...og godt nytår!

 Søndag d.31 December 2006 | Niels | Tanker om livet
2006 synger på det sidste vers og 2007 varmer stemmen op. Et dejligt år afsluttes og hvad der allerede nu, tegner til at blive et godt år, går igang.

Hvorfor hedder det nytårsforsæt?? Det er jo normalt ting man lover sig selv at man vil stoppe med!? Den mest hyppige er jo at man vil stoppe med at ryge, det er jo ikke at man vil forsætte med at ryge!

Igen vil jeg lige fremhæve vores allesammens superhelt B.S. der spreder disse visdomsord: "Jeg har ikke nytårsforsæt, hvis der er noget jeg vil rette så gør jeg det med det samme!"

Glædelig Jul

 Søndag d.24 December 2006 | Niels | Tanker om livet
Gør nu ikke noget jeg ikke ville gøre...

Glædelig jul

 Søndag d.24 December 2006 | Michael | Tanker om livet
Julen! Julen glæder mig. Det er en fest der bringer os sammen i kærlighedens navn uanset hvor meget og hvor lidt vi tror på dit eller dat. På trods af at julen er en illusion skabt af markedsføring og markedskræfter. En blandings tradition af hedenske og kristne påbud fra oven.

Jeg tror på kærligheden til min familie og mine venner. Det er min gave til verden. Jeg elsker jer alle sammen.

Julens klang

 Tirsdag d.19 December 2006 | Niels | Waste of time
Læses med overgearet entusiasme i stemmen: "Du har ventet et helt år og nu er den her endelig! Propfuld af julens bedste numre, dobbelt cd til en enkelt cds pris, det er Absolute Christmas!"

Jamen for helvede er det ikke at brygge kaffe ved at vride nogle gamle filtre? Så langt tilbage jeg kan huske er den cd udkommet hvert år med samme navn. Der er måske udskiftet 1-2 numre, men ellers er det de gamle numre med slade og og wham osv. osv. Det irriterer mig at den kommer hvert år og bliver præsenteret som en nyhed, når det er bare er gammelt med et twist. Helt på højde med en cola der bliver gjort lidt ringere ved at tilføje et twist af lemon, udelukkende for at tjene lidt penge på nyhedsværdien. Helt på højde med genopfundne Take That, der i sin tid udgav den første cd som så blev fulgt op af en best of!? ...og lad dem da lige udgive en ny cd,  (Alle dem der ikke har succes, that is!) og kalde det en nyhed selvom de er blevet lidt for gamle til at spille fløde pop og tiltale de 14 årige piger!

Det er ligesom at smage på sin øl...Anden gang.

Apropos at spinde guld så kan vi jo ikke rigtig komme uden om vores allesammens stuntmand, alltime greatest hunk, skuespiller du jour og dansesmølf David Owe. Denne mand er udemærket klar over at han er et fænomen der udelukkende er lækker i kraft af at han er kendt, hva piger ville i vende jer om på gaden efter ham hvis han ikke var overeksponeret på tv? (Lidt Nikolaj Lie Kaas agtigt!!) Men denne mand har altså nu valgt at kaste sig ud i at lave en cd for lige at udnytte den tidsbegrænsede fame og er i denne anledning blevet sablet ned af pressen. Jeg synes sgu det er lidt synd for ham, han er blevet pumpet op i medierne som noget han ikke er (Her er det lækker jeg tænker på! (Ja mænd kan godt ha en mening om mænd (uden at være homo))) og grundet janteloven har fået ufattelig mange ris i røven, for lissom at få ham lidt ned på jorden igen. David du er et irriterende fænomen men du får 10 point af mig for selvtillid og for at vide at du skal spinde guldet mens du har chancen. Jeg er ligeglad med kvaliteten på cd'en og hvis jeg ikke får den i julegave så køber jeg den selv! måske?    

