En kødfuld affære

 Torsdag d.26 Februar 2009 | Michael | Everyday life
Har du lagt mærke til hvorledes kvinder ofte røber følsomme ting mens man fører bil?

For, lad os sige 45 minutter siden, plus minus en knivsspids, kører jeg min ellers søde kæreste på arbejde. Det er så midt på den stærkt befærdede ringvej at hun vælger at erklære følgende: "Du har spist orm!"

Jeg er af et roligt gemyt, så jeg tænker ved migselv at ja jeg selvfølgelig har spist en lille bitte orm engang da jeg var lille eller på en cykeltur med åben mund... (Silkelarver smager af blad).

Hende: "Her i sidste uge."

Det viser sig at kvindemennesket har valgt at tilberede en ormebefængt broccoli (sådan siger Allun.dk at det staves). Snedigt er det af hende, at vente en uge med at fortælle det til mig. Strategisk er det, at fortælle det mens jeg kører, så mine hænder er optaget med at styre og ikke med at SLÅ.

"Jaja skat men det var jo et økologisk broccoli og dermed også økologiske orm, og orm bliver også hvad de spiser....."

hun skal dælme få orm ind i sin mund...

Af jord er du kommet...

 Onsdag d.25 Februar 2009 | Michael | Dagens ord
"På krematoriet bliver alle mennesker grå!"
Citat Thomas Møller, tankestormer og inspirator.

Bryllupsdag III

 Onsdag d.25 Februar 2009 | Niels | Everyday life
Hver dag er en bryllupsdag når man er gift med Niels! Niels er en forkælelsens mand der i den grad kræser for kone og opfylder hendes behov, hver evig eneste dag, og ikke bare den ene dag på året der markerer dagen hvor ringene kom på fingrene.

Derfor er det jo heller ikke så vigtigt at jeg har glemt selve dagen vel?? Min mor ringede kl. 18 og huskede mig på det! Heldigvis var festmåltidet allerede klart ligesom jeg forkæler hende hver dag! Spaghetti med kødsovs som nænsomt var blevet defrosted på lav varme...

...og pudsigt nok så var der ligesom sidste år en storkamp i fjernsynet! Inter vs. Man U det er da en storkamp der er stor dag værdig, så det ville vi jo ikke gå glip af. Jeg ville ikke i hvert fald...  Jeg er ikke helt klar over hvornår hun listede i seng, men det var før Rooney fik et gult kort...

Det var sgu ikke den bedste bryllupsdag - for jeg havde spillet på at Inter vandt - men i det mindste godt at vi kan råhygge sammen med en fodboldkamp denne dag.

Skinketern er det nye pastasalat

 Onsdag d.25 Februar 2009 | Michael | Tanker om livet
Jeg sad og kiggede på hvad Niels og jeg havde skrevet tilbage i februar 2008.

Den gamle Michael var en del sjovere end den nuværende Michael, så jeg vil anbefale jer at afbryde al kontakt med den nuværende kedelige version af Michael og mindes, hvor sjov han engang var, meget meget sjov.

Eksempler på Michaels forfald i 2009:

2009: Da jeg kom hjem igår lå der en kat på min dørmåtte, jeg blev ganske blød om hjertet og tog missen op og gik rundt til alle mine naboer og spurgte dem om det var deres.

Havde det været i 2008: Da jeg kom hjem fra en lang arbejdsdag lå der en kat på min måtte og jeg måtte spørge om den var en lille fisse, er du en lille fissekat, hva? (Mis/pussy) Og jeg ville helt sikkert have fundet på en historie om at det var en lille fastelavnsmis fordi den havde en ordentlig kølle (Det var en hankat..). Det var dejligt i 2008.

I sidste uge var jeg hos lægen, for at tale om min sædkvalitet.

Hvis det havde været i 2008, havde jeg skrevet noget i stil med at lægen havde anbefalet mig at KOMME kl 8:30!!! Dan damedoktoren ringede til mig klokken 9:08 og spurgte hvorfor jeg ikke var kommet? Svarede jeg, "hvordan fanden hun kunne vide, at jeg ikke var det?"

Jeg ville helt sikkert også have påtalt at hun (lægen) brugte ordet SPERM i en så udtalt grad at jeg blev helt varm i kindkødet: "Jamen hej Michael, du skal aflevere noget SPERM, det foregår sådan at du skal SPERME i en SPERMbeholder og derefter tale med SPERMafdelingen på sygehuset. Må jeg bede om dit CPRnummer, ja jeg kan se her på SPERMEN, jeg mener skærmen, sperm, sperm SPERM"... Da hun pludselig brød ud i sang.

