konstant i vejret mens han løb jublende rundt om den brune papkasse, postmanden netop havde leveret. Det var juleaften på en hverdag! ( som Michael nok ville ha udtrykt det. ) De små overbegejstrede fingre fumlede med tapen, på trods af at han havde ventet det meste af sit liv på dette øjeblik, var endnu et øjebliks tålmodighed helt utænkeligt.
Den 10 årige dreng var mig selv og ind af døren var netop kommet min længe ventede projektor. Mmm præcis i tide til de kommende EM kval kampe og perfekt til at vise overdimensionerede filmlærreder, der med garanti vil gøre mig endnu mere nærsynet end jeg allerede er.
 
Den er fuldstændig umulig at placere nogen steder, den er kæmpe stor, helt enormt upraktisk og så larmer blæseren som ind i helvede! …men hold kæft hvor er det fedt på en rigtig drengerøvsfacon. 

projektor

Lige nu er jeg så afslappet og glad at jeg har lyst til at tage en smøg selvom jeg ikke ryger. Endelig, efter alle disse år, har jeg opnået at blive tilfredsstillet fuldt.
Det må være sådan pigerne har det efter jeg har taget deres negermødom.

løn

 Torsdag d.31 Maj 2007 | Michael | Tanker om livet
Man høster som man har sået, klapper hesten som man ligger, ligger som man rider og rider som man sadler.

Med andre ord: "Jeg har fået løn."

Heads up til mig selv: Husk at dukke dig hvis taget du cykler under er mindre end 1 meter og 70 meter højt! AV. - Men som sagt: man skal ikke slå større brød ned, end man kan bolle.

Fisser

 Onsdag d.30 Maj 2007 | Niels | Waste of time
En prut to prutter
En fis to ???

Jeg har lige slået to fisser, de lugtede af gammel havtaske og det kunne jeg slet ikke kapere!

Den hårde mand

 Tirsdag d.29 Maj 2007 | Niels | Waste of time
Jeg ved ikke hvordan det startede men det er vel en typisk mandeting der udvikler sig med tiden. Det er et spørgsmål om alfahan hvor man skal markere og hæve sig over resten af flokken.

Et par gutter og jeg mødes jævnligt for at udveksle et par røverhistorier over en god middag. Tidligere var det sådan at når maden kom på bordet så kastede man sig frådigt over byttet indtil der ikke var mere, så det galdt i høj grad om at være hurtigst og få fyldt tallerkenen mest muligt.
Nu hvor vi efterhånden kender hinanden ret godt, bliver der altid lavet en ren overflod af mad, der kan fodre en hel negerlandsby i en måned! Men der bliver gået friskt til sagen for "Der kører jo et game ik??" Alle skal jo lige spille ekstra smarte og den verbale krig er i fuld gang. De uskrevne regler er simple, den der spiser mest har vundet! Jeg ved virkelig ikke hvorfor! men det er "sjovt" at en mave der er en mariekiks fra at sprænge, er det hele værd for smagen af sejrens sødme. Det lugter lidt af gnu og der bliver slået på brystet mens territoriet bliver pisset af. Sådan spiser gutterne når de er samlet...

...og som regel går det sådan at, efter vi er færdige med at sloges om de bedste pladser i sofaen og kællingen (den mest tørstige der i venlighed tager med til de andre) har hentet øl, så er der en der slynger sætningen: "Jeg ku sgu godt lige spise 1 liter is"! Den sætning er som regel sagt i frygt for at der rent faktisk kommer is på bordet, men den giver lige et par plus point på den verbale krigssti.

Er det ren selvophøjelse, barnlighed eller urinstinkter når denne "konkurrence" går igang hver eneste gang der bliver sat mad på bordet blandt en flok gutter. Til finere middage (ikke at gutterne ikke er fint selskab) bliver der jo sjældent spist op, man vil jo ikke være uhøflig og tage den sidste kartoffel, og værten skal jo ikke tro han ikke har lavet nok.

p.s. Vægten afslører at jeg er den mindste i flokken, men sjovt nok vinder jeg ædekonkurrencen hver eneste gang.

