Mangel på indlæg!!

 Onsdag d.28 November 2007 | Michael | Everyday life
Der var engang hvor indlæggene fossede ud, her på sygo.

Det er nu fordums tid.

Jeg vil hermed rette en velplaceret undskyldning til vores læsere.

Og en helt speciel undskyldning til en helt speciel læser....

Undskyld Majbritt.

Vi skal nok oppe os og ja Niels er en flot fyr, du kan læse min anbefaling af Niels længere nede på siden. (højre side, nede, nede)

Fjæsbog

 Fredag d.23 November 2007 | Michael | Everyday life
Har du hørt om det der facebook?

Facebook er et socialt netværksværktøj, hvor man kan være venner med folk man kender i forvejen!!! Bare på nettet!!! Det er næsten ligesåsmart som at kalde en stikdåse for en elspareskinne.

=
Ergo det største tidsspilde man kan tage sig til.

Men hvorfor kan jeg så ikke holde op?

PS. jeg er glad idag.

Snart vil jeg skrive et indlæg om Neuro Linguistisk Programmering.

En sur verden

 Torsdag d.22 November 2007 | Michael | Waste of time
Jeg er så "god damn pissed off" idag.

Jeg har drømt mærkelige drømme om en legeplads hvor gyngestativerne var kæmpehøje og børnene blev slynget ud over faldsandet og ud på fliserne når de sprang af. På vej hen til min bil, tabte jeg min mobiltelefon så den smadrede fuldkomment - og jeg kunne ikke samle alle delene op, så jeg kunne samle den igen. Så var jeg på en banegård hvor der var en ung fyr (aprox 15) der sparkede mig i røven. Så skældte jeg ham ud, men jeg kunne ikke røre ham. Så gik jeg hen til min bil i et stort betonparkeringskompleks og så var den fuldstændigt rippet, hele karrossen var skraldet... Selv de megagrimme stålfælge var stjålet. Så drømte jeg at jeg stod op fordi jeg troede kl. var helt vildt mange men den var kun 5. Jeg gennemgik rigtig mange dårlige følelsesregistre i den drøm, men selv da jeg stod uden min mobil og bil, som er to af mine absolutte hjørnestene i mit materialistiske liv, formåede jeg at tænke at "Michael du er jo ikke dine ting".

Et lys i mørket.

Men jeg er fandme stadigt sur, og jeg vil være sur... Jeg tager det ind og bruger det.

Desuden: Din sure citron?? Det er da ikke skidt at være en sur citron!! En citron er jo sur, ergo må det være et succeskriterie for en citron at være sur. Det ville da være langt være at være en brækfrugt.

En syg verden

 Torsdag d.22 November 2007 | Niels | Waste of time
Jeg har snart været syg i 3 hele uger! Jeg gider ikke mere!? Det er jo bogstaveligt talt sygt at være syg. Specielt når man har pokkers travlt, hmm måske hænger det også sammen...

Det var bare et af de der gammel dame selvmedlidende, jeg har ondt af mig selv, dårlig undskyldning for ikke at have skrevet i lang tid og håber du giver mig en 20'er og en kiks indlæg.

Nyt fænomen

 Onsdag d.21 November 2007 | Michael | Waste of time
Jeg har opfundet en ny form for rekration.

Happyslapping blev aldrig rigtigt socialt acceptabelt.

Så vi smider sgu da bare en DICK ind i kampen - så bliver det til happyDICKslapping.

Frem med mobilkameraet og frem med willy - og så er det ellers bare efter kæresten...

Det er begrænset hvor stor skade man kan gøre med sin lille kølle, man kan vel tops give en infektion og måske et blot øje på en god dag.

Men husk: stor dolk gør ingen stor jæger... Men en god zoom kombineret med skæve vinkler kan virkelig gøre bjørnetjenester.

Trøstespise

 Onsdag d.21 November 2007 | Michael | Tanker om livet
Jeg tror jeg har en oralfixation. Jeg har ikke sagt det til nogen før men jeg brugte sut til jeg var 5år og seksten måneder.

Jeg spiste foreksempel chips til aftensmad igår aftes, og jeg skammer mig.

Jeg er 30 forfanden...

Blå marked!!

 Mandag d.19 November 2007 | Michael | Fiktion
Jeg tog KRAFT edder spark mig selv i løgene på det blå marked igår!!

Jeg vil hellere have blå mærker, lavet i affekt af en 120kg sur asylafvist ganeser der har en dårlig dag.

