Hvis kvinder var som mænd

 Fredag d.29 Februar 2008 | Michael | Fiktion
Dette er starten, på en række indlæg i serien, "hvis mænd var som kvinder". Min pendant til programmet "ketchup eller pomfritsovs med til det?" som også er fiktivt, men minder om "feinschmecker".

Forestil dig dette:

Karina står under bruseren i det fugtige omklædningsrum og betragter med flygtige øjne, de andres kusser. Gad vide om min kusse er stor nok? Tænker Karina. Sidst jeg målte den, var den 14½, gad vide om den måske er vokset?

Ny afstemning

 Torsdag d.28 Februar 2008 | Niels | Den digitale verden
Majbritt gav os et los i røven via "spørg Sygo" og vi har nu endelig fået en ny afstemning igang!

Resultatet af den sidste afstemning blev, at hvis der er flere toiletter så vil I søge mod dem længst væk. Hvilket har bekræftet hele min assumption i og med at jeg altid har taget dør nummer 2. Problemet er nu om folk så vil søge mod nummer 2 nu hvor I ved det er det mindst besøgte!? Hvor mange gange omvendt psykologi skal jeg mon nu bruge for at gå på det das der er mindst der bruger, argh...

Den nye afstemning kræver at I har set x-factor! (Hvis I læser sygo så er I nok også retarderede nok til at følge med i det altså no offence vi gør det jo selv) Den nyligt udstemte pigegruppe Raiden står for tur. De var jo hotte alle tøserne og de var garant for tårer i øjnene, pudder, løse håndled og velplejede øjenbryn. Hvis I nu skulle vælge! Hvem ku I så bedst med??

Du er god nok...

 Torsdag d.28 Februar 2008 | Niels | Den digitale verden


Tak Lene Alexandra for at deltage i debatten om nutidens kvindeideal.

De er OK Lene, men så heller ikke mere end det, eller... Min krop synes jeg selv er OK måske kunne jeg godt bruge et par ekstra kilo og et vaskebræt, måske er det det jeg skal skrive en bog om...

Forslag til Lenes nye sange: "My hair is very blond", "My dress is a little too long", "My left leg is a bit retarded

Hvorfor tænkte jeg ikke på det først

 Torsdag d.28 Februar 2008 | Michael | Den digitale verden
Verdens første øjeæble tattovering!!

Jeg ælsker æbler og internettet.

Flere 1.klasses bakterier

 Torsdag d.28 Februar 2008 | Michael | Tanker om livet
Dette indlæg henviser til to artikler på dr.dk.

Dit netforbrug afslører din sociale klasse.

Flere bakterier på skrivebord end på wc.

Du kan læse de to artikler, hvis du har lyst, men det er ikke noget krav for at forstå og kommentere på følgende:

Hvad afslører det mon om min sociale klasse, at jeg har min computer med på toilet, for at skrive dette indlæg, og hænger det mon på en eller anden vis sammen med bakteriemængden på mit skrivebord?

Og vil det så sige at jo flere bakterier der er på computeren, jo "højere" socialklasse tilhører man?

Er det godt eller skidt, at høre til i 1.klasse socialt, hvis man rent faktisk har 10klasses udv. afg. med et rimelig fint snit?

Altså hvis der alligevel er så mange baciller på mit tastatur, så gider jeg ikke hente toiletpapir! Nu skriver jeg resten af indlægget ved at duppe mit brune anus ned på mnjæiv necfjico ,dfem,so..

Ska du ha pomfritter med til det?!

Sporløst

 Onsdag d.27 Februar 2008 | Michael | Film og tv
Ja, vi har altså fundet din far!Jeg synes det er snyd, at alle xcraptor vinderne har total Stjerne forældre!

Drengerne

 Onsdag d.27 Februar 2008 | Michael | Everyday life
Der sker sgu bare noget ganske magisk, når drengerne en sjælden gang imellem er samlet, til en god omgang moderat indtagelse af gæret korn.

