Fordi jeg kan

 Onsdag d.30 Januar 2008 | Niels | Waste of time
Jeg har netop færdiggjort et projekt det har taget 3 hele dage at få klart. Jeg har netop bagt et brød!? I hele mit lange liv tror jeg aldrig jeg har bagt et brød, jeg kan lave en god banankage men det er vist også alt hvad mine bageregenskaber kan række til. Så da jeg faldt over en ”old school” brødopskrift på nettet tænkte jeg, ”Det vil jeg sgu prøve”.
Det var sådan et brød lavet på surdej og har som sagt taget 3 dage at lave, det var så tilpas specielt at jeg ligefrem synes det har været sjovt at lave.
Det færdige brød smager ikke meget bedre end dem man køber i Kvickly bageren til 22 kr. men charmen ved at man har brugt 3 dage på at ælte kærlighed ind i brødet overstiger alt. Og nu skal jeg jo lige have udviklet min egen surdej, så jeg kan få mit helt unikke og perfekte brød

Det der sport!

 Onsdag d.30 Januar 2008 | Michael | Film og tv
Jagerfly og misundelige betonlebber i en gammel bus - og en håndbold formand for -whatever- som siger, at herrehåndbold er mere værd end kvindehåndbold.

Det der er fandme underholdningsværdi

Hvis det er nogen trøst, så synes jeg at I skulle få jer et rigtigt arbejde, hele flokken


EVO

 Tirsdag d.29 Januar 2008 | Michael | Tanker om livet
Det værste ved at blive bedre til noget, er at man opdager hvor ringe man var før!

Er det godt eller skidt at være telefonsælger hvis man skal sælge Ringe toner?

Hvidt er Sort

 Mandag d.28 Januar 2008 | Niels | Film og tv
Kasper Hvidt er simpelthen så sej at han burde være sort!

Tilykke med sejren drenge, det er en sportspræstation helt på højde med , tja... dengang kvinderne blev europamestre, og så lidt til... Lets face it. Kvindernes titel tæller bare ikke så meget, selvom der ikke er den store forskel. - Vi sejler op af åen, Wilbek er træner, og de har alle sex med damer!

Jeg har altid syntes at håndbold er en mærkelig sport, men jeg må indrømme at jeg har meget stor respekt for målmændene (også de målmænd der er kvinder) Tænk sig frivilligt at stille sig i vejen for en flok velvoksne mænd hvis eneste formål er at tyre bolden så hårdt som muligt i din retning!

Rulletrapper

 Mandag d.28 Januar 2008 | Michael | Film og tv
Eller køretrapper, burde de jo nok helt politisk korrekt kaldes, for om man så må sige, ikke at træde nogen over tæerne.

Ok - Jeg er simpelthen kommet til den slutning at folk som benytter rulletrapper er en lil bit smul skøre.

Har du nogensinde set de der klip med folk på rulletrappen i go aften Danmark - Det er sgu familien Danmark med en lille krølle på - Læg mærke til det - det er sjovere end x-factor.

fun fun fun

 Søndag d.27 Januar 2008 | Michael | Tanker om livet

Det er faktisk ret så lang tid siden at jeg har skrevet noget tilnærmelsesvis sjovt på sygo. Jeg ved det godt! Men jeg ved ikke hvorfor.

Jeg talte med en god kammerat om det igår, og han gav mig en idé: Han sagde, du må tilbage til rødderne, tilbage til, "Hvorfor lugter ørevoks?". Øhm, det gør det da heller ikke, gør det?

Er jeg mærkelig når jeg ikke aner at mit ørevoks lugter, men ved at det smager ganske grusomt? Kom nu ikke og sig at du ikke er kommet til at putte en blyant i munden efter du har nusset dig i øret med den. Forøvrigt er øreorgasmer fandme iorden, det burde faktisk hedde øre-skeder istedet for øregange!!

Det værste må næsten være dengang i FOLKEREN, når man havde lånt sit sirlige penaltøj ud til sidekammien, som forøvrigt altid glemte sine skriveredskaber og brugte mine til at tromme i bordet med, så stifterne var reduceret til blystøv når man prøvede at spidse dem. Dats another story.

Det er egentligt forunderligt hvad folk kan finde på at stikke i ørene, ik? Bilnøgler, mobilantenner, skriveredskaber..... Listen kunne nok blive ved, men jeg ligger op til at i kommer ud af skabet og fortæller, i kommentarfeltet.

