Skattelettelser??

 Tirsdag d.30 Oktober 2007 | Michael | Spørg Sygo
Min skat er på DDV (spis dig slank) - Det kan man da kalde skattelettelser!

Jeg forstår ikke helt det med skattelettelser - Er det ikke lidt lissom at sparre penge på sit mobilabonnement? Mobilen koster måske kun en krone i første omgang, men når man så står og skal ringe efter en ambulance så er der sgutte flere penge på taletidskortet?

Er det ikke lidt lissom at købe light produkter og undre sig over at man bliver fed alligevel? måske ikke!

Hvem får gavn af skattelettelser??

Drilleri!!

 Tirsdag d.30 Oktober 2007 | Michael | Tanker om livet
Er det godt eller skidt at blive moppet, hvis man er beskidt i kosten.

Indsæt selv: er det godt/skidt... få skaft hvis man er svedig kost.

Jeg havde lige betalt med en flaskebon og et citygavekort i føtex igår, men situationen flaskede sig ikke og jeg kom til kort med ti kroner.... Jeg havde glemt mit visa på kontoret og kunne ikke købe på klods ved kasse-damen som var lidt firskåret.... Der var heldigvis ingen i køen der tilbød økonomisk bistand. Visa versa var der heller ingen bier i standen der tilbad koen.... Alt blev godt da der blev mobiliseret 40,- fra automobilen - Dame ved kasse fik 10,- og slap sit limgreb på vores poser - Tak for ingen smil, der gør at jeg kan smile af jeres underskud på overskud.

Jeg har en gave til menneskeheden.

Comedy hour 9

 Mandag d.29 Oktober 2007 | Niels | Fiktion
Er man en motherfucker hvis man har en sugar mama?

mmm... sex med en sugar mama, det kan man da kalde for et sukkerknald.

Er jeg bøsse?

 Mandag d.29 Oktober 2007 | Niels | Everyday life
Med en følelse af at blive betragtet løftede jeg mit blik hurtigt op fra min bog. Ganske som fornemmet fangede jeg en kvindes blik, der dog flygtigt og uskyldigt vendte hendes ansigt mod landskabet der suste forbi bag ruden. Jeg sad i bussen på vej på arbejde, klokken var 6, en morgen som alle de andre morgener der var passeret de sidste par måneder. Jeg tænkte straks ved mig selv "Hvad mon hun tænkte om mig"?

Har jeg mon noget mellem tænderne?? Jeg begyndte at betragte mig selv for at se om der var noget galt. Jeg havde en klassisk sort faconsyet habitjakke på, indenunder havde jeg en hvid skjorte, intet unormalt der. Det var begyndt at blive lidt småkoldt om morgenen så jeg havde et halstørklæde på, der på halvprangede vis har Hugo Boss skrevet på, så man ikke kan undgå at se det. (Jeg havde købt det til halv pris, men det står der jo ikke på det ) Jeg havde et par pæne cowboybukser på, ligesom for at signalere at jeg er pæn i tøjet men dog stadig hip med de unge. Strømperne var selvfølgelig sorte, idag dog med mange hvide prikker på. Skoene var, synes jeg i hvert fald, pæne halvspidse hvide sko, af den slags I ved nok der siger en høj klikkende lyd når man går på noget hårdt. Så slog det mig da jeg kløede mig lidt i mit voksede velsiddende hår... "Tror hun mon jeg er bøsse?" Det var nu ikke så vigtigt hvad netop hende i den anden side af bussen tænkte om mig, men nu fik tanken en generel betydning om omverdenens opfattelse af min person. Jeg måtte da også grine lidt af ironien da det gik op for mig at jeg sad og læste i Stieg Larssons bog - Mænd der hader kvinder.

Det er lidt irriterende for mig at blive sat i mås med bøsser bare fordi jeg normalt går - og godt kan lide at gå - med skjorte. Eller er det bare mig selv der ser sådan på det??

Og hvorfor er det når jeg går i mit "homooutfit" og har en taske på ryggen så er jeg pludselig forvandlet til en Jehovas vidne...!

Måske er den en generel tendens at der til tider bliver set ned på folk der går i pænt tøj, tænk bare på bank/forsikringsmænd det er jo også efterhånden set lidt skævt til de høj- og blærerøve til rige mennesker. Måske er det fordi at skjorten får en til at tænke på en uniform...

Hot or not

 Mandag d.29 Oktober 2007 | Michael | Tanker om livet
Jeg synes, at man burde udstyrer Christiansborg med webcams, så vi kunne se hvad vi egentlig får for vores skattepenge.

Lur mig om ikke Helle Thorning (Herefter HT) ville få et pænt besøgstal.

Man kunne lave et pænt lille reality-show ud af det og istedet for at stemme nogen ind, kunne man stemme nogen ud hver uge.

