Obama old news

 Lørdag d.31 Januar 2009 | Michael | Film og tv
Der gik en åbenbaringens sus igennem verden, da Obama vandt det amerikanske valg og der gik inflation i nyhedsværdien. Så er det lige jeg spørger?!?: Hvad er nyheden i en mørklødet præsident? Det har de da haft i Zimbabwe, i evigheder!Så var der lige en pige...

 Fredag d.30 Januar 2009 | Michael | Dagens ord
Der kaldte mig Kaal igår?!?

Ikke lede kaal, eller grimme kaal som man kunne forvente...

Bare kaal, så kan man lissom drømme sig til resten.

Jeg er uendeligt glad for at hun kalder sin far for "mi paaar", bruger 4 sutter "all at once" og er 2 år gammel, fra og med i mandags.

Det kan ellers godt være at mit biologiske tik tak klukker, når jeg er sammen med min lille pige (min fætters barn som jeg har stået fader til). Jeg synes, det er mere ærgerligt end hun gør, når hun skal i seng. Og jeg lytter til hende som var hun den mest intellektuelle begavelse, når hun "fortæller" om sit nye plasticmonstrum af et komfur.

Hun er min øjesten i en sådan grad, at jeg ikke engang synes at programmet om den gravide mand var specielt gruopvækkende. Jeg tænker bare, "det ku jeg sgu da osse, hvis jeg havde en tiskone".

Og ok, hvorfor fanden er det fænomen hypet sådan? Det er jo bare en dame med skæg, og en overordentlig stor klitoris, det har vi sgu da set før. BOOOOORIIIIING. Jaja hun har fået skåret brysterne af, hvilket nok var overordentligt dumt!

Hvis kvinder som ønsker at blive kønsskifteopereret får fjernet brysterne er der noget de har misforstået på det grusomste! Vi mænd ÆLSKER babser - Hvis jeg var en kvinde, der ville være en mand, ville jeg nok bibeholde atributterne og bare gå og rage på migselv hele tiden.

Mænd elsker kvinder, kvinder elsker kvinder, VI ELSKER ALLESAMMEN KVINDER. Mandebladene handler om kvinder, Damebladene handler om kvinder, magt handler om kvinder, arbejdsmarkedet handler om kvinder, parforhold handler om kvinder, ulighed handler om kvinder, sex handler om kvinder, handel handler om kvinder, benzinprise... naa vent.

Nå, det er vidst nok damebladsblogging for idag

Jeg vil byde jer et smil og et kys, alle i smukke kvinder (specielt min kæreste, som er den allersmukkeste).

/Andersen ud.

Jeg sværger

 Torsdag d.29 Januar 2009 | Michael | Tanker om livet
Forsikringssælgere rangerer højt på min liste over mennesker, som godt kunne trænge til en rigtig bjørnekrammer.

Jeg er sikker på at de er dybt ulykkelige mennesker som petter deres ego ved at nedkalde alskens sygdom og ulyksagligheder over deres potentielle kunder for at sælge forsikring.

En skøn sommerdag da jeg sad på mit hygsomme kontor kom der en sådan sælger af forsikringer forbi og talte med min kompagnon. Det varede ikke mange minutter før han øjnede en chance for at score et salg på mig. Det fangede jeg og ytrede at; "Jeg tror ikke på forsikring" hvortil han svarede mig, ordret; "Det skal jeg huske, når jeg hilser på dig i en kørestol nede på gågaden.". .... ...

Kender du det der med, at man altid får alle de rigtige svar på tiltale inde i hovedet, ca. en halv time forsent.

Det er eddermame da dårlig energi at sidde og lukke ud, ovenikøbet på mit kontor. Sådan et usselt svin. Ikke nok med at han sidder og kører skræmmekampagne op i mit fjæs, for at score lidt provision, så sidder han også og fotæller mig at hvis man bliver lam og ender i kørestol så ville man bare blive så meget mere lykkelig af at have en million på kontoen.

Jeg tror i mit inderste, at det er et helt forkert præmis at sælge forsikringer på. Et forkert præmis at leve sit liv på. Skræmmekampagner skaber frygt, som er en svulst i vores samfund. Flyt fokus til noget godt istedet.

Jeg vil hellere donere mine sparede forsikringspenge til nogen som allerede har behovet. NÅÅÅ JA - Det er jo derfor vi betaler skat til vores velfærdsstat.

