ACHTUNG!!!

 Mandag d.30 April 2007 | Niels | Everyday life
Det er en meget stor afsløring jeg bringer her...! Messerschmidt er et tysk navn dvs. et navn der ikke er særlig dansk. Utroligt at man ikke havde set det komme med de indelysende holdninger og attitude. ach sooo så han er en tysker i forklædning der prøver at infiltrere den danske stat og påføre dansken at de skal preferere den ariske race og udstøde alle andre - beskidte - mennesker. Hvordan udfører man sådan en mission i Danmark, Ja det er jo desværre lige til højrebenet i dansk politik! Der er jo et parti ledet af en kvinde der lever under et pseudonym der er tilført lidt æ og å for at virke mere dansk, hendes rigtige navn er dog noget i retning af Eva Braun.

...og når man snakker om tørklæder som religiøst symbol i folketinget! Mon ikke det er på sin plads at fjerne folk der hilser ved at prikke øjnene ud på folk med deres udstrakte fingre, eller hvordan de nu gør det, det kan da være Messerschmidt lige kunne give en ekstra lektion i at gøre det rigtigt.

Tørklæder!!

 Mandag d.30 April 2007 | Michael | Film og tv
Altså er det kun mig der synes det burde være påbudt at have tørklæde på, på talerstolen i folketinget?

Jeg kan se adskillige tilfælde hvor det ville være en politisk fordel at tilsløre ens bagdel, altså assigtet... Der hvor der kommer mundlort ud af

Jeg kan forresten overhovedet ikke se hvorfor muslimske mænd vil ha at deres kvinder går med tørklæde.. Det overlader jo bare mere til fantasien!!

Jeg havde for nyligt besøg af en tørklæde-bærende araber pige og da hun tog stoffet af hovedet så var der bare helt almindeligt hår inden under!!! Spørg om jeg var skuffet??

Jeg havde jo troet at der ville udfolde sig et sandt helvede af flammende gift spyttende brille slanger. Men nej, bare hår!! Ingen bomber. Bare hår!!

Men for at vende tilbage til politikken, jeg elsker logikken: "tørklæder hører ikke hjemme på talerstolen"!! Nå kære venner, men det gør løgn og robotter altså heller ikke, men det forhindre jo ikke statsministeren i at stå der.

Anders Fogh, Cybernegtisk man-machine, sendt fra fremtiden for at bore sin tunge op i numsen af Bush.

Bussemand

 Søndag d.29 April 2007 | Michael | Everyday life
Så stod jeg lige der og pillede bussemænd. Agten i sig selv er der vel egentlig ikke noget usædvanligt i selvom jeg egentlig er en næseblæser mere end en piller.

Men så fik jeg plusli den der fornemmelse af selvbevidsthed... Jeg kom til at kigge mig i spejlet!!

Rent hypoteknisk, hvordan ville jeg så se sejest ud med en finger i næsen, ude i offentligheden.. På en restaurant, i bilen, i kiosken eller hvor man nu ellers får en buller på tværs.

Skal jeg bruge den dobbeltløbede teknik og flashe et peace tegn mens jeg blinker til kassedamen og slikker imellem mine fingre??

Skal jeg bruge tommelfingeren for lissom at signalere at alt er ok!!?

Eller skal jeg bruge jagtvej fingeren, for lissom lidt anarkistisk at fortælle beskueren af mit guldgraver scenarium, at de da bare kan kigge den anden vej

Alt dette løber igennem min bevidsthed mens jeg kigger mig hårdt i øjnene (i spejlbilledet) med pistolfingeren i næsen og gentager: "Are you talkin to me, eh.. Are you talkin to me?? Well do you punk!!"

BANG, så gik den af og der var snot ud over det hele.

Talegaver

 Torsdag d.26 April 2007 | Michael | Tanker om livet
Jeg skal bare lige høre:

Er det en god ting hvis ens kæreste kan gennemføre en lang samtale mens hun giver en et Blowjob?

SU.

