toiletiquette

 Tirsdag d.31 Oktober 2006 | Michael | Tanker om livet
Toilet digtet, en kraftigt undervurderet kunsterisk udtryksform. HUSK DET!!

Gratis Mayer Koncert

 Mandag d.30 Oktober 2006 | Niels | Den digitale verden
Så bliver det ikke bedre! John Mayer er de sidste par år blevet voldsspillet igennem mine små højttalere et utal af gange. Nu får man tilmed muligheden for at se en livekoncert med hans spritnye cd ganske gratis på nettet. Dette er en af de få momenter hvor man er glad for at være arbejdsløs se med d.1 nov. kl. 12. her: http://msnpresents.msn.com/johnmayer/?mkt=da-dk

enjoy...!

Sandhed eller illusion

 Mandag d.30 Oktober 2006 | Michael | Tanker om livet
Har du nogensinde studset over at virkeligheden lissom nogengange spiller én et puds? Her er 10 ting som har akkumuleret sig inde i mit hoved som jeg bare ikke kan få til at hænge sammen...


 1. Peter Aschenfeldt, sådan i al almindelighed.

 2. René dif som sanger! Hvordan har det nogensinde kunne gi mening?

 3. De fantastiske fem. Hvem, hvad, hvor?

 4. Anders Fogh har en kone! What the F*ck? Jeg troede personligt, at han var en cyborgnetisk gensplejsning mellem en lommeregner og et talende jakkesæt. Læs interessant teori om et spin her!

 5. Mik Shack i tv, hvorfor? Hans evige delen ske med sin "kammerat" og så bruger han den krafteddersparkme i maden bagefter.

 6. N & J´s succes? Need I say more?

 7. Sikkerhedsseler i fly? Ville det ikke være en mere sikker investering at putte faldskærme i?

 8. Pulverkaffe, How the hell?  

 9. Tiden går altid hurtigere, når man skynder sig! HVORFOR??

 10. Og så har jeg ikke engang været inde på overflødigheden af øjenbryn.. Ja, man ser dum ud uden, men jeg ser ikke andre praktiske egenskaber ved dem end at henholdsvis hæve og sænke dem, når man skal dupere kvindfolk. Og jeg har jo en kærst, så jeg går ud og barbere mine af nu! ikke mere bøvl med det.

FARVEL OG TOBAK

Farvel Viggo

 Søndag d.29 Oktober 2006 | Niels | Everyday life
Du karimatiske Viggo vi vil savne dig, men nogen gange er forandring den eneste vej frem! Vi er mange der føler at du ikke bærer skylden. ( bare se idag, vi kan sagtens tabe uden dig! )
Men for at være lidt positiv, go Ebbe. og vi er stadig MEGET bedre end AGF!

Mafugginkrel

 Torsdag d.26 Oktober 2006 | Michael | Everyday life
Hvorfor?? Hvorfor er der altid nogen børn der har makrel med? Hvad er det der gør, at forældre smøre püreret fisk i tomatsovs ud over en rugbrødsklemme med tandsmør, og nååå ja, lille skat skal da os ha majonææææs på... For herefter at pakke den sirligt ind i madpapir og staniol.

Hallo! Den fisk lugter fordærvet allerede når den kommer ud af dåsen (sjovt at det kommer fra en dåse, ligesom andre lignende fænomener, herunder MENSTRUATION).. sygmenstruationsfissefiskemadsmørebrødsoverflødighedshorn. STOP!

Er de selvsamme forældre mon bevidste om at madpakken er igennem en større transformation igennem en skoledag, for ikke at tale om den vekselvarme effekt det har når man tager en taske på ryggen og tonser afsted om morgenen for at nå det (inden kvart over åt), i en sådan hast at brillerne dugger helt til (Og ja det er et faktum at børn der har lugteost og fiskemad med bruger briller, TYKKE BRILLER).

Ved I ikke at børn med lugtemad i madpakken bliver drillet? Hvad er det? er det hævn?

Jeg er først lige kommet igang!! Hvorfor putter i agurk på deres leverpuresmadder? De piller det jo af for fanden og hvorfor mon? Hmmmm.... Kan det mon have med det faktum at gøre at agurkerne får konsitenssammenhæng med snot og smager lidt i samme retning? Jeg ved det ikke!! jeg kaster bare bolde op!!

Haha - Jeg fik det lidt ligesom når man skal skide rigtigt meget, altså riiiiigtigt meget, med det her indlæg... Jeg blev nød til at smide alt hvad jeg havde i hænderne for at få det ud af min hjerne - hvilken forløsning... ah!

ja og så var der lige ham drengen i min sfo som havde makrel med, som han slog de andre børn i hovedet med - en røget makrel på halvandet kilo og en stor knægt fra harboøre... plukfisk, godt det ikke var en sværdfisk - Its all fun and games til someone looses an eye.

