Fredagsfølelsesregister, fra nu af!

 Lørdag d.29 November 2008 | Michael | Kender du det...
Jeg sad og blev fyldt af ærefrygt. Jeg havde siddet og lukket alt muligt lort ud som jeg havde akkumuleret i løbet af dagen. Nah vent, det er løgn, jeg akkumulerer slet ikke, for jeg siger det meste af det der falder mig ind.

Det har jeg lært efterhånden, altså "tag mig som jeg er, eller skrid". Livet er for kort til at gå rundt og være snerpet og sur.

Spørgsmålet er simpelt: Hvornår har du det bedst? når du er sur eller glad? SUR? Jeg personligt vil helst ha det sjovt. Vi lever lige nu, resten af vores liv.

Det er i øjeblikket at bevidstheden indtræffer at du skal tage beslutningen, hvordan vil du leve fra nu af, ikke fra på mandag, men fra NU af. Ligenu! Det er lige i dette øjeblik du og jeg træffer beslutningen, beslutningen træffes i øjeblikket du bliver bevidst. Anskuelsen, bevidstgørelsen af det faktum. Gud mand! Jeg lever resten af mit live lige nu, lige nu og her midt i fredagsritualet med mad, middelmådigt tv, hygge og min far der skal trækkes i fingeren, for at han kan aflade sig sin flatus, othellolagkage, helt almindelig fredag.

Jeg sidder ligemidt i virkeligheden, lige midt i gode og dårlige associationer, ligemidt i allstars (hvis alle er stjerner, er ingen stjerner leverpostej forklædt som paté i fjernsynsformat, jeg elsker det!). Det er lige her denne forunderligt frydefulde fredag at vi hver i sær beslutter hvordan vi lever resten af vores liv.

Rewind: Det er lige der jeg rammes af ærefrygt, da jeg kigger på mine forældre, og det går op for mig at, de har lavet mig, NEJ, de har sgu skabt mig.

Alt imens jeg sidder der helt kæphøj og fyrer bullshit af en fredag aften, så sidder de der, og har lavet mig. Jeg er kun brudstykker af de mennesker de er, de er den direkte årsag til at jeg er i stand til at foretage nogen former for valg, har nogen former for selvstændige tanker.

Im out.

Frish fjæsing

 Fredag d.28 November 2008 | Michael | Tanker om livet
Dagens link: Mor er du sød at vise far det her?

Er det godt eller skidt at sælge metervarer, hvis man er trækkerdreng?

...om min tarm

 Fredag d.28 November 2008 | Niels | Er det bare mig eller...
Jeg elsker Jalapenós, de små grønne sataner der sætter gang i systemet. Jeg ved ikke om det bare er mig der har verdens korteste tarm eller har jalapenos bare en hurtig indvirken på menneskets indre fysiologi.

Nydelsen af de rå mængder af syltet jalapenos bliver inden for 10 minutter afløst af en ubendelig trang til at urinere ud af numsen. Urinere?? tja måske ikke men det er i hvert fald en lind konsistens, når jeg når at spise tilstrækkeligt. 

...og så vil jeg godt lige høre om det er grundet min korte tarm eller min let fremkommelige tarmflora der gør at, jeg ikke når at fordøje det, hvorfor det også brænder i røven når det skal ud igen?? ...eller er det i virkeligheden en normal kropslig reaktion på jalapenós der sker for alle, hvorfor det i virkeligheden er et ret akavat emne som vi/jeg egenlig ikke burde skrive om? ...eller er det - i den sidste ende - pinligt at skrive om lige meget hvad?

Jeg hader haters

 Fredag d.28 November 2008 | Michael | Dagens ord
Når man peger, så skal man lige huske at der er 1 2 3 mange fingre der peger tilbage... ikås!

Du fangede den godt, ik?

 Torsdag d.27 November 2008 | Michael | Tanker om livet
"To mænd var på campingtur, de får som situationen byder når man er på camping, en god omgang bajere. Den ene på forlade etablisammentent for at urinere. Han glemmer i sin brandert at lyne buksen og da han kommer tilbage og sætter sig ned falder hans penis ud.