Jeg har ikke konceptet helt på plads endnu, men i mine øjne er det ikke illusionenerne "why democracy" ikke "what democracy" men "så-kan-de-eddermame-lære-det demoCRAZYness".... Man skal selvfølgelig stemme pr sms - og pludselig er hver en teenagers fedtede mobiltelefonknugende hånd, forvandlet til en dirrende voldspsykopat med fingeren på aftrækkeren. "Helle, den gucci taske er "so last year" bye bye".

Og trylle trylle politik er plusli spændende.

Taknemmelighed

 Søndag d.28 Oktober 2007 | Michael | Everyday life
Min sukkersøde-arabica-bønne-mocca-latte farvede kæreste vaskede tøj igår.

Og han så at det var godt.

Min aften-smukke-ibenholt-mandeløje-ørken-juvel lagde tøjet sammen.

Og han så at det var godt.

Og så trækker hun min nye usb-stick op af mine nyvaskede bukser og NØØØØJ den er skam også helt ren.

Tak for flittige kærester og gode vaskemaskiner.

brækfrugt

 Søndag d.28 Oktober 2007 | Michael | Everyday life
Jeg spiste en grape - Det gik ok - Men det smager jo af bræk inde i ens mundhule bagefter....

Så sad jeg der med smag af bytur i munden, dog uden nogen af opturene ved selvsamme.... Jeg er ikke sikker på at jeg spiser grape igen.

Bullit

 Lørdag d.27 Oktober 2007 | Michael | Tanker om livet
Skydevåben florerer i kriminelle kredse, værtshuse, diskoteker, børnehaver og vuggestuer... day day, du er død!!

De samme miljøer som svælger i pcp, diaboler, anaboler, paraboler, cola og mælkesnitter.

Måske er små håndvåben og stoffer slet ikke så dårlig en kombination.

En case: En afvist gæst på en københavnsk club, skyder efter to udsmidere men rammer ikke???

Hvis manden ikke kan ramme to mænd med brystkasser som minibusser, så skal han krafteme godt nok være heldig for at ramme mig!

En anden case i børnehaven: Lille Johan-Sebastian har undladt at spise sin madpakke fordi han har haft travlt med at lege "røvere og soldater" som han ser det i tv... Da Johan, godt groggy, er blevet skudt (day day) for fjerde gang er blevet skudt af sine egne, men ikke vil erkende det, går han i frustration. kl. er halv fire og Johan har været i institution siden halv syv. Han kigger i køleskabet og vælger (som enhver nylig skudt ville) milchschnitten. Johan har fået ny energi og er godt ond i sulet og har en nederdrægtig hævn i baghånden... Han tisser i de andres drikkedunke, men bliver i det samme hentet af sin godt stressede-dårlig-samvittigheds-plagede-wannabe-perfekte husmor/karriere multitasker - Hun reagere resolut, ved at tage sin unge under armen og skride ud i den vw passat stationcar, som hun fik lov at bestemme farven på - Metallak - middelhavsblå! De er begge godt oppe at køre og Johan (som har mælkesnit i blodbanen) rykker hysterisk sin mama i armen for at forklare hende sin situation..

Hun reagere ved at fjerne fokus fra trafikken....... En middelhavsblå metallakkeret vw passat 2.0 vejer op imod 1½ ton - NOW THATS A COCKTAIL I RESPECT

Anormatomi

 Fredag d.26 Oktober 2007 | Michael | Waste of time
Det var sådan en dag idag! Sådan en dag hvor jeg kom til at sidde at kontemplere. Tænk hvis man ingen arme havde...

Mange ting som vi arme mennesker er belemret med, såsom seneskedebetændelse og fedtede fingre.. Ikke længere et problem.

Men pludselig svært besværligt at gøre noget så banalt som at klø sig, eller fjerne fremmedlegemer fra næsefløjene.

Hele tankerækken begyndte med at det kløede i mit skridt! Nærmere betegnet på pikhovedet, endnu nærmere betegnet i pikpanden.

Se det måtte man nødvendigvis have ord for, når man skulle bede sin elskede eller medhjælper (dresseret hund) om at klø sig.

Hvis jeg ingen arme havde haft ville mine fingre og tastaturet ikke have lugtet af forhud og dette fantastiske indlæg ville aldrig være blevet skrevet!

Kejserens nye klæder med omvendt fortegn

 Torsdag d.25 Oktober 2007 | Michael | Tanker om livet
Hvis valgflæsk var textil, ville vi alle være nøgne, når valget er omme.

Valg

 Torsdag d.25 Oktober 2007 | Niels | Everyday life
Ja så blev der jo udskrevet valg, kort havde jeg ænset det på nettet I et hurtigt strejf på en netavis. Men da jeg slentrede ned af strøget i Århus igår kunne jeg da ikke undgå at opdage eller få tæsket mærkesager direkte ind i øregangen! Samtlige partier har stået klar i kulissen med deres valgmateriale og ventet på Foghs mindste vink til at de nu måtte spurte ud for at prøve at kapre stemmer.