RE: Psykisk håndvask

 Torsdag d.26 Oktober 2006 | Michael | Tanker om livet
Jeg har fået det helt dårligt over at hænge en ukendt ung mand ud for at være dårlig til at vaske hænder.....

Jeg havde slet ikke overvejet, at han ligesom mig, tisser stolt stående med hænderne i siderne!!

Det er jo det vi kan i forhold til kvinder, stå op og tisse..... øv!

Psykisk håndvask

 Torsdag d.26 Oktober 2006 | Michael | Tanker om livet
Hvad Fanden er det??

Det nytter ikke noget når du bare står og pjasker vand på fingrene, som om du var allergisk over for brint og ilt i kombination. Ja jeg overværede en vaske seance på et offentligt toilet forleden og det foruroligede mig lidt. Den unge mand anede ikke hvad sæbe var... Og jeg stod pludselig med et kæmpe problem da jeg skulle åbne døren for at komme ud!! Hvor mange undlader mon at vaske hænder efter Toilette og hvor mange har mon rørt ved det håndtag?

VASK SÅ DE HÆNDER MED SÆBE OG SPRIT!!

Er det godt eller skidt at bede nogen om at vaske hænder, hvis de "ingen kage" får.

Vådservietter

 Tirsdag d.24 Oktober 2006 | Michael | Tanker om livet
Vådservietter: Guds gave til den behårede manderøv..... Aldrig har jeg følt mig så fresh, efter toilette.

Er det godt eller skidt, at sidde på sit eget skæg, hvis man ingen humor har?

OG HUSK - Støt de babser - KLIK HER!!

Støt brysterne

 Torsdag d.19 Oktober 2006 | Niels | Tanker om livet
Afmagt! Hvad gør man når der er en der bliver ramt af kræft? Kan man hjælpe eller støtte på nogen måde? Hmm...Man kan vise at man tænker på vedkommende og vise at man prøver at sætte sig ind i situationen. Man ved ikke hvem der bliver den næste, så tag og støt på forhånd. Denne måned er ironisk nok brystkræft måned så sygo.dk viser sin sympati og medfølelse ved, at oprette sin egen indsamling hos kræftens bekæmpelse. Vis at du tænker og støt på samme tid forskningen!

Tryk på nedenstående link og giv dit bidrag til sygos egen indsamling, selv de små bidrag tæller

www.stoetBrysterne.dk/sedeltager.aspx?v=1272

...Sig til hvis vi kan hjælpe!

Dårlig påklædning/stil

 Onsdag d.18 Oktober 2006 | Niels | Waste of time
Der findes ikke dårligt vejr...
Der findes dog masser af dårlige klichéer...

Realistisk vejrudsigt

 Søndag d.15 Oktober 2006 | Niels | Waste of time
For første gang  så jeg en realistisk vejudsigt, da jeg bladrede igennem jp og så vejret fra vejr2. Der stod "måske sol"! Ja så simpelt kan det gøres uden at stille falske forhåbninger og uden at ytre grundløse assumptioner.

Dagens vejudsigt: måske sol, temperaturer mellem -50 og 50 grader fra ingen til hård vind. Der vil være mulighed for at temperaturen i løbet af dagen rammer 10 grader. Der vil være en del vand ved kysterne til gengæld er der lav sandsynlighed for tsunami. er vil være skyer, og tåge vil forekomme visse steder i landet.

adopteret?

 Torsdag d.12 Oktober 2006 | Michael | Tanker om livet
Her til morgen fik jeg lissom et lyn fra en skyfri himmel, et stik ind i hjernen. En åbenbaring, et klarsyn.... En ny drejning i mit liv som jeg vil indlede en tilbundsgående, opklarende, benarbejdene, detektivlignende, mafiametodeagtig udforskning af!!

Der vil blive interviwet, taget billeder og gravet i gamle arkiver....

De første spor:


 • Ingen billeder af mig som helt spæd!

 • Begge mine forældre er omkring halvanden meter høje (+ - 35 cm) og jeg er 190, når jeg retter puklen ud!!

 • Jeg taler flydende ukrainsk! (Jeg ved bare ikke helt hvad jeg siger, men det lyder rigtigt!!)

 • Mine forældre elsker mig som var jeg deres egen!! Kan det lade sig gøre!!

Flere facts vil følge i denne CRIME story.