Den bløde mand (den blø'e mand)

 Tirsdag d.29 Maj 2007 | Niels | Everyday life
Han er håndværker nærmere betegnet mekaniker, desuden har han restaureret sit eget hus og er også lidt bredere over skuldrene end undertegnede. og nå ja så kører han også på motorcykel. Alt i alt hvad damerne betegner som rimelig macho. Jeg mærker i hvert fald en lille forskel i forhold til mig selv, når jeg parkerer min cykel som jeg fik til min konfi (pænt mange år siden skulle jeg lige hilse og sige!) og undersøger en bils tilstand med et let spark på hjulene som resulterer i at mine skulderpuder falder ud!

Men manden har en skyggeside! indeni er der en lille 12 årig pige med meget følsomme tårekanaler og blød om hjertet som en skumfidus der har ligget i vand. Der var bryllup og der blev holdt et par taler og der skulle ikke mange ord til før der blev lukket op for sluserne. Men hvad jeg så som et brist på hans manddomhed blev hurtigt gjort til skamme, i takt med de beundrende blikke han høstede fra alle de omgivende kvinder! Det var tydeligt at damerne synes at machomanden bare blev endnu mere mand af at vise følsomhed.

...og så er det bare at jeg må sige: Giv nu for helvede os brillebefængte netnørder, der kun tuder til sætningen "Luke, I’m your father", a motherlovin' chance!

Riis og ros

 Søndag d.27 Maj 2007 | Michael | Film og tv
Hvad regnede vi med? Havde vi et vil-blindt bind for øjnene? Førte vi os selv bag lyset? I skal ikke kigge på mig! Jeg ved det sgu ikke. Jeg følger ikke engang med i "tour de france".

Vi er gået ind i en ny tid, erkendelsernes tid. Verden er vores anonyme gruppemøde, hvor vi kommer hver torsdag aften og bekender vores synder, siger undskyld, bliver tilgivet, får et kram og en kop gratis kaffe.

Det er nærmest højmode at dumme sig for derefter at påtage sig skylden. Ja, der fejes skam ikke noget under gulvtæppet her hos os. Nærmest kollektivt gik den danske befolkning ind i en mediestorm med muhammud tegningerne og nyligt med tørklædesagaen. Men alt ordner sig med en velplaceret undskyldning, ikk?

Vi er trendsettere for en omgang plat følelsesporno ordineret af en eller anden belæst medierådgiver.

Og ja nu er det blevet min "tour de apologies":

På forhånd undskyld!

Er det kun mig der synes, at Bjarne savlede uforholdsmæssigt meget i forhold til at han var dopet op på epo og væksthormon - Måske var det bare for at ingen ville ta hans trøje hvis han nu blev opdaget.

Igen undskyld!

Riis til egen røv

 Fredag d.25 Maj 2007 | Niels | Fiktion
Jeg har taget doping, jeg har taget EPO!
I en periode i årene 1997-2002 har jeg i store mængder taget doping for at komme igennem hverdagen. Jeg har indtaget stoffet Elev Præstationsfremmende optursdrik også kendt som grøn tuborg. Jeg indrømmer at der i disse år var et stort forbrug, der hjalp mig til at komme igennem de lange studieperioder, ja altså ikke fordi det hjalp så meget på karaktererne nok nærmere min egen karakter. Men altså vi gjorde det jo allesammen og så kan man jo ikke just påstå at jeg har vundet meget i den periode alligevel.

Men nu er jeg jo så blevet voksen og fornuften har overtaget min krop. Jeg har indrømmet og I kan stole på mig fra nu af. Jeg rører altså aldrig det stads mere...! Ja altså jeg vil aldrig læse mere, man bliver jo tvunget til at drikke det EPO og danse nøgen på scenen...!

mmm... Bjarne Riis dansende nøgen på en scene med en bajer i hånden! Damn must be the EPO talking!?

En hulens masse sekret

 Fredag d.25 Maj 2007 | Michael | Everyday life
Jeg gør det! Du gør det! Dronningen gør det! Farfar gjorde det! Vi gør det allesammen. Du har sikkert allerede gættet hvor jeg vil henad med mine insuinationer.

Vi drikker allesammen spyt!

Det smager ikke specielt! Det slukker ikke tørsten ret godt! Det minder om snot! Men vi drikker det alligevel...

Men hvor meget drikker vi egentlig af det på et år?

Nu troede jeg at jeg skulle til den helt store udkalkulering, men hvorfor gøre det, når man har folk til det. WIKI

1-2 liter i døgnet wuaardr!! Jeg har vidst indledt en undersøgning jeg godt selv kunne ha været foruden.

