Gratis Nytårsgave

 Onsdag d.31 December 2008 | Niels | Den gode idé
Jeg har børn! Det betyder gratis gaver til mine børns bedsteforældre, for bedsteforældre (og andet familie) ved ikke noget bedre end at få billeder af børnene. Nu til dags printer man bare billederne på printeren og vupti, billige gaver ( gratis hvis bare man printer på arbejdet ) Jeg har lavet min egen lille tradition med at lave en kalender til familien, for så sparer jeg en masse penge i gaver samt familien bliver enormt glade for den personlige gave.

Her deler jeg lige min skabelon til den årlige kalender, så er der endnu flere der kan få glæde af den! Der er 12 måneder lige til at printe ud. Det er en simpel men effektfuld gave. Ideen er at i kan lime billeder på, lave collage eller bare tegne en tegning og så er det verdens mest personlige gave

Der er en med ramme til jeres personlige indhold (der er f.eks. lige plads til 2 15x10 billeder) og en uden. Brug det eller lad være, det er gratis, uden reklame og no strings attached...

Kalender 2009 (.pdf)   |   Kalender 2009 med ramme (.pdf)

Godt nytår...
(Det var ikke så Sygo et indlæg! JO FOR FANDEN i disse finanskrisedage er gratis da total SYGO)

argh majs!

 Lørdag d.27 December 2008 | Niels | Den gode idé
Så skrev jeg lige indlægget "Lord Bruno" og så kom åbenbaringen! En åbenbaring så klar og alligevel så indelysende. En åbenbaring så genial at jeg ikke kunne nøjes med en kommentar.

Jeg har aldrig fattet hvorfor det der majsgrød var så populært dernede i de varme lande!!

Men det er jo klart at majsene skal koges til grød for at der ikke kommer klumper i cementen! Tænk hvor irriterende det er hvis man skal lægge et væg til væg gulv i sin hytte, det må være herre svært at få plant, hvis der er majs i, og træls at træde på små indtørrede majs hele tiden. (Måske er det derfor de løber så meget dernede, små lette skridt over jorden gør at de ikke får trådt alle de majs, for langt op i fødderne.)

Desuden er det heller ikke så smart hvis man ikke har lavet majsene til grød og man skal mure de udvendige mure! Tænk sig, lige efter at man er kommet hjem efter en tur til vandløbet og man er træt i nakken efter at have båret vandet på hovedet, så er det henad middagstid hvor solen står højest på himlen. Pludselig begynder alle murene at poppe, udover at man bliver forskrækket, så bliver konstruktionen også ustabil! For ikke at snakke om at man skal til at til markedet efter salt og det ender med en ekstra tur til vandløbet fordi man bliver tør i halsen - en ond spiral!

Undskyld til mine sorte brødre hvis dette støder jer, men jeg ved ikke så meget om mine forfædre og deres livsstil. Dette er bare sådan jeg tror det fungerer "derhjemme"!

Lord Bruno

 Lørdag d.27 December 2008 | Niels | Er det bare mig eller...
Novra det er lang tid siden at vi har skrevet noget latrinært her på Sygo!?! ...eller!

Jeg har lige været på tønden og det har slået mig flere gange efter at jeg har været derude at, jeg fryser helt vildt når jeg er færdig! Er det bare mig? eller er det en form for indvendig isolation? De sorte negere i Afrika bruger det jo uden på deres huse så det må jo ha en virkning (måske er det ikke som rockwool men mørtel??)
Jeg har set i diverse film at, når man er styrtet ned på en bjergtop med sne og frostgrader, så er det ok at spise sine venner og så tisser man på hænderne for at holde varmen! Kunne man tænke sig at lave et par ekskrement handsker istedet? Lige smøre et godt lag på hænderne, 3 min. på hver side over bålet og vupti - Lorteluffer!