Ja, men det var dengang.....

Jeg ville sikkert også have lavet en "er det godt eller skidt...."

Men som farfar altis sagde: "Den som er sin egen lykkes skaber, bestemmer selv hvor skabet står".... Eller var det løkke?


Onanering

 Tirsdag d.24 Februar 2009 | Sygo | Tanker om livet
Hvordan smager sæd? Jeg ved det ikke, så jeg spørger. Hvor mange mænd har mon smagt deres egen sæd? Sådan lige med tungespidsen... Hvor mange mænd har mon smagt andres sæd?

Jeg har heller aldrig smagt østers. Men jeg fandt et lille glas i fucktex og kan huske at jeg tænkte, hvordan mon alle de små fisser parrer sig?

Jeg fandt også et glas Jalapenõs - Jalapenis... haha.

Fastelevn

 Mandag d.23 Februar 2009 | Niels | Everyday life
Det der fastelavn har da været et levn fra fortiden, selvom faste er ret aktuelt i år hvor krisen har ramt lille Niels i røven.

Sjovt nok var alle dem der bankede på døren igår klædt ud som pantefogeder, rockere, bankrådgivere, inkassatorer og alfonser. De var sgu gode til at sminke sig, de lignede overhovedet ikke små uskyldige børn på 8 år, snarere velvoksne mænd med silikone i knoerne. Kæft jeg ville ønske at jeg havde ofret en 20er på en pose karameller, for der blev da en del ballade i opgangen...

Manden der ændrede mit liv

 Fredag d.20 Februar 2009 | Michael | Tanker om livet
I lørdags mødte jeg en mand, som engang ændrede mit liv. Han gav mig i sin tid en uvurderlig gave og det er ikke sÅdan at han kræver noget igen.

Der udfolder sig en zen-historie i mit hoved, men det er fredag eftermiddag, og helt ærlig.... så gider jeg ikke sidde og være frelst idag.

Men det er sgu da smukt at "man kan dele viden, uden at miste noget". Altså man kan dele en tanke og det bliver tanken ikke halveret af, den bliver fordoblet.

God weekend - OUT

Love comes in all shapes and sizes

 Torsdag d.19 Februar 2009 | Michael | Er det bare mig eller...
vingummi sex
Da jeg allerede havde fortæret adskillige af deres artsfæller, var der tilsidst kun disse to tilbage som desperat knugede sig til hinanden... Nej vent... Hov hvad laver de? Det der ligger de bare ikke og gør på mit skrivebord, vel?

De skal få betalt!!! HAPS!.... Guffen guffen guffen... Uhm vingummibamsesekret.

Jeg var så fuld, at...

 Onsdag d.18 Februar 2009 | Niels | Jeg spørger bare
Jeg skal sgu lige bruge lidt hjælp fra jer læsere!

Jeg er ved at skrive en spændende artikel (eller kapitel til min nye bog...) Jeg skriver p.t. en survivalguide for utroskab. Den bedste undskyldning er jo utvivlsomt fuldskab, men hvor fuld har man været for at man forstår det? Hjælp mig I får lige et par eksempler så I ved hvor jeg vil henad..

Jamen jeg var så fuld, at:

jeg glemte hvordan man brækker sig...
Ole Thestrup synes at jeg havde fået nok og mumlede lige rigeligt!
Myggene døde af alkoholforgiftning
Søren Pind sagde at statskassen var tom og at det snart var min tur til at gi 
Clemens sagde at jeg nok lige skulle tage en taxa!

Help, så skal i nok få del i guiden... før weekenden

Comedy hour 16

 Onsdag d.18 Februar 2009 | Niels | Fiktion
hvad er bidrag? en bi i dronetøj? En der både er til kvinder og mænd samt kvinde -og mandetøj?

nakkedrag, bakkedrag - klaps i numsen - hellere være røvfuld end at få røvfuld...

Har du fået Kuller? nææ din torsk, jeg har fået makrel...

