Postmand per

 Fredag d.30 Marts 2007 | Michael | Everyday life
Pakkeposten kom med en pakke idag.

Ham (Ca. 44år): Hvad er det for noget spændende musik du har i radioen?
Mig (ca. 29år): Det er Pantera!! (Jeg tror han tager dybt pis på mig)
Ham: Nå, det siger mig ikke lige noget.
Mig: Er det ellers noget i stilen du hører?
Ham: Ja, vi er et par stykker ovre på posthuset, der godt kan li at der er skrald på.
Mig:

Der skal så lidt til. Man får hvad man giver. Jeg havde straks lyst til at invitere ham ind og forære ham hele min cd samling!

Men han havde desværre andre pakker der skulle omdeles. Og jeg skal på arbejde.

Ha en superb dag allesammen.

Vi ses på humlechok iaften.

Prygl

 Onsdag d.28 Marts 2007 | Michael | Den digitale verden
Jeg faldt lige over en reklame her på sygo.

Gad vide om den kan bruges i skridtet? Der står at den tilpasser sig til næsten alle hovedformer...

Jeg kan godt lide at de lige gardere sig ved at skrive "næsten" alle hovedformer. Man skulle jo nødigt ende med et sagsanlæg på halsen.

Endeligt et massageapperatur, som ikke kan forveksles med noget potentielt obskurt sexuelt legetøj...... Eller hvad???

Michael

Sygo.dk

Skifter!

Indirekte reference

 Tirsdag d.27 Marts 2007 | Michael | Waste of time
Smuk som et stjerneskuuuud, synger den glade grå mand, men hvad er det egentligt at han står og siger om sin kone??? At hun glimtede kort? At hun er brændt ud? Har han et brændende ønske om at skyde hende i stjernen? eller siger han faktisk, at hun lugter af fem forskellige slags fisk og friture, på en gang?

Dickslapping

 Tirsdag d.27 Marts 2007 | Michael | Everyday life
En ny happyslapping er født... det fylder mig ihvertfald med happy når jeg gør det.
Og tænk alle de år har jeg aldrig tænkt over at man jo har en kølle lige ved hånden.

Min er godt nok ikke så lang, men den er til gengæld altid fugtig.

Sladrehank

 Tirsdag d.27 Marts 2007 | Michael | Tanker om livet
Børn er måske nok de mest umiddelbare mennesker i verden. Hvis du spørger så får du en ærlig mening. Hvis du laver sjov mens de spiser popcorn, får du et sprudende popcorns/savl bad. OG hvis du sladre, får du en blodtud.

Sådan er livet, når man gør karriere som barn.

Jeg bifalder ikke sort arbejde men jeg bifalder heller ikke stikkersvin og sladrehanke. Hvad fanden sker der med voksne mennesker? Det er fandme dårlig karma.... Mental blod snotter til jer!

35 cm koldt blank stål

 Mandag d.26 Marts 2007 | Michael | Fiktion
Jeg var nær blevet kørt ned idag.

Posen på styret, styr på posen, men ikke lort i posen. Ipod i solskins-serenader, lukket af for omverdenen, alene i min egen verden på min cykel, med mine egne tanker. Hjulene afsted til mit livs soundtrack, spejler mig i alle ruder jeg passere.

Jeg kører ud i T-krydset som jeg plejer. Det samme gør to biler! Wakeupcall!!!

Jeg synes jeg kan ane at den ene bilist skuler efter mig. Han havde alt for meget fart på. Han skal ikke skule efter mig! Specielt ikke når jeg har en 35 cm kokkekniv i føtex posen.

Først i dette øjeblik (Flee or fight) vækkes min indre psykopat. Jeg tager kniven ud af posen og planter den i hans kølerhjelm. Jeg er potentielt farlig og de intetanende mennesker omkring mig, vandre rundt i lykkelig uvidenhed om at jeg på et splitsekund kan ændre deres liv.