Den anden mand får et chok og råber "pas på en hugorm" og giver den et drag over nakken med sin flaske, hvorefter den anden mand hviner "Slå den igen forsatan, den har lige bidt mig"."

Det var dagens jokes! Vi fik den meget livligt fortalt af en herre af slesvigsk afstamning med svag tysk accent. Ja, du ved hvem du er


Comedy hour 15

 Onsdag d.26 November 2008 | Niels | Fiktion
pis juice sygoEt halvtomt glas kan have gjort dig halvfuld

Et halvfuldt glas kan have gjort dig halvtom

Sandheden D R derude nej det er løgn det er en regnskov!

(det er sjovt fordi at det modsatte af sand-heden er ikke løgn, det er en regnskov. og i det der X-files sagde de at "sandheden er derude" men så var der også et program der hed DR derude med Søren Ryge. Og så er det altså ikke en sandhede der er derude som én postulerer, men derimod en regnskov.

De bedste jokes er nu engang dem man skal forklare...!)

Hallelujah

 Onsdag d.26 November 2008 | Niels | Tanker om livet
mandarin clementin sygo stigmata hundTak min gode Gud for det tegn du har sendt mig!

Så så man lige mig blive ramt af stigmata så mine hænder begyndte at bløde, ramt af en sand åbenbaring med svaret på selve meningen med livet. Gud har udvalgt mig til en mægtig mission!

Ærefulde Gud vil du være så elskværdig at skære tingene lidt mere ud i pap for mig, da jeg ikke er helt 100 på hvad det er jeg skal gøre.

Der foran mine øjne, på den clementin jeg netop omfavnede i mine hænder, så jeg dit tegn...
Tegnet er tydeligt, men... hvorfor en hund??

Ostepops!

 Onsdag d.26 November 2008 | Michael | Everyday life
Har du nogensinde tænkt over hvor kontekstspecifik lugt er??

Scenarium: Ostepops må gerne lugte af ostepops, tja, de skal faktisk lugte af ostepops, eller er det jo ikke rigtigt, vel? Jeg synes faktisk de lugter godt, men kun fordi de er ostepops!

Jeg mødte en fyr, her den anden dag, der lugtede af..... Jeg kunne ikke lige specificere hvad det var...... Jow, det var OSTEPOPS.

Men ostepopslugten taget ud af sin kontekst (se også: uvasket krop og fugtige hænder) er bare mega-fucking klamt.

Jeg ville hellere (hvis jeg blev tvunget, natuligvis) slikke på ham efter et goldenshower, af format.


Der er noget HELT galt

 Tirsdag d.25 November 2008 | Michael | Tanker om livet
Er det bare mig eller burde det enten hedde:

Nærsynet og fjernsynet?

eller

langsynet og tætsynet?

Jeg er altid mucho forvirret når folk der bruger linser sidder med avisen i strakt arm og læser fordi de har problemer med optikken. Hvad fanden er problemet i pludselig at kunne se langt?

Tænk hvis folk med hørebesvær havde samme problem. "Undskyld unge mand, dæmp dem lige, jeg er svært høreUhæmmet."

Smagsløg

 Tirsdag d.25 November 2008 | Niels | Smagsdommeri
Smagsløg! Jeg behøver vel ikke engang at skrive noget om det, hvis ordet står alene så kan I vel selv se hvor mærkeligt et ord det er. Jeg prutter altid når jeg spiser for mange løg - det er da ikke særlig god smag! Ku det ikke hedde smagsjordbær istedet?

Jeg er i personlig konflikt! Jeg kan ikke blive enig med mig selv om jeg kan lide følgende ting eller ej:

Kidney beans - Melet og klam konsistens adr! I chili con carne, trylle rylle Mums.

Rucola - tja, det er jo moderne meeeen...

Oliven - semiulækker men lad mig lige prøve den næste...