1 Liter * 365 dage = Jeg blir helt tør i munden for det er dævlme en hulens masse slim.

Men lad os nu se mulighederne frem for begrænsningerne! Kunne man måske sælge sit spyt?

Hvad ville du helst?

 Onsdag d.23 Maj 2007 | Michael | Tanker om livet
Spise 250g assorterede bussemænd fra en flok svedige bygningsarbejdere der river asbest ned?

Eller

Ha et blowjob af en epeleptiker midt i et anfald?

Dette er ikke et kædebrev!!

Men hvis du ikke svare, vil du vinde en rejse til afrikas land, hvor du vil blive insemineret af en semi ung ensom han-elefant, mens nabolandsbyen ser på!

Watch your back!! Dem elephanz be sneaky bastardz..

Hvis edderkopper kunne flyve!!

 Onsdag d.23 Maj 2007 | Michael | Tanker om livet
En stor majoritet af befolkningen har et unaturligt forhold til insekter, efter min ubetydelige mening.

Altså edderkopper, når vi ser en edderkop skal den bare dø! Men fluer lader vi gerne betræde os?? Nåååå se en lille flue - dikke dikke dik.

Jeg synes det er dybt modstridene og voldsomt diskriminerende.

Ville edderkopper mon være mere accepterede hvis de havde vinger? Skræmmende tanke! men pludselig giver navnet fugleedderkop lissom mere mening, ik?.

Jeg forstår ikke edderkoppens image problem - Har du nogensinde set en edderkop kravle rundt på en lort? Prøver edderkopper at spise vores mad efter de har kravlet rundt på en lort? Er edderkopper stærkt tiltrukket af os når vi sveder? Splatter edderkopper ud på forruden? Slikker edderkopper på alt de ser? Kaster edderkopper op for at spise?

Svaret er: NÆJ!

Dansk folkeparti - Racister

 Tirsdag d.22 Maj 2007 | Niels | Everyday life
Racisme er et buzzword i dagens Danmark og verden generelt. Ordet bruges nedsættende om personer eller grupper der ser sig selv som overlegne i forhold til andre. Men der er nok lige nogen der bør feje for egen dør!

dansk folkeparti 

Racist:  Racehader. Kan også bruges om en der udviser had overfor andre grupper af mennesker. (citat: http://www.fremmedord.dk/Racist.html)

Hvis man taler nedsættende om en gruppe mennesker (Danmarks - tror jeg - 3. største gruppe vælgere ) og f.eks. kalder dem for racister, er man så ikke selv racist? ...og hvad er man hvis man spraymaler på busser??

P.S. Jeg er selv en såkaldt abekat og er ikke specielt glad for det yderliggående parti!

Medicin

 Mandag d.21 Maj 2007 | Niels | Waste of time
Jeg har tidligere svinet læger til i et "spareforslag"!
Min søn er p.t. på penicilikur og skal have dette medicin 3 gange om dagen: "Phenoxymetylpenicillinkalium" tænk sig at komme på apoteket med en gul seddel, med læge- jeg er fucking vigtig og har mega travlt, så jeg må godt skrive super grimt skrå -skrift, hvor det står på!?

Hvem sagde fejlmedicinering og enigma?

Medicinsk vidunder

 Lørdag d.19 Maj 2007 | Niels | Tanker om livet
Min søn er meget begavet og bærer et perfekt udseende grundet mine gener. Men denne hidtil usete kreation af perfektion har åbenbart en pris! Det er som om at Gud i forbavselse over denne fuldkommenhed har pålagt min søn alskens sygdomme, i kompentation og for at retfærdiggøre denne dreng, overfor almindelig børn.

Min søn har tidligere haft noget med hans ene knæ der krævede operation og en langvarig penicilinkur, der betød at der kom sygeplejersker 3 gange om dagen med alsken sprøjter. Men det "sjove" er at der aldrig er nogen der har fundet ud af hvad der egenlig var problemet!

(Så skulle han også lige lære at kaffe er varmt på den hårde måde, men det var vist selvforskyldt!)

Nu tager min søn så lige en større sygdomstur mere, med penicilin og det hele. Han har været hjemme en uges tid nu med skoldkopper, hvilket der i sig selv jo ikke er noget usædvanligt ved. Men nu, hvor smittefaren er ovre og udsigten til at sende ham i vuggestue igen ikke var langt væk, tager en ny sygdom over. Han har jo været dækket af skoldkopper over hele kroppen men havde udover det en del udslæt. Henover weekenden kunne vi se at det plagede ham en del så vi ringede til vagtlægen, der hellere måtte se på ham med egne øjne. Det viser sig så at han har fået skarlagensfeber, altså min søn! Så vuggestuen må vente lidt mere og penicilinen findes frem igen. Det "sjove" er her at min søn nu har 2 sygdomme på samme tid, 2 sygdomme som man kun kan få en gang i sit liv.

