Tånegle!

 Torsdag d.30 November 2006 | Michael | Tanker om livet
Jeg begavede mine fødder med lidt ekstra opmærksomhed igår aftes (tog fodbad i en rød gulvspand, mest fordi jeg ikke gad at gøre hele kroppen våd : )

Men så sidder jeg lige der og tænker!! Som jeg gør det meste af tiden. Tånegle? What the hell. Hvorfor? Hvad til? Hvornår i evolutionen... På hvilken måde er de bevendte. De sidder bare der og vokser, gør ondt når de bliver jokket på og får skoene til at stramme, når man glemmer dem.

Det eneste tånegle dur til er at sidde og samle snavs og komme til at lugte af ost. Det svare jo næsten til at være udstyret med en tånegl på peken!! Ikke at jeg går ind for hverken fodsex eller lugtepiknegle... Men det ville være mere attraktivt at bide negle.

Godnat og go´negl

Kærlighedserklæring!!

 Onsdag d.29 November 2006 | Michael | Tanker om livet
Er det godt eller skidt at ha en araber? Hvis det ikke er en hest???

Word Up!

 Onsdag d.29 November 2006 | Niels | Waste of time
Det er så hot det her! Boing Boing og et lille zip rødvin, ka du høre hende synge: du for lækker la mig se dig dreje rundt. Whoop aha. jeg er vild med når du er i min tipi kom nu Bounce med os. En dag tilbage, så jeg røg en sidste blå kings og sang, pop pop lad din røv gå wuu wuu. Hvaffon et remix er det her?

Hold nu kæft tak! Det ender jo med at sidde fast noget af det :-s

Hot damn det må gi nogen hits det her! Ja altså på google for helvede!

Det moderne menneske!

 Onsdag d.29 November 2006 | Niels | Tanker om livet
Morgen (stress), Arbejde (stress), Familie (stress)
Fritid/hobby/søvn (ikke eksisterende eller det samme som arbejde)

Hvis alt er arbejde er alt stress

ORD TIL DIN MORMOR !

 Onsdag d.29 November 2006 | Michael | Tanker om livet
I en tid hvor ungdommen bliver hyldet og alderdommen forsømt. I en tid hvor massen af gråt guld bliver større og større, fordi de "unge" har travlt med at realisere sig selv og for alt i verden forblive unge, vil jeg kaste et streetrespect håndtegn til de mange totalt seje (bogstaveligt talt) gamle mennesker der går rundt i verden.

(Forestil dig at du er standupper for første gang, for et crowd på gennemsnitligt 70+. Tal højt og tydeligt, timing er altafgørende.... 4..3..2.. SÅ ER DU PÅ!!)

Hey hvad sååååå marienfryd plejecenter - Gamle mennesker (forundret) hvad fanden sker der med dem.... Ved I hvorfor gamle mennesker er så "cool" - Det er fordi de er så tæt på at dø... (vent på bifaldet)

Jeg arbejder på at blive gammel hver dag - Seriøst mand, at være gammel er den vildeste ekstrem sport man kan dyrke... Gamle mennesker ser konstant døden i øjnene... Og de er pisse ligeglade mand.. Og de står pissetidligt op hver dag!

Måske er jeg et konkurrencemenneske, men lige meget hvor meget du prøver kan du ikke blive ældre end din ex. farfar.. Han vil altid være den ældste og ha fået meeeeget mere fisse end dig... Og hvis farmor stadig er en foxy lady holder han sikkert statestikken kørende. JA, GAMLE MENNESKER HAR MASSER AF SEX. Og de har øvet sig hele livet... er det ikke riiiigtigt Marienfryd? (Vent på publikums brøl). Vi er op imod noget her som vi bare ikke kan slå uden at investere hele livet.

En anden sej ting!! Der bliver flere og flere folder på kroppen. Man får, så at sige et større overflade areal. Så kan det pludseligt bedre betale sig at gå i svømmeren.

Ja man kan endda gemme ting i sin krop... regninger, en stok eller sine powerwalk stænger. Men pas på med paraplyer og kæledyr!!

Og hvis man er god kan man blive et stort aktiv i smuglerbranchen... I tolden: Undskyld frue, der er vidst hul på dit talkum....

