Venteværelse

 Tirsdag d.29 April 2008 | Michael | Everyday life
Venteværelset, den menneskelige petriskål, bakteriernes højborg, tidspildeets bløde lænestol.

Ja, du har gættet rigtigt, jeg har frekventeret lægens venteværelse idag. 1½ time i ventestjernens tegn, tid til at reflektere.

HVORFOR skal man sidde der og dele sygdomsluft med andre snotnæser?

toiletiquette

 Fredag d.25 April 2008 | Michael | Everyday life
Noget har strejfet mig som værende en kende mystisk.

Når man går på toilettet må:

*nummer et godt larme. ( *når man tisser )
*nummer to helst ikke larme. ( når man affører )

Det skal helst lyde som om man har en ornli fætter med et løb på størrelse med en lille bæk, når man lader vandet. Der er noget "den stolte jæger" over at lave stor lyd med sit våben.
Tværtimod klemmer vi gerne kinderne sammen og får præstationsangst i anus, når vi afføre. Der er faktisk helst ikke nogen der må vide vi har et røvhul!

Det er simpelthen lyd-diskrimination og nu spør I, hvad gør du, OH store vidende Michael? Og når jeg tiltaler pøblen, starter jeg altid med: LÅN MIG JERES ØRE! Jeg skider simpelthen op ad kanten.


Ps. dette indlæg er ikke udtryk for hvordan jeg har det personligt, men baseret på samtaler med uvildige testpersoner.

S

 Torsdag d.24 April 2008 | Michael | Waste of time
Hvis jeg stod i en bar, ville jeg spørge: Ja, hvor mange skal du have?

Når nogen sagde: Jeg vil gerne bede om en DRINKS!

Hvis jeg stod i en pølsevogn, ville jeg spørge: Ja, HVOR MANGE SKAL DU HAVE?

Når nogen sagde: Øhm en hotdogs.

tsk tsk tsk

Er det godt eller skidt at være pølsemand, hvis mand er bar-tender?

TSK TSK TSK

Houdini

 Onsdag d.23 April 2008 | Michael | Tanker om livet
I mine sidste indlæg har temaet lissom været, ting der er forsvundet ud i det blå. Det er svært at opdage ting som er væk!! Derfor fascinerer det mig gul og blå.

Har du lagt mærke til at man foreksempel ikke ser mikrofoner i toppen af tvbilledet mere?

Bedst som man sad og levede sig totalt ind i A-team, kom der sådan en sort klat ned i toppen af skærmen og rev dig ud af fantasien.

Tsk tsk

Hundelort

 Tirsdag d.22 April 2008 | Michael | Everyday life
Jeg gik en tur forleden - Det slog mig efter at have haft øjenkontakt med tre hundelorte at det er utroligt lang tid siden at jeg har jokket i en lort.

Det var som om det fænomen forsvandt da jeg fik kørekort.

Man ser faktisk ikke hundelort så meget mere i bybilledet - Jeg var i belgien sidste år og der var lort over det hele - men her i DK er hundene holdt op med at skide. Og jeg ser slet ikke de hvide hundelorte mere, du ved dem man kunne forveksle med gadekridt og blive noget så overrasket....

Jeg skulle bare lige have det luftet.

Hil

Traktorsving!

 Tirsdag d.22 April 2008 | Michael | Tanker om livet
Det slog mig forleden at man ikke ser så meget til traktorsving mere!

Du ved, traktorsving er når man tager tilløb til at dreje, så man kompenserer ved at svinge lidt over i den modsatte vejbane, inden man drejer. Gad vide om der er blevet mindre sving i verden.

Traktorsvinget har lidt forglemmelsens skæbne.


Har du nogensinde

 Søndag d.20 April 2008 | Michael | Waste of time
Været på toilet mens der var nogen udenfor døren og været for doven til at vaske hænder, men åbnet for vandet for at det i det mindste lød som om du vaskede dem?

Dette indlæg handler om de ekstremer vi udsætter os selv for, for at opnå socialaccept.

Som farfar altis sagde: "I bagklogskabet ser man kundskaben i lidet lys. Men man kan KUN skabe ud fra den videnskab man har skabt ved at prøve."

Du en svin

 Lørdag d.19 April 2008 | Michael | Waste of time
Jeg sad lige og læste i dyrenes leksikon.

Vídste du at en gris orgasme varer ½ time!!!

Pludselig har sætningen: "du bli´r hvad du spiser" et heeeelt andet perspektiv.

Hvis du var et stykke pålæg!?

 Lørdag d.19 April 2008 | Michael | Waste of time
En selvanalyserende samspilsreflekterende samfundskritik.

Det er altid godt at give sig selv og sin omverden perspektiv. Så, hvis du var et stykke pålæg, hvilken slags ville du så være?