Mor og far, hvis i læser dette.... Jeg har lugtet lunten... I kan ikke længere sove trygt eller gå på toilet med åben dør. Hvis I føler at der er nogen der holder øje med jer.... Ja, så er i jo bare paranoide og så er vi helt sikkert i familie!!

Global-Konsumering

 Tirsdag d.10 Oktober 2006 | Michael | Everyday life
Dagens citat: Smil til verden, og verden smiler til dig! Åben munden og verden sluger dig med hud og hår!

Jeg kom for sent på arbejde imorges. Tillad mig at præcisere: Jeg skal møde kl.6:30 og åbne skolen, for at tage imod de tidlige bønser. Jeg sætter uret til 5:00 (God tid giver mig en følelse af overskud). Clockradioen havde dog bestemt sig for kun at spille blød pop og easy listening... I næste øjeblik jeg kigger på uret, foregår alt som i slowmotion. 6:24 Jeg tager mit tøj så hurtigt på at jeg pådrager mig hudafskrabninger, vurdere i et split sekund om strømper er livsnødvendige - ja. Hårprodukt, barbering, soignering, morgenmad.... NO WAY. 6:25 er jeg ude af døren. Jeg stortramper afsted på min gamle bragende containerfunds herrecikel i et tempo der ville gøre Bobby (Olsen) imponeret. 6:35 jeg når frem med blodige fråde om munden, fråde som ville få Bjarne (Ris) mund til at ligne en udtørret brønd fyldt med tamponer??

I mine sidste krampetrækninger, låser jeg porten op for det første ventende barn (og forælder) og siger med "totalt" overskud: Undskyld forsinkelsen... Hallo Michael, klokken er 6:35.. Hvad har forsinket dig andet end din søvnunderernærede dovenkrop af et legeme.... Du har sovet over dig og de ved det.... De ved det allesammen og vil stirre misbilligende på dig resten af dagen...... Tsk tsk tsk.

KL.22:47 Mine lunger føles som om de har filtreret alskens kemi og jeg sværger min puls er ikke helt nede endnu.

I LOVE YALL

Fuck Bubbles

 Mandag d.9 Oktober 2006 | Niels | Den digitale verden
Endnu engang tillykke med fødselsdagen Michael.

Jeg vil lige som opfølgning på din gave lige dele lidt med alle andre. For det her, synes jeg, virkelig er gennemtænkt samfundsnært humor. Det gør op med den oversvømmende kommercialisme og bringer lidt afveksling ind i det stressede bybillede. Tænk at man kan få så meget sjov ud af ordet "fuck"!

Jeg har fundet en anden bog/website som jeg faktisk synes er endnu sjovere som alle bør se. Et genialt manifest hvor det ikke er ordet fuck der bliver brugt, men en blank taleboble som tilfældige forbipasserende så udfylder.
Se det her: the bubble projectSmid en kommentar! Hvad siger den gamle mand? 

D 9 OKT

 Mandag d.9 Oktober 2006 | Michael | Everyday life
DET KAN I FANDME IKKE VÆRE BEKENDT!!!

I ved at jeg er blød og "mushi" som lagkagebunder... Er I ude på at få mig til at græde? er det det I vil??

Verdens bedste familie (og jeg mener så søde og gode at de får Mother Teresa til at skule misundeligt)... Venner!! I en klasse for sig, af den slags som har holdt ud, og ved. Venner af den slags som får serien "friends" til at virke som en billig efterligning. Nyt bekendtskab, uhm nyt bekendtskab. Mennesker som er så søde at man får huller i tænderne, bare af at være sammen med dem. Uvurderlige mennesker.

Jeres selskab er den bedste gave jeg kunne ønske mig, tusind tak for jer.

Og familien Niels Hald fuck jer, en fed gave. Coffee table book, og jeg som eeeeeelsker kaffe og bøger der er pink, hvor ordet "FUCK" er det bærende tema.... Jeg tror nok at "genial" er det ord jeg mangler. Den bog er mig og jeg er den bog!!

fuckthisbook

 

I SKAL FÅ BETALT!!!

Alt jeg ønsker er skæg

 Torsdag d.5 Oktober 2006 | Michael | Tanker om livet
Tiden tikker tarveligt afsted og dagene dunker den voksne dreng i nøden.... Jeg har snart fødselsdag og så er det tradition at man får gaver.

Det er helt ok og dejligt at få gaver, men svært at forene med en ultra minimalistisk livstil, hvor man forsøger at afkaste sig materiel bebyrdelse. Faktisk har jeg opdaget at jo mindre jeg har, jo mere vil folk begave mig (fin strategi, når man er skabsmaterialist). Ting du ejer, ender med at eje dig! Lykken er ikke gods og guld! Rigtige venner kan ej købes for penge og man kunne blive ved i den dur (eller rettere mol).

