Lad os tale

 Mandag d.31 Marts 2008 | Michael | Everyday life
Samtalens værdi består i at man giver og tager fra hinanden. Investerer sin mentale opmærksomhed og tid i hinandens nærvær. Smukt og symbiotisk.

Interaktion mister derimod sin værdi når den ene part kun bruger hver sætning til at reflektere over sig selv, kun bidrager med egne interesser.

Som den opmærksomme læser nok fornemmer, har min sfære tangeret sådan en personlighed idag. Seriøst, hold nu kæft!! Tænkte jeg.

Nok moralprædiken for idag.

Er det godt eller skidt at være hermafrodit, hvis man er fuld af sig selv.

Indbygget tilgivelse

 Søndag d.30 Marts 2008 | Michael | Tanker om livet
Jeg må erkende, at jeg som så mange andre er ganske fascineret af denne Thomas Blachmann, dette rumvæsen med de lange sentencer.

Han kan godt lide at be om lov, før han tisser! Han siger at der er en indbygget tilgivelse i at få andres accept i dette helt banale.

Jeg elsker mennesker og jeg elsker hvidløg, en kombination der ofte gør at jeg må undskylde for min o´dør (lugt; )

Det ligger mig på sinde at jeg stinker og først når jeg har sagt det, højlydt ud i forsamlingen kan jeg glemme at jeg lugter som en human sjavarma. Så ved alle at det er mig og jeg angre at udsætte dem for lede.

Er det godt eller skidt at spille hockey, hvis man har et hold i nakken?

Jeppe Kofoed nøgen

 Søndag d.30 Marts 2008 | Michael | Tanker om livet
Traditionen tro!! Man skulle tro det er løgn, men det gir hits på google at skrive om nøgne kendisser....

Beate Bille, Lina Rafn, Thomas Blachmann......

Vi er allesammen nøgne, under tøjet

Jeppe Kofoed

 Onsdag d.26 Marts 2008 | Niels | Everyday life
?

Lina Rafn Nøgen

 Onsdag d.26 Marts 2008 | Niels | Film og tv
Lina Rafn nøgen kuk x factor

Hehe så så man lige Kuk Lina tage sin fuglerede med på hovedet!
- Det kan man da om noget kalde en sær snegl...


...og så lige et spørgsmål?? I statistikkerne kan vi se at sygo er fundet 53 gange på folk der har søgt på ordene "Lina Rafn nøgen"! Hvorfor? I mit hoved er der en del andre kandidater der kommer langt før lige netop Lina, hvis (læs: når) jeg skulle søge på nøgne damer!

Stivert

 Tirsdag d.25 Marts 2008 | Niels | Everyday life
Det er mig der regerer i køkkenet i mit hjem, sådan har det udviklet sig. Når man ikke har så meget tid må man jo udvikle en "nyttig" hobby. Her kan jeg smide kone og barn ud og være mig selv samt smugle fløde i maden/maven på trods af kones krav...

Jeg har på det sidste genopfundet et par af ingredienserne i mit stamkøkken bl.a. med rasp, fedt med grever og surdej ( jeg har lige startet en ny surdej, med ny opskrift - indlæg følger! )

Mit seneste "opdagelse" som jeg synes er spændende og desværre totalt overset i det moderne køkken er - HUSBLAS! Det er et supersejt ord og et utroligt lækkert produkt. Det er jo intet mindre end madvarernes viagra, det pifter alt op, hvis i forstår... Jeg har forsøgt mig med en hindbær dessert med noget gele på toppen, det blævrer simpelthen så dejligt og ligger godt i munden. PRØV DET! Jeg skal lige have modificeret opskriften og så skal i bare se 

SMS kultur?!

 Tirsdag d.25 Marts 2008 | Michael | Tanker om livet
Kender du det at man får en sms: Jeg kommer nu!

OK, hvad fanden kommer det mig ved, tænker jeg så?

Men jeg plejer nu at have pli nok til at spørge om det er dejligt.

Almen beton subwoofer

 Tirsdag d.25 Marts 2008 | Michael | Everyday life
Hvorfor er man mere tilbøjelig til at tilgive gamle damer for støj, end man er unge mennesker.

Scenarie:

Der boede engang nogen unge mennesker, mellem 18 og 20 år oppe på klubværelserne, de holdt technorave og hold kæft hvor fik de skæld ud!!