Nøøøøørrrj, hvor smart

 Tirsdag d.17 Februar 2009 | Michael | Den gode idé
cdbord
Det var morgen, det var en overspringshandling, jeg lagde alle mine cdér ud på skænken, sirligt ved siden af hinanden. Jeg var helt manisk. Måske var det et gammelt oprør fordi jeg aldrig fik lov at hænge dem op på væggen med velcro: "verdens smarteste cd-holder".

Jeg fatter simpelthen ikke at cdholdere er så grimme. Fælles for dem alle er at de skjuler alle ens superflotte små kunstperler af cdér (herunder ikke inkluderet mr.music #1-750).

Den anden fordel ved at blotte de inspirerende covers er at man pludselig hører al den fede musik man havde glemt man havde.

Michael VÆK kuk kuk.... BØH!

Fedtemadder

 Tirsdag d.17 Februar 2009 | Niels | Er det bare mig eller...
Er bacon i virkeligheden størknet nektar, for det er da en spise for guder!

Amerikanere er for fede... til at lave håndmadder! http://thisiswhyyourefat.com/

Jeg er sulten!

Manden med leen

 Mandag d.16 Februar 2009 | Michael | Waste of time
Sikke et hyggeligt kælenavn "manden med leen". Han lo og lo, indtil folk omkring ham begyndte at dø af grin.

Rudekuvert optur

 Fredag d.13 Februar 2009 | Niels | Everyday life

Det er kun d. 12 men hvis der er nogen der nævner økonomi så får du allerede en klump i halsen. Pengene skal jongleres rundt på alle konti for at undgå opkald fra bankrådgiveren. Man kommer hjem fra en hård arbejdsdag og så ligger der 2 rudekuverter og venter.
Med bævrende fingre, går både jeg og kuverten op i limningen!

Nææ en check på 665,59 fra NRGI, det er da til at leve med Måske kan det dække den rykker der formodenligt er i den anden rudekuvert.

Nææ vi har fået 2076,22 tilbage fra aconto varmen!

Det er da en pænt opperen oplevelse at åbne rudekuverter...

Den senmoderne j�ger og supermarkeder

 Torsdag d.12 Februar 2009 | Michael | Den digitale verden
Mænd og supermarkeder er et uharmonisk mix.

NÃ¥r en mand er i supermarked, skal han forholde sig til alt for mange ting: Vi skal beskytte vores mage, vi skal tage
stilling til hendes krav. Vi er splittet imellem vores moderne hjerne
og instinktet om at smadre de intruderende hanner og parre os med de
hunner der står og bukker sig æggende ind over disken.

Vi er i et konstant "flygt, knep eller kæmp" modus, som er utrolig stressende.

Supermarkeder er desuden fyldt med ådsler. Vores jægerinstinkt påbyder os at jage levende bytte og ikke forhåndspumpet kylling.

Pumpet kylling, smager som det plejer!

 Torsdag d.12 Februar 2009 | Niels | Er det bare mig eller...
...mon Spiegelhauer læser sygo? for et år siden skrev vi: ingenting med konsistens

Pumpet kylling! Åh nej tænkte jeg da jeg så overskriften, er det der Bubber og BS ikke blevet total overeksponeret! Var det sidste uudforskede område for de 2 brokeback mountain?

Jeg synes det er utroligt at fordi Spiegelhauer siger det, så er det rigtigt! Befolkningen sidder foran husalteret og opsluger hans ord som var de lov! Man fik jo nærmest en fornemmelse af at kyllinger var så pumpede at man kunne tage en pakke fileter og putte dem i en gryde og ½ time efter, vupti - kyllingesuppe!
Jeg vil forsætte med at æde kyllingefileter, pumpede eller ej. Mange har fået en dårlig smag i munden fordi Spiegelhauer har puttet følelser i, men jeg synes nu at fileterne smager som de plejer - og det er sgu ok efter min smag. Argumentet imod pumpet kylling synes at være at man ikke vil betale for vand... Men så synes jeg da bare at man skulle tage at drikke sit eget pis!
Hvor lang tid skal du arbejde for en tyver? Hvor lang tid forventer du at en kylling skal gå i det fri og spise guld og grønne skove, stifte familie og nå en weekendtur til paris for at tage sin elskede en tur på Louvre. Hvor mange kyllinger skal en slagter partere i timen for at tjene hans løn? I ved jo godt hvad i betaler for, men har først ondt af jer selv når Spiegelhauer siger at det er forkert!

Så lige en tommelfinger op for at dreje historien sådan at dyrevelfærd og det at putte vand ind i kyllingefileterne hænger uløseligt sammen!

