Tab og vind

 Onsdag d.28 Februar 2007 | Michael | Tanker om livet
Hvis man taber, vinder man en erfaring. Hvis man vinder, taber man en mulighed for at ha udviklet sig. Hvis man ikke deltager, vinder eller taber man ingen af delene.

 

Spil(d)

 Søndag d.25 Februar 2007 | Niels | Waste of time
Som om Sygo.dk ikke var nok spild af tid i sig selv, så præsenterer sygo nu endnu et tiltag hvor du kan spilde endnu mere af din dyrebare tid.

På sygo spil siden er der samlet en masse små sjove spil som du kan hygge dig med, når du har en ledig stund eller du bare keder dig. Husk at her på sygo er alting gratis Der skulle være lidt for enhver, enjoy...

Spilsiden findes på www.sygo.dk/spil/ der er også et link i menuen til højre.

Den falske kommode?

 Lørdag d.24 Februar 2007 | Niels | Everyday life
...er et ægteskab...

Idag har jeg min allerførste bryllupsdag! Hvordan har mit liv så ændret sig i tiden der er gået, i forhold til hvordan det er ikke at være gift? Jo der er sket mange ting f.eks. går jeg med ring og... tja min kone har fået det knap så ungdommelige tilnavn KONE. 1 år er gået og jeg føler mig stadig ret dum når jeg omtaler hende som min kone, men det er jo trods alt bedre end hustru!

Mange vil nok spørge hvordan sådan en som mig har formået at blive gift og holde på hende i 1 helt år, og til det er svaret simpelt.
I knocked her up and spend all her money?

Jeg må jo nok indrømme at der skal noget af et kvindfolk til at udholde mig, så hermed tillykke mig selv og godt skuldret kone...

Børnevoksen

 Lørdag d.24 Februar 2007 | Michael | Everyday life
Street-cred-box-thinking
Hey ya´ll.

Er jeg den absolut eneste, der synes at det er en super mør kasse at blive most ind i?? Det er bare TOPDOLLAR at blive dømt og stemplet som slagteklare kreaturer...
Vi sender selv signalerne og bygger vores egne mure.
Døm ikke for at I ikke selv skal dømmes
Vid at også I også skal sømmes
Fast på det kors vi alle bære
brands og mindspace på livets kærer
Når jeg er 37 er B.Ø.V mit definitive mål
I en selvkonstitueret ramme i mit mentale bål
For når dagen kommer og jeg skal stille mine sneakers
Og herrens sprøde røst gjalder, kaldende på os
fuck man, Jeg har haft det gøgl
Og så kan jeg ligge helt relaxd i kistens bløde fløjl
velvidende at mine børn, familie og venner elsker mig
fordi jeg var en B.Ø.V
Se mig nu jeg flasher min røv

Gravskrift: V.I.P - B.Ø.V - R.I.P

<3 Jeg elsker jer alle sammen!!

Pia, mein Pia

 Fredag d.23 Februar 2007 | Michael | Fiktion
Pia Kjærsgaard. I sandhed en sygo personlighed, runder 60 idag.

Nu er det ikke fordi Sygo er en, eller skal til at være en Politisk blog. Men Pia K er svær ikke at ha en mening om. Det er lidt lissom i dårlige actionfilm, man er aldrig i tvivl når man ser ondskaben som ofte underbygges af dystre toner i soundtracket. Jeg tror det er derfor en personlighed som Pia K er kommet så langt (Krydret med ben i næsen, stålsat determination og hendes jedi evner), hun er dejlig nem at afkode, man er ikke i tvivl om hendes motiver. Ja, og så behøver jeg vel næppe at nævne at hun er blondine!!!

Hvem siger at man behøver at kneppe sig til toppen. Jeg tror ikke at Pia har rørt en eneste pik i sin politiske karriere, eller lad mig omfabulere jeg tror ikke der er en eneste pik der har rørt Pia! Jeg er slemt overbevist om at hendes kusse har tænder.

Selv vejret har hun styr på. Kig ud af vinduet og jeg behøver vel næppe at nynne temaet fra isdronningen.