Der bor en gammel Anna i lejligheden underneden, hun holder DanmarksRadioRave, med sit tv. Hun transformerer sin opholdsstue til en kæmpestor subwoofer. Jeg sværger, det er for vildt. Hun er mellem 90 og 100 og ser skrøbelig nok ud til at lydtrykket kunne sønderlemme hende.

Men nej, hende går man lissom ikke ned og skælder ud vel?

Måske af frygt for at blive budt på antik chokolade og mugkaffe. Tillægsinfo: Jeg kan også hører når hun er i bad!!

Er det godt eller skidt at være 100, hvis man har personlighedsspaltning?? Hvem os??

Blandselv slik

 Mandag d.24 Marts 2008 | Michael | Tanker om livet
Det strejfede min bevidsthed igår at Blandselv slik er det mest sociale slik i verden, det er ihvertilfælde i kontakt med rigtig mange mennesker. Måske specielt når det ligger i en plasticboks på.... Lad os for god ordens skyld kalde benzintanken for "Skall" så er der ikke nogen der blir hængt ud.


Gad vide hvor mange hænder der når at frekventere sådan en to kilos box inden den er tom?

uadr!
Jeg har ikke så stor tiltro til andre mennesker håndhygiejne!
Er det godt eller skidt at gå til "hånde" hvis man er prostitueret?

Bremsen, en vigtig del af bilens anatomi

 Søndag d.23 Marts 2008 | Michael | Everyday life
"Det er som oftest først når man ikke er heldig, man opdager hvor heldig man var igår."

Efter en særdeles veloverstået fødselsdagsfest for min fætter (som nu presser mod de 40: ) tog jeg mig lørdag en velfortjent morgenlur i soveværelsets bomuldslandskab. Jeg havde, selvom jeg helst ikke indrømmer det, drukket min del af festens budget og havde brug for hvile.

Men Kæresten min var hvileløs og stod op efter 3½ times søvn, forklaring følger: Vi har fået penge tilbage i skat og pigebarnets shopping-gen "overridede" al sund fornuft og køre/hviletids bestemmelser.

Hun kan simpelthen ikke vente og underholder mig, fra kl 8-10 hvor butikkerne åbner. Hun tager afsted og jeg får søvn, god deal.

Et par timer passere og ligesom en stolt kat der har været på natterov kommer hun hjem, helt shoppet igennem, stadig på et high af serotonin over alle de kup hun har gjort - Alt imens der bliver catwalket for mig i stuen, nævner hun at: "prøv at se den her, og knapperne - der er sådan en hætte på og røde støvletter, bilen kan ikke bremse, veromoda ...."

......... Min reaktion behøver ingen nærmere indstudering!

Jeg gætter på at frygten for en spoleret shoppetur formår simpelthen at negligere behovet for bremser!!!

KVINDER - Hvor er det dog et fantastisk gådefuldt folkefærd

Hvor er jeg glad for at hun kom hjem i et stykke.

skildpadden

 Fredag d.21 Marts 2008 | Michael | Everyday life
Hvorfor er kæresten altid i bad samme tid som man skal skide???

Er det en naturlov? Er det fordi jeg skal skide hele tiden?

Ihvertfald er hun i bad nu og jeg laver farvekridt tricket i mine underbukser.

Det er sådan noget der sker i mit liv pt!

Klippet

 Tirsdag d.18 Marts 2008 | Michael | Everyday life
Jeg er blevn klippet idag. Jeg synes, at jeg havde fortjent lidt ekstra opmærksomhed og forkælelse, så jeg klippede mig! Og jeg må sige, jeg er nok den bedste frisør, der ikke kan se bagsiden af hovedet, jeg kender

Dagens link: Blondibella.se 17 årig svensk dukkebarn der tjener store summer på at blogge om mode.

I have a dream

 Tirsdag d.18 Marts 2008 | Niels | Tanker om livet
Jeg har en drøm om at få noget mere søvn, det er dog desværre et mål man ikke kommer sovende til!
Sådan er det at have for meget om - og mellem - ørerne

Tankeløs

 Mandag d.17 Marts 2008 | Michael | Tanker om livet
Jeg ville simpelthen sådan ønske at jeg kunne skrive et rigtigt fedt indlæg! Total hardcore noir humor om en talblind revisor der tørre røv i multinationale regnskaber.