Strøget var fuldt af de forskellige partifarver der som glubske gribbe kastede sig selv og medfølgende valgmateriale over alt der bevægede sig. De opførte sig som var de parate til at sælge deres sjæle for min stemme, de var anmasende i en grad så de vanlige amnesty international og unicef møgirriterende sleske og påtrængende spasser medlemskaprere følte sig pinligt berørte og måtte fortrænge fra gaden!

Specielt De grønblusede konservative får en negativ stemme fra mig for den aggresive kampagne. De havde kapret pladsen foran Bruuns, det normale mekka for gratisaviserne som I dagens anledning faktisk ikke engang var til at få øje på.( Stedet hvor nej tak sangen konstant synges som et uendeligt gospelkor! )  Den grønne mur skulle passeres og det var tydeligt at jeg måtte tage imod en "billet" for at få lov at passere. På trods af at jeg spurtede mod indgangen og tog imod den første flyer og chantede "nej tak jeg har" endte jeg med 4 af den samme flyer før jeg kom ind...

3 uger venter med stemmeterrorister der overtager sendefladen på tv og alt hvad der minder om et torv. 3 uger med valggrafitti der skæmmer bybilledet og valgflæsk i en grad så fedmeepidemien vil eksplodere...

Shit or Chanel

 Onsdag d.24 Oktober 2007 | Michael | Tanker om livet
Er det godt eller skidt, at slå en lille skid, hvis man går ind for at "stoppe volden"?

Comedy hour 8

 Onsdag d.24 Oktober 2007 | Niels | Fiktion
Hvad vejer en bøvs?

Den vejer ikke en skid...

Yasmina spørger...

 Tirsdag d.23 Oktober 2007 | Niels | Spørg Sygo
Yasmina har spurgt Sygo om følgende: "Kommer der snart en ny afstemning?"

Svaret er: "jaja slap nu af, den kommer nu"!

Denne gang udmønter afstemningen sig af en intern diskussion, skribenterne imellem. Hvilket toilet vælger man når der er flere at vælge imellem og man skal skide?? Går man længst væk for at mindst bliver generet eller bruger man omvendt psykologi for at undgå det toilet alle skider på, eller bruger man dobbelt omvendt psykologi fordi alle andre bruger omvendt psykologi. Eller er man ligeglad, eller venter man til man er hjemme på sit eget nummer 1 for at lave nummer 2??

Vild med dans

 Mandag d.22 Oktober 2007 | Michael | Film og tv
Så så man lige, at vi sad der i sofagruppen og så vild med dans (ikke på min foranledning, jeg er nemlig ikke så vild med dans) og så hørte man lige at min kæreste udbrød: Ska vi ikke også gå til danz....  næj!

Gad vide hvor mange fingerflettende tøsebørn der udbryder dette i ren ekstase fredag aften? Og nu er Robert pludsli cool nok? Hva fanden, man vender sig bort et øjeblik og - WOOOSH kaos.

Kunne DR ikke lave "Vild med husgerning" istedet?? - DR opfylder slet ikke deres rolle som propaganda-politistats-magtinstans, efter min mening. Ja altså bortset fra at profilere Robert som en flink narkoman self.

Vild med dans opfordre jo til oprør i stil med det flashdance var anledning til i fitterne.

Jeg bryder mig IKKE om det... Jeg bryder mig slet ikke om det..

Monopol

 Søndag d.21 Oktober 2007 | Michael | Tanker om livet
Arla er et monopol, monopol er usundt.

Men hvorfor får monopolistiske virksomheder lov til at overtage ex. DK.

Måske er det af samme grund som U-landende forbliver U-lande. Det er ikke rentabelt at hjælpe U-lande nok til at de kan blive konkurrencedygtige.

Tænk hvis et Kontinent som afrika pludselig kom op i gear, som vi ser opsvinget i Kina pt. Det ville ikke være, hverken sjovt eller rentabelt for de pengestærke vestlige lande. Simplificeret kan man påstå at: For at vi i vesten kan opretholde vores rige levestandard, må nogen nødvendigvis være fattige. Vi forsøger om man så må sige at holde fast i vores monopol på rigdom.

Så hvorfor får virksomhederne lov at styrke deres monopol? Det er fordi at vores kapitalistiske leveform er designet til at fungere bedst for dem som har penge.

 

Et besøg værd

 Fredag d.19 Oktober 2007 | Michael | Film og tv
Med titler som numsefilmen, fissefilmen og så køre den ellers bare ud af den tangent med inteligent humor, er følgende side bestemt et besøg værd:

www.mikkelsenfilm.dk

Kig under "short features".

Jens Mikkelsen er min foretrukne instruktør.

Ser du?

 Torsdag d.18 Oktober 2007 | Michael | Film og tv
HVIS du skulle være i tvivl, så skifter TDC-kabel navn.... Nu hedder de "Yousee".

Det er ungt, det er smart, det er re-branding af nød.

Hvad betyder det??

YOUsee - du ser? Jah, det er korrekt og jeg skider også indimmellem, men derfor stifter jeg jo ikke et firma der hedder Youshit, bare for at gøre opmærksom på mig selv, vel?

youSEE - ser du? Undskuld?!? er det ikke lidt lissom at fortælle en vits, uden pointe? Altså en dårlig vits?