Har man overhovedet lyst til at være nogen form for dansk pålæg? Leverpostej, 3stjernet, gamle Ole.


Hveder

 Torsdag d.17 April 2008 | Niels | Everyday life
Jeg har aldrig fejret hvede traditionen i mit barndomshjem. I dag skulle det prøves da jeg har lyttet til dagens udødelige small talk emne om at det altså er hvede dag i dag. 
Så jeg tænkte at i en alder af 26 var det måske på tide at få afprøvet den tradition som alle snakker om.

I Kvickly var køen til bageren uoverskuelig lang, og da jeg endelig nåede op til disken var alle de "normale" hveder udsolgt, men jeg kunne dog få nogle ristede hveder. Fino tænker jeg og køber en pose fuld, derudover får jeg også lige tilkøbt et par kajkager

Jeg tog mig en bid af en ristet hvede...
Må jeg fortælle jer danskere en hemmelighed?? Det er jo bare en bolle, tilmed en halvdårlig en af slagsen! Hvorfor gør i så stort et nummer ud af det? Hvordan er det meningen at man skal fortære den, for i de vendinger jeg har hørt det omtalt, lyder det som om man spiser herre mange. Jeg spiste en halv og derefter var jeg mega kaffetørstig og overvejede på intet tidspunkt at kaste mig over flere hveder. 

Fra nu af er "dagen før store bededag???" store kajkage dag!

Knuz

 Søndag d.13 April 2008 | Michael | Spørg Sygo
Jeg vil først og fremmest godt have lov, at undskylde for min mangel på afkodning af kropssprog. Men hvem, hvornår, hvordan og hvor tæt?

Det jeg taler om er naturligvis det moderne håndtryk - Knuzeren.

Jeg bliver simpelthen fuldstændig apatisk og uintelligent, når folk ligger an til knuse seancer... Ordet mit vokabular ikke kan finde er vidst kejtet, og jeg er ellers pissecool...

Og hvad bliver det næste? Kindkys? Eller tager vi mon en mere avantgarde tilgang og knepper hinanden med det samme?

Det skal være ens for alle, synes jeg!

Hvis nogen skulle være i tvivl er det her en åbning til en debat som måske kan blive starten på takt og tone indenfor kramning.

Og det er ikke fordi jeg synes mine kram er for gode til andre. I kan bare komme.

Man kan ikke blæse....

 Fredag d.11 April 2008 | Michael | Everyday life
Vi kender allesammen det der ulidelige bagkloge bedstefar udtryk, "man kan ikke blæse og ha mel i munden" ik.

OK, jeg fik bacon og æg til morgenmad, total luksus

Men altså, jeg fraråder på det kraftigste at nyse med æg og bacon i kæften... For ved I hvad? Bacon hører bare ikke hjemme i næsen!!!!

Ha et brag af en weekend allesammen.

Karikaturtegninger

 Torsdag d.10 April 2008 | Peter I. | Gæstebloggere
Måske det her indlæg bliver en del Carrie Bradshaw-filosofisk men jeg vil altså ha lov til at kaste sætningen ud: kan mænd leve uden kvinder og for hvis grund er manden sammen med kvinden? - er det for at vi andre kan grine når han ikke er sammen med kvinden eller er det for hans egen skyld?
Det er præcis overskriften og indholdet for et TV2-program her i aften hvor man har rømmet en hel landsby i Jylland for kvinder.

Og karikaturerne driver ned af væggen: hvordan skal manden nu få vasket tøj? hvordan skal han få mad på bordet? ja hvordan skal han overhovedet komme op af sengen uden sin kvindelige støttepædagog? Og så kan vi andre (hvis vi da gider se TV2) sidde og trække os selv i skægget. BORTSET fra bøsserne! For vi har kraftedme ikke en kvinde til at hente børn, vaske tøj, gennemføre en forårsrengøring, strikke vintertøj og være kronisk indlagt til madlavning hver dag klokken 1700. Og det pudsige er at vi heller ikke har lyst til at have et sådan kvindemenneske. Så igen, det hypotetiske spørgsmål: hvorfor fanden er det sjovt at sidde og grine af nogle mænd der er totalt imbecile og i allerhøjeste grad udstiller sig selv som retarderede husejere der dårligt nok kan beskrive en vaskemaskines gøremål. Jeg er lamslået! Det er en komplet ligegyldig konservativ observation at kvinden-står-i-køkenet-snart-skal-hun-traktere... jamen for fanden! både Ænnit og jeg står i køkkenet, både Ænnit og jeg vasker tøj, både Ænnit og jeg gør rent og det kommer vi forhåbentligvis også til at dele når vi nu engang flytter sammen.