Sjovt nok, går der ikke lang tid før de sexuelle eskapader eller mangel på samme bliver taget op i vidtstrakte vendinger og store armbevægelser.

Ja, piger der er stort set ikke det vi ikke deler med hinanden - Efter en ophedet debat skærer X-kammerat igennem og ytre højlydt, som om hans tanker manifesterede sig i talte ord før han havde overvejet konsekvenserne: "Jeg drømmer af og til, at jeg sutter pik på mig selv"... Tavshed, ikke pinlig, men reflekterende ud i drømmetydningen. Det er jo et, tror jeg, normalt moralsk spørgsmål for de fleste drengebørn: VILLE JEG; HVIS JEG KUNNE? Den slags ærlighed er uvurderlig! MEN SIG DET ALDRIG HØJT!!!

Y-kammerat ytrer, at han ville ønske at man kunne få x´s drømme på dvd. Jeg ved sgu ikke rigtigt!! Dvd er sådan et udbrændt medie. Bluray er da federe og HIGH DEF.

Derudover var der gengangerne i debatten: Analsex, lort på peken, sex med diverse folkefærd, erogene zoner......

Jeg glæder mig til næste gang.

Undren

 Onsdag d.27 Februar 2008 | Michael | Tanker om livet
Mug på ost: godt!
Mug på brød: Dårligt!

?

Sky

 Tirsdag d.26 Februar 2008 | Michael | Tanker om livet
Min foregående kæreste påstod hårdnakket, at jeg var konfliktsky, så når andre/nye kærester kommer med lignende påstande må jeg reagere. Jeg vender mig simpelthen og går...

Og jo jo, nogengange synes jeg da at det er spild af tid at diskutere, men nogen gange, bare en sjælden gang imellem, går jeg af den simple årsag at jeg ikke gider at snakke eller jeg skal igang med et eller andet.

Jeg er ihvertfald ikke konfliktsky! Nej, jeg er ej.

Og så vendte Michael sig om og gik.

Kuk kuk

 Tirsdag d.26 Februar 2008 | Niels | Film og tv
lina rafn sygo lille per

Hvad sker der for lille Pers lange lyse hår? Han er sgu blevet lidt loco på sine gamle dage!?

Er der nogen der gider fortælle mig om Lina Rafn er moderne eller bare mærkelig, for jeg er i den grad i tvivl om det er stilforvirring eller helt bevidst. Hav også lige dette indlæg - pipfugl - in mente når du tager stilling.

Bøgens frugt

 Tirsdag d.26 Februar 2008 | Niels | The book
Der er lige blevet udgivet en bog hvoraf kone har skrevet en del af den.
Jeg er misundelig! Jeg synes at bøger er et utrolig sejt medie, specielt i disse dage hvor alt bliver digitaliseret. Det er fedt med et håndgribeligt produkt som man selv har været med til at udvikle. Jeg har derfor også besluttet mig til at skrive en bog, for hvis kone kan så kan jeg sgu også
 
Sygo er udnævnt til min notesblog hvorpå jeg vil skrible mine udkast til bogen.

Look i´m your father

 Tirsdag d.26 Februar 2008 | Michael | Film og tv
xfactor

Jeg synes det er snyd at kendte menneskers børn har bedre muligheder for deres 15  minutes, end os andre jævne leverpostejs-farvede mennesker.

Look alike

 Mandag d.25 Februar 2008 | Michael | Everyday life
tiger skovniels

Jeg sidder på kontor med Tiger Woods.

Ps. det er Niels til venstre!!

Bryllupsdag

 Mandag d.25 Februar 2008 | Niels | Everyday life
Så er det den tilbagevendende bryllupsdag og så er det lige at Niels tager charmebukserne på og i den grad forkæler lille kone. Dagen falder heldigt på en søndag i år så der er god tid til fornøjelse og fordybelse! Dagen starter godt, jeg er veludhvilet og klar til dagens strabadser, kone har godt nok været oppe 2 timer før fordi sønnike vågnede tidligt. Dagen går hurtigt med lidt oprydning og opvask. Jeg mangler et par ting til aftenens pragtmåltid så vi tager et smut i det respekterede multinationale Alta.
 