Nå ja, jeg skal I banken..... Jeg skal i banken med min 35 cm kokkekniv.

"Er der to der skal skrive under på den check siger du???

Jeg smiler til damen og nikker, mens et anderledes voldeligt scenarie udspiller sig i mit forpestede sind.

På arbejde i sfoen:

Konflikt på konflikt.... HVAD!! Siger Johannes at du er født på en losseplads? Johannes kom lige med mig, jeg har noget jeg skal vise dig på personalestuen...

Anders Matthesen

 Fredag d.23 Marts 2007 | Michael | Film og tv
Jeg vil fraråde alle at se "Rene hjerter". Fint skuespil, røvdårlig film. Og så blev jeg bare i vildt dårligt humør af at se den.

Fodvorten er død! Længe leve fodvorten.

 Fredag d.23 Marts 2007 | Michael | Everyday life
Kl. 07:03 imorges, gav min lidelsesfælde og følgesvend igennem 9 mdr op, efter en lang og brav kamp, endeligt fjernet ved kirurgisk indgriben.Det var ikke kærlighed, der prægede vores symbiotiske tvangsægteskabelige forhold.Men jeg kan dog ikke fornægte at have tilbragt mangen en sen hyggestund, i dens samvær.Det er med et vist vemod jeg kan flashe tilbage på mange late night fodbade og smøren salve på hinanden.Min gamle ven i medgang og modgang begavede mig desuden med en ultrastreet gangsta gangart. Et smertens forhold, der tvang mig til at skære den sejeste (Bruce willis, der danser kugleregnsdans i et hav af glasskår) grimasse, når jeg haltede hen over skolegården.Ak ej heller var det kun dårlige ting der prægede vores liv.Rest in peace my long lost friend.

Surrogat lærer

 Onsdag d.21 Marts 2007 | Michael | Tanker om livet
"biohazard, do not breathe, if you don't have to!" Burde være set på en skole.

Der er god garant for at blive hostet, nyst eller gylpet på. Når man så er en inkarneret tvangstankeholiker, hvad angår bakterier, så prøver man indædt at undgå at røre ved noget. Kan I forestille jer min hverdag?

Dørhåndtag, ja der er smurt daggammel ost på dem, tastaturer, ja det er menneskelige leftovers der ligger i dem og ja, det er snot der er på skærmen, toiletter, nej de vasker ikke hænder og ja det er fæces hvis det er brunt, også selvom det sidder alle andre steder end i toilettet, legetøj, ja de har haft det i munden eller det der er værre, legoklodser er en smittebærer.

Ja, børn tørre hænder i det der er først for, og nej det er ikke vand de tørre af i dine bukser.

Børn er klamme, og de ved det ikke engang! De er de eneste mennesker der kan stå med grønne skorper under næsen og se på en som om man var den største idiot i universet.

Og ja! Jeg blev hostet lige i hovedet forleden og ja der var en dreng der stak sin våde hånd ind i min mund.


I ved hvor mit testamente ligger!
Farvel

NWA to ya mama

 Tirsdag d.20 Marts 2007 | Michael | Everyday life
I familiens skød, alt i vante rammer. Min lillebror hører NWA (oldschool gangsta rap) og de skarpe vendinger brager ud igennem canvassen på højtalerne, imens moder går og rydder op, som hun plejer.

Pludselig udbryder hun nærmest i kor med Dr.dre - "Where the fuck you at?" på klingende midtjydsk og kigger halvt overrasket over sig selv på os!!

HAHA!

Bavl

 Tirsdag d.20 Marts 2007 | Michael | Waste of time
Jeg bliver rørt til tåregassen strømmede ud i de rørte farse i gadebilledet af voldsom bålfest, kålfest under gåsedunsdynen letter flyveren eller lyver selskabstømningen gik fint og roligt var det lille lammekølle til sælsomme øjeblikke hvor din mor irettesætter Anders foghs damage control.