Nå men hvorfor smager ørevoks mon så vederstyggeligt? VENT! Jeg svare selv: Noget med at blinde også skal kunne smage forskel på.. Nej VENT, det er for diskreminerende..... !Øhm Ørevoks er så bittert, fordi - Det er ihvertfald ikke så tit at der flyver dyr ind i øret, vel? Man høre oftere, "fuck jeg fik en mariehøne i munden" - Nu jeg tænker over det, smager Mariehøner egentligt ret meget af ørevoks! Er det ikke typisk at de kraftedeme ikke kan flyve ud af en stor sprække i vinduet men kan formå at ramme en lige i kæften når man kommer ciklende på stien? Og så er der ovenikøbet en eller anden pædagogspasser der har skrevet en sang om dem - MARIEHØNEN EVIGGLAD! Gik tur på et rabarberblad og mødte sørens negl der lå.... Og så videre og videre - Foresten et fejlskudt forsøg på at glorificere at to RIMELIGT klamme dyr af forskellig race dyrker uhæmmet sex med hinanden? Hvad er det vores børn lære?

Man burde hellere skrive et samfundsrealistisk digt om Dræbersneglens fejlslagne forsøg på at gennemføre en voldtægt på det lille væmmeligt smagende dyr:

MarieHønen evighad
Gik tur på et cannabisblad
blev slimet til af dræbersnegl
Forsøgt besudlet, det slog fejl
Evighad det røde den dag
og sneglen fik den salte smag
da Høne fløj i åndehul
........

Jeg endte vidst på et sidespor..... Men lad moralen være:

Ørevoks smager fælt fordi man ikke skal stikke noget i munden som man har lånt ud til folk som piller i næse når de føre automobil.

Pis out!

Lusket

 Søndag d.27 Januar 2008 | Michael | Den digitale verden
Jeg fik et brev fra TDC -

Alle de gode nyheder først: 4mb Internet

alletiders

Du skal altså bare lige betale 29,- ekstra om måneden.

Men bare rolig du behøver slet ikke reagere på denne henvendelse, for hvis du ikke gør det, så sker det hele helt af sig selv!!!!

De kender mig (og dig) for godt og benytter sig af det.

Så snart jeg kan, så flytter jeg selskab!

Men først sviner jeg dem til på nettet!

Stor som en minibus

 Torsdag d.24 Januar 2008 | Michael | Tanker om livet
Indrømmet, jeg føler en lille snert af konform idioti, når jeg står på nutidens trædemølle i fitness centret. Jooow, jeg føler mig lidt dum!

Og mens jeg sidder og trækker i noget tungt jern omsvøbt af selvbevidsthedens tykke tæppe, sidder jeg og tænker at før var det mig, der stod udenfor og kiggede ind i sved akvariet og fniste af motionisterne.

Nu mangler jeg bare sådan nogen spraglede bukser og en tanktop og, nååårh ja, store muskler.

Frimærker, FRI MIG!

 Onsdag d.23 Januar 2008 | Michael | Corporate
Hvordan kan man sælge frimærker i 07 på 4,75 og kræve at man skalfuck post dk frankere anderledes i 08?

Så må de sgu da lade os bruge de 4,75 mærker vi allerede har købt??!!

Post Danmark I er "so post modern", fra nu af bruger jeg så vidt muligt kun e-mail.

Le Mans i sengen

 Tirsdag d.22 Januar 2008 | Niels | Everyday life
Jeg har netop gennemført et le mans i sengen på den mest useksuelle måde der findes, that is!

Jeg har SOVET et helt døgn, dog med enkelte pitstops for at lade vandet eller blot for at konfirmere overfor mig selv at jeg stadig var i live. Jeg var meget syg da jeg var blevet sendt hjem fra arbejde og kastede mig direkte ind i sengen da jeg trådte ind af døren kl.11 - kl.12 dagen efter (idag) kunne jeg så nosse mig sammen til at stå op, nu hvor svimmelhed og hovedpine så småt var forsvundet.

Hvis du tror at jeg bare har ondt af mig selv og bare godt kan lide at sove, så tro lige om igen. Min søn er også syg og af de 25 timer jeg har ligget i sengen har han sovet ved min side ca. 19 af dem...

60 grader

 Mandag d.21 Januar 2008 | Michael | Tanker om livet
- kan være tallet på en vinkel.

Eller det kan være en nær-skilsmisse-årsag, hvis man kommer til at vaske sin kærst´s hvide bluser sammen med de hvide hångklæjer...

Hun siger de er helt skæve nu, jeg kan nu ikke se at de har taget skade.

moralen???

Er det godt eller skidt at sætte ulven til at vogte får, hvis ulven ikke er den hurtigste sweater i centrifugen...... uhm fugen......

Link o the day

 Mandag d.21 Januar 2008 | Michael | Den digitale verden
deezer.com

Det tog mig lige et par minutter at finde ud af hva det er?! Og det er altså internetradio i topklasse.