Det at give nogen noget er et tegn på affektion og på den måde kan jeg godt "købe" alt det hurlumhej med gaver. MEN! Mærk jer, det jeg vil blive allermest glad for er jeres besøg, knus og måske et kærligt ord.

Ja, for hvad fanden stiller man egentligt op, når man efterhånden fylder 29 og det eneste man rigtigt ønsker sig er et ordentlig ansigtsfuldt skæg???

MOJERFUGGIN WANNABEARD!!

Spareforslag

 Onsdag d.4 Oktober 2006 | Niels | Everyday life
I disse tider hvor alle er så optaget af hvor der skal spares kan jeg da lige komme med et forslag/opfordring. Jeg har en, synes jeg selv, genial ide til hvordan man kan spare meget tid.
Hvis I højrøvede og snobbede læger for helvede bare kunne tale dansk så ville vi da spare en masse tid, penge, forvirring og måske endda liv! Spar alle de latinske og medicinske udtryk væk! Hvorfor insisterer I på altid at komme med den latinske betegnelse først og oftest som det eneste. Er det en kompensation for at I har studeret så lang tid, så I lige skal føle jer lidt overlegne? Måske kunne man skære en del af medicinstudiet væk hvis man ikke skulle lære alle mulige ubrugelige latinske udtryk. I ved udmærket godt at der ikke er andre end læger der forstår lægesprog , så snak normalt til os andre. Kald en spade for en spade og akut pædiatrisk afdeling for det der står på døren på skejby: Børnemodtagelsen.

...det virker sgu også som om i forvirrer jer selv og hinanden en gang imellem!

jaja nogen er jer er gode nok, men lidt irritation bliver ophobet efter 6 dage på sygehuset, og endnu en venter imorgen

En masse

 Mandag d.2 Oktober 2006 | Michael | Tanker om livet
Det er sent og jeg skal nå at sove en masse inden jeg skal op og nå en masse, før jeg skal passe en masse børn så jeg kan få en masse penge og dække en masse behov, købe en masse mad og spise en masse mad med en masse vitaminer, bevæge mig en masse. For om aftenen at slappe en masse af, inden jeg igen skal sove en masse.

Det går der en masse tid med for tiden.

Hvordan har du det ellers?

Ein neues supermarkt!!

 Søndag d.1 Oktober 2006 | Michael | Waste of time
aldi

Wo ist die humoR in aldi? Es ist gesparet bort!!

Ja ja, det er jo ikke altid man kan være sjov på kommando!

Alle indlæg
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Tanker om livet (284)
Den digitale verden (44)
Waste of time (157)
Everyday life (247)
Film og tv (75)
Fiktion (44)
Corporate (14)
Spørg Sygo (17)
Gæstebloggere (8)
The book (5)
Problemknuser (23)
Den gode idé (17)
Sexuelle eskapader (47)
Politik (14)
Smagsdommeri (36)
Jeg spørger bare (39)
Dagens ord (43)
Er du min far - Se også: lookalike (8)
Er det bare mig eller... (34)
Kender du det... (17)
Så så man lige mig... (24)
Jeg tegner og fortæller (8)
Selvafvikling (9)
3 trin (1)
Januar 2011 (2)
December 2010 (10)
November 2010 (1)
Oktober 2010 (10)
September 2010 (14)
August 2010 (11)
Juni 2010 (1)
Maj 2010 (1)
April 2010 (3)
Marts 2010 (1)
Januar 2010 (4)
December 2009 (13)
November 2009 (12)
Oktober 2009 (21)
September 2009 (21)
August 2009 (25)
Juli 2009 (30)
Juni 2009 (32)
Maj 2009 (35)
April 2009 (31)
Marts 2009 (24)
Februar 2009 (30)
Januar 2009 (40)
December 2008 (26)
November 2008 (36)
Oktober 2008 (36)
September 2008 (29)
August 2008 (27)
Juli 2008 (19)
Juni 2008 (37)
Maj 2008 (22)
April 2008 (22)
Marts 2008 (29)
Februar 2008 (43)
Januar 2008 (43)
December 2007 (21)
November 2007 (28)
Oktober 2007 (40)
September 2007 (17)
August 2007 (27)
Juli 2007 (34)
Juni 2007 (34)
Maj 2007 (24)
April 2007 (21)
Marts 2007 (21)
Februar 2007 (21)
Januar 2007 (33)
December 2006 (19)
November 2006 (22)
Oktober 2006 (19)
September 2006 (23)
August 2006 (29)
Juli 2006 (33)
Juni 2006 (8)