Nævn en filmskurk hun ikke ville kunne klare!! Jeg tror ikke du kan. Hun ville Knække alle tænderne på Hannibal fordi hun er så sej. Darth Vaders lyssværd ville bøje uden om hende for at undgå konfrontation, hvorefter hun ville gi satan en vasker.

Slåskamp med Pia, Nej tak, jeg ville hellere tungekysse med en tændt stavblender. Jeg kunne jo evt. låne den hun selv børster tænder med, begge steder....

Jeg bliver nød til at gi hende respekt. Ikke for hendes politiske holdninger men for hendes styrke til at være den hun er og være koldere i røven end en død vinterbader der er snublet på den glatte badebro og gledet ned over en stor istap som tilfældigvis stod til pynt.

Pia... Jeg tør intet andet end at sige TILLYKKE!

Snow I hate yo

 Torsdag d.22 Februar 2007 | Michael | Everyday life
Den her går ud til alle jer, der-findes-ikke-dårligt-vejr-kun-forkerte-klæder fuckin folk. Kig ud af vinduet morfuggas! Så tag på camping i det.

Kan man få....

 Onsdag d.21 Februar 2007 | Michael | Tanker om livet
Dværg-lolitadukker?

Min diller er død

 Onsdag d.21 Februar 2007 | Ikeaboy | Waste of time
Ok mor, det kan godt være du ikke skal læse det her indlæg

Min diller, et uudtømmeligt emne, eller det var det ihvertfald før i tiden. Før i tiden, i de gode gamle dage kom den glad og logrende og vækkede mig eller trak dynen af mig. Se også: Røvirriterende, nu-fylder-jeg-mig-med-blod-og-holder-vejret-indtil-han-ikke-kan-ignorere-presset-længere egoistisk møgpik.

Jeg er sikker på de fleste mænd har prøvet det. Og lige for at mane en skrøne i jorden: Morgenjern er overhovedet ikke macho. Det er bare fordi man skal pisse og det er pissetræls.

Selvdiagnosticeren vil jeg holde mig fra, men 30 og stress er nok det lægen ville sige.

Jeg håber ikke den skal begraves! Med mindre det er i noget feminint (s)kød.

Terror...!

 Tirsdag d.20 Februar 2007 | Niels | Everyday life
Der blev i mit hjem efterladt en nettopose af en dengang ukendt person. Hvad gør man i disse tider, går man i panik og ringer efter rullemarie og begynder evakuering af omkringliggende bygninger. Eller tager man chancen og åbner posen og undgår hysteri og sparer staten for rigtig mange penge.

Jeg tog chancen...

Til min store forbavselse indså jeg at jeg var blevet ramt af en helt ny type terror. En terrortype fordret af nutidens moral og alt for høje tvforbrug! Vi lever i en tid hvor intet må gå til spilde og alt skal genbruges på den ene eller den anden måde.

Der var blevet efterladt en gave i den gule pose, af uransagelige årsager. Grunden kan være gavmildhed eller charity eller også blev min lejlighed forvekslet med storskrald (Hvilket desværre er meget sandsynligt!) Hvad var det så? En badevægt, hvem fanden efterlader en badevægt!

Nogen bliver offer for et hævnangreb, and I blame the world! Fra nu af er der gaver til alle, så bliv ikke overrasket hvis der pludselig står en støvsuger på badeværelset, eller et kukur i køkkenet, efter jeg har været på besøg!

Hvorfor har terrorister ikke fundet på at placere deres anthrax i melposer? ... Eller i "rich kid" kokain?

Katze

 Tirsdag d.20 Februar 2007 | Michael | Everyday life
I forbindelse med fastelavn, bortgives to katte!

Ps. Der vil i forbindelse med bortgivningen, blive tjekket om der er somaliere i din familie eller omgangskreds.

STOP TYGNING AF KAT!!

Slæbesild

 Tirsdag d.20 Februar 2007 | Michael | Waste of time
Dragqueens!! Daz some scary shit.

En drag er lissom Stephen kings IT klovn på evil crossover designer drugs, og udstyret med en, svær at fastslå sexualitet!