Nogle vil sige jamen-det-er-jo-et-lille-harmløst-program! Ja det er meget muligt men jeg vil ikke udstilles og kategoriseres med de mænd! Og jeg vil satme heller ikke i bås med kvinderne. Jeg kan udmærket godt selv finde ud af at drive min butik på min bopæl uden en kvinde og hvis det at være huslig er kategoriseret som kvindearbejde så vil jeg ha en revolution (mere!) og det kan kun gå for langsomt. Overvej scenariet: bøsseparret i den landsby - hvad gør de? For TV2 har jo med deres konservative udlægning i høj grad diskrimineret så det er til at skære i. Skal den ene af de to bøsser fjernes med alle kvinderne? eller får han lov til at blive boende? hvilken fordom lever højest: at den ene bøsse er feminin og kan kategoriseres som kvinde eller at han ikke er feminin nok til at blive fjernet med alle de andre kvinder?


Jeg er så sur når medierne forsøger at putte alt i bokse - hvorfor ikke bare sige: »hej landsby! vi skal lave et program og den person i husstanden der laver mest husligt skal lige bo på hotel i 14 dage«. Så var man ude over min kritik og man var ude over kønsdiskrimineringen.
Så tillægsspørgsmålet er vel: hvorfor fanden synes nogen det er sjovt at kigge på hjælpeløse mænd? Og hvorfor skal medierne endnu engang bekræfte at samfundet KUN består af mænd og kvinder der bor sammen. Jeg synes det er råprovokerende og virkelig, virkelig til grin.

Morgen rejsning

 Torsdag d.10 April 2008 | Niels | Everyday life
Jeg bor ca. 45 km. fra min arbejdsplads og det sidste halve års tid har jeg foretaget min daglige morgen rejsning i bussen. Et helt halvt år har jeg med få undtagelser mødt ind på arbejde kl 7.08 hvilket betyder at jeg stod på den første bus kl. 6.05! No prob, kun 2 gange i den tid præsterede jeg at misse bussen. (Ja jeg kommer tidligt, men det er frækt at udnytte den frie bane om morgenen)

Nu har jeg så fået bil og nu kan jeg simpelthen ikke nosse mig samme om morgenen. Det at foretage en simpel morgen rejsning fra sengen i ordenlig tid, er helt umulig. Jeg har forkortet min rejsetid fra en hel time til en halv, men alligevel møder jeg en halv til en hel time senere!! (Det er dejligt at komme hurtigt fremfor at køre for lang tid i den kedelige bus!)

Igår havde jeg sent fri og gad ikke køre de 45 km hjem, så lånte en sofa 500m fra arbejde. Så kunne jeg jo også komme tidligt på arbejde idag! Jeg mødte så kl. 7.30 - flot. (ikke sladre til Michael!)

Jeg må simpelthen ikke have nogle gode argumenter overfor mig selv om morgenen - for at blive i sengen. For jeg er simpelthen for nem at overbevise når snoozeknappen frister!

London Calling

 Onsdag d.9 April 2008 | Niels | Waste of time
Bilen er lige blevet parkeret og jeg stiger ud, har lidt travlt og er allerede forvirret - da mobilen ringer. Jeg tager den og kan, fordi jeg står lige ved siden af en trafikeret vej, ikke helt få forstå hvad manden i mobilen siger. Det går efter et stykke tid at han snakker engelsk!

... Jeg troede først det var nogen der tog pis på mig, manden der ringede snakkede med total overdrevet forfinet jeg hedder sir jarl whatever butler sandwich castle agtig accent. Men sådan snakker de åbenbart derovre i Låndån, og ja det var mig han skulle snakke med.

Kæft det er svært at slå over i engelsk mode når man ikke lige er forberedt på det og ikke snakker engelsk til hverdag! På det forkerte ben hjælper det gymnasielle A niveau ikke meget og mine responser til hans tale var noget i retning af: "yes yes"!

Nej der er ingen morale, det slog mig bare hvor svært det var at slå over i andet end det trygge lille danske sprog.

Gode dyr rådne?!

 Onsdag d.9 April 2008 | Michael | Den digitale verden
http://www.stop-dyrlaege-breth-hansen.dk/

Hjælp mig lige med den her!?! Er det for sjovt?

Er det godt eller skidt at være dyr hvis man er veterinær? hihi..

Genbrugsslips

 Tirsdag d.8 April 2008 | Niels | Everyday life
Sad but true!

Jeg har ryddet op...
Jeg fandt et gammelt slips fra min konfirmation...
Jeg er så gammel at mit gamle slips er blevet retro! Tænk over at udviklingen går så hurtigt at min ungdom er den nye renæssance. (Jeg har googlet - det er stavet rigtigt)

Det er et af de der 2 cm brede slips som er helt umulig at udføre en dobbelt Windsor på - hvor man ender med at lave en kællingeknude og kalder det rebelsk - så er det også dobbelt op på moderne!
Nogen unge mennesker der vil købe det for 400 kr.??