Designmæssigt i top.

X-craptor

 Mandag d.21 Januar 2008 | Michael | Waste of time

Indrømmet!
Jeg er utrolig godt underholdt til DR´s Ripoff af det amerikanske Idols.
Jeg ved ikke om højdepunktet var da Emer savlede af grin (Du skal ikke være ked af det Emer, det er et sundhedstegn at have meget mundvand, siger min far) over to thailandske Damer.
Eller da Line Rafn total dizzede en der lød nøjagtigt som hende selv eller om det var Blacmanns tilsvining af den endeløse hob af, med hans egne ord, mere "ordinære end en jysk pløjemark" mennesker

Gå nu hjem!

 Mandag d.21 Januar 2008 | Michael | Tanker om livet
Der var engang jeg troede at det var omsorg når ens kolleger sagde "gå nu hjem", når man skrantede.

Jeg har nu fundet at det er "omsorg" men ikke for virusramte, men for én selv. Frygten for at blive lagt ned med ebolalignende influenca symptomer og ræcerrøv der får schumacher til at ligne en amatør på en trehjuler.

Nå men den konklussion kom jeg frem til idag, da jeg sendte Niels hjem med snotnæse og feberkrop. Stakkels mand

God bedring min bedste ven, jeg er ked af at jeg ikke nåede at tage din temperatur.... Med mit mandetermometer, gir det billleder?????

Tihihi

Facebook

 Fredag d.18 Januar 2008 | Michael | Den digitale verden
Læs det og gys.

Facebook griber om sig, men tænk jer nu om kære mennesker. Jeg siger det ikke højt (cia) men der spåes i visse kredse om facebooks oprindelse.

ps. jeg er michael andersen

det var bare en joke ik!

 Torsdag d.17 Januar 2008 | Niels | Everyday life
Tænk sig at komme som udlændig til dette Pia kjærsgaard regerede land fuld af indforstået humor. Det må godt nok være svært at falde til og forstå hvad det er for et land og hvad det er for menneske der lever her. Tænk hvis man har svært ved sproget og på samme tid skal forholde sig til danskens underfundige ironi. Vi kan jo også selv blive i tvivl internt hvorvidt det var seriøst eller en joke engang imellem.
 
Jeg er faldet over et godt tip som jeg vil prøve at implementere i min daglige konverseren. Hver gang man f.eks. bruger ironi, fortæller en tvivlsom racistisk joke eller kommer med en stødende kommentar, så synger man lige en gammel hitsang. Herved opnår man det resultat at ingen er i tvivl om at du ikke mente det du sagde og du er fri for at komme med undskyldninger og/eller modtage spytklatter i fjæset.
 
F.eks. Hvad er forskellen på en jøde og en pizza? Pizzaen skriger ikke når man putter den i ovnen… ”Pas på den knaldrøde gummibåd…”
 
…din mor er så tynd at når hun spiser en peanut, så tror hun at hun er gravid ”Er du dus med himlens fugle, og skovens…”
 
Det ene bøssesperm til det andet: Hvor finder vi et æg i alt det her lort ”Krøller eller ej, vi elsker vores børn…”
 
Slut med misforståelser!
 
(Hvis man heiler så kan man ikke redde den ved at synge en tysk march det skal helst være en dansk upolitisk og upatriotisk sang!)
 
(Tænk hvis ham skoleeleven havde tilføjet en sang! ”min lærer er pædo... start spreding the news, I’m leaving today, I want to be a part of it New york new yooooooork”)

Dagens link

 Torsdag d.17 Januar 2008 | Michael | Waste of time

Det hedder det altså ikke

 Onsdag d.16 Januar 2008 | Michael | Tanker om livet
Fuck mig her og fuck mig der og fuck mig allevejne....

Vi skal værne om dansken og tale pænt til hinanden.

Fuck betyder..... tjow at kneppe! På nydeligt dansk kaldes at kneppe, at elske.

Elsk mig her og elsk mig der og elsk mig allevejne....

Prøv lige at gumle lidt på den næste gang du kalder din lærer pædo og stikker ham et "fuck dig".... Det er altså de forkerte signaler at sende, LILLE VEN.

Nåååå men FUCK FUCK

For det har jeg lært idag: Det betaler sig altid at være en flink fyr.


Det gjorde mig glad idag!!

 Onsdag d.16 Januar 2008 | Michael | Tanker om livet
Da Niels brugte ordet "Vindspil" uden at fortrække en mine Dette efter han havde vimset rundt og dekoreret vores kontor dør med flot papir....

Ja, det er samme Niels som flækker kokosnødder med de bare næver! Eller, hans hænder så ud som om at han havde brugt de bare næver, men han havde sikkert brugt en muggert.