Kaare R. Skou og Ulla Terkelsen - Gal eller genial? (måske henholdsvis gal og genial)

Autoritetstro skal man finde hos børn & fulde folk

 Mandag d.24 November 2008 | Michael | Problemknuser
Få ting kan forundre mig ligesåmeget som berusede mennesker. Fulde mennesker er spændende og også farlige, da jeg var på vej hjem og krydsede en brølende grønlænders vej (han var stiv, ingen grund til anmærkninger).

Jeg har mødt folk som var nok så rapkæftede, folk som kæfter op og ikke har noget at ha det i, folk som vil sloges, folk som vil kysse (både mænd og damer), folk som vil kneppe, folk som knepper de mærkeligste steder, folk som sniffer til toiletbrædder, folk som samler flasker, folk som kører i indkøbsvogne, folk som vil stjæle, folk med whiskeyøjne, smukke folk, grimme folk, råbende spyttende imens talende folk, tror selv de er pissekloge folk, fulde arrogante, gør som de vil svin... Altså, helt almindelige fulde mennesker.

Det der forundre mig allermest ved dette ellers anarkistiske folkefærd er dog til dato, at de så pænt går udenfor og patter på deres små cigaretter.

Jeg synes simpelthen det er utrolig at rygerne er så venlige til at makke ret. Cigaretten har altid stået for oprør, oprør mod forældrene, oprør mod systemet, provokationen ved at blæse sin brugte second hand røg lige i fjæset af en anden. Det er altid rebellerne i folkeren (se også:folkeskolen) der pludselig efter en sommerferien har groet sig en hamper dyb mandestemme, fået hår på peken, der står henne i cikelskuret og pulser.

Det at spørge en anden, "vil du med udenfor" betyder pludselig om du vil med ud og dele en smøg. Eller også betyder det at sygoen er på stoffer og har tænkt sig at mobilfilme, at ham og syv andre tramper til til et ryatæppe med rokokkopude blodansamling.

Men det viser bare hvor utrolig autoritetstro vi er. Vi retter os ind og gør som der bliver sagt. Nu skal det måske lige påpeges at jeg synes at rygeloven er en menneskeret, for alle os der ikke ryger.

Nu mangler "Voksen pædagogerne" på borgen bare at påbyde os en lign. lov for stoffer. Frigiv lortet og påbyd weekendjunkierne at gå udenfor og fixe. Det er så fuckin koldt at de fryser trynen fast, der hvor de sniffer.

Gæt en mad, når den bliver rystet!!

 Søndag d.23 November 2008 | Michael | Smagsdommeri
Jeg sad lige og konceptede på en hørespilsleg, hvilket kom sig af at jeg sad med en dåse makrel i hånden (tilfældigt) og var i det filosofiske hjørne.

Jeg lavede endog en lille makrelrap og sad og "rystede dåsen" da det slog mig! "Det er sgu da egentlig en utrolig sexuel lyd".... Det ligner sex, det lugter af sex, det lyder som sex! Hvordan kan MAKREL være så ringe agtet?

En hel anden sag:

Er det godt eller skidt at blive kostet rundt med, hvis heksen er lækker?

Dagens indlæg er flyttet.

 Fredag d.21 November 2008 | Michael | Corporate
Da min seneste idé var meget virksomhedsrelevant, valgte jeg at poste den på Virksomhedsbloggen.

Tværbranche konkurrencefordels udmåling

Du.. du har noget hvidt i næsen...

 Onsdag d.19 November 2008 | Michael | Spørg Sygo
lattergas

Sygo må jo opfylde sin rolle som public infotainment.... Dinitrogenoxid er propulsionsmidlet i dåseflødeskum. Klik på billedet for nærmere info.

Impulskøb

 Onsdag d.19 November 2008 | Michael | Everyday life
Du kender det, man går at handle, man skal kun have en ting, men ender med fire.
lattergas
Det siges at drivgassen i følgende er lattergas.

rygbrod
Økologisk solsikkerugbrød fra Aldi 4,95,-

kiwi
Kiwi aperitif
mandariner
Mandariner/clemmentiner, der er alligevel ikke nogen der ved hvad forskellen er.