Isolation

 Mandag d.18 December 2006 | Michael | Tanker om livet
Så ved ingen hvem jeg er. Eller hvem jeg ikke er!? Eller gør de?? Jeg kigger mig nervøst over skulderen ind i det gabende mørke bag mig.... frygten og paranoiaen trænger sig på inde i hjernekullen. Uh uh... er der nogen? svar nu!! Uh uuuh. Mine spørgsmål runger ud i den tomme ensomhed. Jeg vender mig om mod min bærbares varme skærmstråler... Mit lille univers.. mit nutids hulemands bål.

Glædelig jul

 Søndag d.17 December 2006 | Michael | Tanker om livet
Jeg sad lige og arbejdede på en illustration og blev pludselig ramt af den der fantastiske stemning, som jeg havde omkring juletid da jeg var lille. En ubeskrivelig hyggelig fornemmelse af kærlighed og glædelig jul. Glæden ved at kunne se frem til at tilbringe tid med sin familie og elskede, med det ene formål at se hinanden for dem man er.

Et purt udtryk, ægte og velment uden bagtanker og list.

Bare Glædelig jul.

Den perfekte gave V.3

 Fredag d.15 December 2006 | Michael | Tanker om livet
Kærlighed er det eneste man ikke kan købe for penge, og det eneste der er ganske gratis. Det budskab Jesus ville sprede!

Så jeg vil gi mine medmennesker den bedste julegave, ovenikøbet noget jeg selv har lavet!! Daz right!! Looove baby.

Der er mere hvor det kommer fra.

Den perfekte gave? V2.

 Fredag d.15 December 2006 | Niels | Tanker om livet
Hvad giver man manden der er utrolig begavet og allerede har rigtig meget? Man giver ham endnu mere!!

Minimalister er folk med behov for en dårlig undskyldning for ikke at have råd. Gi mig gi mig! (Jaja grådighed er en synd, men så længe man selv giver...)

Den perfekte gave?

 Fredag d.15 December 2006 | Niels | Everyday life
Hvad giver man til kvinden der har alt? ...og med alt mener jeg mig! (Hvad mere kan man ønske sig )

SUR SUR SUR, Lille bi omkring

 Torsdag d.14 December 2006 | Michael | Waste of time
Competizione.... Hvem er mest sur?? Minvirkelighed.dk eller sygo.dk??

Showdown!

Jeg er så sur, at der er pikhår imellem mine øjenbryn!
Jeg er så sur, at folk får kindspyt af at kigge på mig!
Jeg er så sur, at jeg er under 1 på ph skalaen!!!
Jeg er så sur, at mine sokker selv kravler af!
Jeg er så sur, at jeg er ansat af pepsi til at gi den et twist (tis).
Jeg er så sur, at jeg nogengange falder i mine mundvige.
Jeg er så sur, at indebrændt ikke kan lade sig gøre fordi mine omgivelser smelter ved min blotte tilstedeværelse.

Vær glad for at jeg ikke er VRED!

Har du også haft en dejlig dag?

REGN!

 Torsdag d.14 December 2006 | Michael | Tanker om livet
Så så man lige mig cikle hjem i strid modstrøm, på et alt for gammelt, rustent lig af en "jeg-er-ligeglad-om-du-stjæler-min-cikel" cykel. Som en anden gennemblødt pauseklovn, stavrende pulserende igennem mørket, til techno rytmerne fra mine diodelygter.

Til stadighed vil det forblive mig en gåde at nogen, nogensinde har bosat sig her i det her vandland vi kalder DK. Det har de ikke "regnet" ret godt ud! Medmindre de så en uudnyttet energikilde i faldende vand??!?

Idag eller nat, for der er kraftedemig mørkt fra jeg møder til jeg går hjem (og jeg arbejder 25timer), oplevede jeg et før ubeskrevet vejr fænomen. Støvregn så fint, så tæt at snorkel burde være påbudt på lige højde med cikellygter.

Regn: Højtryk og lavtryk mødes, vanddamp fortættes og bliver til vand der er for tungt og falder ned... Men kun lige der, hvor jeg cikler!

Regntid, brok jer ej!! Vi burde alle ha livredder certifikater og lærer at svømme før vi kan gå (det kan vi jo egentligt).