Det store aftensmåltid har jeg nøje præpareret og der skal virkelig kræses for smagsløgene denne helt specielle dag. Der bliver serveret intet mindre end burger og fritter, jeps du hørte rigtigt, jeg har flottet mig i dag! Og det er altså ikke bare hvilken som helst burger, bøffen er en af de oldschool der siger ”klonk” når de i frossen tilstand rammer panden. Bare rolig det var ikke de billige til 15,95 nææ nej, dem her havde jeg fundet på et herre godt tilbud i Kvik’eren kun 9 kr. (normalt 29,95) med imponerende 99% ”pure beef”! For at det ikke skulle være løgn så var der også dessert, honningmelonen skulle jo spise ellers røg den ud i morgen…
 
…hvad er mere perfekt at slutte aftenen af med, end Real Madrid - Getafe, Laudrups lille madrid klub mod hans gamle mastodont klub, den røg op på projektoren! Kone hader at se fodbold, men vi så den sammen og det skal jo heller ikke handle om hende det hele! Getafe og Laudrup sejrede og jeg var udkørt efter den spændende kamp så det var lige på hovedet i seng bagefter.
 
Ja hvad kan jeg sige, hver dag med mig er en gave! (Det er også derfor jeg ikke synes at hun skal have en gave mere bare fordi vi har bryllupsdag) Man kan vel ikke gøre for at man har…

Morgen

 Søndag d.24 Februar 2008 | Michael | Tanker om livet
Jeg har gjort den observation at ordet "morgen" er med til at gøre ord mere hyggelige, prøv selv: Morgenkaffe, morgenbrød, morgensex, morgengry, ja selv morgenånde har en hvis charme.
Fjernes morgen, er det jo bare kaffe, brød og sex.

Folk spørger...

 Fredag d.22 Februar 2008 | Michael | Tanker om livet
michael lips
...mig "det er som om der er noget anderledes ved dit ansigt, er det: tandafblegning, colagen, botox?!!??..." Kan de for fanden ikke se at jeg er ved at gro øjenbryn på min overlæbe?

Mustache er total..... Jeg ville egentlig ønske at det var ligeså kraftigt som mine øjenbryn.

Tak til Rune for inspirationen til dette indlæg. APPLAUS

Nekrolog

 Torsdag d.21 Februar 2008 | Niels | Film og tv
Mit Samsung syncmaster 710mp er bortgået ved døden idag. Mit sidste tilbageværende tv efter storebror Sony blev solgt sidste år. Samsung har tjent mig godt i årene der er gået og vi har delt mangt en sorg og glæde ved at kigge hinanden i øjnene.

Vi har set gode og dårlige film, vi har vundet mange fifa kampe sammen og jeg har haft snuden helt oppe i fjæset på dig når du har vist porn. Jeg har på det sidste virkelig nydt at se dig sammen med min søn, han har været inderligt interesseret i dig mens I har delt stunderne omkring teletubbies, svampebob firkant og postmand Per. I har også leget lege f.eks. når han har danset til din liflige lyd eller når han har tegnet på din skærm.

Samsung døde pludseligt med et brag og jeg kan trøste mig selv velvidende at Samsung ikke følte smerte. Samsung kremerede sig selv i selvdestruktionen så dette er den eneste mindehøjtidlighed der vil finde sted.

Samsung syncmaster 710mp må du hvile i fred + 23-2-2005 til 21-2-2008 +

(sølle 2 dage før Samsungs fødselsdag! Mon far Samsung har indlagt en lille fejl der lige skulle brænde af lige efter garantien var udløbet? Var amerikanerne de første på månen? Konspirationstankerne er igang...)