Men det kan jeg ikke, jeg er nemlig tankeløs og stavnsbundet af mine egne planer, planer om hvad jeg skal nå hver dag. Krav til mig selv om hvordan min krop skal se ud, krav om hvad min lejlighed skal signalere, krav om en potent økonomi, et blomstrene kærlighedsliv, en overstrømmende knowhow når det kommer til ALT, et intellekt der ikke kan stilles spørgsmål ved og totalt overskud, når det kommer til kammerater og netværk. Villa i Skodsborg og miljøvenligt økologisk vaskepulver til 52,50,-

Pis ud!

Kanel

 Søndag d.16 Marts 2008 | Michael | Tanker om livet
Er det godt eller skidt at sniffe kanel, hvis men er en underlig snegl. Eller ligge i en spand og sige DAV hvis man er en Kaj-kage? Blir det anset som en god ting at tale fransk, hvis man er et ornli brød? Skal man ikke slå større brød op end man kan bolle. Kaldes det at "bolle" fordi man bidrager til livets cirkel eller fordi man putter en kage i ovnen.

Jeg er det svageste led, godnat.


Peng pung

 Fredag d.14 Marts 2008 | Niels | Everyday life
Efter lidt ping pong med bankrådgiveren har vi fundet ud af at vi - kone og jeg - mangler en del penge. Crap!
Hvad mon jeg kan indbringe på det sorte marked!? ( Racist joke )

Altså, vi har jo mange penge, men man stræber jo efter det der koster lidt mere end det man har!? Det er ret dumt, men vel ikke enestående... What to do?

- Jeg er ret viril, så måske skulle jeg lave mange børn og leve af børnepenge. Desværre er det jo lidt mere langsigtet. -

Hvis man havde en krone for hver gang man tænkte på sine pengeproblemer, så ville man ikke have nogen problemer.

Apropos kroner - jeg var til tandlægen igår -> 0 huller YES så slap jeg kun med 462 kroner!?!?

fuck it, jeg investerer i lotto imorgen...

TextTV

 Torsdag d.13 Marts 2008 | Michael | Film og tv
Jeg fatter klokke af hypen omkring det hersens Internet. Hvad fanden er der i vejen med text-tv? Text-tv eksisterede laaang tid før Internettet og er meget smartere i forhold til.... I forhold til.... i forhold til... Man kan ihvertfald ikke få virus! Og der er ingen spam, eller vent, det er vidst spam...... Men heldigvis er det nemt at finde ud af!? Nååå nej.

Jeg stiller lige mit spørgsmål igen: Hvad fanden er der i vejen med text-tv?

Text-tv et fuckedup internet, højteknologiens tollundmand. I sandhed et medie som mirakuløst er overlevet i kampen mod at være trendy og moderne. Hvis text-tv var et menneske ville det være Mogens Kamre - Ikke at jeg har noget imod ham personligt, men han er bare en af dem man giver på puklen når det koger over, lissom ham der Amin Jensen. Det er som sådan ikke sjovt at gøre Mogens til prügelknape, men det var simpelthen i mangel af bedre eksempler.

Hvis txttv var en sygdom ville der findes store koncerner som forskede i mulig medicin.

Hvis txttv var en pizza ville den have nummeret 13 og pizzariet ville ikke have en eneste italiener ansat. - Til forskel fra nu, hvor alle pizzariaer alligevel er ejet af alt andet end Italienere.

Nytænkningens tid er det interessant at se på hvordan et sådant medie kan overleve - nu har jeg ikke sat mig supergodt ind i sagen men virker det ikke en smule mystisk - det lugter langt væk af konspirationssved og gamle mænd i nye fåreklæder og højglanspolerede pikhoveder af al den sutten røv.

Men det er brugbart, det er det, det skal det ha! Og selv fru jensen kan hitte ud af det, hvilken egentligt forbløffer mig, men det er nok fordi det ikke er farligt, man kan ikke ødelægge det og registreres ikke nogen steder og dankortet bliver i læderet.

Det undre mig "en masse" i disse "alle vil ha en iphone" dage, at et sådant medie ikke enten dør en melodramatisk død eller får en massiv brushup.

Hvis ikke prøvebilleder var så pisse seje, så ville jeg have trukket en parallel der også.

Oh my god, hvordan har tvstationerne fundet enighed om at det er sgu da det vi bruger? Det kan undre mig!

Nu har jeg ikke flere ord i mig, men I kan måske hjælpe!

Min brune drøm

 Tirsdag d.11 Marts 2008 | Niels | Everyday life
Jeg tror brunkagen blev navngivet før drømmekagen...!