Nå men jeg er ikke færdig med at brokke... Altså gad vide hvem der har betalt deres massive kampagne...? Nååååååå Jow, det er jo MIG der er tvunget til at betale deres fuldstændig ukonkurrencedygtige priser, for at komme på æ net.

De skulle have skiftet navn til MONO-RØVPUL.

Tissekoner

 Onsdag d.17 Oktober 2007 | Michael | Waste of time
Ja, det bliver de altså kaldt, de damer der sidder og passer på de tyske motorvejstoiletter.

Jeg har tænkt meget på tissekone, lately. Og det kommer til udflåd her på sygo... Jeg vil godt have lov at beklage, hvis nogen føler sig STØDT.

Læs mere på wiki

Jeg er igang med et indexeringsforsøg på google, derfor al den snak om skræv.

Fisse

 Tirsdag d.16 Oktober 2007 | Michael | Waste of time
Skede, vagina, tuben, TISSEKONE, fisse, kusse ikke at forglemme... Kært organ mange navne.

Man er ikke en rigtig mand før man er gået igennem manddomsprøven og har lavet et driveby attentat på en uvidende tøs, med nedrullede vinduer og et gjaldende FIIIISSEEE ud af kæften.

Det er en sport, hvor man skal passe på. Man kan komme til at råbe efter langhårede mænd (som oftest ikke tager det som en kompliment) eller gamle afblegede jugoslaverdamer - på afstand, quite nice - up close, wuaarrrrgh gyz.

Men jeg har nu aldrig gjort det! Jeg forstår ikke rigtig meningen? At råbe fisse efter en pige svarer lidt til at råbe birkes efter en bager. Det giver jo ingen mening! Altså ja, pigen har en fisse... Men det er da ikke en særlig intelligent konklusion vel?

Forklar mig lige hvad det går ud på.

Slikkepind

 Mandag d.15 Oktober 2007 | Niels | Waste of time
Jeg fik foræret en slikkepind idag! Jeg fik at vide at jeg skulle prøve at smage den røde for den skulle smage super godt. Det prøvede jeg så og som lovet så smagte den utroligt godt, så godt at jeg som en takkende gestus måtte ytre "den smager utroligt godt"!

Til det var svaret: "Ja den smager faktisk så godt at mina kæreste hun sagde at hvis min pik smagte sådan, så ville hun..."

Jeg hørte ikke resten af sætningen før jeg måtte spytte slikkepinden ud. What to do?? Jeg kunne ikke få mig til at slikke videre med den association i baghovedet!

Svarer lidt til
- at man nyder en god øl og en anden siger at man drikker af hans glas.
- at man spiser kaniner og skal lytte til historier om nuttede pelsdyr med lange ører
- at man spiser en lækker kylling og en bringer salmonellafrygten på banen.
- at man spiser en pizza og den sædvanlige kommentar om sædrester kommer frem.
- at man spiser McD og man evig og altid skal høre skrækhistorierne om plastic og plastre
- at man spiser fisk og folk siger at det lugter af... fisk!
- At man drikker en god flaske vin og en siger at han tidligere har brugt vinen til et analt lavement

Lad os få noget madro og lad være med at snakke med mad/lollycock i munden, så vi kan få lov til at nyde vores mad!

Less talkin' more eatin'

-> ad. Hvorfor skylle frugt

En flok svedne og beskidte mennesker plukker dine sprøjtede druer hvorefter de bliver pakket og kørt i lastbil til danmark. Her bliver de læsset af ved grossisten hvor - believe me I know - de bliver stillet i kølerum, hvor der kører 20 mennesker rundt hvor halvdelen konstant er forkølet. De skal da oftest også prøvesmage varerne og stikker deres gamle jordslåede havehandsker ned og forsyner sig selv. Nogen gange er man uheldig og kører lidt for hurtigt med en palle så den tipper i svinget, så sorterer man dem fra der er gået helt i stykker ellers samler man resten op fra gulvet og putter dem i kassen igen.

...og videre ud i butikken hvor små acnebefængte fritidsarbejdende teenagere med en laissez-faire holdning til håndvask nænsomt anretter druerne til kunder der dufter med næsehårene for at lægge det tilbage og tage dem man ikke selv har haft i næsen der ligger ved siden af...

Kan I se hvor irriterende det er

Hvorfor skylle frugt

 Mandag d.15 Oktober 2007 | Michael | Tanker om livet
Jeg må indrømme at jeg ikke altid er ligegod til at skylle frugt inden jeg putter det i munden... Jeg har levet lidt efter devicen: Det bliver jo vasket i munden!!

Det var indtil jeg så en dame i fakta, praktisk talt stikke et æble op i næsefløjen for at konstatere... tja jeg ved ikke lige hvad hun forsøgte at konstatere, men faktum er at det ikke var godt nok til hendes sarte fedttud, så æblet blev lagt tilbage, jeg kan da osse godt forstå at hun ikke gad at ha det når hun havde haft det i næsen.