Hvad finder du mon på næste gang??

Nej der er ingen morale eller pointe i dette indlæg! Jo måske at intet er perfekt. (for hvis det er laver vor herre bare nogen fejl) Og Skoldkopper og skarlagensfeber er pokkers træls!

My compliments to the chef

 Onsdag d.16 Maj 2007 | Niels | Everyday life
Det sker hver juleaften, man ligger udstrakt på gulvet, lammet af en and og/eller en gris. Af en eller anden grund skal man altid lige spise lidt mere en fysisk muligt denne aften. Men hvorfor tvinge sig selv ud i en dødssynd af grisk og grådighed? Svaret er simpelt: "fordi det smager pokkers godt!"

I lørdags var der så bryllup og jeg havde fået lige rigeligt at... spise. Kone kan "desværre" ikke lide fisk så der var dobbelt op på den lækreste (og største) lakse forret. Derefter en hovedret med masser af kød. Denne omgang krævede at jeg måtte lave juletricket for ligesom at lave plads til desserten, og for at kunne bevæge mig i det hele taget. OK jeg indrømmer at det måske så lidt mærkeligt ud i det fine selskab at, der ligger en halvbevidstløs mand på gulvet, men det er vel bare en måde at sige at maden smager superb?? Man burde have et specielt divaneser hjørne til den slags arrangementer med god og fyldig mad! ...eller burde man istedet have et aflukket rum til uopdragne ædedolke??

Kø kultur

 Mandag d.14 Maj 2007 | Michael | Everyday life
Er der noget vi krafteddemig er gode til i DK, så er det køkultur... Enten af respekt eller af ren og skær frygt for at blive overfuset af ens med-kø-er, hvis man kommer til at sætte foden ind i deres intimsfære.

Men der er dog undtagelser der bekræfter reglen.

Ex. Når der åbner en ny kasse.. Det åbenbarer en gråzone, et køkulturens grænseland. Så er folk pludselig fuckin ligeglade om de står fem vogne foran dem. Ny kasse, nyt kø hieraki. Det er reglen der bekræfter undtagelsen.

Og nu hvor vi snakker kø - Hvorfor er det så altid Der führer der kommer til at stå bagved mig og bumpe ind i mig? Fatter folk ikke at deres krop forlænges med + en meter når de har en vogn.

Altid på pletten

 Søndag d.13 Maj 2007 | Niels | Everyday life
Far har fået ny skjorte
Sønnike har fået en chokoladeis

you do the math...
Hjælp til selvhjælp her

Melody granprix

 Søndag d.13 Maj 2007 | Michael | Tanker om livet
Og tankerne falder på:

Østeuropæisk indavls plastic opererede fejl ernærede tonedøve overenergiske hyper-hypede wannabees. Hvis jeg vil se freakshow så kan jeg gå i cirkus, ikke!! Når jeg tænder mit tv (Jeg ser forresten slet ikke tv, det er jeg alt for klog til.) så forventer jeg at blive oplyst, jeg forventer at se ting som jeg ikke ville kunne opleve ved at tage på telttur i den midtsovjettiske slum bag et nedsmeltet atomkraftværk.

MGP phtjøj!! Jeg vil hellere ha rykket min storetånegl af med et papegøjenæb, for derefter at skære min pulsåre over med den sløve negl og forbløde ned i en hammer støbeform, for at vente på at mit blod koagulere, så jeg kan tæve mig selv ihjel med mit nye værktøj.

GODT VI IKKE KOM MED!

Mountain of venus

 Lørdag d.12 Maj 2007 | Michael | Waste of time
Hvis Michael ikke vil komme til venusbjerget, må venusbjerget komme til Michael.

Ain´t no mountain high enough, ain´t no valley looow enough ... lalala

Venusbjerge!! Se så er der noget ved at være bjergbestiger.

Som farfar ville ha sagt lige inden han satte gebisset i sin eftermiddagsbudding: Det kvindelige landskab er et kærkomment selskab

Barbie - måske verdens farligste

 Torsdag d.10 Maj 2007 | Michael | Tanker om livet
Hvad er barbie?