Jeg håber, at dem der læser dette (forsikringstagere som forsikringssælgere) får en overordentlig dejlig dag i det her lille dunkende lyserøde smørhul vi kalder Danmark.

So long suckas

luft er ulækkert

 Onsdag d.28 Januar 2009 | Niels | Er det bare mig eller...
Mums søndag morgen, kaffen er varm og rundstykkerne er på bordet! Man spiser sin håndværker og som altid når man er færdig sidder der en hær af birkes mellem tænderne! Hvad gør man så? Man finder en tandstik og fisker birkes ud! På tandstikken sidder nu en fin birkes, hvad gør du? Spiser den eller smider den ud?
Hvorfor er det ulækkert at spise den? alt hva der er tilsat udover første gang du havde den i dig er luft! Hvis man kan fiske birkussen med tungen så er det jo ikke ulækkert!?
Hvorfor ikke spare tandstikken og bare hive gebisset ud og slikke tænderne rene for krummer?

Hvad er forskellen på snot og slim? Snot er vel bare en slags slim der er lokaliseret i næsen, eller? Du er forkølet og piller en busser og putter den i munden...! Hvorfor bliver snot ulækkert bare fordi at det har forladt kroppen? alt hvad der er tilsat udover første gang du havde det i næsen er luft!

Spyt er også rimeligt ulækkert!? Eller man har det jo i munden hele tiden og man savner det hvis man ikke har det. Men tricket med at lave en lang spytklat som man hiver ind igen er pænt klam! En spytklat i hånden slikker man jo heller ikke lige op igen! Tungekys er ok for der laver man et vakuum i hinandens munde før man deler hinandens spyt? Jeg kan fortælle, at man ikke i affektion bare kan undlade at tungekysse, ved bare at spytte den anden i munden, det er åbenbart ulækkert fordi der i spytprocessen bliver tilsat luft!

tak for inspiration Michael!

Perle jokes

 Onsdag d.28 Januar 2009 | Niels | Dagens ord
Jeg fik lige en sms fra en meget mærkelig mand, han hedder Gert. Gert er mere flink end han har humor! Men den her joke var nu meget aktuel og semisjov, så den bliver lige genfortalt...

Vi i Danmark må støtte op om vores politifolk. Derfor bør vi gøre en aktiv indsats så deres sprogperle af en sø-forklaring holder i retten. Fremover hedder det derfor:

Fængslet = Perleskrin
Terrorcelle = Perlekæde
Etniske sladdertanter = Perlehøns
Falsk vidneudsagn = Perleplade
Etnisk stamtræ = perlerække
Indvandrer bander = perlevenner
Etnisk prostitueret = knaldperle


Men nu skal vi jo ikke kaste perler for svin, så politiet skifter også navn til muslingerne...
Håber du er blevet i perlehumør!


Tak Gert, godt jeg er neger så jeg ikke bliver stødt over sådan noget

Mit indre legebarn er min muse

 Onsdag d.28 Januar 2009 | Michael | Everyday life
Jeg er meget glad for den overskrift. Den overskrift definerede mig som menneske igår. Idag er mit indre legebarn ude og lege med en kammerat.

Jeg læste et andet indlæg, på en anden blog og tænkte gid det var mig der havde skrevet det: Mænd i kjole er det nye sort

Farvel

Dejlige lille smørhul

 Tirsdag d.27 Januar 2009 | Niels | Sexuelle eskapader
Smør smager jo dejligt og er en dejlig "smørelse", men jeg synes nu alligevel at vi skal gøre op med den oldgamle talemåde. Jeg tror vitterligt ikke at der er nogen der bruger smør som lubrikant mere! I gamle dage brugte man jo det man havde ved hånden, men jeg synes nu at der er produkter idag der er mere anvendelige for ikke at tale om hygiejniske, desuden synes jeg at smør godt kan blive lidt klæg i for store mængder.

Man kan godt argumentere for at det bedste er at opgejle kvinderne så man kan bruge den naturlige smørelse. Men altså nogen gange skal det gå lidt hurtigt og generelt når man som jeg er neger, så er det kun fair overfor kvinden - så det ikke gør nas!

Desuden er smagsvariationerne af de nymodens glidecremer også væsenlig større end de sædvanlige hvidløg og krydder... og hvis det endelig skal være så vil jeg gerne lige advare imod lurpakken med læsøsalt - nas!