Spædbarn

 Søndag d.18 Marts 2007 | Michael | Tanker om livet
Jess sirs! Nu sir jeg det... Nyfødte spædbørn er ikke halvt så kønne som nybagte forældre ofte synes. Nej! Spædbørn er grimme, det må jeg godt sige uden at nogen blir sure, jeg har nemlig selv været et spædbarn.

Men fuck! Hvordan ville man se ud hvis man havde lagt i fostervand i 9 måneder, for derefter at få presset hovedet igennem sin mors fisse....

Jeg tror sgu også jeg ville være lidt pylret og min mor er nok ca 25 cm over hofterne og jeg har ikke det mindste hoved.

Wannabe

 Lørdag d.17 Marts 2007 | Michael | Tanker om livet
Er jeg den eneste i det her hus, der synes at det er total wannabe at være fra jorden?

Weapons of mass destruction

 Torsdag d.15 Marts 2007 | Niels | Everyday life
Sygo bloggen er blot en Fall Out Boy wannabe!
Dette er starten af sangen "This ain't a scene, it's a goddamned arms race "

I am an arms dealer
Fitting you with weapons in the form of words
And don't really care which side wins
As long as the room keeps singing
That's just the business I'm in, yeah

This ain't a scene, it's a goddamned arms race...


Damn det er fed musik, det er en lytning værd.  - Bush you can call off the search, Sygo got the weapons of mass destruction. -

Ganske B-anal markedsføring

 Tirsdag d.13 Marts 2007 | Michael | Film og tv
Dårlig omtale er også omtale!

Gad vide om det kun er mig der ikke finder det særligt flatterende, at blive skidt på pikken af en fuldstændig fremmed luder? Men, man kan mene hvad man vil, konkurrencen er da en sjov gimmick.

LEGO

 Mandag d.12 Marts 2007 | Michael | Tanker om livet
A walk down memorylane.

Jeg legede rigtig meget med legoklodser som barn. Genialt legetøj med ubegrænsede byggemuligheder i alskens farver og former.

Oprydning af lego er ikke så sjovt. Men lego har indbygget karma. Der ligger altid mindst en, gulvtæppefarvet, naturcamofleret "ener" klods tilbage på gulvet. Når man så har været ude og lege lidt, et par timer efter slentre hen over gulvet og jokker den lille partisanerlego-ener-klods op i ens bløde fodsål, lærer man det på den hårde måde. Ryd op!

NAS!

Hov da, Bette ven!

 Mandag d.12 Marts 2007 | Michael | Tanker om livet
En anekdote, eller faktisk gentagne anekdoter om min farmor, fra min barndom.

Jeg sad og reflekterede lidt over livet med en god kop kaffe en dag, og kom til at tænke på min kære farmor, må hun hvile i fred.

Det var sådan, at mit hoved, af uforklarlige årsager, hele min barndom var i nøjagtig samme højde som min farmors albuer. Jeg hang meget i min farmors skørter og dertil må tillægges en del knubs. Og når hun ramte mig i hovedet med sine albuer, sagde hun altid det samme: Hov da, bette ven!

Min barndom var bare den bedste, jeg blev aldrig tabt på gulvet, men jeg blev derimod passet rigtig meget hos min farmor og hendes albuer.

My Nack!!!

 Søndag d.11 Marts 2007 | Michael | Everyday life
Michael... Nu opdateret med en ny kæreste. 75 m2 som før var "all mine" er nu delt praktisk op i to halvdele.

Nå men for at gøre en kort historie endnu kortere, så står vi der kollektivt og børster tænder. Jeg bliver færdig først og bukker mig ned for at skylle munden, rejser mig op skylder tandbørsten, stiller den på plads og beslutter mig for at skylle munden lidt bedre, hvortil jeg mærker noget klistret stads ramme mig i baghovedet.

Yasmina har altså besluttet sig for at tømme munden for skumpasta i samme øjeblik som jeg anden gang bukker mig ned og hun sender en velplaceret spytklat lige i nakken af mig og dertil bryder sammen i en skrålende latter.