Når 5 høns bliver til 1 fjer

 Tirsdag d.24 April 2007 | Niels | Fiktion
Jeg har en god ven der p.t. er i Polen, han har for nyligt brækket næsen. Jeg har ikke selv snakket med ham om det men sådan en historie løber hurtigt igennem en vennekreds og jeg har derfor fået historien fra flere vinkler. For ikke at afsløre hans rigtige historie overfor kæreste og andre der kunne blive stødt af realiteterne, vil jeg skjule hans identitet, lad os kalde ham for Mads Hanson.
 
Her er en WEAK historie som jeg har hørt den fra kæresten.
Mads står på dansegulvet og danser lidt (om det var med ham selv vides ikke) Pludselig ud af det blå får Mads en albue i hovedet og næsen brækker. Det var godt nok uheldigt at en person rammer ham, det er jo hvad der kan ske i kampens hede. Der var ingen der så hvem der ramte og der var da heller ikke nogen der meldte sig på banen. Det beviser jo også bare at det var et uheld, for det gik så hurtigt at personen ikke engang opdagede det. Nå men næsen skulle på plads og Mads fik 3 sprøjter i enden, noget stivkrampe og smertestillende, så Mads har lidt ondt i enden bagefter.
 
En anden, lidt sejere, historie fortalt til en anden ven.
Mads er pænt beruset og i hans altid opløftede humør øjner han en 50 årig kvinde (Hvorfor 50 Mads??Der kunne du med fordel have valgt et bedre spin!). Hun skal da svinges rundt på gulvet, så hun bliver trukket ud til en dans og Mads fyrer op for sin lidt for opildnede og stivlemmede dans. En vred polak pander herefter Mads en på næsen, hvorfor forstår han ikke helt, meeen det var nok noget med en kæreste eller en søn der blev provokeret af hans sexy moves!? Men han var væk igen før Mads med knyttede næver får vendt sig mod ham, så Mads må bare en tur på skadestuen. Han får 3 store kanyler i røven og syet næsen.
 
Her er den rigtige historie som jeg regner med at få den, og efter at have kendt Mads igennem mange år, som realiteterne helt sikkert er.
Mads er lidt for begejstret for det billige vodka og igen denne aften har han fået lidt for meget. Mads hænger i baren og pludselig kommer den lækreste polske kælling op ved siden af ham, han er stiv så han tager mod til sig og spørger: ”skal vi danse din lækre tøs?”. Hun er polsk så hun forstår sjovt nok ikke dansk, men blikket i hans øjne (og hans hånd på hendes røv) er ikke til at misforstå. Han forventer en let afvisning og han er alligevel for stiv til at danse, men til hans forbavselse er hun klar på en svingom. Begejstret danser han med denne velproportionerede unge pige og får da også mange anerkendende nik for denne scoring, fra de omkringstående fyre. Mads’ lettere flyvske hænder rammer af og til tilfældigt hendes bryster, ja altså det er jo stort set umuligt at undgå. Men hun kan åbenlyst li det. Hun hvisker i hans øre at hun godt kunne tænke sig et glas vodka, Mads vender vrangen ud på hans lommer, han har glemt hans pung og kan ikke købe en drink til hende. Hun stopper øjeblikkeligt hendes sexede dans og vinker til en anden mand. Det viser sig at hun var luder og hendes alfons flyver over gulvet og brækker Mads’ næse for at have spildt deres tid. Mads bliver trukket med udenfor, for der skal åbenbart betales for dansen og gramsen. Mads har kun en trylle femmer der kan foldes på midten!? Så den halvstore tatoveringsbeklædte alfons tager betaling på hans egen måde, som jeg nok ikke behøver at forklare i kan nok godt gætte – enden – på historien.
 
Moralen med denne - baseret på en rigtig - historie er at 1 fjer hurtigt kan blive til 5 høns men 5 høns kan så sandelig også blive til 1 fjer, afhængig af hvem man snakker med! …og lige meget om det er ens kæreste eller bedste ven, så indrømmer man kun at man er blevet knaldet hvis det er af en tøs eller politiet…

Who´s your father??