Et ikonisk symbol på kvindelighed. Yperlige former og sexuelle hentydninger, men har du lagt mærke til at hun absolut ingen upassende huller har? Hun spiser ingenting!! Hun urinerer ikke, flatulerer ikke, fæcaderer ikke.

Alle ved det! Ken er homo! han er godt nok ikke sprunget ud af skabet endnu... Men det er kun fordi mattel ikke tillader ham det. Hvilken mand kører rundt i en lyserød rolls royce og er ven med alle de lækre damer?

Nu spørger jeg: hvad er Mattels encitament for at fylde børn med hormonforstyrrende stoffer og sexualitetsforvrængende billeder?

Hvad mon farfar ville have sagt?!

Grå mandag

 Mandag d.7 Maj 2007 | Niels | Everyday life
Kone og jeg havde planlagt en dag i byen, for at tilbringe lidt tid i fred og ro sammen og for at forkæle os selv med lidt nyt.
 
Vi vågnede dog op til en ret overskyet dag, så’n lidt halvkoldt i forhold til de seneste dage og der var tilmed en del byger. Vi tillod os dog at se det positive i vejret, så er der jo bare mindre mennesker i byen og dermed mere ro til os. For at kunne ose i fred og ro for de tusindvis af mennesker der normalt er, havde vi også valgt at tage af sted kl.10.00 når de åbnede.
 
Men ak og ve, en kæmpe tanketorsk havde sneget sig ind i begge vores hoveder. Vi var kommet ind i byen en regnvåd mandag kl. 10 og alligevel var der sort af mennesker eller rettere popsmarte små individer der var lidt for opstemte og havde lidt for mange på hængerøvsbukselommerne. Med andre ord, vi havde ramt en af årets største blå mandage! Folk fra alskens afkroge af landet vælger netop denne dag at valfarte til landets næststørste by for at bruge deres nytilkomne formue. Det værste var at vi selv var til en konfirmation i lørdags og vidste udmærket godt hvad der skulle ske i dag!
 
Man bliver hurtig arrig sådan en dag, hvor intet sted er helliget fra de unge mennesker. Selv min (halv-) fredelige kone ytrede: ”Man får lyst til at sparke en af dem!”
Men værst af alle var dog nok det kæmpefjols der rendte rundt og solgte små skingre fuglefløjte-fløjter, tænk sig at et sådan lille aggregat kan være mere irriterende end pubertetssnak!
 
Blå mandag er den værste dag i Århus hvor man ikke engang kan finde fred i friheden!

Far

 Lørdag d.5 Maj 2007 | Michael | Everyday life
Hvordan kan man nogensinde betale ens forældre tilbage hvad man skylder dem? Jeg skylder mine forældre at jeg eksisterer og de har den tvivlsomme ære for at jeg er som jeg er! Altså, jeg synes jo at jeg er pisse fin, men nu er det jo min far det skal handle om.

Lad mig forklare: Når man har min far er det ikke et problem at ting går itu, det er en udfordring til at gøre tingen bedre eller anderledes og fantasifuld. Han kan til stadighed få mig til at føle mig som en lille dreng med et stykke krøjet legetøj, når han tager over og ordner det hele. 

Med min far er det aldrig et problem hvis man vil ha ægte kunst på væggene. Han smøre da bare lige en klat oliemaling sammen til "dali´ske" dimensioner og siger: Det er da ikke noget særligt.

Alt dette foregår når han ikke lige laver gourmetmad til familien eller hjælper bettebror når knallerten driller.

Min far er og har altid været en ægte "creative man".

Og hvad fanden giver man en mand i fødselsdagsgave, der kan flette en kummefryser ud af et piletræ.... HVA?

Tillykke med fødselsdagen.

Må al den kærlighed du har givet mig komme dig til gode.

KH. Søn

Farfar revival

 Torsdag d.3 Maj 2007 | Michael | Tanker om livet
Som farfar altis sagde, mens han kiggede på de unge piger i gadespejlet: Dem der tør klæde sig skabagtigt, tilhører ofte et fælleskab, der ikke kan se det sjove i kongens nye klædeskab.

Uddrag af novellesamlingen "min fiktive farfar"

Eller som farfar altis sagde: Tomme flasker klirrer højest, men fyldte flasker giver mest hovedpine!