En anden ting der slog mig igår, da jeg sad ved 2. juledags frokostbordet og en slamsuger bakkede op til naboen. Mon julemåneden også er en højtid for slamsugere og kloakken? Jeg mener, hvor der er indtægter er der også udgifter (høhø bedstefar). en landsdækkende trykkende i tarmen må give tryk på kloakken. Har slamsuger menneskerne kronede dage, når tronen jo nødvendigvis bliver brugt så flittigt? ...Mon de skruer prisen op i juledagene? Hvad mon slamsuger hedder på "the julekalender" 'sk? Cloacksucker eller sewersluger

...ku det ik snart blive hverdag igen, jeg savner mit arbejde

Glædelig 26. december

 Fredag d.26 December 2008 | Niels | Everyday life
Hej Alle, vil bare lige ønske glædelig 26. december jeg håber at I får en rigtig dejlig dag idag og alle dage i resten af 2008. Desuden håber jeg også i får 365 dejlige dage i 2009.
Jeg håber at I får nogle dejlige dage lige indtil I dør... (Så er den skid vist slået!)

Julehilsener er so last year, dagshilsener er det nye jul. Hver dag er en ny og speciel dag omfavn den, vær glad, sød eller et svin - bare lev for fanden.

( ...make babies not love! eller hvordan er det nu?? )

Hvilket køn er Daniel(le) Steele?

 Tirsdag d.23 December 2008 | Michael | Everyday life
"I fejlen trives nyskabelsen."

Er det ikke skønt, at fejl fordre ny begyndelse? Nulstil alle fabriksindstillinger, gør klar til hjerneabbort, lad al forstand rømme skuden, lad munden løbe, tal før du tænker, crash and burn.

Fejlen burde hyldes som mexicanerne fejrer døden, som en naturlig del af livet. Men fejlforskrækkelsen trives og vi griner af hinanden istedet for med hinanden. At grine er som en fest, den er allerbedst når man gør det sammen.

Fejl i 2008 (et sammendrag/nakkedrag):

 • Jeg ved seriøst ikke om ovennævnte er en mand eller en kvinde.
 • I starten troede jeg Nik og Jay var svenskere, (Til mit forsvar: badabada ba Nik & Jay ay ay, kom og sit lit ved may ay ay....) da jeg fandt ud af at de var danskere kunne jeg li dem mindre. Nu har jeg set et program i TV om dem og synes de er fede, men tør ikke sige det højt i offentlige forsamlinger.
 • Jeg slikkede på receptionisten til julefrokosten (se også: slæbesild) Det skulle jeg ikke ha gjornt, specielt billedmaterialet var med til at fælde mig.
 • Jeg bakkede ind i Føtex, der skete heldigvis ikke noget med føtex.
 • Jeg sagde, at jeg ikke ville drikke alkohol igen og gjorde det alligevel.
 • Betalte for et års fitness og brugte sammelagt ca. 3 mdr. (2½ plus minus)
 • Fortalte en Gom, hvad overraskelsen var til hans bryllup!
Jeg har helt sikkert lavet en masse andet også men jeg kan simpelthen ikke huske det, måske I kan hjælpe æææller skrive jeres egne fejl.

Velkommen.


Jeg synes der mangler...

 Torsdag d.18 December 2008 | Sygo | Waste of time
...subsistens og massefylde her på sygo. Det skal komme i et lindt flow, og det må godt være lidt corny. Jeg mangler mere tryk på og mere trykken i hovedet, når man læser. Jeg mangler spruttende dynamik og trompetfanfarer. Jeg mangler, mavefornemmelse, jeg mangler tilbundsgående tunge afleveringer, jeg mangler, jeg mangler med andre ord flere afføringsindlæg...

Kender du det fænomen, at man skider en lort som er så tung, at den penetrerer den dyne af toiletpapir man har lavet i vandskorpen, for at beskytte sig selv mod ubehagelige stænk, og tilbageplasket rammer med præcision lige tilbage i ringmusklen?

Det er din tur Johnny

 Onsdag d.17 December 2008 | Niels | Film og tv
Johnnys tur - Du har noget hvidt i skægget kammerat!


Johnnys Tur from Nicolai Arensbach on Vimeo.

Dette er IKKE hjortelort

 Onsdag d.17 December 2008 | Michael | Tanker om livet
sarah bernard
Hvad er det med arme og kage? Ingen arme, ingen kage, kagearm... at lægge en dej eller smide en arm?

Jeg har siddet og stirret meditativt på dette billede i timevis, mens jeg overvejede hvad jeg skulle skrive af genitaliteter.

