Jeg gør det imorgen...

 Mandag d.30 Marts 2009 | Niels | Kender du det...
Jaja jeg har jo travlt og så'n... Jeg skal nok, jeg skal bare lige... meningen med livet og andre dybe tanker, det skal bare lige formuleres og skrives ned. Det tager jo tid det hele! Det bliver banebrydende og klogt. Er bare ikke helt sikker på hvor og hvad jeg skal starte med. Jeg har materialet til at revolutionere verden, men hvor starter man? Hvor er hovedet og hvor er halen? Skal jeg skrive om retarderede kondomer eller hvorfor man IKKE skal få børn? Min hjerne er sådan lidt flapsi-hapsi for tiden, fordi jeg har travlt og stadig skal finde tid til mig og min familie - og jeg mindst mig (har jeg sagt det?) Jeg skal nok nå MIG og dernæst verden, bare rolig jeg skal nok redde jer alle med mine ideer og tanker, men jeg venter bare lige til imorgen ik...!

Modeluner

 Søndag d.29 Marts 2009 | Michael | Tanker om livet
Jeg fandt min gamle jakke på loftet og greb migselv i at tænke, den gemmer jeg sgu lige 5-10 år mere og så er den bare top moderne igen?

Hvad mon det betyder?

Modeverdenen boller os i rumpetten i en frekvens på ca 20 år?
Mænd har en sær tilknytning til beklædningsgenstande som har fulgt dem i tykt og tyndt?
Michael, du drikker varm solbærsaft og ser dr2, du er gammel!

I diskokuglens ulidel....

 Lørdag d.28 Marts 2009 | Michael | Smagsdommeri
Vi er heldige at vi har det så koldt i Danmark. Jeg er lige kommet hjem fra et pubbesøg og der kom jeg til at sidde at meditere lidt over tingenes tilstand.

Vi er heldige vi har det så koldt, for ellers ville rygeforbudet aldrig være blevet indført. Seriøst, da jeg hørte om rygeforbudet tænkte jeg, "årh fuck, nu rykker hele festen udenfor". Men det gjorde festen ikke, for det er så fucking koldt.

Vi er bestemt heldige med klimaet. Det er vi, ja.

Facebook faq

 Fredag d.27 Marts 2009 | Michael | Tanker om livet
Rigtig mange mennesker er angste for facebooks brug af personlige oplysninger. Jeg vil gerne lige ridse kort op at:

1. Det er IKKE obligatorisk at have en facebook profil. Du behøver det faktisk ikke.

2. Dit liv er sikkert ikke så interessant at FB vil tage dine billeder og klistre dem på en bus i Afganistan. Det er faktisk kun ganske få heldige mennesker der bliver udsat for sådan en lykke.

3. Ja, du sætter dit liv til skue for offentligheden... Men er det ikke også det du gerne vil??? Tænk jer nu om, læg kun billeder op som din arbejdsgiver kan tåle at se: Der kan det være bevendt at lægge billeder op af erotisk karakter, det er set at det "udløser" løntrin.

Grunden til at jeg startede dette indlæg er at jeg selv har en FB profil og undre mig over, hvorfor folk er så angste for fremtiden og hvad folk man endnu ikke har mødt endnu tænker.... Jeg synes det er mere foruroligende hvordan man langsomt men sikkert bliver indhentet af sit opland og folk som man faktisk lykkeligt havde glemt eksisteret (se også: brugt årevis på at viske væk fra ens personlige brand).

Gamle flammer, folkeskole-klasse-kammerater, forhenværende arbejdsgivere, forhenværende familiemedlemmer, forhenværende mennesker osv...

Alt i alt er facebook et rigtig godt værktøj, til at få gjort op med fortiden, sagt goddag til nutiden og se mulighederne for nye spændende muligheder. Og så kan man skrive de der søde små statusmeddelelser, hvad-har-DU-på-hjerte: MINE BOLLER ER SÅ TUNGE AF AT GLO PÅ MIN TOPLÆKRE KOLLEGA HELE DAGEN; JEG HAR LIGE ONANERET I EN AF HENDES SKUFFER OG TAGET HENDES KLIPSEMASKINE ANALT, smil til verden, *GG*

Men husk nu, kun skriv noget I kan stå ved, ikke unger.