Note til selv: Et indlæg om dagen holder doktoren fra bagen..


Kokos kryptonit

 Onsdag d.16 Januar 2008 | Niels | Everyday life
mandel sygo kokos superheltJeg kender en vaskeægte superheltinde! Hun hedder Ulla og hun er vores kantinedame. Hun laver supermad, hun er supersød og så ved hun også alting – om mad i hvert fald. F.eks. satte hun et par unge ignorante, magelige, moderne samfunds opvoksede og forkælede computeridioter på plads da hun forklarede hvordan en mandel rent faktisk så ud. Tænk sig i en verden hvor alting bliver gjort for en, har man aldrig tænkt over at mandler faktisk har en skal og faktisk har man aldrig set en ”rigtig” mandel.

mandler m. skal ->

Nå men, jeg har endelig fundet hendes svaghed! Svagheden er kokosnødder!! Hun kan ikke åbne dem, hun havde sirligt taget plads udenfor på stenene med en halvstor kløfthammer og havde hamret et stykke tid indtil hun måtte give op og kom ind til mig.
Jeg gik ud i køkkenet og med nødden i hånden slog jeg et par små velplacerede slag og vupti så var den åben.
 
Far er stolt over at kunne lære en superhelt noget Jeg vidste at jeg kunne bruge de 5 sæsoner af Robinson, som jeg har set, til noget! Ha kone!

Reminder til self: Skriv skæbnehistorien om dig selv og Lars Mars…
 
Racist jokes på baggrund af kokosnødderne frabedes…

Hvad nu hvis...

 Tirsdag d.15 Januar 2008 | Niels | Waste of time
Vers 1:
Hvis jeg var en trommehinde var han solomanden der slog med stikkerne
Hvis jeg var en charity var han sangeren der audioriserede pinslerne
Hvis jeg var en drukkenbolt, var han tømmermanden - der hamrer i mit ho’ed
Og hvis jeg var borderline var han whineren der fjernede mit sidste livsmoood
 
Omkvæd:
…Hva nu hvis jeg var Alex mayn, ku jeg så indse at jeg skulle holde min kæft og bare fuck a'- og stop med at være så Whineyyyyyyy...
  
Rap:
Hey vi er nik & Jay og vi synger også charity fordi vi kan og fordi vi syns det er super synd for alle der ikke er os. Vi er super gavmilde og deler gladelig bling bling og christal ud til de svedigste ho’s der er boinger deres booty.

ANNA

 Tirsdag d.15 Januar 2008 | Michael | Tanker om livet
Hvor kommer udtrykket "den ska bare ha noget ANNA" mon fra?

Hvad har Anna gjort for at fortjene denne ære??

oplæg til indlæg

 Mandag d.14 Januar 2008 | Niels | Waste of time
Kender I de blogs der skriver om at de ikke har skrevet noget i lang tid!? Hvis man ikke har noget at skrive om, så kan man altid skrive om det!
Det er simpelthen så taberagtigt.

HAKKET

 Lørdag d.12 Januar 2008 | Michael | Everyday life
Jeg har lige haft en prøvetime i sådan et øhm Fedtness center.

Det sætter jo u-ond-gåeligt nogen tanker igang...

Kender du vitsen: Hvad er det der går og går, men ikke kommer nogen vejne? Det plejede at være klokken!!! Men nu er det 20 storsvedene konforme individer der betaler 300,- om måneden for at hylde middelmådigheden. Ja, og mig sæføldi.

En klog kvinde sagde engang: Hvis alle der går til fitness, begyndte at gå (altså vandre på benerne) til fitness, ville ingen behøve at gå til fitness!!!

Hillary Clinton

 Torsdag d.10 Januar 2008 | Michael | Film og tv
Jeg ved ikke om jeg skal grine eller græde, når jeg sidder i min chaiseloungesofa og spiser gennemsnitlig pastasalat og ser en flæbende kvinde som er potentiel kandidat til at have fingeren på verdens største atomraketværn, når der er en jounalist der stiller et simpelt spørgsmål.

Forestil jer reaktionen: "Bill ser min røv stor ud i den her spadseredragt??" Well Hillary, big is relative, and I did not merry that sexual relations booty, when I met you!! I repeat I did not...." Kan I se det for jer? Et opkald til "The bureau" og Bill er History! Er der overhovedet nogen der bekymre sig om hvor Monica Lewinsky er nu? (Jeg kører fingeren hen over struben for lissom at indikere hvad jeg ikke tør sige!)

Hillary, du skal være glad for at du ikke er i Britneys sko!

Tag en tudekiks kvindemenneske.