Større samling af bonderøve og indavl finder man kun på syrede film om fire mænd i kano i bjergene... Jeg venter bare på at en af dem visker mig i øret "Sqirl like a pig boy" mens han presser mig på pungen (pengepungen)..

En forsamling der har mere hjerne i maven hvis de slugte en flue når de er ude og kører traktor!! En forsamling der får (ja undskyld Morten og Peter) Morten & Peter til at ligne intellektuelle raketforskere som man med glæde ville lægge sit liv i hænderne på.

Og jow de tror rent faktisk at det container skrammel de sælger er lavet af guld.

Og prøv at prutte med dem og de kigger på dig som om DU er den der er åndsvag og smiler til en og blotter en rådden tand, men ikke i munden...

Og det værste er at om et halvt år så har jeg glemt hvordan det er5 og tager derud igen - Og hvem er det så der snyder hvem?

Morten og Peter - jeg hader også måger.

Mandag

 Mandag d.19 November 2007 | Michael | Everyday life
Og så står jeg der i brusebadet og beskuer mine fødder imens det varme vand kærtegner min ømme kontornakke. Hold kæft jeg trænger til at få klippet tånegle, jeg glemmer tit at jeg overhovedet har fødder og sådan er det jo tit med banaliteter, man opdager først hvor glad man var for dem når de er væk.

Tankerne lyner igennem min hjerne. Hvad fanden er en tanke egentligt lavet af? Energi? den kan ihvertfald ydmønte sig i enorme energiudladninger, manifestering fysisk og psykisk. Positiv, negativ. Borgerlig regering, hvad bliver konsekvenserne? Bliver det mon de private virksomheder der skal tage initiativ til at være bamhjertige samariter overfor de "svage" i samfundet? Findes der overhovedet mennesker der ikke har en eller anden merskabende værdi? det tror jeg ikke. Skal jeg hænge fladskærmen op når jeg er færdig. Skal jeg rykke i elastikken nu? Jeg var i avisen med mit firma i Fredags.. Mon der er kommet nogen uopfordrede hendvendelser på vores tilbud - Er kun et lille udsnit af hvad jeg tænkte på.

Barber dig Michael, se præsentabel ud, klip neglene, NEJ imorgen, skal alligevel ha sko på.... Klip dit hår? Hæng fjernsynet op, tag tøj på først... Tøj på, så.... Bor hul i væggen. Rawplugs og franske skruer, pudsvæggens ven og fjende. Jeg ramte et hulrum. Sådan, færdig med arbejde - det hænger sq lige!! Godt arbejde - nu ser hun at jeg er en rigtig mand!!

Pak tasken, chokoladen med, hygge med Niels - UD AF DØREN....

Afsted på kontoret og nu sidder jeg her, ret så præsentabel - lige bortset fra at...

Jeg har taget virkeligt grimme sko på på arbejde.

Grimme sko

Hvad er rødkål egentlig lavet af?

 Torsdag d.15 November 2007 | Michael | Waste of time
Kender I det, når man taler før man tænker

Its alive

 Torsdag d.15 November 2007 | Michael | Everyday life
Der findes indlæg til mange formål, skoindlæg, trusseindlæg, brysteholderindlæg og sygo indlæg. Sidstnævnte findes der 464 af den dag idag... 464 indlæg og dertil 980 kommentarer.

Vi har haft 4167 unikke besøg og tallet vokser hver dag.

Sygo er fritænkningens rum, alle er velkomne og ytringsfriheden lever.

Læs, tag det ind, brug det, smid det væk, skriv en kommentar, gør hvad I vil, det gør vi, mest af alt

Michaels liv idag: Jeg har fortalt et klasseværelse propfuld af handelsskoleelever at vores kontor ligner et marrokansk bordel.

HVORFOR HAR DU IKKE SAGT..

 Onsdag d.14 November 2007 | Michael | Everyday life
Scenariet var sat! Alt var timet, iscensat og perfekt ned til mindste detalje.

Stearinlysene tændt og ryddet op på kontoret, planlagt så vores kreativitet rigtigt kunne syre igennem. Niels havde rigtig nusset om detaljen. Ja, vi har haft en journalist fra lokalavisen på besøg i Grafioso idag.

Alt forløb strygende, kaffe på damen, vi sagde de rigtige ting på de rigtige tidspunkter og den interesserede journalistdame spurgte ind til benet og var oprigtigt nysgerrig. Dynamik og kreativitet pakket ind i et supergodt og brugervenligt produkt.