Jeg ser for mig at man kunne rulle et par joints eller lidt coke ind i en rynke... Så ville det blive totalt in og highsociety at ha sin mormor med til fest og sniffe en snitte på en gammel finke, lidt lissom det skete med asiatiske kvinder og det der rå fisk der hed marinerede sild i gamle dage.

Og man kan jo få alt det fede medicin, når man er gammel. Så man kan supplere sin folkepension med lidt smugler og pusher virksomhed... Feste med hugh hefner og spise viagra som var det småkager.

Og jeg blir nød til lige at smide en rullator ind i betragtningen.. CRASH!! 

Rullatorer er for fede mand! Jeg fatter ikke hvorfor man ikke laver dem med sæde og pedaler? Altså selv den mest skruppelløse, langfingrede, bygget-af-snot-nars-pikkemands-afskyelige-møg-jeg-ved-ikke-hvad-der-er-ejendomsrets cykeltyv, stjæler ikke et rullator.... En cykel/rullator hybrids-transformer og så var vi ude over det problem.

Og så alt det gamle må: Springe over køen og bare spille døv. Nive børn hårdt i kinderne under påskud af kærlighed. Fortælle løgnhistorier fra gamle dage. Gå stavgang uden at blive kigget skævt til. Tage hævn for hele sit liv. Være sur uden grund. Brokke sig over samfundet - man har jo selv bygget det! Glemme vigtige ting. Skide i sengen hvis man ikke gider rejse sig og få andre til at tørre op! Slå med sin stok og være bedrevidende.

Og alle ved, at det er de gamle der opfandt hængerøvs bukser... Bare så I ved det snotunger!

Opfordring!

 Tirsdag d.28 November 2006 | Michael | Waste of time
Skaf en sygolæser og vind en bamse.

sygobamse

Højreklik og tryk "gem som". Så er bamsen din for evigt.

Kommuniker med din T-shirt

 Mandag d.27 November 2006 | Michael | Waste of time
Nu brugte jeg lige en times tid på T-shit hell... Plat og grov humor lige på tøjet.

Humor kender ikke race

 Mandag d.27 November 2006 | Michael | Everyday life
I lørdags var der en udenlandsk pølsemand fra Horsens som solgte brændte mandler på torvet i Silkeborg, der konstaterede at jeg måtte havde sprogvanskeligheder....

Jeg kom spankulerende med min araber prinsesse og troede egentligt at det var hende han talte til, men det var os begge. Pludseligt befandt vi os midt i et quizshow her midt på Gågaden i Silkestrasse, kulisserne rullede sig ud og kæmpespotlight oplyste os og klovne ciklede rundt på deres monocykler og jonglerede med alt de kunne få fingre i. Denne ordinært grå vinterdag var med et fingerknips blevet eleveret til noget magisk. "Kan I husk mig, hva? kan I?". Det stod mig helt klart at jeg havde set den charmerende mand før, men på hvilket pizzaria? (Typisk vanetænkning).

Min lille trutmunds-brunøjede-burka-kandidat udbryder, "det er pølsemanden" (det sagde hun også igår!!) Nu gik det op for mig!

"Nååå ja, du er jo pølsemanden fra Randers" POP, var alle kulisserne væk og klovnene og musikken forsvandt ud i en rungende stilhed... Han kom nemlig fra Horsens - Doh! - "Nåå ja, han har nok sprog vansklighed på den ansigt!!!"

Nå ja, men vi vandt da en pose brændte mandler i trøstegave. 

Vi havde mødt den kære pølsemand første gang nede i Horsens, hvor mit band og jeg spillede for gågaden, kald det en promotion tour. Og den kære pølsemand som vi strategisk nok stod overfor, var meget begejstret for os og stod i spidsen som den førende sponsor af penge til guitarkassen.

Go Karma til ham.

Mobning på arbejdspladsen

 Fredag d.24 November 2006 | Michael | Everyday life
Og så var der den dag inde i skolefritidsordningen (hvor jeg arbejder) hvor der var en pige der var ved at tegne mig! Jeg studser lidt over tegningen og spørger hvorfor jeg er helt hvid i ansigtet (papirfarvet). Inden hun når at svare bryder en lille chokoladebrun mulatpige ind og siger at det er fordi jeg er så bleg...

Det kan hun sgu da sagtens sige!!!

Mobning på arbejdspladsen antager lidt anderledes karakter på sådan en arbejdsplads og nogen dage er det bare alle mod Michael.