Beate Bille

 Onsdag d.9 Januar 2008 | Niels | Spørg Sygo
Endnu en gratis service du ikke vidste at du havde brug for

Nogle af jer bruger "spørg sygo" funktionen ubevidst. For vi har nu tænkt os at hjælpe fortabte sjæle lidt på vej. Vi kigger jo lidt på hvad folk søger efter når de finder sygo.dk og vi skriver jo om vidt og bredt, men det er jo ikke sikkert at I får svar på specifikke spørgsmål - Det gør I nu.

Vi har set at der er mange der søger efter Beate Bille nøgen og ja vi har da nævnt den gode Beate dog uden billeder. På følgende link - som iøvrigt er blevet anbefalet før - kan du se en kortfilm med Beate Bille, i rollen som Nana, hvor hun optræder uden tøj og har sex med flere mænd. Det er ikke vulgært, det er faktisk en ret god instruktør der står bag. Husk at mens du er der også at tage et kig på numsefilmen og fissefilmen.

 Nana af Jens Mikkelsen - Beate Bille nøgen

Om kopibands...

 Tirsdag d.8 Januar 2008 | Niels | Everyday life
Jeg fandt et lille citat i metroexpress idag som jeg synes jeg vil dele. Jeg synes bare at det er fedt...

"Jeg kan ikke snuppe kopibands. Det kan være fint nok at spille andres numre for at øve, men du skal altså ikke være 30 år og stå og spille Bon Jovi."

Thomas Troelsen, producer og frontfigur i bandet Private

Edderkopper

 Tirsdag d.8 Januar 2008 | Michael | Everyday life
Jeg har også haft voldsomme drømme om en anden slags kopper her på det sidste. EDDERKOPPER! På et tidspunkt skar jeg en i skiver, men den formåede alligevel at stikke mig med sin ene kæbe og skide æg ind under min hud!!

Er der nogen der har en idé om hvad det kan betyde?

Underkopper

 Tirsdag d.8 Januar 2008 | Michael | Tanker om livet

Hvordan kan det være at man altid spilder kaffen når man tager en underkop. Underkopper er lissom støttehjul, det er først når man opdager at far ikke holder fast mere, at man opdager at græs smager grimmere end det ser ud.

Underkopper er ligesom at gå med ble selvom man ikke har brug for det! Når man alligevel har den på "så skidt da" om jeg så må udtrykke mig.

Underkopper er bare mere opvask! Har du først taget en underkop er det jo ligemeget om du spilder på den, den skal skam vaskes op alligevel, alt andet ville være tabu.

Og så det nederen navn... underkop Det klassificere sig jo slet ikke til en kop, det er jo en humoristisk undskyldning for en dessert tallerken.

Moralen af denne lille fundering:

Det kan godt være at Benzinkrig lyder sejt, men det er overhovedet ikke lisså sjovt som vandkrig!

Om dødsannoncer

 Mandag d.7 Januar 2008 | Michael | Tanker om livet
Sad lige og skimmede lokalavisen, på min fætters toilet.

Da jeg faldt over dødsannoncerne og opdagede at "sov stille ind" var en dødsikker genganger i alle annoncerne!

Jeg kunne godt tænke mig at se en: Døde stærkt ophidset under suffokationsleg med prostitureret, og sov stille ind. Bare en enkelt gang.

Dødsannoncer er en mærkelig ting! Sov stille ind er da overhovedet ikke betryggende.

Godnat!

 

Nøgen

 Mandag d.7 Januar 2008 | Niels | Film og tv
Kære Hr. Hjortshøj jeg kunne godt tænke mig at læse den sms hvor man vil uddele lussinger, fordi en har skrevet nøgen istedet for nogen!

Jeg har leget med sætningerne og jeg kan ikke finde frem til nøgen!

En Røverhistorie

 Mandag d.7 Januar 2008 | Niels | Everyday life
I går lånte jeg min fatters bil, så vi kunne komme hjem til Århus. Det var fedt at slippe for bussen for en gangs skyld, og jeg havde tilmed fået lov til at låne den natten over så jeg bare kunne aflevere den når jeg skulle møde på arbejde i dag. Fatter har en rummelig Seat Altea på gule plader, så jeg tænkte ved mig selv at det er sgu et godt tidspunkt at komme af med noget af alt det rod vi har i lejligheden. Ryddet op det blev der, og i den sammenhæng blev det besluttet at hele mit anlæg skulle flyttes på kontoret så vi fik lidt mere plads i stuen. (Ja jeg har et pænt fyldigt anlæg)
 
Jeg tænker at jeg vil begynde at slæbe lidt ud allerede om aftenen så jeg er fri for at gå så mange gange, morgenen efter. Som tænkt så gjort. Jeg tager favnen fuld af hifi udstyr og begynder at gå mod parkeringspladsen. Klokken er 22 og som jeg vandrer i mørket mod bilen med alt udstyret, kommer jeg til at tænke at det nok ser ret suspekt ud!? Hvis jeg så sådan en som mig (ikke racistisk!) komme på det tidspunkt med favnen fuld, så ville jeg nok tænke mit.
 