Voldsmenstruation og biopølser

 Torsdag d.26 Marts 2009 | Niels | Tanker om livet
Der er nogen der gør grin med mig for tiden! På arbejde er der 4 toiletter og jeg har selvfølgelig udvalgt mig et stamtoilet, hvor jeg rigtig føler mig hjemme. De sidste par gange jeg troligt har lukket mig ind og låst døren efter mig, er jeg blevet mødt af et uudskyllet lokum!! Der er nogen der bogstaveligt talt skider på mit stamsted uden at rydde op efter sig! Det er rimelig ulækkert, men det er ret svært at vende om når man allerede har lukket døren efter sig...

I forgårs var der en der havde voldmenstrueret i kummen, så vandet var helt rødt. Det var ikke fordi at brættet var slået ned eller noget! Hvorfor chekker man ikke lige efter før man går, om det hele skulle være skyllet ud? Det er da pænt klamt at der er en der vælger at placere et prefoster i lokummet uden lige at tage sig tid til at skylle det ud!
Jeg har da gjort det til en vane lige at chekke efter en ekstra gang, da det efterhånden er jævnligt at toiletterne ikke kan sluge volumen og kvantiteten af mine pølser.

Idag var der en der havde pøllet uden at skylle ud! Ikke fordi jeg nåede at nærstudere pøllerne før jeg havde skyllet det ud for hende, men observerede dog de små fineste cocktail pøller. De var så fine at det kun ku være en kvinde der har lagt dem. Ikke bare en kvinde, det må ha været en sund måske vegetarisk og velafbalanceret lille kvinde. Jeg tror aldrig at jeg har set nogen så lysebrune som dem før. Måske er det ligesom når man drikker meget vand, så får man hvidt tis, måske er det lige sådan med pøller. Hvis man spiser meget sundt så får man meget lysebrunt lort. Måske jeg skal prøve at finde ud af det, lad os bare sige det sådan, at hvis den teori holder, så spiser jeg ikke særlig sundt.
Engang havde jeg meget næseblod hvorfor jeg skulle spise jernpiller, det får man helt sort afføring af, skulle jeg hilse og sige. Det var en lille sjov ting som I skulle ta og prøve en dag.

Pokkers til nymodens - vi skal spare på vandet - tankegang. Man skal sgu næsten altid dobbeltskylle fordi vandmængden er reduceret. Det var sgu meget lettere af komme af med sine flydere i gamle dage! 

Borderline yoghurt

 Onsdag d.25 Marts 2009 | Michael | Kender du det...
Jeg er ærlig talt lidt i tvivl om hvorledes man staver til yoghurt og jeg gad ikke slå det op. Jeg håber ikke det forklejner dette indlægs redaktionelle budskab.

Jeg har lige spist sådan en lille kop cultura og hvad der møder mit øje da jeg åbner den er at der sidder lige så meget yoghurt i kanten af plastickoppen som der er i selve bægret.

Jeg gør som de fleste andre vil gøre, jeg rører kantyoughurten sammen med det andet youghurt og upti wupti, så er det klamme halvstørknede kantyoghurt blevet til almindelig ulækker youghurt.

Kantyoghurt er bare klammo. Lad mig hører et "vi hører dig, ser dig og erkender din holdning".

Tak for kaffelatte

Michaels deroute

 Mandag d.23 Marts 2009 | Michael | Tanker om livet
Fornylig skrev jeg et indlæg om at jeg var sjovere i 2008. Nu har jeg i
sandhed fundet ud af at jeg var endnu sjovere i 2007 og mindstendels
endnu sjovere i 2006. Menneskelig deroute demens betænds. Jeg har glemt
at være sjov.