Scenarium: Jeg er fornøjeligt på vej hjem her kl.15.00 (Det er wiiiikend) og bliver mødt af en smilende flok unger på girafgyngen, der ivrigt byder mig god weekend med deres deres FUCK-fingre vinkende i luften.

BØRN! er de eneste der kan stå og spille smart med snot i hele femøren og lugte af makrel og bare tro de er legepladsens konge.

Fransk revival !?

 Tirsdag d.21 November 2006 | Michael | Waste of time
franskhotdog

Franskhotdog!?

 Mandag d.20 November 2006 | Michael | Tanker om livet
Jeg var på visit i en sportshal her forleden. Sådan en rigtig sportshal, med gummiskolugt, lysstofsrør, alsken net, bolde, energiske svedene mennesker og naturligvis en kombineret miniature grillbar og slikbod?! Get the picture?

Det er så her i en sportshal i det nordjyske, at jeg får øjenkontakt med en gammel ven, den franske hotdog. En af den slags kammerater som jeg lissom bare er gledet langsomt væk fra på trods af de mange gode timer vi har tilbragt sammen.

Nu sidder jeg her i det glimtende neonlys og betragter den infantilske pølse i dejsvøb, i hånden af en granvoksen mand. Og den virker pludselig så fjern, den gamle ven.

Og i og med at jeg ikke rigtigt ved hvad jeg vil sige med noget af det jeg har skrevet, lyder mine spørgsmål nu:

Hvorfor hedder noget så jævnt dansk, egentlig en "fransk" hotdog, er det fordi den skal indtages oralt? Hvad så med alt det andet mad??

Og hvad fanden laver en Grillbar i en sportshal?

Det er bare ikke logisk.

Michael AKA Grand theft auto

 Fredag d.17 November 2006 | Michael | Everyday life
Nu stod jeg altså i den situation at jeg skulle bruge en bil! Da min gode gamle kammerat (Ja det er dig Martin) tilfældigvis ringede og fortalte mig om sin lille bilpark, mente jeg at det måtte være skæbnen der bød mig chancen.

Efter lidt korrespondence blev vi enige om at jeg kunne hente hans bil (Golf 1 anno psykopat dødsfælde, men man bliver ikke våd når det regner) fredag og helst lige inden tolv, for der skulle han til frokost og ha varm mad (<-- vigtig detalje).

Nå men jeg kommer og får nøglerne og går ud og vil låse bilen op! Det driller og jeg går tilbage... Der er åbenbart en nøgle til bagagesmækken, prøv den anden.... Vupti og døren går op! Jeg smyger mig ind i den superskrabede metalkabine der henleder tankerne på en tysk kampvogn, altså bare i miniformat og uden hestekræfterne.

Tryk to gange på speederen for at aktivere autoshokeren. Alt bliver udført i minutiøse og omhyggelige bevægelser (se også: Jeg er pis hamrende bange for at dumme mig og alle kigger på mig og griner inde fra værkstedet, sådan nedladende, som kun mekanikere lærer det på mekaniker skolen).

Nå men, bilen starter, eller rettere starteren får motoren til at køre, motoren kører lidt i simultane hakkende host og går ud. Dette sker vel en 4 -5 gange. Og jeg beslutter mig i mit stille sind for at gå ind og aflevere nøglerne til Kammerat igen og sige "ellers tak makker, jeg cykler sgu bare de 120km!!!"

Jeg træder ud af stasi kabinen, ud i regnen, ud i ydmygelsen! Min anden kammerat (Mekaniker!) som åbenbart har betragtet mig fra kantinevinduet, påkalder sig min opmærksomhed og spørger hvad jeg laver? Noget i den her stil: "Hey Michael, hvad har du gang i? Ja, jeg kan sgu ikke få den til at starte... Jamen det der er ikke Martins bil, den står omme bag muren!!!"

Prøv at gætte hvem der følte sig underligt til mode! Jeg giver jer et hint... Starter med M. og slutter på ichael?? Anyone?

Og som om det ikke er nok.... Læs videre!

Forestil jer nu at en kæmpe blå garageport skyde op, og hele mekaniker staben står klar inde bag denne, for at "se" (se også: sønder-lam-slå-skide-meget-tæve) hvem der er ved at stjæle "Kurts" (fiktivt navn) bil....