Så stod jeg der med bræktræk i ansigtet og sværgede i mit stille sind at jeg for altid skyller mine frugter grundigt.

Jeg ejer Danske spil.

 Søndag d.14 Oktober 2007 | Michael | Tanker om livet
Så jeg tror jeg vil kræve min andel udbetalt

DVD Menuer

 Søndag d.14 Oktober 2007 | Michael | Tanker om livet
Man troede engang at VHS bånd var smarte. Det er de ikke!

Kvaliteten var det så som så med og efter nogen gennemspilninger (Indsæt selv joke om porno her) blev kvaliteten øøhm lad os sige patineret.

Skal jeg drage en fordel frem ved VHS ville det være brugervenligheden og pålideligheden. Sæt båndet i, spol evt tilbage, tryk play.

Idag har vi alle DVD afspillere, er det ikke rigtigt unger? Svar: JOOOOOO!

Ypperlig billedkvalitet og lyd, det er lækkert... Hvis man altså ikke falder i søvn under trailerne, hvor producenterne snedigt nok kan override ens fjernbetjenings forward funktion. Trailerne: første manddomsprøve, tjek.

Men fandme om man så ikke skal igennem en intelligensprøve også: DVD menuen. Alt imens man skal høre det samme stykke musik "over and over", så skal man også igennem alle mulige kringlede valg.

Når det nu kan være simpelt, hvorfor så ikke lave det simpelt? Man burde bare skulle vælge sprog og så skulle lortet bare køre. Det er alligevel kun nørder der gider se ekstramateriale! Lur mig om ikke de endda kunne tjekke ens maskine for sprog, så det altid var valgt i forvejen. Grr.

DVD menuer sucks.

Men hvis nu man indkoorporerede en dvdmenu i vaskemaskiner, så ville mænd bedre kunne betjene dem. Put ensfarvet tøj i - Luk låge - Hvilken farve har tøj - Put vaskepulver i X rum - put skylle... Nååå NEJ, Put eddike i X rum - vælg grader 40 for alm - 60 for viskestyks og hångklæjer.... Er I med?

Software på film!!

 Søndag d.14 Oktober 2007 | Michael | Tanker om livet
<indlæg>

Ja ok... Det er nemt at hegle ting ned på afstand og i sikkert skjul af sin weblog.

Men Hvad fanden sker der med software på film??

De har altid noget virkelig sofistikeret kram på film... 3d visualiseringer ved et klik på en knap og billedbehandling ved at klimpe på tastaturet... Skaf mig en laptop siger mestertyven, tænder den og viser plottet for sin plan med økonimiske grafer og planlægninger af traffiklys og hacking af "whatever".

Det er så urealistisk!! Der er ikke noget af det shit der ville være compatibelt med windows.. Eller man skulle i det mindste se at de havde lidt problemer med at finde et plugin på google eller ikke kunne se en film fordi de manglede et codec.

Jeg kan godt sidde og se ninjaer flyve flere kilometer i slowmotion mens de hakker løg. Jeg kan se mænd og kvinder dyrke sex i timevis og stadig se godt ud. Jeg kan se en eller anden machobøf lægge en hel bataljon af elitesoldater ned uden at det skaber antydningen af tvivl i mit hoved.

Men når de så åbner deres computer og brugergrænsefladerne for det første ligner noget rigtig dårlig shareware og programmerne kan ALT.

Så stejler jeg simpelthen. Det vil jeg ikke være med til. "Jamen det er jo bare en film" ... Jah, det kan godt være, men jeg slukker nu!

</indlæg>

Skovtur

 Lørdag d.13 Oktober 2007 | Michael | Everyday life
Jeg har været ude i skoven idag, nærmere betegnet naturstien, nær ved Kunstcentret Silkeborg bad.

Uhm, den duft, luften, lydende, efteråret mangfoldige farver og følelsen af asfalt under skosålerne??

Er det ikke dybt ironisk at asfaltere noget der hedder naturstien?

Lige en anden ting med hensyn til skovtur... Dyresex er i mine øjne helt ok, så længe det er under ordnede forhold og kun med dræbersnegle!!
Fordelen ved sex med snegl: De kan ikke løbe særlig hurtigt, de er altid våde i åndehullet og hvis de dør er der en glad haveejer der jubler...
Det farlige ved sex med snegl: De har en tendens til at spise afførring, så hold styr med hvor de kravler hen!!


 

Positiv sviner

 Torsdag d.11 Oktober 2007 | Michael | Tanker om livet
Du er så ung, at selv en pædofil sædcelle ville skamme sig ved at impregnere dig.

Du er også køn.

Dyr købt sex

 Torsdag d.11 Oktober 2007 | Michael | Tanker om livet
Er det godt eller skidt, at have dyresex, hvis man er et svin?

Er det godt eller skidt, at være et svin hvis man er vild med Ko-kus?

Derhen hvor peberet gror

 Tirsdag d.9 Oktober 2007 | Michael | Everyday life
Når man fylder 30 og man ikke er gift, så har man en herlig tradition i Danmark. En rituel overdængning med peber. Jeg synes det er en helt og aldeles tåbelig tradition.