South Park

 Søndag d.6 April 2008 | Niels | Den digitale verden
Det er weekend og du har tømmermænd! Er der så noget bedre end infantilt, intetsigende, morbid og plat humor??

For ikke at nævne gratis!

http://www.southparkstudios.com/
Her kan du finde alle afsnit af South Park

enjoy... 

 

begravelse

 Fredag d.4 April 2008 | Michael | Tanker om livet
Gad vide hvem der ville komme til min begravelse? En lang tankerække ledte mig frem til dette spørgsmål. Nogen vil synes at det er en morbid tankegang, men det synes jeg ikke. Jeg anskuer døden som en del af livet. Liv og død er den største kontrast i vores eksistens. Uden livet ville vi ikke kunne dø og uden døden ville vi ikke være rigtigt levende.

Mon der ville komme nogen jeg ikke kan lide? Hvordan ville stemningen være? Hvad ville der blive sagt?

Lovprisningens ord er tit i højsædet til begravelsesmenagerier og det forekommer mig faktisk tåbeligt. Hvorfor venter vi med at sige alle de gode ting til det pågældende menneske ikke har glæde af det?

Min morale er: Speak up! Fortæl dem i elsker og beundre det.

Behind the scenes

 Torsdag d.3 April 2008 | Michael | Waste of time
Er det godt eller skidt at være advokat hvis man er guacamole... eller advokado... eller... F*ck....Er det godt eller skidt, at have lort i hovedet hvis man..... Aj, er det mon nogensinde godt...Hvilke får mig til at tænke på... : Er det godt eller skidt at få en morgenstjerne i ansigtet? Hvis det er morgen og stjernen er ens kærestes? mys mys...Hvilket får mig til at tænke på hvem der navngav "stjerneanis" og hvem
der overlagt kalder sine børn noget hvoraf bogstavskombinationen "anus"
fremtræder.BEFRI BRYSTERNE, BRÆND JERES BHér IGEN!!

Om ost

 Tirsdag d.1 April 2008 | Michael | Fiktion
Vil du lugte til osten? Snif snif LOOOSH over næsen....

Reminder: Lugt aldrig til osten, hvis du ikke kan lide lugten i bageriet, slet ikke hvis det er i et omklædningsrum legen tager udgangspunkt.

Ninjaer er ikke til at spøge med, de fægter med pinde og skarpe knive, ligesom bagere som du forøvrigt aldrig skal betale på forskud!

Er det godt eller skidt at være bager, hvis man er brødflov?

Ninja

 Tirsdag d.1 April 2008 | Niels | Fiktion
Man skal ALDRIG betale en ninja på forskud!

En ninja kan forsvinde i natten og er utrolig hurtig og lydløs. Ligesom Wilson Kipketer!

Alle indlæg
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Tanker om livet (284)
Den digitale verden (44)
Waste of time (157)
Everyday life (247)
Film og tv (75)
Fiktion (44)
Corporate (14)
Spørg Sygo (17)
Gæstebloggere (8)
The book (5)
Problemknuser (23)
Den gode idé (17)
Sexuelle eskapader (47)
Politik (14)
Smagsdommeri (36)
Jeg spørger bare (39)
Dagens ord (43)
Er du min far - Se også: lookalike (8)
Er det bare mig eller... (34)
Kender du det... (17)
Så så man lige mig... (24)
Jeg tegner og fortæller (8)
Selvafvikling (9)
3 trin (1)
Januar 2011 (2)
December 2010 (10)
November 2010 (1)
Oktober 2010 (10)
September 2010 (14)
August 2010 (11)
Juni 2010 (1)
Maj 2010 (1)
April 2010 (3)
Marts 2010 (1)
Januar 2010 (4)
December 2009 (13)
November 2009 (12)
Oktober 2009 (21)
September 2009 (21)
August 2009 (25)
Juli 2009 (30)
Juni 2009 (32)
Maj 2009 (35)
April 2009 (31)
Marts 2009 (24)
Februar 2009 (30)
Januar 2009 (40)
December 2008 (26)
November 2008 (36)
Oktober 2008 (36)
September 2008 (29)
August 2008 (27)
Juli 2008 (19)
Juni 2008 (37)
Maj 2008 (22)
April 2008 (22)
Marts 2008 (29)
Februar 2008 (43)
Januar 2008 (43)
December 2007 (21)
November 2007 (28)
Oktober 2007 (40)
September 2007 (17)
August 2007 (27)
Juli 2007 (34)
Juni 2007 (34)
Maj 2007 (24)
April 2007 (21)
Marts 2007 (21)
Februar 2007 (21)
Januar 2007 (33)
December 2006 (19)
November 2006 (22)
Oktober 2006 (19)
September 2006 (23)
August 2006 (29)
Juli 2006 (33)
Juni 2006 (8)