Min kropsbehåring 3 - Brysthår (bonus: nippleshot)

 Tirsdag d.28 April 2009 | Niels | Så så man lige mig...

Mit bryst er et af de steder med utrolig sparsom bevoksning af hår. Faktisk har jeg p.t. kun ét.

Mit bryst ligner til forveksling et det sidder på en 10 årig anoretisk pige. Det har jo så ikke så meget med mit hår at gøre blot en generel betragtning.

Jeg vil gerne lige gøre opmærksom på at det ene hår som mit bryst besidder, rent faktisk er forankret i min krop, det er ikke bare et resultat af hårtab fra andre steder på kroppen!


Det er faktisk lidt mærkeligt at jeg kun har et hår og det så er så langt som det er!
Nogen gange har jeg et hår mere, lokeret symmetrisk, blot på min anden mantit. Jeg har det egenligt fint med at være hårfattig på brystet, jeg har ikke det helt store maskuline behov for at have en human beklædningsgenstand. Jeg er klar over at jeg har en lidt fimset overkrop! Jeg ville nok ikke have overlevet min tid i fængslet hvis det ikke var fordi at jeg kunne lave hente med mit armhulehår, men det gemmer vi til et andet afsnit

Jeg tror at tildækning af mit brysthår er godt for mit image!

Skinke-influenza

 Mandag d.27 April 2009 | Michael | Everyday life
Goddag lille nyfødte lyserøde runkne baby, velkommen til: Kogalskab, fugleinfluenza, hungersnød, pest og alt godt fra en overbefolket klode med en mediecirkus der kun drejer sig om at skabe frygt.

Er det bare mig der synes det er lidt rart, at vi kan få udryddet finansgrisen med lidt svineinfluenza. Er det bare mig der synes at SKINKEinfluenza er mere mundret? Jeg synes ikke det er pænt at sige SVIN.

Er det godt eller skidt at ha damp, hvis man skal ha kogt nogen grøntsager?

Sygolæum

 Søndag d.26 April 2009 | Sygo | Den digitale verden
Sygo en institution på det herrens internet, et mærke for livet, en del af historien og en del af fremtiden. Vi fejrer os selv og vi fejrer livet. Vi accepterer livet og verden som den er, vi priser forskelligheder, religion, skævheder og humor. Vi ved at hver enkelt lille ting og personlighed er perfekt i sig selv, dog er vi omgivet af forskelligheder der differentierer os fra hinanden, det det der gør livet værd at leve og Sygo værd at læse.

Dette mine damer og herrer er indlæg nummer 1000 på sygo.dk - tillykke til dig, mig og internettet! Tak til ALLE læsere for at gøre det værd at skrive. Tak til alle der elsker os, tak til alle der hader os, tak til alle midt imellem og ikke mindst tak til alle der elsker MED os!

Måske undskyld, måske tak... Vi ses imorgen, om ik andet så på facebook

Ord til KIMT

 Søndag d.26 April 2009 | Michael | Waste of time
Som det selvintoksikerede individ jeg er bygget af, googlede jeg lige migselv. Er der egentlig grænser for hvor fed man kan blive?

Når man lukker lisså mange ord ud som jeg gør, så kan man indimellem godt glemme hvad man har sagt, men så er det jo godt at der er notater på internettet.

Klik på følgende link og læs de kloge ord:

Om fetis og Ko kusser

lagengymnastik

 Lørdag d.25 April 2009 | Niels | Jeg spørger bare
De der muslimske kvinder er da totalt B-mennesker...

...De er slet ikke til at få ud af lagenerne!

 

Sådan en muslimsk bedesession er det en slags lagengymnastik???

deevolution

 Fredag d.24 April 2009 | Niels | Så så man lige mig...
Den nye Niels har været på vej i et stykke tid, men nu er det vist på tide at introducere ham ordenligt.