Lige midt i den tanke, låser jeg bilen op og ser straks at der ligger glasskår over det hele. Jeg går og føler mig halvkriminel og så er der nogen der har brudt ind i ”min” bil! Ruden i passagersiden var smadret, indholdet af handskerummet lå på sædet og gps’en var væk.
 
Det er ikke superfedt at låne en bil og så returnere en halvsmadret en af slagsen, tømt for værdier! Jeg blev nødt til at køre bilen hjem til Silkeborg, da jeg ikke ville efterlade den uden rude på vores – åbenbart - skumle parkeringsplads. Så det blev til en halvkold tur på motorvejen…

my black Q-ueen

 Søndag d.6 Januar 2008 | Michael | Everyday life
Har du nogensinde tænkt over at, magasiner til mænd, ofte indebærer en hvis portrættering af kvindelig statur?
Har du nogensinde tænkt over, at magasiner til kvinder, ofte indebærer en hvis portrættering af.... kvinder? (For den lidt sløvere læser, blade til begge køn handler om det samme køn!!) Er det ikke bare PUSSY!
Det jeg egentlig vil sige er at min smukke kæreste skal i bladet Q fordi hun er sej.

Pamela, Paris, Niels...

 Fredag d.4 Januar 2008 | Niels | Everyday life
Nå jeg skulle måske få afsluttet denne historie: the Niels sextape  
 
Det er 1.juledag en god kammerat har lavet en herlig tradition med hans lillesøster hvor de samler deres venner for at have det lidt sjovt. Det er super hyggeligt for det er hovedsageligt gamle gymnasie gutter, hvoraf flere jeg faktisk kun ser denne ene gang om året. Man bliver taget tilbage til de gode gamle dage hvor der var fuld fart på, og hvis man i den mix tilsætter en flok unge piger, ja så kan der godt gå lidt drengerøv i den!
 
Der bliver taget lidt billeder omkring bordet og da jeg jo er den absolut smukkeste, i ethvert selskab, skal der jo også tages billeder af mig. Pigen bag kameraet udbryder efterfølgende ”jeg har nøgenbilleder af dig”! Som taget med bukserne nede, kigger jeg forundret på hende. Jeg kunne ikke kende hende ved første øjekast, men som det begynder at dæmre, så har jeg set hende en gang, for præcis 1 år siden i samme situation. ”Arh, det passer vist ikke” tænker jeg højlydt. Et par piger omkring hende udbryder med største naturlighed i stemmerne: ”jo jo, den er god nok vi har set dem”!
 
…Tankerne kommer tilbage på primatstadiet og alt man kan tænke er DOOH
 
Jeg var vist lidt beruset den aften for et år siden, så jeg må desværre nok indse at det er sandsynligt at de nøgenbilleder findes. Billederne var dog desværre – tror jeg – ikke tilstede denne aften så der er ikke nogen håndfaste beviser. Men man ved aldrig om jeg er det næste store hit på youtube 
 
…Jeg har dog fået konstateret at det var ret uskyldigt. Jeg havde vist bare kameraet med på badeværelset ALENE. Så I skal nok ikke forvente de store skandaler i det lille hjem

Fuck

 Torsdag d.3 Januar 2008 | Michael | Everyday life
Jeg var da klar over at jeg er for sex hvad bush er for fisse, et fallos, et symbol på frugtbarhed. Men jeg havde dog ikke regnet med DETTE.

Læg mærke til ordet jeg er søgt og fundet på

Tak for den tilbundsgående efterforskning af mit sexliv på nettet, Christian!

Mor

 Torsdag d.3 Januar 2008 | Niels | Everyday life
Jeg fiskede kæresten da vi var helt unge, I ved - ugly mans chance – for at få et potentielt lækkert skår. Jeg er så efterfølgende, om man så må sige, blevet klinket med skåret. Så det er jo efterhånden blevet til mange år sammen.
 
Kone snakker (og sparker, slår, stjæler dynen, savler osv.) i søvne og jeg har lagt mærke til at hun stadig, efter alle disse år, kalder på MOR når hun har mareridt!

Er det mon mig hun har mareridt om eller er jeg bare ikke særlig buff!?

Hvis det kniver!?