 Mandag d.23 April 2007 | Michael | Tanker om livet
For en måneds tid siden, i det herrens år 2007, var det det skete. Baggrund: Min fætter og hans smukke kæreste er nybagte forældre. De var på besøg og pludselig smed de bomben... HAR I LYST TIL AT STÅ FADDER?

Hvis jeg ikke havde et naturligt bandeordsfilter ville jeg nok have udbrudt: "Fuck, ja, det vil være mig en god damn ære."

Ja, at man er med i et forældrepars overvejelser om at være en del af deres barns liv... Jamen, jeg kan ikke lige komme i tanke om en større gestus.

Så det var et meget umiddelbart: JA!

MEN!! Nu ligger jeg der i min seng og skal sove og kommer til at tænke på hvad det egentlig indebærer at stå fadder.

Vi var til dåben igår og der var jeg så heldig at få en folder om emnet. En lille folkekirke-stikpille-propaganda.

Uddrag: Opdrag barnet i den kristne tro, be med barnet... Der stod ikke at man skulle indoktrinere barnet, og så alligevel... For du synes vel ikke at det er forkert at lære et barn at gå på trapper, vel? Det er jo heller ikke forkert at lære dit barn at læse?? Du synes vel ikke at det er unaturligt at lære et barn at flammen er varm??? NEJ VEL... Så derfor bør man også opdrage barnet i den kristne tro.. Eller sådan lød logikken i folderen... Folkekirke logik og så håber jeg ikke at jeg behøver at sige mere.

Men bare rolig min kære lille Johanne. Der findes kun en "religion", en "tro" og en "politik" der er den rene sandhed.

Kærlighed

Al den kærlighed man får, kan man gi videre og al den kærligehed man giver, får man igen. Det skal være min gave til dig.

Knald-perle

 Mandag d.23 April 2007 | Niels | Waste of time
Traditionen tro saluterede prinsen og der kom 21 kongelige knald fra kanonen, sjovt nok var det præcis samme måde som prinsessen blev til...

Formindsket manddom

 Søndag d.22 April 2007 | Niels | Film og tv
En spontan sørgelig begivenhed udspillede sig idag! Mit højtelskede fjernsyn gennem flere år er blevet solgt. Fjernsynet er den sidste store ting jeg nåede at købe før fænomener som fællesøkonomi og opsparing til fremtiden, meldte sin ankomst. Det mastodonte omdrejningspunkt har været årsag til megen diskussion, men samtidig har det været en af mine faste pålidelige holdepunkter i livet. Jeg har et stykke tid puslet med tanken om at det måtte være tid til at udskifte det med en nyere model, men havde ikke troet at det skulle ske så pludseligt. En ven sendte en sms og sagde at han manglede et tv og et par timer efter stod mit i hans bil. Nu har jeg jo så heller ikke haft tid til at se mig om efter erstatningen, så det ville være synd at sige andet end at, det manglende fjernsyn efterlader et enormt tomrum.


 
Nu må jeg så nøjes med et 17” tv indtil jeg får noget nyt.

Denne spontane dag har dog fået en lykkelig afslutning, en ny projektor er bestilt og jeg glæder mig som en lille offentlig ansat storryger der venter på at få fri. Nu skal jeg satme se fjerner uden at skulle lede efter mine briller først!!
 
Sony kv-32FX66 9/12/2002 – 22/4/2007

Den skarpeste kniv i skuffen

 Lørdag d.21 April 2007 | Michael | Everyday life


Kniver det med at skære igennem? Er det en sløv oplevelse og får du ofte et klingende NEJ, når du æggende svinger sablen. Det er nemmere at klare skærende hvis den ikke er døv. Det er ikke så sværd som det lyder...

Med andre ord, jeg har lige fået slebet min kokkekniv.

Ikke flere skarpe bemærkninger i dette Blok indlæg.

Blockbuster

 Fredag d.20 April 2007 | Michael | Everyday life
Hvorfor kan man ikke købe smøger i Blockbuster?