Og det finder jeg svært intimiderende og umuligt at afkode. Ret basalt går min hjerne i flight or fight mode. Gad vide om jeg kan klare en drag, de er jo altid monster store. Er det lissom i modelbranchen at man skal være en hvis højde for at klare skærene?

Kan damer være drags? Altså hvis de er store nok? Og skal de så klæde sig ud i mandetøj og drikke bajere i en bar og glo på kællinger?

Er det godt eller skidt, at være drag, hvis man ikke kan tåle træk?

Hvis man er en dame og er med i traktor træk, og vinder, kan man så ret beset kalde sig drag queen.

Jeg er sikker på at vores mgp vinder kan tæve Lordi ene kvand. Men ville de mon turde stille op mod huam?

Hvor får man højhælede sko i de størrelser? Og hedder de stadig stilletter så?

Er det godt eller skidt at ha mange stiletter i skabet, hvis man ikke har tænkt sig at springe ud? Jeg tænker, de må fylde uhyre meget såen nogen!

Er der mon nogensinde nogen der er død af at blive spiddet på en stilet?

 

Afkom

 Mandag d.19 Februar 2007 | Michael | Tanker om livet
29.... tik tak tik tak.

En tanke om afkom, afstedkom, som efterkom af refleksion over min nuværende tilstedeværen i tid og rum.

Bevares, det ville da være på sin plads at producere en arvtager. Det ville også lette min nattesøvn, da min kærestes biologiske ur klukker som et gammelt chartol, når hendes æggestokke altså ikke spiller safri duo på bækkenbundsknoglerne.

MEN, der er i sandhed mange ubekendte der skal indregnes i "the ligning of life". Her tænker jeg i særdeleshed på genetisk arv. Lad os dvæle ved et øjebliksbillede af et "worst case scenario".

Lad os tage det positive først... Det blev et barn! Pukkel, S formet rygsøjle, store platte fødder, astmatisk allergi, hestetænder, socialarv, selvmordsbomber, lemmedasker, usansynligt stort forplantningsapperat, diverse. Og så har vi ikke engang snakket ptalater, pesticider, tungmetaller, alle de gange han skal slå sig, blive ulykkeligt forelsket og lugte grimt.

Men det kunne jo være værre, det ku blive en pige.

Pædagogmedhjælper

 Lørdag d.17 Februar 2007 | Michael | Everyday life
Igår blev jeg blandt andet kaldt røvkælling og snothånd det meste af dagen.

Meget kan man sige om skolebørn, men de er nu opfindsomme.

Gotta love it.

Stress

 Lørdag d.17 Februar 2007 | Michael | Fiktion
Jeg skimmer som det første top ti listerne i 24 timer for at se om jeg mon figurerer i statestikken. Jo! Den er skam god nok, både pædagoger og pædagogmedhjælpere er repræsenteret. Men på hver sin liste!? Pædagoger er super stressede, mens medhjælpere er på listen over mindst stressede....

Lad mig tegne et billede af hva der sker i mit hoved, mig som har et fantastisk selvkonstitueret billede af rigtigt og forkert, kald det følelsen af selvretfærdighed, der skyller ind over min krop, når andre fortæller mig at mine kolleger er mere stressede end mig for at lave samme arbejde. I et fag hvor forskelsbehandling ikke må forekomme. I et fag hvor det multitaskende forlkefærd har dominansen.

Kan det være fordi at de fleste pædagoger er kvinder og de mænd der er i faget er nogen wining homoes? Kan det være fordi de er for dårlige til at afslutte deres arbejde på arbejdspladsen og påtager sig for stort ansvar? Kan det være fordi de samtidigt skal være hausfraus og perfekte mødre?

Kan det være fordi pædagogmedhjælpere ofte er unge uengagerede mænd. Driftere der bare er i faget i en kort periode? Store børn der bare leger på deres arbejde?

Næj! det tror jeg ikke. Jeg tror det er fordi den møg-analyse er smæk fyldt med bias og dem der har lavet den er nogen inkompetente spassere.

Ha en god dag!