Er det godt eller skedent at være bagersvend, hvis man skal tørre sig efter man har været på tølet, men har kagearme?

Tak for julekortet... svin

 Onsdag d.17 December 2008 | Niels | Så så man lige mig...

parkeringsbøde sygo qpark svin

Tak for kortet q-park.dk, det er en sand fornøjelse her en uge før jul. Hey sønnike julemanden kommer desværre ikke med en gave i år, til gengæld fik vi dog lov at parkere 10 min. foran Aldi...
(tak hr. parkeringsvagt for at stå på lur og passe dit arbejde så godt, og tak for din hånlige forklaring af parkeringssituationen, det er lige sådan et julehumør vi har brug for.)

Sherif reminder

 Tirsdag d.16 December 2008 | Niels | Den gode idé
Hvis jeg nogensinde får en dreng mere så skal han hedde Sherif

Det er da om muligt verdens absolut sejeste navn.

Så ved I det / så er I advaret kvinder hvis der er nogen der kommer til at få et barn med mig.

Sygo læsere er idioter

 Tirsdag d.16 December 2008 | Niels | Er det bare mig eller...
Måske er det at skyde sig selv i foden når man kalder sine egne læsere for idioter! MEN jeg må gerne for jeg er selv idiot, det er jo på sin vis mig selv der har skrevet det.

Jeg skrev, hvad der blev til, et sygo læser test indlæg: NordPolen

Et, synes jeg selv, genialt indlæg hvor jeg udstiller min egen uvidenhed og åbner muligheden for at læsere kunne brilliere med deres egne facts omkring Polen.

Jeg har overværet 2 der læste indlægget , De kunne åbenbart ikke se den geniale joke omkring Polen men istedet tog jeg dem begge i at grine og højt udbryde: "HaHa Polet!"
Jeg har så også fået fortalt at en 3. person gjorde præcis det samme...
( ja! 3 er ca. det samlede antal faste læsere )

Det er virkelig humor på lavt plan! Det her er altså det der vækker mest begejstring på Sygo: Hvad kalder man det, hvis en fra polen og en fra letland får et barn? ...en polet?

Henret

 Tirsdag d.16 December 2008 | Michael | Everyday life
Gad vide hvad det betyder, når man drømmer man skal henrettes ved skydning og hængning på et værtshus i byen?

Er det godt eller skidt at "have ret", hvis man er kok, hvis fritidsinteresse er gartneri?

Stumt d i lort, det er sejt

 Mandag d.15 December 2008 | Michael | Waste of time
chokolademousseDette er ikke et billede af en Sara Bernard chokolademoussekage.

Er det godt eller skidt at være trussetyv, hvis man er sikkerhedsvagt?

Jeg tror det er hjortelort - Måske fra en halvsyg fuldskuffel eller en sikahind.

Line Baun er nærsynet

 Fredag d.12 December 2008 | Niels | Film og tv
Line Baun rapporterer fra det nye afsnit af programmet sex i danmark.
 
Hvad kom først Ludere eller nærsynethed?

Hvis man bliver nærsynet af at spille meget pik, så må ludere jo nødvendigvis være meget nærsynede. ELLER bliver man luder fordi man alligevel er nærsynet så man ikke så tydeligt kan se at man er sammen med mange forskellige mænd??
 
Line overværer en interracial pornooptagelse, med en negermand og en blegfed danskerkvinde.
Line udbryder:” Novra en kæmpe penis der sidder på ham der…!!! Er det en abe? Nææ dyresex nu bliver jeg flov…”
 
God julefrokost weekend, min er startet…

Husgeråd ved overfald

 Torsdag d.11 December 2008 | Michael | Problemknuser
Det er så sjovt med husgeråd, det er ofte brudstykker af forskellige gode råd i et voldsomt sammensurium - MEN.