V for fred eller anarki?

 Onsdag d.18 April 2007 | Niels | Everyday life
Venstres formand for Færdselssikker­hedskommissionen ( Han må have et pænt langt visitkort!? ) mener at han har et par gode grunde til at sætte hastighedsgrænserne på motorvejene op.

I nyhederne blev det bl.a. sagt at folk jo alligevel kører for hurtigt, så man kan ligeså godt sætte dem op! Det synes jeg er et meget pænt signal at sende i disse tider. Hvis man bare konsekvent overtræder reglerne i længere tid, så kan man jo ligeså godt bare ændre reglerne. Vupti så er der også mindre kriminelle og klippekortordningen virker pludselig over alt forventning. Der må også sidde nogle unge Bz’ere og fryde sig og straks lægge nogen planer om at besætte nogle flere bygninger, så får de jo nok ret på et tidspunkt! Det ender jo nok med at vi bare lige udsætter udløbsdatoerne på alt kød, for det bliver jo alligevel solgt selvom det er for gammelt.
 
En anden god grund er at nogen af de steder hastighedsgrænserne er sat op, der er der ikke flere trafikdræbte i første kvartal i år end første kvartal sidste år. Her synes jeg så at man lige skulle tage og eksperimentere lidt mere. Hvis nu vi lige så stille satte grænserne op med 10 km/t indtil antallet af trafikdræbte, når en uacceptabel højde, så kan vi jo nemt finde den optimale hastighed. Verden ville være meget lettere hvis bare forsøgsrotter, kunne køre bil Hvis der er for mange dræbte ét år, er det så ok næste år hvis bare man holder sig på samme antal dræbte?
 
Ja jeg kører til tider selv for stærkt på motorvejen og jeg vil da også gerne have hastigheden op!

Uffe Holm - Flashback

 Torsdag d.12 April 2007 | Niels | Everyday life
Billetter til salg! Flot Niels! I anledningen af konens fødselsdag skulle der købes en gave og geniale jeg tænker, vi trænger til at komme lidt ud og vi skal ud og opleve noget sjovt og underholdende. Perfekt tænker jeg, Uffe Holm er klar med et nyt show der hedder flashback. Showet handler om et tilbageblik på de gode gamle dage (Han er vist 30) og sammenligner det med ungdommen i dag. Det er da et perfekt tema til en fødselsdagsgave, til en kone der - trods alt - er lidt yngre end ham.
 
Men ak og ve, jeg skulle selvfølgelig jokke i spinaten og fucke det hele up på vanlig vis. Som enhver anden mand har jeg jo ingen fornemmelse for hvad der sker en uge ud fremtiden så det skulle jo gå galt når man skal bestille billetter i god tid! Jeg har bestilt billetter til samme dag hvor vi skal til bryllup og eftersom billetterne ikke kan refunderes og vi næppe kan få rykket et bryllup, bliver jeg nødt til at få solgt billetterne igen.
 
Så hermed, vil du eller kender du nogen der har lyst til at købe 2 billetter til Uffe Holm – Flashback den 12. maj 2007 i musikhuset Århus kl.21 så giv lige besked på niels@sygo.dk Og før der er nogen der nævner ordet billethaj så vil jeg sige at jeg har givet 440 kr. for dem og jeg sælger dem til højestbydende dog ikke over prisen Det er rigtig gode pladser orkesterpladser sæde 6+8

For real

 Onsdag d.11 April 2007 | Niels | Waste of time
For at være en ægte mand skal man være gift!

En varm kartoffel...

 Tirsdag d.10 April 2007 | Michael | Everyday life
Uden at være den store kulinarist, ved jeg at der findes et utal af forskellige arter kartofler... Bagekartofler, mosekartofler, aspargeskartofler, franske kartofler, pillekartofler osv....

Men idag købte jeg en pose kartofler med påskriften "spisekartofler"! Hvad fanden skal man så bruge de andre til, om jeg må være så fri??