Klopind

 Torsdag d.21 Februar 2008 | Michael | Everyday life
En af de helt store gåder i livet er hvorfor vi er udstyret med arme og alligevel ikke kan nå hele vores ryg - Pudsigt nok er det jo altid der på ryggen, hvor man ikke kan nå, at det klør?!
Gad vide om det var derfor vi mennesker udviklede vores evne til at bruge redskaber. Sansynligt, men hvorfor findes der så ikke ordentlige kløpinde på markedet?

Jeg satte en ukent lokal kunstner stævne og forelagde ham problemet.

ukent klopind
Så fundamentalt anderledes end hvad jeg i min vildeste fantasi havde forventet.

ukent klopind
Han ser det unikke i det vi andre skænker en tanke. Prisen: uvurdelig, værdi er jo noget subjektivt.Spis lige brød til!!!

 Onsdag d.20 Februar 2008 | Michael | Everyday life
Hvad er der dog hændt med brødpriserne?

Jeg kunne konstaterer at min lokale bager har sat rugbrødsprisen op med ca 10,- siden jeg frekventerede den sidst, for godt og vel 1½ år siden. Så nu koster et rugbrød 31,75 - Hvilket er det samme som en prisstigning på godt og vel 150%. Jeg ved ikke om det passer, hehe.

Bageren spiller sin trumf og skyder skylden på de pokkers melpriser! Dårlig høst og det der ligner? Men jeg kan ikke lide lugten i kartellet.... Det smager henefter at mele sin egen kage.

Man kan altså godt fise og have mel i munden, det er straks svære at fløjte med en kagerulle i kæften.

Det er ihvertfald pisse meget ærgerligt for alle os der godt kan lide brød men ikke selv har et halvfabrikata vi kan skyde skylden på når vi sætter prisen op!

 

Racer Anus

 Tirsdag d.19 Februar 2008 | Michael | Waste of time
Det er min pligt at holde den redaktionelle linie på sygo, heraf dette indlæg.

Så sent som i fjor, var jeg af den overbevisning at racerrøv betød, at man var i besiddelse af en uhørt rap rumpe. I må da medgive mig at det smager i retning af noget, der sparker en ond endetarm?

Hele dette menageri afføder mig nogle spørgsmål:

Er det godt eller skidt, at have ferrarirøv, hvis det betyder at der er rødt på papiret.
Eller hvad med skodarøv, Sprut sprud båååt.
Det er velsagtens bedre end at have scania-bag - sådanne besad rengøringsdamerne på min folker. Og så er der er selvsagt også den træge i bil terminologien: kørøv.

Men ville bøsserøv ikke være et mere sigende udtryk? Når det lissom blir skudt ud i tønden?

Chili vitløi?!

Prøve!

 Tirsdag d.19 Februar 2008 | Michael | Film og tv
Seje buzzord idag:

Prøveløsladelse, prøvepakke, matematiktest, skal vi ikke prøve igen, p-røv, prøveskud, prøvebillede.

prøvebillede

Det tv program er næsten ligeså langtrukkent som hortonsagaen! Men jeg må sige, det prøver virkelig farverne og lyden OG min tålmodighed!!

Men det er da meget flårt. Dyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.....

Sygo profeten

 Mandag d.18 Februar 2008 | Niels | Fiktion

Her på Sygo har vi en profet! Han hedder sjovt nok Sygo! ...og han er en flinker abe.

Jeg har lavet en lille karikatur af vores egen profet, fordi jeg kan og for ligesom at fastslå at der på sygo er fuld ytringsfrihed. Vi siger/skriver i hvert fald hvad vi lyster, og I har muligheden for at rise og rose som I har lyst...

Men nu tegningen er udgivet så vil jeg også forbeholde mig retten til at smadre og sætte ild til mit eget domæne!?
Jeg har tænkt mig at forsætte med at skrive lorteindlæg og smadre forestillingen om indholdsrige blogs. Måske vil jeg være ekstra rebelsk og vælte min egen computer og fremover skrive min indlæg med min computer på højkant!

Læs bloggen og skriv en kommentar eller jeg fucking bygger et ungdomshus til jer!