Jeg har igennem længere tid observeret mig selv indefra og fundet ud af at jeg er en nederen personlighed. Jeg har fundet ud af at, trods et stort ego og glæde over mig selv, er jeg ikke helt tilfreds. Jeg har igennem selvindsigt arbejdet mig frem til en kladde på det nye Niels og betaversionen er nu klar til at blive lukket ud.

Selvindsigt er kodeordet for den nye Niels. Niels er klar til at udstille og lære af sine egne fejl, han er ikke flov over at være fejlbarlig men indser og lærer af det trods evnetuelle pinligheder heraf! Nye Niels er heller ikke bleg for at lære af - og udstille - andres fejl! Selvindsigt har vist at gamle Niels er lavmælt og indelukket, han tænkte og analyserede om det var relevant før han talte, det skal der gøres op med nu.

Vi taler ikke om evolution og modenhed, vi taler ikke om at blive ældre og klogere. Tværtimod har jeg tænkt mig at deevolutionere, jeg vil udvikle min personlighed negativt på den ikke negative måde! Nye Niels er mere filosofisk, sjovere, klammere, klogere, dummere, irriterende, inspirerende, pinlig, primat osv. osv.
Niels er ikke bleg for at dele hans dybe klogskab, men ej heller han høje klamskab.

Nye Niels er også et led i den kommende bog "The Niels" som vil blive den nye bibel udi i kunsten at leve. Selvindsigt og selvudsigt, meningen med livet, meningen med hverdagen...

Nå nok tekst, Nye Niels er på gaden og selvom han stadig ikke er helt færdigudviklet (eller færdig underudviklet om man vil) så er han nu officiel. God fornøjelse med ham. Velkommen Niels, tak Niels...

first step i selvindsigt er at erkende sine problemer og være åben om det

At te sig

 Torsdag d.23 April 2009 | Michael | Jeg spørger bare
Er te billig, hvis det står og trækker?

Det var mig der sendte den IQ test på facebook

 Onsdag d.22 April 2009 | Michael | Jeg spørger bare
Her den anden dag tog jeg en IQ test på www.ilvid.dk...Jeg reflekterer mens jeg studerer de geometriske former og undrer mig
over hvem der har designet testen.... Er det mon et klogt træk, eller
er man overhovedet klog, hvis man forventer at en test på internettet
kan fortælle een om man er det?

er jeg hudfarvet...?

 Onsdag d.22 April 2009 | Niels | Dagens ord
Stik mig lige den hudfarvede farveblyant!?

Hvilken farve er hudfarvet? Så sidder man der som ene neger i en flok af blegfede blegfise og er offer for hudracisme. En har bestilt en hudfarvet mannequin og jeg spørger hvilken farve det er. Helt uantastet responderer hun, jamen den er hudfarvet, som om det er det mest naturlige i hele verden.

Jeg har lagt mærke til at hudfarve farveblyanten også er et helt normalt udtryk i børnehaven. Mine egne børn bliver altså podet med denne form for racisme fra barnsben i en offentlige institution!

Jeg har en drøm, en drøm om en verden hvor den lille lyserøde grisse basse får sin farveblyant farve for sig selv og ordet hudfarve udgår af ordbogen.

telefon aversion

 Onsdag d.22 April 2009 | Niels | Så så man lige mig...
Niels chanter: Jeg vil ikke have en negativ indstilling til min telefon, jeg vil ikke have en negativ....

Niels der er glad for sin telefon spørger Michael der ikke helt har samme positive holdning til livet og besidder ensartet mobiltelefon. "Hvordan er det nu man sætter den på lydløs"?

Jeg får skruet telefonen helt ned på lydløs og vælger tilmed at slukke telefonen for at være sikker på at den ikke ringer.

Vi skulle til foredrag med den selvhøjtidlige, selvforherligende, se mig jeg er buddhist og nå ja så ejer jeg Hummel, Christian Stadil. (Jeg hader karma konceptet men må desværre indrømme at manden var meget inspirerende at lytte til - god energi og gode pointer) Niels sidder trygt nede på rækkerne med den slukkede telefon i lommen og venter på at blive oplyst... Da min telefon ringer!