My girlfriend is super

 Fredag d.16 Februar 2007 | Michael | Tanker om livet
Look dad, Is it a bird, is it a plane, no son! Its a flying couch. Its, vacation-lady!!

Ny kæreste, nyt liv. Jeg har opdaget at min nyfundne kærlighed har en knap så hemmelig identitet, fuck at hun gider ikke skjule den. Vacation-lady er hendes superkælenavn.

Superkræfter:

Bekæmper uretfærdighed fra divaneseren.

Slår med, eller kaster med stor præcision med fjernbetjeningen, hvilket tilføjer en helt ny dimension til udtrykket remote control.

Kan lave planer hurtigere (samt få mig overtalt) end jeg kan blinke med øjnene.

Hun sveder afslapning og hendes aura forvandler energiske forbrydere til bløde sofa surfere.

Hendes superdragt består af .... Whatever hun nu lige har på.

Hun har det regnbuefarvede bælte i middagslur.

Og jeg føler mig plusli så træææt, gaaab zzzzzzzz

Gavedag

 Onsdag d.14 Februar 2007 | Niels | Everyday life
Fødselsdag, bryllupsdag, jul, morgengaver, jubilæum, valentines dag, mors dag og den dag vi fandt hinanden dag osv. osv. kan i snart finde på flere dage at få gaver på damer? Her har jeg enddag glemt den hyppigst forkommende gave dag, "Every time the man screws up" dag. 

Mænd har også følelser så husk mandens pendent til valentines dag: se her

Valentines day

 Onsdag d.14 Februar 2007 | Michael | Tanker om livet
Hvor, hvem, hvad, siden hvornår? Prøv at forestil dig, at der var nogen der prøvede, at tvinge dig til at købe en bestemt vare på en bestemt dag, til en bestemt person.

Jeg ved ikke med dig, men jeg ville ikke finde mig i det! De ville garanteret bruge kærlighed som våben i de snedige markedsføringsplaner. Fange os som lus imellem to negle, vende vores kæreste imod os og bagefter stikke os et bagklogt "husk hvad blomster kan gøre", medens vi grædene onanere under bruseren for at kompensere for den totale absence af kærlighed der regere en verden styret af penge.

Det eneste blomster kan er kraftedeme da at visne, for derefter at stå og se forsømte ud, lissom det rådne skod forhold man desperat forsøger at holde sammen på, med en tornefyldt flettet rosenkrans, for alt i verden at holde fasaden.

Blomster er det totalitærer udtryk for ligegyldighed. Man plukker dem, giver dem, de visner og bliver smidt væk. Et fuldkomment billede på nutidens mentalitet uanset om vi taler parforhold, husdyr eller ikeareoler.

Importerede skikke, nej tak! Men folk hopper i med begge ben. Prøv et lille tankeeksperiment: Hvordan ville verden se ud, hvis Jehovas vidner havde samme reklame budget som interflora?

Hvem er syg?

 Tirsdag d.13 Februar 2007 | Niels | Everyday life
Kinderne er dybrøde, der er en udtrykt ubehag og en tydelig udmattelse i øjnene. Snottet løber lystigt ud af næsen som desperat prøves stoppet med kilometervis af snotpapir.Man skolder fingrene ligeså snart de bare nærmer sig panden, eller et hvilket som helst anden sted på kroppen.
Nææ lille ven du er da ikke syg vel? Jaja det kan godt være at du er snottet og brændvarm men jeg bliver lige nødt til at stikke dette iskolde termometer op i røven på dig, ellers kan vi jo ikke være sikre vel!

Hvem faen har opfundet dette sadistiske instrument, der udelukkende føjer spot til skade, for at konstatere det åbenlyse?

Freakshow

 Tirsdag d.13 Februar 2007 | Niels | Film og tv
...er pludselig sendt til tælling med et slaag... Var den første linie af en glimrende grandprix sang for et par år siden. Linien beskriver glimrende den følelse man sidder tilbage med efter lørdagens danske melodi grand prix ( ja jeg så det! ) Hvad sker der for DK? Det vi biDRAGer med i år er et endnu større freakshow end Lordi!?