Nåå det er da bare mig! Nu stod Kurt og jeg så der og undrede os over nøglesammenfaldet, jeg undskyldte og undgik represalier (se også: kraniebrud).

Og sådan gik det til at jeg påkaldte mig unødig opmærksomhed og pådrog mig det uflatterende sorte fingeraftryk på mit cv: biltyv. Og på en eller anden måde hænger det hele sammen med en pige der hedder Yasmina.

Pisse meget

 Tirsdag d.14 November 2006 | Niels | Waste of time
Jeg er lidt i tvivl om pis og pisse er et godkendte danske ord!? Hvis de er hvad betyder de så?

Man/jeg bruger ordet pisse i den sammenhæng - at skulle tisse. Hovedsageligt bruger jeg det når jeg er i en forsamling hvor jeg skal bruge en lidt sejere måde at formidle at jeg skal urinere. Altså når jeg skal tisse uden at lyde for barnlig eller bøs.

Men jeg kan ikke finde sammenhængen mellem den urinale betydning og feks. pisse meget, pisse træls/irriterende, pisse flot. Altså (som regel ) så er det en utrolig lettelse hver gang jeg skal pisse, så pisse og træls er for mig modsætninger. Men nåå ja der er jo også pisse dejligt!? I alle disse tilfælde vil jeg så definere pisse til at være synonym med ordet meget. Men hvad betyder så pisse meget, er det dobbelt urin? Måske skal (...ja jeg skribler mens jeg tænker) pisse antage en form der er mere end meget, ja måske endda ekstrem.

Jeg ved ikke hvornår det at pisse er blevet ekstremt!?

Hvad så med pis, hvad er det for et pis begreb,eller hvad det er. Pis er det fysiske resultat af handlingen at pisse. I en sætning kan man næsten kun bruge det i sammenhængen - pis af makker. Det betyder løst oversat smut makker eller tag nu og uriner makker!?

Men hvad betyder det så når det bliver til et tillægsord fremfor navneord? pis whatever. Ordet pis kan bruges til at give alle andre ord en negativ klang. Man kan også sige at noget er noget pis, hvilket for mig er i betydningen - noget ærgeligt. Jeg vil nok oversætte pis med øv.

I hvert fald er det nogen pis ord som jeg vil slette fra mit ordforråd fra nu af!?

Pisse og pis er nogen ekstremt øv ord, eller sagt på en anden måde:

pisse og pis er pisse pis ord.

Snitte-litte-litte-litte-lit

 Tirsdag d.14 November 2006 | Michael | Tanker om livet
Det må lige påtales, at der er fundet coke på christiansborgs gyldne toiletsæder. Jeg vil i fremtiden se lidt mildere på idiotiske lovforslag, diverse næser og fortalelser.

Men jeg tror nu ikke Brian Mikkelsen kun var på coke da han konstituerede kulturkanonen. Nej, der skal fandme en bedre undskyldning til!

POLITIKERE ER LANGT MERE SYGO END JEG TROEDE!!

Perker!!

 Tirsdag d.14 November 2006 | Michael | Tanker om livet
Vidste I godt, at der slet ikke er noget der hedder perker? Ordet som vi kender det er højst sansynligt en sammentrækning af Perser og Tyrker!

Så behøver vi aldrig at bruge det ord igen, vel? De findes jo slet ikke!

KO-MISK

 Søndag d.12 November 2006 | Michael | Waste of time
"Koen" det sejeste dyr i verden! Koen er min gud!

Jeg er ligeglad med "Muuuh-hammed" og den "al-mæhæhæ-gtige". Jeg starter min helt egen Religion... "Muuuhn-bevægelsen". Hvor vi tilbeder en sand hersker. Den som sætter mælkeprodukter og spaghetti og kødsovs på bordet.

komisk

Slå Jer sammen med mig. Slå Jer ned på en bondegård. Slå ikke større bagere ned end I kan bolle. Tilbed koen, alt andet ville være GALSKAB!