Pokkers til upålidelige HTC touch Diamond - er du Buddha det er pinligt i et fora af erhversspidser fra hele byen at, lille mig sidder og hamrer på touchskærmen for at få den til at holde kæft!

Måske er det fordi at jeg er omgivet af dårlig karma - fordi jeg disser på folk der tror på karma!

opsummering af pointer: HTC lever sit eget liv, karma er i det uvirkelige liv, Stadil er et fænomen men ret inspirerende, Hella Joof er en dårlig repræsentation af negere i DK.

opsummering generelt: Jeg læser mit eget indlæg og tænker "kæft det her indlæg er nyttesløst og fuldstændig ligegyldigt for alle læserne, men fuck dem nu har jeg skrevet det og gider ikke slette det igen!" Måske de selv kan tænke de dybere ting som - folk med mobiltelefoner til foredrag er spassere! -karma er jo bare et andet ord for at sætte livet i box og tilføje uforklarlige fænomener for at retfærdiggøre livets uretfærdigheder! - Lad være med at købe en HTC touch!

Røde tråde er narrestreger

 Tirsdag d.21 April 2009 | Michael | Tanker om livet
Hvor er det egentlig en slem kliché at man altid taler om "den røde tråd". Jeg får altid et billede i hovedet af en gennemblødt tampontråd og det gør du sansynligvis også fremover, tak til Michael.....

Det er godt at der er en rød tråd i stilen, mindre godt at, "skat du har en rød tråd mellem benene".

Men det mister sin mening hvis man pludselig begyndte at sige "brun tråd". Til fremlæggelsen af projektet: "Ja, og så kan I jo nok se at der er en fin brun tråd i materialet". En brun tråd, kunne ødelægge hele salget. Røde tråde kan vi li, brune tråde bliver hjemme.

Og så lige til sidst: en narrestreg, er det sådan en, der bare ligger op til TOTAL at være med på noget streg og bare ender med at drikke alle dine drinks og tage en taxa hjem på din regning?

Narrepik findes ikke!
Brævkasser/spørg sygo

 Søndag d.19 April 2009 | Negro No Morales | Spørg Sygo
Asger spørger:

"Jeg var fornylig på jamaicansk-restaurent med min kæreste (hun er af jamaicansk afstamning). Tjeneren (meget muskuløs) kom og spugte hvad vi skulle have, det var lidt svært at forstå menukortet, så jeg lod min kæreste bestille først og sagde at jeg bare skulle have det samme som hende, hvorefter tjeneren flåede mig op af stole, rev mine bukser af og gennempulede mig.
Jeg blev ikke rigtigt mæt og har siden den dag følt mig taget lidt ved næsen. Hvad stiller jeg op?"

Søndagsmodus

 Søndag d.19 April 2009 | Michael | Waste of time
anas

Et øjebliksbillede af en chat fra det virkelige liv.

Trækkerdreng

 Lørdag d.18 April 2009 | Michael | Sexuelle eskapader
Hvad hedder det en trækkerdreng gør i datid?

"Hvad så Asger, hvad har du lavet i weekenden?" Asger: "Nåh, jeg har bare tråkket!"

Er det godt eller skidt at være trækkerdreng, hvis man er bæskubber? Arh ok, det var klamt....

Conitjua

Til jer som bestemt ikke køber det selv

 Torsdag d.16 April 2009 | Michael | Tanker om livet
Anse det som public service. Når jeg får tid, scanner jeg hele bladet ind, NÅR JEG FÅR TID.

se og hor

Er det godt eller skidt at holde "se og hør" hvis man ikke får nogen kager, fordi man mangler armene, fordi man onanerede for meget og fik sorte hår, i så kraftigt et omfang at armene visnede.

OTA ØJENGRYN!