Dejlige Danmark et idylliske lille vådt hul...

Favre verden

 Mandag d.26 Januar 2009 | Michael | Tanker om livet
"What a wonderfull world"
Citat Louis Armstrong

Inden jeg faldt i søvn igår, lå jeg og reflekterede lidt over verdenssituationen. Verden er et usansynligt spændende sted at være så heldig, at få lov at besøge.

Så kom jeg samtidig til at undre mig over, at nogen kan finde på at skyde (bang bang) efter andre mennesker:

"What goes around comes back around"
Citat Justin Timberlake

Jeg brød det faktisk ned til noget så simpelt som:

"Opfør dig som et røvhul og du vil blive behandlet som et røvhul"
Citatmager Michael Andersen

Vi kunne have det så dejligt allesammen...

Du er en perle

 Fredag d.23 Januar 2009 | Niels | Dagens ord
Den anklagede betjent udtaler: "Nej jeg kaldte ikke fejlfarven for en perker, jeg sagde jo tydeligvis PERLE" Sætningen lyder: "kan du fatte det, Perle"! Betjenten tiltalte jo et dydsmønster af en borger med det engleagtige udtryk hvorfor han simpelthen måtte bruge det yndige tilnavn PERLE.

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/kriminalitet/2009/01/23/113317.htm?rss=true

Som om...

( nej kvindemenneske jeg sagde ikke at din røv ser stor ud i de bukser, jeg sagde jo tydeligvis... sodavandsis! )

Skidt eller flot eller...

 Fredag d.23 Januar 2009 | Michael | Jeg spørger bare
Er det godt eller skidt at gå i ring, hvis man sælger mobiltelefoner?

Er det godt eller skidt at stå i stampe, hvis den stadig er levende?

Er det godt eller skidt at gå i selvsving, hvis man er til swingerparty?


Er det godt eller skidt at have håndsving, hvis man er swinger? Jeg vil tro, at det kan have smertelige tendenser.

Farvel facebook

 Fredag d.23 Januar 2009 | Michael | Den digitale verden
Mit liv tog en pludselig drejning imorges da det gik op for mig at jeg ikke længere gider være mental slave af mit eget ego længere. For det er det der sker, de 4 gange dagligt jeg tjekker facebook. Jeg sidder bare der og "petter" mit ego, mentalmasturberer.

Og netop derfor sker der ikke en skid efter et stykke tid. Man mister initiativet til at skrive til sine pseudovenner, for "de skriver jo heller ikke til mig!!".

Et super egocentreret fælleskab = det er sgu da paradoksalt.

HVA?

Kvinder er dumme

 Onsdag d.21 Januar 2009 | Niels | Smagsdommeri
Der findes ingen kloge kvinder!

En klog mand har engang skrevet at der ikke findes nogen kloge kvinder!
- I er velkomne til at citere dette glimrende ordsprog/livslektie...

Jaja der findes også mænd der ikke er så kloge, men det er jo bare et eller andet mellemstadie til at blive en rigtig mand... (kom nu jeg savner de dybe diskussioner på Sygo )

Bagklogskabens nærlys

 Onsdag d.21 Januar 2009 | Niels | Så så man lige mig...
Jeg er programmør ergo ved jeg lidt om computere. Faktisk er der ikke meget andet jeg er god til. Generelt kan man sig at hvis jeg kan få beskidte fingre så skal jeg holde mig væk - med undtagelse af spisning.

En klog mand har engang sagt: "man skal gøre det man er bedst til" og en anden har sagt: "man skal lære af sine fejl". Jeg har ikke forstand på biler - overhovedet! - men hey hvor svært kan det være at skifte pærer!? Jeg har fundet ud af at jeg skulle bruge nogle H1'ere til nærlyset og udskiftningen gik fint. Pærerne virker helt fint så jeg vil køre mig en tur men så virker mit blinklys lige pludselig ikke! Jeg har stukket en pind i hestepæren og åbenbart ødelagt Rouladen.

Jeg har lært at jeg ikke er bedst til biler og næste gang er det bedst/billigst bare at få andre til det. Nu hvor jeg er færdig med at trykke på computeren går jeg ind til kone og beretter at vi skal kneppe og lave et barn mere! Det er åbenbart det eneste jeg kan perfektere... 

RUNDTOSSET ONDSKAB

 Onsdag d.21 Januar 2009 | Michael | Waste of time
En ond spiral, er det sådan en der ikke virker?