(er der opbakning til facebook gruppen: afskaf folketinget, facebookgrupper er det ny demokrati!)

Sædbank

 Onsdag d.11 Februar 2009 | Niels | Sexuelle eskapader
Der skal være pænt meget tryk på hvis man skal blive slået ud af sæd! Så skal man da vist gå efter øjnene...! Måske er det derfor at det er populært at komme i ansigtet på kvinden?? Nu er jeg ved at være færdig og så er det forhåbenlig sovetid bagefter, hvor skal jeg placere klatten så hun ikke gider mere...?

Jeg så news igår, jeg så news igår, jeg så news igår...Er det bare mig eller når man har set den samme nyhed 4 gange indenfor ½ time, er det så stadig en nyhed? Jaja DR update er værre men jeg har nu altid haft en lille forkærlighed for den opmærksomhedhungrende attentionluder til Lotte Thor...

Jeg fulgte ikke helt med selvom jeg fik nyheden printet ind i fjæset så mange gange. Men jeg tror det var noget med, at selv i krisetider er der et stort, om end ikke større, behov for sex. Industrien har, om man så må sige, tryk på. Jeg er ikke sikker på at det helt var sådan, men de snakkede i hvert fald om banker, værten og eksperten fra virksomheden BJ Consult 
Mon det er Bjarne himself der rådgiver om BJs?? Han ku da godt ligne en der har givet et par stykker. Han har jo også tydeligvis stor erfaring ud i faget med de der sæd beskyttelsesbriller... Mon han også rådgiver rengøringsfirmaet bjob??

2009 Rewind

 Onsdag d.11 Februar 2009 | Michael | Tanker om livet
Gud, det er Februar!
Hvem har holdt mig for nar?
Jeg skulle have skrevet et nytårsdigt
Men istedet led jeg omsorgssvigt.

Hvor fanden blev 2008 af
Godmorgen, godmiddag, farvel og goddag
08 har gemt sig, for dig og mig
99, 100, og nu kommer jeg.

De gode initiativer er hurtigt glemt
Tiden flyver, kroppen forsømt
2009 bliver omlidt til 2010
Tiden falder igennem mine fingre, som sand i en si

Det ultimative nytårsforsæt
Bliver noget nær den tilbagevendende plet
Vi skal ha det sjovt i to nul nul ni
Revolutionere verden med kærlighedspli

Spændende video om slowness

REEEEWIND

Produktplacement

Gud hvor kedeligt

 Mandag d.9 Februar 2009 | Niels | Er det bare mig eller...
Tøsen (Barn 2) blev døbt igår... Tillykke til mig og tøsen, tak tror jeg, eller... Der er jo egenlig bare en forherligelse af en gammel tradition der faktisk ikke har den store betydning for mig - og da specielt ikke for tøsen.
Hvorfor!? En undskyldning for at holde en lille fest, gaver eller for at få noget for kirkeskatten? Det er i hvert fald ikke fordi at jeg håber eller forventer at hun skal være religiøs på nogen måde, snarere tværtimod! Tro er jo i virkeligheden en pseudovirkelighed for uoplyste mennesker hvilket jeg da håber hun i fremtiden vil kunne se ud over...

Hvorfor tvinger jeg hele den pukkelryggede ind i en kedelig kirke i 1½ time for at hun skrigende kan få vasket håret i et helligt fuglebad?

Det jeg vil sige var! Så var jeg lige i kirke med hvad der lignede og gebærdede sig som, verdens kedligste præst! Familien siger mange tak til Niels for at tvinge dem igennem denne seance. Hun bekender på et tidspunkt at kirken samler ind, så de kan undersøge hvordan de får de unge mennesker til at gå mere i kirke... 
Prøv at peg fingre lille præst, så er der vist et par stykker der peger på dig selv! 

Reformation af kirken! Reformation af tro! Videnskab er den nye tro! Du skal døbes for at forbygge fedtet hår og du får en lusekæmning med i købet... tak så er der en mening med det!

Hvor er du blevet stor

 Søndag d.8 Februar 2009 | Michael | Everyday life
Min bror her fødselsdag og det har han jo og det er idag. Så der igår, tog jeg migselv i at sige de magiske ord til ham: "Du er godt nok bleven stor".