Pipfugl

 Søndag d.17 Februar 2008 | Niels | Film og tv


5 sekunder af fredagens X-factor gjorde det hele værd at se! Da en veloplagt Lina Rafn iført kæmpe lyserød butterfly og himmelvendte øjne tiltaler Blachmann med ordene:
"Du er jo fuldstændig kuk!"  

Måske skulle den som fisen lugte kan, feje lidt for egen dør!?

Se det gyldne øjeblik her (nyklassikeren finder sted efter 38.55 - 39.00 min. x-factor live d. 15/2-08)

Verdens bedste bogmærke

 Søndag d.17 Februar 2008 | Michael | Tanker om livet
best bookmark

Her til morgen slog det mig hvor en vidunderlig versatil verden vi lever i. Kontrasterne fyger om ørerne af os og efter min mening er det i kontrasterne at inspirationens kim lever.

Mit bedste bogmærke er ex. et stykke toiletpapir, som jeg vælger at forevige med mit højopløselige digitale spejlreflekskamera. Vi er hulemænd, på en klippe afsats af højteknologi, men det kun når vi kan værdsætte de simple ting at vi ved vi er rige.

Sådan et her vil jeg ha!

Absces på labia

 Lørdag d.16 Februar 2008 | Michael | Everyday life
Jamen sådan er det altså at have 4 sosu (social og sundheds) assistenter på besøg i ens stue!

Mens de sad og talte rokkede jeg roligt videre ovre i hjørnet mens jeg krammede min computer og holdt mig for ørerne: LALALALALALALAH

Brudstykker af samtalen bundfælde sig dog - Vinterben - absces - labia - noget buskede - op i bøjlerne - smittefare! - mit sind bliver aldrig det samme.

GIV DEM DOG NOGET MERE I LØN - GIV DEM ALT HVAD DE VIL HA! - BARE FÅ STEMMERNE TIL AT HOLDE OP!!!

Hovedløst citat

 Fredag d.15 Februar 2008 | Niels | Fiktion

In the land of the deaf
The armless man is mute
(But he can still kick the blind guys ass!)

Sygo Niels - a Danish philosopher and crazy man

Ingenting med konsistens

 Fredag d.15 Februar 2008 | Niels | Everyday life
mmm det skal jeg da ha, det er det nyeste nye  Neutralmarineret kylling??


Hvorfor er kødet blevet marineret? er det for at fjerne smagen af kylling? Måske i disse - for gammelt kød dage - er det for at skjule den grimme smag af gammel?


Hvad smager neutralt af og hvilket krydderi bruger man til det?


Det er smart at få konsumenten til at føle en merværdi ved at tilføje ingenting!


Kyllingen kan man så ironisk nok tilberede i ovnen som man også har købt pga. - varm luft...

I fedtefadet

 Torsdag d.14 Februar 2008 | Michael | Everyday life
Jeg er en sulten mand!
Niels har mad (som han har opbevaret korrekt i sin taske hele dagen)
Niels deler gerne!
Jeg er ikke så glad for gammel taske madpakke!
Niels har gode overtalelsesevner!


Jeg må sige at jeg var positivt overrasket over den første bid. Det er på magisk vis altid bedre at plante tænderne i en klemme man ikke selv har svedt over. Hvorfor? Rugbrødet er blødt og saftigt, der er tilpas bid i kødpålægget som smager af noget bekendt, der er også godt med smør på, smør med..... Smør med.... Smør med små ristede løg i??? Små ristede løg som leder tankerne over på, om det måske er niels´to årige søn som har smurt madpakken!!!! Små ristede løg?!?

Da min glubske gane har fortæret så meget at der er en bid tilbage og mæthedsfornemmelsen giver mig min dømmekraft tilbage, går det op for mig at de små knasende "løg" er bedre kendt som fedtegrever og "rigeligt med smør" var bare helt regulær fedt!!

ALMINDELIGE MENNESKER KOMMER SGU DA SMØR PÅ, NIELS!!