Kan du gætte hvilke ting jeg ikke skulle have haft?

Hår på bollerne

 Onsdag d.19 November 2008 | Niels | Jeg spørger bare
Kiwi er en mærkelig homofrugt!

Hvordan skal man forholde sig til det, hvis ens kollega har været i aldi og købe en kiwidrik, som han så skænker op til os begge. Han siger så "bund eller bøsse" hvorefter han drikker halvdelen af hans glas og sætter det fra sig!??

...det var så det sidste af de mærkelige indlæg med mærkelige overskrifter!

Kuller eller ej...

 Onsdag d.19 November 2008 | Niels | Waste of time
sygo kullerHey muser jeg har lidt ost til dig... på peeken...

Jeg har ikke fået kuller! Igår fik jeg forårsruller... Det både rimer og passer!
Seriøst man bliver lidt loco af at blive lukket ind på et lille kontor med min mærkelige kollega hver dag! Jeg undskylder min opførsel og mine indlæg på det sidste, som åbenbart også har skræmt både læsere og kommentatorer væk

Nu skal jeg prøve at finde tilbage til min konservative, kedelige og seriøse stil

Jeg starter lige med en forlænget weekend i sommerhus, hvor jeg kan samle inspiration. Indtil da må i nøjes med Michael

Bjarne Risky Skalaen

 Mandag d.17 November 2008 | Niels | Politik
Vi vil jo alle gerne sætte vores præg på verden, og gerne et markant monument der giver grund til et godt eftermæle. Man skal skal bygge eller opfinde noget genialt som folk vil tale om forever. f.eks. richter jordskælvsskalaen, tycho brahe dag, sandwich osv. osv.

Her er mit bidrag til verden: the Niels skalaen aka "the risk scale"

Skalaen til udmålingen om, skal-a eller skal-a ikke, hvor stor risici er der ved det her!?

bjarne risky skalaen

Der er 4 trin til udmåling af farlighed:

1) Mini risk - Det er lidt shampoo
2) Risk - Det er rimelig brætspil
3) Riisky - Det er tem'lig Asbjørn
4) Maximum risk - Det er total Van Damme!

Skal jeg spise den der kolde pomfrit? Ja det er shampoo
Skal jeg prøve at  pette med den Grizzly? Ubehagelig - det er da Asbjørn, YEEAAHH
Skal jeg kilde B.S.? (med østrigs accent) er du loco, det er jo total van damme!!

Sid ned!

 Søndag d.16 November 2008 | Michael | Smagsdommeri
Kan man lave standup, mens man sidder ned?

Jeg var til Matthessen i fredags, han er en sjover (fyr). Han snakkede om regler og normer. Alt imens han står og piller retssamfundet ned og pisser på alt hvad vores mastodonte forfædre har skabt, lige fra handicap toiletter til hegn på under 30 cm. Så sidder vi alle tusind, en stor lykkelig genetisk familie, bænket op, med plads pr. næse, der kunne få en burhøne til at ryste på næbbet. Og vi banker vores kødlapper til hænder sammen hvergang han siger noget der er tilnærmelsesvis sjovt. Forventningens glæde bliver indfriet og vi har allesammen ventet i 3 måneder på at se ham, VI SKAL GRINE, hvis vi ikke griner er det lissom at vi ikke har fået noget for pengene.

Jeg mener bare, vi skal huske at antiregler også er regler, se det kunne jeg faktisk godt tænke mig at snakke med Anders om en dag. Så gi mig et ring på enogtredstrediveseksoghalvfjerdsniogfitte. <- det har jeg aldrig prøvet før.

Og jeg synes det er så meganedad, at folk griner og klapper, for så kan jeg ikke høre, hva mAnden siger. Seriøst, det kan ødelægge et helt sjow for mig hvis jeg sidder ved siden af en med humor.