Anni Fønsbys mor og Amin Jensen

 Torsdag d.16 April 2009 | Niels | Sexuelle eskapader
Annis kæreste er milliardær! Anni er lige blevet anholdt for rufferi... igen! Hvis min kæreste var milliardær så ville jeg nok bruge min tid lidt mere fornuftigt eller måske ville jeg i virkeligheden bare spilde min tid! Jeg ville i hvert fald nok ikke bruge min tid på ulovligheder!

Jeg ville nok afblege mit hår og få lavet mig et par store bryster istedet! Hvad man ikke ville gøre for et par milliarder! Hvor meget *** mon man skal sutte for at få så abnorme læber? Jeg tør slet ikke tænke på ( jeg gør det nu alligevel ) hvor hærget det andet sæt læber må være!

Jeg læste lige lidt nyheder på tv2 og jeg bliver nødt til at dele et afsnit fra "artiklen", tolkningen og billederne for I selv lov til at danne jer...

"...Overfaldsmanden er nu taget tilbage i Danmark, og har efterladt Anni i Tyrkiet. Her fandt Se og Hør hende i Amin Jensens hus, hvor hun solbadede i bikini på terrassen sammen med sin mor." citat: nyhederne.tv2.dk

gratis merværdi - sensation

 Torsdag d.16 April 2009 | Niels | Så så man lige mig...
Jeg har et par sko... Mine sko er hvide... mine sko er forholdsvis spidse... mine sko er overgearede... mine sko er tonedøve...?!

Før var det bare et par gamle hvide sko! Nu er det asian sensation sko!

Mine sko står ude foran døren til mit kontor. Jeg tror nok der var en mand der fik lidt røde ører, da han stak hovedet ind af døren og sagde "hvad er det for et par asian sensation sko der står her" og fandt ud af at skoene rent faktisk tilhørte en (neger)asiat... 

Jeg diskuterer stadig med mig selv om det er godt eller dårligt at have asian sensation sko. ( ...om ikke andet så er de vel mere værd på det sorte marked )

...måske er det godt for "sangtalentet" at folk forventer mindre på forhånd!?

selvmodsigende selvfølgeligt

 Onsdag d.15 April 2009 | Michael | Tanker om livet
Er overtræk og underslæb det samme?

Hvis man har overbid og står på hovedet... Har man så underbid?

Hvis man er overtræt og underudhvilet, hvilken køje skal man så vælge? Øverst eller nederst?

Hvis bomuld er uld fra en plante, hedder planten så bom?

En post-kasse, er det en kasse, der engang var en kasse?

Hvorfor kaldes det mon karseklippet, når der ikke engang indgår karse i nogen aspekter af klipningen? Er det fordi karse er billligt og den type klipning er billig?

Springløg!

Polen skal være nordisk

 Onsdag d.15 April 2009 | Niels | Smagsdommeri
I hvilket nordisk land ville du helst bo hvis du ikke skulle bo i lille Danmark? I hvert fald ikke Finland, Finland stinker! http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2009/04/08/132621.htm

Ja altså vælge imellem andre nordiske lande er jo en slags pest/kolera test... Hvis Polen var med i testen, så var det meget lettere at vælge! måske... Men helt ærligt hvorfor prefererer vi Sverige? Hvis jeg var svensker så ville jeg nok... nok... nok gøre ligesom disse svenskere: gemme mig

Bankrådgivere

 Tirsdag d.14 April 2009 | Michael | Jeg spørger bare
Jeg har et spørgsmål til dig.

Jeg har været udsat for at min bankkonto kommer ned og tangere minus. Typisk er det minus 500,- aldrig meget mere end det.
Så er det min bankrådgiver siger til mig: "Jamen Michael, skal jeg ikke lave en kassekredit til dig, renterne er meget billigere på en kassekredit end hvis du bare overtrækker."

Så er det jeg spekulerer, kan det passe at min banksælger bare er flink? Eller er der faktisk en skjult hensigt med at give mig en kassekredit?

Hvis det er en bedre forretning for mig må det jo være en dårligere forretning for banken.

Hvad er bankens hensigt?

Jeg glæder mig til at se om I har samme bange anelser som mig.