Men det smagte nu forbløffende, så ordinært og alligevel så eksotisk...

lets play boy

 Onsdag d.13 Februar 2008 | Michael | Tanker om livet
Dybt inspireret af centerfoldpigen i Playboy..... Siddende der i min allermest sårbare stund... Et storslået øjeblik mellem mig og Ida....

sygo kvind!Ida Ljungqvist is Miss March 2008 Playmate of the Month.

Ida svarer, at det bedste ved verden er muligheden for at bo i et land hvor man kan forfølge og få opfyldt sine vildeste drømme.

Ida, jeg kommer sgu da til at sidde og tænke der på toilettet.

Hvad er dine vildeste drømme og hvad gør du for at få dem til at opfyldes?

Brug gerne kommentarfeltet til at inspirere hinanden.

 

 

 

 

Blindskrift

 Onsdag d.13 Februar 2008 | Niels | Fiktion

In the land of the blind
The one-eyed man is weird
(Luckily nobody can see him!)

Sygo Niels - a Danish philosopher and crazy man

dejlig humor

 Tirsdag d.12 Februar 2008 | Niels | Everyday life
Så hørte man lige mig fyre en herre god joke af, helt ubevidst.

Jeg er ved at finpudse min brødopskrift og dejen har hævet et stykke tid.
Kone er blevet lækkersulten og siger "Bager du ikke snart de brød!"

Jeg responderer "Arh kone, det skal altså hæve natten over! Hvad vil du have jeg skal gøre, det er jo ikke trylledej..."

Hahaha trylledej, I knock myself out!

Jeg tager sgu nok snart på tour med Gintberg, Amin Jensen og Finn Nørbygaard

Bliver man lykkelig af rundstykker

 Tirsdag d.12 Februar 2008 | Michael | Tanker om livet
Mange af mit livs bedste stunder er blevet tilbragt med et rundstykke i hånden. Sove længe dage, tømmermændsdage hvor man bare er lykkelig for at være vågnet overhovedet!! Familiedage, kærestedage - Dage hvor jeg bare havde god tid til at føle efter hvad der var vigtigt.

Rundstykker og morgenkaffe figurerer som et kraftigt anker i min underbevidsthed - Duften af kaffe og friskbagt brød m. blå birkes - kan gøre mig glad som lidet andet en lørdag morgen.

Det er bare det bedste.

Rundstykker er ofte kantede! Når der er fugtigt i vejret kan rundstykker godt blive ret bløde i skorpen. Der er ingen mening med det her indlæg, jeg synes bare overskriften var sjov.

 

Lig i lasten

 Tirsdag d.12 Februar 2008 | Michael | Tanker om livet
Er det godt eller skidt at have det hygge-LIG, hvis man er bedemand?

Eller er det mon godt eller skidt at være dej-LIG, hvis man er bager?

Farverigt fjernsyn

 Mandag d.11 Februar 2008 | Niels | Film og tv
Det er egenlig ret mærkværdigt hvor meget en slukket fjernsynsskærm ligner en tavle, altså de tavler fra skolen som lærerne skriver med kridt på og kradser neglene henover.

Det opdage min lille søn desværre også, da han et øjeblik var efterladt i stuen og stod med et farvekridt i hånden! Farmand så sikkert pænt mærkeligt ud i hovedet  da det blev opdaget (jeg havde ikke noget spejl, men hvis det indvendige raseri matchede det ydre såå...! ). Knægten blev da også straks sendt ind og ruske tremmer så har han forhåbenligt lært at han ikke skal gøre det igen.

Robert Plant

 Mandag d.11 Februar 2008 | Niels | Corporate
Idag har jeg døbt vores plante på kontoret, den skal nu omtales som Robert!


Dyrehaven

 Søndag d.10 Februar 2008 | Michael | Everyday life
hjortSøndag og familien skal i skoven, alt ånder fred og idyl. I anledning af modeugen knejsede dyrene for os og gik catwalk til vores ære.

<- En Hjort 

Man må ikke tage hunde
og biler med ind i parken!