Her er mine ved overfald:

 1. Stik ikke hovedet i busken (heller ej hvis du er overfaldsmand, for så er det ikke længere kun overfald!!).
 2. Stik istedet: Hånden ned imellem ballerne! Der er ikke nogen der gider boxe med en der har lort på næverne, siger min enorme erfaring, udi boxekunsten mig.
 3. Råb aldrig voldtægt! råb istedet UDSAAAALG!
 4. Råb aldrig Hjæææælp! Råb istedet BRAAAAND - De fleste folks kan ikke li blod, men kan godt li bål.
 5. Sig du arbejder ved told og skat, tru med torskegilde.
 6. Sig du vil have penge for det - De fleste danskere vil pr. automatik begynde at prutte om prisen - det er her du stikker hånden imellem ballerne og spytter digselv i næven, eller vent?!
 7. Jeg har glemt at skrive hvor mange husgeråd jeg ville skrive..... Hvorfor hedder det mon HUS GE RÅD - Hvad betyder GE?
Fortsæt selv listen eller der vanker smadder:

Gratis peppernødder er dårlig stil

 Torsdag d.11 December 2008 | Michael | Smagsdommeri
giftnødder
Jeg har lagt mærke til en venlig gestus der repeteres i mange supermarkeder og butikker: Der står skåle med gratis peppernødder... Neeeej og ih og åh, hvor venligt, tak ska ni ha og velbekom det var så lidt...

Det er den moderne versionering, af gamle dages dårlige-sygdomsspredende-klamheds-kloarkering.

Jeg vil hellere drikke afløbssnask fra et operationsbord, hvor operationen har indebåret lempelig omgang med testikulærer væsker, end at spise de klamme sygdomspeppernødder. OG VED DU HVAD? DU SKAL HELLER IKKE SPISE DEM, ER DU MED.

Glade juuuul, dejlige juuuuul, Engle daler ned i skjuuuuul.....

Ordspiller

 Onsdag d.10 December 2008 | Michael | Waste of time
Betyder det at man sveder anuscreme, hvis man har ringe muskler?

Det hedder en ringmuskel fordi den er rund! Jul er et gammelt ord for at noget "går i ring". Så fra nu af hedder det julemusklen.Glædelig julemuskel.

Den tid på dagen

 Onsdag d.10 December 2008 | Michael | Tanker om livet
Jeg sagde godmorgen til alle på min vej, på min vandretur til kontoret. Et velanbragt "godmorgen" er helt i rette ånd om morgenen.

MEN... Hvis kl. er 14:15 og du siger "goddag" så kigger folk på dig somom du er psykopat fra Cape fear der vil penetrere deres privatsfære og  intimidere deres døtre, eller var det omvendt?

Ihvertfald har jeg lagt mærke til at der er en anden stemning omkring det at hilse på fremmede om morgenen end om dagen, det er som om morgenens uskyld og renhed er blevet renset bort af følelsesporno og smog, op ad dagen.

Tak for dovenskab

 Tirsdag d.9 December 2008 | Michael | Tanker om livet
Dovne mennesker er en gave. Dovne mennesker har lavet de bedste opfindelser i verden: Bilen.... Og jeg gider ikke lige skrive flere ting...

NordPolen

 Mandag d.8 December 2008 | Niels | Jeg spørger bare
Så skulle jeg til at skrive en herre sjov joke om at Julemanden kommer fra nordpolen - som i det nordlige Polen altså. Men så blev min lack af geografisk viden da lige fremstillet, for hvad faen sker der da lige for Polen? Jeg ku ik komme i tanke om nogen kendisser eller monumenter eller historiske facts hvori Polen indgår. Min joke kunne højst blive noget i retning af:

Du siger at julemanden kommer fra Nord-polen! Er ham julemanden så en lommetyv og hans kone en luder? Men det forklarer da snapsetraditionen for snaps er jo en slags julevodka, vodka med et twist...

Jeg undskylder min polak racisme, men den fremkommer af mangel på viden. Ludere og lommetyve var hvad jeg kunne komme op med! (Men hey deres møntfod lyder da også som om at det er golddiggers og folk der prostituerer sig for penge: Zloty)

- Et hurtigt opslag på wikipedia viser at jeg nu har gjort mig upopulær ved 40 millioner mennesker... (mere end før...)

Hvad kalder man det, hvis en fra polen og en fra letland får et barn? ...en polet?

Igen UNDSKYLD | dansker -og/eller negerjokes er velkomne... 