Jeg er ikke typen der bærer nag og jeg vender gerne den anden kind til når det drejer sig om at bryde med åndsvage traditioner.

Det var da lige indtil jeg opdagede (Da jeg lå i et venligt chokehold) at det med peber er en affektionshandling. Og det skal mine kammerater selvfølgelig også have glæde af at føle...


Niels

 Tirsdag d.9 Oktober 2007 | Michael | Tanker om livet
Niels tror på Karma. Han vil ikke indrømme det, men han elsker Karma. Niels lever og ånder for Karma.

Niels har bagt kage til mig i nat

Grædeansigt

 Mandag d.8 Oktober 2007 | Michael | Everyday life
Jeg har det ærlig talt lidt svært med voksne mænd der græder....

Måske er det fordi voksendommen for alvor banker mig oven i hovedet at jeg har været igennem et følelsernes disneyland her de sidste par uger. Jeg har i den grad været grædeansigt (se også: pæn version af tudefjæs) så jeg kunne slukke mindre hellige buske i brænd. Af stjernetegn er jeg egntlig vægt men har her på det sidste været tæt på at transformere til vandmand!

Jeg må være ærlig overfor migselv: Mit ego siger rambo, men mine tårekanaler siger REGN når jeg ser uskyldige overkørte smådyr i vejkanten.

Jeg var til bryllup i sidste uge og allerede under forretten kunne jeg mærke knuden i halsen og blev nød til at stramme mine små ringmuskler i tåre k analerne for ikke at flæbe. DET GIK LIGE..... Men så drak jeg min halvdel af baren!!!!! SCHWOOOOOOSH - så sprøjtede det bare ud af mit hoved.

Ja og så holdt min kæreste surpriseparty for mig i anledning af min sidste tid som 29 årig i Lørdags.... Need I say more?? Waaaaaahahahaaaaa....

Nogen bliver rørstrømske, jeg bliver malstrømsk.

Faktisk overmandede stormfloden mig igen under hyggefilmen (Click med Adam Sandler) med kæresten. Jeg måtte lige ud og "lave kaffe" et par gange under de stærkeste scener.

Tak for en fantastisk fest allesammen.

Vi tudes ved.

overtro for undermennesker

 Mandag d.8 Oktober 2007 | Niels | Tanker om livet
Jeg har altid synes at Karma er en lortetro/overbevisning/levevej eller hvad det nu er. Det er et princip bygget på det uforklarelige som man kan relatere alt til! (Jeg vil gerne uddybe mit had til Karmaloven i et senere indlæg)

Jeg tog mig selv i at tænke at jeg var blevet ramt af et strejf af karma i lørdags, mens jeg stod og støvsugede Michaels lejlighed. Michael var blevet mobbet de sidste par dage fordi han skulle hjem og gøre rent, men han havde selvfølgelig ikke nået at støvsuge til denne dag hvor der skulle holdes surpriseparty for ham!

Men men men så blev jeg senere bekræftet i min tro ("the Niels" om man vil) at karma i sandhed er noget overtroisk pladder. Michael blev jo slet ikke overrasket for han vidste jo det hele om festen! og min støvsugen var altså udelukkende et resultat af Michaels dovenskab.

Tilmed havde han pint mig hele dagen med historier om at han ville tage alle andre steder hen end hvor festen skulle holdes. Det er jo ren latterliggørelse af mig, tænk sig at træde på en mand der bare prøver at gøre noget godt for en.

Hvis du vil Michael, så må du godt kalde mig Karma, for tro mig - there will be payback...

pushin turdi

 Lørdag d.6 Oktober 2007 | Michael | Tanker om livet
Jeg presser mod de 30.... Jeg troede seriøst aldrig det ville blive min tur. Jeg regnede med at "The millenium crisis" ville have givet anledning til at droppe tidsregningen og det åndsvage 10 talssystem.

Ved gud, om ikke kaffemaskinerne og EDB automaterne blev ved med at fungere... Jow jow. Jeg kunne være blevet ramt af et tog, men universet har andre planer med mig. Nej Michael han skal sgu ældes ihjel.... LIVET BLIVER DET DER SLÅR MIG IHJEL.

Det hele handler om frugt... Peberfrugt - Man er ikke dummere end sine handlinger. Hvorfor insisterer vi på at holde total stupide traditioner i hævd? Jeg kan til nøds forstå at man kaster ris på brudepar... Men Peber (30)? Det er jo bare ondt. Hvorfor vil man være ond ved den som skal fejres? Jeg forstår ikke konceptet.

Hele menageriet burde forbydes.

Beate bille, you rock!!

Karma

 Fredag d.5 Oktober 2007 | Michael | Everyday life
Man får hvad man giver - Kosmisk retfærdighed - Karma - Gok i nødden.