"Jamen Michael, juletiden er så hyggelig.. Og man kan bare tænde en masse stearinlys" - Gu kan man ej! Det er bare en dårlig undskyldning for at spare på strømmen for at få råd til det überkomercielle julefræs vi kalder hygge!

Ptjøj! I SPIT ON IT!

Julemanden

 Tirsdag d.12 December 2006 | Michael | Tanker om livet
Julemanden er for alvor en figurativ frankenstein, sat sammen af mange forskellige historier og sågar en af historiens ældste storstilede brandingstrategier. (Se også: Coca cola, uhm!!)

Navnet Nikolaos er et meget populært navn og igennem historien har der været mange af dette alias og pga. historiske usikkerheds marginer er man ikke helt sikker hvem af dem legenden bygger på.

På græsk betyder Nikolaos sejr-herre. Ordet kendes fra Nike-sko der er opkaldt efter den græske sejrsgudinde, der altså hed Sejr. Dyrkelsen af den populærer helgen har gjort at navnet har spredt sig ud i kristenheden. Navnet Niels er faktisk en afart af Nikolaus... Og det passer jo fint med Niels gavmilde natur, at han deler navn med Santa.

Gavnlig og spændende info som jeg er faldet over her.

Og så er det jeg tænker.... Hvad er julemanden idag. Komercialiseret ud i alle afskygninger en blød gammel hat der kommer med gaver til børnene uanset hvordan fanden de har opført sig. Jeg synes, vi skal tilbage til den brugbare og upædagogiske santa der gav med den ene hånd mens han piskede uvorne med den anden.

En flyvsk tanke

 Lørdag d.9 December 2006 | Niels | Waste of time
Kender I det når man skal give et barn mad, så laver man flyveren med skeen for at få barnet til at putte det i munden?

Er det mon et levn fra fortiden når helikopteren virker på kæresten?

Gratis Gave til alle

 Torsdag d.7 December 2006 | Sygo | Corporate
Værsgo mine damer og herrer, i anledning af julen har vi en lille gave til jer,  sygo.dk lancerer nu en shop. Det er en ny visionær og banebrydende shop hvor alle varer er gratis og det gælder for alle. I denne shop er der altid udsalg også op til jul, så du bliver aldrig snydt. Hvis du ikke er tilfreds refunderer vi betingelsesløst beløbet eller giver dig en ny vare med det samme.

Her i opstarten kan du købe postkort ad libitum, se alle de flotte kort til enhver lejlighed... også julen!
Men hold endelig øje for der vil snart komme mange nye varer, allesammen gratis gratis gratis! Du kan komme til shoppen ved at trykke på linket herunder i menuen.

www.sygo.dk/shop/

Shop till you drop.

Pyrus

 Onsdag d.6 December 2006 | Michael | Tanker om livet
Nogen! Please spark den ulidelige nisse hårdt i skridtet med en nissetræsko. Flet ham til et julehjerte, gør et eller andet.

julehjerte

Nisser

 Onsdag d.6 December 2006 | Niels | Tanker om livet
Jeg er forundret og fortvivlet i denne tid. Mine tanker bombarderes konstant med erindringen om at, jeg har negligeret at tilegne mig grundlæggende viden, om en af denne højtids ypperligste ikoner næst efter vorherres enbårne søn og julemanden. Ikonet for både store og små, juletidens bedste undskyldning for forglemmelser og andre mispas i dagligdagen samt en gyldig undskyldning for at spille bekendtskaber et lille puds.