Søsterbloggen

 Tirsdag d.20 Januar 2009 | Michael | Gæstebloggere
Nu har sygo jo fået en siamesisk killing på tastefejl.

Jeg forstår nu frustrationen, som læser når der ikke kommer indlæg i den rate som man gerne vil underholdes!!

Så da jeg var inde og tjekke tastefejl for 9½ gang idag, tog migselv i at råbe: HURTIGERE KLOVN, VILDERE KLOVN.

Håndholdt

 Mandag d.19 Januar 2009 | Niels | Er du min far - Se også: lookalike
Når Kasper Søndergaard er færdig med at lege med bolde sammen med hans drenge-venner, tager han så det sleske smil på og bliver til en fimset sælgertype for cybercity?


Hvad ville du tage med på en øde ø

 Søndag d.18 Januar 2009 | Michael | Everyday life
Det var netop ET af de mange spørgsmål der poppede op i mit hovede idag da jeg var fanget i vaskekælderen i 1½ time.

Ja, jeg smækkede mig ude, da jeg var i færd med at vaske tøj.

Men jeg havde da andet at tage mig til end at sidde og have selvmedlidenhed, da jeg heldigvis var beskæftiget med at være småsløj og snottet (for to).

"Jamen bette Michael da, hvor var din kæreste da henne?"

Jamen hun var såmænd ude og besøge en veninde, på ubestemt tid.

min ven texLigesom alle der har prøvet at være strandet ved, så skal man have sig en ven. Min ven stigmatiserede sig i en bøtte vaskepulver (ved navn: Tex). Tex hjalp mig med at holde dørene i kælderen, så de ikke smækkede for mig. Og han var altid på pletten med en frisk kommentar, når jeg ramte depression.


Da jeg endelig kunne vende tilbage til civilisationen igen, var det ikke den posttraumatiske stressfaktor, der var værst. Men at opdage at man overhovedet ikke har været savnet, det var ret slemt.

Da jeg fortalte hvad jeg havde været ude for, blev jeg naturligvis feteret og elsket som ingen anden.

Homosport

 Søndag d.18 Januar 2009 | Niels | Sexuelle eskapader
Jeg har altid synes at håndbold var lidt af en homosport! Specielt kvinderne har taget det lidt for bogstaveligt - det der med at "spille sammen". Men herrerne kan åbenbart heller ikke se sig fri, for så så jeg også lige herre VM her til aften hvor Danmark spillede mod Brasilien. Her kunne kastralkommentatorerne Thomas Kristensen og Bent Nyegaard berette at Brasilien er PAN-amerikanske mestre! Findes der rent faktisk en hel liga for homoseksuelle?? hmm de skubber faktisk meget og hiver ret meget i hinandens tøj!

Den allermest bøssede sport faldt jeg dog over i min sædvanlige lørdagszappen. Har I nogensinde set bobslæder? 2 mænd i stramme spandexdragter ligger oven på hinanden! Når starten går så gælder det bare om at hamre derudaf... (Sjovt nok endte det med at der var tyskere på 1., 2. og 3. pladserne!)

Ja jeg så det hele... Men jeg har altså kun sex med kvinde!

Håndbold VM

 Søndag d.18 Januar 2009 | Niels | Film og tv

...De er kommet for at lave noget stort!
Morten Stig Christensen

...Det bliver nummer ét!
Michael V. Knudsen

Håndbold VM er igang, Eksperter og spillere er åbenbart ikke helt enige om målsætningen, men det bliver enten bimmelim eller bummelum. Ligemeget hvad, så stinker det ikke ligeså meget som kvindehåndbold...

Har du tænkt over...

 Fredag d.16 Januar 2009 | Michael | Er det bare mig eller...
at hvis feriebilleder, er billeder af ferie!!

Så burde GLANSbilleder satme ikke være noget små piger samler på!!!!