 

 

 

 

dyr
Jeg forstår ikke det der jagt! Vi kunne have kvalt dem med vores kærlighed hvis vi ville, så tæt var vi på.

spætteDet er en spætte, som min kærst tog et billede af. Det var en stor "wow" oplevelse at høre den fantastiske lyd den kunne lave med sit næb.

 

 

 

Og så en noget syrealistisk oplevelse til at sutte af med.

Makabert. Vi stod uforstående overfor fænomenet. Dyrehaven tilholdssted for psykopatiske dagplejemødre?

 

Skovtur

 Lørdag d.9 Februar 2008 | Michael | Everyday life
Lørdag, dejligt vejr, gåtur i skoven med kæresten alt er fryd.... Som de gode og retskafne samfundsborgere vi er opdraget til at være, viger vi ej fra stierne og følger pilene rundt i skoven......

Forestil jer hvilken frustration og forvirring vi stod med, da vi stødte på dette skilt:

skilt

Så stod vi der i flere dage, indtil sulten overmandede os og vi søgte mod supermarkederne.

Navnekunst

 Fredag d.8 Februar 2008 | Niels | Fiktion
Jeg er en kendis i svøb, og der går nok ikke længe før pølsen bliver sluppet løs!?  (altså så'n rent metaforisk) Jeg er jo om mig på nettet, aviser og i tv. Jeg gætter på at jeg i fremtiden bliver ekspert i et eller andet tv program eller måske et youtube ikon, hvad ved jeg.

Men jeg har brug for hjælp, for jeg synes at tiden er moden til at jeg får et kunstnernavn. Jeg er glad for mit navn, men det klinger ikke rigtig i kendis verdenen. Desuden skal man ikke langt over den danske grænse før der ikke er nogen der kan udtale Niels.

Jeg kunne godt tænke mig et smart internationalt klingende navn, any ideas?

Noget i stil med seje/bad ass navne som:
Bull Shit Christiansen, Bubber, Bill Clinton, Arnold Schwarzenigger, Thomas Blackman, Remee, Don Johnson, Simon Mathew, The Rock, Bent Fabric, Hugh Hefner, Etta Cameron, David Owe, Billy Ray Cyrus, Paris Hilton, Robin Hood, Rubberduck, Svend, Cruella de Ville, Knight Rider, Don Corleone, Rocco Siffredi, Poul Reichardt, Snoop Dog, Simon Cowell, Lynet McQueen...

(Navns nævnelse er ikke nødvendigvis et udtryk for at de er mine idoler - Man kan godt være dum, men have et pænt navn ...og ja det skal være et mandenavn)

The voice of... me!

 Onsdag d.6 Februar 2008 | Niels | Film og tv
Der er lige begyndt en ny sæson af American idol samtidig med at X factor er i fuld gang. Jeg må indrømme at jeg elsker at se disse programmer, specielt de indledende runder. Jeg er ligeglad med dem der kan synge, næ det er meget sjovere at se de håbefulde idioter der er overbevist om at de kan synge og så i den grad falder igennem, synger som ind i helvede og helt uforstående ser til at dommerne er ved at falde ned af stolen af grin. Det er fedt! 
Man kan så sidde tilbage med følelsen i kroppen: "Kan de for helvede ikke selv høre at de synger ad helvede til???"

Jeg var i fjernsynet igår!? Hold kæft hvor har jeg en ringe "real life" stemme! Inde i mit hoved har en en ret så fresh og crisp stemme som jeg faktisk godt kan lide, jeg elsker når jeg snakker med mig selv Men for helvede for jeg bare er en mumlende lavmælt idiot i verdenen udenfor Niels.

Alle folk synger sikkert glimrende inde i dem selv, men nogen skulle nok holde det der...

Det er godt jeg er smuk!

p.s. Jeg er stadig overbevist om at jeg synger godt, det er jo bare når jeg snakker at jeg lyder som en idiot. Altså ikke en idiot så'n indholdsmæssigt, jeg siger kun kloge ting, det er bare ærgeligt at klogskaben ikke er pakket ind i en bedre stemme, så kan det være at der var flere der ville lytte til min budskaber. 