Så vi fik sendt journalistpigen ud i verden med en nyhed af verdensomspændende karakter.

Så skulle jeg lige på toilet og hælde vand fra løgene. Og da jeg får øjenkontakt med mig selv i spejlet opdager jeg et mentolatum-indsmurt-bussemands-infektet-næsehår på afveje ud af min næse!

Og for at afslutte min overskrift: ... at jeg mentolatum indsmurt bussemands infektet næsehår på afveje ud af næsen, NIELS??

Man kan altså være nok så superflink, nyhedsværdig, kreativ smartenheimer rockstjerne, når man har et cremet klamhedshår ud af næsen, så falder det lissom bare lidt til jorden ik´ås.

Folketingsgranprix

 Onsdag d.14 November 2007 | Michael | Tanker om livet
Hold da kæft hvor er jeg glad for at det var nogen fra Danmark der vandt det der Valg! Pyh!

Men jeg synes godt nok det er synd for muslimerne med alt det valgflæsk, så er de jo lissom holdt udenfor igen, i og med de ikke spiser ØF!

Jeg er en klippert

 Tirsdag d.13 November 2007 | Michael | Everyday life
Jeg er min egen frisør. Jeg er hjemmeselvfrisør... Det kom til mig en dag:

Hvorfor lade andre klippe MIT hår? Det er jo mit hår.

Og der er ingen der siger noget når jeg har klippet mig og intet nyt er som så sandt sagt, godt nyt. Hvilket får mig til at tænke på at jeg slet ikke har set det i nakken endnu!!

Og fordelene vil ingen ende tage:


  • Ingen tidsbestilling

  • Det er gratis

  • Ingen ventetid

  • Man kan bruge håret til at putte i dynen når det er koldt

  • Man styrker sin motorik højre og venstre er ikke det samme i spejlet skulle jeg hilse at sige. Så hjemmeselvfrisørfaget er bestemt ikke for folk med løse håndled.
Som vi siger i min familie: Selvgjorn er velgjorn.


kamera

 Lørdag d.10 November 2007 | Michael | Tanker om livet
Gad vide hvor mange billeder der findes på nettet af folk som har taget et billede af sig selv med strakte arme eller ind i et spejl, hvor kameraet er med?

 

Comedy hour 10

 Fredag d.9 November 2007 | Niels | Fiktion
Det er november og julebajeren er introduceret og julefrokosterne er så småt gået igang for at vi kan nå dem alle...

Det er dog lidt anderledes i år for her i november bliver der severet valgflæsk og det er lygtepælene der er plakatfulde.

gay gay or straight up gay

 Fredag d.9 November 2007 | Niels | Film og tv
Der er blevet lidt fodkoldt i helvede og jeg tror også jeg så en lille gris kom flyvende på den anden onsdag i ugen!?

Jeg tabte underkæben midt i reklameblokken på tv af ren og skær forbløffelse.

Vild med dans - Jens Verner - har udgivet en dvd med hvordan man lærer at danse, det i sig selv er vel ikke så overraskende at folk udnytter deres midlertidige berømmelse til at tjene lidt ekstra.
Det overraskende ligger i at han på dvd'en åbenbart danser med hans KONE! ...og så vidt jeg kunne se på det 30 sekunders indslag så var kone ikke en trans!?

Den mand opfører sig da über gay som en lidt fimset version af Ole Henriksen...

(Jeg ser for meget fjernsyn ...eller er bøsserne bare overeksponeret på tv?? Hørte i radioen at der snart kommer et nyt realityshow på tv om en masse frisører der skulle stemmes ud uge for uge! oven i købet et amerikansk show med en dansk - fantastiske 5 - dommer! (og nej det skal jeg ikke se!))

Quiz

 Torsdag d.8 November 2007 | Niels | Waste of time
Her er en lille hurtig quiz.
Præmierne er en håndfuld god karma og en interaktiv ven hvis jeg får dit facebook navn
Gæt et køretøj ud fra nedenstående billede:
Svaret er: et Locomotiv (fordi det er et Loco motiv HAHAHA)
(Du får svaret hvis du holder musen over billedet)

idag

 Onsdag d.7 November 2007 | Michael | Everyday life
Ja, så blev det altså idag.