Rejsebureauet - Sygo Drama - part deux

 Torsdag d.15 Januar 2009 | Niels | Everyday life
Baseret på virkelige hændelser d. 14/1-09 | Forsættelse af Rejsebureauet - Sygo Drama

Rejsebureauet kl. 16.50
Niels beslutter for at gå ned i rejsebureauet for at gøre dem opmærksom på nattens hændelser.
Chefen er ikke til stede men Niels snakker med sekretæren. Sekretæren kan berette at der i rejsebureaet har været indbrud både d. 2/1 og 5/1 hvor de har været inde begge gange, men er blevet afbrudt af alarmer og nu har de altså forsøgt igen! For 3. gang på 14 dage! Der er rigtig nok et pengeskab derinde men uden værdier. (så lad nu være med at bryde derind!) Niels får lov at kigge på den modsatte side af de borede huller! De har ikke boret igennem og det er slet ikke i nærheden af noget pengeskab. Alt hvad der er på denne side er en lang gang...

Er det de samme tyve der prøver for 3. gang? Hvad gemmer de i rejsebureauet siden tyvene er så stædige? Hvad gemmer de i rejsebureauet siden at tyvene vil forcere på videoovervågning og diverse andre alarmer? Hvorfor har rejsebureauet både videoovervågning og diverse andre alarmer? Hvordan kan det betale sig at bryde ind et sted for at bryde ind i et andet? Er Scofield involveret?

Følg med i næste afsnit - Hvis der kommer flere, hvilket jeg ikke håber!

Rejsebureauet - Sygo Drama

 Torsdag d.15 Januar 2009 | Niels | Everyday life
Baseret på virkelige hændelser d. 14/1-09

Hovedpersonen Niels bor i en lejlighed beliggende i en høj stueetage, lige ovenpå vaskekælderen og nogle kontorlokaler der ligger i gadeplan! Kontorerne huser REJSEBUREAUET! (dadadadaaaaaa)

Lejligheden kl. 01.15
Niels tisser af og gør klar til at gå i seng da han hører en mærkelig skrabende lyd. Han tænker om overboen har en mærkelig form for sex! Ideen bliver hurtigt afskrevet da lyden bliver lokaliseret til at komme nedefra. Lyden forsætter og det lyder som rotter i rørene, men han finder ret hurtigt ud af at der snarere er rotter på loftet! Kone vågner og bliver inddraget i investigationen af lyden. Der bliver skrumlet rundt og tændt lys, da Niels kigger ud af vinduet ser han at, der pludselig løber 2 mænd ud af kælderen. Der er sgu indbrud!! Lige der 2 meter fra ham på den anden side af vinduet løber et par indbrudstyve! Niels bevæbner sig og gør klar til at gå nedenunder for at se hvad der sker. Det bedste våben han kan finde er hans spidse hvide selskabssko!? De kan sparke pænt hårdt samtidig med at hvis han bliver dræbt så er han præsentabel!
Kælderen kl. 01.25
Tyvene er (heldigvis)(for dem?) forduftet! Der er ikke nogen spor af at der skulle være taget noget som helst, det eneste umiddelbare spor af indbruddet er det opbrudte vindue. INDTIL Niels opdager at der er boret huller i væggen! Den mærkelige lyd som lød som noget i rørerne var tyve der borede i væggen! HVORFOR? Det er jo ren Egon Olsen det her. Tyvene har brudt ind i hans kælder hvor de derfra har prøvet at bore hul ind til rejsebureauet! Hvad er de efter? Hvad havde de tænkt sig med de 2 huller de har boret i væggen? Ville de rive hele væggen ned og gå igennem? Vil de sprænge muren? står der et pengeskab lige på den anden side?? Hullerne der er boret, er i den samme bærende væg som lige ovenpå, er Niels' soveværelse hvor der både sover kone og børn!


Følg med i næste afsnit - plottet udvikler sig og dramaet bliver større!

 

svømmefødder

 Onsdag d.14 Januar 2009 | Niels | Dagens ord
Hvordan er det nu det er?? 

Små sko = dårlige svømmere

Toilettets magnetisme

 Onsdag d.14 Januar 2009 | Michael | Everyday life
Jeg har en elektrisk trimmer - Jeg har også et toilet.

En tændt trimmer - Et tændt toilet!!

PS. En trimmer duer også under tis, dog i begrænset omfang. Bemærk: Dette var en potentielt livsfalig situation - SO DONT TRY IT AT HOME.

(Indsæt selv joke om finanskrise og trimmet pung)

Kan sygo føde?

 Onsdag d.14 Januar 2009 | Michael | Er du min far - Se også: lookalike
Der er opstået liv! Liv er opstået:

TASTEFEJL

Knappe (kneppe) ressourcer

 Mandag d.12 Januar 2009 | Niels | Sexuelle eskapader
Jeg har en overbo, en sød lille pige. Hun har fået sig en ven, der ind imellem knepper hende. Jo du læste rigtigt, de elsker ikke og har ikke sexde knepper!
 