Han fylder atten og tager det med ophøjet sindsro. Hvad han ikke ved er at en ny verden åbner sig, en verden fuld af muligheder. Mulighed for at tage vare på sig selv og en mulighed for at tage på varerne.

Dankort, kørekort, landkort/pas, frihed, faste udgifter, byture.... Listen af fristelser bliver ved.

Det er skønt at fylde 18.

Tillykke med det bette og bare rolig, selvom du får en del mere ansvar for eget liv nu, så er hjernen først helt færdigudviklet, når du er 20.

Al gentagelse er onani

 Fredag d.6 Februar 2009 | Michael | Smagsdommeri
Min tese "Al gentagelse er onani" vækker sjovt nok negative konotationer hos de fleste, folk bliver, om jeg så må sige, stødt på koderne. HVORFOR?

Kærlighed er da en god ting, selvkærlighed er også en god ting. Service er en god ting, selvservice ligeså. Der er ikke en øvre grænse for HVOR meget vi må kunne lide os selv. Så længe der er plads til at kunne elske andre ligesåmeget.

Der er ikke nogen kærlighedskvote, for hvor mange man kan elske(platonisk, nonfysisk), man kan faktisk elske alle dem man har lyst til uden problemer.

Meningen bag "Al gentagelse er onani" er selvfølgelig at man engang imellem må træde ud af rammen for ikke blot at blive et ekko af sig selv. Hvis vi ser på det med den musikalske optik, så er rytme godt, men det er det pludselige skæve anslag der bringer smilet og det indforståede nik frem. Det er det der Hooker os.

Thomas Blachmann siger at "alt normaliseres ved sin egen realisation". Det slog mig igår at det er en af grundende til at jeg skriver, blandt andet på denne blog. Mine tanker, hvor skæve de end måtte være, bliver realiseret her og normaliseres, for mig i det øjeblik jeg skriver dem og for dig i det øjeblik du læser dem.

Det at jeg realisere min tankevirksomhed er med til at give mig nye ideer. Vi gør det med hinanden, når vi brainstormer, vi mindsturberer, lader al materien flyde ud og skaber nye veje til friske ideer.

Ligesom med dette indlæg jeg startede et sted og endte et sted jeg ikke anede existerede fordi jeg tillader mig at skrive ting som jeg ikke vidste man kunne. Jeg fejler for at udvikles. Hvis alt er succes, så er der i virkeligheden ikke noget der er succes, derfor er dårlige dage en gave.

Successen er nok en af årsagerne til at vi gentager os selv. Hvis vi har gjort noget en gang som gjorde os glade, så forsøger vi at genskabe den glæde/succes ved at gentage mønstret. Sjovt nok er det ofte den spontane fest man ikke havde planlagt, der ender på en tømmerflåde i Sverige, den uforglemmelige oplevelse. Den vil vi gerne genskabe, men kreativiteten lever i spontaniteten. Den opstår i øjeblikket hvor man træder ved siden af sin ramme.

Det er uhyggeligt, men jeg byttede side i sengen med min smukke kæreste og jeg sov simpelthen af helvedes til. Jeg kunne ikke finde den hvile som jeg kunne 50 cm ovre i den anden side af sengen. Men det er en oplevelse jeg ikke ville være foruden, jeg lærte at jeg er slave af gentagelse, men at jeg trods alt selv bestemmer.

Al gentagelse er tryghed, det er derfor lønmodtager-skaren i det skønne danske er kæmpestor, til trods for et socialt sikkerhedsnet der er blandt verdens bedste og alle muligheder for at skabe sit eget. Det er derfor vi gør som mediebilledet diktere, går i bad hver dag mv.

Før i tiden (og nu i nogen kulturer) var det religion der holdt mennesker i ave, med løfter om skærsild og himmerrig. Idag er politikere, skræmmekampagner og totalkredit, der dikterer retningslinierne. Fællesnævneren er tryghed eller frygt vil nogen mene.

"Al gentagelse er onani" gad vide hvor mange gange jeg kan slippe afsted med at gentage migselv.

"NU SKAL VI HA DET SJOVT."


Når jeg tænder mit tv, får jeg hele tiden at vide at der er konjunkturskifte og så tænker jeg at så er det vel på tide at foretage et mentalskifte. Det er på tide at have det sjovt og grine af dem som seriøst troede at boligmarkedet ville stige i al uendelighed. Sikke en fantastisk optimisme at besidde- Se det er en fed egenskab at have og det er sgu værd at celebrerer, eller vådan helved man nu staver det

Jeg sender jer mine smil idag og der er plads til jer allesammen i mit køkken.