Idag har jeg erfaret at jeg er begyndt at skrive indlæg som en gammel kælling og så er der en eller anden venlig sjæl, som har meldt mig til dyrenes beskyttelses nyhedsbrev. Dette resulterer i en masse post i min indbakke om herreløse katte og misrøgt - Lissom enhver anden gammel kælling.

Ellers er der ikke sket så meget, Niels var syg igen idag - Og jeg skulle tidligt hjem og handle ind sammen med Kæreste fordi vi får onkel-hygge Henrik på spisning. Så det blev ikke til så meget Grafioso idag.

Nåå jow - Så er det der sker et eller andet, når der kommer folk på besøg. Jeg tror I kender det allesammen. Der skal ryddes op og gøres hyggeligt! For det gider man k*fs<¨demig ikke at gøre når der ikke er nogen der skal kigge på ens lejlighed.

Og så tog jeg migselv i at udbryde "SKAL DU IKKE HA NOGEN MENSTRUATIONSBIND" nede i Netto. Men det skulle hun ikke - til gengæld skulle vi have masser af wc-papir.

Og så har reklamebudet fundet en rigtig smart måde at omgå "reklamer nej tak" skiltet på.... Han mener åbenbart at hvis man bare smider dem på måtten, så er det heeeeelt ok?!? For det første er det overhovedet ikke OK. For det andet bruger man sin måtte til at tørre skoene af i, skoene som går på jorden, jorden hvorpå der ligger skidt og hundehømmer, skidt og lort som kommer på avisen, AVISEN SOM SKAL IND PÅ BORDET, BORDET HVORPÅ JEG SPISER. FOR IND I HELVET DA IK ÅS.

Jeg er syg

 Onsdag d.7 November 2007 | Niels | Tanker om livet
Det er altså ikke for sjov når jeg ikke kommer på "arbejde"! Min næse har en lind strøm af snot der løber ud over det hele og halsen kradser som om en lille lortekat sad fast og kæmpede for at komme ud.

Kender i ordsproget: Hvorfor kommer sygdom altid på de mest ubelejlige tidspunkter?? Jeg whinede så sent som i mandags til Michael om hvor travlt jeg havde og at han nok skulle slappe af med det der BLACKJACK og så bliver man syg lige efter! Svaret på ovenstående ordsprog er jo selvfølgelig: der er aldrig nogen belejlige tidspunkter at være syg på!

Så hvis man ville være så venlig aldrig at bruge det ordsprog igen for det er jo bare at - state the obvious! Sygdom er en del af livet så jeg vil i fremtiden lige sige til mig selv engang imellem når jeg har tid og er glad: "Jeg ville ønske at jeg var lidt forkølet idag..."

En rigtig blog

 Tirsdag d.6 November 2007 | Michael | Tanker om livet
Før i tiden var sygo den sejeste blog i verden... Den var så sej at moder Teresas mødom virkede som ganske regulær skridt slim og voksne mænd græd som havde de skåret løg med deres blottede øjeæbler.

Nu er Sygo reduceret til en rigtig blog:

Jeg stod op kl 9:00 ca tre stunde senere end jeg havde planlagt - Men livet udfolder sig ikke altid som man forestiller sig. Eller rettere "intet nyt under solen" for jeg står for sent op i forhold til mine første antagelser, hver dag. Og helt galt er det blevet efter jeg er blevet min egen direktør. Jeg er egentlig også af den opfattelse at man ikke bør åbne øjnene før solen har åbenbaret sig.

Det startede med: Jeg fik en sms fra min kompagnon og medblogger Niels - "Min næse er helt gal, jeg er ikke på kontoret idag".

Jeg står op og laver friskkværnet økologisk Max Havelaar mærket kaffe, som jeg gør næsten hver morgen. Knækbrød med Øko Thise ost og smør (Bryd arla mælkemonopolet) og skorper til kaffen.

Nu havde jeg ikke så travlt med at komme på kontoret og please Niels, så jeg gjorde det jeg ellers så sjældent når, jeg gik ned og tog sol.

Da jeg var bagt færdig gik jeg tilbage og hentede min bil (mitsubushi colt 1,6 glx hverken ikke økologisk eller økonomisk) og så gjorde jeg noget andet som jeg så sjældent når omkring i weekenderne, når familie, kæreste, venner og spillejobs skal passes. Jeg vaskede min bil. Jeg har nemlig fået en masse autopleje af min fætter og hans kæreste og deres (og min) lille pige.