Michael Anno 06

Til dig der har hugget min jakke

 Mandag d.23 Marts 2009 | Niels | Så så man lige mig...
Du er et svin! Jeg havde glædet mig til at spise det tyggegummi jeg havde i min jakke! jaja, jeg havde tygget det en gang så det var lidt sticky, men det finder du jo nok ud af når du stikker hånden i lommen. Hvis det da ikke var faldet ned i en af alle de huller der var i den lasede jakke!

Jeg er lidt træt af at du huggede alle mine visakort! På den anden side så er der jo ikke nogen penge på alligevel. Faktisk er jeg lidt i tvivl om banken allerede havde spærret mine kort, før jeg selv gjorde det, da jeg fandt ud af at du havde hugget det hele... - Ærgeligt at gæld ikke følger med kortet, måske kommer inkassator når de ser hvorfra kortet er brugt... Nå men det blev da en ret billig tur i byen nu hvor jeg ikke havde mine kort! (tak til alle jer der gav bajer jeg skylder en omgang)

...Tak fordi du huggede mit kørekort! Jeg var pissetræt af det billede, 18 år og lidt for højt hår, det var tider, men ikke så smart idag...

Næste gang så lad lige være med at stjæle sygesikringsbevis, eller i det mindste efterlad det. Der er jo nogen der bliver så fulde at de ikke selv kan finde hjem. Jeg har dog fået mit allervigtigste kort tilbage med posten igår! Man kan jo ikke leve uden sit medlemskort til Kvickly!

 

Lyst

 Lørdag d.21 Marts 2009 | Michael | Dagens ord
Jeg har en umiddelbar lyst
Til at patte på universets bryst
til at tisse på alt det reaktionære
rive i samfundets konstituerede korifæer

Flygtige tanker på gennemtræk
Tal dem eller slug dem, en mundfuld af bræk
Ufordøjede indtryk kan samles igen
Tanke er frihed, brug dem min ven

TankeCitat slut

Ny afstemning

 Torsdag d.19 Marts 2009 | Niels | Jeg spørger bare
Heidi efterspørger og hun skal få. En battle om hvorvidt det er Blondiner eller Brunetter der bliver prefereret. Vi har dog tilføjet et par kompetanter i kampen, da jeg er sikker på at der findes nogen som mig derude, der kan få en lille hard on over det lilla oldemor hår!?

Desuden er jeg heller ikke helt sikker på om hårfarven har en skid at sige. Det er jo et spørgsmål om hvem der er mest slutty.

Kvinder skal jo bruge 20 grunde til hvorfor hun skal gå i seng med en mand! Mænd skal bruge en god grund til ikke at ville gå i seng med en kvinde...

Gode råd om betændt dyre eskrement

 Torsdag d.19 Marts 2009 | Sygo | Spørg Sygo
Heidi spørger, eller konstaterer, eller hun skriver følgende til de alvidende sygoprofeter:

"Det er så først nu jeg ser der er nogen afstemninger.. De er jo sjove..
Men for at tage noget meget mere seriøst og egentlig ret vigtigt op, så ku det
være sjovt at vide om hvad der var flest stemmer for. Blondiner eller
brunetter...

Og så vil jeg gerne have et råd!? Hvad skal jeg gøre for at
få min hund til ikke at tørre røv i min hvide lædersofa? I ved jo alt.....
"

1.blondiner eller brunetter: Når lyset er slukket lugter alle alligevel ens, så måske afhænger det måske i virkeligheden af hvilken personlighed der gemmer sig inde under skalpen..... Hvem prøver jeg på at narre, det afhænger selvfølgelig af brysterne og her mener jeg at både blondiner og brunetter har sådan nogen.... Sidst jeg tjekkede havde de.

2. HVORFOR vil du ha din hund til at holde op med det? Du har vel ikke hunde oppe i ottomanen? Jeg vil foreslå at du dresserer dyret til at tørre røven i en lige linie hele vejen rundt om sofaen. Med din hund vil du få en fin brun rand rundt om sofaen ca 20cm over gulvet - Og det ser smart ud. Jeg spår faktisk at det nye store på boligmesserne 2010 bliver at massere hundeeskrement ud i sine møbler. Såååååå dygtig hundi du holder dig.