 Torsdag d.3 Januar 2008 | Michael | Waste of time
Er det godt eller skidt, at være den skarpeste kniv i skuffen, hvis man hellere ville være den sløveste kniv i skeden?

Er det en god ting at ha en slap skede, hvis de andre knive i bloggen er mest til grøntsager?!?

Nogengange overrasker jeg endda migselv, så sidder jeg bare i et hjørne og ser bange ud!

basementdrama

 Onsdag d.2 Januar 2008 | Michael | Everyday life

Alle begivenheder er uddrag af virkelige hændelser, nytårsdag 2007.

Idag var der en mand, nede i kælderen, der ville tæve mig.

Han stod 25 cm fra mit ansigt og jeg kunne tydeligt lugte hans ånde.

God damn that everyday life...

Det hele startede igår, jeg gik ned og satte min hængelås på, til vasketid idag kl.9-13. Kære søde Yasmina, min kæreste, starter med at vaske kl 9. Vi spiser morgenmad og hygger. Anden gang hun går ned med tøj kommer hun op igen og erklærer at der er nogen der har nappet vores tid...

Jeg er lidt i et "no bulshit mood" idag og går ned og tager fremmedlegeme tøjet ud af vølund maskinen lægger det i en vaskevogn og erstatter det med mit eget tøj og skriver en fin seddel til vaskestjæleren. "Hej. Jeg har taget dit tøj ud af maskinen, da jeg har vasketid!"

Noget tid passere.

Jeg går i kælderen igen og ser at der er et kærestepar nede og vaske... Hmmm to mand til at vaske... Nå, men jeg lader ham/kæresten skule og siger "hej" og går hen til min maskine og finder den Stoppet og åbnet med en lille note tilbage (det er en lidt forældet version af msn, vi bruger i vaskerummet). "Hej SO. Jeg har gjort det samme."

At være fejlfri indebære at indse at ingen er fejlfri.

Men jeg synes da nok at det var en grov tone. Jeg procedere med vasken og går hen til tørretumbleren og møder kæresteparret, som jeg tilspørger om de har set hvem der har vasket henne i "den lille".

Så er det han bliver lidt ala fysisk og kommer tæt nok på til lidt romance. BUT I KEEP MY CALM - Kæresten fremture med at hendes tøj var smidt på gulvet da hun kom!!!! Hmmmmm.

Man får hvad man giver.

Jeg står nu overfor to mennesker der givetvis synes at jeg er en nar, så jeg giver dem den store tur ud i karmalandskabets kringelkroge. Vi skal jo passe på hinanden og hinandens tøj ikke mindst og vi må hjælpe hinanden. Kæresten står nu lettere desorienteret og kigger på skiftevis mig og hans kone.

Det hele endte med at hun holdte døren for mig og sendte mig afsted med et godt nytår.

Mon ikke også jeg kunne finde på lidt mere kreative virkemidler end at smide deres tøj på gulvet, hvis jeg ville?

2007

 Onsdag d.2 Januar 2008 | Michael | Tanker om livet
Var året hvor jeg overbeviste mig selv om at havregrød smager godt. Det ligner godt nok hjernemasse og smager sikkert en del værre. Men heldigvis kan der tilsættes smør, som får den mest vidunderlige konsistens OG SMAG af betændelses-snotter.

Var året hvor min søde kæreste fortalte mig: "Det er altså nok at kalde dem bind - du behøver ikke sige menstruations foran hver gang!!". Jeg vil vædde med at hun fortryder når jeg kommer hjem med et komplet bind lademans-leksika og hun står og bløder "menstruations" ud over det hele.

Var året hvor jeg fik kontor, købte en bil, kæreste flyttede ind, en af mine venner stoppede en spøgelsesbilist ved at køre frontalt ind i ham, året hvor jeg sang af mine lungers fulde kraft, besluttede mig for at drikke mere danskvand, skyllemiddel blev min fjende nr.1, eddike blev min ven, jeg spiste en masse mad, besøgte dem jeg holder af, stemte lokalt, så meget lidt tv og meget mere.

hej hej.

Dronningens Nytårstale

 Onsdag d.2 Januar 2008 | Niels | Film og tv
Jeg er sgu blevet helt glad for den gamle skøge på hendes gamle dage, eller også fordi jeg selv er blevet gammel. Jeg synes hun holdte en fin tale hvor hun kom ind på at der er krige store som små i dagligdagen. Specielt den første halvdel af talen kunne jeg lide og den kan summeres i den kendte frase: ”jaja, men hvad med dig selv!”.
 
Jeg (og min homie Margrethe) mener at pøbelen er lidt for styret af hvad medierne synes er vigtigt. Vi er for konforme i vores små 3+2 sofagrupper og kompenserer ved vores uvidenhed om verden omkring os, ved at engagere os i specifikke medieombruste begivenheder.
 