Update

 Søndag d.8 April 2007 | Sygo | Den digitale verden
Hej alle

Sygo.dk er ved at blive opdateret lidt så uregelmæssigheder kan forekomme. Vi er rimelig plaget af spam og diverse småfejl så opdatering var nødvendig, men jo mere spam man får jo mere populær er man vel Opdateringerne skulle også helst betyde at det bliver lidt sjovere for jer læsere.

God fornøjelse med det forbedrede Sygo...

Nøglen til problemerne!

 Lørdag d.7 April 2007 | Niels | Everyday life
Kan man indlede med en sidebemærkning? Jeg gør det...

Kender I det? Man er på vej i byen til en våd aften og man putter lige 200 kr. i lommen for en sikkerheds skyld. Morgenen/eftermiddagen efter vågner man op og chekker sine lommer og pengene er pist væk og man er 100% sikker på at man ikke har brugt dem. Jeg var jo ikke så fuld igen og jeg scorede jo helt vildt mange drinks fra alle mulige folk! Pokkers lommetyve eller...!

Nå men, mine nøgler har været forsvundet i 2 uger nu og alt er rodet igennem for at finde dem, desværre uden held. Igår står jeg ved køkkenbordet og laver noget mad, da min lille søn kommer slentrende i højt humør forbi mig. I hånden har han en af mine gamle mobil telefoner som han i dagens anledning (Han kunne selv nå den) har fået lov til at lege med. Som om det er den allermest naturlige ting i verden åbner han lågen under vasken og putter mobilen i skraldespanden, hvorefter han kigger glad på mig og vender næsen mod stuen hvor han kom fra.
NOOO tænker jeg bare, hvad sker der her og er dette også årsagen til mine nøglers endeligt? Hvor mange andre ting har drengen listet i skraldespanden uden min vished så jeg selv har (ja ok, konen) bragt det videre til destruktion.

Uvisheden nager mig og alt skyld er nu rettet mod det lille "uskyldige" væsen.
Nøglernes genopstandelse blev jeg dog vidne til idag! På mirakuløs vis fandt vi nøglerne og jeg måtte give drengen syndsforladelse for mine tidligere anklager. Tænk at jeg kunne tro at min dreng kunne finde på at smide mine nøgler ud.

Nøglerne lå bag køleskabet!?

Ass-ociationer

 Mandag d.2 April 2007 | Niels | Waste of time
Er det kanon eller skidt at have skidt på kanonen?
En bøsse uden krudt er vel i grunden ligegyldig eller det er da spild af krudt!
Er det kanon eller skidt at have en lille håndpistol hvis modstanderen har en magnum?
Bøsser kan være ekstremt dødbringende, SPECIELT hvis de skyder med spredehagl og man ikke bruger vest!
Man skal aldrig gå i byen med en ladt bøsse, man ender bare med at skyde sig selv i foden!
Nå jeg stopper for nu, undskyld alle men det er jo bare humor, jeg har jo ikke lavet karikaturer af Hans Pilgaard eller noget. Nej seriøst undskyld. Vi skal jo ikke bruge så meget tid på at skrive om bøsser, det er jo alligevel noget der forsvinder med tiden ved brug af noget laserteknologi. Pis jeg gjorde det igen, undskyld...

Bøsse - kaliber 7 inches

 Mandag d.2 April 2007 | Michael | Waste of time
Er det godt eller skidt at provokere en bøsse, hvis de skyder med spredehagl?? Er det godt eller skidt at skyde med løst krudt hvis man er homo? Er det mon nødvendigt at gå med våben, hvis man er bøsse? Og hvad med våbentilladelse og jagttegn?

Hvis JEG har provokeret nogen, så husk at man må kun jage i jagtsæssonen og man må ALDRIG skyde på mennesker. Og nej det er IKKE ok at kalde dem BØSSE eller HOMO, fra nu af hedder de pistoler eller det passende produktnummer... AK 47 eller MAGNUM 358 .....

Damn Fags v.2

 Mandag d.2 April 2007 | Niels | Film og tv
Det er - Åbenbart - blevet utrolig hipt og smart at være bøsse!