Andemandens show fortjener een stor behåret fortidselefant fra mig, men det er også kun fordi een er NOK. Velbekom, selv tak, det var så lidt, Jow dak dommy Sehbak. Citatslut!

Apropos handicaptoiletter, så synes jeg at det er mærkeligt at minoriteter skal forfordeles med hensyn til plads, hvorfor ikke bare lave alle toiletterne store nok til os alle sammen. Man ser sgu da heller ikke små toiletter specielt til dværge. Ja tak, til unisextoiletter, med masser af plads og pusleborde, tamponposer og sminkeborde.

at plante en ide...

 Lørdag d.15 November 2008 | Negro No Morales | Den gode idé
En mand kommer kåd hjem fra byen en tidlig morgen. Han vækker konen og hun er hurtigt med på ideen om et lille put, da hun er skruk som ind i helvede. Mens de er godt i gang kan manden høre at deres 2 børn begynder at pusle inde i værelset ved siden af.

Pis tænker han, nu skal han til at skynde sig at blive færdig! Han når også at tænke ingen prævention, det ku fandme være dejligt hvis de ikke fik flere børn, så var der jo mere tid og ro både til ham og konen. En utrolig glimrende ide, som han lige kom på, tænker han…
 
… og planter derfor sæden i hendes hoved!

God fredag

 Fredag d.14 November 2008 | Niels | Fiktion
Er der noget der hedder nonseksuel - altså hvis man er blottet for seksuel lyst og hverken er til mænd, kvinder, dyr, planter osv. osv...??
Blottet for seksuel lyst - betyder det at man er nonseksuel, eller at man blotter sig fordi man tænder seksuelt på det?


En grund til at nogle mænd græder når de skærer løg ku være at, det er fordi de tænker på at få skåret deres egne løg!?!

Skære Lotte løg? nej stjerne skær.
indianerløg - Albinoløg - forsommerløg - ska Anna løg, nej....


Flere ho's til dig julemand min gamle homeboy - i år ønsker jeg mig, din liste over, hvor alle de slemme piger bor!

igen bliver jeg vidst nødt til at undskylde...

Jeg er død!

 Onsdag d.12 November 2008 | Niels | Tanker om livet
ØV, I lokalavisen idag kan man blandt nekrologerne læse at jeg er død!? Jeg blev selv lidt overrasket da jeg så mit eget navn, men man må jo bare acceptere fakta!

Der står at jeg pludselig blevt taget fra "os" (mine efterladte) Åbenbart så hurtigt at jeg ikke selv opdagede det... 

Jeg vil, hvis I kan læse dette, lige dokumentere fra livet efter døden at, der rent faktisk er et liv efter døden. Jeg kan også nu dokumentere efter min død at jeg rent faktisk var et svin da jeg levede! For det her sted jeg er endt må da være helvede, det er jo ikke ret meget anderledes end mit rigtige liv. Ingen skønjomfruer eller store biler!

Nå smutter igen! Jeg vil nyde resten af livet indtil jeg indser at jeg er helt død - jeg vil om man så må sige prøve at være lidt livlig..

p.s. der er koldt i helvede!

Michael

 Onsdag d.12 November 2008 | Michael | Dagens ord
Idag tog jeg imod en ny kunde. Jeg stak ham poten og han sagde MICHAEL - Hvorefter jeg tænkte: det var da utrolig at han kender mit navn på forhånd!!! Der gik 20 pinlige sekunder før jeg kom i tanke om at andre jo også kan hedde Michael og fik introduceret mig på en civiliseret måde også.

Jeg får fem stjerne for totalitær selvoptagethed idag

Solferie

 Onsdag d.12 November 2008 | Niels | Den digitale verden
Jeg grinte meget inde i mit hoved dengang jeg læste disse annocer og skrev dette indlæg inde i hovedet. Det er ikke så sjovt på skrift men I får det alligevel!

----->

Afbudsrejser til Solen!! Det er kraftedme en god sælger der har solgt de rejser i første omgang! Der må være pænt varmt deroppe! Det må være en eller anden form for aktiv dødshjælp!