Netværk

 Fredag d.10 November 2006 | Niels | Corporate
Som ung får man tudet ørerne fulde af undervisere/forældre/rådgivere osv.osv. om hvor vigtigt netværk er. Naivt har jeg som oftest tænkt, hold nu kæft, man vælger vel dem der er bedst til sit fag! Men unge mennesker til jer vil jeg sige af erfaring, Netværk ER vigtigt!
Da jeg gik på multimediedesign var der 3 personer jeg lavde de fleste projekter sammen med. Jeg har lige været 4 uger i praktik på den enes arbejdsplads, hvor jeg så godt som er blevet tilbudt et arbejde (Når jeg er færdig med at rode med det jeg vil!) Den anden har lige fået mig ind på et super kursus sted (Jensens Bureau), der næsten med jobgaranti kun optager de bedste egnede. Her skal jeg gå de næste 8 måneder og det glæder jeg mig enormt til.  Han sidder efter endt kursus nu på Århus største reklamebureau. Den sidste MMD'er har jeg stadig verdens mest ambitiøse og iderige virksomhed sammen med, som giver mig mange muligheder i fremtiden.

Netværk Netværk Netværk tro mig det er vejen frem! Mit eneste problem for tiden er at der er så mange muligheder, så mange ting jeg gerne vil at der ikke er timer nok i døgnet! ...men det er vel et luksus problem.

Netværk er - den sorte enke - uhyggelig effektivt

Halsbetændt

 Torsdag d.9 November 2006 | Michael | Everyday life
Det var dumt!!

Mandag: En underlig værken i kroppen som tog kraftigt til i løbet af dagen..

Tirsdag: Sygemeldt, kraftig feber slået lidt ned af "lånte" pamol..

Onsdag: 02:10 virkning af sidste 2 "lånte" pamol ophører og jeg opdager, at jeg har så ondt i halsen, at jeg besvimer lidt, hver gang jeg synker mit eget spyt. Og andres, hvis det skulle være!! 09:30 ringer til lægen og håber på telefonisk ordinering på en human aflivelse. 9:35 Jeg er nø til at gå i bad jeg lugter af keminova.

Og nu kommer det dumme.

Onsdag aften, jeg står og børster tænder og vælger, at stikke min tunge ud af munden... DET SKU JEG ALDRIG HA GJORT

Min tunge er så gusten, at jeg simpelthen ikke har lyst til at ta den ind i munden igen. Den har tillagt sig et tilsyneladende behåret persertæppe, vævet af sej slim i gul grønne farver med store sporadiske huller, hvor man kan se hvordan en normal tunge skal se ud. Et slim kondom, en milimetertyk sygdomshinde. uhuhuhuuuuaaaaadr.

Så tror da fanden at min mad smager underligt!!

ps. Jeg har faktisk ikke tænkt på sex siden i mandags!! Jeg kunne ligesåvel ha været død i 3 dage.

Fatsvag?

 Torsdag d.9 November 2006 | Michael | Film og tv
Hvad fanden er delstatsvalg? Nu vil jeg fandme vide det!! De blæser det op i medierne og folk jubler og danser (eller halvdelen gør). Hvad har de vundet? En halv gris eller et pund kaffe, fortæl mig det nu!!

Jeg er nok ikke den eneste der undre sig, vel?? I andre tør nok bare ikke at spørge, vel??

Når de store tunge mediekanoner er kørt i stillng og gyder deres propaganda ud over os, sidder vi der som forstenede får og får serveret vores meninger med hud og hår.

Hvis jeg var homo!!??

 Søndag d.5 November 2006 | Michael | Tanker om livet
Nu vil jeg begive mig ud på et vovestykke. Noget nyt og dristigt. Et cognitivt tanke eksperimentalt-crashtestdummie-enmands-skuespil uden sidestykke. Et holistisk kærligheds drama med min feminine side af min personlighed, som vil få samtlige dameblade til at blegne.

HVAD NU HVIS JEG VAR HOMO, HVORDAN VILLE MIT LIV SÅ SE UD?

Ville jeg så há synes at det var rart at få taget temperatur som lille? (Her skal, for den praktisk begavede læser, lige nævnes at det var før øretermometrets tid og på trods af øret erotiske potientiale, ville det næppe tænde mig vildt, med 40 i feber)

Ville mine forældre kunne acceptere mig, nu hvor jeg havde ring i øret og min kæreste kunne spise mere end mig?

Selvom man er homosvans er man jo stadigt en mand! Hvad nu hvis ens, lover-boyfriend havde en større diller en en selv? What to do?

Ville jeg få mere sex end jeg gør nu?