Fod

 Søndag d.12 April 2009 | Michael | Er det bare mig eller...
Fødder er altid så belejligt gemt væk. Jeg synes ofte at det er meget overraskende at se andre menneskers fødder første gang.

Har du tænkt over det?

Fod, fødder, først - Er det godt eller skidt at få en splint i foden, hvis man har nogen ornlie plader?

Jeg kan ikke huske hvorfor jeg startede med at skrive det her indlæg....

Presseve

 Lørdag d.11 April 2009 | Michael | Smagsdommeri
look and listenVi på sygo redaktionen må bøje os i det usle ligusterbevoksede perlegrus, for hele Danmarks yndlings læsestof. Jeg har personligt længe kigget se&hør i skørterne for inspiration, men må erkende at inholdet er max sygo.

eks: Æblet falder sjældent langt fra stammen.

Med et imponerende oplag på 2 mio må vi erkende at vi danskere har en hang til at sigte efter den laveste fællesnævner, når vi vælger vores ugentlige paparratzi indsprøjtning.

Inden jeg runder denne ode-til-middelmådigheden af, vil jeg lige tilknytte at jeg bestemt ikke er køber af bladet... Nej nej nej, jeg sørger skam for at frekventere de rette mennesker, en gang om ugen, så jeg kan få stillet mit behov.

 

 

Missing in action

 Fredag d.10 April 2009 | Michael | Jeg spørger bare
Tilgiv mig, for jeg har syndet... Det er nu 13 dage siden sidste skrifte.

Man må ikke slå på folk med briller, man må ikke træde på folk som ligger ned, man skal så før man høster, drikke før man tisser og bolle før man bager bjørnen.

Jeg har i den grad fået en på sinkadusen, så mine sjove briller fløj af og kurrede hen af den grovkornede asfalt.

Der er gået tretten dage og jeg har sansynligvis oplevet vildt sjove ting, jeg har bare ikke lige opdaget dem.

Jeg har til gengæld fået en nerve i panden, som sidder og twitcher som et andet neonrør. Et kødblinklys som sørger for at jeg ikke kan tænke på andet. Derudover er jeg blevet begavet med et hold(et hockeyhold, sådan føles det ihverttilfælde) i nakke og skulder som jeg sjældent har oplevet.

Men jeg har heldigvis været så begravet/begavet i arbejde at jeg ikke opdagede noget af ovenstående før det var forsent.

Det værste er dog, at jeg skulle til at skrive et indlæg og opdagede at jeg havde skrevet det før! Dublicate content = dødssynd.

Lille Michael, lille Michael, hvooooor er duuuu????

Helligdage

 Torsdag d.9 April 2009 | Niels | Er det bare mig eller...
Det er sgu svært at sætte kulør på erhvervslivet med alle de helligdage...

Er det bare mig eller er der bare sindsyg mange helligdage!? Man bliver jo konstant afbrudt i sit arbejde! Når det kommer til at holde fri, ja så kan vi sgu godt finde ud af at holde fast i de gamle traditioner!

Same procedure as last year... Jeg vil på arbejde, det er en ganske almindelig torsdag!? Nej nej det er jo den dag for 2000 år siden hvor jesus blev korsfæstet, eller vent var det der han genopstod fra de døde! Han blev i hvert fald født i december så det er ikke det! Måske er det den her dag hvor vi fejrer at han var ude og spise med sine venner??
Godt jesusmanden ikke genopstod 2 måneder efter han var død, så verden skulle stå stille i så lang tid!

Jeg stiller op i politik og indfører loven om at, hvis man har tænkt sig at holde fri fordi det er en religiøs helligdag, så er der mødepligt i kirken! Hvis man skal holde kartoffelferie, så skal man satme ud og grave kartofler. hallelujah! ...arh måske nøjes jeg med en facebookgruppe, men det er jo næsten same same...