...Eller måske er det Pia der mener at udlændinge skal på "Dansk folke ferie" som led i integrationen...

Det er kraftedme også smart at sælge skiferier hvor der er SKIgaranti! jaja det kan godt være at der ikke er sne, men vi lover at du kan låne et par ski! Eller også kan vi garantere at du kan få en ski' på!

Undskyld!

 

Det er sgu da skod

 Tirsdag d.11 November 2008 | Michael | Sexuelle eskapader
Du har sikkert hørt den vandrende historie om at man kan dø af at putte et cigaretskod op i anus.

Undskyld mig, men hvem i alverden har prøvet det? Jeg har det bare sådan at jeg vil se det før jeg tror det... Lav et realityprogram, someone! Hvor mange skodder kan du ha i numsen før du besvimer?

Better safe than sorry... Altså jeg vil ikke putte et skod op i numsen...

Men prøv at tænk hvis man var ude på sin joggingtur og man tilfældigvis havde glemt at tage bukser på og snublede med røven lige ned på et opretstående cigaretskod... DET jeg prøver at sige det er: Lad nu være at smide jeres sure skodder ude i naturen, I gør jer selv potentielle mordere og miljøsvin.

Hytta på hytta

 Mandag d.10 November 2008 | Michael | Spørg Sygo
Spørgsmålet var, hvad kalder man et højhus på Norsk?

Vi har modtaget endnu et dybt og eksistentielt spørgsmål på "spørg Sygo".

Louise spørger:

Hvad er et hyttefad?

Og jeg spørger er det godt eller skidt at få alt serveret på et fad hvis man er bamse? Det er ikke sjovt! Men det rimer til gengæld heller ikke.. Farvel.

Har bankrådgivere mon også sex??

 Søndag d.9 November 2008 | Niels | Sexuelle eskapader
Uvished - på godt og ondt - er stimulation til din hjerne og pirrende for dine sanser.


Det er fandme smart det der internet! Der kan man i fred og ro købe sex ting i fuld diskretion for alle andre end sig selv. Det lovede netbutikken da i hvert fald den dag da øhh… min ven, valgte at placere en ordre. Det er jo bare at bestille, køre dankortet igennem og wupti dagen efter kommer posten med en lille brun pakke. Genialt! Ingen andre får indsigt i ens lyssky affærer.
 
…lige indtil at man åbner netbanken og der på kontoudtoget med store flotte bogstaver står sexudstyr(.dk)
 
Rimelig pinligt hvis min… eller… min vens bankrådgiver Mette sidder og kigger med i kontoudtoget!? Kvinden der suværent sidder og bestemmer om jeg kan lov til at låne penge til et nyt hus kan se hvor meget – eller hvor lidt – der er købt i sexshoppen. Hun kan dog ikke se hvad der er købt, hun kan kun lave billeder inde i hovedet, hvilket jeg ikke helt ved om er godt eller dårligt!?
Ja Niels’ ven jeg har gennemgået dine tal – madbudgettet ser ud til at holde og lønnen er stabil, du skal nok bare lige stoppe med at spilde pengene på lotto samt skære kraftigt ned på dine udgifter til sexudstyr…
 
Mon hun har set det?? Hvordan skal jeg tolke de blikke hun sender mig fremover?? Kæft hvor pinligt! Godt det trods alt kun er min bankrådgiver der kan opdage at jeg har handlet sådanne suspekte steder… (og mig altså, det er jo min vens historie…!)

(Hmm... Hvordan mon min bankrådgiver hun ser ud under alt det tøj...)

Av min arm

 Fredag d.7 November 2008 | Niels | Everyday life
Niels siger: Jeg har haft ondt i min arm i 2 dage nu!

I svarer: NÅ, tak for oplysningen.

Niels siger: velbekom

måske er det er resultat af: for meget tastearbejde, at jeg har sovet på den, for lidt sex, hustruvold, skrøbelig korpus...