Fatwa SLUT
ps. ved ikke helt hvad en fatwa er men synes det lød som at være på sin plads.

Kendtskab

 Torsdag d.5 Februar 2009 | Michael | Tanker om livet
Det er underligt, at vi kan være fuldstændig benovede over at se en eller anden unævnt kendt i "virkeligheden", når vi har set hende i TV en halv milliard gange. Der er jo ikke noget nyt at se!

Vi burde jo i virkeligheden reagere eksalteret når vi ser nogen vi aldrig har set før. Lidt ligesom børn gør.

Hvorfor gider vi at se på de samme ansigter igen og igen og igen? Ville det ikke være mere oprigtigt, hvis man castede helt nye ansigter hver gang man lavede en ny film?

Møgindlæg, møgdag, /Møgchael UD

Stryge jern

 Torsdag d.5 Februar 2009 | Niels | Jeg spørger bare
Det slog mig igår mens jeg var ved at stryge mine skjorter... Hvor mange mænd mon er kommet til skade under en gang nøgenstrygning??

Det er jo oplagt at man står der og skal i byen, det eneste sæt fine tøj er blevet vasket og skal stryges! Denne ene gang om året hvor den strygeudfordrede mand bliver sat til at stryge skal han kæmpe febrilsk med et glohedt aggregat i den ene hånd og en skjorte der ikke makker ret i den anden.
Kvinder ved hvor gode mænd er til at ramme brættet, hvorfor ikke også under strygning?
Hvor mange skader mon strygeaggregatet har lavet før man ligefrem opkaldte det efter selve skadesakten...? at stryge jern...!

Jeg fatter ikke hvorfor de ikke opfinder et dampstrygejern med koldt lindrende vand istedet!
Strygning er Rimelig Asbjørn!

antibasisk

 Onsdag d.4 Februar 2009 | Niels | Så så man lige mig...
Jeg er mega sur idag! surhed har ophobet sig igennem hele dagen nu! Det var alt hvad jeg ville sige, tak for at du lyttede!

Fortæl en joke eller et eller andet for at gøre mig glad! Din chance for at give lidt til Sygo til gengæld for den klogskab vi deler til dagligt...

MOR MOR, jeg er utægt

 Onsdag d.4 Februar 2009 | Michael | Sexuelle eskapader
Hvis voldtægt er at tage en anden med vold!!! Hvad er selvtægt så?

Tusind tak til Niels for inspiration og medinvolvering.

/Michael UD

Min kropsbehåring 1 - Næsehår

 Tirsdag d.3 Februar 2009 | Niels | Så så man lige mig...
Denne public service kanal kaldet Sygo forpligter sig til at ramme den brede befolkning med relevant information om livet i helhed.

Affødt af en nyligt foretaget næsehårstrimning starter nu den nye føljeton "Min kropsbehåring"! Det er banebrydende dokumentar om en 27 årig mand med partiel sparsom kropsbehåring...

Jeg har pænt lange og stride hår i næsen! Næsen er en af de steder på mig der ikke på nogen måder er sparsomt bevokset. Rimelig træls når det lige netop i næsen, er pænt smertefuldt at hive hår ud. Der var mange hår der var begyndt at snige sig ud i fuld synlighed for omverdenen så jeg besluttede mig for at give næsehårstrimning et GO.

Hil folk med meget hår i næsen og hil folk med meget hår i næsen og gør noget ved det!

Jeg tror næsehårstrimning bliver godt for mit image!

(er der opbakning for facebookgruppen - "folk med meget næsehår"? Eller måske "Højere straf for folk med meget næsehår"?)

Spidskommen

 Tirsdag d.3 Februar 2009 | Michael | Er det bare mig eller...
Lugter spidskommen for meget af gammelt sved?

Dem som er enige, smid et "WITH ME!" i kommentarfeltet.

En hilsen fra plastichavet

 Mandag d.2 Februar 2009 | Michael | Tanker om livet
Og jeg sendte en varm tanke til Strunge da jeg sad og sorterede plasticposerne i plasticposeskabet og varmede mig i skæret af minderne om plasticsolen. Som jeg sad der midt i plastichavet slog det mig at det er et utroligt spild af plads at bruge et helt skab til plasticposer og bandede over den "store idiot" som havde slæbt alle de plasticposer hjem til mig, istedetfor at genbruge dem.