Det er selvfølgelig nisserne der driller mine tanker og roder rundt i mit hoved. Grunden til min undren er en mangel på indsigt i disse små skabningers generelle fysiologi og opvækst. Menneskers liv har sin, i vores øjne, naturlige gang. Vi har en naturlig forståelse for hvordan vi bliver født, vokser op og til sidst dør.
Nisser udstilles i alle tænkelige medier, heriblandt julens aktuelle bøger og film/tv som værende meget humanoide, hermed ment at de antager de menneskelige træk. Faktisk fremstilles de præcis som menneskene blot med få undtagelser, faktisk er de efter min mening mennesker, helt på højde med dværge, bortset fra at de er lidt mindre!? Der hvor min forstand blokeres set i forhold til mine tilegnede videnskabelige teser, er i forhold til nissers alder. Som jeg har funderet over dette spørgsmål, har jeg indset at jeg faktisk aldrig har set et nissebarn! Der er fremstillet nisser i fjernsynet der agerer infantilt men alligevel har de en alder på over 100 år. og så er der de gamle nisser der er flere hundrede år. Jeg undrer mig over at nisser enten er helt unge eller helt gamle. Sjældent ser man hvad der vil svare til 30-40 årige nisser eller nyfødte nisser.

Bliver nisser født som 100 årige eller er det bare fordi jeg ikke har lagt mærke til de unge nisser. Har nisser en anden tidsregning? Regner de deres alder anderledes ligesom f.eks. hundeår? Hvad sker der for dem i det hele taget!? Risengrød er måske nok verdens kedeligste spise...
Nå det er ligemeget, de ekstiserer alligevel ikke, næ hov en tyrkfejl, det må være sætternissen. HAHA.

Julen er hjerternes tid

 Tirsdag d.5 December 2006 | Michael | Waste of time
Og så var det jeg kom til at tænke på!!

Er det godt eller skidt at gå meget op i at flette julehjerter, hvis man er hjertekirurg?

godnat og god jul.

Forhud

 Søndag d.3 December 2006 | Michael | Tanker om livet
Der er noget symbolsk over forhud. De Græske atleter snørede deres pik fast, for at den ikke slaskede rundt når de ganske nøgne udøvede deres krumspring. Romerske slaver og gladiatorer blev piercet i forhuden og ringene blev smediet sammen, henholdsvis for at holde bestanden af slaver nede og for at gladiatorerne ikke skulle afbryde deres træning for at tage en spiller. Ikke så smart at stå og rykke i lancen, når der står en sulten løve og slikker en på benet.

Alt i alt meget praktiske foranstaltninger foretaget af nødvendighed og tvang. Idag gør vi det bare for hyggens skyld? Piercer, that is!

Men vi skal frem til år nul, Jesu fødsel før det blev rigtigt trendy at kappe kraven af og I det 17. århundrede mente teologen Leo Allatius, at forhuden var taget med på Kristi Himmelfart og var blevet til Saturns ringe. Fu*k en masse forhud... Så forstår man jo lissom bedre, at Jesus var så populær "with the ladys".

Der er verserer mange historier om "den hellige forhud" og mange kirker har påstået at være i dens besiddelse og tillagt den enorme kræfter... (Det er nu i orden at trække på smilebåndet. Tja, endog på stemmebåndet hvis I lyster.)

Det der kan undre mig er hvordan de har fundet ligenøjagtigt den hellige forhud og ikke bare en helt almindelig forhud, i den tids forhudsbjerge ved masseomskæringerne?

Ligeledes verserer der sagn om at forhuden blev brugt til vielses ring.. Hvem hvad og hvor? pisseligemeget! Jeg ved ihvertfald hvor jeg skal spare penge når jeg skal giftes. Mand, hvad kan være mere unika end en forhudsvielsesring?? Så vil jeg ha en navlestrengs halskæde og bryllupskagen skal være en stor smuk moderkage... Og I er allesammen inviteret. Så kan vi sidde og smile forelsket til hinanden med stjerner i øjnene, i skæret af gule ørevokslys. Jeg har masser af ideer, men for alles skyld stopper jeg NU!

Omskæring! Nogen bliver det pga. religion. Nogen bliver det pga. renlighed. Og nogen pga. forhudsforsnævring. Forhudsforsnævring er et stort problem for mange drenge og mænd.

Warning: Følgende afsnit er et uddrag fra det virkelige liv. Jeg kan ikke forsikre imod stødende billeder i jeres hjernebiograf!