Steiner bagge

 Mandag d.8 December 2008 | Michael | Fiktion
Hvem er Steiner Bagge, jeg ved det ikke, men han er dælme på manges læber i øjeblikket, gad vide om de har forvekslet ham med Stein Bagger?

Gud nåde trøste Rudolf Steiner Bagge, hvis de finder ham nøgen

Det skal vi nok få nogen hits på - Stavefejlssøgemaskineoptimering.

Julemanden Stein Bagger

 Søndag d.7 December 2008 | Niels | Er det bare mig eller...
Er der nogen der har overvejet om finanskrisen også har ramt nordpolen? Kan det ske at julemanden ikke er den skarpeste kniv i skuffen og tænkt noget i retning af...

"Hvad kan jeg og alle børn bedst li af alt i verden? IS selvfølgelig! Kæft er der et helt land der udelukkende laver is? Jeg sætter alle mine aktiver i Island"

Måske er Stein Bagger og julemanden en og samme person, en person der skal til at dele gaver ud til alle børn, men som er løbet tør for penge! Hvem fa'en skulle ellers lige stå og mangle 1,2 mia? Jeg tænker hvis man skulle svindle så er det måske lettere at slippe væk med bare 200 mio. hvilket man nok godt kunne leve for et par år.

Når nu man skal svindle sig til et par håndører i den bedste juleånd, så kan jeg sgu godt li at ham julemanden Stein Bagger hugger fra dem, i hele Danmark, der er aller mest humorforladte af alle.
Bankfolk, Bjarne Riis og Finn Nørbygaard!

Jaja forklædningen er mere gennemtænkt en supermands, men ikke desto mindre kan man ikke benægte, at det sagtens kunne være Stein Bagger under skægget og brillerne!

 

Dyre jokes

 Fredag d.5 December 2008 | Niels | Så så man lige mig...
...til erhverskonference med de alle de dyre drenge igår, ca. 150 af dem + 2 billige ( Michael og jeg ). Det var alle byens spidser samlet på et sted, for at klappe sig selv på skuldrene og blære sig med alle de ting de har nået i løbet af året. Derudover kåring af årets unge erhvervsleder.

Kæft en gang stivstikkere der sad i deres skjorte og slips (mig selv inklusiv). Det er som om at når man er vigtig, så er man pr. automatik også kedelig! Nu er jeg leder og rig så er det eneste rigtige musik lige pludselig opera! Slut med uhæmmede grin med snot ud af næsen, nu må man kun smågnægge og behærsket klappe i sine små, men vigtige, hænder. Aftenens højdepunkter og største latteranfald kom da der var en der sagde "julekugler" og så var der en anden der kom til at sige Grundfos istedet for Danfoss!?

Men så så man lige mig være total kæk i dette stramme selskab. Jeg tog mig selv være total banebrydende og modig. Vi stod ved banketten og stemningen var mere løssluppen, da jeg, hahaha, sagde noget megasjovt - ved siden af borgmesteren.

Kokken stod og skar kødet ud og borgmesteren fik et stykke skinke og et stykke roastbeef, jeg var næst i køen og sagde højt, "Jeg skal bare ha det samme som borgmesteren". Novra jeg følte mig som kongen da, hans højhellighed, borgmesteren kom med et lille grynt af morskab.

Min bankrådgiver var der også, rimelig nice at hun ser mig til en konference med unge erhversledere Hun ved jo ikke at jeg er med fordi at jeg kender arrangøren og har hørt om en stor buffet.

Lotto

 Onsdag d.3 December 2008 | Michael | Waste of time
Gad vide om Stein Bagger nøgen spiller lotto på Lørdag.

Nu sidder den opmærksomme læser nok og undre sig... Hvorfor skriver han nøgen? Se det er fordi vi har fået en del hits på indlæg hvor ordkombinationen "Caroline fleming eller Mia Lyhne og nøgen" indgår...
Det er noget underligt noget med os mennesker....

Vi startede behårede, så smed vi håret, så frøs vi og opfandt tøj, så opfandt vi Internettet for at kunne søge på nøgne kroppe. SÅDAN Darwin godt gået med den der relativitetsteori!!!