I'm out - Påskekællinger! wiki - skærtorsdag

mås bås vås

 Onsdag d.8 April 2009 | Niels | Er det bare mig eller...
Det er svært at putte alle kvinder i én bås, for de kan jo ikke ramme den!
Er det ikke utroligt at kvinder kan spise så mange p-piller og så alligevel være så dårlig til at parkere!?

No Baby

 Tirsdag d.7 April 2009 | Niels | Waste of time
Hvad er det modsatte af NIX PILLE?

...P-pille

mit liv som lowbudget pornoskuespiller II

 Tirsdag d.7 April 2009 | Niels | Så så man lige mig...
Pizzabudet ringer kun 1 gang.

Der er nogen der tager pis på mig! 2 gange indenfor de sidste 3 dage har dørtelefonen ringet kl. 22.30. Jeg har ikke bestilt pizza - men hey - jeg har set på tv at de pizzabude der bringer ud på det tidspunkt af døgnet er storbarmede kvinder med åbenstående skjorte, og at drikkepengene skal betales i naturalier.

Desværre ville det være synd at sige at Osama usoignerede søn er helt på højde med en storbarmet kvinde! Lidt suspekt at åbne døren for sådan en type så sent om aftenen... Nå men når man hverken får pizza eller kvinder så bliver man da lidt skuffet!
Vi bor i samme nummer og samme etage, men vejnavnet er helt galt, mon der er nogen der siger forkert med vilje eller lytter pizzafar ikke ordenligt efter? Hvem bestiller pizza 2 gange på 3 dage? Hvem bestiller pizza så sent? hvem... nååå the after sex muncies...

Undskyld jeg er træt - ctrl+z -på de sidste 2 indlæg Jeg tror jeg har en trang til et eller andet jeg ikke helt kan sætte ord på... måske er det... pizza.

mit liv som lowbudget pornoskuespiller I

 Mandag d.6 April 2009 | Niels | Fiktion
På vej hjem kom jeg til at smågrine for mig selv da jeg tænkte på den lowbudget porn episode der netop havde udspillet sig!? Jeg ved ikke lige hvorfor jeg tænkte på porn (løgn) men sjovt var det...

Den småborgerlige Niels er på vej hjem fra en lang dag på jobbet. På landevejen spotter han en frustreret kvinde sidde på en rasteplads med lyset fra bilens katatastrofeblink i ansigtet. Niels er totalt handicappet når det kommer til biler, men hey hun så ud til at være tilstrækkeligt lækker til at vende bilen og assistere hende på bedste vis, om ikke andet så for at tilbyde et lift. Det er en meget fin brunette, som Niels aldrig har mødt før, der hilser på og præsenterer sig med en lille antydning af grådkvalt frustration men også lettelse for at der kommet en hun kan dele sit problem med. Niels præsenterer sig også som "Niels - men folk kalder mig hest og det er selvom jeg har små tænder"! Hun forklarer at bilen er gået i stykker og Niels nikker samtykkende og giver hende ret i at bilen lyder og lugter underligt. Lige før Niels skal til at forklare kloge ting om bilens anatomi, som han ville opdigte på stedet, blev han heldigvis afbrudt af en sort varevogn der også holder ind på rastepladsen. Brunetten havde allerede ringet efter et lift, i form af hendes roommate - En lille fin blondine...

Så er scenen sat og... jamen det er sådan det foregår på paradise hotel... jaja jeg er gift og ser lidt for meget... fuck klokken er 00.30 - jeg skal se lidt fjerner...

(jeg er sikker på at jeg kunne have fået tur med et par beskidte måtter bag i varevognen... havde jeg nær sagt!)

(undskyld piger hvis det her gør det lidt akavet i fremtiden )
 

Jeg er i live... igen.

 Mandag d.6 April 2009 | Niels | Tanker om livet
Hvis man vil leve og agere i den moderne verden er det strengt nødvendigt at, besidde sociale og menneskelige egenskaber! Desuden skal man også besidde en ipod, facebookprofil og en Wii. Før var jeg et socialt amputeret mmenneske der KUN havde facebook og ipod, kort sagt et sørgeligt gammeldags individ!