Ikke alt gir mening

 Fredag d.7 November 2008 | Ikeaboy | Gæstebloggere
Er det egentlig ikke et mærkeligt, at man betegner noget "skide flot"? Eller, "Jeg skal skide, pisse meget"? Kan du ikke lige bestemme dig!

Jeg har fået en ny mus idag, den er meget livlig!! Endnu et mystisk ord... Liv Lig = Minus og plus gir??? Øhm...

Hvorfor har blinde mennesker ofte solbriller på? Det er da et underligt valg af beklædning, det vil jo svare til at døve konsekvent gik med ørevarmere?

Så var der ham piraten der optrådte til en teaterforestilling og blev helt forbavset, da han fik klap for øjet... eller.. stående ovasion (betyder det rejsning?)

At få rejsning er at leve.
Citat HC Andersen

Gamle Ole

 Torsdag d.6 November 2008 | Michael | Jeg spørger bare
Er det godt eller skidt at lugte af ost, hvis man er gammel og hedder Ole.

Eller..... BINGO!!

It's got to be e e e perfect

 Onsdag d.5 November 2008 | Niels | The book
Mennesket stræber efter perfektheden, en uopnåelig egenskab, der oftest bibringer en negativ effekt!
 
Eller: perfektum bider dig i rektum!

Niels - Citatmager (citater med tynde argumenter??)

Hvorfor stræbe efter perfekthed, for det er oftest dem der stikker næsen frem der får flest hug. Hvorfor skulle man også stræbe efter at være nummer 1 for alt man gør deroppe er at se ned på andre, alt man gør, er i virkeligheden at udstille de andres/flertallets mangler. Det er så let at blive hadet i flertallets trygge rammer, da man som oftest også når dertil med hænderne i vejret fejrende sit eget ego og hånende kigger bagud mod pøbelen.
 
Jeg er nu begyndt at føle presset mod min egen perfekthed! Jeg er jo i gang med at reproducere og i denne proces videregiver jeg jo de perfekte gener jeg har opbygget inde i mig selv! Jeg smukke og begavede menneske har jo lavet en lille pige, og jeg kan nu godt se hvor det bærer hen. I fremtiden skal jeg jo ligge og køre hende til alle de der modeshows hvor hun skal gå på catwalken. Jeg skal se på at klamme pretty boys kigger savlende på de store billbords med hende. Jeg skal se på at bumsebefængte nørder beundrer hendes intellekt på tv. Jeg skal have mig et haglgevær for at holde alle de bejlere væk! Godt at jeg har lavet en dreng først som kan hjælpe lidt med at holde dem væk… med mindre han selv har travlt med at ordne alle de piger der følger efter ham!
 
Måske er det et udtryk for min egen inperfekthed at jeg har lavet en pige - og at jeg bruger "ordet" inperfekt!

Jeg foretrækker mine tænder lodne

 Onsdag d.5 November 2008 | Michael | Everyday life
Jeg havde en tid ved tandlægen idag. De er så søde hos tandlægen og minder altid lige een om, at nu er der sikkert ved at være hul i tænderne, så kom lige forbi til et service eftersyn!!

Tænk engang hvis man fik lignende tilbud fra lægen: Det er tid til dit årlige helbredstjek, du kan jo have nået at få alle mulige former for kræft eller infektion. Vi ses

Men jeg havde altså nul huller og tak for det.

Tak for at jeg har fået ny tandlægemand, en blidt udseende ung mand hvis familie har aner langt tilbage i nazityskland.

Tak for den spidse vibrerende ting du lod rejse rundt dybt nede i mine tandhalse, foruden den følelse ville jeg ikke vide hvor dejligt jeg havde det før jeg kom.

Tak for det voldblødende tandkød og de nye mellemrum mellem mine tænder, jeg slet ikke vidste jeg havde!!

Og jeg må sige, den der søde klinikassistent som lignede en som havde vundet et spil russisk roulette på forhånd, hun var så sød til at kneppe spytsugeren langt ned i halsen af mig, ja jeg er skam glad ved oral.