Jeg må indrømme at en af grundene til at jeg er imod at den sang vandt er fordi at jeg har en mindre dragfobi! Hvad faen sker der for de mennesker der skal klæde sig ud som noget de ikke er og mimer til Cher? Jeg synes i skal holde jeres evindelige fastelavns fest for jer selv og lade MGP være det det er! Hallo Hallo hvad sker der for de gode gamle danseviser hvor man får lyst til at male byen rød og danse i måneskin, ligemeget om man har krøller eller ej! Halleluja lad os nu bede om ein bischen frieden så det ikke ender i ren waterloo.

Grunden til at sangen vandt er jo pga. vi er så bange for at blive kaldt gammeldags og fordomsfulde! Sangen fik bred opbakning af tæt på alle homoseksuelle der synes at det "zimpelthen er en zuper zang" (..eller er det bare god branding venner?) Resten af stemmerne kommer fra mennesker der ikke tør vælge anderledes i frygt for at blive stemplet som ikke frisindede eller fordomsfulde! Kæft en ringe teori... sagde Negerne på andenpladsen...

Fik jeg prvokeret nogen denne gang...?

Sprogspasser

 Tirsdag d.6 Februar 2007 | Niels | Waste of time
Når man skriver eller taler så falder man tit over en af disse sprog finurligheder, jeg ved godt der har været en del på sygo men her er lige endnu et spørgsmål:

Hvad er klokken hvis den er lige godt 14? Hvad er klokken hvis den er godt og vel 14?
...prøv at komme til din egen konklusion før du læser kommentarerne for ikke at blive påvirket! (Hvis der kommer kommentarer og hvis du overhovedet gider læse dem hvis de kommer )

Hvad er krid og er det specielt hvidt? ...er det et kridt man mener, hvor man bare igennem tiden er blevet for doven til at udtale t'et. Er det gammeldags slang. Eller er det den længste forkortelse overhovedet?

S-exchange student

 Lørdag d.3 Februar 2007 | Michael | Tanker om livet
PMS lyder som en fagforening!!

Er det godt eller skidt at bløde som en kvinde, hvis man hedder frank?

Alle indlæg
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Tanker om livet (284)
Den digitale verden (44)
Waste of time (157)
Everyday life (247)
Film og tv (75)
Fiktion (44)
Corporate (14)
Spørg Sygo (17)
Gæstebloggere (8)
The book (5)
Problemknuser (23)
Den gode idé (17)
Sexuelle eskapader (47)
Politik (14)
Smagsdommeri (36)
Jeg spørger bare (39)
Dagens ord (43)
Er du min far - Se også: lookalike (8)
Er det bare mig eller... (34)
Kender du det... (17)
Så så man lige mig... (24)
Jeg tegner og fortæller (8)
Selvafvikling (9)
3 trin (1)
Januar 2011 (2)
December 2010 (10)
November 2010 (1)
Oktober 2010 (10)
September 2010 (14)
August 2010 (11)
Juni 2010 (1)
Maj 2010 (1)
April 2010 (3)
Marts 2010 (1)
Januar 2010 (4)
December 2009 (13)
November 2009 (12)
Oktober 2009 (21)
September 2009 (21)
August 2009 (25)
Juli 2009 (30)
Juni 2009 (32)
Maj 2009 (35)
April 2009 (31)
Marts 2009 (24)
Februar 2009 (30)
Januar 2009 (40)
December 2008 (26)
November 2008 (36)
Oktober 2008 (36)
September 2008 (29)
August 2008 (27)
Juli 2008 (19)
Juni 2008 (37)
Maj 2008 (22)
April 2008 (22)
Marts 2008 (29)
Februar 2008 (43)
Januar 2008 (43)
December 2007 (21)
November 2007 (28)
Oktober 2007 (40)
September 2007 (17)
August 2007 (27)
Juli 2007 (34)
Juni 2007 (34)
Maj 2007 (24)
April 2007 (21)
Marts 2007 (21)
Februar 2007 (21)
Januar 2007 (33)
December 2006 (19)
November 2006 (22)
Oktober 2006 (19)
September 2006 (23)
August 2006 (29)
Juli 2006 (33)
Juni 2006 (8)