Kvinder har så svært ved at styre deres mundvand i nærheden af mig!

Observans

 Fredag d.9 Marts 2007 | Niels | Waste of time
Den gode H. Qvortrup udtaler på landsdækkende fjernsyn at enhver jo kan se at Alexandra er gravid, hvis man da bare kigger lidt på hendes brystparti.

Jeg synes at det udtrykker meget godt at vi mænd oftest er ligeglade med "om den kjole får jer til at se fede ud" Fokus ligger andre steder

Gå nu hjem!!

 Lørdag d.3 Marts 2007 | Michael | Film og tv
UNGDOMSHUSET!

Hvordan kan det være at man aldrig høre om nogen der bzér en bænk! Nok fordi vagabonder ikke råber højt, laver barikader og kaster med store sten.

Men ærligt talt, gå nu hjem i jeres dejlig varme senge, for sådan nogen har i jo, trods alt (så hvad tuder I for?). Gå nu hjem, så vi andre almindelige ordentlige konforme samfundsborgere kan komme til at se nyheder om almindelige vejr situationen i syd thy eller andre enormt spændende banaliteter!!

Og goddamn it... Politiet er blødsødne! Jeg tager hårdere midler i brug i den skolefritidsordning jeg arbejder i..... Jeg lagde en i benlås så sent som i går og han grinte mig bare op i ansigtet, men så trak jeg min tjenestelimpistol og limede hans mund sammen.

Residens

 Lørdag d.3 Marts 2007 | Michael | Tanker om livet
Min "used to be" maskuline ungkarlehybel er nu forvandlet til en regulær hyggehule. Lad mig udtrykke mig således:

Stearinlys, smykker og sminke
Dameblade, menstruationsbind og nipsting
Tøj, sko og skabsplads
Reality shit
Im lovin it

Alle indlæg
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Tanker om livet (284)
Den digitale verden (44)
Waste of time (157)
Everyday life (247)
Film og tv (75)
Fiktion (44)
Corporate (14)
Spørg Sygo (17)
Gæstebloggere (8)
The book (5)
Problemknuser (23)
Den gode idé (17)
Sexuelle eskapader (47)
Politik (14)
Smagsdommeri (36)
Jeg spørger bare (39)
Dagens ord (43)
Er du min far - Se også: lookalike (8)
Er det bare mig eller... (34)
Kender du det... (17)
Så så man lige mig... (24)
Jeg tegner og fortæller (8)
Selvafvikling (9)
3 trin (1)
Januar 2011 (2)
December 2010 (10)
November 2010 (1)
Oktober 2010 (10)
September 2010 (14)
August 2010 (11)
Juni 2010 (1)
Maj 2010 (1)
April 2010 (3)
Marts 2010 (1)
Januar 2010 (4)
December 2009 (13)
November 2009 (12)
Oktober 2009 (21)
September 2009 (21)
August 2009 (25)
Juli 2009 (30)
Juni 2009 (32)
Maj 2009 (35)
April 2009 (31)
Marts 2009 (24)
Februar 2009 (30)
Januar 2009 (40)
December 2008 (26)
November 2008 (36)
Oktober 2008 (36)
September 2008 (29)
August 2008 (27)
Juli 2008 (19)
Juni 2008 (37)
Maj 2008 (22)
April 2008 (22)
Marts 2008 (29)
Februar 2008 (43)
Januar 2008 (43)
December 2007 (21)
November 2007 (28)
Oktober 2007 (40)
September 2007 (17)
August 2007 (27)
Juli 2007 (34)
Juni 2007 (34)
Maj 2007 (24)
April 2007 (21)
Marts 2007 (21)
Februar 2007 (21)
Januar 2007 (33)
December 2006 (19)
November 2006 (22)
Oktober 2006 (19)
September 2006 (23)
August 2006 (29)
Juli 2006 (33)
Juni 2006 (8)