Da den var flot og ren polerede jeg den og så var klokken pludselig 13:10 - Sulten gnavede i min mave og af en eller anden årsag poppede der shawarma op i min hjerne og derefter min mor. "Hvaaa, gir I en rugbrød og en kop kaffe?" Det var mig der snakkede i telefon med min mor! Og ja skam, de ville gerne ha besøg.

På vej derover smuttede jeg i Thansen og købte nogen forkerte forlygtepærer til colten (Det er lissom bare indbygget i Thansens koncept at give et forkert produkt med hjem først, så kommer man jo igen og køber måske mere).

Hos mine forældre fik jeg et par håndemadder med frikadelle - der er ikke nogen der kan gi håndemadder som min mutter. Og så fik vi os en snak om Max og økologi og lillebror og kærester og verdensituationen - der er jo valgkamp. Min mor siger at Helle T har dummet sig, men jeg er ligeglad, jeg stemmer på hende fordi hun har sexappeal.

Nå men så ringede Kæreste og ville vide hvor jeg var? Så måtte jeg jo hjem ad så hun kunne tage bilen til DVD møde. Da jeg var hjemme ville jeg lige lade pigen vide at jeg stod nede på gaden og var maskulin med at skifte de forkerte pære i bilen, dengang vidste jeg jo ikke de var forkerte - jowjow det kan jeg skam osse. Nå men de passede jo slet ikke.

Så lokkede jeg kæreste med over og bytte pærer til nye - Nu ser de rigtige ud. Derefter blev jeg kørt på kontoret hvor jeg fik tjekket mail - Ingen journalister havde skrevet grrrrr. Jeg brugte lidt tid på at forberede BLACKJACK i Grafioso, så kommer der sgu skub i sagerne. Klokken blev 17:20 og jeg slukkede computeren og låste af og satte allarmen til inden jeg gik ud i den bidende kulde og vendte snuden hjem. Næsten hjemme var der et kvindmesch i en bil der dyttede af mig og insisterede på at køre mig hjem, Rikke fra kontoret - Ikke så tit at jeg bliver "Picked up" på den måde - Nå men hygge hejsa.

Hjemme, satte nøglen i cylenderen og det lune mørke tog imod mig. Ligeså alene som man nu kan være i et boligkompleks med 255 lejligheder klods op af hinanden. Smed gryden med rester fra igår på komfuret og fyrede op i fladskærmen og begyndte at skrive det her intetsigende indlæg med god aften DK snurrende i baggrunden.

Men hvorfor?

Jeg aner det virkelig ikke. Jeg havde vel brug for nogen at snakke med?

Om jeg har haft en god dag?

Tja!

Omlidt bliver jeg hentet af min homie Jimmy og så skal vi ud og øve i vores øvelokale. Jeg regner med at lokke dem til at spille Gavin Degraw - dont wanna be.

Det var fandme et fedt indlæg!!

NOT

No means NO

 Tirsdag d.6 November 2007 | Michael | Tanker om livet
Sørme om der ikke ryger valgflæsk ind af min brevsprække, på trods af mit reklamer NEJ TAK skilt.

Enhedslisten - NEJ BETYDER NEJ.

Yamsina

 Mandag d.5 November 2007 | Michael | Everyday life
Jeg har længe villet skrive et indlæg om min helt fantastiske kæreste....

Det er ikke fordi det er svært at finde noget at skrive om, men det skal bare være perfekt.

En hverdag med Yaminsa er aldrig kedelig og ensartet... Der er altid et godt grin der lurer under overfladen. Men nu er det åbenbart gået over gevind og hun er begyndt at tro at jeg griner af hende konstant - Det gør jeg slet ikke, jeg er skam bare glad ved hende.

Og det hjælper jo kun på det når hun forklare mig at man altså godt kan pritte om prusen hos tandlægen

Hit med ......

 Lørdag d.3 November 2007 | Michael | Waste of time
Hit med hjernen
Hit med pengene
Hit med sengen

Jeg burde blive ansat som programchef.

Jeg så "vild med dans" igen igår. Jeg t

Hit med sangen

 Fredag d.2 November 2007 | Michael | Film og tv
Hænderne op eller bukserne ned!!

Hvem har røvet "hit med sangen" for originalitet?

Jeg ville faktisk hellere se seks stærkt alcoholiserede mænd sidde på to bænke i en park og slynge snottere efter hinanden - Nej fuck det, jeg ville sgu hellere se vild med dans.