Kender du det når man ikke kan huske en persons navn. Jeg er ret god til det med navne, men nogen personer hænger bare ikke fast... Sådan har jeg det med Torben (Pedel-altmuligmand på kontoret) eller jeg mener Preben, Henning...?

Nå men min lille hjerneprolabs har Niels og jeg haft megen sjov med, lidt for meget sjov med åbenbart...

Igår var vi til kundemøde og vores Kunde sluttede af med at sige: "Det er bare iorden Torben." Hvorefter jeg korigerede ham: "Michael."

En sådan kosmisk lussing lader jeg mig ikke gå forbi.

Men jeg havde åbenbart ikke lært min lektie. Senere (på pub) har jeg meldt mig til sådan en karaoke ydmygelses konkurrence (Se også: Jeg ydmyger alle de andre) Og Djén melder over anlægget "Ja, så vil vi gerne se Henrik på scenen".

Jeg er ret sikker på at jeg skrev Michael på sedlen.

Nå men jeg påberåber mig paragraffen "Kært barn, mange navne"??

Så I kan kalde mig hvad I vil.

ups

 Fredag d.5 Oktober 2007 | Niels | Everyday life
Jeg er altså ikke særlig bredskuldret! og derfor er det nogen gange dumt at placere ansvar på dem. En nylig fejl tirrede lige min hjernelap og fik mig til at huske...

Jeg har jo været grøntpusher engang sådan noget med at sende frugt og grønt ud til en af Danmarks største supermarkedskæder. Jeg var helt alene på arbejde en dag for at rydde lidt op og tage imod de varer der skulle komme den dag. Klokken er 7 da min chef ringer og siger at vi har nogle rådne ananas på lager, der kommer en vognmand med nogle friske og tager de rådne med. Jaja tænker jeg og kaster et blik rundt i de store lagerlokaler og spotter hurtigt 2 paller ananas. Vognmanden kommer lidt senere og vi får byttet ananas og jeg kvitterer og sender ham afsted igen. Senere mens jeg tuller rundt på min motoriserede palleløfter kører jeg forbi æblerummet, på spiderman agtig måde skærpes min sanser og jeg sætter palleløfteren i bak... Der står mindsanten også 2 paller ananas, jeg klatrer op til toppen af pallen og mærker på et par rådne ananas! ups, jeg har lige sendt en mand tilbage til Spanien med 2 paller friske ananas. Således fik jeg ene mand braklagt halvdelen af jylland for ananas!

Igår fik jeg en opringning fra en forening som jeg har lavet et regningssystem til, de har netop sendt regninger ud til 800 medlemmer og de har fundet ud af at jeg har tastet et forkert kontonummer på samtlige regninger... ups..

Godt eller snavs

 Onsdag d.3 Oktober 2007 | Michael | Waste of time
Er´d godt eller skidt at ha en fed kværn?? Hvis den er til peber??

Er det godt eller skidt at ha pulver i næsen, hvis man er brandmand?

badabing!!

Good cup, bad cup

 Tirsdag d.2 Oktober 2007 | Michael | Tanker om livet
På foranledning af Niels Halds indlæg: "Mugs rocks".

Er det godt eller skidt at have lyst til kaffe, hvis man har kopper?

Er det godt eller skidt at have kopper, hvis man er opvasker?

Er det godt eller skidt at være opvasker, hvis man bruger en stor skål?

Er det godt eller skidt, at sige skål for at skabe låger der ikke skuffer, hvis det kniver med at ligge i ske fordi kopperne ikke bliver vasket op af opvaskeren som har røde hunde?

Er det godt eller skidt at være tømre, hvis man er dum som et bræt?

Fri for at være tømre

Mugs rocks

 Tirsdag d.2 Oktober 2007 | Niels | Everyday life
Jeg er et rodehoved men det er jo ikke ensbetydende med at man ikke kan lide når der er rent og pænt. F.eks. er det rart når der er rimelig orden og konsistens i tingene. Så da jeg flyttede hjemmefra blev der købt en af de klassiske atelier kasser med service til 12 personer, det ser godt/ordenligt ud på hylden med de ens ting i samme stil. Derudover blev der også købt ens glas og kaffekrus så det hele passede sammen...

Men jeg fik en brat opvågning da jeg sad til morgenkaffe en dag. kæft hvor er det bare ikke smart med ens kopper/krus! Her har man gået i flere år veltilfreds med sit stilrene service, men opdager pludseligt fordele ved at bryde mønstret. Det er jo bare kedeligt med ens kopper samtidig med at hvis man har kopper med forskellig form og farve så forveksler man dem ikke! Jeg har mangt en gang fejlagtigt taget min søns kop med adskillige dykænder til følge.
Det er også herretræls hvis man smadrer en kop og skal ud og finde en ny der matcher...

Ikke mere delen mundsavl og ikke mere desperat leden efter det rette krus i skoven, tak for lektionen, den er hermed givet videre.

Det er også super træls når man putter et par kopper i opvaskemaskinen og der kun kommer én ud!