Men allermest taknemlig er jeg for fakturaen som jeg fik, 311,- Jeg ville med glæde have betalt meget mere for en så udsøgt oplevelse og påmindelse om hvor meget der er nogen der hader deres arbejde.

Det der er lidt træls er, at mine tænder lige var så dejligt lodne, nu er de helt nøgne!!!

viril viral

 Tirsdag d.4 November 2008 | Niels | Den digitale verden
Fordi vi godt kan lide viral markedsføring og fordi Sygos ven Carl-Mar er med, bringer vi lige lidt reklame geeky info...

"Rejsen til Saturn" har netop vundet en pris for "bedste reklamekampagne" i DK. Nedenstående video har vundet prisen for "Bedste viral / internet reklamefilm"Den film må ses... (De andre trailers til filmen er også super sjove, husk at kigge på youtube - Du kan desuden også se flere trailere på variant.dk)

Husk at finde carl-mars gæsteblog indlæg, samt hans mærkesager fra valgkampen her på sygo. Minder mig om at jeg har glemt at lægge en masse indlæg op som han har sendt til os - sorry Carl-Mar - vi kigger på www.carlmar.dk istedet

Ateam

 Søndag d.2 November 2008 | Michael | Tanker om livet

Gør sætningen færdig!

 Lørdag d.1 November 2008 | Michael | Waste of time
Jeg har lige fundet på verdens sjoveste leg.

Den går ud på, at du t

Hvem er Dick Turpin

 Lørdag d.1 November 2008 | Michael | Film og tv
Dick Turpin er nok sammen med Swifthnick det sejeste makkerpar i tv historien. Som tillægsinfo kan jeg fortælle at der for nylig blev udgivet en dvd box samling, med Dick Turpin.
Verdens fedeste titelmelodi.

God weekend

Deeee de de deeeeeee lalalaaa lal alaalala (Sådan lyder den)

Alle indlæg
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Tanker om livet (284)
Den digitale verden (44)
Waste of time (157)
Everyday life (247)
Film og tv (75)
Fiktion (44)
Corporate (14)
Spørg Sygo (17)
Gæstebloggere (8)
The book (5)
Problemknuser (23)
Den gode idé (17)
Sexuelle eskapader (47)
Politik (14)
Smagsdommeri (36)
Jeg spørger bare (39)
Dagens ord (43)
Er du min far - Se også: lookalike (8)
Er det bare mig eller... (34)
Kender du det... (17)
Så så man lige mig... (24)
Jeg tegner og fortæller (8)
Selvafvikling (9)
3 trin (1)
Januar 2011 (2)
December 2010 (10)
November 2010 (1)
Oktober 2010 (10)
September 2010 (14)
August 2010 (11)
Juni 2010 (1)
Maj 2010 (1)
April 2010 (3)
Marts 2010 (1)
Januar 2010 (4)
December 2009 (13)
November 2009 (12)
Oktober 2009 (21)
September 2009 (21)
August 2009 (25)
Juli 2009 (30)
Juni 2009 (32)
Maj 2009 (35)
April 2009 (31)
Marts 2009 (24)
Februar 2009 (30)
Januar 2009 (40)
December 2008 (26)
November 2008 (36)
Oktober 2008 (36)
September 2008 (29)
August 2008 (27)
Juli 2008 (19)
Juni 2008 (37)
Maj 2008 (22)
April 2008 (22)
Marts 2008 (29)
Februar 2008 (43)
Januar 2008 (43)
December 2007 (21)
November 2007 (28)
Oktober 2007 (40)
September 2007 (17)
August 2007 (27)
Juli 2007 (34)
Juni 2007 (34)
Maj 2007 (24)
April 2007 (21)
Marts 2007 (21)
Februar 2007 (21)
Januar 2007 (33)
December 2006 (19)
November 2006 (22)
Oktober 2006 (19)
September 2006 (23)
August 2006 (29)
Juli 2006 (33)
Juni 2006 (8)