Jeg ved ikke helt om jeg skal grine eller græde! Hver gang det står på, er jeg i tvivl om jeg skal gå op og spørge hvordan fa’en de gør, eller om jeg skal blive sur for at de stiller mig i et dårligt lys!
 
Seriøst hele min lejlighed intervalryster så man skulle tro at de lavede vertikale bevægelser i stedet for horisontale. (jeg forestiller mig at de laver doggystyle - ellers er det ret svært at opnå en sådan velocitet) Bedst som man tror de er færdige så går han i gang igen, han skulle bare have en pause, det tager alt i alt mere end de 2 minutter et ”normalt” samlejer tager???
Desuden stønner de så højt (hende i særdeleshed) at man skulle tro at de havde gang i en vægtløftningskonkurrence.
Jeg kunne bedre lide min gamle overbo. Det var også en pige, der med tiden fik en kæreste. De havde tit sex men ikke med samme stamina som de nye. Hvad jeg også godt ku li var at man kunne høre at det hurtigt blev hverdag, et mand/kone forhold opstod, og intervallet af den seksuelle akt faldt hurtigt.
 
Jeg plejer at bruge argumentet: lyt kone, nu knepper de igen, normale mennesker knepper mere end os, så nu skal vi også! Desværre plejer hun bare at bruge argumentet: jamen så skal jeg bare have det samme som hende! …og så er det ligesom om at jeg kommer lidt til kort, for jeg ved stadig ikke hvordan han giver hende en sådan rusketur! (eller for den sags skyld - orgasme)
 
Måske er det en mand med Alzheimers og demens på en gang! En der kan ryste som en sindssyg og hele tiden glemmer at han er ved at komme…

Fod, klov, hov, pote!?

 Mandag d.12 Januar 2009 | Michael | Waste of time
Findes der andre typer bentøjs-endelser?

Jeg har ikke tænkt på andet hele weekenden, og jeg kan simpelthen ikke komme på andre typer fod.

Nudister går forrest i kampen mod narko!

 Søndag d.11 Januar 2009 | Michael | Politik
Formanden for Nudisterne Danmark udtaler:

"Vi er utroligt bange for stoffer!"

Græshoppe

 Søndag d.11 Januar 2009 | Michael | Dagens ord
Dybt inspireret af at det er søndag, dagen hvor gud påbyder lediggang og dovenskab, har jeg skrevet dette indlæg.

Det siges: "Du skal ikke hoppe over hvor gærdet er lavest." Det er noget sludder! Du skal da slet ikke hoppe over gærdet, du skal gå uden om.

Der er en grund til at "græsset er meget grønnere på den anden side" og det er, at dine store plader af et par ecco sko ikke har sjosket rundt derovre.

Dagens morale: Hvis der er græs må der ryges, hvis der er hegn er du sikkert i fængsel.

Er en græshoppe i virkeligheden en kåd hest?

Crap, jeg er blevet en nederen familiefar

 Fredag d.9 Januar 2009 | Niels | Tanker om livet
Jeg er blevet gammel, meget gammel og kedelig, en "morkneppende" familiefar! Det har ramt mig hårdt efter mit andet barn. Jeg ku mærke at det stille og roligt kravlede op på mig bagfra. Det kan mærkes når man endelig er sammen med gutterne og de snakker om fester de har været til sammen uden mig. Man holder nytårsaften sammen med andre børnefamilier for at der er lidt ro på og julegaver bliver afskrevet til fordel for børnene.

Mennesker med børns liv går i stå og alt man kan gøre er at leve igennem dem istedet! Børn er peaken i livet og man behøver ikke at præstere og alt man har tilbage er at blære sig med børnenes præstationer. Man arbejder, sover og skider, hvilket er forklaringen på at jeg har skrevet så meget om lort på det sidste. Højdepunktet i mit liv er lort! At skide er mit afbræk i hverdagen hvor jeg ikke arbejder, sover eller sammen med familie. Lort er også de lykkeligste stunder sammen med mine børn, jeg jubler sammen med den store når vi kigger ned i kummen og han har lagt en stor dej helt selv. Og vi jubler sammen med den lille når hun har lort helt op af ryggen, men der var endelig hul igennem så nu har hun fået det bedre.
Måske jeg kan reddes nu hvor jeg har selvindsigt nok til at tage det i opløbet...?