I min sædvanlige zappen gennem kanalerne (tv kanalerne altså) så jeg endnu en af de utallige tidsbegrænsede fænomener der altid opstår inden for medieverdenen. En bøsse der er lidt for overgearet, løs i håndleddene og excentrisk klædt der skal forklare hvordan andre skal klæde og opføre sig. Puha kanal 4, det er vist set før! Det er sgu som om de bøsser er lidt for overeksponeret for tiden.
Nu er det ikke fordi jeg har noget imod bøsser som sådan, det er mere konceptet og fænomenet bøsse der irriterer mig. Spørgsmålet er om ikke også nogen bøsser (må man overhovedet kalde bøsser for bøsser mere? Jeg spørger af uvidenhed!) selv er trætte af prædikatet der følger med. Bliver man ikke træt af at blive associeret med folk, med så løse håndled at de kun kan blive sminkører og tøjdesignere, eller overlegne meningsdannere der skal dikterer hvordan vi andre skal opføre os?

...programmet handler om en bøsse der forklarer en halvfed kvinde at hun er "Skøn som du er" hvorefter han dækker hende til med nyt tøj, sminke hår osv. osv. Virkelig gennemtænkt titel der kammerat...

Jeg må da ha provokeret i hvert fald én denne gang

Damn Fags v.1

 Mandag d.2 April 2007 | Niels | Tanker om livet
Smoking kills...

Dan Jørgensen

 Søndag d.1 April 2007 | Niels | Corporate
Uden at Sygo skal til at være politisk, så kan vi da godt lige anbefale et kig på danj.dk 
En ung politiker i EU der evner at formidle politik med humor og engagement. Vi skal ikke diskutere hvorvidt vi er enige eller uenige med politikken, men tag et kig på sitet. Jeg vil specielt anbefale at læse et par af hans debatindlæg og evt. hans egen blog.

Alle indlæg
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Tanker om livet (284)
Den digitale verden (44)
Waste of time (157)
Everyday life (247)
Film og tv (75)
Fiktion (44)
Corporate (14)
Spørg Sygo (17)
Gæstebloggere (8)
The book (5)
Problemknuser (23)
Den gode idé (17)
Sexuelle eskapader (47)
Politik (14)
Smagsdommeri (36)
Jeg spørger bare (39)
Dagens ord (43)
Er du min far - Se også: lookalike (8)
Er det bare mig eller... (34)
Kender du det... (17)
Så så man lige mig... (24)
Jeg tegner og fortæller (8)
Selvafvikling (9)
3 trin (1)
Januar 2011 (2)
December 2010 (10)
November 2010 (1)
Oktober 2010 (10)
September 2010 (14)
August 2010 (11)
Juni 2010 (1)
Maj 2010 (1)
April 2010 (3)
Marts 2010 (1)
Januar 2010 (4)
December 2009 (13)
November 2009 (12)
Oktober 2009 (21)
September 2009 (21)
August 2009 (25)
Juli 2009 (30)
Juni 2009 (32)
Maj 2009 (35)
April 2009 (31)
Marts 2009 (24)
Februar 2009 (30)
Januar 2009 (40)
December 2008 (26)
November 2008 (36)
Oktober 2008 (36)
September 2008 (29)
August 2008 (27)
Juli 2008 (19)
Juni 2008 (37)
Maj 2008 (22)
April 2008 (22)
Marts 2008 (29)
Februar 2008 (43)
Januar 2008 (43)
December 2007 (21)
November 2007 (28)
Oktober 2007 (40)
September 2007 (17)
August 2007 (27)
Juli 2007 (34)
Juni 2007 (34)
Maj 2007 (24)
April 2007 (21)
Marts 2007 (21)
Februar 2007 (21)
Januar 2007 (33)
December 2006 (19)
November 2006 (22)
Oktober 2006 (19)
September 2006 (23)
August 2006 (29)
Juli 2006 (33)
Juni 2006 (8)