Se på brune kartofler, det kartofler indsvøbt i sukker - og drømmekage er jo om noget bare en simpel kage overhældt med sukker!

Drømmekage er total yndlingskage (der ikke indeholder ingredienserne flødeskum, kagecreme eller marcipan )

Omklædningsrum

 Mandag d.10 Marts 2008 | Michael | Everyday life
Jeg kom over min blufærdighed, da jeg som 23 årig fandt ud af at de fleste mænd ser mere eller mindre ens ud i kønsregionen. Altså der er sgu ingen skønhedskonkurrence der, skrællede løg eller ej.

Men når 15 storsvedende mænd klemmer sig ind på 40m2 omklædningsrum, hvor jeg tilfældigvis også skal klæde om, så er det som om at kønsorgantætheden bliver en kende for tæt for mig - Jeg forstener mere eller mindre når der er mindre end 15cm til næste klunke uanset hvilken vej jeg drejer mig, for slet ikke at nævne, bukker mig ned for at binde mine snøresko....

Jeg for jeg kan jo ikke sætte mig på bænken uden at få øjenkontankt med 350g svedig løgpose med bratwurst - Goddamn, så lav dog de omklædningsrum noget større!!

Burn Aussies

 Mandag d.10 Marts 2008 | Niels | Fiktion

Foto: scanpix (nappet fra tv2.dk) se artiklen her

En Australier har lavet en parodi på Danmarks kommende regenter!!!
Jeg har en lighter, er der nogen der har et australsk flag eller et billede af deres regent -Det er vist ham de kalder Ken guruen.

Nå giv lige lyd hvis I har, jeg går ud og starter den første brand i min bil...

Playboy

 Lørdag d.8 Marts 2008 | Niels | Film og tv
Her er lidt info for Stofa slaver.

Playboy er tilbage i programpakken, efter et par år i glemslen. Jeg havde ikke opdaget det før igår da et par venlige sjæle gjorde mig opmærksom på, at det altså har været der et par måneder nu!

Yes, nu kan jeg se på lækre og/eller nøgne damer igen, uden at modtage lussinger... ( Fra andre end kone altså )

Torsdag

 Torsdag d.6 Marts 2008 | Michael | Everyday life
Torsdag, uhm Torsdag - Torsdag er en god dag. Torsdag er faktisk min yndlingsdag om Torsdagen.

Tillægsinfo: Torsdag er en ypperlig gå i byen dag for mange unge mennesker og kaldes også "lille Fredag". Diskotekerne har formået at trække rigtig mange i byen, med såkaldte fadølsfester, drik dig en gren i øret for 40,-. Diskotekerne har haft en sådan succes at mange fravælger Fredag som "gå-i-byen-dag". Man kan om jeg så må sige konstituere at diskotekerne har SHOT sig selv i foden

I stiv ben

 Onsdag d.5 Marts 2008 | Niels | Everyday life
Med udsigt til at få vores nyerhvervede (brugte) bil konverserede kone og jeg drømmende om alle de positive ting vi nu kunne opnå i vores liv, der hidtil har været os uopnåelig grundet den naturlige barriere, som vores manglende kondi har sat os.

Vi havde hver vores top drøm/ambition der i denne stille stund skabte et smalt håb om ræson i dette køb, da vi samtidig gemte ting som forsikring og stigende benzinpriser langt tilbage i baghovedet.

Jeg kom til at tænke tilbage på samtalen og indså at vores respektive argumenter var super dumme!

- Kone så mest frem til at vi nu kunne køre et eller andet sted hen for at gå en tur!? Ja vi kunne køre spændende steder hen, for at gå! Jeg har ikke engang set det kvarter jeg selv bor i, så jeg tror sgu ikke det bliver bedre af at køre et andet sted hen...

- Jeg glædede mig allermest til at jeg endelig kunne få Tuborg på flaske igen! Det er herre svært at have en kasse på cyklen og man gider aldrig aflevere den igen. Det er fedt nu bare at kunne tage en kasse med hjem. Det hænger bare desværre ikke rigtig sammen, det med at drikke flere øl og så køre bil!? En meget ond spiral.

Det er dyrt at have bil, men vi tager det i stiv ben for mulighederne bliver flere - Både de dumme og de gode.

Hvem sagde noget om kønsroller?

Onsdag

 Onsdag d.5 Marts 2008 | Michael | Everyday life
Er klart min bedste yndlingsdag, om Onsdagen.