(Jeg ved godt at det hedder evolutionslære og Einstein har æren for relativitetsteorien, men så ville det jo lissom ikke være sjovt vel, samtidig vil jeg ikke ha at potentielle nye læsere tror jeg er en neanderthaler aka 47 day day, duu død)

Pis ud!

Hils Peter Lundin NØGEN.

Piksminke

 Onsdag d.3 December 2008 | Michael | Spørg Sygo
Jeg stod og skrællede løg imorges og kontemplerede over weekendens strabadser. Jeg gik ud af den weekend med en stor begivenhedsrigdom, jeg bakkede ind i føtex og lavede en alt andet end blød bule i bilen, jeg var til fødselsdag hos min svigermor og hendes vegetarvenner, jeg gik en fantastisk tur i skoven med min kæreste, jeg rørte ved et elektrisk hegn... to gange.

Men jeg stod der og ordnede løgene og tænkte følgende (Jeg tænker altid med en vildt sej stemme i hovedet, forestil dig George Gloonis): "Det er smart det her... Det får alt til at se større ud... Måske jeg skulle putte lidt rouge på eller dækstift... skygge/lys virkning kan være virkelig gavnlig.... Gad vide om man kan få piksminke?".

Det her indlæg var ALDRIG blevet til noget, hvis det ikke var for følgende to spørgsmål som tikkede ind i min indbakke her til morgen, men jeg blev virkelig bekræftet i at det bestemt ikke kun er mig der er skruet i låget.

Xander (Som er Heidi´s hund, red.) spørger:

Kan man træne sig selv op til at nå sine kugler??

Michelle (Som er Heidi´s kæreste?!) spørger:

...og hvis man kan, hvordan???

Legen går nu ud på at du svare på disse ganske udmærkelser i filosofisk sondring.

Hvorfor? .... For jeg vil VIRKELIG gerne vide det osse!!!!

PFT

Anusdemens

 Mandag d.1 December 2008 | Michael | Kender du det...
Jeg vil lade jer (læsere) om at skrive det her indlæg.... Jeg har aldrig hørt begrebet før og alligevel er jeg sikker på at du ved nøjagtigt hvad jeg omtaler.

Skriv glad:Alle indlæg
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Tanker om livet (284)
Den digitale verden (44)
Waste of time (157)
Everyday life (247)
Film og tv (75)
Fiktion (44)
Corporate (14)
Spørg Sygo (17)
Gæstebloggere (8)
The book (5)
Problemknuser (23)
Den gode idé (17)
Sexuelle eskapader (47)
Politik (14)
Smagsdommeri (36)
Jeg spørger bare (39)
Dagens ord (43)
Er du min far - Se også: lookalike (8)
Er det bare mig eller... (34)
Kender du det... (17)
Så så man lige mig... (24)
Jeg tegner og fortæller (8)
Selvafvikling (9)
3 trin (1)
Januar 2011 (2)
December 2010 (10)
November 2010 (1)
Oktober 2010 (10)
September 2010 (14)
August 2010 (11)
Juni 2010 (1)
Maj 2010 (1)
April 2010 (3)
Marts 2010 (1)
Januar 2010 (4)
December 2009 (13)
November 2009 (12)
Oktober 2009 (21)
September 2009 (21)
August 2009 (25)
Juli 2009 (30)
Juni 2009 (32)
Maj 2009 (35)
April 2009 (31)
Marts 2009 (24)
Februar 2009 (30)
Januar 2009 (40)
December 2008 (26)
November 2008 (36)
Oktober 2008 (36)
September 2008 (29)
August 2008 (27)
Juli 2008 (19)
Juni 2008 (37)
Maj 2008 (22)
April 2008 (22)
Marts 2008 (29)
Februar 2008 (43)
Januar 2008 (43)
December 2007 (21)
November 2007 (28)
Oktober 2007 (40)
September 2007 (17)
August 2007 (27)
Juli 2007 (34)
Juni 2007 (34)
Maj 2007 (24)
April 2007 (21)
Marts 2007 (21)
Februar 2007 (21)
Januar 2007 (33)
December 2006 (19)
November 2006 (22)
Oktober 2006 (19)
September 2006 (23)
August 2006 (29)
Juli 2006 (33)
Juni 2006 (8)