Farfar var klog på den måde

Home is where your street is!

 Onsdag d.2 Maj 2007 | Michael | Everyday life
Jeg har taget residens i en illusion.

I 8 år har jeg boet på Ravnholt(s)vej eller rettere det troede jeg, indtil min nye svigermor pointerer at det altså hedder Ravnholtvej!!

Næj!

Så jeg vader, i mine sokker ned i opgangen og ud på gaden for at se til min rædsel at jeg befinder mig i et twilight-grå-zone-kommune-sammenlægnings-forstadie til helvede.

Det er slet ikke min gade jeg er på!! måske bor jeg slet ikke her?? Hvad med alle mine ting. Måske kommer den rigtige lejer sanrt hjem fra ferie og sætter sig i den sofa jeg troede var min og ligger sig ovenpå den kæreste jeg troede elskede mig!

Michael fandt aldrig hjem igen og vader stadigvæk desillusioneret rundt i de tomme kranie gader badet i solcentrenes ultraviolette lysshow og neonskiltenes insekt fangende glimmer. Ensom vandrende på skosåler af en gammel muggen boxmadres på månestråler med den piktografiske grafitti printet i sin hjerne... RAVN HOLT VEJ

fodsex

 Tirsdag d.1 Maj 2007 | Michael | Tanker om livet
Manden udbrød: Jeg er så tør i mundhulen at jeg ville slikke fisse på en hvalros for at få lidt væske!!

Det er lidt lissom med fodsex. Altså jeg mener, så er man eddermame liderlig, er man ikke?

Og jeg er ikke helt med!! Hvad er fodsex? Er det fødder mod fødder, eller er det kønsorganer mod fødder. Hvis sidstnævnte er tilfældet må det bestemt være forbeholdt mennesker med meget fin motorik i fusserne!!

Forestil jer det hele er rigtig hedt og man har flået strømperne af hinanden i vild lidenskab - KRAMPE!!! - "HOV SKAT KOM JEG TIL AT SPARKE DIG I FISSEN. Sorry altså!"

Og hvordan skal man ligge? Ligger den ene ned og står den anden op, så man lissom kan bruge sparke teknikken? Beskytter man sig med de blå futter fra svømmehallen? Er det muligt at onanere på sig selv med fødderne? Smitter fodvorter til "the soft parts"?

PS. Husk at klippe tåneglene før du går igang!!

Alle indlæg
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Tanker om livet (284)
Den digitale verden (44)
Waste of time (157)
Everyday life (247)
Film og tv (75)
Fiktion (44)
Corporate (14)
Spørg Sygo (17)
Gæstebloggere (8)
The book (5)
Problemknuser (23)
Den gode idé (17)
Sexuelle eskapader (47)
Politik (14)
Smagsdommeri (36)
Jeg spørger bare (39)
Dagens ord (43)
Er du min far - Se også: lookalike (8)
Er det bare mig eller... (34)
Kender du det... (17)
Så så man lige mig... (24)
Jeg tegner og fortæller (8)
Selvafvikling (9)
3 trin (1)
Januar 2011 (2)
December 2010 (10)
November 2010 (1)
Oktober 2010 (10)
September 2010 (14)
August 2010 (11)
Juni 2010 (1)
Maj 2010 (1)
April 2010 (3)
Marts 2010 (1)
Januar 2010 (4)
December 2009 (13)
November 2009 (12)
Oktober 2009 (21)
September 2009 (21)
August 2009 (25)
Juli 2009 (30)
Juni 2009 (32)
Maj 2009 (35)
April 2009 (31)
Marts 2009 (24)
Februar 2009 (30)
Januar 2009 (40)
December 2008 (26)
November 2008 (36)
Oktober 2008 (36)
September 2008 (29)
August 2008 (27)
Juli 2008 (19)
Juni 2008 (37)
Maj 2008 (22)
April 2008 (22)
Marts 2008 (29)
Februar 2008 (43)
Januar 2008 (43)
December 2007 (21)
November 2007 (28)
Oktober 2007 (40)
September 2007 (17)
August 2007 (27)
Juli 2007 (34)
Juni 2007 (34)
Maj 2007 (24)
April 2007 (21)
Marts 2007 (21)
Februar 2007 (21)
Januar 2007 (33)
December 2006 (19)
November 2006 (22)
Oktober 2006 (19)
September 2006 (23)
August 2006 (29)
Juli 2006 (33)
Juni 2006 (8)