Fra nu af skal jeg nok finde noget positivt at skrive om!

Postbudet ringer altid tre gange...

 Torsdag d.1 November 2007 | Michael | Everyday life
Vi kender det allesammen.... Vi har bestilt en ting pr postordre, eller det der nymodens Internæt.

Man venter og venter og venter, sætter sin lid til postDK, og uha det er spændende.

Og dagen oprinder hvor postmand Per kommer med pakken...... Kl. 11:36 på en hverdag, hvor ingen mennesker er hjemme???

Hvorfor gør de det? Hvorfor har de synes det var smart at dele pakkepost ud mens deres kunder er på arbejde?!?!

Så må man på posthuset og hente sin dildoformede vibrerende megapakke (som er en barbermaskine) og underkaste sig misbilligende blikke, med undskyldningen: Jamen det er altså ikke til mig!! Se selv jeg har slet ikke ret meget skæg........ på kinderne....

Rigor Mortis

 Torsdag d.1 November 2007 | Michael | Tanker om livet
Er det godt eller skidt at være dødstiv, hvis man har taget viagra?

dødsjovt

 Torsdag d.1 November 2007 | Michael | Tanker om livet
Når man er død eksisterer man ikke.

Når man ikke er født, eksisterer man ikke.

Ergo har vi alle prøvet at være døde.

Er det ikke dødsjovt at tænke på?

Du er et svin Naser

 Torsdag d.1 November 2007 | Niels | Waste of time
Khader bliver udsat for beskyldninger, af vores allesammens Qvortrup, om at have fået udført sort arbejde . Ja Bølgerne skal jo gå ret højt når 2 af Danmarks største medieliderlige individer kommer i konfrontation, hvorfor Qvortrup flere gange blev betegnet som et svin.

Khader vælger så i et efterfølgende interview med tv2 at udtale at, han i 2 måneder ledte efter en vinduespudser der ville pudse hans vinduer hvidt...

Der synes jeg så det er ret svinsk at mistænkeliggøre hele vinduespudser branchen for at redde skindet på hans egen røv. Jeg ved ikke om han enten er meget doven når han leder eller han kun leder blandt fætre, folk på sygedagpenge eller knægte på 12 år.

Tænk at anklage det glorværdige erhverv der for små penge hurtigt udfører et arbejde som man ellers ikke gider selv og som ville spilde en hel lørdag...

Alle indlæg
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Tanker om livet (284)
Den digitale verden (44)
Waste of time (157)
Everyday life (247)
Film og tv (75)
Fiktion (44)
Corporate (14)
Spørg Sygo (17)
Gæstebloggere (8)
The book (5)
Problemknuser (23)
Den gode idé (17)
Sexuelle eskapader (47)
Politik (14)
Smagsdommeri (36)
Jeg spørger bare (39)
Dagens ord (43)
Er du min far - Se også: lookalike (8)
Er det bare mig eller... (34)
Kender du det... (17)
Så så man lige mig... (24)
Jeg tegner og fortæller (8)
Selvafvikling (9)
3 trin (1)
Januar 2011 (2)
December 2010 (10)
November 2010 (1)
Oktober 2010 (10)
September 2010 (14)
August 2010 (11)
Juni 2010 (1)
Maj 2010 (1)
April 2010 (3)
Marts 2010 (1)
Januar 2010 (4)
December 2009 (13)
November 2009 (12)
Oktober 2009 (21)
September 2009 (21)
August 2009 (25)
Juli 2009 (30)
Juni 2009 (32)
Maj 2009 (35)
April 2009 (31)
Marts 2009 (24)
Februar 2009 (30)
Januar 2009 (40)
December 2008 (26)
November 2008 (36)
Oktober 2008 (36)
September 2008 (29)
August 2008 (27)
Juli 2008 (19)
Juni 2008 (37)
Maj 2008 (22)
April 2008 (22)
Marts 2008 (29)
Februar 2008 (43)
Januar 2008 (43)
December 2007 (21)
November 2007 (28)
Oktober 2007 (40)
September 2007 (17)
August 2007 (27)
Juli 2007 (34)
Juni 2007 (34)
Maj 2007 (24)
April 2007 (21)
Marts 2007 (21)
Februar 2007 (21)
Januar 2007 (33)
December 2006 (19)
November 2006 (22)
Oktober 2006 (19)
September 2006 (23)
August 2006 (29)
Juli 2006 (33)
Juni 2006 (8)