Det er hårdt at få børn, men ikke desto mindre en pligtsag når man har den geniale combo af smukskab og kloghed som jeg nu en gang har.

Hvad gør man for ikke at blive en nederen familiefar?? ...en føljeton måske? ...et råb om hjælp måske? ...måske er det bare fakta?

note to self - er det her for dybt for sygo? skriv et klamt indlæg bagefter for at redde ansigt.

Outsourcing af hårpragt

 Torsdag d.8 Januar 2009 | Michael | Smagsdommeri
Ny afstemning.

Nyt realitykoncept på Sygo. Du kan nu med din stemme være med til at bestemme (løgn) min frisure :-0

hår
Som det ser ud PT. En frisure jeg selv fandt på imorges. Jeg har desuden også selv klippet det. Jeg har fjernet mit ansigt..... Fordi jeg kan!

Tyngdekraftens virkning på....

 Torsdag d.8 Januar 2009 | Michael | Everyday life
...mobiltelefoner og fjernbetjeninger må være anderledes end på andre ting. De falder ihvertfald på gulvet ofte, har jeg lagt mærke til.

Har du lagt mærke til noget i den dur?

et nyt ordsprog siger...

 Onsdag d.7 Januar 2009 | Niels | Dagens ord

Det godt at være stor
Hvis din kvinde er slap


Man skal beskytte og tilfredsstille sine kvinder! Definitionen af ordsproget arbejder jeg stadig med, den skal nok komme, indtil videre kan I selv lige arbejde med den...

Pest eller kolera

 Onsdag d.7 Januar 2009 | Michael | Everyday life
Hvad vil du helst?

Bo et sted hvor det er mørkt, eller et sted hvor det er meget koldt?

Heldigvis behøver du slet ikke vælge, for du bor i Danmark.

Og så var der igår da jeg kravlede rundt på en stor spånplade. Det var meget godt lige indtil jeg satte mit lillebitte venstre knæ, ned i et søm, som var blevet banket igennem pladen.

Kan du gætte hvilken mongol der SELV havde hamret sømmet igennem pladen, fordi han ikke kunne trække det ud.

Det var en noller fornemmelse.

Benzintanker

 Tirsdag d.6 Januar 2009 | Niels | Er det bare mig eller...
Er det bare mig eller er det bare totalt unormalt at bilens tank sidder i venstre side?

Benzinen kostede 6.90 kr/l. for 95 blyfri og min "benzinmåleradvarselstrekant" blinkede lystigt af tørst. Men når benzin ikke koster mere, så holder folk altså i kø for at få tanket. Alle de andre biler på 2 tankstationer holdt og tankede i deres højreplacerede tanke!

- Fandme nej om jeg gider at være en af de der tabere der ikke ved i hvilken side af sin egen bil deres egen tank sidder, så man skal have slangen hele vejen rundt om bilen! - og så kan den ikke nå alligevel... -

Hvis jeg laver en facebookgruppe for en ensporet strategi for tankplacering, så tror jeg at jeg kan skabe verdensfred...

Jeg har en yndlingspolitiker

 Tirsdag d.6 Januar 2009 | Michael | Politik
Og han har skrevet et indlæg for mig idag.... Han ved selvfølgelig ikke at han har skrevet det for mig, men det har han.

Indlægget kan læses her og hedder: "hvad Fogh burde have sagt"

Jeg poster det på Sygo fordi jeg synes, at du skal læse det og fordi det faktisk er lidt sygo.

Meget Pædagogistisk

 Mandag d.5 Januar 2009 | Michael | Dagens ord
Jeg har set det ske flere gange, måske endda selv udøvet kunsten, den usynlige pædagogik, den psykologiske faktor som freud ikke ville røre med en ildtang: At puste på skrammer!

Hvad er det vi lærer vores børn? At blæse på alting?

Og så er det jo pisse farligt! Prøv at tænk hvis børnene begynder og gå og puste på hinanden, så kan de jo ikke slet ikke føle smerte mere...

Eller er det i virkeligheden bare det pædagogiske trumfkort KAFFEKOLORTSÅNDEN der midlertidigt agerer trankulisator? (bedøvelsesmiddel)

Hvis jeg fik en femmer for al den dårlige ånde jeg har inhaleret i folkeskolen, så ville jeg ikke engang ha brug for 10. klasse udvidet kryds og bolle.