Naser!

 Tirsdag d.5 Februar 2008 | Michael | Film og tv
Du, er det svageste led.

Farvel.

Kinakål

 Mandag d.4 Februar 2008 | Michael | Waste of time
Der var engang hvor kinakål var en fast del af menuen på enhver burgerbar med respekt for selv - Alle raske drenge elskede kinakål. Kinakål var, ja erkend det, pisse trendy. Ligeså trengdy som en fransk hotter er praktisk.

Så "out of nowhere" ville det danske folk kun have iceberg. Iceberg (udtales i folkemunde: aisberk) Kinakål var med sin rustikke karakter yt! passé! Final!

Vi troede alle at vores smagsløg ikke kunne overraskes mere... Men så kom rukola - POW lige i kæften af os - Gaven til pastasalaten med skinketern.

HVAD BLIVER DET NÆSTE? Nu skal vi vel putte bjørneklo(planten that is) op i numsen, mens vi får en intimmassage med en gadekost.

GIV MIG SAMURAIKÅLEN TILBAGE!

Eksempler på dårlig navngivning: Kinakål, er det ikke lidt racistisk. Danskvand, vandhanevand er vel også dansk? DR, jeg hører aldrig radio! Jeg kan ikke komme i tanke om mere.

HIL

Det er sjovt

 Søndag d.3 Februar 2008 | Michael | Film og tv

din fejlfarvede blondine

 Fredag d.1 Februar 2008 | Niels | Everyday life
Anonym: (er ved at søge efter ledige domænenavne) Pis! 1234.dk er optaget

Niels: Ærgeligt, prøv med 12 34 .dk (tolv fireogtredive)

Anonym: taster lystigt 1234.dk

Det havde jeg meget sjov med den dag, det var virkelig flot Michael!

Alle indlæg
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Tanker om livet (284)
Den digitale verden (44)
Waste of time (157)
Everyday life (247)
Film og tv (75)
Fiktion (44)
Corporate (14)
Spørg Sygo (17)
Gæstebloggere (8)
The book (5)
Problemknuser (23)
Den gode idé (17)
Sexuelle eskapader (47)
Politik (14)
Smagsdommeri (36)
Jeg spørger bare (39)
Dagens ord (43)
Er du min far - Se også: lookalike (8)
Er det bare mig eller... (34)
Kender du det... (17)
Så så man lige mig... (24)
Jeg tegner og fortæller (8)
Selvafvikling (9)
3 trin (1)
Januar 2011 (2)
December 2010 (10)
November 2010 (1)
Oktober 2010 (10)
September 2010 (14)
August 2010 (11)
Juni 2010 (1)
Maj 2010 (1)
April 2010 (3)
Marts 2010 (1)
Januar 2010 (4)
December 2009 (13)
November 2009 (12)
Oktober 2009 (21)
September 2009 (21)
August 2009 (25)
Juli 2009 (30)
Juni 2009 (32)
Maj 2009 (35)
April 2009 (31)
Marts 2009 (24)
Februar 2009 (30)
Januar 2009 (40)
December 2008 (26)
November 2008 (36)
Oktober 2008 (36)
September 2008 (29)
August 2008 (27)
Juli 2008 (19)
Juni 2008 (37)
Maj 2008 (22)
April 2008 (22)
Marts 2008 (29)
Februar 2008 (43)
Januar 2008 (43)
December 2007 (21)
November 2007 (28)
Oktober 2007 (40)
September 2007 (17)
August 2007 (27)
Juli 2007 (34)
Juni 2007 (34)
Maj 2007 (24)
April 2007 (21)
Marts 2007 (21)
Februar 2007 (21)
Januar 2007 (33)
December 2006 (19)
November 2006 (22)
Oktober 2006 (19)
September 2006 (23)
August 2006 (29)
Juli 2006 (33)
Juni 2006 (8)