Tillægsinformation: Onsdag kaldes på tysk Mittwoch og er den tredie dag i ugen. Tallet 3 er et magisk tal for mange mennesker.

Tirsdag

 Tirsdag d.4 Marts 2008 | Michael | Everyday life
Tirsdag er klart min yndlingsdag, om Tirsdagen.

Jeg tænder på dig

 Tirsdag d.4 Marts 2008 | Michael | Waste of time
Lala la lala indeniiii TÆNDER på oooos to, og nåjt jæ ik tør si.

Det er en sang om kannibalisme - Forfatteren har tydeligvis ikke helt styr på forholdsordene, men ok.

I teeth on you - day and night - teeth on us two - and something I wipe not say.

Vulgært

Svensker!?

 Mandag d.3 Marts 2008 | Michael | Tanker om livet
Jetta bra....

Hvad fanden snakker de hele tiden om kæmpe BHér for??

Vi burde brænde deres flag, eller bygge dem et onddomshus på en jagtvej.

Gonnat morfuggas - pis out

comedy hour 11

 Mandag d.3 Marts 2008 | Niels | Fiktion
Er det godt eller skidt for en kvinde at være herre lækker?

"Hey tøs du er herre lækker, du har garanteret en mega behåret røv og du har ild i overskægget!"

"ih altså du er zimpelthen for herre lækker, vend dig lige om så jeg kan se dig bagfra"

Mit menneske

 Lørdag d.1 Marts 2008 | Michael | Everyday life
Yasmina mit mennskeJah, nogen mennesker har kæledyr, men jeg har altså et menneske. Og for at nævne det helt åbenlyse, et ret flot et af slagsen om jeg selv må sige det.

Yasmina har en dansk mor og en tunesisk far, deraf det sydlandske islæt. Nævnværdigt er at hendes mor er fra Sjælland, hvilket bidrager til Yasses udenlandske accent.

Jeg er meget glad for mit menneske, hun har en enormt god humor og let til grin. Hun er beslutsom og dynamisk, hvilket gør at hun nogengange kommer i sjove situationer eller lad os kalde dem dagligdags eventyr.

Yasmina er sød, kærlig, smuk og klog og elsker mig for den jeg er og lader mig udfolde mine skøre ideer, ja, nogengange synes hun ovenikøbet de er gode.

Og nogengange lader hun mig ligge ovenpå hende.

Alle indlæg
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Tanker om livet (284)
Den digitale verden (44)
Waste of time (157)
Everyday life (247)
Film og tv (75)
Fiktion (44)
Corporate (14)
Spørg Sygo (17)
Gæstebloggere (8)
The book (5)
Problemknuser (23)
Den gode idé (17)
Sexuelle eskapader (47)
Politik (14)
Smagsdommeri (36)
Jeg spørger bare (39)
Dagens ord (43)
Er du min far - Se også: lookalike (8)
Er det bare mig eller... (34)
Kender du det... (17)
Så så man lige mig... (24)
Jeg tegner og fortæller (8)
Selvafvikling (9)
3 trin (1)
Januar 2011 (2)
December 2010 (10)
November 2010 (1)
Oktober 2010 (10)
September 2010 (14)
August 2010 (11)
Juni 2010 (1)
Maj 2010 (1)
April 2010 (3)
Marts 2010 (1)
Januar 2010 (4)
December 2009 (13)
November 2009 (12)
Oktober 2009 (21)
September 2009 (21)
August 2009 (25)
Juli 2009 (30)
Juni 2009 (32)
Maj 2009 (35)
April 2009 (31)
Marts 2009 (24)
Februar 2009 (30)
Januar 2009 (40)
December 2008 (26)
November 2008 (36)
Oktober 2008 (36)
September 2008 (29)
August 2008 (27)
Juli 2008 (19)
Juni 2008 (37)
Maj 2008 (22)
April 2008 (22)
Marts 2008 (29)
Februar 2008 (43)
Januar 2008 (43)
December 2007 (21)
November 2007 (28)
Oktober 2007 (40)
September 2007 (17)
August 2007 (27)
Juli 2007 (34)
Juni 2007 (34)
Maj 2007 (24)
April 2007 (21)
Marts 2007 (21)
Februar 2007 (21)
Januar 2007 (33)
December 2006 (19)
November 2006 (22)
Oktober 2006 (19)
September 2006 (23)
August 2006 (29)
Juli 2006 (33)
Juni 2006 (8)