Jeg har selv haft en oplevelse som jeg aldrig glemmer. Jeg var ikke så gammel og havde med møje og besvær fået trukket det bette skind tilbage. Dette resulterede i at min nyfundne ven den lille, nu lilla, tæt på at eksplodere, kugleformede hoved, blev fyldt med blod, hvilket resulterede i at,den i forvejen stramme krave nu var ved at kvæle det ganske center i mit lille drengeliv. Jeg var ikke stor nok til at det var pinligt, så jeg engangerede min far i et lille tovtrækkeri (jeg var nu ganske desperat, koldbrand og falde af, var nogen af de associationer der må have strejfet). Min far havde jo haft sit i mange år og måtte jo vide, hvordan sådan noget fungerede. Tak far! Også for at du aldrig nævner episoden.

Nå men nok om sidste år. Nu er det er heldigvis ikke et problem mere. Nu er det nærmere, at jeg går og snubler i skidtet

Ja forhud... Et lille stykke skind, med så meget omdrejningspunkt berøringsflade i en mands liv.

Lidt fåret humor:

Det ene får til det andet. Hey, er du omskåret? Nej, er du sindsyg? Jeg er jo lavet af fårhud!

Igen, Tak far!

Mund til Mund!?

 Lørdag d.2 December 2006 | Niels | Corporate
Hey har I nogensinde hørt om et lille reklamebureau der hedder Grafioso? Nej vil de fleste umiddelbart sige og det er der ikke noget at sige til! Hvad faen er Grafioso da også for et tabernavn helt uden relevans for hvad de laver og helt umuligt at huske! Nææ for at blive kendt skal man jo have et navn man virkelig husker og snakker om til alle man kender.

Tag nu noget så kedeligt som et rengøringsfirma, hvad skal man gøre for at få folk til at snakke om det (og blive nævnt på blogs!)? Prøv dette link til firmaet bjob det er da dejlig selvironisk og med god potentiale til mund til mund markedsføring.

Jeg foreslår at Grafioso ændrer navn til noget i retning af penetration assvertising. Det kan godt være at du bliver forarget men det virker, det er det de unge vil ha  

Alle indlæg
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Tanker om livet (284)
Den digitale verden (44)
Waste of time (157)
Everyday life (247)
Film og tv (75)
Fiktion (44)
Corporate (14)
Spørg Sygo (17)
Gæstebloggere (8)
The book (5)
Problemknuser (23)
Den gode idé (17)
Sexuelle eskapader (47)
Politik (14)
Smagsdommeri (36)
Jeg spørger bare (39)
Dagens ord (43)
Er du min far - Se også: lookalike (8)
Er det bare mig eller... (34)
Kender du det... (17)
Så så man lige mig... (24)
Jeg tegner og fortæller (8)
Selvafvikling (9)
3 trin (1)
Januar 2011 (2)
December 2010 (10)
November 2010 (1)
Oktober 2010 (10)
September 2010 (14)
August 2010 (11)
Juni 2010 (1)
Maj 2010 (1)
April 2010 (3)
Marts 2010 (1)
Januar 2010 (4)
December 2009 (13)
November 2009 (12)
Oktober 2009 (21)
September 2009 (21)
August 2009 (25)
Juli 2009 (30)
Juni 2009 (32)
Maj 2009 (35)
April 2009 (31)
Marts 2009 (24)
Februar 2009 (30)
Januar 2009 (40)
December 2008 (26)
November 2008 (36)
Oktober 2008 (36)
September 2008 (29)
August 2008 (27)
Juli 2008 (19)
Juni 2008 (37)
Maj 2008 (22)
April 2008 (22)
Marts 2008 (29)
Februar 2008 (43)
Januar 2008 (43)
December 2007 (21)
November 2007 (28)
Oktober 2007 (40)
September 2007 (17)
August 2007 (27)
Juli 2007 (34)
Juni 2007 (34)
Maj 2007 (24)
April 2007 (21)
Marts 2007 (21)
Februar 2007 (21)
Januar 2007 (33)
December 2006 (19)
November 2006 (22)
Oktober 2006 (19)
September 2006 (23)
August 2006 (29)
Juli 2006 (33)
Juni 2006 (8)