Hvad nu hvis han havde et større sexdrive og ville bolle hele tiden og aldrig gad nusse bagefter.

Ville jeg være i tvivl om hvem der var stærkest af os, og om jeg kunne klare ham i en bareknuckle fight?

Og skulle jeg fortælle det til nogen hvis jeg ikke kunne klare ham? Ville alle mine venner så ikke mobbe mig? Ville han mon kunne tæve dem?

Ville han mon udnytte sin magt og ligge sig ovenpå mig og... (Aj nu er det for klamt, selv for mig) Og hvad nu hvis han havde sure tæer og lugtede af sved og ville se fodbold hele tiden, når jeg bare gerne ville ud og spise romantisk picnic?

Apropos kammerater!!! Ville jeg mon synez, at nogen af dem var såååå lækre og tjekke deres røv ud, når de havde stramme jeans på og ikke så det? Og ville de mon stadigvæk være en ligeså stor del af mine syge sexfantasier? 

Lad os nu antage, at jeg foreksempel synes at asiatiske kvinder er superhotte.... Ville homo-mig så tænde på mænd med asiatiske træk (Min lille Nielsemand, nusse nusse nusse dik dik dik!) ?

Eller ville jeg være fuld af blå mærker fordi jeg ikke kunne holde nallerne fra tatoverede rockertyper? (I ved hvem I er!! og jeg tør ikke skrive mere, for I ved også hvor jeg bor

Ville mit hjem være superfedt indrettet og fyldt med customizede hjemme design ting. Ville jeg gå zuper meget op i mit udseende og altid være soigneret og velplejet. Ville jeg ha decuFUCKINbal og niveacremer i mit toiletsortiment. Ville jeg begynde at sige "product" istedet for shampoo. Ville jeg være en irriterende bedrevidende nar med en mening om alting. Ville de fantastiske fem pludseligt give mening. Og helt alvorligt, hvis jeg var homo ville jeg så ikke sagsøge røven ud af bukserne på tv3 for at fremstille et så stereotypt billede af mig og mine homovenner. Ville jeg blive forarget over dette indlæg og tro at jeg var den største homofob. Eller ville jeg appluadere ideen og modet (næppe). Ville jeg synes, at jeg selv er lækker?  Ville jeg ha mange veninder? Ville jeg gå i seng med dem? Ville jeg være sygeligt optaget af mig selv? Ville jeg synes, at hetero fyre var mere interessante fordi de er uopnåelige? Ville jeg have en bedre homoradar? Ville jeg stadigt synes, at fækalie humor var sjovt? Ville jeg kigge mig i spejlet og tænke på om min røv var for stor? Ville jeg synes, at jeg var for tyk?

Og ville jeg mon overhovedet have skrevet et halvdårligt indlæg om hvordan det mon måtte være at være straight?


Skrevet af en mand der er mere lige end røret på en bøsse og mere straight end en flush.

Fastnet telefon

 Fredag d.3 November 2006 | Niels | Waste of time
Hey oldtimer hva fa'en er en fastnet telefon? Ja hvis det da ikke er en mobiltelefon der har så dårligt batteri at den skal sidde i stikket hele tiden.

"Svend skulle vi ikke tage en flødekage og en rutebil til kaffen før vi tager til bingo." Konverserede Magda i Fastnettelefonen alt imens hun magtesløst ude i køkkenet kunne høre grydestegen koge over. Hun var jo bundet i en radius af 1 favn fra fastnettelefonen. Hun forsatte: "Det er dejligt at tele danmark har sat abonnementet ned til 600 kr. i kvartalet, godt man ikke har en af de der dyre nymodens mobiltelefoner!" 

Fastnet er oldschool!

Svenskerinvasion

 Søndag d.5 November 2006 | Niels | Everyday life

Der er hverken krig eller tortur i sverige. Ytringsfriheden eksisterer i bedste velgående og levestandarden er fuldt på højde med den danske. Alligevel ser vi en massiv indvandring af svenskere. Lystigt krydser de, de nu ikke eksisterende grænser, trallende: tjolahopp tjolahej tjolahoppsan-sa.