Socks Rocks

 Tirsdag d.2 Oktober 2007 | Niels | Everyday life
Stakken af vasketøj synes uendelig høj, men man folder og bukker modvilligt det bedste man har lært, og det går faktisk forholdvist hurtigt da badehåndklæder og store trøjer hurtigt kan gøre enhver tøjbunke uoverskuelig. Men så er bunden også bogstaveligt talt nået! Hernede gemmer alle strømperne sig, jeg ved ikke hvor mange par, men tanken "HVORFOR F* vasker jeg ikke noget oftere" vender tilbage som en boomerang med hjemve.

Kender I det når der ligger en bunke sorte strømper som ligner hinanden men som alligevel ikke passer sammen? Ligesom at lægge et puslespil med 1000 brikker af en blå himmel på en skyfri dag.Problemet er at man her og der køber 3 par strømper og så får man nogle i den efterhånden obligatoriske bløde pakke osv. Jeg har løst dette problem ved at smide ALLE mine sorte strømper ud, uden undtagelse! Herefter har jeg købt 20 nye par alle fuldstændig ENS. Nu skal jeg ikke længere lægge alle strømperne på række for herefter at lave strømpe matchmaking. Nu er det bare at finde 2 strømper og rulle dem sammen. Det løser også det universelle og mystiske problem at man altid putter 2 strømper i vaskemaskinen og kun én kommer ud. Hvis der er en til overs nu, så putter jeg den i skuffen og så passer pengene næste gang der bliver vasket.

(p.s. jeg prøvede med at købe 10 par føtex sokker til 50 kr. det holder ikke de bliver deforme og efter 1 vask er der ingen af de 20 enkelte strømper der ligner hinanden! )

Sølvpapir

 Mandag d.1 Oktober 2007 | Michael | Tanker om livet
Jeg har lige sagt mit ordinære lønslavejob op og deler nu på ubestemt tid, kontor med min bedste makker niels, som lige har kigget mig kærligt i skridtet.

BUT WHY???

Staniol, sølvpapir, folie, kært barn mange navne. Sølvpapir har den herlige egenskab at den holder mad frisk, til trods for transport over store afstande og enorm varmepåvirkning. Bortset fra agurk - Agurk bliver slasket uanset hvad man pakker det ind i. Når man pakker den ind så går den helt... tjaa AGURK!

Nåmen når man folder aluminiumsmaterialet sammen bliver det til den smukkeste sporadiske origami blomst som er fantastisk at tyre hinanden ned med. (SE: Niels kiggede mig i skridtet med en staniolkugle knuget i hånden.)

STANIOL DU ER MIN VEN. Folk brokker sig total over: "er du klar over at det aldrig forgår i naturen".... Ja, det er jeg faktisk! Og forklar mig lige hvorfor det er en dårlig egenskab? Hvorfor laver man ikke biler af sølvpapir?

Når jeg dør vil jeg rulles ind i sølvpapir (uden akurk, tak) ... Eller.. WHUT THE FUCK, hvorfor vente, jeg ruller mig ind i folie når jeg kommer hjem.

Alle indlæg
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Tanker om livet (284)
Den digitale verden (44)
Waste of time (157)
Everyday life (247)
Film og tv (75)
Fiktion (44)
Corporate (14)
Spørg Sygo (17)
Gæstebloggere (8)
The book (5)
Problemknuser (23)
Den gode idé (17)
Sexuelle eskapader (47)
Politik (14)
Smagsdommeri (36)
Jeg spørger bare (39)
Dagens ord (43)
Er du min far - Se også: lookalike (8)
Er det bare mig eller... (34)
Kender du det... (17)
Så så man lige mig... (24)
Jeg tegner og fortæller (8)
Selvafvikling (9)
3 trin (1)
Januar 2011 (2)
December 2010 (10)
November 2010 (1)
Oktober 2010 (10)
September 2010 (14)
August 2010 (11)
Juni 2010 (1)
Maj 2010 (1)
April 2010 (3)
Marts 2010 (1)
Januar 2010 (4)
December 2009 (13)
November 2009 (12)
Oktober 2009 (21)
September 2009 (21)
August 2009 (25)
Juli 2009 (30)
Juni 2009 (32)
Maj 2009 (35)
April 2009 (31)
Marts 2009 (24)
Februar 2009 (30)
Januar 2009 (40)
December 2008 (26)
November 2008 (36)
Oktober 2008 (36)
September 2008 (29)
August 2008 (27)
Juli 2008 (19)
Juni 2008 (37)
Maj 2008 (22)
April 2008 (22)
Marts 2008 (29)
Februar 2008 (43)
Januar 2008 (43)
December 2007 (21)
November 2007 (28)
Oktober 2007 (40)
September 2007 (17)
August 2007 (27)
Juli 2007 (34)
Juni 2007 (34)
Maj 2007 (24)
April 2007 (21)
Marts 2007 (21)
Februar 2007 (21)
Januar 2007 (33)
December 2006 (19)
November 2006 (22)
Oktober 2006 (19)
September 2006 (23)
August 2006 (29)
Juli 2006 (33)
Juni 2006 (8)