Det nye år starter først mandag!

 Søndag d.4 Januar 2009 | Niels | Waste of time
Åh ja et nyt år, den sædvanlige gode undskyldning for at slå en streg og starte på en frisk!
 
Jeg elsker i hvert fald altid når jeg vågner d.1/1 lige at få morgenurineret og så få spist en frisk eller 2 for lige at få ånden på plads (lige for evt. sjove kommentarer: NEJ jeg tisser ikke mig selv i munden!). Jeg har aldrig helt fattet det der med at slå en streg! Det er da ret så irriterende at få urin på hænderne og det virker lidt hjernelamt at slå på strålen!? Ikke desto mindre så har jeg fundet ud af at ninjaslag sviner mindre end bokseslag!
Mon det er godt eller dårligt at tisse i søer, hvis man er til dyre -og tisse/bæsex. Hvad er det nu den tekniske betegnelse for tisse/bæsex er? ekskremental eksperimentalsex?
Puha er egentlig et ret sejt ord!
…og strålebehandling fik lige en ny betydning for mig!
 
Velkommen 2009 jeg er glad for at jeg ikke har kræft og ud over det så kan jeg ikke huske hvad jeg ville med det her indlæg… Nåå jo, mit nytårsforsæt for i år er: skriv flere og mere kloge ting! Efterladenskaber lægger jeg bag mig… ( Altså fra nu af … )

Stønner

 Søndag d.4 Januar 2009 | Michael | Tanker om livet
I det foregangne år har landets skadestuer været tiltagene plaget af telefonstønnere.

Mange har simpelthen misforstået det der med, at "ringe før man kommer".

Nytårsforsættets anatomi

 Fredag d.2 Januar 2009 | Michael | Dagens ord
År efter år beviser massevis af mennesker, at de ikke engang kan overholde en aftale med sig selv. Hvis vi ikke kan stole på os selv, hvem kan vi så stole på?

Nytårsforsættet er den dårlige samvittigheds forgård, årets svar på "jeg starter på mandag". DROP DET.

Jeg synes, at vores fælles forsæt skal være at hylde hverdagen og springe ind i hverdagen, som det eventyr den er.

Hverdagsforsæt er det nye lilla!

Alle indlæg
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Tanker om livet (284)
Den digitale verden (44)
Waste of time (157)
Everyday life (247)
Film og tv (75)
Fiktion (44)
Corporate (14)
Spørg Sygo (17)
Gæstebloggere (8)
The book (5)
Problemknuser (23)
Den gode idé (17)
Sexuelle eskapader (47)
Politik (14)
Smagsdommeri (36)
Jeg spørger bare (39)
Dagens ord (43)
Er du min far - Se også: lookalike (8)
Er det bare mig eller... (34)
Kender du det... (17)
Så så man lige mig... (24)
Jeg tegner og fortæller (8)
Selvafvikling (9)
3 trin (1)
Januar 2011 (2)
December 2010 (10)
November 2010 (1)
Oktober 2010 (10)
September 2010 (14)
August 2010 (11)
Juni 2010 (1)
Maj 2010 (1)
April 2010 (3)
Marts 2010 (1)
Januar 2010 (4)
December 2009 (13)
November 2009 (12)
Oktober 2009 (21)
September 2009 (21)
August 2009 (25)
Juli 2009 (30)
Juni 2009 (32)
Maj 2009 (35)
April 2009 (31)
Marts 2009 (24)
Februar 2009 (30)
Januar 2009 (40)
December 2008 (26)
November 2008 (36)
Oktober 2008 (36)
September 2008 (29)
August 2008 (27)
Juli 2008 (19)
Juni 2008 (37)
Maj 2008 (22)
April 2008 (22)
Marts 2008 (29)
Februar 2008 (43)
Januar 2008 (43)
December 2007 (21)
November 2007 (28)
Oktober 2007 (40)
September 2007 (17)
August 2007 (27)
Juli 2007 (34)
Juni 2007 (34)
Maj 2007 (24)
April 2007 (21)
Marts 2007 (21)
Februar 2007 (21)
Januar 2007 (33)
December 2006 (19)
November 2006 (22)
Oktober 2006 (19)
September 2006 (23)
August 2006 (29)
Juli 2006 (33)
Juni 2006 (8)