Ikke i aften SKAT

 Tirsdag d.17 Marts 2009 | Niels | Så så man lige mig...
...er det godt eller dårligt at, tjene så lidt og samtidig skylde så mange penge at, man ikke behøver at betale skat?

Forklogskab

 Søndag d.15 Marts 2009 | Michael | Tanker om livet
"Det eneste uinteressante ved at blive klogere hver dag er at man opdager hvor dum man var igår."
Lad os kalde det et kosmisk strejf af forklogskab.

Onanami

 Torsdag d.12 Marts 2009 | Niels | Er det bare mig eller...
Onani kan jeg forstå! Der er en kvinde der har kedet sig og tænkt "sex er dejligt, hvis jeg folder min hånd til en knytnæve så har det samme omkreds som en penis!" En mand har tænkt "et hul er et hul og hvis jeg bøjer fingrene så... Wupti"!

Origami fatter jeg simpelthen ikke! Hvem har opfundet det pjat og hvorfor er der stadig nogen der udøver det? Hvorfor sidde og folde et stykke papir så mange gange for at få en papirshat, der ikke må blive våd? Det er jo ikke fordi at man bare sidder og folder et stykke papir og wupti "næhh jeg har foldet en trane" ...vel!? Når man er færdig med at folde papiret er resultatet - et stykke foldet papir, det er jo ikke sådan at man kan få origasme eller noget...
Jeg prøvede at folde en fugl - der kunne blafre med vingerne - efter en video! Det blev til et foldet stykke papir, der blev ufoldet hvis jeg hev den i enden! Jeg tror bare at jeg holder mig til det jeg kan finde ud af...!

Gregers er det nye kartofler

 Onsdag d.11 Marts 2009 | Niels | Jeg spørger bare
Hvad faen rimer på Gregers?

Du må ikke rykke i den!!

 Tirsdag d.10 Marts 2009 | Michael | Smagsdommeri
Som Pete fan Dørs plejede at spørge: Hvad er det?
saed

Da jeg åbnede døren ind til laboratoriet udbrød sygeplejerseken: "DU MÅ IKKE RYKKE I DEN, så går den i stykker!" Min første tanke var, "det sku du nok ha sagt før jeg fyldte koppen", men jeg er slet ikke sjov, når jeg er på hospitalet. Det var selvfølgelig døren hun mente, hvilket sådan set ikke giver mere mening. En dør der destruerer sig selv hvis man bruger håndtaget.
Jeg rakte den brune pose til den søde sygeplejerske og nåede at registrere flere bekendte ansigter (flygt eller kæmp, flygt). Hun begyndte at åbne posen mens jeg stadig var der, som var det en gave hun havde ventet i lang tid.
Jeg synes på en eller anden måde at det er slemt intimiderende at skulle kigge en fremmed dame i øjnene mens mine små børn ligger og svømmer i et reagensglas. Så jeg tog fødderne på nakken.

Selvbevidstheden ramte mig i en grad, jeg ikke har været bekendt med før.

Jeg knepper aldrig en kop igen. Bund eller bøz.

Nyt navn til Big fat snake!

 Søndag d.8 Marts 2009 | Michael | Film og tv
I skarp forfølgelse på milosvendettas.dk vil jeg ligeledes ytre min medfølelse overfor vores allesammens yndlingsorkester, Big fat snake.

Big fat snake har slået op og er i bodelingen blevet uenige om hvorvidt de skal dele navnet. Klap sammen med mig: Big-fat-snake.

Jeg kan godt se, at det måske ikke er så fed at hedde: BIG eller BIG FAT eller FAT eller BIG SNAKE (eller jo måske..)

Men er der i virkeligheden ikke navne nok? Kan vi på en eller anden måde hjælpe? Kan vi i fælleskab finde på nye kombinationer til begge fraktioner af det der før var BIG FAT SNAKE?