Der sker vold, misrøgt og skandaler hver eneste dag. Men dansken har det fint med at have ondt af ofrene frem for at gøre en aktiv præventiv indsats.
 
Tag nu nytårsaften hvor en hel flok unge vælger at holde fest på gaden og i den anledning plyndrer en fakta butik. Politiet prøver at stoppe det, men bliver mødt af flasker sten og fyrværkeri der kommer flyvende i deres retning. Dagen efter mødes vi i tv af tudekiksberettigede unge der mener at politiet ikke gøre deres arbejde ordenligt fordi de bare tilbageholder ”tilfældige mennesker”. Arh men vi står jo bare sammen med vores venner og hygger os og så kommer politet,og anholder alle. Jeg gjorde jo i hvert fald ikke noget. Det var ham der stod ved siden af mig der kastede med de kanonslag. Politiet skal sgu ikke bestemme om jeg skal flytte mig, man kan jo ikke være nogen steder mere…
 
Tak for 2006 og tak til søens folk (der nu er degraderet til folk der befinder sig i udlandet til lands og vands…) Margrethe du rokker den lille båd kaldet Danmark.

Statsministerens nytårstale

 Onsdag d.2 Januar 2008 | Niels | Waste of time
Lagde I også mærke til at Fogh imellem hans ustandselige klappen sig selv på skulderen, bladrede i hans papirer? Bladrer han for at se vigtig ud eller for at man skal tro at han har memoriseret talen? Manden læser jo tydeligvis op fra en telepromptor.

Hvad tror du der står på papirene? Noget i retning af:
"Tro på det du siger..."
"Hypnotiser befolkningen med sætningen: Danmark har aldrig haft det bedre end idag!"
" "
"Husk mælk"
"Kig ind i kameraet"

 

Godt nytår

 Onsdag d.2 Januar 2008 | Niels | Everyday life
Jamen du godeste, er det allerede... hverdag igen!?

Fejringen af det nye år hamrer stadig i baghovedet, mens man sætter sig til rette i kontorstolen. Den dag på året, hvor man kan give den fuld ballade og afskrive det som noget man gjorde sidste år, er overstået.

Godt nytår allesammen og glædelig hverdag...

2007 er SO LAST YEAR

 Tirsdag d.1 Januar 2008 | Michael | Tanker om livet
Det jeg gerne vil sige er vel egentligt bare godt nytår.

Nu skal jeg have lidt 1.januar wellness.

Gud bevare Sygo.

Alle indlæg
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Flemming - "ja, jeg tisser i underdrengene om natten ..."
Tanker om livet (284)
Den digitale verden (44)
Waste of time (157)
Everyday life (247)
Film og tv (75)
Fiktion (44)
Corporate (14)
Spørg Sygo (17)
Gæstebloggere (8)
The book (5)
Problemknuser (23)
Den gode idé (17)
Sexuelle eskapader (47)
Politik (14)
Smagsdommeri (36)
Jeg spørger bare (39)
Dagens ord (43)
Er du min far - Se også: lookalike (8)
Er det bare mig eller... (34)
Kender du det... (17)
Så så man lige mig... (24)
Jeg tegner og fortæller (8)
Selvafvikling (9)
3 trin (1)
Januar 2011 (2)
December 2010 (10)
November 2010 (1)
Oktober 2010 (10)
September 2010 (14)
August 2010 (11)
Juni 2010 (1)
Maj 2010 (1)
April 2010 (3)
Marts 2010 (1)
Januar 2010 (4)
December 2009 (13)
November 2009 (12)
Oktober 2009 (21)
September 2009 (21)
August 2009 (25)
Juli 2009 (30)
Juni 2009 (32)
Maj 2009 (35)
April 2009 (31)
Marts 2009 (24)
Februar 2009 (30)
Januar 2009 (40)
December 2008 (26)
November 2008 (36)
Oktober 2008 (36)
September 2008 (29)
August 2008 (27)
Juli 2008 (19)
Juni 2008 (37)
Maj 2008 (22)
April 2008 (22)
Marts 2008 (29)
Februar 2008 (43)
Januar 2008 (43)
December 2007 (21)
November 2007 (28)
Oktober 2007 (40)
September 2007 (17)
August 2007 (27)
Juli 2007 (34)
Juni 2007 (34)
Maj 2007 (24)
April 2007 (21)
Marts 2007 (21)
Februar 2007 (21)
Januar 2007 (33)
December 2006 (19)
November 2006 (22)
Oktober 2006 (19)
September 2006 (23)
August 2006 (29)
Juli 2006 (33)
Juni 2006 (8)