Hvad i alverden skal man stille op med alle de plasticposer? Smide dem ud? Hvor bliver plasticposerne egentlig af? Hvem har egentlig bestemt at plastic er det bedste transportmiddel til madvarer? Hvorfor skal vi betale for at gå og være reklamesøjler for supermarkederne?

Og det er jo ikke kun mig, der har et plasticskab, vel. Du har jo sikkert også et og vores nabo har et. Vi har allesammen et skab fyldt til bristepunktet med kulørt plastic fra vores foretrukne superkøbmænd. Vi har slæbt metervarer hjem enmasse og most dem ind i vores hoveder indtil det begyndte at komme ud i den anden ende. Økologi, fairtrade og god samvittighed i den ene pose og emballage, ftalater og flaskevand i den anden.

Og hvad er det egentlig der er så super ved supermarkederne? De er overhovedet ikke super, de er bare markeder. Men ikke i ordet traditionelle forstand, man kan ikke prutte om prisen og der er ikke hyggeligt og betjeningen.... Ikke noget super der. Finanskrise!!! Kom vi sætter priserne ned, det behøver jo slet ikke være så dyrt. Ja vi bollede jer bare i røven før, men bare rolig vi beskyttede os med en plasticpose på penis så du ikke blev impregneret med vores grådighed.

Hvor bliver plasticposerne mon af? Er der mon et kæmpestort hav, hvor brandsene skvulper om kap med hinanden, et hav hvor fuglene ville ønske de havde taget en dukkert i en oliepøl?

Fårkt op

 Mandag d.2 Februar 2009 | Michael | Sexuelle eskapader
Er det godt eller skidt at være fuldstændig "fucked up", hvis man gerne vil være "Knocked up"?

Farvel sygo.

/Michael away

hva ka man få for en tier?

 Mandag d.2 Februar 2009 | Niels | Er det bare mig eller...
Jeg læste lige overskrifter fra weekendens udskejelser og kunne se at SAS har solgt Spanair...

Det er solgt til en gruppe investorer fra Katalonien for hele 1 euro! Jeg ved godt at SAS er i økonomiske problemer, men er det smart at sælge til nogen der er nødt til at gå sammen i en gruppe for at få råd til at betale 1 euro?

Alle indlæg
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Tanker om livet (284)
Den digitale verden (44)
Waste of time (157)
Everyday life (247)
Film og tv (75)
Fiktion (44)
Corporate (14)
Spørg Sygo (17)
Gæstebloggere (8)
The book (5)
Problemknuser (23)
Den gode idé (17)
Sexuelle eskapader (47)
Politik (14)
Smagsdommeri (36)
Jeg spørger bare (39)
Dagens ord (43)
Er du min far - Se også: lookalike (8)
Er det bare mig eller... (34)
Kender du det... (17)
Så så man lige mig... (24)
Jeg tegner og fortæller (8)
Selvafvikling (9)
3 trin (1)
Januar 2011 (2)
December 2010 (10)
November 2010 (1)
Oktober 2010 (10)
September 2010 (14)
August 2010 (11)
Juni 2010 (1)
Maj 2010 (1)
April 2010 (3)
Marts 2010 (1)
Januar 2010 (4)
December 2009 (13)
November 2009 (12)
Oktober 2009 (21)
September 2009 (21)
August 2009 (25)
Juli 2009 (30)
Juni 2009 (32)
Maj 2009 (35)
April 2009 (31)
Marts 2009 (24)
Februar 2009 (30)
Januar 2009 (40)
December 2008 (26)
November 2008 (36)
Oktober 2008 (36)
September 2008 (29)
August 2008 (27)
Juli 2008 (19)
Juni 2008 (37)
Maj 2008 (22)
April 2008 (22)
Marts 2008 (29)
Februar 2008 (43)
Januar 2008 (43)
December 2007 (21)
November 2007 (28)
Oktober 2007 (40)
September 2007 (17)
August 2007 (27)
Juli 2007 (34)
Juni 2007 (34)
Maj 2007 (24)
April 2007 (21)
Marts 2007 (21)
Februar 2007 (21)
Januar 2007 (33)
December 2006 (19)
November 2006 (22)
Oktober 2006 (19)
September 2006 (23)
August 2006 (29)
Juli 2006 (33)
Juni 2006 (8)