Verden er blevet et rigere sted, istedet for kun et er der nu opstået to bands.

Den her er gratis Viskinde, fra mig til dig, men du skal nok være hurtig inden domainet bliver taget: Large overweight anaconda, Huge bold python, mega phat hose, enormously chubby cobra, Giant oily tube.

Kom glade

Positivation

 Lørdag d.7 Marts 2009 | Michael | Dagens ord
Gladskab.

Godt ord igen "gladnakke".

Reminder til Michael om at konstituere egen ordbog som adabtere negativitet og konverterer det til fremadrettet positiv selvgriner og selvglæde.

Rasmus modsat

 Torsdag d.5 Marts 2009 | Michael | Jeg tegner og fortæller
Har du nogensinde tænkt over hvor bagstræberriske fædre er, de vil og SKAL bare altid være de første til ALTING.

modsatrette fadersyndrom
Th. traditionel mohawk. Tv. Introvert mohawk, udsat for modsatrettet fadersyndrom.

Alt hvad du gør nu, har din far allerede gjort... Selv når man trækker-"Haha, far, jeg har haft mit hoved oppe i mor!"-kortet, så griner han bare lunt og respondere: "Du er ikke den første"

Men konkurrencen vil altid være der mellem hannerne.

Dette er desuden en del af føljeton, som hedder "jeg tegner og fortæller". Følg med i næste uge hvor jeg blotlægger et nyt mysterie på gule postits.

DIN MOAR.

Min kropsbehåring 2 - skæg

 Onsdag d.4 Marts 2009 | Niels | Så så man lige mig...
"Ja det er skæg - og så grinte folk..." Jeg har et meget besværligt moustache, det ved ikke rigtigt hvad det vil! Jeg har skægvækst som en 12 årig 2.g'er og jeg mener ikke en superklog gymnasieelev! Det er sådan et skæg der ikke er skæg men blot nogen fjollede dun på overlæben. Jeg tror ikke at jeg kunne få et acceptabelt overskæg om så jeg lod være med at barbere mig i 3 måneder! Det fede er bare at jeg alligevel skal barbere mig hver dag for ikke at komme til at ligne en lille dreng der lige har fået skæg men endnu ikke investeret i en skraber. Jeg er 27 for fanden, og jeg får kun små bitte ællingedun på hagen. Nå men det er ikke fordi at jeg gerne ville have skæg jeg synes bare at det er mærkeligt at der er så stor forskel på hårvæksten. Håret gror jo, som før nævnt, lystigt i næsen.

En morgen da jeg barberede mig slog jeg lige øjnene op en ekstra gang da jeg kiggede på skraberen, fuld af begejstring. Novra noget langt skæg jeg har fået anlagt mig! Men hov den her blonde hårfarve står da ikke mål med mit dybsorte hår! Kone har fundet ud af at mandeskrabere er bedre og hun har så valgt at anskaffe sig en magen til min! Hun barberer sig også omkring læberne...

Selvom jeg har sparsom skægvækst så bliver jeg nødt til at fjerne det helt, for ikke at blive til grin. Jeg kan ikke en engang opnå det der ubarberede - jeg er lidt bad boy - agtige look. Selvom jeg synes at skæg er fjollet, så har jeg sgu alligevel fået lidt respekt for dem der kan opnå fuldskæg...

Jeg tror daglig skægbarbering er godt for mit image

NederDRÆGTIG

 Onsdag d.4 Marts 2009 | Michael | Kender du det...
Prøv nu lige og hør! Hvad betyder nederdrægtig?

Jeg er drægtig og det er lidt nedern?

Er glasset halv fuldt eller halv tomt? Jeg er pesonlig skideligeglad så længe jeg ikke ved hvad det er der er i! HAHAHAHA prøv at se !i <- Det er ligesom om Iét og udråbstegnet har en 69ér.... !i
Hvad er en 96ér monstro?

Vi er nu 14 sjæle nærmere den totalitære dominans

Finanskrisen er så stor og styg...