Danmark set i Fugleperspektiv har jo ikke en skid at have sagt i Danmark idag og svenskerne kan ikke stoppes. Jävla svenska kommer med deres lange fingre og stjæler vores studiepladser fordi de kunstigt har konstrueret et højere gennemsnit end landets egne unge. Læge og dyrlægestudierne er faktisk ved at have en højere procentdel af svensker end danskere, hertil nævnt at det er på bekostning af mange danskere der gerne ville have plads. De har selv opfundet en lov om at de må gange deres gennemsnit op, hvilket giver dem en klar fordel i forhold til danskere der må kæmpe for det vi får. Hvorfor opfinder vi ikke bare en lov om at vi må gange vores gennemsnit med 2?


Hvem er ikke også blevet generet af de pattestive svenskere der vælter rundt over det hele, lidt for begejstret over at øllene er så billige og at øl kan købes over det hele. Jäg får finde ät waterloo waterloo, jäg skal pissa. Ja pis a Benny og tag du bare Björn med dig.
Men vi gør det osse alt for let for dem at falde til, vi tillader de mastodonte varehuse der er møblernes McDonalds. Ikea der ikke engang ulejliger sig selv med at oversætte varenavnene! danskerne har en stolt møbeltradition, alligevel har jeg idag lejligheden fuld af svensk saml selv vakkelvorent lort. Jeg har en lampe der hedder flygel og skuffer der hedder Skubb (Giver en del forvirring når de skal åbnes!) Til gengæld har de en fin varekategori der hedder opbevaring til børn, det er rart med en lille kasse man kan putte sådan nogen i engang imellem.


Jeg har et løsningsforslag...! Hvad med at vi bygger en masse studier, universiteter osv. på Bornholm og så ligeså stille overdrager øen til dem i takt med at de alligevel får overbefolket den. Svensken og Bornholm ude af DK, 2 fluer med et smæk!


Det skal lige siges at jeg selv har gået i gymnasieklasse med 2 svenskere og de er sådan set meget flinke, jeg er bare sur over at de scorede flere damer end mig og de nu tjener mange flere penge end mig. (Hmm, det gælder vist desværre osse for alle mine danske medstuderende) Imorgen drager jeg mod svensken for at besøge den ene af disse klassekammerater, og det vil blive min mission at svenskerne lidt af den danske kultur jeg besidder, i håb om at skræmme dem! Se her sådan ender i hvis i tager til danmark! Arbejdsløs alkoholiker der er lidt for dum at høre på...


Alle indlæg
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Tanker om livet (284)
Den digitale verden (44)
Waste of time (157)
Everyday life (247)
Film og tv (75)
Fiktion (44)
Corporate (14)
Spørg Sygo (17)
Gæstebloggere (8)
The book (5)
Problemknuser (23)
Den gode idé (17)
Sexuelle eskapader (47)
Politik (14)
Smagsdommeri (36)
Jeg spørger bare (39)
Dagens ord (43)
Er du min far - Se også: lookalike (8)
Er det bare mig eller... (34)
Kender du det... (17)
Så så man lige mig... (24)
Jeg tegner og fortæller (8)
Selvafvikling (9)
3 trin (1)
Januar 2011 (2)
December 2010 (10)
November 2010 (1)
Oktober 2010 (10)
September 2010 (14)
August 2010 (11)
Juni 2010 (1)
Maj 2010 (1)
April 2010 (3)
Marts 2010 (1)
Januar 2010 (4)
December 2009 (13)
November 2009 (12)
Oktober 2009 (21)
September 2009 (21)
August 2009 (25)
Juli 2009 (30)
Juni 2009 (32)
Maj 2009 (35)
April 2009 (31)
Marts 2009 (24)
Februar 2009 (30)
Januar 2009 (40)
December 2008 (26)
November 2008 (36)
Oktober 2008 (36)
September 2008 (29)
August 2008 (27)
Juli 2008 (19)
Juni 2008 (37)
Maj 2008 (22)
April 2008 (22)
Marts 2008 (29)
Februar 2008 (43)
Januar 2008 (43)
December 2007 (21)
November 2007 (28)
Oktober 2007 (40)
September 2007 (17)
August 2007 (27)
Juli 2007 (34)
Juni 2007 (34)
Maj 2007 (24)
April 2007 (21)
Marts 2007 (21)
Februar 2007 (21)
Januar 2007 (33)
December 2006 (19)
November 2006 (22)
Oktober 2006 (19)
September 2006 (23)
August 2006 (29)
Juli 2006 (33)
Juni 2006 (8)