Jeg er totalt med på noderne igen! Fremtiden/Nutiden/Den moderne verden er kommet ind i det lille hjem. Fra at have levet i fortiden, blev sønnike - bogstaveligt talt - ramt i baghovedet af fremtiden. Når man spiller tennis er det dumt at stå i vejen for baghånden, tilhørende en farmand med store armbevægelser og kæmpe vinderinstinkt...  

Nu er jeg NOGET igen, om ikke andet, så et produkt af den kommercialiserede verden.

De rigtige vindere

 Fredag d.3 April 2009 | Niels | Er det bare mig eller...
Jeg kører i bil ca.1½ time hver dag og jeg hører næsten altid radio. Er det bare mig eller kan man ikke høre ét eneste nummer i radioen idag uden at det har været med i xfactor!? Jeg kan/ku godt li xfactor men nu gider jeg altså ikke høre "taxa" mere!

Hvad faen sker der lige for at Linda vinder! Det er da den helt forkerte form for integration! Hvad er færørerne?? Hvad bliver det næste? Skal bornholm også til at kunne deltage i danske konkurrencer og skal vi også lade dem vinde for at de ikke skal føle sig udenfor! HVA hvad siger du? ALLSTARS hvad faen er det?

Nå fuck it, jeg har lige set at vinderen af Dansk melodi Grand prix spiller på søndag i City Vest! Jeg skal - for sure - ud og chekke de der sukkerchok kællinger ud in real life.

A-SIAN SEN-SATION

Det er røvskæg tarmgas

 Onsdag d.1 April 2009 | Niels | Sexuelle eskapader
Niels tager nu konsekvensen af sin enorme virilitet og træfsikkerhed med sit forplantningssekret! Kone kan nu se frem til at vi dropper de sidste 7% og går 100% anal...

hahahaajajaj - hvad er du på... Stoffer!

Alle indlæg
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Tanker om livet (284)
Den digitale verden (44)
Waste of time (157)
Everyday life (247)
Film og tv (75)
Fiktion (44)
Corporate (14)
Spørg Sygo (17)
Gæstebloggere (8)
The book (5)
Problemknuser (23)
Den gode idé (17)
Sexuelle eskapader (47)
Politik (14)
Smagsdommeri (36)
Jeg spørger bare (39)
Dagens ord (43)
Er du min far - Se også: lookalike (8)
Er det bare mig eller... (34)
Kender du det... (17)
Så så man lige mig... (24)
Jeg tegner og fortæller (8)
Selvafvikling (9)
3 trin (1)
Januar 2011 (2)
December 2010 (10)
November 2010 (1)
Oktober 2010 (10)
September 2010 (14)
August 2010 (11)
Juni 2010 (1)
Maj 2010 (1)
April 2010 (3)
Marts 2010 (1)
Januar 2010 (4)
December 2009 (13)
November 2009 (12)
Oktober 2009 (21)
September 2009 (21)
August 2009 (25)
Juli 2009 (30)
Juni 2009 (32)
Maj 2009 (35)
April 2009 (31)
Marts 2009 (24)
Februar 2009 (30)
Januar 2009 (40)
December 2008 (26)
November 2008 (36)
Oktober 2008 (36)
September 2008 (29)
August 2008 (27)
Juli 2008 (19)
Juni 2008 (37)
Maj 2008 (22)
April 2008 (22)
Marts 2008 (29)
Februar 2008 (43)
Januar 2008 (43)
December 2007 (21)
November 2007 (28)
Oktober 2007 (40)
September 2007 (17)
August 2007 (27)
Juli 2007 (34)
Juni 2007 (34)
Maj 2007 (24)
April 2007 (21)
Marts 2007 (21)
Februar 2007 (21)
Januar 2007 (33)
December 2006 (19)
November 2006 (22)
Oktober 2006 (19)
September 2006 (23)
August 2006 (29)
Juli 2006 (33)
Juni 2006 (8)