 Mandag d.2 Marts 2009 | Sygo | Dagens ord
...så er det jeg tænker: Godt vi har masser af perler.

Ps. jeg er så skidetræt af perlevittigheder og kan overhovedet ikke li østers.

PLATMAN da da da da da da da da da PLATMAAAAN, dada da da dada dada...

Snotmand

 Mandag d.2 Marts 2009 | Niels | Everyday life
Det værste ved at være snottet - udover at man ikke kan få luft og at der er snot over det hele - er når man lige har sovet og der er indtørret snot i hele fjæset og ikke mindst i næsen. De små hærdede klumper af snot bliver man bare nødt til at grave ud, men oftest hænger de fast i næsehårene...! Så gør det pænt nas at pille næse!

Snot er bare ubehjælpsomt irriterende, heldigvis smager det godt... (har jeg hørt)

Du kan blæse på hvad du vil kvinde, det er et spørgsmål om hvilken slags creme du vil smage på.
Sagde bageren til kvinden der ville have ham til at vælge fastelavnsbolle for hende...

Hvor bliver de gode ideer af?

 Søndag d.1 Marts 2009 | Michael | Tanker om livet
God søndag til jer alle sammen.

Her de sidste par dage har mit hoved simpelthen været sprængfuldt af gode ideer til sygo-indlæg. Så sker det magiske at jeg logger ind i sygoadministrationen, sætter mine fingre på tasterne og PIST væk er selv skyggen af inspiration.

Jeg var simpelthen sjovere i sidste uge!

Nååå ja, til dem af jer der læser så langt som hertil: Min gode ven, motivator og inspirator fortalte mig om fænomenet zeitgeist.

Zeitgeist
er to film om henholdsvis vor tids største løgnhistorie, kristendommen og hvor tids største magtfaktor, penge.

Det er spændende og opsigtsvækkende film som jeg vil råde dig til at se. Du må meget gerne smide en kommentar med dine tanker her på sygo.

www.zeitgeistmovie.com

Alle indlæg
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Tanker om livet (284)
Den digitale verden (44)
Waste of time (157)
Everyday life (247)
Film og tv (75)
Fiktion (44)
Corporate (14)
Spørg Sygo (17)
Gæstebloggere (8)
The book (5)
Problemknuser (23)
Den gode idé (17)
Sexuelle eskapader (47)
Politik (14)
Smagsdommeri (36)
Jeg spørger bare (39)
Dagens ord (43)
Er du min far - Se også: lookalike (8)
Er det bare mig eller... (34)
Kender du det... (17)
Så så man lige mig... (24)
Jeg tegner og fortæller (8)
Selvafvikling (9)
3 trin (1)
Januar 2011 (2)
December 2010 (10)
November 2010 (1)
Oktober 2010 (10)
September 2010 (14)
August 2010 (11)
Juni 2010 (1)
Maj 2010 (1)
April 2010 (3)
Marts 2010 (1)
Januar 2010 (4)
December 2009 (13)
November 2009 (12)
Oktober 2009 (21)
September 2009 (21)
August 2009 (25)
Juli 2009 (30)
Juni 2009 (32)
Maj 2009 (35)
April 2009 (31)
Marts 2009 (24)
Februar 2009 (30)
Januar 2009 (40)
December 2008 (26)
November 2008 (36)
Oktober 2008 (36)
September 2008 (29)
August 2008 (27)
Juli 2008 (19)
Juni 2008 (37)
Maj 2008 (22)
April 2008 (22)
Marts 2008 (29)
Februar 2008 (43)
Januar 2008 (43)
December 2007 (21)
November 2007 (28)
Oktober 2007 (40)
September 2007 (17)
August 2007 (27)
Juli 2007 (34)
Juni 2007 (34)
Maj 2007 (24)
April 2007 (21)
Marts 2007 (21)
Februar 2007 (21)
Januar 2007 (33)
December 2006 (19)
November 2006 (22)
Oktober 2006 (19)
September 2006 (23)
August 2006 (29)
Juli 2006 (33)
Juni 2006 (8)